'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ύψωσαν γκέι σημαία..!!!

Την εθνική σημαία κατέβασαν οργανώσεις ομοφυλοφίλων από δημαρχείο περιοχής της Μελβούρνης. Στη θέση της έβαλαν τη γνωστή σημαία στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Θύελλα αντιδράσεων από πολίτες και παλαίμαχους στρατιωτικούς (Pic).

Με ένα διαφορετικό τρόπο αποφάσισε η κοινότητα ομοφυλόφιλων Αυστραλίας να διαμαρτυρηθεί ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.
Οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν την παρουσία τους πιο αισθητή,

Δικαστήριο έλαβε απόφαση στη Βρετανία να απαγορεύσει σε έναν 41χρονο άνδρα να κάνει σεξ λόγω χαμηλου iq!!!!

O Άλαν (μόνο το μικρό του όνομα δόθηκε στη δημοσιότητα), είχε δεσμό με έναν άνδρα, με τον οποίο συγκατοικεί και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν "μηχανή του σεξ", κάτι που ενοχλούσε τη γειτονιά.
 
Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης όπου έμενε, εκτιμώντας ότι δεν ήταν σε θέση να έχει ερωτικές σχέσεις, κίνησε νομικές διαδικασίες.

Το να εξεγερθούμε είναι το “εύκολο”, το δύσκολο είναι ποιόν να φέρουμε στην εξουσία ;;;!!

Εχουμε δεχθεί σαν λαός μια χωρίς προηγούμενο επίθεση που οργάνωσε η διεθνής και η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου.  

Η ίδια η κυβέρνησή μας είναι ο διεκπεραιωτής αυτής της γενοκτονικής επίθεσης. Η ίδια η κυβέρνησή μας δρα σαν υπηρέτης και εκτελεστής των πιο άπληστων ολιγαρχικών συμφερόντων και έχει πια καταστεί εχθρός του λαού.

Η οργή και η απελπισία των....

Πετροβόλησαν αστυνομικούς στην Πάτρα

«Κινούμενος  στόχος» έγινε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που έκανε περιπολίες γύρω από την περιοχή ενός πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών!

Ομάδες νεαρών που βγήκαν μέσα από τον χώρο, άρχισαν να… πετροβολούν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στο αυτοκίνητό τους!
    
Οι αντιεξουσιαστές, που είχαν καταλάβει τον χώρο την προηγούμενη

Γυναίκα αναστήθηκε λίγο πριν κηδευτεί..!!!

Οι νεκροθάφτες στη περιοχή της Κολομβίας, Κάλι, σοκαρίστηκαν όταν το υποτιθέμενο νεκρό σώμα , το οποίο μετέφεραν στη τελευταία κατοικία, ζωντάνεψε!

Η 45χρονη γυναίκα που σύμφωνα με το...

πιστοποιητικό θανάτο ήταν πεθαμένη, ξαφνικά άρχισε να αναπνέει και να κινείται προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν γύρω της!

Μπουμπούκι ο Κρητικός

Ο 25χρονος που χθές τα ξημερώματα έκανε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δυο μαθητών στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ζωοκτονία.  

Ο 25χρονος που αναζητείται εντός κέντρου διασκεδάσεως, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσαν μαθητές «Εσπερινού Λυκείου Ρεθύμνου – Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας» για ασήμαντη αφορμή διαπληκτίστηκε με τον πρόεδρο του 15μελούς Λυκείου, τον οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε (2) φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο. 

Επίσης, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και έτερος ημεδαπός, στο χέρι. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κάλυκες των 9 mm.


http://crimesonair.blogspot.com/

Έστησαν ενέδρα για να μη συλληφθούν

Ούτε μια ούτε δυο αλλά 23 σφαίρες από Καλάσνικοφ έριξαν οι δυο κακοποιοί σε βάρος συμβατικού αυτοκινήτου της Ασφάλειας Λιβαδειάς με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο πόδι τον οδηγό αστυνομικό.  

Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως αν δεν πρόκειται για Αλβανούς ληστές τραπεζών, η υπόθεση να αφορά τον ξακουστό δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα.

Στις 11.45 το πρωί εποχούμενη περιπολία του Τμήματος Ασφαλείας

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους στην Λακωνία μετά από επίθεση Μεταναστών

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στους Μολάους Λακωνίας όταν ομάδα Μαροκινών μεταναστών που κατοικοεδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή επιτέθηκαν σε νεαρή δασκάλα με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα. 
 
Οι μετανάστες που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην προσπάθειά τους έβγαλαν μαχαίρι και πέταξαν την νεαρή στο δρόμο αρπάζοντας την τσάντα που περιείχε περίπου 30 ευρώ κάρτες και προσωπικά της έγγραφα.

Μαθητές πωλούσαν ναρκωτικά μέσα στο σχολείο!!!

"Πάγωσε" ολόκληρη η Αργολίδα στο άκουσμα της είδησης ότι ανήλικοι μαθητές πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά και μάλιστα μέσα στο σχολείο τους!

Στο πρωτοφανές αλισβερίσι συμμετείχαν πέντε παιδιά κάτω των 16 χρόνων, που εντοπίστηκαν από καθηγητή και η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία.

Διάρρηξη στο εργοστάσιο της Γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη"

Διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εργοστάσιο της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη».

Οι άγνωστοι δράστες,μπήκαν στο εργοστάσιο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων,άρπαξαν περίπου 20.000 ευρώ.

Άγνωστο παραμένει εάν οι διαρρήκτες πήραν και σημαντικά έγραφα της εταιρίας από το αρχείο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας,ανέθεσε πριν από λίγες ημέρες τη φύλαξη του εργοστασίου σε ιδιωτική εταιρία και δεν ανανέωσε τις συμβάσεις των δικών της φυλάκων!!! 


http://epirusgate.blogspot.com/

Όλοι σύνταξη στα 67 - χωρίς δώρο και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι...

Ριζικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές, ίσως και μέσα στην Άνοιξη, σε εργασιακά, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, καθώς οι αναλογιστικές μελέτες δείχνου πάλι πρόβλημα βιωσιμότητας των ταμείων κι όπως αναφέρει σήμερα το Πρώτο Θέμα η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ήδη η αυριανή άφιξη της Τρόικα στην Αθήνα θέλει τους επικεφαλής της να σχεδιάζουν την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα, μετά τις περικοπές που έγιναν στο δημόσιο.

Οι «Πυρήνες» πίσω από το τρομο-πακέτο στο υ. Δικαιοσύνης

Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» κρύβεται τελικά πίσω από το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα με παγιδευμένο πακέτο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και παραλήπτη τον υπουργό Χ. Καστανίδη.  

Το κείμενο της προκήρυξης φιλοξενείται σε ιστότοπο αντεξουσιαστικού χώρου και μέσω αυτής εξηγούν τους λόγους της πράξης τους.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Δέκα τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Το ξύλο της ... αρκούδας έπεσε στο Αγρίνιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στο Καινούργιο και τον Άρη Αιτωλικού.

Το ερασιτεχνικό ματς έληξε ισόπαλο 2-2 αλλά μόλις οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στα αυτοκινητά τους για να αποχωρήσουν, εκεί τους περίμεναν κάτοικοι της ομάδας του Καινούργιου και τους έκαναν ... τόπι στο ξύλο.

ΑΧΑΙΑ: Παπάς με αλλοδαπό... στο ίδιο διαμέρισμα

Μα είναι δυνατόν; Παπάς με αλλοδαπό μόνοι τους σε διαμέρισμα; Τι να κάνουν, άραγε, οι δυο τους, και μάλιστα βραδιάτικα;». 

Αυτό ήταν το σοκαριστικό θέμα που συζητούσαν προ ημερών οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Αχαία. 

Και όλα αυτά μετά την κοινή διαπίστωση, από αρκετούς ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, ότι ο... ιερέας τώρα τελευταία έχει

Λέσβος: Τον "πλάκωσε" στο ξύλο στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Ένας 32χρονος κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές τον ξυλοδαρμό του από έναν 35χρονο στην προκυμαία της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία,...

...ο 32χρονος ισχυρίζεται πως ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, του επιτέθηκε ένας 35χρονος που τον χτύπησε επανειλημμένα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Κανείς δεν ξέρει πόσα παίρνουν 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Δεν ξέρει κανείς πόσα χρήματα δίνει το κράτος στους δημοσίους υπαλλήλους!

Παρά την πρόσφατη...

...απογραφή δεν έχει υπολογιστεί ακόμα τι μισθοί δίνονται στους 504.274 υπαλλήλους του στενού Δημόσιου τομέα, αλλά και των ΔΕΚΟ.

300 προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών

Oι τελευταίες λεπτομέρειες απέμειναν για την έκδοση της προκήρυξης που αφορά τις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ για την πλήρωση...
...300 θέσεων τακτικού προσωπικού στα δημόσια σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 282 Δάσκαλοι και 18 Νηπιαγωγοί, οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα στα δημόσια σχολεία τα σχολικά έτη

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE !!!!

 Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  LIVE !!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 

ΠΑΤΡΑ: Μετανάστες φορτίζουν τα κινητά στα καφάο…!!!

Σαν να μην έφθαναν όλα τα υπόλοιπα, οι μετανάστες έχουν διαρρήξει ό,τι... «καφάο» της ΔΕΗ υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή...
...του Αγίου Διονυσίου, της Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και της Ακτής Δυμαίων, όπου δηλαδή διαμένουν, αντιστοίχως, αλλοδαποί. 

Κι αυτό γιατί τα χρησιμοποιούν προκειμένου να... φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σοκ με τη δολοφονία ποδοσφαιριστή..!!!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η είδηση της δολοφονίας του Γουίλιαμ Μοράις…
 
Ο 19χρονος μέσος, που αναδείχθηκε από την Κορίνθιανς και είχε δοθεί δανεικός στην Αμέρικα του Μπέλο Οριζόντε, πυροβολήθηκε στο στήθος τα ξημερώματα της Κυριακής και έχασε τη ζωή του ακαριαία. 

Γκρίνια Ομπάμα γιατί οι μυστικές υπηρεσίες δεν προέβλεψαν τα γεγονότα στην Αφρική

Σκληρή κριτική στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για το ότι δεν κατάφεραν να προβλέψουν την κρίση στην Αφρική, φαίνεται πως άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο ναύαρχος Μάικ Μάλεν, αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι εξεπλάγησαν από το πόσο γρήγορα τα επεισόδια μεταφέρθηκαν από την Τυνησία στην Αίγυπτο.

Την ξε…καντίνιασαν..!!

Δεν έφαγαν «βρώμικο», αλλά φέρθηκαν βρώμικα…

Ο λόγος για τους δυο αγνώστους οι οποίοι πλησίασαν καντίνα...
...στη Καλλιθέα λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα και «έφαγαν» όσα χρήματα διέθετε το ταμείο.

Η ληστεία έγινε με την απειλή όπλου.
 

newsbomb 
sarotiko

Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπών στους Μολάους...

Σε επιφυλακή η αστυνομία στην περιοχή των Μολάων Λακωνίας, μετά τις ρατστιστικές επιθέσεις από αυτόκλητους “τιμωρούς” που έστειλαν στον νοσοκομείο τρεις αλλοδαπούς.
Στην περιοχή ζουν πολλοί αλλοδαποί που εργάζονται σε αγροτικές εργασίες, κατά κύριο λόγο στο μάζεμα της ελιάς.

Πάτωσε… η αγορά αυτοκινήτου

Με πτώση 63.3% κινήθηκε η αγορά καινούργιων αυτοκινήτων τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010. 

 Συγκεκριμένα...
πωλήθηκαν 9.747 επιβατικά αυτοκίνητα έναντι 26.584 τον Ιανουάριο της περσινής χρονιάς. Πρώτη σε πωλήσεις αναδείχτηκε η Toyota που διατηρήθηκε στην κορυφή και ακολούθησαν, Opel, VW, Ford και Fiat.

Ρίο: Φόβος και τρόμος οι μετανάστες - Ρημάζουν κοτέτσια και περιβόλια!!

Οι μετανάστες κυκλοφορούν σε πυκνές ομάδες και η παρουσία τους εχει προκαλέσει φόβο, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thebest.gr, πάνω από 300 είναι οι μετανάστες που έχουν βρει καταφύγιο μέσα σε αυτοσχέδια παραπήγματα, κάτω από τις γέφυρες του ΟΣΕ, σε παρατημένα σπίτια, ακόμα και κάτω στις βάσεις του οδοστρώματος εισόδου της γέφυρας προς την θάλασσα!

Όλο και περισσότεροι Έλληνες ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό

Στις πρώτες θέσεις κατάταξης των Ευρωπαίων που αναζητούν εξάσκηση ή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό βρίσκονται οι Έλληνες. 

 Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται
ένατη σε απόλυτο αριθμό χρηστών, με 48.811 συμπληρωμένα βιογραφικά στην ευρωπαϊκή πύλη Europass.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE !!!!!

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  LIVE !!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3 
LINK-4


Πέλλα: Έθαβε τα ναρκωτικά στον κήπο και το άλσος

Μέσα στο… πράσινο έκρυβε το χασίς που σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας ένας 37χρονος έμπορος...
..ναρκωτικών από χωριό της Πέλλας!  


Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν δεν προλάβαιναν να… ξεθάβουν συσκευασίες γεμάτες «φούντα», που έφτασαν συνολικά τα δέκα κιλά!

Κατσέλη: Δεν κινδυνεύει 13ος-14ος μισθός ιδιωτικού τομέα

Δεν έχει τεθεί θέμα 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, διαβεβαιώνει η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξη της στο Εθνος της Κυριακής.
Αναφερόμενη στην επιχειρησιακή σύμβαση, λέει ότι «αποτελεί μία πρόκληση» για τους κοινωνικούς εταίρους, εργοδοσία και εργαζόμενους, «να αναπτύξουν σχέσεις διαλόγου, συνεργασίας και συναντίληψης».

Κυκλοφορούν ''ελεύθεροι''ανάμεσα μας 685 σκληροί κακοποιοί

Πρόκειται για ''φυλακισμένους'' για ένοπλες ληστείες, δολοφονίες ή εμπόριο ναρκωτικών που δεν επέστρεψαν ποτέ στις φυλακές μετά από άδειες.
Σύμφωνα με την Καθημερινή από τους 685 δραπέτες πλέον κακοποιούς , οι 400 είναι Αλβανοί που είτε έχουν επιστρέψει στις χώρες τους είτε συνεχίζουν τη δράση τους στην χώρα μας.


Στις 23 Φεβρουαρίου του 2010

Τους έκρυβε σε τροχόσπιτο

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός τροχόσπιτου, διότι μετέφερε κρυμμένους στο χώρο της κουκέτας, τρείς αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί συνελήφθησαν και οι τέσσερις.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα. 



http://www.zougla.gr/

Βρέθηκαν οι δράστες ληστείας ηλικωμένου

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε οργανωμένη σπείρα ληστών.

Συγκεκριμένα άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, το πρωί του

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ LIVE !!!!!

 ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ LIVE !!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ LIVE !!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ  LIVE !!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1

Παχύσαρκος ένας στους 10 ενήλικες παγκοσμίως

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Τhe Lancet», παχύσαρκος είναι ένας στους 10 ενήλικες παγκοσμίως.

Ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των Η.Π.Α., αφού συνέλεξαν

Καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα από τους «Δεν πληρώνω»

Σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, κτύπησε το κίνημα του «Δεν πληρώνω», προκαλώντας καταστροφές, γεγονός...
...που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Από το πρωί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου κινήματος «Δεν πληρώνω» επισκέφθηκαν τους περισσότερους σταθμούς των

Εντόπισαν 98 κιλά κάνναβης!!

Στα χέρια της αστυνομίας Ιωαννίνων βρίσκεται ένας 45χρονος Αλβανός οδηγός, ο οποίος ενεργούσε ως «προπομπός» Ι.Χ. αυτοκινήτου, που οδηγούσε άγνωστος, με σκοπό να μεταφέρει ναρκωτικές ουσίας.
Στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από έρευνα εντοπίστηκε το δεύτερο όχημα

«Φακελάκι» και στα νεκροτομεία

Καταγγελίες συγγενών πεθαμένων για «γρηγορόσημα» σε νεκροτομεία καλείται να διαλευκάνει, σύμφωνα με άρθρο...
 
...της εφημερίδας Εθνος της Κυριακής, η δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφθασαν μέχρι και τον πρωθυπουργό αναφέρουν ότι κάποιοι παίρνουν αμοιβή για να προωθήσουν την ιατροδικαστική διαδικασία.

Και τέταρτος νεκρός απο τα πρόσφατα επεισόδια στην Αλβανία

Την τελευταία του πνοή άφησε αντικυβερνητικός διαδηλωτής που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο Αλβανός αντικυβερνητικός...

...διαδηλωτής, πυροβολήθηκε στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού του, ενώ μετείχε στις διαδηλώσεις της 21ης Ιανουαρίου.

Κάνει «φτερά» το δώρο και στον ιδιωτικό τομέα

Με «βαριά» βαλίτσα στην Αθήνα, οι επικεφαλής των κλιμακίων ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ κύριοι Τόμσεν, Ντερούζ και Μαζούχ.
Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής, τα κορυφαία στελέχη της Τρόικας είναι έτοιμα να προτείνουν, μεταξύ άλλων, και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα.

Ηράκλειο: Τον παρακολούθησαν και τους οδήγησε στους συνεργούς του

Πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν ως υπεύθυνα για διαρρήξεις στην περιοχή Βιάννο Ηρακλείου και ένα ακόμη αναζητείται.
Συγκεκριμένα ένας από τους συλληφθέντες, αλβανικής καταγωγής προσπάθησε να πουλήσει βιντεοκάμερα που είχε κλαπεί την προηγούμενη μέρα.

Οι “χρυσές” δουλειές με τα πλαστά εισιτήρια

Κόβουν εισιτήρια αλλά… και τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών.  

Ο λόγος για ένα τεράστιο οργανωμένο κύκλωμα πλαστογράφησης...
...εισιτηρίων που έχει κάνει «χρυσές» δουλειές.

«Αβρότητες» αναρχικών και ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Νεαροί και ΜΑΤ είχαν αργά χθες το βράδυ …κατ’ ιδίαν συνάντηση με ανταλλαγές τις συνήθεις αβρότητες, στη περιοχή των Εξαρχείων! 

 Δακρυγόνα και κροτίδες...
...κρότου –λάμψης από τη μεριά των ανδρών Μέτρων Τάξης και βόμβες μολότοφ από την άλλη.

Έπινε αλλά τελικά τον …ήπιε

Ο 50χρονος άντρας έπινε αμέριμνος το ποτό του σε μπαρ της Κρήτης, την ίδια στιγμή που κάποιοι …θαμώνες «μεθούσαν» με τα χρήματα που βρήκαν στη τσέπη του!
Ο μεσήλικας αποφάσισε να διασκεδάσει σε νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στις Μοίρες όταν τέσσερις άγνωστοι άρπαξαν από τη πίσω τσέπη του παντελονιού του, το ποσό των 2600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.


Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν δυο από τους δράστες ηλικίας 20 και 21 ετών από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.



newsbomb
sarotiko

Αναστάτωση γονέων για αναψυκτικό με εκχύλισμα κάνναβης

Αναστάτωση, κυρίως σε γονείς, έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του αναψυκτικού με την ένδειξη motivation drink και έχει ως βασική ένδειξη τη ναρκωτική ουσία, κάνναβη.

Μάλιστα στο κουτί του αναψυκτικού, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την αναγραφή των συστατικών, διευκρινίζεται ότι περιέχει 0,02% εκχύλισμα κάνναβης.