'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος το “Καφενείο των φιλάθλων”...!!!

“Έκλεισε” ο κύκλος του Γιώργου Γεωργίου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το μέλλον είναι τα site λέει ο Φυντανίδης.
 
Τέλος ο Γεωργίου από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή “Το καφενείο των φιλάθλων” στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και από τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιο του Γιώργου Γεωργίου με το κανάλι ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Μάλιστα το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα το φινάλε της εκπομπής:“Ύστερα από 3,5 χρόνια επιτυχούς προβολής έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής «Το Καφενείο των Φιλάθλων» από την Sportzone του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΑΣΤΥ. 
 
Στην θέση της θα προβάλλεται μία εξίσου ενδιαφέρουσα παραγωγή που αναμένεται να ενθουσιάσει το φίλαθλο κοινό.Ο σταθμός εύχεται στο κ. Γιώργο Γεωργίου καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη δημοσιογραφική πορεία του”.

Το μέλλον είναι το διαδίκτυο

“Το μέλλον είναι το διαδίκτυο, εκεί όπου η ύλη ανανεώνεται κάθε λεπτό, πίσω από όλα όμως είναι ο άνθρωπος, ορθώς αγωνίζεται για να μη χάσει την εργασία του, πρέπει ωστόσο να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις”, δήλωσε ο Σεραφείμ Φυντανίδης στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. O πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κρίση στον Τύπο έχει έρθει εδώ και 20 χρόνια, οι εφημερίδες έχασαν το μονοπώλιο της πληροφόρησης με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης, της ραδιοφωνίας και στη συνέχεια του ίντερνετ – τους πήραν τη μπουκιά μέσα από το στόμα . 
 
Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε ότι διαβάζει πάντα εφημερίδα, μέσα από το διαδίκτυο, έκανε λόγο για το κόστος τους και το οικονομικό στρίμωγμα του αναγνώστη να ανταπεξέλθει και αναφέρει ότι ο ίδιος παίρνει μια εφημερίδα μες στην εβδομάδα και το πολύ δύο την Κυριακή. Όταν τα λόγια αυτά ακούγονται από έναν άνθρωπο που για χρόνια ήταν πρωταγωνιστής στον Τύπο της χώρας μας και έχει γράψει τη δική του ιστορία, πρέπει κάποιοι να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.

Σε ρηχά νερά το μπάσκετ

Στα συνηθισμένα επίπεδα κινήθηκε η τηλεθέαση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα. Είχε μέγιστη τηλεθέαση 4% με 8,8% επί των ανοικτών δεκτών, δηλαδή τον αγώνα παρακολούθησαν λιγότεροι από 400.000 άνθρωποι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι απέναντί του, είχε το ΠΑΟΚ – Μπρίζ που πήγε εξαιρετικά.
 

Το είδαμε εδώ: Όλη η ενημέρωση

http://www.blogotsarka.gr/?p=82419

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου