'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Λαζόπουλος: Πλέει....σε πελάγη πολυτέλειας !!!!

Που επενδύει τα χρήματα του ο Λάκης Λαζόπουλος; Γιατί το "Αλ Τσαντίρι" μπορεί να είναι φτωχικό, σαν την παράγκα του Καραγκιόζη, αλλά του έχει δώσει χρήμα με ουρά...

Κι εκείνος φυσικά το επενδύει σε πολυτελείς αγορές για τον εαυτό του φυσικά. 


Ετσι, πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός αποφάσισε να οργώσει...τα πελάγη!

Δάνειο με αντάλλαγμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα!!!!

Μία απίστευτη είδηση δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου και μέσω του πρακτορείου Blooomberg έκανε το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος φέρεται να έχει πει ότι η Ελλάδα είναι διατεθιμένη να σταματήσει τη διεκδίκηση του μαρμάρων που έχουν κλαπεί από τον λόρδο Ελγιν με αντάλλαγμα ένα νέο μακροπρόθεσμο δάνειο!

Το εξώδικο της Μιμής Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο..!!!

Η γνωστή ηθοποιός, προφανώς, δεν είδε με καλό μάτι την προβολή σκηνών από την ταινία της «Mikaela» στο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου την Τετάρτη που μας πέρασε (την Τρίτη είχε απεργία η Ε.Σ.Η.Ε.Α.) και προσπάθησε με ένα εξώδικο να μπλοκάρει τουλάχιστον την επανάληψη της Παρασκευής.

ΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ" ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
 
Η σκανδαλώδης σπατάλη του δηµόσιου χρήµατος στην ΕΡΤ είναι χαρακτηρισµός που δεν αρκεί για να περιγράψει το εύρος των αποκαλύψεων του πορίσµατος του Σώµατος Επιθεωρητών - Ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης (ΣΕΕ∆∆) τοοποίο εστάλη ήδη στον εισαγγελέα από...
τον αρµόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο.

Το πόρισµα, οι γενικές διαπιστώσεις του οποίου έχουν ήδη δηµοσιοποιηθεί, αφορά έλεγχο που διενεργήθηκε την περίοδο 2006-2010 και τα ευρήµατά του

Είστε άπιστοι; Σας βρήκαμε το τέλειο άλλοθι!!!!!

Το τέλειο... άλλοθι για όσους αδυνατούν να μείνουν πιστοί στην σύντροφό τους ανακάλυψαν αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι αναλύοντας το DNA 181 νεαρών εθελοντών διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα γονίδιο που καθιστά τους φορείς του ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυτήν αλλά και στις εφήμερες ερωτικές σχέσεις.

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου»...!!!

Αισιόδοξος ότι «μπορούμε να βγούμε νικητές» στη μάχη για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας και για την έξοδο στις αγορές μετά το τέλος του 2011 εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής στο πλαίσιο συζήτησης επί της ενδιάμεσης έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την νομισματική πολιτική του 2010.

Στο κρεβάτι, αγκαλιά με το… Facebook!!!

Α
ποτελέσματα νέας δημοσκόπησης έδειξαν ότι το 72% των συμμετεχόντων «ρίχνει» μια ματιά στο προφίλ του στο Facebook, λίγο πριν αποκοιμηθεί. 

Επίσης, το 18% - εκτός από την προαναφερθείσα ματιά - κάνει και μερικά post-it της τελευταίας στιγμής, πριν βυθιστεί στην αγκαλιά του Μορφέα! 

Βαρκάδα έκαναν 78 δέματα με... κάνναβη!!!

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών...

Τρία ύποπτα σακιά εντοπίστηκαν σε σκάφος χωρίς επιβαίνοντες στο τουριστικό λιμάνι των Μπενιτσών Κέρκυρας από κάτοικο της περιοχής, σήμερα το μεσημέρι.

Έσπασαν τον σκληρό δίσκο της γραμματέα του Χριστοφοράκου - Περιέχει 41.000 έγγραφα φωτιά!!!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα αναμένεται να γίνεται ξεχωριστή μνεία στη χρηματοδότηση των κομμάτων...

Νέα, μικρή, παράταση αναμένεται να λάβει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens, μετά την ανάκτηση που υπήρξε στα στοιχεία

Δεν έχει τέλος η πρόκληση της Τζούλιας! Δείτε το βίντεο!!!

«Αρχαίο πνεύμα αθάνατο…», η Τζούλια Αλεξανδράτου απαγγέλει ή έτσι θέλει να πιστεύει, τον Ολυμπιακό Ύμνο, έξω από το μικρό θέατρο της Επιδαύρου έχοντας δίπλα της το Γιάννη Φλωρινιώτη. Θου κύριε… πόση ξευτίλα; Πόση κατηφόρα; Πόση ανάγκη για δημοσιότητα; Δεν υπάρχει έλεος.

Συνελήφθη πασίγνωστος γυμναστής για κατοχή κοκαϊνης.... !!!!

Πασίγνωστος 'Ελληνας γυμναστής που κάνει καρίερα στην Αμερική και είναι μάλιστα ο personal trainer της Uma Thurman συνεήφθη στο αεροδρόμιο με μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ομαδική απεργία πείνας στις φυλακές όλης της χώρας..

Σ
υνεχίζεται η αποχή συσσιτίου για δεύτερη βδομάδα στις φυλακές όλης της χώρας, με μαζική συμμετοχή των κρατουμένων. 

Από σήμερα, Δευτέρα, ένας σημαντικός αριθμός κρατουμένων ξεκίνησε ταυτόχρονα απεργία πείνας. 

Η Τουρκία ψάχνει για ουράνιο!!!

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τη Ρωσία για την κατασκευή εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας, στην περιοχή Άκουγιου της Νότιας Τουρκίας.

Η Άγκυρα δείχνει της προθέσεις της πως θέλει να είναι ανεξάρτητη και στην πρώτη ύλη , που είναι το ουράνιο.

Το νέο αντάρτικο του διαδικτύου...!!!!

Δυο μόλις εβδομάδες πριν τη μεγάλη διαρροή εγγράφων από τη WikiLeaks, ο ειδικός επί ψηφιακών θεμάτων του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Alec Ross, μίλησε σε συνέδριο για το διαδίκτυο στη Χιλή. 
 
Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν «Ο πόλεμος μεταξύ ανοιχτών και κλειστών κοινωνιών». 
 
Ο Ross ισχυρίστηκε ότι οι ανοιχτές κοινωνίες είναι αυτές που πάντα κερδίζουν στο τέλος. 

Θρίλερ με 35χρονο αγνοούμενο ...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 35χρονου Βούλγαρου, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Ο άνδρας επιχείρησε να περάσει από την παλαιά κοίτη του ποταμού Στρυμόνα παρέα με έναν κτηνοτρόφο και ένα ακόμη άτομο, ωστόσο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και

Απόφαση για την τραγωδία....

Στην αμερικανική εταιρεία Continental αποδίδει ευθύνες το γαλλικό δικαστήριο για το μοιραίο Concorde, που τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ τον Ιούλιο του 2000. Είχαν χάσει τη ζωή τους 113 άτομα (Vid)


Το γαλλικό δικαστήριο αποδίδει ευθύνες στην αμερικανική αεροπορική εταιρεία Continental για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους

Καταργούν και το επίδομα πολυτέκνων και τριτέκνων ...

Στα 40.000 ευρώ ορίζεται το εισοδηματικό για τις οικογένειες που θα συνεχίζουν να λαμβάνουν τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Πως οι υπαίτιοι της κρίσης... θησαύρισαν!!

2
008 ήταν η χρονιά που η Αμερική γονάτιζε πρώτη από την ύφεση που λίγο μετά διαδόθηκε στην Ευρώπη υπερπηδώντας τον Ατλαντικό σαν να ήταν ένα μικρό ρυάκι.

Όλοι με σιγουριά έδειξαν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους τις τράπεζες για τα τοξικά ομόλογα και τη φούσκα των ακινήτων αλλά και τα κερδοσκοπικά κεφάλαια.

Αλβανική τηλεόραση: “Η Ελλάδα είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα...

 ...στη περίπτωση που πρόσφυγες από το Κοσσυφοπέδιο εισέλθουν σε Ελληνικό έδαφος – Η Ελλάδα θα προστατεύσει την ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο στη περίπτωση που προκληθεί”




 



Tο βίντεο που έχει αναρτηθεί είναι απόσπασμα των ειδήσεων της αλβανικής τηλεόρασης και σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρει τα παρακάτω:




  Οι αποκαλύψεις του Wikileaks έφεραν στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα που περιλαμβάνουν πληροφορίες για την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο. Το Δεκέμβριο του 2006, με επιστολή της στον Αμερικανό Γενικό Γραμματέα για τις ευρωπαϊκές και ασιατικές υποθέσεις, Ντάνιελ Φράιντ, η διπλωματική σύμβουλος του τότε Γάλλου Προέδρου Ζακ Σιράκ, Maurice Gourdault-Montagne, εξέφρασε τις ανησυχίες της σχετικά με τη πιθανότητα διχοτόμησης του Κοσσόβου.


Σύμφωνα πάντα με τη Γαλλίδα Σύμβουλο, και ο Ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ανησυχεί ότι η διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου θα οδηγήσει στην ένωση του με την Αλβανία εις βάρος της Σερβίας, ενώ προσθέτει: ”Αυτό θα οδηγήσει στην ίδρυση ενός μουσουλμανικού κράτους στην καρδιά της Ευρώπης, η οποία μέχρι τώρα έχει αποφύγει κάτι τέτοιο με επιτυχία” αναφέρει το έγγραφο.

Σχετικά με το Κοσσυφοπέδιο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι κατά της ανεξαρτησίας του, ενώ προτρέπει τις ΗΠΑ να μην προκαλούν τη Ρωσία, ενθαρρύνοντας τη διχοτόμηση του.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη χώρα μας σε έκθεση του Στειτ Ντιπαρτμεντ, που συντάχθηκε το Μάιο του 1999 και αναφέρει πως η Ελλάδα ανησυχεί πως η διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στις οικονομίες των χωρών των Βαλκανίων, αλλά και στο ότι θα ενθαρρύνει τη προοπτική μιας “Μεγάλης Αλβανίας” με συνέπεια να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις σε ολόκληρη τη περιοχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ήταν πως η επιστροφή των αλβανών προσφύγων του Κοσσυφοπεδίου, η αλβανική κυβέρνηση θα αποφάσιζε την εγκατάστασή τους στη Βόρειο Ήπειρο (Νότια Αλβανία είπε το δημοσίευμα) με συνέπεια τη σύγκρουση τους με την εκεί Ελληνική μειονότητα.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκαλύψεις, η Ελλάδα σε αυτή τη περίπτωση ήταν αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας, ενώ η Τουρκία από τη πλευρά της, θα εμπλέκονταν υπερ της Αλβανίας εκμεταλλευόμενη τη κατάσταση. Στη περίπτωση που οι αλβανοί πρόσφυγες θα εισέρχονταν σε Ελληνικό έδαφος, ο Ελληνικός στρατός θα αναλάμβανε δράση και υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί ένταση με τους πολυάριθμους αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

 http://olympia.gr
http://eglimatikotita.blogspot.com

Πράσινο φως στο ελεύθερο κάπνισμα λόγω Χριστουγέννων

Κλείνει το μάτι στους θεριακλήδες το υπουργείο Υγείας για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς δίνει το πράσινο φως στο ελεύθερο κάπνισμα σε μπαρ και χώρους αναψυχής, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης θα έχει λάβει ειδική αδειοδότηση έναντι χρηματικού ποσού.

Σε κατάσταση πολιορκίας...

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, λόγω των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου. 

 Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας. Ειρηνική η μαθητική πορεία στις 12. Συγκρούσεις νεαρών με τα ΜΑΤ, ρίψεις μολότοφ και πετροπόλεμος στα Προπύλαια το απόγευμα. 

Επεισόδια έξω από τη Βουλή. Φωτιά σε περίπτερο ΜΚΟ στην Πλατεία Κοραή Δύο τραυματίες. Συνεχής ενημέρωση (Vids+Pics)

Το απόλυτο χάος στο κέντρο της Αθήνας!!

Οδομαχίες με πέτρες και βόμβες μολότοφ...

Απροσπέλαστο είναι εδώ και αρκετή ώρα το κέντρο της Αθήνας καθώς ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και ομάδων κουκουλοφόρων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Έβγαλε "λαβράκι" η ΔΙΑΣ: Πρόεδρος ομάδας ο ένας εκ των υπόπτων στην Καλλιθέα

«Λαβράκι» έβγαλαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με τους συναδέρφους τους της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Καλλιθέα.

«Τσακάλια» της «Δίκυκλης Αστυνομίας» εντόπισαν υπόπτους σε παρκάκι έναντι υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καλλιθέα, επί των οδών Ξενοφώντος και Πραξιτέλους, και έσπευσαν να προβούν σε καθόλα νομότυπο έλεγχο.


Όταν πλησίασαν, ένας από τους τρεις άνδρες προέταξε περίστροφο και απείλησε τη σωματική ακεραιότητα των ένστολων. Τότε άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Οι δύο άλλοι ύποπτοι βλέποντας όσα διαδραματίζονται τράπηκαν σε φυγή και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της Αστυνομίας.

Ως εδώ μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία επιτυχία της Αστυνομίας. Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια έβγαλε «λαβράκι».


1. Το περίστροφο που προέταξε ο ένας εκ των τριών δραστών ήταν υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί πριν από 18 μήνες από οικία Αστυνομικού στην Καισαριανή


2. Ο ένας εκ των δύο ανδρών που συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα είναι παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας…


Εν πρώτοις, το γεγονός πως έφερε στην κατοχή του ταυτότητα του ιατρικού συλλόγου Πατρών «ψύλλιασε» τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποίησαν ενδελεχή έλεγχο και ανακάλυψαν πως πρόκειται για διατελέσαντα παράγοντα της Παναχαϊκής και εν ενεργεία Πρόεδρο του Πανπατραϊκού.


Ο τρίτος της… παρέας αρκείται στο ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη και η Αστυνομία εξετάζει τα στοιχεία.


Σημειώνεται πως ο τραυματίας είναι Γεωργιανής καταγωγής και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο.


stifora
tsak-news

Αποκάλυψη: Συνδικαλιστής με μισθό 24.000 ευρώ!!!

Στο πλαίσιο της έρευνας που παρουσιάζει απόψε ο «Κίτρινος Τύπος» για τους συνδικαλιστές στην Ελλάδα, αποκαλύπτεται η περίπτωση συνδικαλιστή που εργάζεται σε ΔΕΚΟ και ο μισθός του φτάνει τις 24.000 ευρώ.

Η περίπτωσή του αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της

"Πλακώνουν" Αλβανοί και Βόσνιοι χωρίς βίζες...!!!!!

Κι όμως, είναι αλήθεια. Μετά την ανόητη συμφωνία της Αλβανίας με την ΕΕ, για ελεύθερη είσοδο των υπηκόων της στη ζώνη του Schengen, οι μπάρες στα σύνορα θα σηκωθούν για Αλβανούς (αλλά και για τους λαθρομετανάστες, που θα έχουν μπει στην Αλβανία)! 
 
Από τις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν, όλοι αυτοί θα

Παυλόπουλος:«Δεν μετανιώνω για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι αρχές τα Δεκεμβριανά»..!!!!

«Κάποια από τα άτομα που συνελήφθησαν (στην υπόθεση της τρομοκρατίας) ήταν λίγο – πολύ γνωστά από την εποχή μου και πριν από μένα», είπε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Π. Παυλόπουλος, μιλώντας στον realfm και στο Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε ότι η στρατολόγηση νέων παιδιών στις τρομοκρατικές οργανώσεις, που συμβαίνει σήμερα, γίνεται με σχετική ευκολία και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες.

Το νέο κυνήγι της Αντιτρομοκρατικής...

Μετά τη σύλληψη των έξι, η Αντιτρομοκατική έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση τουλάχιστον εφτά ατόμων που πιθανότατα είχαν αναλάβει την υλοποίηση των χτυπημάτων.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι καταζητούμενοι είναι οπλισμένοι ενώ εκφράζουν το φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.

WikiLeaks: Αμηχανία της αμερικανικής πρεσβείας για την εκτέλεση Σαντάμ Χουσέιν.!!

Απόρρητο αμερικανικό διπλωματικό έγγραφο αποκαλύπτει την αμηχανία της πρεσβείας των ΗΠΑ όταν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της εκτέλεσης του πρώην προέδρου του Ιράκ Σαντάμ Χουσέιν, το 2006, ένας φρουρός ευχήθηκε να πάει "στην κόλαση".

Το έγγραφο αυτό που δημοσιοποιήθηκε από το WikiLeaks αναφέρει την συνάντηση, στις 6

Πήραν τη κρεβατοκάμαρα και άφησαν τις τηλεοράσεις... !!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες του εξοχικού στη Γλύφα Φθιώτιδας...

Στην Φθιώτιδα έχουμε χάσει το λογαριασμό με τις διαρρήξεις και τις κλοπές. Εάν ανοίξουν ένα σπίτι δεν αποτελεί πλέον είδηση.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι, αφού οι κλέφτες που άνοιξαν πριν μερικές ημέρες ένα εξοχικό στη Γλύφα, πήραν τη
κρεβατοκάμαρα με τα κομοδίνα, τις κατσαρόλες,άλλα κουζινικά σκεύη και το πετρογκάζ, ενώ άφησαν τις 2 τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
Ήξεραν τι τους έλειπε και πήραν συγκεκριμένα πράγματα οι άνθρωποι...


http://www.lamiareport.gr/

Απολύσεις και στις Ενοπλες Δυνάμεις!!!!!

Παράθυρο εξόδου από τις Ενοπλες Δυνάμεις για χιλιάδες επαγγελματίες οπλίτες που δεν έχουν ακόμα μονιμοποιηθεί ανοίγει η νέα δομή που σχεδιάζεται από την πολιτική ηγεσία στο Πεντάγωνο και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτoνται, οδηγεί στην μείωση της οροφής του ένστολου προσωπικού κατά 20.000 άτομα.

Μεγάλη απάτη με ένσημα του ΙΚΑ που "κολλούσαν" χάκερς..!!!

Στο τελικό στάδιο της εξιχνίασης βρίσκεται μια απάτη από τις μεγαλύτερες απάτες των τελευταίων ετών με πανελλήνια δράση και θύματα τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με την «Ισοτιμία»,

Κρίσιμες ημέρες για τους μισθούς. Χωρίς όριο η μείωση...

Αντίστροφη μέτρηση για το πόσο θα χάσουν οι εργαζόμενοι ξεκινά την Δευτέρα το πρωί με την συνεδρίαση  του Εκοφίν, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.


Την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ντομινίκ  Στρος Καν και την Πέμπτη με τον Ευρωπαίο επίτροπο Ολι Ρεν.

«Πανηπειρωτικό πόλεμο» ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι αν πουληθεί η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ΑΕ

«Πανηπειρωτικό πόλεμο» ετοιμάζουν Ηπειρώτες αγρότες, αν πουληθεί η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη ΑΕ, λόγω του σχεδίου εξυγίανσης της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία κατέχει το 68% της εταιρείας. 

Μάλιστα, εκκρεμεί στα δικαστήρια αγωγή της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων εναντίον της ΑΤΕ ότι παράνομα απέκτησε, βάσει του καταστατικού, το 8% των μετοχών αγοράζοντάς τες από τις συνεταιριστικές ενώσεις Πωγωνίου, Κόνιτσας και Αρτας.

Λουκέτα σε εφορίες του Νομού Ιωαννίνων!!!

Στην κατάργηση αρκετών ΔΟΥ της χώρας,θα προχωρήσει η Κυβέρνηση. 

Για τις εφορίες στις οποίες προγραμματίζεται να μπει «λουκέτο» το υπουργείο Οικονομικών θα ανοίξει τα χαρτιά του την τελευταία στιγμή, υπό τον φόβο αντιδράσεων τόσο από τους

«Έσβησε» ο αστυνομικός, που είχαν ξυλοκοπήσει στην συναυλία...

Ξεχασμένος στη μονάδα εντατικής ενός δημόσιου νοσοκομείου στην Αθήνα, ευρισκόμενος σε κωματώδη κατάσταση τα τρία τελευταία χρόνια και με μοναδικούς συμπαραστάτες τους γονείς του, «έσβησε» την Κυριακή ο αστυνομικός, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει άγρια κουκουλοφόροι σε ροκ συναυλία, το καλοκαίρι του 2007 στο Ελληνικό.

"Γάζωσαν" τα γραφεία της Αγροτικής Ασφαλιστικής στο Ρέθυμνο...

Στο Πέραμα Μυλοποτάμου
Τα γραφεία της Αγροτικής Ασφαλιστικής στο Πέραμα Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, έγιναν στόχος από άγνωστους σήμερα τα ξημερώματα.


Συγκεκριμένα γύρω... στις 4 το πρωί, αυτοκίνητο, με άγνωστο αριθμό ατόμων, σταμάτησε μπροστά στην Αγροτική Ασφαλιστική και με πυροβόλο όπλο γάζωσαν στην κυριολεξία την πρόσοψη των γραφείων της.

23χρονη προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να βγάλει λεφτά!!!!

Η
23χρονη Terri Edkins, κατάφερε να κοροϊδέψει όχι μόνο δεκάδες φίλους, συγγενείς, και αγνώστους που συγκινήθηκαν από ...την περιπέτειά της αλλά και τον ίδιο της τον άντρα!

Είπε σε όλους ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, καρκίνο στα οστά και πιθανόν επειδή δεν της έφθαναν αυτά, έβαλε στο ...μενού και μια λευχαιμία! 


Όπως ήταν φυσικό κανένας δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητος από μια νεαρή μάνα που τη χτύπησε η μοίρα τόσο σκληρά... 

ΠΑΤΡΑ: Τα λουλούδια της ερωμένης... πήγαν στη σύζυγο!!!!!

Έ
μφραγμα κόντεψε να πάθει γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, όταν διαπίστωσε με τρόμο ότι τα λουλούδια που είχε παραγγείλει για την ερωμένη του βρέθηκαν στο σπίτι του και στην αγκαλιά της γυναίκας του!

Τι είχε συμβεί; Ο ανθοπώλης, στον

Επεισόδια στην πορεία, αναμονή για την επόμενη...

Αυτή την ώρα κλειστές παραμένουν:

-Οι κεντρικές οδοί της Αθήνας
 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα(14:00) μέσα σε κλίμα έντασης και μικροεπεισοδίων, το φοιτητικό και μαθητικό συλλαλητήριο. 

Η πορεία των περίπου 3000 διαδηλωτών, αφού μετέβη στο κοινοβούλιο μέσω Σταδίου, διαλύθηκε στα Προπύλαια.

"ΦΙΑΣΚΟ" ΚΑΙ ΣΕ...ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ "ΤΟΥΡΝΕ" ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

• Σε τουριστική επίσκεψη εξελίσσεται, όπως φαίνεται, η περιοδεία της Ντόρας στον Έβρο

-- • Θα επισκεφθεί μουσεία, εργοστάσια, στρατόπεδα και πιθανόν να αγοράσει μεταξωτά Σουφλίου, ενώ οι συναντήσεις της περιορίζονται μεταξύ «συγγενών και φίλων»
-- • Από ποιους «έφαγε πόρτα»

Πήγαιναν για ... πόλεμο!!!

Με τσεκούρια, λοστούς, αντιασφυξιογόνες μάσκες και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έτοιμοι για πόλεμο συνελήφθησαν 11 σε υπό κατάληψη χώρο στην φοιτητική εστία του ΑΠΘ σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. 

Συμπλοκή με τα ΜΑΤ και δύο τραυματίες

Με ποια 64χρονη έχει σχέση το... αγόρι;;

Είναι μόλις 31 ετών και κούκλος! Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες λένε ότι ο Jonathan Bricklin, μάνατζερ καλλιτεχνών του Χόλλυγουντ, είναι το νέο... boyfriend της 64χρονης (!) ηθοποιού Susan Sarandon!

Πουλάμε νησιά και αεροδρόμια...!!!

ΟΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ αύξησης των εσόδων και η ολοένα και πιο δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας φαίνεται να οδηγούν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε αυτό που μετά βδελυγμίας διέψευδε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου πριν από ελάχιστους μόλις μήνες.
Στην πώληση δηλαδή μέχρι και των ελληνικών βραχονησίδων.

Eνα μικροτσίπ θα ανιχνεύει AIDS και αφροδίσια νοσήματα...!!!!

Σε κινητό... μικροβιολόγο σκοπεύουν να μετατρέψουν Βρετανοί επιστήμονες τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να αναχαιτιστούν οι αυξητικοί αριθμοί των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Δινουν 20 εκατομμυρια για να μελετησουν πως θα κλεισουν τις ΔΕΚΟ!!!!!

Προκλητικός προϋπολογισμός για έργο που επιβλέπει ο Πάγκαλος Προκλητικός προϋπολογισμός για ένα έργο που «επιβλέπει» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

Έπειτα από τρεις συνεδριάσεις του.... Υπουργικού Συμβουλίου και δυο

Συνελήφθη ο Βασιλιάς των spam.. !!!!

Το FBI εντόπισε και συνέλαβε τον Ρώσο που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του 1/3 των spam mail παγκοσμίως.  

Μετά από μακροχρόνια έρευνα το FBI βρήκε τα ίχνη του υπεύθυνου που βρίσκεται πίσω από το δίκτυο Mega-D botnet το οποίο ευθύνεται για την αποστολή εκατομμυρίων spam mail.

Πάτρα: Γιαγιά επιτίθεται σε ζαχαροπλάστη γιατί μαζεύει ποντίκια στο μαγαζί του!!!!!

"Έβγαζε έξω τα βούτυρα και τα τυριά, βρωμούσε όλη η γειτονιά. Είχαν μαζευτεί ποντίκια από τις μυρωδιές", υποστηρίζει η γιαγιά.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης της πόλης της Πάτρας έκανε μήνυση σε γειτόνισσά του με την κατηγορία πως του επιτέθηκε φραστικά

Φωτογραφίες γεμάτες ιστορία....

Μερικές φωτογραφίες οι οποίες στιγμάτισαν το παρελθόν αλλά και την ανθρωπότητα.
 
Από τη σύλληψη του Τσε Γκεβάρα μέχρι και ένα από τα τραγικά δυστυχήματα στο διάστημα. 
 
Από την απόβαση των αμερικανών στο τότε αντιδημοκρατικό Ιράκ και το δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν μέχρι τη πτώση αυτού!

Άραβες δωρητές τρομοκρατών..!!

Ιδιώτες δωρητές από τη Σαουδική Αραβία χρηματοδοτούν τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον, όπως αναφέρει έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeaks.

Οι ΗΠΑ καταγγέλουν ότι ιδιώτες δωρητές από τη Σαουδική Αραβία

Θαμμένοι σε ... παμπ !!!

Έτρωγαν και έπιναν για εννέα ημέρες οι πελάτες και το προσωπικό μίας παμπ στη Βρετανία που θάφτηκε κάτω από το χιόνι. Περίμεναν χαλαρώνοντας τη διάσωση

Για εννέα ολόκληρες μέρες επτά άτομα εγκλωβίστηκαν σε μια παμπ