'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Νυχτερινές επισκέψεις… αιθέριων υπάρξεων σε στρατιωτικό νοσοκομείο!!!

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι η ...μοναξιά που έχει πλήξει νεαρό καλλιτέχνη που υπηρετεί τη θητεία του σε στρατιωτικό νοσκομείο καταπολεμάται με όμορφες παρουσίες!


Οι επιχειρησιακές ανάγκες της δύσκολης αποστολής που του έχει αναθέσει η πατρίδα στο κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια νοσοκομείο όπου υπηρετεί, τον έχουν στρεσάρει με αποτέλεσμα να...




χρειάζεται οπωσδήποτε την υποστήριξη φίλων του -θηλυκού γένους εννοείται- οι οποίες τέλος πάντων μπορεί να μη μιλάνε άψογα

Πλήρωσε ακριβά καταγγελία...!!!

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένας καταναλωτής που μετέφερε τα παράπονά του από εταιρία στο προσωπικό του ιστολόγιο, καθώς βρέθηκε να έχει μηνυθεί για δυσφήμιση και σαμποτάζ

Απίστευτη τροπή είχε τελικά η ιστορία ενός δυσαρεστημένου καταναλωτή, ο οποίος τόλμησε να δημοσιοποιήσει τα παράπονά του από χρήση υπηρεσίας εταιρίας για service υπολογιστών, στο προσωπικό του blog.

Κ.Μητσοτάκης: Τα έλεγα, αλλά δεν με άκουγαν ..!!

«Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή», δήλωσε την Πέμπτη από τα Χανιά, όπου παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησής του και υποστήριξε ότι σήμερα όλοι παραδέχονται πως ήταν σωστή.

Συνελήφθη Τούρκος στον Έβρο..!!

Ένας Τούρκος δουλέμπορος που μετέφερε δεκαέξι λαθρομετανάστες συνελήφθη χθες στις Φέρες Έβρου, ύστερα από συνεργασία αστυνομικών του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης με αξιωματικούς της δύναμης FRONTEX.
 
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 11 το βράδυ άνδρες της ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών εντόπισαν ομάδα περίπου δεκαέξι ατόμων να κινείται στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου, η οποία αμέσως τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα λεμόνια και πορτοκάλια!!!

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές ήρθε ο 45χρονος γιος δύο ηλικιωμένων στην Μεσσοποταμία Σπερχειάδας, ένα χωριό στη δυτική Φθιώτιδα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 45χρονος ειδοποιήθηκε ότι στο σπίτι της κατάκοιτης μητέρας του και του ανάπηρου πατέρα του είχαν μπει δύο άτομα.


Η περιγραφή ανήκει στον ίδιο:

To βιολί του ο Αφγανός!!!!

Αφγανός υπήκοος πρόσφατα αποφυλακισθείς για υποθέσεις ναρκωτικών συνελήφθει στο Ιλιον οταν προσπάθησε να πουλήσει ποσότητα ηρωίνης 5 γραμμαρίων [φωτο]. 

Στην κατοχή του βρέθηκε ακόμη ποσότητα ηρωίνης 20 γραμμαρίων και πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες δραστηριοτητές του

http://crimesonair.blogspot.com/

Για κατασκοπεία συνελήφθη Αμερικανίδα στο Ιράν...!!

«Αμερικανίδα κατάσκοπος» συνελήφθη πριν από μία εβδομάδα στα σύνορα του Ιράν με την Αρμενία ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στο Ιράν, επιβεβαίωσε σήμερα το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars επικαλούμενο καλά ενημερωμένη πηγή.

«Πριν από περίπου μία εβδομάδα, μία αμερικανίδα κατάσκοπος, το όνομα της οποίας είναι Χαλ Ταλαγιάν, συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας στη Νορντούζ (βορειοδυτικά)», μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο «ενημερωμένη πηγή».

Η "Μεγάλη Αλβανία" θα μας χορέψει ...τσάμικο;;!!

«Μεγάλη Αλβανία» ή επί το διπλωματικότερον «Φυσική Αλβανία».  

Μία ιδέα που φουντώνει όλο και περισσότερο στην ταραγμένη γειτονιά μας, αλλά εμείς δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή απορροφημένοι από το μνημόνιο και το μνημόσυνο των εργασιακών δικαιωμάτων.

Το φορτηγό του κρεμάστηκε ανάποδα στη γέφυρα!!!

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Από το φορτηγό που βλέπετε κρεμασμένο ανάποδα στο χείλος μιας γέφυρας σε ύψος 60 μέτρων από το έδαφος, ο οδηγός του βγήκε σώος και αβλαβής.

Το περιστατικό συνέβη χθες στην επαρχία Qinghai της Κίνας.

Εφιάλτης η γιορτή της αγάπης, για τους χριστιανούς της Αιγύπτου....

Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φρουρούν τις κοπτικές εκκλησίες της Αιγύπτου και με θωρακισμένα οχήματα να περιπολούν στους δρόμους του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας, για την αποτροπή  νέου βομβιστικού χτυπήματος, θα υποδεχθούν την ημέρα των Χριστουγέννων οι Κόπτες Χριστιανοί στην Αίγυπτο. 

Λίγες μόνο μέρες μετά την επίθεση αυτοκτονίας φανατικού μουσουλμάνου  στον Ιερό Ναό «Ελ Κεντισέν» που προκάλεσε τον θάνατο

Συλλαλητήριο για τον φράχτη στον Έβρο.!!!!

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, με αφορμή τη δημιουργία φράχτη 12,5 χλμ στα χερσαία σύνορα του Έβρου, προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ...συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα.
 
Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου θα γίνουν ταυτόχρονα σε πολλές

Διχασμένοι οι Τούρκοι για το φράκτη στον Έβρο...!!!

Διίστανται οι απόψεις στη γειτονική Τουρκία μετά την είδηση ότι θα χτιστεί φράκτης στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, με σκοπό την αντιμετώπιση του παράνομου μεταναστευτικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Sabah», στο πέρασμα αυτό των 12,5 χλμ. που πάει να αποκλείσει η Ελλάδα, αρμόδιος Τούρκος αξιωματούχος που υπηρετεί στη Στρατοχωροφυλακή είπε ότι

Έρχεται το "μαγικό" τηλεκοντρόλ!!!!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ερευνητές από την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία, που χρηματοδοτήθηκαν με κοινοτικά κονδύλια ύψους 2,7 εκατ. ευρώ, βρήκαν λύση με την οποία θα διευκολύνονται οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με αναπηρία να χειρίζονται τις ηλεκτρονικές συσκευές και υπηρεσίες στα σπίτια τους, χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο, ή άλλες διατάξεις.

Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «I2HOME» αναπτύχθηκε, όπως αναφέρει η Επιτροπή, η προσαρμοσμένη στον χρήστη και απλοποιημένη

Financial Times: "Μαζική απόλυση των εφοριακών στην Ελλάδα"!!!!

Επίθεση στους έλληνες εφοριακούς κάνει η βρετανική εφημερίδα FinancialTimes μέσω του αρθρογράφου της Τζόν Πλέντερ, ο οποίος χαρακτηρίζει την συλλογή φόρων από τις ΔΟΥ ως μια από τις πιο διεφθαρμένες λειτουργίες του ελληνικού κράτους και προτείνει να ανατεθεί η συγκεκριμένη λειτουργία σε ιδιωτικές εταιρείες και τράπεζες.

Στο κείμενο προτείνεται να υιοθετηθεί ένα σύστημα που

«Διάδοχος της Μέρκελ και του Μπλέρ, ο Παπανδρέου»!!!

«Διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ και του Τόνι Μπλερ» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό κύριο Γιώργο Παπανδρέου ο  Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας, Ερίκ Μπεσόν, κατά τη διάρκεια Συμποσίου με τίτλο «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός».  

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε με τη σειρά του τον κύριο Μπεσόν, δηλώνοντας πως η πρόσκλησή του οφείλεται στον αγώνα που

Στον εισαγγελέα για μια… γκλίτσα!!!!

Ο υπερβάλλων ζήλος κάποιων αστυνομικών ανάγκασε έναν νεαρό στο Ηράκλειο να περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια και να βρεθεί αντιμέτωπος ...με τον εισαγγελέα!

  Η αιτία ήταν ότι μέσα στο αυτοκίνητό του είχε μια… γκλίτσα που, λόγω του μεγέθους της, θεωρήθηκε… όπλο! 

Ελληνική η σημαία... ευρωπαίοι οι πλοίαρχοι...!!!

Τ
α πλοία με ελληνική σημαία θα μπορούν να έχουν Ευρωπαίους πλοιάρχους και υποπλοιάρχους, αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Έθεσε ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουν ελληνικά, για να μπορούν να συνεννοούνται με ακρίβεια με τις Αρχές, αλλά και να κατανοούν με σαφήνεια και ακρίβεια την ελληνική ναυτιλιακή νομοθεσία. 

Ένα«ξεχωριστό» δέντρο στα Ιωάννινα..!!!

Μία ανεμογεννήτρια που θυμίζει δέντρο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Η γεννήτρια αυτή που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πόλης, αξιοποιεί κάθε είδους άνεμο, ακόμη και το ...ωστικό κύμα που προκύπτει από την κίνηση των αυτοκινήτων.

ΔΙΟΔΙΑ: Έξι στους δέκα δεν πληρώνουν!!!!

Υ
πό τη βροχή των αυξήσεων στους σταθμούς των διοδίων, νέες κινητοποιήσεις στις εθνικές οδούς ανοίγοντας τις μπάρες για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων προγραμματίζει την ερχόμενη Κυριακή το κίνημα «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω». 

Φορείς και πολίτες, οι οποίοι ολοένα και περισσότεροι πλαισιώνουν το

Γιατί υπάρχουν ψευδή στοιχεία στην ταυτότητα του Χαριτάτου!!

O Σπύρος Χαριτάτος σήμερα έχει τα γενέθλια του και αποκάλυψε κάτι για την ταυτότητά του!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


sarotiko

Εκείνος νεκρός, το σπίτι του σε άθλια κατάσταση...

ΔΕΙΤΕ FOTO: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί.

Ο David Jordan βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία και τα αδέρφια του δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα... σε τι περιβάλλον ζούσε ο συγγενής τους! 


Μάλιστα, αυτό που βρήκαν ήταν τόσο αποκρουστικό, τόσο στην όψη, όσο και στη μυρωδιά που η αστυνομία συμβούλεψε τους συγγενείς του να μην μπουν στο σπίτι του νεκρού.

Ιδού τα πλωτά κέντρα υποδοχής!!!!

Γ
ια πρώτη φορά βλέπουμε στην Ελληνική πραγματικότητα πλωτά κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών που σχεδίαζε να μεταφέρει από την Ολλανδία ο Χρήστος Παπουτσής.  

Αυτό θα ήταν το βήμα παράλληλα με την διμηουργία φράκτη 12,5 χιλιομέτρων στα χερσαία σύνορα του Έβρου.

Τρία κρούσματα H1N1 στις Κυκλάδες ...


Τρία νέα κρούσματα της «νέας γρίπης» εντοπίστηκαν σε νησιά των Κυκλάδων.

Οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί, λέγοντας πως ήταν αναμενόμενο να εμφανιστεί και φέτος στη χώρα μας, όπως και σε άλλες χώρες, ο ιός Η1Ν1. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιός εντοπίστηκε πιθανότατα σε ξένους τουρίστες.


http://www.newpost.gr/

Καφές... αεροπειρατής !!!

Τα προβλήματα άρχισαν στο Boeing 777 της United Airlines λίγο μετά την απογείωσή του τη Δευτέρα, όταν ο πιλότος έχυσε τον καφέ του πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα του πιλοτηρίου.

Ο καφές προκάλεσε βραχυκύκλωμα και εξεπέμφθη σήμα για αεροπειρατεία το οποίο έλαβαν οι ελεγκτές

Εκαναν σεξ σε λάθος αυτοκίνητο!!!!

Ένα ζευγάρι στην Γερμανία συνελήφθη από την αστυνομία όταν μπήκαν σε λάθος αυτοκίνητο για να κάνουν σεξ!
 
Ο κύριος Bernhard Stadlinger είχε.... παρκάρει το αυτοκίνητο του, μάρκας VW Golf, δίπλα σε ένα αυτοκίνητο ιδίας μάρκας.

Ξύλο μεταξύ αλλοδαπών και ξύλο μεταξύ ...αστυνομικών!!!!

Εντάξει, δυστυχώς έχουμε συνηθίσει στα πλακώματα μεταξύ αλλοδαπών σε διάφορες περιοχές της χώρας – αν και όχι στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. 

Επιπλέον, δεν.....είναι ασυνήθιστα τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομικών σε στιγμές έντασης.

Αλλαγές σε πόθεν έσχες και οικονομικά κομμμάτων ..!!

Νομοθετική πρωτοβουλία για την αλλαγή του πόθεν έσχες των βουλευτών και των οικονομικών των κομμάτων εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης με στόχο να χτυπηθεί “η γκρίζα πλευρά του πολιτικού συστήματος”.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν την αλλαγή της σύνθεσης της επιτροπής ελέγχου ώστε να αποτελείται κατά

Το "Βαθύ λαρύγγι” έκανε και... βιομηχανική κατασκοπεία !!!!!

Βαρέλι δίχως πάτο δείχνουν ότι είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα “intelligence report” που έστελνε στη Siemens η κα “Μ”. 

Η πληροφοριοδότης δεν μετέφερε στον Μιχάλη Χριστοφοράκο μόνον τις πληροφορίες που συνέλεγε από τη Ρηγίλλης για τον Καραμανλή, τον Ρουσόπουλο και άλλους υπουργούς , αλλά και πληροφορίες από τα τεκταινόμενα στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Λάρισα: Αλβανοί για ένα μήνα σταματούσαν και ''έγδυναν'' οδηγούς!!!!

H σκληρή συμμορία των 4 Αλβανών στρατοπέδευε στην ευρύτερη περιοχή του ΟΣΕ...

Μέσα σε ένα μήνα είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν 5 αυτοκίνητα. 



Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί και μάλιστα όχι μόνο λήστευαν αλλά τραυμάτιζαν τα θύματά τους. 

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τους “κοπρίτες” και τα “ζώα” του Πάγκαλου ...!!!

Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του ο Θόδωρος Πάγκαλος, στα ανώτερα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για το “κοπρίτες” που εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, ήταν εν γνώσει του Πρωθυπουργού. 

Δύο έφηβοι επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν...


Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 16χρονος από το Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια των φίλων του ενώ επέστρεφαν από διασκέδαση.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η νεαρή φίλη του, η οποία όταν αντιλήφθηκε το συμβάν, ήπιε χλωρίνη.


http://www.newpost.gr

Λήστεψαν ανήμπορο ζευγάρι ηλικιωμένων-Ο γιος πάλεψε με τους ληστές

- Ντροπή! Η γιαγιά είναι κατάκοιτη  και ο παππούς ανάπηρος.
 
- Τι είπε αποκλειστικά στο LamiaReport ο 45χρονος γιος τους που πάλεψε με τους ληστές

Μεσσοποταμία Σπερχειάδας, ένα χωριό στη δυτική Φθιώτιδα αφημένο στην τύχη του, όπως και όλα τα χωριά όπου ζουν κυρίως ηλικιωμένοι, χωρίς αστυνόμευση.

Θεσσαλονίκη:10.000 αυτοκίνητα... στο ράφι ..!!!

Σε προσωρινή ακινησία περίπου 10.000 ΙΧ αυτοκινήτων προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες τους στη Θεσσαλονίκη, αδυνατώντας να καλύψουν τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και το κόστος συντήρησης και κυκλοφορίας των οχημάτων τους.
 
Μετά την περσινή «έκρηξη» που προκλήθηκε στις εφορίες από την κατάθεση 14.000 πινακίδων, ....

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 6 ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΔΟΕ

Λουκέτο σε έξι νυχτερινά κέντρα, επειδή δεν εξέδιδαν αποδείξεις, έβαλε σήμερα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ύστερα από ελέγχους, που πραγματοποίησε χθες. 

 Ειδικότερα, από ελέγχους που έγιναν σε 15 επιχειρήσεις κέντρα διασκέδασης, οι...

«Ανήλικη» εγκληματικότητα..

Μια ανήλικη κοπέλα «χτύπησε» κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ.

Από το ψιλικατζίδικο άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τηλεφώνησε αμέσως στην Άμεση Δράση.

Μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας τα ίχνη της βρέθηκαν και η ανήλικη συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

http://www.newsbomb.gr/

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου 

.Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 10.00 π.μ., σε διημερίδα του υπουργείου Βιομηχανίας, Ενέργειας και Ψηφιακής Οικονομίας, με θέμα:...
 
"Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός" και στη 1.00 μ.μ., θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν. 


http://fimotro.blogspot.com/

“Tα ΜΑΤ σπάνε τα αυτοκίνητά μας και μας φτύνουν”

Τις βιαιότητες και την απαράδεκτη συμπεριφορά των ΜΑΤ κατήγγειλε στο newsbomb.gr ο κάτοικος Κερατέας Α.Ν. που ήταν χθες ενεργά παρών σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων στην Κερατέα.

Σύμφωνα με τον Α.Ν., χθες στην Κερατέα σήμανε συναγερμός. 

Περίπου 800 κάτοικοι συμμετείχαν στα επεισόδια, παντού ακούγονταν κόρνες και συναγερμοί, ενώ δεν υπήρχε κάτοικος της περιοχής που να μην βρίσκεται σε εγρήγορση.

Θα πληρώνουμε διόδια μέσω βενζίνης!!!!

Το πρόβλημα με τα διόδια που έχουν κατακλύσει όλη τη χώρα το βιώνουν όλοι.  

Εδώ και μήνες οι κοινοπραξίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή των νέων αυτοκινητόδρομων της χώρας, θέλουν να αλλάξουν οι συμβάσεις παραχώρησης

Στο πλαίσιο αυτό έχουν καταθέσει σειρά προτάσεων στο υπουργείο Υποδομών, επιδιώκοντας και πιέζοντας προς μια ρύθμιση ακόμα πιο ευνοϊκή.

ΠΑΤΡΑ : Ένοπλη ληστεία με λεία... 390.000 ευρώ !!!

Λ
ηστεία μαμούθ πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στην εταιρία "Τεχνογκάζ". 

Ένας κουκουλοφόρος εισέβαλε στο κτίριο της επιχείρησης αφού προηγουμένως έκοψε με μαχαίρι το καλώδιο του ρεύματος και απείλησε την νεαρή κόρη του

ΣΟΚ στην Αθήνα: Κλέβουν τα κατοικίδια και τα τρώνε...

Σ
τις γειτονιές του κέντρου ή τα Πατήσια οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι μετανάστες στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα έχουν ξεπεράσει τα όρια της εξαθλίωσηςκαι έχουν φτάσει σε σημείο να αρπάζουν τα κατοικίδια από ηλικιωμένους με σκοπό να τα φάνε.

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Ποντίκι". 

Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω

Δύο επίδοξους ληστές ηλικίας 28 και 30 ετών συνέλαβαν βραδινές ώρες της Τετάρτης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος κινούμενος με Ι.Χ αυτοκίνητο στην οδό Γιαννιτσών πλησίασε 46χρονη

Ο πιο ψυχρός Δεκέμβριος στη Βρετανία από το 1910...!!!

Το προηγούμενο ρεκόρ κρύου το κατείχε ο Δεκέμβριος του 1981 με 0,1 βαθμό Κελσίου.
Ο Δεκέμβριος του 2010 ήταν ο πιο κρύος που καταγράφηκε ποτέ στη Βρετανία από το 1910 που άρχισαν να λαμβάνονται μετρήσεις, ανακοίνωσε ...
σήμερα η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία Met Office.

Ηθοποιός κάηκε ζωντανός με τη σύζυγό του...

Ο Περ Όσκαρσον είχε βραβευτεί και στο Φεστιβάλ των Καννών
Η αστυνομία επιβεβαίωσε σήμερα τον θάνατο του σουηδού ηθοποιού Περ Όσκαρσον και της συζύγου του, οι οποίοι έχασαν ...
την ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους την

Μήνυση εναντίον της Microsoft!!!

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ η οποία φέτος προσπάθησε ανεπιτυχώς να μηνύσει τη Microsoft για επιπλέον χρεώσεις για να υποβιβάσει... τα Windows Vista σε XP, έρχεται με άλλη αγωγή κατά της εταιρείας λογισμικού.

Η Emma Alvarado από το Λος Άντζελες, υπέβαλε καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Πρόσκληση σε στρατεύσιμους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικ..!!!!!

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού... καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2011 Α΄ΕΣΣΟ, από 1 Φεβρουαρίου 2011 έως 4 Φεβρουαρίου 2011 οι παρακάτω:

Χειροπέδες για μια μαγκούρα!!!!!!

Απειλητική φαίνεται ότι φάνηκε στους αστυνομικούς η ποιμενική ράβδος που μετέφερε στο αυτοκίνητό του ένας 29χρονος από τις Μοίρες στο Ηράκλειο, καθώς ήταν λίγο μεγαλύτερη σε μήκος από αυτή που ο νόμος δικαιολογεί...

Τον έλεγχο διενέργησαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσσαράς, οι οποίο στο φορτηγό του 29χρονου εντόπισαν την μήκους 1,5 μέτρου ράβδο.

Για το λόγο αυτό τον οδήγησαν στο κρατητήριο για παράβαση της νομοθεσίας περί Όπλων!!!



Πηγή: cretalive.gr
saotiko

Συνελήφθη για την… αποτυχία του!!!!!

Μπήκε με το όπλο στο χέρι έφυγε με χειροπέδες.

Ο λόγος για έναν άγνωστο, ο οποίος εισέβαλε σε καφενείο στην οδό Πειραιώς... και με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα. 

Ωστόσο ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Κεραμικού.

 
newsbomb 
sarotiko 

Τέρμα στην αισχροκέρδεια των οδηγών ταξί..!!!

Πλαφόν στις ταρίφες των ΤΑΧΙ από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», βάζει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε μια προσπάθεια να εκλείψουν τα κρούσματα αισχροκέρδειας από μερίδα αυτοκινητιστών...
Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, απότην 1η Φεβρουαρίου 2011 θεσπίζεται τιμολόγιο κομίστρων στο ποσό

Σοβαρό πρόβλημα στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.......

Από αύριο ίσως αρχίσει σταδιακά το κλείσιμο κλινικών στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, επισήμαναν οι γιατροί του ιδρύματος. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης η απόφαση...

των υπουργών Υγείας και Οικονομικών να μειώσουν τη δαπάνη πρόσθετων εφημεριών περιορίζει ακόμη περισσότερο τα κονδύλια για την κάλυψη των εφημεριακών αναγκών.



newsday
sarotiko

Σφαγεία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο !!!!!

Έντονος προβληματισμός για την συνέχιση λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων Καλαμπάκας, επικράτησε κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα παρουσία... του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας,κ. Χρήστου Μιχαλάκη, του Δημάρχου Καλαμπάκας, κ.Δημήτρη Σακελλαρίου και υπηρεσιακών παραγόντων .

Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι δεν έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικοί όροι από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, μιας και τα σφαγεία μετά την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου των Μετεώρων, βρίσκονται πλέον μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.

Ο κ.Μιχαλάκης ανέφερε ότι την Παρασκευή θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον των σφαγείων.



Πηγή: trikalanews.gr
sarotiko