'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ομοφυλόφιλοι "stars" νοικιάζουν μοντέλα για "ξεκαρφωμα"!!!

Η αρχή έγινε πριν λίγα χρόνια με γνωστό σεναριογράφο που κυκλοφορούσε με μοντέλο. Ο σεναριογράφος ήταν γνωστός -σε ορισμένους καλλιτεχνικούς κύκλους -ομοφυλόφιλος.

Για να ξεπεράσει το 'στίγμα' δέχτηκε, με προτροπή γνωστού του δημοσιογράφου να 'νοικιάσει' με τον... μήνα γνωστό μοντέλο και να το παρουσιάζει σαν φίλη του

Η τιμή καθορίστηκε στις 3.000 ευρώ τον. μήνα συν τα έξοδα.... παράστασης (ρούχα, κομμωτήρια, κ.λ.π.). Το 'ειδύλλιο' ξεκίνησε, πήρε δημοσιότητα και κράτησε με κάτι ψευτοχωρισμούς, αρκετά χρόνια.


Το μοντέλο γρήγορα πήρε και το βάπτισμα του πυρός σαν ηθοποιός κάτι που και σήμερα κάνει χωρίς, βέβαια, μεγάλη επιτυχία... Όταν το 'ειδύλλιο' πήρε τέλος η μοντέλα αντικαταστάθηκε με ανερχόμενη τραγουδίστρια.


Η συνέχεια έγινε από ένα βορειοελλαδίτη τραγουδιστή που βάδισε στα ίδια χνάρια με τον σεναριογράφο και 'μίσθωσε' μια μοντέλα για να κατασκευάσει το δικό του 'ειδύλλιο' με αγάπες, λουλούδια, χωρισμούς, 'επανασυνδέσεις' και πολύ μυστήριο...
Η μοντέλα γρήγορα εξελίχθηκε σε τηλεπαρουσιάστρια και σήμερα απασχολεί τα media με τον... 'ερωτά' της με άλλο τραγουδιστή που γίνεται πρωτοσέλιδος από τα περιοδικά και τις εφημερίδες !


Η 'φάμπρικα' δουλεύει καλά και τηνέχει εφαρμόσει στο παρελθόν και γνωστός μάνατζερ για λογαριασμό πελάτη του - τραγουδιστή το οποίο συνέδε με απίθανα μοντέλα μέχρι αυτός να φύγει από την 'ομπρέλα' του, να βρεί τον δρόμο του και να... παντρευτεί !


Σήμερα οι τιμές μηνιίας ενοικίασης μοντέλων από ομοφυλόφιλους σταρ ξεκινούν -παρά την κρίση - από 5.000 € τον μήνα και η τάση είναι ανοδική στο.... χρηματιστήριο της φήμης, ενώ συνοδεύεται και από 'παροχή υπηρεσιών' ψευτοδημοσιογράφων που πλασάρουν τις σχετικές ειδήσεις στα έντυπα με τα οποία συνεργάζονται !


stakarfia
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/stars.html

Αδιάφθοροι: Έρευνα για στημένα!!!

Στο στόχαστρο της ειδικής ομάδας των έξι της Εισαγγελίας, έχουν μπει τα στημένα ματς, οι συμβάσεις του ΟΣΕ, τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ερευνούν κερδισμένα δελτία άνω των 1000, λογαριασμούς και πόθεν έσχες παραγόντων του ποδοσφαίρου


Στο μικροσκόπιο της νέας ομάδας κρούσης της Εισαγγελίας για το Οικονομικό Έγκλημα μπήκαν υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής με τεράστιο κόστος για το Δημόσιο, μεταξύ των οποίων τα σρτημένα ματς, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.  Ο ΟΣΕ, ο ΕΟΤ, ακόμα και οι συμβάσεις των νοσοκομείων για προμήθειες αποτελούν προτεραιότητα της εισαγγελικής έρευνας.
Στημένοι αγώνες στο πρωτάθλημα
Το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας ερευνά επίσης την πρόσφατη υπόθεση με τους 15 στημένους αγώνες στο πρωτάθλημα.
Στο πλαίσιο της έρευνας ο ΟΠΑΠ έστειλε στους εισαγγελείς στοιχεία για όλα τα κερδισμένα δελτία, άνω των 1000 ευρώ, ώστε να εντοπιστούν ύποπτοι αγώνες και να δρομολογηθεί έρευνα κατά συγκεκριμένων προσώπων με άνοιγμα λογαριασμών. Ήδη άλλωστε είναι σε εξέλιξη και η έρευνα για φοροδιαφυγή δυο μάνατζερ του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν με τεράστιους τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η έρευνα για τα «πόθεν έσχες» παραγόντων και διαιτητών..
Προτεραιότητα ο ΟΣΕ
Έρευνα για παθητική δωροδοκία και απιστία σε βάρος του δημοσίου ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου 2010 με εντολή του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ που αφορά τις προμήθειες μηχανών και βαγονιών της Siemens στον ΟΣΕ, μετά από καταγγελίες για μίζες και εμπλοκή στελεχών εταιριών στους διαγωνισμούς.
Οι εισαγγελείς ελέγχουν τις διοικήσεις των ναυπηγείων της τελευταίας δεκαετίας για τις 30 ηλεκτράμαξες και 100 βαγόνια που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία για λογαριασμό της Siemens και προμηθεύτηκε ο ΟΣΕ από το 1996 μέχρι το 2009, χωρίς ωστόσο να έχουν τεθεί σε λειτουργία.
Κατασκευή υποβρυχίων
Η έρευνα αφορά τις καταγγελίες για δωροδοκία αξιωματούχων για την ανάθεση το 2000 της κατασκευής υποβρυχίων στα ναυπηγεία, με την συνεργασία των γερμανικών εταιριών HDW και Ferrostaal, παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο Πολεμικό Ναυτικό.
Πυροσβεστικά ελικόπτερα   
Οι οικονομικοί Εισαγγελείς ερευνούν την υπόθεση της εκμίσθωσης πυροσβεστικών ελικοπτέρων από την Erickson, θέμα που είχε τεθεί και στην Βουλή από τον υφυπουργό Σπύρο Βούγια ο οποίος υποστήριξε ότι το 2009 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη νοίκιασε 5 ελικόπτερα από την Erickson κατά 55% ακριβότερα από ότι φέτος.
Ο ΟΣΕ για τρεις περιπτώσεις απασχολεί την ομάδα των οικονομικών Εισαγγελέων οι οποίοι ερευνούν:
*Την εκμίσθωση σε ιδιώτες ακινήτων του ΟΣΕ στο Θριάσιο Πεδίο έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος, με φερόμενη ζημιά άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
*Το μισθολόγιο μηχανοδηγών που αφορά καταγγελίες συνδικαλιστών για πλαστές υπερωρίες την τετραετία 2004-2008 που φαίνεται να προκάλεσε αύξηση των εξόδων του ΟΣΕ κατά 170 εκατομμύρια ευρώ
*Τη σύμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την εταιρία Doublelogic μετά από καταγγελίες για πλασματικές εμπορικές μεταφορές
Υπό εισαγγελική διερεύνηση από την ομάδα των έξι επίσης είναι:
*Καταγγελίες που αφορούν τις προμήθειες των νοσοκομείων
*Η υπόθεση της αλλαγής του καθεστώτος εκκαθάρισης των ομολόγων (Τ3 σε Τ10) που κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος
*Οι αναφορές για κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ αλλά και στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα που διαβίβασε στην Εισαγγελία ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος
*Η υπόθεση των επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL
*Και τέλος συμβάσεις της ΔΕΗ για την εξαγορά αιολικών πάρκων και για την προμήθεια μετρητών


news247.gr

Ελέγχους “κατα βούληση” καταγγέλλουν οι εστιάτορες!!!!!!

Τη στιγμή που η ανταρσία για τον αντικαπνιστικό νόμο συνεχίζεται, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελάτων καταγγέλλει επιλεκτικούς ελέγχους των αρμοδίων. 

Σύμφωνα με τους εστιάτορες, γίνονται θύματα εκφοβισμού από τις αρχές, καθώς γίνονται επιλεκτικοί έλεγχοι ενώ δίδονται βεβαιώσεις παραβάσεων κυρίως σε βάρος των προέδρων και των μελών των τοπικών σωματείων της Ομοσπονδίας των Εστιατόρων.

Η Ένωση καλεί νομάρχες και δημάρχους να μην μπουν σε αυτό το “παιχνίδι” και να τηρήσουν ουδέτερη στάση, κοινώς ζητούν να μην τους επιβάλλονται πρόστιμα.  


http://cosmo.gr/News/Hellas/293577.html

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ LIVE!!!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 

LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ   ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK!!   





LINK-1      LINK-2     




alfanea

Το όπλο του βιασμού....

Εκτός από την αλήθεια, η μεγάλη απώλεια σε ένα πόλεμο είναι η γυναικεία αξιοπρέπεια, καθώς όλο και περισσότερο, ο βιασμός από ενόπλους χρησιμοποιείται ως όπλο για να τρομοκρατήσει και να επιβάλει τη θέληση του ισχυρού.

Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΗΕ που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο βιασμός είναι ένα απεχθές πολεμικό όπλο και μέσο που καθορίζει την έκβαση των συρράξεων στον κόσμο.

"Οι γυναίκες πολεμούν σπανίως, αλλά πάρα πολύ συχνά υφίστανται τις χειρότερες συνέπειες των πολέμων. Η βία που βασίζεται στα φύλα, ανάμεσά τους και ο βιασμός, αποτελεί απεχθές πολεμικό όπλο, όλο και συχνότερα χρησιμοποιούμενο", αναφέρεται στην έκθεση του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFPA) για την κατάσταση του παγκόσμιου πληθυσμού για το 2010, η δημοσίευση της οποίας συμπίπτει με την 10η επέτειο, στις 30 Οκτωβρίου, της υιοθέτησης της απόφασης 1325 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για τον τερματισμό της σεξουαλικής βίας εναντίον των γυναικών και των κοριτσιών κατά τη διάρκεια των ένοπλων συρράξεων.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο άμεσος απολογισμός των συνεπειών αυτών των πράξεων βίας επεκτείνεται πέραν των άμεσων θυμάτων, διαλύοντας ύπουλα οικογένειες και διαρρηγνύοντας τις κοινωνίες για πολλές γενιές.
Στο ανατολικό τμήμα της Δημοκρατίας του Κονγκό, περισσότερες από 15.000 γυναίκες και κορίτσια βιάσθηκαν το 2009, τόσο από τους αντάρτες όσο και από τα κυβερνητικά στρατεύματα, σύμφωνα με τον Ρότζερ Μις, αξιωματούχο της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στη χώρα.
Η έκθεση του 2010 βασίζεται σε προσωπικές μαρτυρίες προσώπων που έχουν πληγεί από συρράξεις ή φυσικές καταστροφές στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Αϊτή, το Ιράκ, την Ιορδανία, τη Λιβερία, το Ανατολικό Τιμόρ, την Ουγκάντα και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Όπως επισημαίνει στην έκθεση η εκτελεστική διευθύντρια της UNFPA Τοράγια Αχμεντ Ομπάιντ, εάν οι συρράξεις και οι καταστροφές επιδεινώνουν τις ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών, "η ανοικοδόμηση στη συνέχεια προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία επανόρθωσης των ανισοτήτων, διασφάλισης ισότιμης δικαστικής προστασίας και δημιουργίας του αναγκαίου χώρου για μια θετική μεταβολή".

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τέλος του πολέμου στη Βοσνία, "μεγάλος αριθμός βιασμένων γυναικών κατά τη διάρκεια της σύρραξης παραμένουν τραυματισμένες και φοβούνται μήπως το πρόβλημά τους δημοσιοποιηθεί, ενώ δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν στην κοινωνία".
"Για τις γυναίκες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, η απόδοση δικαιοσύνης είναι χειρότερη από την άρνηση απόδοσής της- είναι ένας διαρκής τρόμος", θεωρεί η Μάργκοτ Γουόλστρομ, εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν για τη σεξουαλική βία στις συρράξεις, προσθέτοντας ότι "η πρώτη από τις προτεραιότητες είναι ο αγώνας κατά του φαύλου κύκλου της ατιμωρησίας".


http://news247.gr

Έτοιμο να σκάσει το κανόνι..!!!!

Στο στόχαστρο του νεοσύστατου τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Εισαγγελίας βρίσκονται περισσότερες από 50 υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος και φαινομένων διαφθοράς, «ύποπτες» συμβάσεις και απευθείας αναθέσεις που αναδύουν έντονα οσμή σκανδάλων, προκαλώντας ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Οι δικογραφίες αυτές ερευνώνται από την ομάδα των έξι εισαγγελέων που έχουν αναλάβει την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος ενώ την ίδια ώρα δεκάδες άλλοι φάκελοι φθάνουν για υποθέσεις κακοδιαχείρισης, μικρότερης οικονομικής ζημίας στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται κρατικοί υπάλληλοι.


Οι περισσότερες από αυτές εξετάζονται σε συνεργασία με την υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ).

Λαμβανομένου υπόψη του μεγάλου όγκου τους, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι η έκβαση αυτών των υποθέσεων, αν καταφέρουν, δηλαδή, να φτάσουν και πότε στον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών εκεί όπου ανήκουν.

Ανάμεσα στις δικογραφίες που εξετάζονται από τους εισαγγελείς είναι υποθέσεις που έχουν απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό την κοινή γνώμη, όπως:


  1. Προμήθειες και υπερτιμολογήσεις στα δημόσια νοσοκομεία
  2. Εκμίσθωση πυροσβεστικών ελικοπτέρων. Η έρευνα διατάχθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας VETO, και αφορούσε στην μίσθωση πυροσβεστικών ελικοπτέρων από την Ericcson.
  3. Προμήθεια βαγονιών του ΟΣΕ. Η έρευνα αφορά τις προμήθειες μηχανών και βαγονιών του ΟΣΕ από τη Siemens από το 1996 έως το 2009.
  4. Κατασκευή υποβρυχίων. Η έρευνα αφορά την ανάθεση το 2000 της κατασκευής των υποβρυχίων τύπου 214 για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού στα Ελληνικά Ναυπηγεία και τις τότε συνεργαζόμενες γερμανικές εταιρείες HDW και Ferrostaal, χωρίς μέχρι σήμερα τα συγκεκριμένα υποβρύχια να έχουν παραδοθεί.
  5. Υπόθεση ΟΠΑΠ για τη σύμβαση με την Intralot, για την απόκτηση νέου πληροφοριακού συστήματος, αξίας 232 εκατ. ευρώ.
  6. Υπόθεση Στημένων Αγώνων. Η έρευνα που γίνεται σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, ενώ, ήδη, ο ΟΠΑΠ έστειλε στον Εισαγγελέα τον κατάλογο με όσους «τυχερούς» κέρδισαν πάνω από 1.000 ευρώ ποντάροντας στους ύποπτους αγώνες.
  7. Υπόθεση ομολόγων της ΑΣΠΙΣ CAPITAL. Η έρευνα ξεκίνησε μετά το «κανόνι» του ομίλου Ψωμιάδη, καθώς δεκάδες επενδυτές είχαν επενδύσει τα χρήματά τους μέσω της Aspis Capital σε ομόλογα.
  8. Φάκελος ΟΣΕ. Η πολυδαίδαλη έρευνα για τον ΟΣΕ περιλαμβάνει πολλές δικογραφίες που αφορούν μεταξύ άλλων, την εκμίσθωση των ακινήτων του οργανισμού και το μισθολόγιο των μηχανοδηγών . Έρευνα διενεργείται και για την εταιρεία Doublelogic της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με τις καταγγελίες για πλασματικές εμπορικές μεταφορές.
  9. Παράνομες προεκλογικές προσλήψεις. Αφορμή ήταν οι καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις στις εταιρείες «ΑΓΡΟΓΗ» και «ΑΓΡΟΤΗΜΑ».
  10. ΕΡΤ: Η έρευνα αφορά υπέρογκες αμοιβές, εξωτερικές παραγωγές και απευθείας αναθέσεις.
  11. ΔΕΗ: (υποθέσεις αιολικών πάρκων και προμήθεια μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος από εταιρία γιου ανώτερου στελέχους της εταιρίας)
  12. Επίσης έρευνα διενεργείται για συμβάσεις που αφορούν αμυντικές προμήθειες, υποθέσεις κακοδιαχείρισης στον ΕΟΤ αλλά και στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο των αρχών εξακολουθεί να είναι η υπόθεση της αγοράς του σπιτιού του Άκη Τσοχατζόπουλου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=186741&cid=4

Όλη η Γαλλία έχει κατέβει στους δρόμους για την αύξηση 2 χρόνων στα έτη συνταξιοδότησης. Οι Έλληνες τι κάνουν;;;;;

H ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ. 

Σε πολλά ζητήματα. Αλλά κυρίως σε αγώνες και διεκδικήσεις που αφορούσαν στην ίδια τη ζωή. Τη ζωή του ατόμου. Το μέλλον, τη μάθηση, το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση. Φαίνεται ότι και σήμερα ανάβει ένα φανάρι ελπίδας και φωτός και μας δείχνει το δρόμο. Σε ένα θέμα που ίσως να είναι ήσσονος σημασίας αν συγκριθεί με τον Γολγοθά που καλούμαστε να ανεβούμε στην Ελλάδα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ, νέοι, γυναίκες και παιδιά, έχουν κατέβει στους δρόμους επειδή η κυβέρνηση του Σαρκοζί αποφάσισε να αυξήσει κατά δύο τα έτη συνταξιοδότησης, από τα 65 στα 67.
Χαμός στη Γαλλία, σε πόλεις και χωριά. Σιγά τα λάχανα, θα μπορούσαμε να πούμε σε έναν Γάλλο συνομιλητή μας, εμείς εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα βγούμε κάποτε στη σύνταξη. Διότι ξέρουμε ότι κι αν κάποτε βγούμε αυτή θα είναι ψίχουλα… Λοιπόν εκεί, στη Γαλλία, τα συνδικάτα σε απόλυτη σύμπνοια τόσο μεταξύ τους όσο και με την κοινωνία κατόρθωσαν να κατεβάσουν τους πάντες στους δρόμους του Παρισιού. Μέχρι και μαθητές.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ τέρατα και σημεία, έχουν έρθει τα πάνω κάτω, ίσως αναποδογυρίσουν ακόμη μια φορά και η διαπίστωση η κυβερνητική κι άλλων συνοδοιπόρων είναι ότι η κοινωνία συμφωνεί με την αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Αν στη Γαλλία παραλύει ένα σύστημα για τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, εδώ που υπάρχουν ήδη θύματα τι θα έπρεπε να συμβεί;
Ωρες-ώρες αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε αν τα μέτρα αυτά τα έπαιρνε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Ισως ακόμη να είχαμε διαδηλώσεις και επεισόδια στους δρόμους...


Πηγή: E-typos.com

Εκπληκτικά τοπία! !!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όταν βλέπεις τέτοιες φωτογραφίες.!!


(ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

4 παίκτες ποδοσφαιρικής ομάδας έπεσαν λιπόθυμοι στη διάρκεια του αγώνα!!!!

Γιατρός της αντίπαλης ομάδας τους ''κοίμισε'' με ηρεμιστικό που χορηγείται σε όσους πάσχουν από αυπνία!
 
Με ''κομμένη'' την ανάσα οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Περού περίμεναν τον χθεσινό αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Hijos de Acosvinchos και Sport Ancash,διότι ο νικητής θα ''ανέβαινε'' στην πρώτη κατηγορία.
Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 και οι ποδοσφαιριστές ''όρμησαν'' στα μπουκαλάκια του νερού για να ξεδιψάσουν.


Όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,ούτε ένας ούτε δύο αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές της Hijos de Acosvinchos έπεσαν ξαφνικά στο χορτάρι λιπόθυμοι και μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο.
Ο αγώνας συνεχίστηκε, σύμφωνα με το newsite.gr, αφού αντικαταστάθηκαν οι ποδοσφαιριστές και ο διαιτητής κρατώντας αρκετή καθυστέρηση σφύριξε τη λήξη που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα της Sport Ancash με σκορ 3-0.
Την ίδια ώρα όμως ''έβγαιναν'' από το νοσομείο τα αποτελέσματα των εξετάσεων των 4 λιπόθυμων παιχτών.


Με την έκπληξη ''ζωγραφισμένη'' στο πρόσωπο τους οι γιατροί ανακοίνωναν πως βρήκαν στο αίμα των ποδοσφαιριστών μεγάλες ποσότητες από μία ισχυρότατη ηρεμιστική-καταπραυντική ουσία που χορηγείται σε όσους υποφέρουν από αυπνία.
Έτσι εξηγήθηκε γιατί οι αθλητές έπεφταν κάτω σαν ζαλισμένα ''κοτόπουλα''.


Ο Americo Ibanez,προπονητής των ηττημένων,κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως το ιατρικό επιτελείο των αντιπάλων,στο ημίχρονο,''εμπότισε'' τα μπουκάλια του νερού με αυτήν την ουσία και μάλιστα κάποια ''μαγικά'' χέρια εξαφάνισαν τα μπουκάλια αμέσως μετά.
Από την άλλη πλευρά, αμετανόητος ο Pepe Mallqui,πρόεδρος των νικητών,δήλωσε πως οι 4 ποδοσφαιριστές ''καταβρόχθισαν'',πριν από τον αγώνα, τεράστιες ποσότητες ψητού κοτόπουλου με μπαχαρικά και για αυτό ''πήραν'' μετά χωνευτικές ταμπλέτες! 


http://filoksenos.blogspot.com/

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ: Ο ασθενής... πετάχτηκε έξω!!!!

Ε
κτός από το ασθενοφόρο, στην καραμπόλα που έγινε στη διασταύρωση του Νεοχωρίου, συγκρούστηκαν άλλα 4 αυτοκίνητα!
 
Όλα έγιναν όταν το ασθενοφόρο που κινούταν προς το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. 


Από τη σύγκρουση το ασθενοφόρο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε άλλα τρία οχήματα τα οποία κινούνταν προς Θεσσαλονίκη. 


Το αποτέλεσμα ήταν ο ασθενής που μετέφερε το ασθενοφόρο να πεταχτεί έξω από το όχημα, καθώς επίσης και να τραυματιστούν ο γιατρός και ο οδηγός του ασθενοφόρου. 

Αμέσως άντρες του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο και μετέφεραν όλους τους τραυματίες στο νοσοκομείο Σερρών ενώ κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στα οχήματα της καραμπόλας, δεν τραυματίστηκε... 

dete.gr

OΗΕ: “Εικόνες ντροπής στα κρατητήρια της Ελλάδας”

Ανήσυχος για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές και στα κρατητήρια δήλωσε ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τα Βασανιστήρια Μάνφρεντ Νόβακ, ολοκληρώνοντας δεκαήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, η οποία έγινε μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επισκέφθηκε κέντρα κράτησης αλλοδαπών στα σύνορα και αστυνομικά τμήματα σε “ευαίσθητες” περιοχές της Αθήνας, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, η Ακρόπολη, η Ομόνοια, τα Εξάρχεια, αλλά και το διεθνές αεροδρόμιο. Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρατήρησε υπερσυγκέντρωση κρατουμένων, ενώ τα αστυνομικά τμήματα έχουν μετατραπεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών για διάστημα που πολλές φορές ξεπερνάει τους έξι μήνες.

“Έχουν τέσσερις φορές περισσότερους κρατούμενους από τις δυνατότητές τους, είναι βρώμικα, με κακές συνθήκες εξαερισμού και φωτισμού. Οι κρατούμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφόρηση, καθώς δεν υπάρχουν διερμηνείς, αλλά ούτε και σε νομική βοήθεια και ιατρική φροντίδα”, πρόσθεσε ο Μ. Νόβακ.
Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ οι δικαστικές φυλακές είναι προορισμένες να φιλοξενούν 9.000 κρατουμένους σε αυτές είναι περισσότεροι από 12.000. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, το 57% των κρατούμενων είναι αλλοδαποί.


Στα αστυνομικά τμήματα Αγίου Παντελεήμονα, Ομονοίας, και Ακρόπολης η αντιπροσωπεία του ΟΗΕ βρήκε χώρους στους οποίους ήταν στοιβαγμένοι πάνω από 40 κρατούμενοι, σε φρικτές -όπως τις χαρακτήρισε ο Μ. Νόβακ- συνθήκες, που δεν ήταν καν καταγεγραμμένοι στο μητρώο κρατουμένων.


“Ενώ αναμέναμε να βρούμε και Έλληνες κρατούμενους για ποινικά αδικήματα, ύστερα από συμπλοκές μεταξύ μεταναστών και ρατσιστικών ομάδων, δεν βρήκαμε παρά μόνο αλλοδαπούς κρατούμενους”, επισήμανε. Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ είπε ότι και οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί παραδέχτηκαν ότι οι συνθήκες κράτησης είναι απάνθρωπες, ενώ ισχυρίστηκαν ότι φοβούνται και οι ίδιοι ότι θα πέσουν θύματα ακροδεξιών, αν θεωρηθεί ότι δείχνουν ευνοϊκή μεταχείριση προς τους μετανάστες.


Ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να επικυρώσει το διεθνές πρωτόκολλο για τα βασανιστήρια, και να καθιερώσει ανεξάρτητη αρχή, που θα διερευνά τις καταγγελίες κακομεταχείρισης και βασανιστηρίων κρατουμένων.


Με πληροφορίες από enet.gr
http://www.zoomnews.gr/?p=56552

Οδηγός ετών 11 και με συνοδηγό τον πατέρα της...!!!

Λίγο νωρίς αποφάσισε πατέρας να παραδώσει μαθήματα οδήγησης στν 11χρονη κόρη του. Και δεν έφτανε αυτό, η νεαρή οδηγός, μπήκε στη λωρίδα των ασθενοφόρων. 
 
Η 11χρονη οδηγούσε στη Λευκωσία με συνοδηγό τον πατέρα της  χθες το απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου της τροχαίας στη διάβαση των ασθενοφόρων, κοντά στο Mall στο Στρόβολο, την εντόπισαν οι Αστυνομικοί της Τροχαίας.
 
Αστυνομικοί της τροχαίας σταμάτησαν όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα για έλεγχο, αφού δεν επιτρέπεται η διέλευση ιδιωτικών οχημάτων κάτω από τη διάβαση παρά μόνο ασθενοφόρων. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ότι στο τιμόνι ήταν άτομο με μαθητική στολή και όταν έλεγξαν τα στοιχεία της οδηγού, διαπίστωσαν ότι αυτή ήταν μόλις 11 χρονών. 
Η 11χρονη μαθήτρια πήγαινε βόλτα τον πατέρα της, ο οποίος καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και τον μεγαλύτερο αδελφό της, ηλικίας 14 ετών, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα. 
Αστυνομία: "Οι γονείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

Οι ηθικές και ποινικές ευθύνες των γονιών ή των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που επιτρέπουν τη χρήση μηχανοκίνητων οχημάτων σε ανήλικους είναι ξεκάθαρες, επισήμανε σε δηλώσεις του ο  Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος χαρακτήρισε ανησυχητικό το φαινόμενο ανήλικοι να οδηγούν μοτοποδήλατα ή μοτοσικλέτες.

Όσον αφορά τον πατέρα της 11 χρονης, αυτός συνελήφθη χθες το βράδυ και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Οι ποινές σε τέτοιες περιπτώσεις ποικίλουν ανάλογα με τις περιστάσεις, δήλωσε ο κ. Δημητρίου, ενώ ανέφερε ότι η γενική ποινή για τα τροχαία ατυχήματα ανέρχεται σε 1750 ευρώ πρόστιμο ή ένα χρόνο φυλάκιση.

Συμπλήρωσε ότι κατά καιρούς υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με ανηλίκους και κατέληξε ότι οι γονείς θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εξασκούν αποτελεσματικότερο έλεγχο στα παιδιά τους για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων. 

http://www.sigmalive.com/news/local/317459

Ιδιοφυΐες του Internet πεθαίνουν υπό περίεργες συνθήκες!!!!

Σύμπτωση, κατάρα ή κάτι άλλο;;

Αυτό αναρωτιούνται πολλοί στην Αμερική βλέποντας τη μία μετά την άλλη τις ιδιοφυΐες του Ιντερνετ να πεθαίνουν υπό περίεργες συνθήκες...


Ηταν 30 Ιουλίου όταν ο Σάσα Μπλερ-Γκόλντενσον, γνωστός ως «το μυαλό του Google», μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο «New York Presbyterian Hospital Weill Cornell Medical Center» της Νέας Υόρκης. Ο 33χρονος έκανε το καθιερωμένο του τζόγκινγκ στο Σέντραλ Παρκ πριν πάει στη δουλειά, όταν ....

ένα κλαδί βάρους 45 κιλών έπεσε με δύναμη στο κεφάλι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει τριάντα επτά χρόνια από την τελευταία φορά που έσπασε κλαδί στο πάρκο και τραυμάτισε περαστικό, και μάλιστα εκείνη τη φορά υπήρχε χιόνι που... βάραινε τα δέντρα. Στις 30 Ιουλίου όμως το Μανχάταν μετρούσε 28 βαθμούς υπό σκιά. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει λοιπόν τι συνέβη. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και σήμερα ο άτυχος άντρας παραμένει σε κώμα.

Εξίσου μυστηριώδης θεωρείται ο θάνατος του Ρατζίβ Μοτουάνι στις αρχές Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Ινδός «εφευρέτης των αλγόριθμων του Google» και καταξιωμένος καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του. Οι γείτονες τον είδαν να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό. Οι πνεύμονές του είχαν γεμίσει νερό και η αναπνοή του είχε σταματήσει. Να σημειωθεί ότι τρεις μέρες νωρίτερα είχε λάβει τα αποτελέσματα πρόσφατου τσεκάπ: ηλεκτροκαρδιογράφημα, αιματολογικές εξετάσεις, θυρεοειδικές ορμόνες, χοληστερόλη… τα πάντα σε φυσιολογικές τιμές.
Η ιατρική έκθεση αναφέρει ότι πιθανότατα γλίστρησε και έπεσε στο νερό, με αποτέλεσμα να πνιγεί, αφού δεν ήξερε κολύμπι. Πιθανόν, αλλά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση λαμβάνοντας υπόψη ότι μερικούς μήνες νωρίτερα είχε πνιγεί και μία άλλη διάνοια του Διαδικτύου - και σε αυτήν την περρίπτωση αιτία δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η ανικανότητα κολύμβησης.

Ο λόγος για τον Τζιμ Γκρέι, τον δημιουργό του Google Earth και έμπειρο κολυμβητή, ο οποίος είχε βγει με το σκάφος του στα ανοιχτά για να σκορπίσει την τέφρα της μητέρας του τη μέρα που δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του. Ξεκίνησε από το τουριστικό λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο με κατεύθυνση προς τα νησιά Φάραλον μία μέρα χωρίς αέρα. Μάλιστα κάποια στιγμή κάλεσε τη σύζυγό του για να της πει ότι όλα πήγαιναν καλά και ότι θα επέστρεφε στο σπίτι για το δείπνο. Δεν επέστρεψε όμως και οι λιμενικές αρχές δεν εντόπισαν ποτέ το σκάφος του. Πέθανε; Αγνωστο. Πού είναι; Αγνωστο. Μοιάζει ειρωνεία ότι χάθηκε ο άνθρωπος που συνδύασε τις ικανότητες του Διαδικτύου με τις δορυφορικές εικόνες και κανένας χάρτης δεν έχει μπορέσει να τον εντοπίσει. Τραγικός και καταραμένος μοιάζει και ο θάνατος του Τζόναθαν Πόστελ, ο οποίος εφηύρε το σύστημα διευθύνσεων του Διαδικτύου. Ο Πόστελ ήταν το πρώτο μεγάλο μυαλό του Ιντερνετ που πέθανε σε ηλικία 55 ετών, ύστερα από μια επέμβαση ρουτίνας: την αφαίρεση αμυγδαλών. Ακόμη ένας περίεργος θάνατος, όπως και αυτός του Φίλιπ Κατς, του εφευρέτη του Pzzip, ενός προγράμματος συμπίεσης δεδομένων. Τον βρήκαν σε ένα μοτέλ στο Μιλγουόκι, νεκρό από κίρρωση του ήπατος. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον τελευταίο μήνα της ζωής του κατανάλωνε πέντε μπουκάλια υπερ-αλκοολούχων ποτών τη μέρα. Μπορεί η Αμερική να μην πιστεύει τις κατάρες, όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί.

dinatos.blogspot

http://news24gr.blogspot.com/2010/10/internet.html 

Απάτη με το gmail !! Σας έχουν κλέψει τους κωδικούς!!!

Αν λάβετε αυτό το email ότι δηλαδή σας έχουν κλέψει τους κωδικούς του gmail και πρέπει να τους επιβεβαιώσετε ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Στο e-mail που θα σας έρθει, που δεν προέρχεται φυσικά από τη google, υπάρχει ένα λινκ που σας οδηγεί σε μια σελίδα, η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή του gmail. Αν βάλετε εκεί τους κωδικούς, όχι μόνο σας τους κλέβουν αλλά τους κάνουν extract (εξαγωγή) σε ένα αρχείο, το οποίο ...
εντοπίσαμε και είδαμε ότι ήδη, την έχουν πατήσει εκατοντάδες χρήστες!
Για παράδειγμα

ο χρήστης με το e-mail mgeoΧΧΧΧΧΧΧ@gmail.com έχει κωδικό 93........
Μπήκαμε στο gmail του και είδαμε την αλληλογραφία του.
Το ίδιο για τον
Email=giannis.papaioannou
Passwd=1965eat........
(οι ίδιοι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι σοβαρά!). Νομίζουμε ότι πρέπει να επιληφθεί η ΔΗΕ.


Πηγή taxalia.tv
http://news24gr.blogspot.com/2010/10/gmail.html

Νεκροτόμος... φρίκη σε δημόσιο νοσηλευτήριο


Α
ν μη τι άλλο οργή και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στο νεκροτομείο δημοσίου νοσηλευτηρίου της Κύπρου αλλά και ιατροδικαστές. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», νεκροτόμος, κάνει ότι θέλει στον χώρο εργασίας του. 

«Βρίζει τους νεκρούς και τους αφήνει άπλυτους, απεριποίητους και με τα σωματικά υγρά να τρέχουν από το σώμα τους, σχολιάζει τα γεννητικά τους όργανα και συμπεριφέρεται με απρεπή τρόπο στους συγγενείς», αναφέρουν στις σοκαριστικές τους καταθέσεις οι εργαζόμενοι, με την σχετική πολύμηνη έρευνα του Υπουργείου Υγείας να βρίσκεται ήδη στα χέρια της Νομικής υπηρεσίας. 


Οι καταγγελίες, θέλουν ακόμα τον συγκεκριμένο λειτουργό να μην καθαρίζει τον χώρο του νεκροτομίου μετά την διενέργεια νεκροτομών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εστίες μόλυνσης και έντονη δυσοσμία ενώ, τονίζουν, σε αρκετές περιπτώσεις λερώνει σκόπιμα τον χώρο.
Οι καταγγελίες ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. 


Ο εν λόγω κύριος φέρεται να συμπεριφέρεται άσχημα στις καθαρίστριες, μια από τις οποίες καταγγέλλει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ άλλη καταγγελία κάνει λόγο για επίθεση κατά ιατροδικαστή.
Και συνεχίζουν, τονίζοντας πως παραδίδει στα γραφεία κηδειών τα νεκρά σώματα σε άθλια κατάσταση, εκτός αν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο γραφείο, με το οποίο φέρεται να έχει συνεργασία!
«Είναι όλα κατασκευασμένα ψεύδη»
Ο ίδιος πάντως, στην κατάθεση που έδωσε στον ερευνώντα λειτουργό απορρίπτει τα όσα του καταλογίζουν, τονίζοντας πως πρόκειται για σκηνοθετημένη σε βάρος του υπόθεση. Σε ότι αφορά τις καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά του προς τους συγγενείς των νεκτρών αναφέρει ότι δεν έχει διαπληκτιστεί ποτέ με κανέναν ωστόσο μπορεί να παραξηγήθηκε γιατί η φωνή του είναι δυνατή. Κατηγορεί παράλληλα τους ιατροδικαστές ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, περιμένοντας από τον ίδιο να διενεργήσει τις νεκτρομές, ενώ αρνείται όσα του καταλογίζουν για ελλειπή καθαριότητα στον χώρο. 


Περιμένουν απάντηση από την Εισαγγελία


Εν αναμονή της γνωμάτευσης της Γενικής εισαγγελίας αλλά και υποδείξεων για τον χειρισμό την υπόθεσης βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας, το οποίο έχει ολοκληρώσει τις δικές του έρευνες. Σημειώνεται ότι καταθέσεις στον ερευνώντας λειτουργό έδωσαν εννέα άτομα -τρεις ιατροδικαστές και έξι μέλη του προσωπικού 


http://dete.gr/news.php?article_id=9637

Επέστρεψαν κλεμμένο χρυσό σταυρό μετά από... 65 χρόνια!!!

Ένας χρυσός σταυρός που είχε κλαπεί από Γερμανό στρατιώτη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου επεστράφη στο μοναστήρι που ανήκει.

Η γερμανική Καθολική Εκκλησία αποφάσισε να δώσει πίσω το κειμήλιο στη Σερβία, 65 χρόνια μετά την κλοπή του από ένα ορθόδοξο μοναστήρι 800 ετών της περιοχής Ζίτσα, κοντά στο Βελιγράδι.

Ο αρχιεπίσκοπος του Πάντενμπορν Χανς-Γιόζεφ Μπέκερ επέδωσε τον χρυσό σταυρό στη σερβική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Ο σταυρός είναι διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους και έχει βάση ώστε να μπορεί να σταθεί όρθιος σε τραπέζι, ενώ διαθέτει και ένα χώρο στη βάση του όπου τοποθετούνται διάφορα ιερά κειμήλια. Βρισκόταν στο μουσείο του Πάντενμπορν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έως σήμερα που παραδόθηκε στους Σέρβους.

Η Γερμανία κάνει μια προσπάθεια να ανακαλύψει δικά της έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από την τότε Σοβιετική Ένωση κατά τον πόλεμο και κάνει μια ανάλογη προσπάθεια να επιστρέψει ξένα έργα τέχνης στις χώρες που ανήκουν και βρίσκονται λόγω κλοπής στο γερμανικό έδαφος.


http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/10/65.html
http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/65_20.html

Πρώτο πλήγμα με «μόνο» 80 F-35 σχεδιάζουν οι Τούρκοι!!!!

'Εντονο προβληματισμό για την υλοποίηση του συνόλου του τουρκικού εξοπλιστικού προγράμματος προκαλεί η αύξηση του κόστους απόκτησης των 100 (με προαίρεση για 20 ακόμα) μαχητικών F-35. 

 Η αρχική εκτίμηση για την απόκτηση του προαναφερθέντος αριθμού αεροσκαφών από την τουρκική Αεροπορία φαίνεται να μεταβάλλεται, καθώς γίνεται 

Παρέσυρε αλλοδαπούς για να μην του πλύνουν τα τζάμια!!!

Για να «τιμωρήσει» τους αλλοδαπούς που πήγαν να πλύνουν τα τζάμια του τζιπ του, πάτησε γκάζι και τους παρέσυρε τραυματίζοντάς τους ελαφρά!
Δράστης του απίστευτου περιστατικού ήταν ένας νεαρός οδηγός ενός τζιπ... 4χ4 που είχε σταματήσει στα φανάρια της λεωφόρου Ικάρου.


Όταν τον πλησίασαν οι δύο Πακιστανοί για να του καθαρίσουν τα τζάμια, εκείνος αρνήθηκε… Όμως, οι μετανάστες επέμειναν και τότε ο νεαρός έκανε επίδειξη... παλικαριάς παρασύροντάς τους με το τζιπ! Τη σκηνή είδαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι συνέλαβαν τον «νταή» οδηγό. Οι δύο μετανάστες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Σε συμπλοκή κατέληξε η επίσκεψη ενός 35χρονου αλλοδαπού στο διαμέρισμα ενός 23χρονου συμπατριώτη του στο Ηράκλειο. Για άγνωστους λόγους ήρθαν στα χέρια και ο ενοικιαστής του διαμερίσματος επιτέθηκε στον επισκέπτη με ένα μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, την κοιλιακή και την θωρακική χώρα! Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


protothema

http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_5596.html
http://stakarfia.blogspot.com/

Με 500.000 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε νησί!!!

Με 500.000 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας νησί. Όχι ακριβώς στο Αιγαίο ή το Ιόνιο αλλά κάπου μακριά.

Για την ακρίβεια στις ακτές της Τασμανίας, στη νότια Αυστραλία. Εκεί, λοιπόν υπάρχουν 334 μικρά ακατοίκητα νησιά αλλά μόνο 12 απ' αυτά έχουν ξεκάθαρους τίτλους ιδιοκτησίας και κάποια απ' αυτά όπως το Κιγκ Τζορτζ και το Πίκνεκ Άϊλαντ, βγήκαν στο σφυρί. 


Τα νησιά έχουν φοβερή θέα και είναι μια ώρα με το αυτοκίνητο και 15 λεπτά με το σκάφος μακριά από την πρωτεύουσας της Τασμανίας Χόμπαρτ.

Τα νησιά διαθέτουν σπάνια δέντρα και σπάνια πουλιά αλλά υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορεί να κτίσει κανείς σε αυτά. Μόνο μικρές κατοικίες ενός ορόφου «φιλικές» προς το περιβάλλον.


Στο Πίκνεκ Αϊλαντ εκτός των άλλων καταφεύγουν και πιγκουΐνοι. Το ενδιαφέρον και για τα δυο νησιά φέρεται να είναι μεγάλο.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/500000.html

«Γυναίκα αράχνη» φωτογραφίζουν θύματά της που έχασαν πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ

Απατεώνισσα αποσπούσε από 1.000-20.000 ευρώ για έκδοση «θαλασσοδανείων» σε Ποντίους
Δεκάδες περιπτώσεις τα θύματά της που σπάζοντας το νόμο της σιωπής που τους επέβαλε, απευθύνονται στην δικαιοσύνη και τις αρχές.

Τα σπίτια τους στενάζουν, αφού έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν ως κομπόδεμα, προκειμένου να βρεθούν με δάνεια που θα είχαν την εγγύηση του Δημοσίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Μελαχροινή Μαρτίδου


Πληθαίνουν τα περιστατικά καταγγελιών σε δικηγόρους με μηνύσεις που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο και την ενημέρωση αστυνομίας και αρχών, για δεκάδες θύματα που εξαπατήθηκαν από «γυναίκα αράχνη». Η κυρία αυτή που είχε τον μανδύα του ατόμου υπεράνω κάθε υποψίας, είχε δημιουργήσει ένα κύκλο κι άλλων προσώπων της απολύτου εμπιστοσύνης της, διείσδυσε σε οικογένειες παλιννοστούντων τους οποίους έπεισε ότι θα τους έβγαζε με την καταβολή ενός ποσού 1.000 ευρώ δανείου, με την εγγύηση του δημοσίου από διάφορες Τράπεζες.

Για να γίνει πιστευτή έβγαλε τρία δάνεια σε συγκεκριμένα άτομα, ύψους 50.000 ευρώ, αλλά ζήτησε να τηρηθεί άκρα μυστικότητα γιατί τα χρήματα που άρχισε να ζητά και ήταν σημαντικά, θα πήγαιναν για …λαδώματα. Στόχος να καμφθεί περιφερειακό στέλεχος που θα έβαζε την υπογραφή του για τα δάνεια.

Η φήμη της εξαπλώθηκε γρήγορα στην Κομοτηνή κι άρχισε να κλείνει ραντεβού με πολλούς ενδιαφερόμενους. Μάλιστα ο ένας την σύστηνε εμπιστευτικά στον άλλο κι έτσι η κυρία αυτή συνολικά, αφού είχε το χάρισμα της πειθούς, απέσπασε πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ δημιουργώντας πλέον ανησυχίες, όταν η κατάσταση δεν προχωρούσε. Οι αμφιβολίες για το δάνειο που ποτέ δεν ερχόταν, άρχισαν να δημιουργούνται και τα δεκάδες θύματά της άρχισαν να αλληλοαποκαλύπτονται.

Η κυρία και οι συν αυτήν εξαφανίστηκαν, ενώ τις σχετικές υποθέσεις ανέθεσαν σε δικηγόρους που προσπαθούν να δέσουν την απάτη και με απλές αποδείξεις που της κατέβαλλαν. Το σίγουρο είναι ότι δάνεια δεν θα υπήρχαν σε καμία περίπτωση, αφού έτσι δεν γίνεται η σχετική διαδικασία και ίσως τώρα που όλοι ζητούν εκατοντάδες εγγυήσεις για να δέσουν μια χρηματοδότηση, θα ήταν αφελές κάτι τέτοιο.

Κι όμως οι άνθρωποι που ζούσαν με το γλυκό όνειρο μιας βαρβάτης τραπεζικής χρηματοδότησης δίνοντας και 5.000 ευρώ για να την εξασφαλίσουν, κλαίνε τα ποσά που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για τα καθημερινά.


Η υπόθεση είναι σε επεξεργασία σε δικηγορικά γραφεία και όταν φτάσει στα έδρανα των δικαστηρίων θα ακουστούν σημεία και τέρατα. Είναι να απορεί κανείς όμως με την αφέλεια κάποιων που σε τόσο πονηρούς και υποψιασμένους καιρούς εμπιστεύονται κάποιον που θα τους εξασφαλίσει ανώδυνα ένα γερό κομπόδεμα. 


http://www.xronos.gr/detail.php?ID=61031

20χρονη φοιτήτρια ανέλαβε διευθύντρια της Αστυνομίας!!!!

Μια 20χρονη φοιτήτρια είναι η νέα αρχηγός της αστυνομίας στη Γουαδαλούπε του Μεξικού, μιας από τις πιο επικίνδυνες πόλεις της χώρας αλλά και τις πιο διεφθαρμένες και με μεγάλη εγκληματικότητα. 

Πρόκειται για την  Μαρισόλ Βάλιες που σπουδάζει εγκληματολογία και διορίστηκε, ελλείψει άλλου υποψηφίου, διευθύντριας της δημοτικής Δημόσιας Ασφάλειας στην πόλη.
   
Η Γουαδαλούπε μαστίζεται από τη βία και το οργανωμένο έγκλημα. Αποτελεί την κύρια δίοδο διακίνησης των ναρκωτικών προς το Τέξας των ΗΠΑ. Η πόλη μετρά σχεδόν δύο χιλιάδες νεκρούς από το οργανωμένο έγκλημα ενώ έχουν δολοφονηθεί πρώην αρχηγοί αστυνομίας, άλλα στελέχη της αλλά και πρόσφατα, στις αρχές Ιουνίου, ο δήμαρχος της περιοχής.

 
Αυτός ήταν και ο λόγος που κανένας δεν υπέβαλε υποψηφιότητα και έτσι αυτή η 20χρονη κέρδισε την θέση. Χαρά στο κουράγιο της...

star.gr

Ασθενοφόρο πάτησε θύμα τροχαίου που είχε προκαλέσει αστυνομικός!!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα ασθενοφόρο πέρασε πάνω από ένα κοριτσάκι, την ώρα που ήταν πεσμένο στο δρόμο, καθώς το είχε παρασύρει με το όχημά του ένας μεθυσμένος αστυνομικός!


Όλα έγιναν όταν ενώ τρία κορίτσια από την περιοχή Τομσκ της Σιβηρίας, περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, ένας μεθυσμένος αστυνομικός, έπεσε με το όχημά του επάνω τους, τραυματίζοντάς τα.


Όμως η τραγωδία δεν σταμάτησε εδώ. Το ασθενοφόρο που έφτασε εσπευσμένα στο σημείο που έγινε τα τροχαίο, πέρασε πάνω από το ένα κορίτσι με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.


Τα δύο άλλα κορίτσια νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με τραύματα στο κρανίο. 

http://www.star.gr/

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ πάλι υπο κατάληψη..

Νέα κινητοποίηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης πραγματοποιούν από το πρωί οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι έχουν καταλάβει τα εκδοτήρια εισιτηρίων και έτσι η είσοδος των επισκεπτών είναι δωρεάν.  

Μπροστά από την είσοδο του χώρου υπάρχουν...
αστυνομικές δυνάμεις, που παραμένουν στο σημείο από την περασμένη εβδομάδα, μετά τα θλιβερά επεισόδια. Από την αρχή των κινητοποιήσεών τους, οι συμβασιούχοι είχαν προειδοποιήσει ότι θα προχωρούν σε αιφνιδιαστικούς αποκλεισμούς μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. 

 
Χθες, Τρίτη, απέκλεισαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, επί της οδού Πατησίων. Οι συμβασιούχοι και έκτακτοι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΤ διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων, καθώς κάποιοι είναι απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια, την άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ και την άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. 


Να σημειωθεί πως αύριο, Πέμπτη, απεργούν οι έκτακτοι αρχαιολόγοι του ΥΠΠΟΤ, σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων. Στο πλαίσιο της απεργίας έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας (στις 10 το πρωί), και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη (στις 11 το πρωί). Απεργία έχει κηρύξει και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων. 

Βρε παιδιά μου όπως είπε και ένας φίλος χτες το βράδυ σε ένα τραπέζι υέλεις να ζημιώσεις το κράτος να τους ξεφτιλήσεις  καθήστε στο πόστο σας και ΑΝΟΙΞΤΕ  ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ να μπεί όλος ο κόσμος μέσα να γίνουν ρεζίλι!Τώρα ποιος λέει και κατευθύνει όλα αυτά .....άγνωστο .Πάντως πλάκα θα είχε ...να μπει όλος ο κόσμος ΔΩΡΕΑΝ να απολαυσουν ο μεγαλείο της δημιουργίας των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! 


http://katohika.blogspot.com/2010/10/blog-post_5055.html

Έφοδος σε γραφεία συνδέσμων...!!!

Στοιχεία για διοικητικά στελέχη συλλόγων που προσέφεραν άσυλο σε πρωταγωνιστές επεισοδίων και γνώριζαν για την κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών στα γραφεία των συνδέσμων τους σε Μπραχάμι, Αγίους Αναργύρους, Ηλιούπολη και Νέα Σμύρνη, συγκεντρώνει η ΕΛΑΣ. Οκτώ οι συλληφθέντες, με βαριές κατηγορίες στον Εισαγγελέα (Pics).

Με στόχο να κλείσουν τα γραφεία των συνδέσμων που ελέγχθηκαν και έγιναν οι συλλήψεις αλλά και να αποδοθούν ευθύνες σε διοικητικά στελέχη των συλλόγων που προσέφεραν άσυλο σε πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε επεισόδια, συνεχίζεται η έρευνα που άρχισε από την ΕΛΑΣ, μετά την έφοδο σε τέσσερις συνδέσμους.
Οι έφοδοι έγιναν από ειδικές μονάδες της αστυνομίας στα γραφεία της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους, του Ολυμπιακού στην Ηλιούπολη, του ΠΑΟ στο Μπραχάμι και του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθησαν συνολικά οκτώ πρόσωπα που είτε βρέθηκαν στα γραφεία είτε είχαν ταυτοποιηθεί από εικόνες καμερών για συμμετοχή σε επεισόδια. Μάλιστα σε τρεις από αυτούς έχει αποδοθεί από την αστυνομία ηγετικός ρόλος.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα βαριές, καθώς από την έρευνα βρέθηκε πλήθος από αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, μαχαίρια, ρόπαλα αυτοσχέδια και μη, αποθέματα βενζίνης, φωτοβολίδες διαφόρων μεγεθών και κροτίδες.

Εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι βρέθηκαν νέας κατασκευής εμπρηστικοί μηχανισμοί που αποτελούνταν από μπουκάλι με βενζίνη που είχε στερεωμένη πάνω φωτοβολίδα, έτσι ώστε να εκραγεί μόλις η φλόγα φθάσει στο εύφλεκτο υγρό, καθώς και η μεγάλη ποσότητα από γκλομπς, μεταλλικά και ξύλινα, με τα οποία οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν προκαλέσει ζημιές κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Οι έξι πρώτοι συλληφθέντες ηλικίας, 21, 25, 26, 30, 31 και 32 ετών, μαζί με τους άλλους δύο που φέρονται να έχουν ηγετικό ρόλο σε επεισόδια και ταυτοποιήθηκε η παρουσία τους από μαρτυρίες και στιγμιότυπα, οδηγούνται στον Εισαγγελέα με σωρεία κατηγοριών.

Ειδικά για τα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στον Άγιο Δημήτριο και του ΟΣΦΠ στην Ηλιούπολη, είχε καταγραφεί σειρά επιθέσεων και αντεπιθέσεων, εμπρησμοί και καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα και ήδη με εισαγγελική εντολή, όπως και τα γραφεία της ΑΕΚ και του Πανιώνιου, όπου βρέθηκαν οι εμπρηστικοί μηχανισμοί θα κλείσουν.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, γίνεται παράλληλη έρευνα και συγκεντρώνονται μαρτυρίες, προκειμένου να επεκταθούν οι κατηγορίες και σε διοικητικά στελέχη των ποδοσφαιρικών ομάδων, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι γνώριζαν και συγκάλυπταν την παράνομη δραστηριότητα.
Αναζητούνται ακόμη για να συλληφθούν πρόσωπα που έχουν επίσης ταυτοποιηθεί για συμμετοχή σε επεισόδια ή τα στοιχεία τους έχουν προκύψει από μαρτυρίες, αλλά είναι άγνωστος ο τόπος διαμονής τους.

http://news247.gr/