'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγάλη σχολή !!!!!!!!!!

Σε μπελάδες μπλέχτηκαν δύο αστυνομικοί σε επαρχία της Βρετανίας, οι οποίοι κατάφεραν να τρακάρουν με σπορ αυτοκίνητο, το οποίο είχαν μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα κατασχέσει από μεθυσμένο, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή τους, όσο και τα... γαλόνια τους.

Οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει σπορ αυτοκίνητο οδηγού που ήταν μεθυσμένος και μετά, αποφάσισαν να μην το αφήσουν ανεκμετάλλευτο, καθώς τα κυβικά ήταν προκλητικά πολλά. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρουν σε τοίχο κήπου και να αναποδογυρίσουν το αυτοκίνητο, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξε ο οδηγός.
Το αυτοκίνητο τύπου Mitsubishi Lancer Evolution βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε φράχτη κήπου. Ο ένας αξιωματικός υπέστη ελαφρά τραύματα, ενώ ο άλλος...
εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρότερα τραύματα σε τοπικό νοσοκομείο της περιοχής.
Να σημειωθεί ότι οι αξιωματικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στις 02:15 π.μ. σήμερα στο Hale Road στο Hale, της περιοχής Cheshire, καθώς ο 23χρονος οδηγός του συνελήφθη ως ύποπτος για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, ενώ αυτοκίνητό του κατασχέθηκε αμέσως.
Η πολιτική της αστυνομίας είναι να περιμένει ειδικό γερανό, προκειμένου να απομακρύνει το κατασχεμένο αυτοκίνητο από τον αυτοκινητόδρομο.
Ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας Mark Roberts από GMP, δήλωσε «μπορώ να διαβεβαιώσω την τοπική κοινωνία ότι αυτό το περιστατικό θα διερευνηθεί αυστηρά».
Και συνέχισε: «Ευτυχώς που οδηγός και συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν θανάσιμα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους κατοίκους, σε περίπτωση που το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πρόβλημα ή ενόχληση».
Στο μεταξύ, οι δύο άτακτοι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ ο 23χρονος ιδιοκτήτης του σπορ αυτοκινήτου εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση.


news247.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου