'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Το ξενοδοχείο των σκανδάλων...!!!

Σχεδιασμένο έτσι ώστε να θυμίζει γαλλικό κάστρο, εξωτερικά τουλάχιστον αποπνέει σεβασμό. 

Τα όσα έχουν διαδραματιστεί και εξακολουθούν να διαδραματίζονται στο εσωτερικό του ξενοδοχείου «Chateau Marmont» ωστόσο μπορούν να κάνουν και τον πιο ανοιχτόμυαλο να κοκκινίσει. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Σοφία Κόπολα επέλεξε να βασίσει το σενάριο της νέας ταινίας της με τίτλο «Somewhere» σε αυτό...


Χτισμένο στο σημείο της Sunset Strip, όπου οι ακριβές μπουτίκ συναντούν τα κακόφημα μπαρ και τα strip club, το «Chateau Marmont» ξεκίνησε την... καριέρα του ως συγκρότημα διαμερισμάτων που προτιμούσαν οι θρύλοι της showbiz, τόσο λόγω της χαμηλής τιμής του όσο και της εχέμυθης στάσης του προσωπικού του, που ήξερε πάντα να κρατά το στόμα του κλειστό. Αυτός ήταν ίσως και ο βασικότερος λόγος που το «Marmont»... ξυπνούσε στους πελάτες του τον κακό τους εαυτό.

Ο σκηνοθέτης Νίκολας Ρέι βρήκε σε ένα από τα μπάνγκαλοου του την ευκαιρία να κοιμηθεί με την ανήλικη τότε Νάταλι Γουντ, την εποχή που γύριζε το «Επαναστάτης χωρίς αιτία», ενώ ένα άλλο μέλος του καστ, ο Ντένις Χόπερ διοργάνωνε στις σουίτες του όργια με τη συμμετοχή τουλάχιστον πενήντα κοριτσιών. 


Για να διατηρεί τις δυνάμεις του μάλιστα φρόντιζε να «τροφοδοτεί» ανά δεκάλεπτο τον εαυτό του με ενέσεις ηρωίνης και κοκαΐνης. Ηταν ο ίδιος συνδυασμός που έστειλε στον τάφο τον Τζον Μπελούσι μερικές δεκαετίες αργότερα, στο μπάνγκαλοου Νο 3.
Η απόλυτη decadence για το «Chateau Marmont» ήρθε όμως στα 60s. Τα δωμάτια προσφέρονταν ακόμη σε εξευτελιστικές τιμές και το προσωπικό εξακολουθούσε να μην αποκαλύπτει λέξη για τα όσα διαδραματίζονταν εντός τους, γεγονός που ενθάρρυνε μια νέα γενιά ροκ σταρ να το προτιμήσουν. 


Ο Τζιμ Μόρισον των Doors έγινε γρήγορα θαμώνας, όμως η αγάπη του για το αλκοόλ και το LSD παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή ένα βράδυ, όταν αποπειράθηκε να κατέβει από τον δεύτερο όροφο στο ισόγειο από έναν αγωγό υδάτων. Ηταν η ίδια περίοδος που τα μέλη των Led Zeppelin κυκλοφορούσαν στους διαδρόμους του με τις μηχανές τους.

Από τα δωμάτιά του εκείνη την περίοδο παρέλασαν επίσης ο Γουόρεν Μπίτι με τις δεκάδες ερωμένες του, ο Μικ Τζάγκερ, ο Τζίμι Χέντριξ, ο Ροντ Στούαρτ, ο Μπομπ Ντίλαν και η Τζάνις Τζόπλιν. Τη δεκαετία του '70, το ξενοδοχείο μετατράπηκε κατά κάποιο τρόπο σε κρησφύγετο του Ρομάν Πολάνσκι, ο οποίος το έκανε μόνιμη κατοικία του από τον Απρίλιο του 1977 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1978, δηλαδή, την περίοδο που είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη σεξουαλική αποπλάνηση της 13χρονης.

Η αναγέννηση
Από το 1990 που πέρασε στην ιδιοκτησία του Αντρέ Μπαλάζ ωστόσο, το «Chateau Marmont» βίωσε την απόλυτη αναγέννηση. Στους πελάτες του περιλαμβάνονται πλέον σταρ όπως η Μαντόνα, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Ορλάντο Μπλουμ, η Κέιτ Μπόσγουροθ και η Ούμα Θέρμαν, ενώ θαμώνας υπήρξε και ο φωτογράφος Χέλμουτ Νιούτον, μέχρι που σκοτώθηκε λίγα μέτρα μακριά από αυτό, προσπαθώντας να βγει με το αμάξι του από το πάρκινγκ του. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια, που υποτίθεται ότι έχει βρει το χαμένο του κύρος όμως, τα έκτροπα δεν λείπουν.

Μπενίσιο και Σκάρλετ στο... ασανσέρ
Το 2004 όλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας τη 19χρονη τότε Σκάρλετ Γιόχανσον να σκίζει τα ρούχα του Μπενίσιο ντελ Τόρο μέσα στο ασανσέρ, γιατί δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να μπουν στο δωμάτιό τους, ενώ τελευταία, οι θαμώνες του εστιατορίου του έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη νευρικής κατάρρευσης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κατά τη διάρκεια της οποίας άρχισε να πασαλείφει με φαγητό ολόκληρο το πρόσωπό της. Προφανώς όμως, αυτή η συμπεριφορά της δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει μια θέση στη λίστα των ανεπιθύμητων πελατών, όπως είχε συμβεί μια περίοδο με την Κόρτνεϊ Λοβ.


Στους σταρ που άφησαν τη σφραγίδα τους στο «Chateau Marmont» συγκαταλέγεται και ο Χιθ Λέτζερ. Λίγες εβδομάδες προτού ξεψυχήσει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο βιντεάκι του που τον έδειχνε να διασκεδάζει σε αυτό.


Πηγή:blogotsarka.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/12/blog-post_8803.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου