'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Sex Files: Όλες οι πρόσφατες έρευνες για το σεξ !!!!

Ο διαβήτης επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή, η νεολαία θέλει σεξ και βία στη μικρή οθόνη, ο βιασμός δεν είναι σεξουαλική έκπληξη και το πρόωρο σεξ μπορεί να κάνει κακό στη σχέση. Λεπτομέρειες αυτή την εβδομάδα στο ΜΕΝ 24.

Ο διαβήτης μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή

Μπορεί αρκετοί μεσήλικες και ηλικιωμένοι που πάσχουν από διαβήτη να είναι σεξουαλικά ενεργοί, όμως μια νέα έρευνα δείχνει ότι η νόσος σε πολλές περιπτώσεις έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική ζωή των ασθενών.

Αμερικανοί ερευνητές μελέτησαν περίπου 2.000 άτομα με διαβήτη, ηλικίας μεταξύ 57 και 85 ετών. Το 70% των ανδρών και το 62% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν σεξουαλική δραστηριότητα δύο ή τρεις φορές το μήνα, συχνότητα που είναι συγκρίσιμη με εκείνη των ατόμων χωρίς διαβήτη.

Ωστόσο σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης η νόσος φαίνεται ότι επηρεάζει την ερωτική επιθυμία. Οι άνδρες με διαβήτη είχαν περισσότερες πιθανότητες να εκφράσουν έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ και ήταν επίσης πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Επιπλέον τόσο οι άνδρες όσο και γυναίκες με διαβήτη ανέφεραν υψηλότερα ποσοστά δυσκολίας να φτάσουν σε οργασμό.

Η νεολαία θέλει σεξ και βία στην τηλεόραση

Οι ρομαντικές ιστοριούλες με ένα αγόρι και ένα κορίτσι που κρατιούνται χέρι χέρι και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον δε φαίνεται να συγκινούν τη νεολαία σήμερα. Αυτό που ψάχνουν είναι μια πιο σοβαρή εκδοχή του έρωτα στη μικρή οθόνη, που να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα τη ζωής τους.

Η 19χρονη Shimanti Sengupta, φοιτήτρια κοινωνιολογίας, θεωρεί ότι οι άνθρωποι της ηλικίας της αντλούν μια ‘’σαδιστική’’ ευχαρίστηση βλέποντας χωρισμούς και αλληλοκερατώματα στην τηλεόραση.

«Καταρχήν οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε ότι στις ταινίες και στα σήριαλ όλα δείχνουν εξωπραγματικά και προσχεδιασμένα. Πιστεύω ότι είναι πιο συναρπαστικό για εμάς να παρακολουθούμε στην τηλεόραση ιστορίες που είναι πιο κοντά στις εμπειρίες μας και ελαφρώς πρόστυχες!», δηλώνει η Shimanti.

Μερικοί νεαροί γαντζώνονται σε αυτά τα προγράμματα, επειδή αντανακλούν κατά κάποιον τρόπο τη ζωή τους και μπορεί να βρίσκουν λύσεις ακόμα και για τα δικά τους προβλήματα.

Ο βιασμός δεν είναι σεξουαλική έκπληξη

«Δεν είναι βιασμός, είναι σεξουαλική έκπληξη». Αυτός είναι ο τίτλος μιας ντουζίνας γκρουπ στο Facebook. Τα γκρουπ αυτά έχουν περισσότερα από 1.500 μέλη, αριθμός μικρός σε σύγκριση με τα εκατομμύρια των χρηστών στο Facebook. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άνθρωποι που επιτίθενται στις σελίδες αυτές ως προσβλητικές και ως πρόσκληση της βίας.

Παρά την κατακραυγή όμως οι σελίδες παραμένουν και παρατηρήσεις του τύπου ‘’ο βιασμός δεν υπάρχει, είναι απλώς σεξουαλική έκπληξη» εξακολουθούν να φιλοξενούνται στο Facebook. Η πιο ‘’δημοφιλής’’ ομάδα στο Facebook αυτής της φύσης έχει λίγο περισσότερα από 1.200 μέλη.

Αν και η σελίδα ισχυρίζεται ότι είναι «μόνο για πλάκα», τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.rainn.org, μία στις 6 γυναίκες και ένας στους 33 άνδρες θα υποστούν σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια της ζωής τους. Το 2007 υπήρξαν 248.300 θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Ένας άνθρωπος πέφτει θύμα σεξουαλικής επίθεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε δύο λεπτά. Οι ομάδες στο Facebook που υποβαθμίζουν τη βαρύτητα της πράξης του βιασμού είναι ένα χαστούκι για κάθε θύμα.

Για το λόγο αυτό ειδικοί και μη επισημαίνουν την ανάγκη να εξαλειφθούν αυτές τις σελίδες.

Όχι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού για καλύτερη σχέση

Τα ζευγάρια που δε βιάζονται να προχωρήσουν σεξουαλικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σχέση πριν κάνουν σεξ, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Iowa ανέλυσαν μια σειρά από έρευνες με αντικείμενο τις σχέσεις και διαπίστωσαν ότι η μέση ποιότητα της σχέσης ήταν υψηλότερη για τα άτομα που έκαναν σεξ αργότερα από ό, τι για εκείνους που βιάστηκαν.

Ωστόσο το σεξ πολύ νωρίς μέσα στη σχέση δεν ήταν ο λόγος για τη διαφορά αυτή, σύμφωνα με τον κοινωνιολόγο Anthony Paik. Όταν διερεύνησε τη συμπεριφορά ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονταν για μια σοβαρή σχέση, διαπίστωσε ότι εκείνοι που ήρθαν σεξουαλικά κοντά ως φίλοι ή γνωστοί και ήταν παρόλα αυτά ανοικτοί στο ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης ήταν εξίσου ικανοποιημένοι με εκείνους που έβγαιναν ραντεβού αλλά καθυστέρησαν να ολοκληρώσουν σεξουαλικά τη σχέση τους.



ΠΗΓΗ:   http://www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου