'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλουςένας δήμαρχος έκανε τσακωτούς τους αργοπορημένους υπαλλήλους!!!!

Ποιος δεν έχει ακούσει -σε μορφή ανεκδότου- τις ιστορίες για τους δημόσιους υπαλλήλους που «είναι» στη δουλειά στις...
7.30 αν και φεύγουν από το σπίτι τους στις 8;

 
Ε, λοιπόν, ο νέος δήμαρχος Ροδίων, Στάθης Κουσουρνάς θέλησε να διαπιστώσει κατά πόσον έχουν δόση αληθείας αυτές οι ανέκδοτες ιστορίες!
Σύμφωνα με...
τη Ροδιακή, λίγο μετά τις 7 το πρωί της Δευτέρας ο κ. Κουσουρνάς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Σαββή και τον κάλεσε να μεταβεί έξω από το κτιριακό συγκρότημα της Πολεοδομίας της Νομαρχίας για να διαπιστώσουν την ώρα προσέλευσης των υπαλλήλων. Η υπηρεσία υπάγεται πλέον στην αρμοδιότητα του ενιαίου δήμου της Ρόδου.

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος -επιθυμώντας να διαπιστώσουν αν υπάρχουν «φαινόμενα οκνηρίας»-περίμεναν υπομονετικά μέσα στα αυτοκίνητα τους για να διαπιστώσουν εάν θα προσέρχονταν στην εργασία τους κανονικά στις 7.30 π.μ. (όπως οφείλουν) οι εργαζόμενοι.

Μάταια όμως καθώς ο πρώτος φάνηκε στις… 8.15 π.μ., δηλαδή 45 ολόκληρα λεπτά μετά την έναρξη της βάρδιας!

Από εκεί και πέρα, ποιος τον είδε το δήμαρχο και δεν τον φοβήθηκε… Σε αυστηρό τόνο έδωσε εντολές στον αντιδήμαρχο να ελέγχονται καθημερινά όλες οι υπηρεσίες υπό την εποπτεία του τόσο για την ώρα προσέλευσης των υπαλλήλων όσο και για την αποδοτικότητα τους αλλά και το βαθμό εξυπηρέτησης των πολιτών!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα επικαλείται η εφημερίδα, κάποιοι από τους υπαλλήλους που δεν βρέθηκαν στη θέση τους αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις χωρίς να αποκλείεται να εφαρμοστεί και η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους. Ο ίδιος ο κ. Κουσουρνάς από την πλευρά του είπε ότι με αφορμή αυτό το περιστατικό θα υπάρξουν απροειδοποίητες επισκέψεις του ιδίου σε όλες τους υπηρεσίες του δήμου!
Μπράβο του...



ntouz.blogspot.com
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου