'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τα πειράματα των Nazi, στα δίδυμα αδέλφια!!!!

Τα δίδυμα αδέλφια

νιώθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να πουν πολλά ή ακόμα και τίποτα, λειτουργούν σαν πομπός και δέκτης.  


Πολλοί θεωρούν οτι μεταξυ διδύμων υπάρχει μια ψυχική και πνευματική επικοινωνία που ίσως αποτελεί την καλύτερη απόδειξη οτι υπάρχουν δυναμεις στον άνθρωπο πέρα από τις γνωστές...
....
Δυστυχώς οι 'δυνάμεις' αυτές αποτέλεσαν πεδίο έρευνας για τα άρρωστα μυαλά των Ναζί στο Άουσβιτς που τα μετέτρεψαν σε 'ιδανικά πειραματόζωα'.
Η Eva Mozes Kor, είναι πρόεδρος ενός συλλόγου που μόνο το άκουσμα του ονόματος προκαλεί ανατριχίλα: 'Σύλλογος για τα επιζώντα παιδιά από τα εργαστηριακά πειράματα του Άουσβιτς'.
Εξήντα τέσσερα χρόνια μετά, δεν μπορεί να ξεχάσει τις φρικαλέες στιγμές που έζησε μαζί με τή δίδυμη αδερφή της Μίριαμ, σε ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου βρήκαν το θάνατο πάνω από 2 εκατομμύρια Εβραίοι: 'Πάντα σκεφτόμουν τα δίδυμα αδέλφια που επέζησαν από τα πειράματα του Γιόζεφ Μένγκελε, του αρχίατρου του Άουσβιτς. Και ήθελα να κάνω κάτι για αυτά. Έτσι ίδρυσα το Σύλλογο για αυτά τα παιδιά».
Η Eva Mozes Kor, έφτασε μία ανοιξιάτικη μέρα του 1944 στο στρατόπεδο του Άουσβιτς μαζί με τους γονείς της και τις τρεις αδερφές της. Μόλις αποβιβάστηκαν στην τσιμεντένια πλατφόρμα του σιδηροδρομικού σταθμού, ένας αξιωματικός των SS άρπαξε εκείνη και τη δίδυμη αδερφή της, τη Μίριαμ.Τα δύο κορίτσια ήταν μόλις 10 ετών.
'Ήμασταν ντυμένες με τα ίδια ακριβώς ρούχα', θυμάται η Eva. 'Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ικανοποίηση του αξιωματικού όταν κατάλαβε ότι είμαστε δίδυμες'.

Ποιος ήταν ο στόχος των πειραμάτων που έκαναν οι Ναζι στα δίδυμα αδέλφια;
Τα δύο κορίτσια βρεθήκαν σε μία ομάδα με άλλα οχτώ ζευγάρια διδύμων και περίμεναν υπομονετικά υπό το άγρυπνο βλέμμα των SS. Στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλα οχτώ ζευγάρια διδύμων. Η περιγραφή της σοκάρει:
'Μας μετέφεραν όλα σε ένα τεράστιο κτίριο όπου μας ζήτησαν να κάτσουμε γυμνά. Αφού μας σημάδεψαν τη σάρκα με ένα αριθμό, μετέφεραν όλα τα δίδυμα ηλικίας από 1 έως 13 ετών σε ένα στρατώνα. Οι άντρες των SS μας είπαν συνοπτικά κάποια πράγματα για το στρατόπεδο και μας εξήγησαν κυνικά το λόγο που μας κράτησε μέχρι τότε ζωντανά: ήμασταν δίδυμα αδέλφια, μοιράζομαστε το ίδιο DNA άρα χρησίμευαμε ως ιδανικά πειραματόζωα. '
Περίπου 1500 δίδυμα αδέλφια χρησιμοποίηθηκαν σε αυτά τα θανάσιμα πειράματα και επέζησαν μόλις 200. Ανάμεσα τους και η Eva, η οποία θυμάται:
'Τα πειράματα γίνονταν τρεις φορές την εβδομάδα και διαρκούσαν 6-8 ώρες. Έπρεπε να καθόμαστε γυμνά στο δωμάτιο, και οι γιατροί των Ναζί μετρούσαν, συνέκριναν και φωτογράφιζαν κάθε μέρος του σώματός μας. Σημείωναν κάθε μας κίνηση.'
Γιατί όμως επιλέγονταν τα δίδυμα αδέλφια; Τι τα έκανε πιο ιδανικά πειραματόζωα από δύο απλά αδέλφια; Η απάντηση δια στόματος Eva Mozes Kor:
'Αν ένα από τα δίδυμα αδέλφια πέθαινε εξαιτίας των πειραμάτων, τότε έκαναν μια θανατηφόρα ένεση κατευθείαν στην καρδιά του άλλου και στη συνέχεια έκαναν αυτοψίες στα δύο νεκρά κορμιά. Τα δύο πτώματα ήταν τόσο όμοια που τους επέτρεπαν να εξετάσουν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα την έρευνάς τους μ'έναν 'μοναδικό' τρόπο που δεν τους προσέφεραν τα απλά αδέλφια!!'



http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου