'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τους “κοπρίτες” και τα “ζώα” του Πάγκαλου ...!!!

Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του ο Θόδωρος Πάγκαλος, στα ανώτερα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για το “κοπρίτες” που εκτόξευσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, ήταν εν γνώσει του Πρωθυπουργού. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη δήλωση έχει ενοχλήσει προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αναγνωρίζει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν επωμιστεί μεγάλο βάρος των περικοπών που επιβάλλει η τρόικα και ότι τα στελέχη της κυβέρνησης δεν μπορούν να τους υβρίζουν. 

Ωστόσο ο Θ. Πάγκαλος επανήλθε και με νέες δηλώσεις, επιμένει στις απόψεις του: «Τα έχω πει στο Βήμα και επαναλαμβάνω. Αν κάποιος διορίσει ένα κοπρίτη για να πάρει τις ψήφους της οικογένειας του, τι σημαίνει αυτό; Θα πάψει να είναι κοπρίτης αυτός ο δημόσιος υπάλληλος; Θα αλλάξει; Δεν πρέπει να φύγει; Αυτό είπα»!


Ταυτοχρόνως επιτέθηκε και εναντίον της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος αλλά και των αναγνωστών της, τους οποίους χαρακτήρισε “ζώα” με αφορμή ρεπορτάζ  που αποκάλυπτε ότι σε ομιλία του στην Οξφόρδη, δήλωσε ότι δεν θεωρεί τους σύγχρονους Έλληνες γνήσιους απόγονους του Περικλή: «Κάτι φοιτητές του κώλου από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. 


Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα… ζώα που τον διαβάζουν», είπε ο κ. Αντιπρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Για τις νέες δηλώσεις Πάγκαλου, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε στη Γαλλία όπου βρίσκεται και δεν είναι τυχαίο ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κράτησε απόσταση     από  τον Θ. Πάγκαλο μιλώντας  στον ΣΚΑΪ :  «έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται και αυτά που λέει αφορούν τον ίδιο και όχι την κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πεταλωτής.



http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου