'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Από σέξι κατάσκοπος ... τηλεοπτική σταρ!!!! (vids)

Τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση, θα παρουσιάσει η νεαρή Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος, Άννα Τσάπμαν. Το θέμα της εκπομπής; Ανεξήγητα φαινόμενα!

Η εκπομπή θα τιτλοφορείται ''Τα μυστικά του κόσμου με την Άννα Τσάπμαν'', και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την 21/01, ενώ θα ασχολείται με "τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα του σύγχρονου κόσμου".

Ως άλλη Dana Scully των X-files λοιπόν, η Τσάπμαν, που απελάθηκε τον Ιούλιο από τις ΗΠΑ μαζί με άλλους εννέα πράκτορες της Μόσχας, θα προσπαθήσει να εντρυφήσει στα μυστήρια του κόσμου!

Δείτε το video:

«Κάρφωσε» το ναρκομανή σύζυγό της...!!!

Αγανάκτησε η γυναίκα που νόμιζε ότι ο άντρας της ήταν «καθαρός»

Το σύζυγό της για χρήση ναρκωτικών ουσιών κατήγγειλε μία νεαρή γυναίκα στον Πύργο, όταν αντιλήφθηκε πως... βρισκόταν μαζί με έναν 35χρονο, ο οποίος του προμήθευε τις δόσεις του θανάτου…

Ροζ σκάνδαλο με μοντέλο για τον πρίγκιπα Κάρολο!!!!

Η Tasha de Vasconcelos βάζει «φωτιές» στον πρίγκιπα Κάρολο με την αυτοβιογραφία της, που θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

Η εξωτική καλλονή υποστηρίζει πως ο Κάρολος τη φλέρταρε σε αρκετές περιπτώσεις και της είχε προτείνει να του κάνει μια ιδιαίτερη πασαρέλα μόνο για αυτόν.

Το τεθωρακισμένο «πάρκαρε» στο σπίτι τους!!!

ΔΕΙΤΕ FOTO: Ένας απρόσμενος… «επισκέπτης»

Την ηρεμία της οικογένειας της Sharon και του Clive Nethercott, ενώ ετοίμαζαν το δείπνο στην... κουζίνα του σπιτιού τους διατάραξε ένας δυνατός θόρυβος. Έκπληκτοι είδαν μαζί με δύο από τα τρία τους παιδιά, που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, ένα τεθωρακισμένο όχημα να γκρεμίζει το φράχτη του σπιτιού τους, να

"Για 48 ώρες, η ζωή µου κρεµόταν από µια κλωστή"!!!

Οι τρεις αστυνοµικοί γύµνωσαν τον Γκάο Ζισένγκ και τον χτυπούσαν µε τα πιστόλια τους. Επί δύο ηµέρες και νύχτες, τον ξυλοκοπούσαν οένας µετά τον άλλον και έκαναν πράγµατα που ο κινέζος δικηγόρος αρνήθηκε να περιγράψει.

Οταν κουράζονταν να τον δέρνουν, έδεναν τα χέρια και τα πόδια του µεπλαστικές σακούλες και τον πέταγαν στο πάτωµα µέχρι να ξελαχανιάσουν και να αρχίσουν και πάλι. «∆εν υπάρχει τρόπος να

Εκδικήθηκε την καθηγήτρια που τον απέβαλε !!!

Η αποβολή που του επέβαλε η καθηγήτριά του προκάλεσε το μένος ενός μαθητή- μόλις 13 ετών- ο οποίος αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.

Ο μαθητής της πρώτης τάξης γυμνασίου σε σχολείο της Ρόδου,

Έρχονται χιλιάδες απολύσεις στους ΟΤΑ--Αποκαλύφθηκαν 25.000 «άχρηστοι» υπάλληλοι..!!!!

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για το μαχαίρι στους μισθούς των «προνομιούχων» ΔΕΚΟ.

To «protothema.gr» αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ήδη έχει υπό μάλης ένα ακόμα σχέδιο, ώστε οι 100 δύσκολες ημέρες ως προς αυτά που έχουμε να αποδείξουμε στην τρόικα, να μην κυλήσουν δίχως «παραγωγή αποτελέσματος».

Καβάλα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οδηγοί ταξί που μετέφεραν λαθρομετανάστες

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ARTEMIS/12-01/resized/ta3i_533_355.jpgΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι τέσσερις οδηγοί ταξί συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, στον κρατικό αερολιμένα “Μέγας Αλέξανδρος” της Καβάλας, μαζί με συνολικά δεκαέξι Αφγανούς λαθρομετανάστες που τους μετέφεραν από την Αθήνα στην Καβάλα.

Μήπως ο φράχτης είναι δώρο για κάποιους άλλους;;;

Το κτίσιμο ενός συρμάτινου φράχτη στην περιοχή του Καραγατς, για την παρεμπόδιση υποτίθεται των μεταναστών να εισέλθουν στην επικράτεια της χώρας αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση, 

καθώς τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, όσο και ο υφυπουργός του Μ. Όθωνας υπερασπίζονται σθεναρά αυτή τους την επιλογή, ακόμη

Τούρκος δουλέμπορος σε δημοσιογράφο της Spiegel: "Με την συνεργασία του Στρατού μας περνάμε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"!!!!!

Οι αξιωματικοί είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και πολύ ακριβοί.  

Συνεργαζόμαστε με τους υπαξιωματικούς και το κατώτερο προσωπικό. 

Εκείνοι μας ενημερώνουν ποιος και που κάνει βάρδια και που είναι οι έφοδοι.’

Μαζική σφαγή των Χριστιανών στην Αίγυπτο. Αστυνομικός έψαχνε Χριστιανούς μέσα σε τρένο και πυροβολούσε ακόμα και παιδιά!!!!

Η σφαγή των Χριστιανών της Αιγύπτου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ κάποιοι επιμένουν να βλέπουν “νεφελίμ και φαντάσματα” πίσω από το ολοκαύτωμα.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, εισήλθε οπλισμένος σε τρένο στην πόλη Σαμαλούτ, 161 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου. Άρχισε να ψάχνει τα χέρια των επιβατών
για να βρει τον γνωστό σταυρό των κοπτών που συνήθως φέρουν οι Κόπτες ως δερματοστιξία και άνοιξε πυρ εναντίον όσων αναγνώρισε.

Γενικευμένη χρήση χαφιεδοκαμερών και με το νόμο.!!

Προβλέπει ακόμα την καταγραφή δεδομένων τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών για διάστημα ενός έτους.

Σε γενικευμένη χρήση των καμερών παρακολούθησης προχωρά η κυβέρνηση. 

Αυτό προβλέπεται σε σχέδιο νόμου που κατέθεσε χτες ο υπουργός

Εμπορία οργάνων με Αφγανούς;;

Την άκρη του νήματος, δηλαδή αν πρόκειται για απλή αερομεταφορά λαθρομεταναστών με πολλά...κομφόρ και υψηλό κόστος ή υποκρύπτεται εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, αναζητούν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές και η Ιντερπόλ, μετά την σύλληψη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων των πέντε Αφγανών λαθρομεταναστών, μιας Ιταλίδας Μαροκινής καταγωγής, των δυο Ιταλών πιλότων του μικρού τζετ και ενός Έλληνα.
 
Όλα δείχνουν και με βάση από όσα προέκυψαν από την προανάκριση, ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα με σύνδεση των δυο

H αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ στο Wikileaks!!!

Σύμφωνα με το νέο έγγραφο που δημοσίευσε το Wikileaks, ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου, ανέφερε στον πρέσβη των ΗΠΑ ότι η ελληνική αστυνομία θα αναδιοργανωθεί με βάση το πρότυπο του FBI, ενώ τόνισε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κι όσον αφορά την παράνομη μετανάστευση, το κέντρο βάρους είχε δοθεί στο να εμποδίσουν τους μετανάστες αλλά και τα εγκληματικά δίκτυα να μεταβούν δυτικά, προς την Ευρώπη...
 
Η συνάντηση κράτησε 75 λεπτά και έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κεντρικό ζήτημα ήταν η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών

Δεν κλείνει το Τάγμα 583 στην Κόνιτσα

Δεν έχει απασχολήσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού η φημολογούμενη κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού στην Κόνιτσα, ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα.

Ο βουλευτής είχε επισημάνει στην ερώτησή του την αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Κόνιτσας, από την ενδεχόμενη κατάργηση του. 


http://epirusgate.blogspot.com/

Πέθανε στις φυλακές ο βιαστής των ανήλικων παιδιών του

Όπως ανακοινώθηκε απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πατέρας τέρας της Νίκαιας. 
 

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλού, έπαθε έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο...
 θάνατός του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   LIVE!!!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK:

LINK-1

(ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ E-MAIL ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!!)
 

Το ΓΕΣ ενισχύει νησιά με ειδικές δυνάμεις και Έβρο με βαριές δυνάμεις, λόγω "καυτού" 2011

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται ο Ελληνικός Στρατός με απόφαση του ΑΣΣ, αλλά και γενικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις, εν όψει πολιτικών εξελίξεων στην Τουρκία... 

 (εκλογές Ιουνίου και κορύφωση σύγκρουσης ισλαμιστών-κεμαλιστών).

Έχοντας ενστερνιστεί τα διδάγματα από το σχέδιο «Βαριοπούλα» στον Βόρειο Έβρο, ειδικά το ΓΕΣ και αντιλαμβανόμενο ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν μελετήσει άριστα την αμυντική διάταξή μας και

«Έσβησε» η λαϊκή αγορά στην Ανεξαρτησίας Ιωαννίνων.....

Μόλις δύο παραγωγοί έμειναν για να θυμίζουν ότι κάποτε υπήρχε ζωή...

Με σκυμμένα κεφάλια και αρκετοί με δάκρυα στα μάτια φεύγουν από τους πάγκους τους στην Λαϊκή Αγορά επί της οδού Ανεξαρτησίας σχεδόν όλοι οι έμποροι, αφήνοντας πίσω τους μονάχα δύο ή τρεις συναδέλφους τους να προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην. 

Επτά αλλοδαποί ζημίωσαν το Δημόσιο με 1.300.000 ευρώ!!!!

Ζημιά ύψους 1.300.000 ευρώ στο Δημόσιο προξένησαν επτά αλλοδαποί με την αφαίρεση τουλάχιστον 1.850 μέτρων χάλκινου καλωδίου από το δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ. 

Οι δράστες –πέντε υπήκοοι Πακιστάν, ένα Ινδός και ένα Αλβανός-, προχωρούσαν σε κλοπές καλωδίων στη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ενοχλημένος από δημοσίευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την ενόχληση του για δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφους λίγο πριν τη συνάντησή του με την υπουργό Περιβάλλοντος στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Υπό τον τίτλο «Μέγα θέμα με τον Κάρολο Παπούλια» η εφημερίδα επικρίνει τον Πρόεδρο για «περίεργη στήριξη στον κ. Γ. Παπανδρέου για τη "συνωμοσία" του Ερζερούμ», την ώρα που όπως σημειώνει, «όλα τα κόμματα

Μετ’ εμποδίων η ζωή στα Γιάννινα για ΑμεΑ και ευπαθείς ομάδες...

Η ταλαιπωρία ενός ανάπηρου από την έλλειψη WC στα «Έκτακτα» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Μεγάλα εμπόδια αντιμετωπίζουν καθημερινά στα Γιάννινα συμπολίτες μας με αναπηρίες, υπερήλικες με προβλήματα βάδισης και όρασης, ακόμη και μητέρες που, έχοντας το μωρό τους σε ένα καροτσάκι, αναγκάζονται να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους.

Το πετρέλαιο μας φέρνει πιο κοντά!!!!

Πριν από λίγο καιρό το newsbomb σας είχε αποκαλύψει το μήνυμα του υπουργού Εθνικών Υποδομών του Ισραήλ, Uzi Landau, προς την Ελλάδα «ελάτε να συνεργαστούμε οι τρεις χώρες, Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρος, για να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό πλούτο που υπάρχει στις περιοχές μας, που συγγενεύουν στη Μεσόγειο και μη φοβάστε τους Τούρκους».

Στις μέρες που ακολούθησαν, οι ραγδαίες εξελίξεις για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ μας! 

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Μπλόκο της αστυνομίας σε φορτίο με κιλά 116 χασίς!!!!

Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε.

Στις 11.30΄ χθες,στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών αστυνομικοί του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν. 

Προσοχή στην χρήση λαμπτήρων ...!!!!

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή εξέδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την χρήση λαμπτήρων, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία και η ασφάλεια των καταναλωτών.

Με στόχο να περιοριστούν οι πιθανότητες διαρροής του υδραργύρου στο οικοσύστημα μετά την κατάργηση των λαμπτήρων πυράκτωσης η ΓΓΚ σε σχετική ανακοίνωση παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με:

Κάηκε ζωντανός ......

Τραγωδία στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης.

Ένας άνθρωπος κάηκε ζωντανός μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Σύμφωνα με τις –μέχρι τώρα- πληροφορίες, η Π.Υ. κλήθηκε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφο σπίτι τύπου προκάτ στην περιοχή. 

Ο διαρρήκτης έριξε έναν υπνάκο μέσα στο φέρετρο!!!!

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι περνούσε από το μυαλό του επίδοξου διαρρήκτη ενός γραφείου κηδειών το βράδυ της Πέμπτης στην πόλη Penzing στην Αυστρία.

Την διάρρηξη αντιλήφθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας ο ιδιοκτήτης του

Διαρρήκτες χτύπησαν ναούς κοιμητήρια και σπίτια στην Κοζάνη

Στο  έλεος των κακοποιών βρίσκονται  οι οικισμοί του πρώην δήμου Βερμίου στην Κοζάνη, όπου οι συμμορίες εκμεταλλεύονται την παντελή απουσία αστυνομικών για να αλωνίζουν. 

Οι διαρρήκτες «επισκέφθηκαν» δύο ναούς, τα νεκροταφεία και πολλά σπίτια σε πέντε κοινότητες, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Κατα συρροήν σύζυγος!!!

Η Elizabeth Taylor παντρεύτηκε εφτά φορές πράγμα που  μάλλον αποτέλεσε πρότυπο αλλά και πρόκληση για τη Βρετανίδα Pat Higgins. 

H 56χρονη ετοιμάζεται να παντρευτεί για 9η φορά το 2012 τον εκλεκτό της καρδιάς της τον 24χρονο Mark Sanderson.

Τον έπιασαν για διάρρηξη, τον δίκασαν και αφέθηκε ελεύθερος. Ποια ήταν η συνέχεια;;

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (10-01-2010) στη Νεμέα. Ο 31χρονος, συνελήφθη επ' αυτοφώρω, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, επειδή διέρρηξε τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νεμέας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Κατά την σύλληψή του, οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο που επέβαινε το ποσό που είχε πάρει από το ταμείο της ΕΑΣ

Βουλευτής θέλει να διοργανωθεί gay parade στην Ελλάδα!!!!

Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει τρόπους να αυξήσουμε το έσοδα μας, αλλά η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Καραγκούνη, ήταν πραγματικά πρωτοποριακή

Ο κ. Καραγκούνης πρότεινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων «με άρμα τον τουρισμό και όπλο τον πολιτισμό να ξεπεράσουμε την κρίση».

"Να πάει κάποιος φυλακή" ζητάνε από τον Παπανδρέου..!!!

Την ανάγκη «να πάει ένας φυλακή», για να δικαιωθεί το κοινό αίσθημα επισήμαναν κυβερνητικά στελέχη κατά την συνεδρίαση του χθεσινού διαθεσμικού συμβουλίου.

«Είναι θέμα τιμής για την παράταξη, αλλά και για τον πολιτικό κόσμο της χώρας, να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέτρεψε την κυβέρνηση

Πέρασε απαρατήρητο αλλά η κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου να αφαιρέσει τις πλευρικές μπάρες του αυτοκινητόδρομου -για να περνούν οι μόνιμοι κάτοικοι- ανέδειξε το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας και έστειλε την κυβέρνηση στα σκουπίδια.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο νέος δήμαρχος Στυλίδας. Αποφασίζει να ανοίξει τον

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ LIVE!!!!!

 ΚΕΡΚΥΡΑ  -  ΗΡΑΚΛΗΣ  LIVE!!!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 

 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:



Θύματα ληστείας τρεις γνωστοί ποδοσφαιριστές!!!

Τους τρεις διάσημους ποδοσφαιριστές περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη γυρίζοντας από τις διακοπές των γιορτών αφού είδαν τα σπίτια τους παραβιασμένα και δεκάδες είδη αξίας να έχουν κάνει φτερά… 
 
Κατά μερικές χιλιάδες ευρώ φτωχότεροι έγιναν ο Σάμουέλ Ετό , ο Γουέσλει Σνάιντερ και ο Κάκα Καλάντζε που έπεσαν θύματα ληστείας κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.

Αγρίνιο: Διευθυντής εφορίας με όπλα και κοκαϊνη!!!

H αστυνομία τον είχε στο στόχαστρο εδώ και 4 χρόνια - Παραδέχτηκε πως για να γλιτώσει, στο παρελθόν... τη σύλληψη, φυσούσε την κοκαϊνη από το παράθυρο του αυτοκινήτου του...

 
Πρόκειται για τον 53χρονο

Η κυβέρνηση θέλει τώρα να πλησιάσει τον …λαό!!!

Σοκ έχει πάθει ο Γ. Παπανδρέου από τις δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του και από όσα του μεταφέρουν υπουργοί και βουλευτές που τολμούν ακόμη ...να κατέβουν στο δρόμο ή να πάνε περιοδεία.

Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, αγωνία, φόβο και ανασφάλεια για το μέλλον και χρεώνει όλο αυτό το χάος στα

Η παρωδία συνεχίζεται στην υπόθεση Θάνου – Κεντέρη!!!!

Αναβλήθηκε τελικά η δίκη του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, οι οποίοι κατηγορούνται για το τροχαίο που είχε συμβεί λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…
 
Εκτός από τους δύο αθλητές κατηγορούμενοι είναι ο προπονητής Χρήστος Τζέκος για την προμήθεια

Τα αστεράκια της Ε.Ε. το άστρο του Δαβίδ και στο βάθος... πετρέλαιο!!!

Τον τελευταίο καιρό η νοτιοανατολική πλευρά της Μεσογείου μοιάζει με σκακιέρα. Οι κινήσεις προκαλούν... ζάλη.

Θυμηθείτε αρχικά την ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου-Ισραήλ. Οι δυο χώρες προχώρησαν... στην υπογραφή συμφωνίας για τον

Εκρυβαν ακίνητα 14 δισ. ευρώ!!!

Και 150.000 φορολογούµενοι δεν δήλωναν επιχειρηµατική αµοιβή
Δεκατέσσερις χιλιάδες µεγαλοϊδιοκτήτες που δεν δήλωναν την ακίνητη περιουσία τους, συνολικού ύψους άνω των 14 δισ. ευρώ, βρίσκονται... στο στόχαστρο των ελέγχων της Εφορίας.

Τα λαχεία δεν ήταν… τυχερά!!!

Την… τύχη τους αναζητούσαν –αλλά δεν την βρήκαν!

 - οι τρεις αλλοδαποί κακοποιοί που λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού έναν λαχειοπώλη στα Χανιά. Θύμα ληστείας... έπεσε και ένας οδηγός φορτηγού στην Ημαθία, από αγνώστους που του είχαν στήσει ενέδρα σε παρκινγκ της εθνικής οδού.

Επιτέλουςένας δήμαρχος έκανε τσακωτούς τους αργοπορημένους υπαλλήλους!!!!

Ποιος δεν έχει ακούσει -σε μορφή ανεκδότου- τις ιστορίες για τους δημόσιους υπαλλήλους που «είναι» στη δουλειά στις...
7.30 αν και φεύγουν από το σπίτι τους στις 8;

 
Ε, λοιπόν, ο νέος δήμαρχος Ροδίων, Στάθης Κουσουρνάς θέλησε να διαπιστώσει κατά πόσον έχουν δόση αληθείας αυτές οι ανέκδοτες ιστορίες!

Λοβέρδος: Ερευνώνται τρία μεγάλα σκάνδαλα σε τρία μεγάλα νοσοκομεία

ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ; ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
 
Τρία μεγάλα σκάνδαλα σε τρία μεγάλα νοσοκομεία διερευνώνται από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας αλλά και από την Εισαγγελία, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τον υπουργό οι συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι εάν εντός των ημερών δεν τού παραδοθούν τα πορίσματα θα ζητήσει την απόδοση διοικητικών και ποινικών ευθυνών στους Επιθεωρητές, οι οποίοι διερεύνησαν τις υποθέσεις.

Ακόμη άφησε αιχμές για σύμπραξη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με προμηθευτές, αποκαλύπτοντας ότι το ένα από τα τρία νοσοκομεία είναι το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο οποίο η έρευνα των επιθεωρητών δημόσιας Υγείας συνεχίζεται. Έθεσε ωστόσο προθεσμία για την ολοκλήρωση και αυτού του πορίσματος ώστε να κινηθούν άμεσα οι διοικητικές και ποινικές διαδικασίες.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/
sarotiko

Κατέβασαν τα παντελόνια τους μέσα στο τρένο!!!!

Τριάντα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για λίγη ώρα στο Γιοχάνεσμπουργκ επειδή κατέβασαν τα παντελόνια τους... στο εξπρές περιφερειακό τρένο Gautrain, στο πλαίσιο μιας συλλογικής δράσης που ονομάζεται "Στο μετρό χωρίς παντελόνια" (No Pants Subway Ride).

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα Beeld.

Αποκάλυψη Wikileaks: "Η ΕΥΠ είναι ένα τίποτα" φέρεται να δήλωσε ο Χρυσοχοΐδης!!!!

Αίσθηση προκαλεί αποκάλυψη του Wikileaks, σύμφωνα με την οποία... ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε χαρακτηρίσει την ΕΥΠ «ένα τίποτα και επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια».

Τηλεγράφημα από την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας, τον Ιανουάριο του 2010, αποκαλύπτει

Ο ΟΗΕ καταδίκασε τις συγκρούσεις στο Σουδάν...

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, προειδοποίησε σήμερα για τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στην... περιοχή Αμπιέι του Σουδάν, που μόνο σήμερα στοίχισαν τη ζωή σε δέκα ανθρώπους, καλώντας τους κυανόκρανους του Οργανισμού να εντείνουν τις περιπολίες τους για να προλάβουν νέες εντάσεις.

«Ο γενικός γραμματέας καταδικάζει τις επιθέσεις και καλεί το Εθνικό Κόμμα του Κογκρέσου (NPC) και το Λαϊκό Απελευθερωτικό Κίνημα

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Μαχλάς....

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ υπέβαλε την παραίτηση του και παρά το ότι το ΔΣ δεν την έκανε δεκτή είναι ανένδοτος στην απόφαση του...

Τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες έβγαλαν από τα ρούχα του τον Νίκο Μαχλά ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει στον ΟΦΗ, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του:

Δεν κατάφερε να τους... φοβίσει...!!!

Απίστευτο ήταν το θάρρος ενός ηλικιωμένου, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όταν... «επισκέφθηκαν» το μεσημέρι το σπίτι του δύο διαρρήκτες. 

Αντί να κρυφτεί, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και προσπάθησε να τους εκφοβίσει.

Ωστόσο, οι δράστες τον αφόπλισαν χτυπώντας τον, του πήραν το όπλο, 540 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγαν. Οι δράστες αναζητούνται.


Newsbomb.gr
sarotiko