'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕΜΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ VIDEO , ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)

ΠΗΓΗ: http://ksipnistere.blogspot.com/

Αρνούνται απογραφή οι αστυνομικοί υπάλληλοι

Προσωρινή παύση... απογραφής έχει διαταχθεί για τους αστυνομικούς υπαλλήλους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, θέματα ασφαλείας στον τρόπο που είναι προγραμματισμένη η απογραφή που ξεκινά από αύριο για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.

Σε επικοινωνία του star.gr με τον αντιπρόεδρο και αρμόδιο γραφείου τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Καραδήμα Νικόλαο, ο ίδιος ανέφερε πως «δόθηκε εντολή από το Υπουργείο να μην προβεί κανείς εργαζόμενος του κλάδου μας σε απογραφή μέχρι να εξεταστούν τα αιτήματα που έχουμε θέσει».

Σύμφωνα με τον κ. Καραδήμα, «ο τρόπος με τον οποίο έχει επιλεχθεί να πραγματοποιηθεί η απογραφή, μέσω διαδικτύου, πιθανόν να εγκυμονεί κινδύνους από κενά ασφαλείας σε λίστες, οι οποίες θα περιέχουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των αστυνομικών υπαλλήλων».

Συνεχίζοντας, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΥΑ αναφέρει πως η Ένωση ενημερώσε το Υπουργείο ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα σχετικά με την απογραφή και αφορούν πληροφορίες και δεδομένα τα οποία οι αστυνομικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν: «μας ζητούν να καταχωρήσουμε τα πειθαρχικά που έχουμε, τις αναρρωτικές μας άδειες ακόμη και τα ΦΕΚ της πρόσληψης μας. Προσωπικά, μετά από 25 χρόνια στο Σώμα, μου είναι αδύνατο να τα θυμάμαι. Πως θα μπορέσει ο καθένας υπάλληλος ξεχωριστά να τα αναζητήσει επιτυχώς;» αναρωτιέται ο κ. Καραδήμας.

Η ΕΑΣΥΑ έλαβε την απάντηση ότι τα αιτήματα θα εξεταστούν και θα ενημερωθούν για σχετική απόφαση τις προσεχείς μέρες από το Υπουργείο, το οποίο ενδιάμεσα διέταξε να μην προχωρήσει κανείς αστυνομικός υπάλληλος σε απογραφή

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων του Νομού μαζί με το Πρόεδρό τους Μιχάλη Τζίμα, είχαν συνάντηση με τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Θόδωρο Πανταλάκη, για το θέμα της τιμής του αγελαδινού γάλακτος, που έχει προκαλέσει επανηλειμμένα τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων με αποκορύφωμα την τελευταία φορά, και που είχε προβάλλει το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ με βίντεο και πλάνα.

Δια στόματος λοιπόν του κ Διοικητή η αντιπροσωπεία πληροφορήθηκε πως η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έχει σκοπό να ΠΟΥΛΗΣΕΙ την ΔΩΔΩΝΗ.
Αυτό που αναρωτιόμαστε βέβαια είναι αν ο κ Πανταλάκης θεωρεί την ΔΩΔΩΝΗ, την ΔΩΔΩΝΗ των κτηνοτρόφων όλου του Νομού, "μαγαζί" δικό του ή της Τράπεζας.


Προφανώς δεν έχει "καταλάβει" την ευθύνη της "θέσης" του και τις μαζικές αντιδράσεις που θα προκαλέσει μια τέτοια απόφαση.

Σε τηλεφωνική επικοινώνια που είχε το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ με Βουλευτές του Νομού, εκείνοι δήλωσαν πλήρη άγνοια και "πήραν" αντίθετες και "θέσεις" απόστασης, σε ένα τέτοιο σχέδιο.

Φυσικά και πρέπει η ΔΩΔΩΝΗ να μείνει στην Ήπειρο και σε Ηπειρώτικα χέρια.


Φυσικά και πρέπει να εξασφαλίσει τις επενδύσεις και τα οικονομικά ανοίγματα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν κάνει οι κτηνοτρόφοι του Νομού.
Κύριε Πανταλάκη, θέλετε να εξαφανίσετε την Ήπειρο από τον χάρτη;


Σας καλούμε να πάρετε θέση.


Οι αποφάσεις αυτές της Τράπεζας, είναι "εκ του πονηρού";


Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης και εξαθλίωσης;


Είναι ενημερωμένη η Πολιτική ηγεσία;
Βέβαια αναμενόμενες είναι οι αντιδράσεις και κινητιποιήσεις των κτηνοτρόφων, που πλέον δεν θα "παλέψουν" και διεκδικήσουν για παραπάνω εισόδημα από την εργασία τους, αλλά για ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.


Ξεκινώντας από αύριο το μεσημέρι... που θα είμαστε και εμείς εκεί.


Αστυνομικός κατηγορείται για άσκηση ασελγών πράξεων κατά ενός 25χρονου ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 25χρονος κατηγορεί τον αστυνομικό πως κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου του άγγιξε τα γεννητικά όργανα τα οποία και πίεσε λίγο πριν κρατηθεί στο ΑΤ Πολίχνης. Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για να δικαστεί ενώ αργότερα αναβλήθηκε για τις 13 Αυγούστου.

Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας.


ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Στη Βουλή κατατέθηκε την Τετάρτη το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων, μετά και τη σχετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια αλλά και η αναστολή δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας:

1) Το σχέδιο νόμου δίνει τη δυνατότητα στους υπερχρεωμένους πολίτες που έχουν περιέλθει σε αποδεδειγμένη μόνιμη αδυναμία να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, να ρυθμίσουν την εξόφληση ενός μέρους των χρεών τους για τέσσερα χρόνια, και εφόσον ανταποκριθούν στη ρύθμιση να απαλλαγούν από το υπόλοιπο των χρεών τους.

2) Στις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου υπάγονται όλα τα φυσικά πρόσωπα, καταναλωτές και επαγγελματίες, με εξαίρεση τους εμπόρους, οι οποίοι όμως έχουν από την υφιστάμενη νομοθεσία τη δυνατότητα να προσφύγουν στη διαδικασία του πτωχευτικού κώδικα.

3) Με το σχέδιο νόμου ρυθμίζονται όλα τα χρέη προς τράπεζες (καταναλωτικά, στεγαστικά, επαγγελματικά) καθώς και όλα τα χρέη προς τρίτους, με εξαίρεση οφειλές από αδικοπραξία που διαπράχθηκε με δόλο, διοικητικά πρόστιμα, χρηματικές ποινές, οφειλές από φόρους και τέλη προς το Δημόσιο και εισφορές προς τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

4) Ο οφειλέτης, του οποίου οι οφειλές ρυθμίζονται, αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει κάθε μήνα και για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών ένα μέρος του εισοδήματός του στους πιστωτές. Το ποσόν που θα καταβάλει καθορίζεται από το δικαστήριο με βάση τα εισόδημά του και αφού ληφθούν υπόψη οι βιοτικές ανάγκες του ιδίου και των προστατευομένων μελών της οικογενείας του. Το μέρος του χρέους που θα εξοφλήσει ο οφειλέτης εξαρτάται λοιπόν από το εισόδημα που διαθέτει και τις πραγματικές του δυνατότητες. Δεν ορίζεται στο σχέδιο νόμου κάποιο ελάχιστο ποσοστό χρέους που θα πρέπει να ξοφλήσει. Το δικαστήριο μπορεί ακόμη και να απαλλάξει τον οφειλέτη από την υποχρέωση να καταβάλει μηνιαία ένα ορισμένο ποσόν όταν αυτός βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση (π.χ. λόγω ανεργίας, προβλημάτων υγείας), επανεξετάζοντας όμως κάθε φορά την κατάσταση μετά από έξι περίπου μήνες.

5) Η περιουσία του οφειλέτη ρευστοποιείται για την ικανοποίηση των πιστωτών. Ο οφειλέτης έχει όμως τη δυνατότητα να εξαιρέσει από τη ρευστοποιήσιμη περιουσία την κύρια κατοικία του, αναλαμβάνοντας, με ευνοϊκό επιτόκιο και με δυνατότητα περιόδου χάριτος, για χρονικό διάστημα που μπορεί να φθάνει μέχρι 20 έτη, την εξυπηρέτηση χρεών που αντιστοιχούν στο 85% της εμπορικής αξίας της κατοικίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο προστατεύονται οι συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας του υπερχρεωμένου, δίχως να θίγονται τα συμφέροντα των πιστωτών, και ιδίως των τραπεζών από τα εξασφαλισμένα με υποθήκη στεγαστικά δάνεια.

6) Αρμόδιο Δικαστήριο ορίζεται το Ειρηνοδικείο του τόπου που κατοικεί ή διαμένει ο οφειλέτης. Εφαρμόζεται η εκούσια δικαιοδοσία που επιτρέπει στο δικαστήριο την αυτεπάγγελτη έρευνα των γεγονότων. Δεν είναι συνεπώς απαραίτητη η παράστασή του με δικηγόρο. Η διαδικασία έχει σχεδιασθεί κατά τρόπο που οι δαπάνες στις οποίες θα υποβληθεί ο οφειλέτης να είναι οι ελάχιστες δυνατές. Θα εκδοθούν σχετικά έντυπα από τα αρμόδια υπουργεία ώστε να διευκολύνεται ο οφειλέτης στη συμπλήρωση και υποβολής της αίτησης ρύθμισης.

7) Το Ειρηνοδικείο δικάζει την υπόθεση μέσα σε έξι μήνες από την κατάθεση της αίτησης. Η έφεση δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης. Για να ανταποκριθεί η Δικαιοσύνη στον όγκο των υποθέσεων που θα προστεθούν σε εφαρμογή του νόμου δημιουργούνται ογδόντα νέες θέσεις ειρηνοδικών.

8) Σε περίπτωση που μετά την κατάθεση στο δικαστήριο της αίτησης του οφειλέτη για ρύθμιση των χρεών ξεκινήσει ή συνεχιστεί οποιαδήποτε αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος της περιουσίας του, το δικαστήριο, μετά από αίτημα του οφειλέτη που δικάζεται με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, διατάζει να σταματήσει η αναγκαστική εκτέλεση, εφόσον εκτιμά ότι ο οφειλέτης θα υπαχθεί σε ρύθμιση. Για την περίπτωση των στεγαστικών δανείων θα πρέπει ο οφειλέτης να καταβάλει από την υποβολή της αίτησης και μέχρι την έκδοση της απόφασης από το δικαστήριο τη δόση ενήμερης οφειλής. Δεν υποχρεούται όμως να εξοφλήσει τις τυχόν μέχρι τότε ληξιπρόθεσμες δόσεις.

9) Το σχέδιο νόμου υποχρεώνει τα μέρη (οφειλέτη και πιστωτές) να επιδιώξουν μία συμβιβαστική λύση, τόσο πριν την υποβολή της αίτησης στο δικαστήριο όσο και μετά από αυτή.

• Εξωδικαστικός συμβιβασμός
Την προσπάθεια συμβιβασμού πριν την υποβολή της αίτησης για τον οφειλέτη αναλαμβάνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή ή Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού που λειτουργεί ήδη σε κάθε νομαρχία ή Ένωση Καταναλωτών ή δικηγόρος ή άλλος δημόσιος φορέας που συνδράμει καταναλωτές σε ζητήματα υπερχρέωσης.

• Δικαστικός συμβιβασμός
Ο συμβιβασμός ενώπιον του Δικαστηρίου είναι δυνατόν να επιτευχθεί ακόμη κι αν δεν συμφωνούν όλοι οι πιστωτές, αλλά συμφωνούν μόνο πιστωτές με απαιτήσεις που υπερβαίνουν το ήμισυ των οφειλών. Το δικαστήριο μπορεί να υποκαταστήσει τη συναίνεση των αντιτιθεμένων εφόσον κρίνει ότι ο συμβιβασμός δεν επιδεινώνει τη θέση τους και εξασφαλίζεται η σύμμετρη ικανοποίησή τους. Για το συμβιβασμό θα πρέπει πάντως να συμφωνούν οι ενυπόθηκοι δανειστές.

Το σχέδιο νόμου δίνει για πρώτη φορά διαπραγματευτική δύναμη στους υπερχρεωμένους απέναντι στους πιστωτές του και δημιουργεί κίνητρα και στις δύο πλευρές για μία συμβιβαστική διευθέτηση των οφειλών.

10) Το σχέδιο νόμου λαμβάνει με πλήθος διατάξεων ιδιαίτερη μέριμνα για την αποτροπή καταχρήσεων σε βάρος των πιστωτών. Ενδεικτικά: Η διαδικασία εφαρμόζεται μόνο στις περιπτώσεις της μη δόλιας αδυναμία πληρωμής, ενώ η απαλλαγή του οφειλέτη από χρέη μπορεί να γίνει μόνο μία φορά στη ζωή του. Προβλέπονται σοβαρές κυρώσεις και συνέπειες σε περίπτωση ανειλικρινούς δήλωσης των περιουσιακών του στοιχείων και εισοδημάτων, ακόμη και η ανάκληση της απαλλαγής από τα χρέη, εφόσον διαπιστωθεί εκ των υστέρων η ψευδής δήλωση ή απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων. Η υποχρέωση ειλικρίνειας υφίσταται τόσο κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης όσο και κατά τη διάρκεια της τετραετίας. Ο οφειλέτης οφείλει να δηλώνει στο δικαστήριο κάθε σημαντική βελτίωση του εισοδήματός του. Ο άνεργος οφειλέτης οφείλει να καταβάλλει τουλάχιστον προσπάθεια για την ανεύρεση εργασίας. Καθυστέρηση καταβολής της μηνιαίας δόσης που ορίζεται για το χρονικό διάστημα της τετραετίας πέραν του διμήνου συνεπάγεται την έκπτωση από τη διαδικασία. Οι πιστωτές μπορούν με συνοπτικές διαδικασίες να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του οφειλέτη στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή στον εργοδότη. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης νέα αίτηση μπορεί να υποβληθεί μετά από δύο έτη. Η υπαγωγή του οφειλέτη στη διαδικασία ρύθμισης των χρεών καταχωρείται στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, όπου και μένει μέχρι πέντε χρόνια μετά την απαλλαγή του από τα χρέη.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Κύπρο!

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά το λάθος της γραμματέως του Άντρου Κυπριανού, να προωθήσει ένα e-mail με αιτήματα για ρουσφέτια σε όλα τα ΜΜΕ!Όλα ξεκίνησαν όταν η γραμματέας του γ.γ. του ΑΚΕΛ αντί να προωθήσει σε εκείνον το μήνυμα όπου με διάφορα αιτήματα, μεταξύ των οποίων και δυο ρουσφέτια, έκανε λάθος στην αποστολή και το έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το πρώτο αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη, όπου άτομο που αναφέρεται στο e-mail ως «Μιχάλης» προτείνει για τη θέση μια γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΗΚΟ। Μέχρι σήμερα, αναφέρεται στο μήνυμα, η θέση προοριζόταν για συγγενικό πρόσωπο ενός βουλευτή του ΑΚΕΛ. Αλλά τονίζεται ότι αν η θέση δοθεί στο άτομο που προτείνει, θα είναι υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.

ΠΗΓΗ: http://newscity1.blogspot.com

Λουκέτο στην αγγειοχειρουργική του Πανεπιστημιακού στα Γιάννενα.

Λουκέτο βάζει η αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αποδεικνύοντας στην πράξη την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Η κλινική, μία από τις πιο νευραλγικές υποχρεώνεται να αναστείλει την λειτουργία της, καθώς δεν εγκρίθηκε η προμήθεια υλικών, ενώ ο ένας και μοναδικός αγγειοχειρουργός που την στελεχώνει, είναι αδύνατο να σηκώσει τον φόρτο εργασίας.

Έτσι ο διοικητής του Νοσοκομείου, αντί να φροντίσει να επιλύσει τα προβλήματα και ειδικότερα να εξασφαλίσει τα υλικά που απαιτούνται για την λειτουργία της, προχώρησε στην εύκολη λύση.

Με έγγραφό του, προς όλες τις άλλες κλινικές και τα τμήματα ανακοινώνει να μην στέλνουν ασθενείς στην αγγειοχειρουργική, γεγονός που στην πράξη σημαίνει και το κλείσιμό της.

Στην αγγειοχειρουργική αντιμετωπίζονται περιστατικά όπως ανεύρυσμα αορτής, καρωτίδα, βουλωμένες αρτηρίες, που θεωρούνται και από τα πιο σοβαρά.

Να σημειωθεί ότι η αγγειοχειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι η μοναδική στην Βορειοδυτική Ελλάδα και το κλείσιμο της αποτελεί βαρύ πλήγμα για την δημόσια υγεία.

Κι ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει εγγράφως τα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ για την αδυναμία λειτουργίας, αποφεύγει να πει τι θα γίνει με τους ασθενείς της ίδιας της μονάδας και του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: http://www.epiruspost.gr

Καλό μήνα με αυξήσεις παντού

Διπλό χτύπημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό έρχεται από την 1η Ιουλίου καθώς ενεργοποιούνται νέοι αυξημένοι συντελεστές ΦΠΑ ενώ από την ίδια ημερομηνία ο φόρος επιβάλλεται και σε πλήθος νέων συναλλαγών. Δείτε στο αφιέρωμα του enet.gr πως διαμορφώνονται οι καινούριοι συντελεστές ΦΠΑ, ποιοι επιτηδευματίες θα χρεώνουν με ΦΠΑ από 1η Ιουλίου, ποιοι έχουν ανακοινώσει ήδη αυξήσεις τιμών και σε ποια προϊόντα οι ενώσεις έχουν ζητήσει να απορροφηθεί η αύξηση του ΦΠΑ από τους επιτηδευματίες.
Οι αυξημένοι συντελεστές ΦΠΑ που θα επιβαρύνονται οι καταναλωτές, από την 1η Ιουλίου, είναι:

α) 23% από 21% για τον κανονικό συντελεστή ⇒ ρούχα, παπούτσια, ποτά, τσιγάρα και όλα τα αγαθά που έχουν ΦΠΑ και δεν υπόκεινται στον μειωμένο συντελεστή

β) 11% από 10% για τον μειωμένο συντελεστή ⇒ τηλεπικοινωνίες, μεταφορές, τρόφιμα, φάρμακα, θεάματα, ρεύμα, φυσικό αέριο, βιβλία, εφημερίδες,

γ) 5,5% αντί 5% για τον μειωμένο κατά 50% συντελεστή, που ισχύει για ορισμένα αγαθά

Οι συντελεστές που ισχύουν για τα νησιά (μειωμένοι) από 15%, 7% και 4%, διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 16%, 8% και 4% .

Ποιοι επιτηδευματίες θα χρεώνουν πλέον ΦΠΑ

Με συντελεστή 23% θα επιβαρύνουν τις αποδείξεις που κόβουν :

•οι δικηγόροι

•οι συμβολαιογράφοι,

•οι άμισθοι υποθηκοφύλακες και

• οι δικαστικοί επιμελητές.

Στον χαμηλό συντελεστή 11% εντάσσονται:

Ταξί

•Υπηρεσίες νοσοκομειακής, ιατρικής περίθαλψης και διάγνωσης από ιδιωτικά ιατρεία

•Υπηρεσίες από δερματολόγους, χειρούργους και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, οι οποίες δεν αποσκοπούν στην θεραπεία ασθένειας ή στην αποκατάσταση της υγείας, αλλά γίνονται για λόγους αισθητικής

•Συγγραφείς, καλλιτέχνες κάθε είδους και ερμηνευτές έργων τέχνης

Ανατιμήσεις και εκκλήσεις για απορρόφηση του ΦΠΑ

Οι αυξήσεις στους συντελεστές του ΦΠΑ καθώς και η ένταξη επιπλέον κατηγοριών σε αυτόν, επιφέρουν ανατιμήσεις σε σχεδόν όλα τα καταναλωτικά αγαθά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προϊόντων που έχουν περισσότερα του ενός στάδια παραγωγής, το ΦΠΑ επιβάλλεται σε όλα τα στάδια και προκαλεί αλυσιδωτές αυξήσεις.

Μέχρι τώρα αυξήσεις έχουν ανακοινώσει όλα τα διόδια της χώρας (δείτε εδώ τις νέες τιμές) ενώ οι οργανώσεις των εμπορικών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζητούν με ανακοινώσεις από τις επιχειρήσεις - μέλη τους να απορροφήσουν την αύξηση στον ΦΠΑ.

ΠΗΓΗ: http://www.enet.gr

Νέα πτώση στις καταθέσεις το Μάιο

Νέα πτώση κατέγραψαν οι καταθέσεις των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων για πέμπτο συνεχή μήνα τον Μάιο. Πλέον, οι απώλειες φθάνουν πλέον στα 18 δισ. ευρώ από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως μετέδωσε το Reuters, oι καταθέσεις προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά διαμορφώθηκαν στα 220 δισ. ευρώ τον Μάιο από 222,1 δισ. ευρώ τον Απρίλιο.

Βάσει των στοιχείων του Ιουνίου, το ποσοστό υποχώρησης των καταθέσεων ανέρχεται στο 7,6% τους πρώτους πέντε μήνες του έτους.

ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

Τι συμβαίνει στα Ελληνοαλβανικά σύνορα; Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ;

Το παρόν αποτελεί πληροφορία που εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από το ιστολόγιο Κoukfamily και ο αυτόπτης μάρτυρας επικαλείται πολύ σοβαρό γεγονός που φαίνεται πως έλαβε χώρα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και συγκεκριμένα στο Τελωνείο Μαυροματίου Θεσπρωτίας.

Δημοσιεύουμε την επιστολή αυτούσια και καλούμε όσους τυχόν γνωρίζουν περισσότερα για το θέμα να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες...

Koukfamily : Το έλαβα από τον καλό μου φίλο Ποσειδώνα χθες 27-06-2010 ώρα 9:44 μ.μ. και σας το παραθέτω σχεδόν αυτούσιο.....

Φίλε μου Θάνο,

Στέλνω το παρόν για να σε ενημερώσω για ένα συμβάν στο οποίο ήμουν ο ίδιος παρών.

Συνέβη πριν δύο περίπου ώρες και ενώ εγώ βρισκόμουν (με κάποιον φίλο που υπηρετεί εκεί) στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στο Τελωνείο Μαυροματίου Θεσπρωτίας.

Μεγάλες ομάδες ΑΛΒΑΝΩΝ, ΚΟΣΟΒΒΑΡΩΝ & ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ (αλβανικής καταγωγής) κατέφθασαν με λεωφορεία στα σύνορα με πρόθεση να τα περάσουν και να εισέλθουν σε Ελληνικό έδαφος. Τους εμπόδισαν βέβαια, τους σταμάτησαν οι δικοί τους Αστυνομικοί και Τελωνειακοί.

Με μια πρώτη εκτίμηση ξεπερνούσαν τα χίλια άτομα. Βέβαια αυτό δεν συνέβη για πρώτη φορά. Αυτήν την φορά όμως διέκρινες ξεκάθαρα έναν φοβερό φανατισμό, ένα απύθμενο μίσος.

Φώναζαν συνθήματα για επιστροφή ''στα εδάφη τους'' αλλά και για επιστροφή ... ''των περιουσιών τους''.!!!!! Φώναζαν επίσης συνθήματα για την δημιουργία ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. Όλα αυτά φίλε μου είναι οργανωμένα από τον UCK και από το παρακλάδι του τον UCC . (Το δεύτερο ''C'' είναι το αρχικό γράμμα της λέξης ΤΣΑΜΕΡΙΑ= ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ.

Έχουν και ειδικό έμβλημα). Βέβαια, αυτοί που ''κρύβονται από πίσω'' είναι τα όργανα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, όπως λ.χ. το σίχαμα ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.............

Οι δικοί μας προδότες, ανθέλληνες πολιτικάντηδες κοιμούνται, ή για να είμαι ακριβής όλα γίνονται εν γνώσει τους. Αυτά συμβαίνουν εδώ, άλλα συμβαίνουν στην ΚΡΗΤΗ, άλλα στην ΘΡΑΚΗ...... και έρχεται και ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" για να διαμελίσει την Ελλάδα μας.

Ανάθεμα την ώρα των πολιτικάντηδων. Αναρωτιέμαι πότε θα αφυπνισθούν οι Έλληνες για να τους στείλουν στον ... αγύριστο.

Μην περιμένεις βέβαια να αναφέρουν κάτι τα βρωμοκάναλα. Το έχουν αποκρύψει και άλλες φορές.

Τα Αλβανικά κανάλια όμως ήταν παρόντα. Είδαμε τις κάμερες. Πριν λίγη ώρα άρχισαν να προβάλουν το θέμα. (Έχουμε πολύ καλή λήψη των καναλιών τους στην περιοχή μας).

Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Είναι οργανωμένοι.

Δεν γίνεται τίποτα τυχαία !!!

ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο: Κoukfamily
________________________________________________

Σε διασταύρωση της ανωτέρω πληροφορίας προκύπτει πως όντως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκε η εβδομάδα της Τσαμουριάς, που καθιερώθηκε από την ομώνυμο ένωση, να οργανώνετε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και ολοκληρώνεται με δήθεν «πολιτιστικές» εκδηλώσεις, στους Αγίους Σαράντα οι οποίες καταλήγουν με πορεία προς τα Ελληνικά σύνορα.

Οι εκδηλώσεις αυτές, όσο αφορά τη συμμετοχή και περιεχόμενο, έχουν ξεφύγει από την Αλβανική επικράτεια και δώσανε ρόλο και βήμα στους Εθνικιστές Αλβανούς του Κοσσόβου και των Σκοπίων.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://tiresias-press.blogspot.com

Σκοπιανή τηλεόραση: Μέχρι το 2013 η Μεγάλη Αλβανία;

«Ένας νέος ‘οργανισμός’ ιδρύθηκε στην Αλβανία, με τη δημοσίευση του «Καταλόγου των φυσικών Αλβανών», όπου συμπεριλαμβάνονται όλοι οι Αλβανοί της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, της πΓΔΜ και άλλων περιοχών».

Τα παραπάνω αναφέρει χαρακτηριστικά η σκοπιανή τηλεόραση ‘Κανάλι 5’, τονίζει, μάλιστα, ότι σύμφωνα με το πρακτορείο INA, ο εμπνευστής αυτής της σύνδεσης είναι ο πολιτικός Κότσο Ντανάι, ο οποίος ανακοίνωσε τη συμμετοχή όλων των Αλβανών –Αλβανίας, Κοσσυφοπεδίου, πΓΔΜ και άλλων περιοχών- σε μελλοντικές τοπικές και βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στην Αλβανία.

« Ο στόχος μας είναι μέσα από θεσμικές διαδικασίες να επιδιώξουμε την ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος το 2013. Μέσα από τον κατάλογο αυτόν θα εκλεγούν εκπρόσωποι των Αλβανών στην Αλβανία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην πΓΔΜ, στην κοιλάδα του Πρέσεβο, στο Μαυροβούνιο και του συνόλου της διασποράς» δήλωσε ο Ντανάι.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αλβανικό κράτος και επεσήμανε ότι :

«Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της ‘Gallup International’ έδειξε ότι το 74% των πολιτών του Κοσσυφοπεδίου και το 72 % των πολιτών της Αλβανίας είναι υπέρ της εθνικής ενοποίησης. Για τη συμμετοχή στις εκλογές όλου αυτού του μεγάλου ποσοστού των πολιτών, απαιτείται η θεσμική ενοποίηση όλων των αλβανικών εδαφών»

Ο άμεσος στόχος είναι η υλοποίηση του σχεδίου αυτού, με την 100ή επέτειο της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, στις 28 Νοεμβρίου 2012 ώστε να εορτασθεί η «Συνομοσπονδία Αλβανίας –Κοσσυφοπεδίου».

Το σλόγκαν του οργανισμού ενοποίησης προς τη διεθνή κοινότητα θα ήταν «Ειρήνη στον κόσμο, φιλία με την Ευρώπη, αγάπη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες» ενώ το μήνυμα προς τις χώρες της περιοχής «Ειρήνη και σεβασμός στους γείτονες, αλλά ο καθένας να κοιτάζει στο σπίτι του».Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΠΗΓΗ: http://echedoros-a.blogspot.com

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν πέφτεις στην παγίδα των μύθων που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτές; Μπορεί να υποθέτεις ότι η σύντροφός σου σε θέλει σκληρό άντρα, ξεκάθαρο με τα συναισθήματά σου και «ορφανό» από φίλες, αλλά για μάντεψε; Μύθος, μύθος και μύθος.

Ψάξαμε και βρήκαμε ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες αληθινά δε θέλουν σε μία σχέση, αλλά και τι τους προκαλεί το ενδιαφέρον.

Μύθος Νο 1: Οι γυναίκες θέλουν να μιλούν

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες αρέσκονται στο να μιλούν –πολύ. Μάλιστα, μια έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν 20.000 λέξεις, σε αντίθεση με τους άντρες που το λεξιλόγιό τους περιλαμβάνει μόλις 7.000 λέξεις.

Αν και μια τέτοια πληροφορία θα σε έκανε να πιστεύεις ότι το μόνο που θέλουν οι γυναίκες είναι να σου πρήζουν τ’ αυτιά με ατελείωτες συζητήσεις, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που θέλουν είναι να τις ακούς όταν μιλούν.

Βλέπεις, είναι πιο σημαντικό για εκείνη να την ακούς όταν σου μιλάει, παρά να δείχνεις ότι από κάπου ακούς μια ακαθόριστη φασαρία. Απλά άνοιξε τα αυτιά σου και δώσε της την ευκαιρία να σου μιλήσει εκείνη.

Μύθος Νο 2: Οι γυναίκες θέλουν υπερβολικά αρρενωπούς άντρες
Όταν εσύ και η σύντροφός σου βρίσκεστε σε ένα μαγαζί κι ένας τύπος της «την πέφτει», εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι εκείνη θέλει να αρχίσεις να πλακώνεσαι με τον τύπο μέχρι να σας χωρίσει η ασφάλεια του μαγαζιού.

Παρόλα αυτά, μια τέτοια κίνηση σε κάνει να δείχνεις κτητικός και τρελός, κάτι που την κάνει να νιώθει ντροπιασμένη. Ναι, οι γυναίκες θέλουν αρρενωπούς άντρες που να μπορούν να τις υπερασπιστούν, να αλλάξουν ένα λάστιχο και να έχουν τον οικονομικό έλεγχο ενός σπιτιού, αλλά δεν εντυπωσιάζονται καθόλου από τη macho συμπεριφορά που εσύ προσπαθείς να επιδείξεις. Οπότε άσε τις πολεμικές τέχνες για το γυμναστήριο και τους συναθλητές σου.

Μύθος Νο 3: Οι γυναίκες θέλουν να μάθουν για τα συναισθήματά σου
Πολλές γυναίκες έχουν πει ότι αναζητούν τους άντρες αυτούς που θα δείχνουν άφοβα τα συναισθήματά τους. Έτσι, καλωσορίσαμε το trend του metrosexual τύπου, που δεν περιορίζεται μόνο στην extra ποσότητα after shave, αλλά τους αναγκάζει να ρίξουν το οχυρό των ευαίσθητων πλευρών τους. Αυτό είναι καλό, αλλά δε χρειάζεται να το κάνεις επειδή το λέει κάποιος κανόνας ή αν δεν είσαι τέτοιος τύπος.

Όταν οι γυναίκες κλαίγονται ότι ζητούν έναν άντρα που να εκφράζει τα συναισθήματά του, στην ουσία ζητούν αυτόν που θα μοιράζεται τις σκέψεις και τις απόψεις του μαζί τους. Αυτό την κάνει να νιώθει ότι αποτελεί κομμάτι του κόσμου σου και τη βοηθά να σε γνωρίσει καλύτερα. Δε σημαίνει ότι περιμένει από εσένα να της γράψεις ποιήματα ή να περνάτε μαζί ατελείωτες ώρες κλαίγοντας.

Μύθος Νο 4: Οι γυναίκες θέλουν να είναι το κέντρο της ζωής σου
Τώρα χτυπάμε ένα ευαίσθητο σημείο. Ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα: ξεκινάς να βγαίνεις με μια κοπέλα και την επόμενη στιγμή εκείνη περιμένει να σε βλέπει συνέχεια, προσπαθεί να ελέγχει τον ελεύθερο χρόνο σου και επιθυμεί να είναι ο μοναδικός σκοπός της ζωής σου. Ειλικρινά, οι πραγματικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση δε θέλουν να αποτελούν το κέντρο της ζωής σου.

Συνήθως τις έλκουν άντρες που έχουν πλήρη ζωή –φίλους, δραστηριότητες που αγαπούν να κάνουν, πάθη και ενδιαφέροντα. Αν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από εκείνη, τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή, καθώς θα φαίνεσαι όχι μόνο απελπισμένος για παρέα, αλλά ότι δεν έχεις και καθόλου ζωή.

Οπότε, σίγουρα, θα πρέπει να της δώσεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά μην την κάνεις το μοναδικό άτομο στο cast σου, γιατί όχι μόνο θα βαρεθείς εσύ, αλλά και η ίδια.

Μύθος Νο 5: Οι γυναίκες θέλουν να «θάψεις» τις φίλες σου
Οι πλατωνικές φιλίες έξω από μία σχέση μπορεί να είναι ταραχώδεις, αλλά η σύντροφός σου δεν ενοχλείται επειδή έχεις φίλες. Αντιθέτως, υπάρχει πιθανότητα να της αρέσει κιόλας γιατί κάτι τέτοιο της δείχνει ότι είσαι ισορροπημένο άτομο και ότι ξέρεις πώς να καταλάβεις μια γυναίκα.

Όχι μόνο έχεις εμπειρία από γυναικείες δύσκολες στιγμές, αλλά αν αρέσεις κιόλας στις φίλες σου, αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πώς να συναναστραφείς με γυναίκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν θέλεις να έχεις σχέση μόνο με μία, ξέρεις.

Μύθος Νο 6: Οι γυναίκες θέλουν να τους φέρεσαι εξ’ ίσου
Ο φεμινισμός, ξέρεις, έχει και τα όριά του. Αν της φέρεσαι σαν να μπορεί να φτιάξει μόνη της μιας χαλασμένη πρίζα ή ένα ξεχαρβαλωμένο σωλήνα νεροχύτη ή ακόμα να αγοράσει λουλούδια για τον εαυτό της, τότε έχεις πρόβλημα. Επειδή έχει την ικανότητα να προσέχει τον εαυτό της, δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να χάσεις όλους τους τρόπους σου.

Κι αυτό ισχύει ακόμα κι όταν η σύντροφός σου αποτελεί ιδρυτικό μέλος οργάνωσης φεμινιστριών. Αυτό που επιθυμούν οι γυναίκες όταν ζητούν ίση μεταχείριση είναι να καταλάβεις ότι μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα μόνες τους χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος άντρας κοντά τους.

Και περιμένουν να το ξέρεις αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θα σου αποκαλύψει ότι είναι φεμινίστρια κι έχει κάψει το σουτιέν της μαζί με ένα μάτσο ζουρλές στην πλατεία Συντάγματος, για τον απλούστατο λόγο που τη θέλει να δέχεται τη φροντίδα σου, γιατί την κάνει να νιώθει ξεχωριστή. Απλά δε σου το λέει.
www.menslounge.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://okokoras.blogspot.com

10 απίστευτα στοιχεία για το σεξ!!!

1. Περισσότερη προστασία= καλύτερο σεξ
Μερικές φορές μόνο το προφυλακτικό ενοχλεί κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε πόσο βολικό μπορεί να είναι αν χρησιμοποιείς δύο μεθόδους αντισύλληψης; Κι όμως, μια έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά και ο σύντροφός τους φοράει ταυτόχρονα προφυλακτικό, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ!
2. Η αποχή δεν υφίσταται
Μια μελέτη του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: παρόλο που οι νέοι θεωρητικά πιστεύουν στην αποχή από το σεξ πριν από το γάμο, παρόλα αυτά έχουν... πρόθεση να το κάνουν. Τα περισσότερα από τα 365 παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-15 που έλαβαν μέρος στην έρευνα, έβλεπαν θετικά την αποχή, αλλά εκείνοι που ήταν πιο απόλυτοι στις απόψεις τους ήταν εκείνοι με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ πιο γρήγορα.
3. Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι σημαντική
Εμείς μπορεί να θεωρούμε ότι οι περιπετειώδεις έφηβοι που πίνουν και γλεντάνε έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ από τους άλλους, αλλά μια άλλη μελέτη έρχεται να το διαψεύσει. Σύμφωνα με αυτήν, και τα δύο γκρουπ των νέων (οι περιπετειώδεις και η πιο... ήρεμοι) έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάνουν σεξ. Όλα εξαρτώνται από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που έχουν λάβει.
4. Η πρώτη φορά είναι μια χαρά
Η γενική πεποίθηση είναι ότι η πρώτη μας φορά στο σεξ στην εφηβεία δεν είναι και μια τόσο καλή ανάμνηση. Πάντως, μια έρευνα του 2008 έδειξε ότι στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο! Εκείνοι που έχασαν την παρθενιά τους στα 15-16 είχαν λιγότερες πιθανότητες να το μετανιώσουν από εκείνους που την έχασαν στα 13. Εκείνοι που ήταν με τον/την πρώτο/η παρτενέρ σε σχέση διάρκειας ενός μήνα και παραπάνω, είχαν τις λιγότερες... μετάνοιες.
5. Οι υπέρβαρες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ
Ναι, όλοι θεωρούσαμε ότι οι υπέρβαρες γυναίκες δεν κάνουν και τόσο πολύ σεξ, αλλά δεν είναι έτσι. Από ότι διαπιστώθηκε από μια έρευνα που έγινε σε 8.000 υπέρβαρες γυναίκες, εκείνες έχουν πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από μια αδύνατη γυναίκα.
6. Οι γονείς δεν εμποδίζουν την έκτρωση
Σε πολλά μέρη του κόσμου ο γονέας πρέπει να υπογράψει για να υποβληθεί το παιδί του σε έκτρωση, και αυτό ανησυχούσε την κοινή γνώμη, επειδή πολλοί θεωρούσαν ότι έτσι οι έφηβες θα κατέφευγαν σε άλλα μέσα για να την κάνουν. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, οι περισσότεροι γονείς συμφωνούν με την έκτρωση και στις έξι από τις δέκα περιπτώσεις, το παιδί ζητούσε τη γνώμη των γονιών του.
7. Τα σεξουαλικά προβλήματα δεν ενοχλούν τις γυναίκες
Για πολύ καιρό, ένα υποτιθέμενο 40% των γυναικών είχε σεξουαλικές διαταραχές. Αλλά μια μελέτη του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σε 32 χιλιάδες γυναίκες, έδειξε ότι μόνο ένα 12% ενοχλείται πραγματικά από αυτά τα θέματα. Οι περισσότερες δεν θεωρούσαν ότι ένα μικρό πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό ώστε να το αναγάγουν σε δυσλειτουργία ή διαταραχή.
8. Το τσάι είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το σεξ
Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν στην Μεγάλη Βρετανία. Σε μια βρετανική έρευνα που έγινε σε 541 ανθρώπους, η πλειοψηφία δήλωσε ότι προτιμάει να τελειώνει το πρώτο ραντεβού με ένα φλυτζάνι τσάι και όχι με μια βραδιά στο κρεβάτι. Κι όμως.
9. Οι μαθητές προσέχουν τι λένε οι καθηγητές
Μια μελέτη που έγινε στο πανεπιστημίο του Κεντάκι και του Οχάιο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να προσπερνάνε οι καθηγητές τα μαθήματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης γιατί οι μαθητές μαθαίνουν πολλά περισσότερα από αυτούς, σχετικά με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, απ'ότι αν τους τα έλεγαν άλλοι.
10. Όρκοι αγνότητας= επικίνδυνο σεξ
Μια ανάλυση που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι εκείνοι που υπόσχονται να παραμείνουν... αγνοί μέχρι το γάμο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις. Αυτοί είναι συνήθως πιο θρησκευόμενα άτομα, με συντηρητικές απόψεις αλλά και μια πιο αρνητική στάση- τουλάχιστον θεωρητικά- στο σεξ.
crazygreekblogger
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com