'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γελά ακατάπαυστα εδώ και 12 χρόνια!!!

Ένα ζευγάρι Κινέζων εκλιπαρούν απελπισμένοι για ιατρική βοήθεια , η οποία θα απαλλάξει την κόρη τους από προβλήματα που... δημιουργούνται εξαιτίας του ακατάπαυστου γέλιου της!

Η έφηβη , η Xu Pinghui, (στη φωτογραφία) γελά χωρίς απολύτως καμία διακοπή εδώ και δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Η δεκατριάχρονη νεαρή δεν μπορεί καν να αρθρώσει μια λέξη. Αναγκάζεται να επικοινωνήσει με σήματα διαφόρων τύπων στη νοηματική γλώσσα.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η μικρή Xu σε ηλικία μόλις οκτώ μηνών παρουσίασε υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε με καμμία φαρμακευτική αγωγή . Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι σήμερα που έκλεισε τα 13 της χρόνια , δεν έχει σταματήσει να γελάει!

Η σπάνια αυτή περίπτωση έχει δημιουργήσει μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα στους ιατρούς. Η περιπέτεια της ξεκίνησε όταν μόλις σε ηλικία οκτώ μηνών ο υψηλός πυρετός έκανε την εμφάνισή του. Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν έφθασε δυο ετών και έχασε την ικανότητα της ομιλίας.

Οι γονείς της αναζητούν τη θεραπεία που θα σώσει κυριολεκτικά το παιδί τους. Η μητέρα της Yang Longying από τη περιοχή Chongging δήλωσε: " Από εκείνη την στιγμή και μετά συνεχώς γελά". Ο πατέρας της προσθέτει: "Δεν υπάρχει ούτε μια ελπίδα για εμάς. Αντικρίζοντάς την έτσι αισθανόμαστε δυστυχισμένοι από ότι να τη βλέπαμε να κλαίει".

Η πιο πιθανή εξήγηση που επικρατεί είναι ότι ο μετωπιαίος λοβός του εγκεφάλου της καταστράφηκε από την ασυνήθιστα υψηλή θερμοκρασία που παρουσίασε τότε. Τώρα οι επιστήμονες αποφάσισαν να ακολουθηθεί μια σειρά από συγκεκριμένες εξετάσεις στον μαγνητικό αλλά και στον αξονικό τομογράφο που θα τους οδηγήσει στο δρόμο προς την ίαση της σπάνιας ασθένειας.


Πηγή: pyles.tv
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου