'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Δεν θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Δεν αναμένεται να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για ολόκληρο το 2010. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση।"Δεν μας έχει απασχολήσει θέμα αύξησης των εισιτηρίων αυτή τη στιγμή", τόνισε ο κ. Ρέππας, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των κομίστρων στον ΟΣΕ. "Ο ΟΣΕ έχει πολύ χαμηλό κόμιστρο και δεν μπορεί να μη μας απασχολήσει το θέμα", σημείωσε ο υπουργός προσθέτοντας ότι το ζήτημα αυτό θα εξεταστεί μαζί με το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ.Σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση της αγοράς στα ταξί και τα ΚΤΕΛ, ο κ. Ρέππας είπε, ότι υπάρχει διάλογος με τους φορείς που εκτελούν έργο δημόσιας μεταφοράς και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι σύντομα θα καταλήξει σε συμφωνία.

ΠΗΓΗ: http://epirusgate.blogspot.com

Συνέντευξη του Παπανδρέου στο CNN

"ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ"

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησιογραφικό δίκτυο CNN, ο Γ. Παπανδρέου, δήλωσε πως με πολλούς τρόπους η Ελλάδα δοκιμάστηκε στην κρίση και αποτέλεσε έτσι, τη λυδία λίθο της Ευρώπης. Λάβαμε, ανέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός, πολύ δύσκολα και αυστηρά μέτρα, για...να αναστρέψουμε την κατάσταση της οικονομίας μας και να την καταστήσουμε βιώσιμη. Κάναμε πολύ σημαντικές αλλαγές, όπως τη φορολογική μεταρρύθμιση.

Η αστάθεια στις αγορές δεν μας έδωσε τον χρόνο, τόνισε στο αμερικανικό ειδησιογραφικό πρακτορείο, ο Γ. Παπανδρέου και συνέχισε πως οι αγορές συνέχισαν να ανταποκρίνονται αρνητικά και εμείς (η Ελλαδα) έπρεπε να έχουμε χρόνο, να πάρουμε ανάσα, για να προχωρήσουμε τις αναγκαίες αλλαγές.

Σε αυτό το σημείο, παρενέβη η Ευρώπη, προκειμένου να ηρεμήσει τις αγορές, ώστε να μας επιτρέψει να κάνουμε αυτές τις αλλαγές, μάλιστα, αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα με τις αγορές δεν είναι μόνο ελληνικό, είναι ευρύτερα ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.


ΠΗΓΗ: http://odysseaschios.blogspot.com

Τουρκικό ρεσάλτο στο ελληνικό «ναυάγιο»

Το διήμερο Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Μαίου ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, δέκα υπουργοί της κυβέρνησής του και εκατό από τους μεγαλύτερους Τούρκους επιχειρηματίες θα βρίσκονται στην Αθήνα, βοηθώντας μας να απαντήσουμε το παμπάλαιο ρητορικό ερώτημα «τι θέλει η αλεπού στο παζάρι»; Κοτόπουλα, προφανώς…

Τώρα που ο μύθος της «ισχυρής Ελλάδας» έχει δώσει τη θέση του στην εφιαλτική πραγματικότητα της χρεοκοπίας και η αδυναμία της χώρας καταγράφεται σε όλες της τις διαστάσεις (οικονομική, πολιτική- στρατιωτική, κοινωνική) είναι η κατάλληλη στιγμή για την Αγκυρα να επιχειρήσει μια ακόμη «έφοδο». Το τουρκικό ρεσάλτο, δεν θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση των όπλων. Αλλωστε τα όπλα χρησιμοποιούνται όταν ο αντίπαλος έχει τη δυνατότητα (και το σθένος) να αντισταθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, η Τουρκία μπορεί να πάρει από την Ελλάδα (σχεδόν) τα πάντα, χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά…

Αυτό που ζητά εδώ και δεκαετίες η Τουρκία από την Ελλάδα είναι γνωστό: Απαιτεί τη συνδιαχείριση του Αιγαίου. Με πιο απλά λόγια διεκδικεί τον έλεγχο (και την εκμετάλλευση) του μισού Αιγαίου. Για να το πετύχει, η τουρκική διπλωματία διατυπώνει σταθερά και μεθοδικά τις θέσεις της και τις υπερασπίζεται με τον πιστικό τρόπο που της επιτρέπει η στρατιωτική της ισχύς. Ετσι λοιπόν η Τουρκία επίσημα (με απόφαση της τουρκικής βουλής) μας απειλεί με πόλεμο αν επεκτείνουμε, όπως έχουμε δικαίωμα από τις Διεθνείς Συνθήκες τα χωρικά μας ύδατα, στα 12 ναυτικά μίλια. Επίσης– με το επεισόδιο των Ιμίων– η Αγκυρα κατάφερε να επιβάλει (διεθνώς) τη θέση της πως στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά, βράχοι και βραχονησίδες, επί των οποίων η κυριαρχία είναι αδιευκρίνιστη.

Με δεδομένες τις τουρκικές θέσεις (και πρακτική) το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει σε συνομιλίες και ακολουθεί μια πολιτική προσέγγισης— η οποία καλύπτεται κάτω από το πέπλο της οικονομικής συνεργασίας– σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Η Αθήνα έχει παραδεχτεί την αδυναμία της να αντιμετωπίσει τον επεκτατισμό της Αγκυρας και προσέρχεται ως δορυφόρος στην σφαίρα επιρροής που διαμορφώνει η Τουρκία ως τοπική «υπερδύναμη». Η έναρξη αυτής της «νέας ελληνικής πορείας» που… επιλέγει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και φαντάζει αναπότρεπτή εξ αιτίας της οικονομικής (και πολιτικής) χρεοκοπίας της χώρας, εγκαινιάζεται από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Η ελληνική χρεοκοπία διευκολύνει τη διαδικασία πρόσδεσης της χώρας στο τουρκικό άρμα. Η ενέργεια, ο τουρισμός, το εμπόριο, το περιβάλλον αλλά και ο χρηματοοικονομικός (οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για εξαγορές ελληνικών τραπεζών) τομέας, είναι ορισμένοι από τους τομείς που θα γίνει προσπάθεια καλλιέργειας της εντύπωσης των κοινών ελληνοτουρκικών συμφερόντων κατά την επίσκεψη του Ερντογάν.

Αξιοποιώντας αυτές τις (ψευδείς και κατασκευασμένες) εντυπώσεις , δηλαδή των μεγάλων δυνατοτήτων της ελληνοτουρκικής οικονομικής συνεργασίας η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να πείσει την ελληνική κοινή γνώμη για την ανάγκη των διευθετήσεων των πολιτικών εκκρεμοτήτων μεταξύ των δύο χωρών. Δηλαδή, με απλά λόγια, για την ανάγκη ολοκλήρωσης των ελληνοτουρκικών συνομιλιών που εξελίσσονται παράλληλα και στο ημίφως των πανηγυρικών οικονομικών διαβουλεύσεων προκειμένου να καταλήξουν στην συμφωνία για τη διανομή του Αιγαίου.

Για να γίνει αποδεκτή από τον ελληνικό λαό μια συμφωνία διανομής του Αιγαίου η ελληνική κυβέρνηση προετοιμάζει το δίλημμα που μεθοδικά και με το πέρασμα του χρόνου θα τεθεί προς την ελληνική κοινή γνώμη ως εξής: τι μας συμφέρει ως χώρα; Να διατηρήσουμε τη ψευδαίσθηση ότι μας ανήκει το 100% του Αιγαίου το οποίο ωστόσο εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε; Ή να προχωρήσουμε σε μια διευθέτηση που μπορεί να μας αποφέρει ένα «καθαρό» 70- 80% στο οποίο θα μπορούμε ανεμπόδιστα να εκφράσουμε την κυριαρχία μας ως χώρα και να προχωρήσουμε στην όποια εκμετάλλευσή του; Η ευκολία με την οποία η ελληνική κυβέρνηση σπεύδει στο τραπέζι των συνομιλιών με κάποιον (Τουρκία) που απειλεί τη χώρα με πόλεμο περιγράφει την λογική της «συναλλαγής» στην οποία κινείται…

Οι φωστήρες που μας κυβερνούν όμως ξεχνούν ότι για να είναι δίκαιη μια συναλλαγή επιβάλλεται οι αντισυμβαλλόμενοι να είναι ισότιμοι. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε από την μία την κυβέρνηση της Τουρκίας και από την άλλη την ελληνική, δηλαδή τις μαριονέτες — εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Κομισιόν και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας που πραγματικά κυβερνούν την Ελλάδα…


http://skakistis.wordpress.com

Πρόεδρος στοιχημάτισε 1 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ. ευρώ!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε στη "ΔΙΚΗ στο BLUE SKY" ο δημοσιογράφος Φέρρυ Μπατζόγλου.
Ανέδειξε έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος, η οποία αναφέρεται σε 968 φυσικά πρόσωπα (σημαντικός αριθμός περιλαμβάνει αθλητικούς παράγοντες) που παρατύπως έστειλαν από τουλάχιστον 100.000 ευρώ ο καθένας σε Τράπεζα της Μαλαισίας.
Ένας από αυτούς, πρόεδρος ομάδας Β΄Εθνικής, έπαιξε....

1 εκ. ευρώ στο στοίχημα εις βάρος της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ.ευρώ!

Άλλος, γιός παράγοντα ομάδας της Superleague, στοιχημάτισε 1,6 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του και αποκόμισε 7 εκ. ευρώ!

Η έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος αφορά -πάντως- ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και όχι παράνομο στοιχηματισμό ή στήσιμο αγώνα.

Υπάρχει κανείς εισαγγελέας για αυτά τα δύο;

http://dikisports.blogspot.com/2010/05/1-10.html


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ : http://news24gr.blogspot.com

Χώρες που μπήκαν στον εναγκαλισμό του ΔΝΤ:

Πάνω από 40 χώρες ζήτησαν δανειοδότηση από το ΔΝΤ. Το τίμημα για όλες ήταν μεγάλο και δυσβάστακτο.
Αξίζει να δούμε κάποιες από τις χώρες είναι αυτές και τα αποτελέσματά τους:
Ρουμανία (Μάρτιος 1999, δάνειο 12,9 δις ευρώ). Η χώρα απέλυσε 137.000 δημόσιους υπαλλήλους. Μείωσε μισθούς και συντάξεις. Αύξησε φόρους. Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 7,1 %.
Ουγγαρία (στα τέλη του 2008 έλαβε δάνειο 12,5 δις ευρώ). Η χώρα κατάργησε το 13ο μισθό και τη 13η σύνταξη. Έκανε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων κατά 30%. Το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 6,1%.
Ουκρανία (Δάνειο το Νοέμβριο 2008) με περικοπές κρατικών δαπανών. Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 15%.
Λετονία (το 2009 δάνειο 1,7 δις ευρώ). Το δημόσιο μείωσε μισθούς κατά 30%. Επέβαλε πάγωμα μισθών και συντάξεων. Η ανεργία εκτινάχτηκε στο 17%.
Ισλανδία (Οκτώβριος 2008 δάνειο 1,7 δις δολλάρια). επέβαλε μείωση κρατικών δαπανών κατά 10% και αύξηση επιτοκίων δανεισμού.
Βρεττανία (δανείστηκε το 1976 με 2,3 δις στερλίνες). Έκανε περιορισμούς κρατικών δαπανών.
Αργεντινή (δανείστηκε το 1999 με 7,2 δις δολάρια το 2000 με 39,7 δολλάρια) με μείωση μισθών δημοσίων υπαλλήλων κατά 20% και πάγωμα καταθέσεων). Η ανεργία τινάχτηκε στο 40%. Παραιτήθηκε η κυβέρνηση και η νέα κυβέρνηση κήρυξε πτώχευση.
Μεξικό (δανείστηκε το 1995 με 30 δις δολλάρια). Το όριο της φτώχειας έφθασε το 50% του πληθυσμού. Απολύσεις 20% υπαλλήλων του Δημοσίου.
Ρωσία (δανεισμός 20 δις δολλάρια το διάστημα 1992-1996). Τελικά κήρυξε πτώχευση.
Τουρκία (δανεισμοί από το 1999 έως το 2004 με 21,5 δις δολλάρια), με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μείωση κρατικών δαπανών).

Όπως βλέπετε καμιά χώρα δεν βγήκε αλώβητη από το σκληρό εναγκαλισμό του ΔΝΤ!
Ελπίζετε ότι θα βγει η δική μας??

Πηγή ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ : http://marianaonice.blogspot.com/

Ο Γκρούεφσκι αρνήθηκε να βάλει στα Σκόπια το ΔΝΤ

Μέχρι και το κρατίδιο των Σκοπίων αντιλαμβάνεται πως θα υποβαθμιστεί διεθνώς αν συρθεί στο ΔΝΤ, αλλά ο Παπανδρέου δεν μπορεί να το εμπεδώσει ακόμη...Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρουέφσκι, δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του δεν προτίθεται να συνάψει συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την κάλυψη των δημοσιονομικών της αναγκών.
Ο κ. Γκρουέφσκι πρόσθεσε ότι η χώρα θα προχωρήσει στην έκδοση σειράς ευρωομολόγων, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της χώρας.
«Η έκδοση των ευρωομολόγων θα αποστείλει ένα θετικό μήνυμα διεθνώς ότι η χώρα είναι ικανή να βγει μόνη της στις διεθνείς αγορές για να ικανοποιήσει τις δανειακές ανάγκες της. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην ομάδα των χωρών εκείνων που μπορούν να χαράζουν αυτόνομα τις οικονομικές τους πολιτικές του και να μην εξαρτώνται από το ΔΝΤ», ανέφερε.
Φυσικά μιλάμε για μια χώρα με προϋπολογισμό μικρότερο του Κωτσόβολου. Από την άλλη, καλά κάνει και πετά σπόντες, αφού τον κάναμε μάγκα... κι εδώ που τα "λέμε" είναι σαφώς πιό μάγκας από κάτι Ντόρες, και κάτι Γιωργάκηδες (καλά, τον Δρούτσα δεν τον αναφέρω, επειδή δεν τον λογίζουν καν ως πολιτικό στο εξωτερικό...)


http://kostasxan.blogspot.com

“Ροζ” σκάνδαλο σε λύκειο!!

Πρωταγωνιστές του σκανδάλου ο 55χρονος λυκειάρχης και οκτώ ανήλικες μαθήτριες....
Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές λυκειάρχη και οκτώ ανήλικες μαθήτριες ηλικίας από 14 έως 16 ετών, έφτασε στο διοικητικό εφετεία της Αθήνας.
Σύμφωνα με το “Έθνος” στο δικαστήριο προσέφυγε ο 55χρονος λυκειάρχης ζητώντας να ακυρωθεί η ποινή προσωρινής παύσης έξι μηνώ που του έχει επιβληθεί καθώς κρίθηκε ένοχος από το ανώτερο πειθαρχικό συμβούλιο για παρενόχληση των μαθητριών του.Αιτία της καταδίκης του η καταγγελία που έκαναν οι οκτώ μαθήτριες.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο λυκειάρχης της καλούσε στο γραφείο του, έκλεινε την πόρτα και προχωρούσε σε... θωπείες. Η υπόθεση έγινε αρχικά γνωστή μέσω του συλλόγου γονέων του συγκεκριμένου λυκείου που οι φερόμενες ως παθούσες μαθήτριες κατήγγειλαν τον λυκειάρχη του σχολείου τους για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.
Μία από τις μαθήτριες μεταξύ άλλων, συνόδευσε την καταγγελία της με ένα σημείωμα ως πειστήριο του...εγκλήματος, στο οποίο μεταξύ άλλων ο μεσήλικας λυκειάρχης την αποκαλούσε “ψυχή μου...”!
Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του επέβαλε στις 12 Ιανουαρίου του 2004 ποινή προσωρινής παύσης πέντε μηνών με πλήρη στέρηση των αποδοχών του για το παράπτωμα της αναξιοπρεπούς για υπάλληλο διαγωγής εντός υπηρεσίας.
Σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο κρίθηκε ξανά ένοχος και του έγινε παύση έξι μηνών.
Στην αίτηση του προς το Διοικητικό Εφετείο που εκδικάστηκε την Παρασκευή, ο λυκειάρχης ζητάει να ακυρωθεί η πειθαρχική του ποινή. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του αποδίδει την καταδίκη του σε...αντίποινα της τιμωρίας που επέβαλε σε μία από τις μαθήτριες αυτές.
“Δυστυχώς, δεν έγινε αντιληπτό”, υποστηρίζει ο λυκειάρχης στην αίτηση του, “ότι η όλη κατάσταση προκλήθηκε ως αντίποινα της τιμωρίας που επέβαλα στη μαθήτρια...η οποία συσπείρωσε τις φίλες της”.
Θωρεί επίσης ότι η συμπεριφορά του “δεν συνιστά ποινικό αδίκημα..., δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναξιοπρεπής, αφού η υπερβολική ευαισθησία, αγάπη και διαχυτικότητα με οδήγησαν σε εκδηλώσεις οι οποίες παρεξηγήθηκαν, καθόσον εγώ ουδέποτε είχα σκοπό να προκαλέσω με οποιονδήποτε τρόπο ή να προσβάλω τις μαθήτριες αυτές...”
Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών.
ianjerry
http://alepounews.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Live αποκάλυψη στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν»

Σήμερα στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» στο Ράδιο Άστυ 90,6 ακούσαμε το ανήκουστο σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και της Αλίκης Γρηγοριάδου με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ… ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»!!!!!!

Αυτό απάντησαν live στους παραγωγούς της εκπομπής, από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν οι πρώτοι επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν καταγγελίες φιλάθλων του ΑΡΗ. Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ, φίλαθλοι του ΑΡΗ ύψωσαν στην θύρα 1 δύο Ελληνικές σημαίες και μία Κυπριακή. Την ίδια στιγμή σε άλλα σημεία του γηπέδου υπήρχαν ανηρτημένες σημαίες της Σενεγάλης, της Αργεντινής κ.α. Μετά από λίγα λεπτά, στελέχη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με μπράβους, κατέβασαν τις δύο Ελληνικές σημαίες, απαντώντας στις απορίες των φιλάθλων, πως «από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ απαγορεύεται η ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στο γήπεδο».

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που βγήκε ζωντανά στον αέρα του Ράδιο Άστυ, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν το γεγονός, επιμένοντας στην άποψη πως… η Ελληνική σημαία αποτελεί εθνικιστικό σύμβολο απαγορευμένο από την ΟΥΕΦΑ.

Καλή αρχή!!! Μετά την προσπάθεια αποκαθήλωσης της Ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών, τώρα έχουμε απαγόρευσή της στο γήπεδο του ΆΡΗ.

Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη ΠΑΕ ή αν πράγματι ισχύει ο κανονισμός που με ιδιαίτερο ζήλο οι παράγοντες του ΑΡΗ προσπάθησαν να εφαρμόσουν। Από την ΕΠΟ δεν έχουμε ακόμα κάποια τέτοια επιβεβαίωση. Παράλληλα όμως προκαλεί ερωτηματικά η εδώ και ένα χρόνο αποκαθήλωση των θυρεών με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Αστέρι της Βεργίνας, από το Αλεξάνδρειο κλειστό γυμναστήριο, που αποτελεί έδρα της ομάδος μπάσκετ του ΑΡΗ. Τι είδους ακριβώς εθνοφοβικά σύνδρομα ακραίας μορφής, έχουν καταλάβει τους παράγοντες μίας ομάδος, που κάποτε χαιρόμασταν να βλέπουμε το γήπεδό της γεμάτο Ελληνικές σημαίες; Το θέμα –εννοείται- δεν θα το αφήσουμε εδώ…

http://afoilumpen.blogspot.com