'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ξύλο έφαγε ο Βαρούχας...

Ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους… της μαφίας του ποδοσφαίρου και ο γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας! 

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη και επιχειρείται, από πολλές πλευρές, να κρατηθεί «επτασφράγιστο μυστικό»…

Τα οκτώ μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο!!!

Κτίρια, σχολεία, φαγητά και... αστακοί. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει μια "ανορθόδοξη" λίστα που περιλαμβάνει τα πιο μεγάλα πράγματα του πλανήτη.

Ο όγκος και το μέγεθος κάποιες φορές έχει όντως σημασία. Μην πάει το μυαλό σας στο σεξ, αφού μιλάμε για τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο.

Κακοποιοί κλέβουν αυτοκίνητα από ζευγαράκια..!!!!

Τρόμος για τα ερωτευμένα ζευγαράκια που ψάχνουν ρομαντικές «οάσεις» σε ερημικές περιοχές για να χαρούν τον έρωτά τους! Κακοποιοί τους αρπάζουν τα αυτοκίνητα με την απειλή όπλων, ενώ σε περίπτωση που τα θύματά τους αντισταθούν, δεν διστάζουν να τα ξυλοκοπήσουν.

Το ξενοδοχείο των σκανδάλων...!!!

Σχεδιασμένο έτσι ώστε να θυμίζει γαλλικό κάστρο, εξωτερικά τουλάχιστον αποπνέει σεβασμό. 

Τα όσα έχουν διαδραματιστεί και εξακολουθούν να διαδραματίζονται στο εσωτερικό του ξενοδοχείου «Chateau Marmont» ωστόσο μπορούν να κάνουν και τον πιο ανοιχτόμυαλο να κοκκινίσει. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Σοφία Κόπολα επέλεξε να βασίσει το σενάριο της νέας ταινίας της με τίτλο «Somewhere» σε αυτό...

Τέλος το “Καφενείο των φιλάθλων”...!!!

“Έκλεισε” ο κύκλος του Γιώργου Γεωργίου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το μέλλον είναι τα site λέει ο Φυντανίδης.
 
Τέλος ο Γεωργίου από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή “Το καφενείο των φιλάθλων” στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και από τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιο του Γιώργου Γεωργίου με το κανάλι ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Μάλιστα το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα

Η είδηση έχει ως εξής…...

.. «Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange, εξέδωσε η Interpol, τρεις μέρες μετά την μαζική δημοσιοποίηση διπλωματικών τηλεγραφημάτων του υπουργείου εξωτερικών των Η.Π.Α. 
από τη γνωστή ιστοσελίδα». 

Προσέξτε τώρα τι έχει καταφέρει ένας 39χρονος δημοσιογράφος που απλά έκανε το καθήκον του. 

Η κρίση φέρνει μείωση τιμών στην κινητή τηλεφωνία..!!!

Στη μείωση των τελών τερματισμού κλήσεων προς τα δίκτυά τους προχωρούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ακολουθώντας τις επιταγές της ΕΕΤΤ.

Οι δύο πρώτες εταιρείες που προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση ήταν η Vodafone και η Wind Ελλάς, ενώ σήμερα ανακοίνωσε και η Cosmote.

Και οι τρεις εταιρείες μειώνουν από 1η Ιανουαρίου 2011 τα τέλη από 0,0624 ευρώ ανά λεπτό στα 0,0495 ευρώ ανά λεπτό με τη μείωση να ανέρχεται στο 20,7%. 

Αντίστοιχα, το τέλος τερματισμού κλήσεων προς σταθερά Wind θα μειωθεί κατά 13,3%, στα 0,00669 ευρώ ανά λεπτό.

http://www.newpost.gr/

Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού...

Ένας άνδρας 38 ετών βρέθηκε σήμερα νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ο 38χρονος είχε φυλακιστεί για υπόθεση ναρκωτικών... και μετά από αυτή την εξέλιξη το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα, την οποία θα αναλάβει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

newsday
sarotiko

Εκλεβε πετρέλαιο απο λεωφορείο

Eνας 27χρονος Ρομά, στην οδό Πανεπισημίου στο Αγρίνιο, συνελήφθη χθες να αφαιρεί με λάστιχο ποτίσματος, πετρέλαιο από ρεζερβουάρ λεωφορείου…
Πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά μικροεγκληματικότητας με δράστες τσιγγάνους στο Αγρίνιο.
Την Παρασκευή και περί ώρα 07:15 στο Αγρίνιο και επί της οδού Πανεπιστημίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας

Ανάστατη η Ηγουμενίτσα από την πρόταση για λουκέτο στο ΤΕΙ!!!!

Πλήγμα για την τοπική κοινωνία υποστηρίζουν Φορείς

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στην Ηγουμενίτσα, από την πρόταση του Προέδρου του ΤΕΙ Ηπείρου Γρηγόρη Γκίκα, να κλείσει το παράρτημα του ΤΕΙ στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας,

Ο νεκρός ήταν χειροπόδαρα δεμένος...

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη...

Σήμερα το μεσημέρι, εντοπίστηκε νεκρός σε αγροικία στην περιοχή των Μαλγάρων ένας 72χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο.

Πολιτευτής… έπεσε πάνω στη τζαμαρία!!!

Β
ρε τι έπαθε πολιτευτής της Ν.Δ.! Μάθαμε πως το πρωί της περασμένης Τρίτης, έτρεχε για να πάει να προλάβει να δει τον Σαμαρά και έπεσε πάνω στην τζαμαρία του ξενοδοχείου «Αστήρ»! 

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ αντιμετώπισε με χιούμορ το συμβάν! 

dete.gr

Η Ινδία ζητά περαιτέρω αποζημίωση για τη μεγαλύτερη βιομηχανική τραγωδία....

Η κυβέρνηση της Ινδίας ζητά επιπλέον αποζημιώσεις ύψους άνω του 1 δισ.δολαρίων για τα θύματα της μεγαλύτερης βιομηχανικής καταστροφής στον κόσμο, την διαρροή εντομοκτόνου... στο Μποπάλ της Ινδίας το 1984 που προκάλεσε τον θάνατο 50.000 ανθρώπων.

Τα θύματα και οι οργανώσεις

Κ. Δανδουλάκη: “Δεν έχω καν δικό μου σπίτι, μένω στο νοίκι και έχω χρέη”!

Μια εκκρηκτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό “Nitro”, όπου μίλησε για το θέατρο, την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και... την οικονομική της κατάσταση.

Σ' αυτήν την ανατρεπτική

Μαντρότοιχος καταπλάκωσε αυτοκίνητα στα Τρίκαλα

Ο δυνατός άερας που φυσούσε το πρωί στα Τρίκαλα είχε ως αποτέλεσμα το «γκρέμισμα» ενός μαντρότοιχου μήκους 20 μέτρων! 

Πρόκειται για τον τοίχο τμήματος πρώην στρατοπέδου που χρησιμοποιείται τώρα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Δύο από τα αυτοκίνητα, που ήταν

Επέμβαση της ΕΕ στα πρόστιμα της Τροχαίας

Aπό το 2013 πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο σύστημα ευρω-κλήσεων προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ατιμωρησία των οδηγών ανά την Ευρώπη. 

Σε πολλές περιπτώσεις, αν και οι Έλληνες που οδηγούν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης τηρούν τις περισσότερες φορές τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

Εξέγερση λαθρομεταναστών...!!!

Σε κατάσταση έκρηξης βρίσκονται τα Κέντρα Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών, μετά την άγρια εξέγερση στον Έβρο. 

Οι λαθρομετανάστες έκοψαν το ρεύμα τη νύχτα και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στην περιοχη. Αιτία, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης, καθώς δεν μπαίνουν μέσα ούτε συνεργεία καθαρισμού

Με UFO ξαναχτυπά η Wikileaks!!!!

Η NASA κατόρθωσε να καθηλώσει τον κόσμο με την ανακάλυψη "εξωγήινου" βακτηρίου, αλλά ο Τζούλιαν Ασάντζ, ιδρυτής της Wikileaks, στρέφει ξανά το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, γνωστοποιώντας ότι έχει στην κατοχή του έγγραφα που αποκαλύπτουν πληροφορίες για εξωγήινους. 

Πιάστηκαν με τα όπλα στα χέρια...!!!

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε γιάφκα με όπλα που παραπέμπουν σε "Σέχτα Επαναστατών".  

Άλλοι τρεις στα Εξάρχεια εκ των οποίων οι δύο καταζητούμενοι.

Επιχειρηματίες μετανάστες!!!

Και ενώ η κρίση μαστίζει τη χώρα αρκετοί μετανάστες κάνουν αισθητή τη παρουσία στην οδό Αριστοτέλους. Έχουν από φαστ φουντ, μίνι μάρκετ μέχρι δικηγορικά γραφεία. Έντονος ο ανταγωνισμός, πλήγμα η εγκληματικότητα

Ινδία: Φραγή σε κινητά για ανύπαντρες!!!

Εξωφρενική απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ στην Ινδία, καθώς δεν επιτρέπεται σε ανύπαντρες γυναίκες να έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποτραπούν οι γάμοι ανάμεσα σε μέλη διαφορετικής κάστας!

Συγκεκριμένα την απόφαση έλαβε

Εκτελεστής 14 ετών...!!!

Οι Μεξικανικές αρχές συνέλαβαν έναν 14χρονο έφηβο, που ενδέχεται να έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κατηγορείται ότι αποκεφάλιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματά του ως εκτελεστής για λογαριασμό ενός από τα καρτέλ των ναρκωτικών που δρουν στη χώρα, δήλωσαν αξιωματούχοι χθες Παρασκευή. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ LIVE!!!!

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ LIVE!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 


LINK-3

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στους δρόμους της Αθήνας, όπου αστυνομικοί καταδίωκαν ληστές κοσμηματοπωλείου.

Όλα άρχισαν στην 09.20 το πρωί, όταν τρεις ένοπλοι άντρες μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο, στην οδό

Βαρύς οπλισμός - Συλλήψεις και προσαγωγές

«Άρωμα» της οργάνωσης «Σέχτας Επαναστατών» έχουν σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις προσαγωγές, στις οποίες προχώρησε η αντιτρομοκρατική σε επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη.

Τα σημαντικότερα προβλήματα στην Ήπειρο από την κακοκαιρία

Τα κυριότερα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ήπειρο:

  Σημανιτικά προβλήματα στο δήμο Αχέροντα Θεσπρωτίας. Έχει ανεβεί επικίνδυνα η στάθμη του ποταμού Καλαμά.

60 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική στην πόλη των Ιωαννίνων για την άντληση υδάτων.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ισπανία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Ισπανία η κυβέρνηση Θαπατέρο, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στο χάος που έχει προκληθεί στα αεροδρόμια της χώρας, εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτων εναέριας κυκλοφορίας.

ΨΑΡΑΣ ΜΕ ΒΑΡΚΟΥΛΑ ΑΞΙΑΣ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ !!!!

Τελικά οι νόμοι στην Ελλάδα έχουν τόσα πολλά ... παράθυρα που κανείς πλέον δεν μπαίνει από την... πόρτα!
Ενδεικτικό του τι συμβαίνει είναι και το γεγονός ότι οι πλούσιοι της Ελλάδας δηλώνουν σχεδόν...
στο σύνολό τους... μεροκαματιάρηδες.

Αγοράζουν δηλαδή μια θαλαμηγό αξίας από μερικές εκατοντάδες

3000€ για 5 τηλέφωνα στο γραφείο Πάγκαλου!!!

Την προηγούμενη φορά (πριν από δυο μήνες) που είδαν στοιχεία το φως της δημοσιότητας μέσα από Κυριακάτικες εφημερίδες σχετικά με τα τηλέφωνα στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Θ. Πάγκαλος με ανακοίνωσή του, υποστήριζε ότι επρόκειτο για πολλές συσκευές και ότι έδωσε εντολή να καταργηθούν οι περισσότερες από αυτές. 

Χθες το βράδυ όμως στο "Διαύγεια" δημοσιεύθηκε και άλλο έγγραφο με χθεσινή ημερομηνία σύμφωνα με το οποίο... δεν υπήρξε καμία περικοπή καθώς ο τελευταίος λογαριασμός των τηλεφώνων που πληρώνει το δημόσιο για το γραφείο του Πάγκαλου ανήλθε και πάλι στο ποσό των 3.000 ευρώ για 5 συσκευές!!! 

ΠΑΤΡΑ: Ο "Νοσοκομειακός" ήταν... μουρντάρης!!

Β
ρήκε τον μπελά του στέλεχος Νοσοκομείου της Πάτρας από το σύζυγο εργαζόμενης, ο οποίος εθίγη από τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπο της γυναίκας του! Το περιστατικό είναι παλιό, αλλά έχει και συνέχεια, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόσφατα δημιουργήθηκε και άλλο επεισόδιο! 

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος «νοσοκομειακός» είναι ολίγον «μουρντάρης» (έστω και αν τα έχει τα χρονάκια του) και κολλούσε σε μία γυναίκα - επιστήμονα! Εκείνη, όμως... δεν χαμπάριαζε από τέτοια! 

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE !!!!!!

 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE !!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ 

ΑΓΩΝΑ ,  ΠΑΤΗΣΤΕ 

ΣΤΟ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ LIVE!!!!!

 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1




ΠΑΤΡΑ : Ομολογία σοκ για το πώς σκότωσαν το βρέφος τους!

Μέχρι και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τα όσα ομολόγησαν πως έκαναν στο αβάπτιστο βρέφος τους οι δύο γονείς. 

«Το παιδί έκλαιγε συνέχεια και δεν έτρωγε καθόλου», παραδέχθηκε η μάνα ενώ οι αστυνομικοί απέσπασαν την ομολογία και του πατέρα.

Έκοψε το κάπνισμα… στα 106!!!!

Ποτέ δεν είναι αργά να κόψεις το κάπνισμα! Για του λόγου το αληθές ο Γερμανός ηθοποιός και τραγουδιστής Johannes Heesters αποφάσισε να το κάνει στα 106 χρόνια του… για χάρη του έρωτα!

«Το έκανα για τον έρωτα, για την υπέροχη γυναίκα μου» ομολόγησε ο Heesters, που είναι γνωστός ως

“Μαύρο χρήμα” στην προμήθεια των υποβρυχίων

Ενας τροφοδότης- όπως χαρακτηρίστηκε- λογαριασμός, σε τράπεζα στην πόλη Εσεν της Γερμανίας, μπήκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αλλά και των εισαγγελικών αρχών, ως ύποπτος για τη διακίνηση μαύρου χρήματος στην υπόθεση της κατασκευής των υποβρυχίων. 

Ήδη η Αθήνα ζητεί τη γερμανική δικαστική συνδρομή ώστε να ανοιχθεί ο λογαριασμός αυτός, από τον οποίο προβλέπεται ότι θα υπάρξουν

Τουλάχιστον δύο νεκροί από την έκτακτη προσγείωση...

Tουλάχιστον δύο είναι οι νεκροί από την επικίνδυνη έκτακτη προσγείωση, στην οποία προχώρησε ρωσικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μόσχας. 

Το αεροσκάφος βγήκε από τον αεροδιάδρομο, ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί.
 
Οι τραυματισμένοι επιβάτες ανέρχονται σε δεκάδες. 

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ !!!

“Θέλω να αποτίσω τιμές στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν” ήταν τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την αποχώρησή του από...
το υπουργείου Εθνικής Αμύνης, όπως γράφει ο “ΒΗΜΑτοδότης”.

O κ. Παπούλιας επισκέφθηκε χθες το υπουργείο και ενημερώθηκε για

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
 
ΜΕΙΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 
Κεντρική επιλογή των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά αποτελεί η μείωση του λειτουργικού κόστους, το οποίο αναρριχήθηκε τα τελευταία χρόνια σε ιστορικά υψηλά ως αποτέλεσμα της υπερανάπτυξης του κλάδου. 

ΤΖΑΜΙ-ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ..!!

Την απόφαση να δοθεί μια πρώτη μεταβατική λύση στο «αγκάθι» της ανέγερσης τεμένους στην Αττική έλαβε η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, θα κατασκευαστεί προσωρινά ένα...
μικρότερο τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων, στην περιοχή του Ελαιώνα. Στην ίδια περιοχή θα κατασκευαστεί αργότερα ένα

Σοκαριστική υπόθεση βίαιης βρεφοκτονίας στην Πάτρα

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας με μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας βρέφους.  

 Πρόκειται για ένα δίχρονο που έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική

Έκλεισε η Εγνατία Οδός και στο τμήμα Γιάννενα-Θεσσαλονίκη!!!

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από την παλαιά Ε.Ο Ιωαννίνων-Τρικάλων!

Στην Εγνατία Οδό,στο τμήμα Ιωαννίνων-Θεσσαλονίκης λόγω εισροής όγκου υδάτων και κατάπτωσης βράχων,έχει διακοπεί η κυκλοφορία από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ιωαννίνων έως τον Ανισόπεδο

Υποχώρησε μέρος της γέφυρας στο εργοτάξιο των ΙΚΕΑ στα Γιάννενα!!!

Από τύχη γλίτωσαν εργαζόμενοι που δούλευαν εκείνη τη στιγμή

Οι σοβαροί κίνδυνοι, που διατρέχουν καθημερινά στη μάχη για το μεροκάματο, με κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στα μεγάλα έργα, επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο εργοτάξιο κατασκευής του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ στα Γιάννενα.

Στις γλάστρες «φύτρωναν»… τσιγάρα!!!

Τέλος διαδρομής  σήμανε στην Πάτρα για ένα  φορτίο με λαθραία τσιγάρα  που κατασχέθηκαν μέσα σε φορτηγό  με βουλγάρικες πινακίδες, με προορισμό την Ιταλία... 

Οι κούτες ήταν βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες πάνω σε παλέτες τυλιγμένες με μαύρη ζελατίνα, κάτω από πλαστικά… γλαστράκια τα

Πέντε online απάτες που πρέπει να αποφύγετε στις Γιορτές..!!!

Οι Γιορτές πλησιάζουν και όσο κι αν υπάρχει κρίση, είναι σίγουρο ότι κάποια ψώνια θα γίνουν αυτήν την περίοδο. 

Για όσους προτιμούν τις ιντερνετικές αγορές, ιδού πέντε διαδεδομένες απάτες στις online πωλήσεις για να μην πέσετε θύμα των επιτήδειων που θησαυρίζουν.

Η εντυπωσιακή φρουρός του Α.Σαμαρά!!!

Ποια να συγκριθεί μαζί της», έλεγαν όσοι παρατηρούσαν την όμορφη ξανθιά γυναίκα της φωτογραφίας, η οποία είχε συνεχώς το βλέμμα της στραμμένο... στον Αντώνη Σαμαρά!

Όχι, μην πάει ο νους σας στο... πονηρό! Η όμορφη αυτή γυναίκα είναι αστυνομικός και ανήκει στην προσωπική φρουρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης! 


Και, όπως ήταν φυσικό, τον συνόδευσε στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις

Φρικτός θάνατος μωρού 22 μηνών από βασανισμό στην Πάτρα...

Ούτε η ιατροδικαστής μπορούσε να συνέλθει από τον φρικιαστικό θάνατο ενός αγγελουδιού μόλις 22 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό  στο Καραμανδάνιο Νοσοκομείο Πάτρας. 

Το μικρό αγοράκι βρήκε φριχτό θάνατο από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έφερε μώλωπες και

Η εξαθλίωση συναντά τη διαστροφή στην Πάτρα

Eνα ατελείωτο ερωτικό παζάρι, στο οποίο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταπατιέται και η εξαθλίωση συναντά τη διαστροφή, στήνεται κάθε βράδυ στο λιμάνι της Πάτρας, όπου δεκάδες μετανάστες εκδίδονται για λίγα ευρώ.

Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, εν έτει 2010 άνδρες κάθε ηλικίας