'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κατάρες σε γαμήλια τελετή!!!!!!! (VIDEO)

Το ερωτευμένο ζευγάρι των "δυτικών",ήθελε να ανανεώσει τα δεσμά του γάμου του. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, επέλεξε τις ρομαντικές Μαλδίβες και το πολυτελές Θέρετρο Vilu Reef resort για να "ξαναπαντρευτούν" με μια τελετή βασισμένη στα τοπικά έθιμα, την οποία και οργάνωνε το ξενοδοχείο.

Ο νύφη και ο γαμπρός συμμετείχαν ευτυχισμένοι την τελετή, πιστευόντας ότι δεχόταν τις ευλογίες και τις ευχές του "ιερέα" και του προσωπικού του συγκροτήματος, που παρευρισκόταν ως "μάρτυρες". Αυτό όμως που γινόταν στην πραγματικότητα ήταν ότι οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου τους "έψαλλαν" με προσβλητικές εκφράσεις και βρισιές, όπως "άπιστοι", " γουρούνια ", αλλά και κατάρες για αυτούς και τα παιδιά τους!

Φυσικά, το ζευγάρι δεν καταλάβαινε τίποτα και χαμογελούσε ευτυχισμένο καθώς οι "προσευχές" λεγόταν στην τοπική διάλεκτο Ντιβεχί. Μάλιστα, όταν κατα τη διάρκεια της "τελετής" η νύφη έσκυψε για να φυτέψει έναν κοκοφοίνικα, άρχισαν όλοι να κάνουν προσβλητικά σχόλια σχόλια για το στήθος της !

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις όταν το video ανέβηκε στο youtube, προφανώς από κάποιο μέλος του προσωπικού, σαν πλάκα. Τότε όμως αποδείχθηκε η εξευτελιστική συμπεριφορά των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, οι οποίοι φυσικά απολύθηκαν άμεσα.

Τόσο το υπουργείο Τουρισμού όσο και το υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασαν την οργή και την ανησυχία τους τους για το γεγονός και διέταξαν άμεση έρευνα, καθώς ο τουρισμός είναι η βασική πηγή εσόδων στις Μαλβίδες.

Δείτε στο βίντεο όλη την εξευτελιστική "τελετή" μεταφρασμένη στα αγγλικά και θα καταλάβετε το μέγεθος των κατάρων και των βρισιών που δέχθηκε το άτυχο ζευγάρι!



Πηγη : real.gr
TNSite

Μόνο το 2% των σύγχρονων γυναικών δίνουν προτεραιότητα στο σεξ!!!

Οι σημερινές γυναίκες εξακολουθούν να μη βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα στις σχέσεις τους το σεξ, αποκαλύπτει μια νέα έρευνα.  

Σχεδόν οι μισές γυναίκες κατέταξαν τη συναισθηματική κατανόηση και την οικειότητα ως τα πλέον σημαντικά κομμάτια μιας σχέσης.

Μόνο το 2% έδωσε προτεραιότητα στο σεξ.

Όταν ρωτήθηκαν για την πιθανότερη αιτία τερματισμού μιας σχέσης, το 38 % ανέφερε την έλλειψη συναισθηματικής στήριξης. Και πάλι μόλις το 2 % ανέφερε το σεξ ως αιτία χωρισμού.

«Οι νεαρές γυναίκες του σήμερα είναι ένα μοντέλο σύγχρονης παραδοσιακής γυναίκας με την έννοια ότι της ενδιαφέρει η ανεξαρτησία και η ισότητα αλλά την ίδια στιγμή ενστερνίζονται την πανάρχαια ανάγκη για αγάπη και αφοσίωση», ανέφερε η ψυχολόγος Sally Brampton στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Το 85 % των γυναικών λογικά πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε ‘’τέλεια σχέση’’ αλλά είναι πολύ πιο ευαίσθητες από ό, τι ήταν οι γυναίκες πριν από 25 χρόνια, βάζοντας τη συναισθηματική κατανόηση και την οικειότητα στην κορυφή του καταλόγου των αναγκών τους», πρόσθεσε.

Από την Ράνια Μαλλίου
http://www.dailyfucks.gr/?p=2591

Ένας Τίγρης στα Τζουμέρκα!!!!

Σαρώνει ο επονομαζόμενος "Τίγρης " των Τζουμέρκων. 

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον νεοσύστατο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 

Ο Υποστράτηγος (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ Μαρίνος Γαρνέλης είναι γνωστός στην περιοχή ακόμη και στις πέτρες από την εποχή που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου, αλλά και στη συνέχεια ως Αστυνομικός Δ/ντής Άρτας, Ιωαννίνων καθώς και Αστυνομικός Επιθεωρητής Ηπείρου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι υπερκομματικό και ότι τα μόνα κριτήρια για την επιλογή των ατόμων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο «θα είναι η εντιμότητα, η εργατικότητα, η ικανότητα προσφοράς έργου στο συγκεκριμένο τομέα και, τέλος, η βαθειά και ανυστερόβουλη αγάπη για τον τόπο μας, συνοδευόμενη από μια ανάλογη πίστη για το μέλλον του». 

Όση είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον Μαρίνο κατανοούμε τι εστί ο όρος "εντιμότητα".

http://crimesonair.blogspot.com/

Τον έδιωξαν από την φυλακή λόγω κιλών!!!

Ο
Salvatore Ferranti ο οποίος ζυγίζει 200 κιλά, μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του αφού πέρασε έξι μήνες σε 4 διαφορετικές φυλακές της Ιταλίας,» αναφέρει ο δικηγόρος του.
 
Οι φρουροί στις δυο πρώτες φυλακές είπαν ότι θα έπρεπε να βοηθούν συνέχεια τον 36χρονο να ντυθεί, να περπατήσει και να πάει στο μπάνιο.
 
Οι φύλακες των άλλων δυο ιδρυμάτων ανέφεραν ότι δεν υπήρχε αρκετά μεγάλο κρεβάτι για τον κρατούμενο, ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να περάσει από την πόρτα της τουαλέτας και ότι εκείνοι δε θα κατάφερναν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 
Ο συνήγορος του Ferranti, υπερασπίστηκε τον πελάτη του στο δικαστήριο, αναφέροντας ότι πάσχει από παθολογική παχυσαρκία, που είναι ασύμβατη με τη ζωή στη φυλακή και υπερασπίστηκε την κράτηση του σε κανονικό σπίτι. 

http://dete.gr/news.php?article_id=10599

Γιατί έχουμε τόσες χήρες και ελάχιστους χήρους;

Η συζήτηση περί του ισχυρού φύλλου δεν τελειώνει ποτέ. Και μπορεί επί αιώνες ο άνδρας να διεκδικεί τον τίτλο καθώς είναι πιο δυνατός ή πιο γρήγορος, αλλά σε ότι αφορά την μακροζωία, οι στατιστικές δίνουν τον τίτλο στη γυναίκα. 


Ο μακροβιότερος άνθρωπος είναι γυναίκα
Δεν είναι τυχαίο ότι σε μεγάλες ηλικίες συναντάμε περισσότερες γυναίκες απ΄ότι άνδρες κι ότι ο μακροβιότερος άνθρωπος που γνωρίζουμε είναι γυναίκα. Η γαλλίδα Ζαν Καλμάν που πέθανε σε ηλικία 122 ετών κι 164 ημερών.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για να ερμηνεύσουν τη μακροβιότητα των γυναικών. Οι άνδρες έχουν περισσότερο στρες, δουλεύουν συνήθως περισσότερο, καπνίζουν περισσότερο, πολεμούν, τσακώνονται κ.λ.π.
Πρόσφατα μία νέα θεωρία κερδίζει έδαφος και φωτίζει σκοτεινές περιοχές της ανθρώπινης Βιολογίας. Διατυπώθηκε από τον καθηγητή Τομ Κέρκγουντ του πανεπιστημίου του Νιούκασλ.

Οι άνδρες είναι "αναλώσιμοι"
Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή το γυναικείο σώμα μπορεί να «συντηρείται» και να επιδιορθώνει τις βλάβες του καλύτερα από ότι το ανδρικό. Οι άνδρες – συνεχίζει τη θεωρία – είναι «αναλώσιμοι» βιολογικά και τα κύτταρά τους διαρκούν λιγότερο απ΄ότι των γυναικών. Ο γυναικείος οργανισμός εμφανίζεται πιο ανθεκτικός ίσως κι εξαιτίας του γεγονότος ότι γεννάει. Το ίδιο συμβαίνει και στο ζωικό βασίλειο όπου τα θηλυκά ζουν περισσότερο από τα αρσενικά.

Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο στην φυσική φθορά
Οι γυναίκες λοιπόν συντηρούν και διορθώνουν πιο αποτελεσματικά τα λάθη του DNA που περνώντας ο χρόνος εμφανίζονται στα κύτταρα του αίματος. Είναι, σύμφωνα πάντα με τη θεωρία, πιο δυνατές κι επαρκείς ενεργειακά και αντέχουν πιο πολύ στην φυσική φθορά.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη θεωρία του «αναλώσιμου σώματος», τα γονίδια είναι αθάνατα και μεταβιβάζονται από τη μία γενιά στην άλλη. Φαίνεται λοιπόν ότι το γυναικείο σώμα έχει μεγαλύτερη σημασία σε αυτήν την αλυσίδα, γι΄αυτό και ίσως διαθέτει ανώτερη Βιολογία.
Όπως και να΄χει την τελευταία λέξη την έχουν πάντα οι γυναίκες। Κι ας ισχυρίζονται οι άνδρες το αντίθετο!


Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ενέκριναν δάνειο για ... να πληρωθούν οι αποζημιώσεις τους!!!!

Ένα δάνειο ύψους 160.000 ευρώ ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Πορταριάς, κατά πλειοψηφία μάλιστα, για να λάβουν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι τα δικά τους χρήματα.

Η εισήγηση ήρθε στις αρχές του καλοκαιριού από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον προϊστάμενο της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου, σύμφωνα όμως με τον δημοτικό σύμβουλο Πορταριάς, Θανάση Δρόσο, ο οποίος και καταγγέλλει το γεγονός στη zougla.gr, ήταν επιθυμία της παράταξης της πλειοψηφίας.


Θα είχε βέβαια μεγάλη σημασία το ποιος εισηγήθηκε το θέμα, αν δεν είχε τύχει τέτοιας… επιδοκιμασίας από το σύνολο των αιρετών του συγκεκριμένου δήμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Δρόσος, σε τέτοιες εποχές το να χρεώνεις έναν μικρό δήμο στις τράπεζες για να πληρωθούν οι παραστάσεις της εκλεγμένης αρχής, είναι τουλάχιστον μη ηθικό.

Υπέρ της λήψης δανείου ψήφισαν 9 από τους 13 συμβούλους, οι οποίοι, είναι αλήθεια, δεν έχουν λάβει τα χρήματα που τους αναλογούν για το 2009. Το ζήτημα που θέτει τώρα ο κύριος Δρόσος, ένας εκ των μειοψηφούντων της συγκεκριμένης συνεδρίασης, είναι το εξής: Ποιος θα κληθεί να αποπληρώσει τους τόκους;

Μα, φυσικά, οι δημότες Πορταριάς.!


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=192557&cid=4

ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ! Αστυνομικίνα κατήγγειλε τον Διοικητή της!!!!!

κατήγγειλε τον Αστυνόμο Διοικητή της για ... σεξουαλική παρενόχληση. 

Όταν οι ανώτεροί της ζήτησαν τι ακριβώς εννοεί, εκείνη απάντησε ... αφοπλιστικά πως : "Μόλις χτυπάω την πόρτα και μπαίνω στο γραφείο του Αστυνόμου για υπογραφές υπηρεσιακών εγγράφων, εκείνος αρχίζει να τραγουδά: Έλα στον παππού, έλα στον παππού...". 

Οπως έγραψε το crimesonair, η πραγματικότητα πάντως είναι πως η αστυφύλακας εμφανισιακά είναι χάλια, ενώ ο Αξιωματικός γόης και με πολλές κατακτήσεις. Εκτός των άλλων πολύ πριν του Αστυνόμου του κολλήσει να σιγοτραγουδά το άσμα του "Πλανητάρχη" είχε εγκαλέσει την υφισταμένη του ως μη αποδοτική στα καθήκοντά της. 

Δεν σας λέμε που και πότε συνέβη, το Crimes on air δεν παίζει με καριέρες Αξιωματικών. 

Αφού εξάλλου στην ουσία δεν υπάρχει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησεις. 
Το τραγούδι πάντως ήταν αλήθεια...

 http://www.dete.gr/news.php?article_id=10510
http://xilopita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9620.html#more

Παλεύουν με τα βράχια κάθε μέρα...!!!

Σε καθημερινό φαινόμενο έχει καταντήσει η ρίψη βράχων στον δρόμο Ήλια-Αιδηψός για τους κατοίκους. 
 
Δεν υπάρχει μέρα που να μην πέσουν έστω και πέτρες στο οδόστρωμα. 


Μάλιστα όταν βρέχει η κατάσταση είναι ακόμα πιο απελπιστική για τους οδηγούς που πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα μιας και εάν αναπτύξουν ταχύτητα υπάρχει ο κίνδυνος είτε να πέσουν στις πέτρες και να καταστρέψουν το όχημα τους είτε να κάνουν καμμία στραβοτιμονιά, να πάνε...
στο αντίθετο ρεύμα και τότε να θρηνήσουμε θύματα. 



Στην φωτογραφία βλέπετε ένα αυτοκίνητο το οποίο έκοψε απότομα ταχύτητα όταν είδε τις πέτρες στον δρόμο! 

Φανταστείτε τι θα γίνονταν εάν έρχονταν πίσω από το όχημα άλλο αυτοκίνητο με φόρα. 

Από το http://www.evianews.com/   
http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_4349.html

Στον "πάγο" μπαίνουν επτά... "καυτά" μέτωπα λόγω εκλογών!!!!

Στο βάθος του συρταριού κρύβει η κυβέρνηση επτά «καυτά» μέτωπα για να μην διακυβεύσει το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και για να επιβεβαιώσει την πρωθυπουργική δέσμευση ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα που θα αγγίξουν τους μισθούς και τις συντάξεις».

Στην παραπάνω δήλωση έχει μεγάλη σημασία η λέξη «νέα» μέτρα αφού στα σκαριά βρίσκεται σειρά παρεμβάσεων που δεν είναι... νέες. Πέρα από την διαπραγμάτευση για το ενιαίο μισθολόγιο και τις μετατάξεις σε ΔΕΚΟ που αφορούν άμεσα στους μισθούς, προωθούνται εδώ και καιρό νέοι φόροι και πολλές άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες που αναμένεται να φέρουν κοινωνικές αναταράξεις...



1. Φορολογικά μέτρα του 2011. Η επιβολή ενιαίου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης ξεκίνησε ως μέτρο που θα υποκαθιστούσε τον υψηλότερο ΦΠΑ. Όμως πλέον δεν είναι σαφές αν θα επιβληθούν και τα δύο μέτρα λόγω υψηλότερου ελλείμματος. Επίσης εκκρεμούν οι αποφάσεις για τη φορολογία σε αναψυκτικά και ποτά και για την νέα αύξηση αντικειμενικών αξιών. 

2. Φορολογικό νομοσχέδιο. Ήταν να κατατεθεί τον Σεπτέμβριο και πλέον οδεύει για τον Νοέμβριο, περιλαμβάνοντας πέρα από νέες παρεμβάσεις και αναμόρφωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού η οποία αναμένεται να φέρει αντιδράσεις. 

3. Οι διαδικασίες για το ενιαίο μισθολόγιο που θα τεθεί σε εφαρμογή το 2011 έχουν ήδη ξεκινήσει, με στόχο να επεκταθούν και στις ΔΕΚΟ με την ολοκλήρωση ης απογραφής των εργαζομένων σε αυτές τους επόμενους μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με αντιστάθμισμα την ενσωμάτωση στον βασικό μισθό του επιδόματος των 145 ευρώ θα περικοπεί πλήθος επιδομάτων, και θα ξεκινήσει σχέδιο μετατάξεων. 

4. Στις ΔΕΚΟ πρέπει να προχωρήσει άμεσα και η σύνταξη επιχειρησιακών σχεδίων στο πρότυπο του ΟΣΕ. Αναμένεται να «συμφωνηθούν» στις 15 Νοεμβρίου με την Τρόικα και στη συνέχεια να εξειδικευθούν σε νόμους. 

5. Εντός του μήνα θα πρέπει, βάσει σχετικών δηλώσεων, να ανακοινωθεί το πόρισμα για την ΑΤΕ αλλά και για την αποκρατικοποίηση των τραπεζών που αναμένουν διακαώς οι αγορές. Πρέπει επίσης να διασφαλιστεί ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι πλήρως λειτουργικό. 

6. Στο πεδίο της οδηγίας απελευθέρωσης της αγοράς υπηρεσιών αναμένεται να ανακοινωθεί η λίστα με τους περιορισμούς που καταργούνται ή τροποποιούνται στην κλαδική νομοθεσία. 

7. Είχε προγραμματιστεί η αναθεώρηση του αναπτυξιακού νόμου, καθώς και μέτρα που θα διευκολύνουν τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).


Διαγωνισμός καλύτερου... ροχαλητού!!!

Στον... ύπνο και το ροχαλητό διαγωνίστηκαν 360 άνδρες και γυναίκες στην Ισπανία, σε μια διοργάνωση της Εθνικής Ένωσης Φίλων της Σιέστα! Νιητής αναδείχθηκε ένας άνεργος με ροχαλητό 70 ντεσιμπέλ.

Οι συμμετέχοντες είχαν στην διάθεσή τους 20 λεπτά προκειμένου να κοιμηθούν και να αρχίσουν να ροχαλίζουν. Για το πρώτο βραβείο, όμως, έπαιζαν επίσης ρόλο η... στάση, οι πιτζάμες, οι μάσκες ύπνου και τα λοιπά συναφή αξεσουάρ, όπως τα αρκουδάκια.

Η κριτική επιτροπή είχε δύσκολο έργο: έπρεπε να μετράει την ένταση του ροχαλητού, αλλά και να εξακριβώνει πως οι διαγωνιζόμενοι όντως κοιμόντουσαν!

Νικητής του διαγωνισμού στέφθηκε ένας 62χρονος άνεργος από το Εκουαδόρ, ο Πέντρο Σορία Λόπεζ, ο οποίος κοιμήθηκε για 17 λεπτά ροχαλίζοντας με ένταση έως και 70 ντεσιμπέλ!

Όσο για το μυστικό της... επιτυχίας;
Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν θα τα είχε καταφέρει εάν δεν είχε φάει του σκασμού ακριβώς πριν τον αγώνα!

star.gr

Είχε ... επιχειρήματα!!!

Αυστραλός που αφού ήπιε μια θάλασσα αλκοόλ, έδειξε τα... προσόντα του στους θαμώνες μιας παμπ, υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε να συλληφθεί και να πληρώσει πρόστιμο, καθώς δεν ήταν προικισμένος και η προσβολή ήταν μικρή!

Πιο γελοία δικαιολογία από αυτή που σκέφτηκε ένας Αυστραλός για να μην πληρώσει πρόστιμο δεν πρέπει να έχει ακουστεί, χωρίς να είμαστε βεβαίως απολύτως σίγουροι, καθώς η βλακεία ως γνωστόν δεν έχει όρια.

Ένας μεθυσμένος άνδρας που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια παμπ υποστήριξε στην αστυνομία ότι δε θα έπρεπε να κατηγορηθεί για προσβολή της δημοσίας αιδούς γιατί το μέγεθος του πέους του είναι μικρό.

Ο Τίμοθυ Σκοτ Κλάρκ κατέβασε τα παντελόνια του μπροστά σε αρκετούς θαμώνες της παμπ ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που απαθανάτισαν τη στιγμή ή το όντως μικρό πέος του.

Ωστόσο, όταν η αστυνομία ήρθε για να τον συλλάβει εκείνος τους είπε ότι το νόμιζε πως δε θα έπρεπε να συλληφθεί αφού δεν είναι και τόσο προικισμένος.

Οι αστυνομικοί φυσικά δεν τον πήραν στα σοβαρά και τον συνέλαβαν για ανάρμοστη συμπεριφορά  ενώ ο ίδιος αφού είδε ότι η δικαιολογία δεν ήταν και τόσο πειστική δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Τώρα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 300 δολαρίων.

http://news247.gr/kosmos/paraksena/epikalesthke_to_megethos.606848.html

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί χτύπησαν 25χρονο με νοητκή στέρηση

Κ
αταγγελία για ξυλοδαρμό νεαρού Πατρινού, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, από τρεις αστυνομικούς έχει γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαίας. 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ένας 25χρονος κινείτο στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν και συγκεκριμένα στην οδό Άστιγγος, όταν τρεις αστυνομικοί τον σταμάτησαν. 

Ο νεαρός είναι γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας για την καλοσύνη, την αθωότητα και την ηρεμία του, προφανώς όμως δεν θα τον ήξεραν καλά οι αστυνομικοί. 

Ο 25χρονος δεν είχε ταυτότητα, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον «πιέζουν» για να δώσει απαντήσεις (προφανώς αρχικά δεν είχαν καταλάβει το πρόβλημά του) και τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει! 

Ε, αυτό ήταν. Σύμφωνα με την καταγγελία οι αστυνομικοί τον «στρίμωξαν» σε μία γωνία και άρχισαν να τον πιέζουν. Ο 25χρονος δέχθηκε χτυπήματα και έτσι υπέστη κάταγμα στο ένα χέρι, ενώ πονά στα πλευρά και άλλα μέρη του σώματός του. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε ενήμερος για το θέμα και πρόσθεσε πως η αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες. 

http://dete.gr/news.php?article_id=10581

Ζητά επιείκεια για τους ιερείς παιδεραστές...!!

Ο επικεφαλής της βελγικής Καθολικής Εκκλησίας, που έχει πληγεί από τα σκάνδαλα παιδεραστίας, ζήτησε σήμερα να αντιμετωπιστούν με επιείκεια οι πιο ηλικιωμένοι ιερείς που είναι ένοχοι για την κακοποίηση των νέων, εκτιμώντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η δικαιοσύνη είναι ένα "είδος εκδίκησης".

Οι βιαστές "
πρέπει προφανώς να έχουν συνείδηση για το τι συνέβη στη ζωή τους, αλλά πλέον δεν είναι ενεργοί, δεν έχουν καμία ευθύνη, δεν ξέρω αν μία τέτοιου είδους εκδίκηση η οποία δεν έχει πλέον κανένα πρακτικό αποτέλεσμα αποτελεί μια ανθρώπινη λύση", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος 'Αντριου Ζόζεφ Λέοναρντ. .

"Τα θύματα θέλουν πραγματικά ένας ιερέας 85 ετών, τώρα ξαφνικά, να διαπομπευτεί να διασυρθεί δημοσίως; Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο", πρόσθεσε ο επικεφαλής της εκκλησίας του Βελγίου.

Η βελγική Εκκλησία επλήγη από σκάνδαλα παιδεραστίας, τον Απρίλιο, μετά την παραίτηση του επισκόπου της Μπριζ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι βίασε τον ανιψιό του.


real.gr

http://www.newscity1.net/2010/10/blog-post_1986.html

Κινητοποιήσεις αστυνομικών για το εκλογικό επίδομα

Με κινητοποιήσεις απειλεί η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αν δεν τους χορηγηθεί άμεσα το εκλογικό επίδομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ , δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία πρόοδς στο θέμα, τη στιγμή που ήδη εφαρμόζονται τα αστυνομικά επιχειρησιακά σχέδια για την προεκλογική περίοδο.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ζητούν το ποσό που πήραν στις εθνικές εκλογές να μείνει αμετάβλητο, στα 950 ευρώ.

Πάντως, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους θα προχωρήσουν από την επόμενη εβδομάδα σε δυναμικές κινητοποιήσεις. 


http://cosmo.gr/News/Hellas/294872.html

Τον ξυλοκόπησε γιατί τον χλεύαζαν για το ... μέγεθος!!!!

Ένας 44χρονος υπάλληλος ασφαλείας, ο Ρολάντο Νεγρίν, που εργαζόταν στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε άγρια ένα συνάδελφό του, φωνάζοντάς του μάλιστα να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει συγγνώμη.

Τι είχε συμβεί; Ο υπάλληλος ήταν υποχρεωμένος, όπως όλοι οι συνάδελφοί του, κάθε πρωί να περνάει από τον σαρωτή σώματος του αεροδρομίου. Όμως, ο συγκεκριμένος ερχόταν καθημερινά σε δύσκολη θέση, αφού στην οθόνη του σαρωτή φαινόταν ότι είχε εξαιρετικά μικρό πέος!

Το γεγονός είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και οι συνάδελφοί του συνωστίζονταν για να τον δουν να περνάει από τον σαρωτή και να τον χλευάσουν για το μέγεθος του πέους του.

Ώσπου ο 44χρονος δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία και έχασε την υπομονή του. Έστησε ενέδρα σε ένα συνάδελφό του, που το είχε παρακάνει, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και τον ξυλοκόπησε... Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν μπόρεσε να αντέξει τις προσβολές...


http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/blog-post_3879.html

Είδηση-σοκ! Συνελήφθη για βιασμό 17χρονου κοριτσιού..!!!

Σε πιο δύσκολη θέση από αυτήν που αντιμετωπίζει τώρα, δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η κοπέλα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και ο 30χρονος άνδρας συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αγγλικές αρχές στο Μάντσεστερ. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ωστόσο ήδη διερευνάται το τι πραγματικά συνέβη.

Το πιο παράξενο από όλα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος τα τελευταία εφτά χρόνια κι έχει και μία κόρη τριών ετών σήμερα. Είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αποτελεί και το καλύτερο παιδί.


sportygossip

Αρκάιμ: το ρωσικό Στόουνχεντζ!!!!

Η πόλη Αρκάιμ της Ρωσίας, αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά μυστήρια! Το όνομά της προέρχεται από τις λέξεις "Aρ-Kα= ουρανός" και "Iμ= Γη". Oι αρχαιολόγοι την αποκαλούν "Το ρωσικο Στόουνχεντζ" αλλά οι περισσότεροι ρώσοι της έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό "η στοιχειωμένη πόλη".

Ανακαλύφθηκε το 1987 (!) κατά λάθος!

Η προϊστορική πόλη, παρέμενε άγνωστη μέχρι το 1987 (!) όταν και ανακαλύφθηκε "κατά λάθος"από δύο νεαρούς φοιτητές, τον Aλεξάντρ Bορένκοφ και τον Aλεξάντρ Έζρίλ. Στις 20 Iουνίου 1987, οι δύο νέοι συμμετείχαν ως εθελοντές σε μια εξερεύνηση που είχε σκοπό την καταγραφή και εξέταση τοποθεσιών με αρχαιολογικό ενδιαφέρον στην κοιλάδα του ποταμού Mπολσάγια Kαρανγκάσκαγια.

Είχαν τελειώσει την εργασία που τους είχε ανατεθεί και τριγύριζαν στην κοιλάδα, όταν ξαφνικά παρατήρησαν κάποια αναχώματα. Η νεανική περιέργεια, τους έκανε να θέλουν να μάθουν τι κρυβόταν κάτω από αυτά γι αυτό και ενημερωσαν τον επικεφαλής της αποστολής, Γενάντι Zντάνοβιτς, για το εύρυμά τους!

Ακολούθησαν ανασκαφές και έτσι η "μυστηριώδης" πόλη ήρθε στο φως, προκαλώντας έκπληξη στους αρχαιολόγους. Ο οικισμός έγινε σύντομα γνωστός ως "Το ρωσικό Στόουνχετζ" και χρονολογήθηκε γύρω στο 1700-1600 π.X.

Αίνιγμα πρώτο: ποιός και γιατί πυρπόλησε την πόλη;

H αρχαιολογική έρευνα έδειξε ότι το Aρκάιμ κατοικήθηκε για περίπου 2 αιώνες αλλά κατα πάσα πιθανότητα στη συνέχεια οι κάτοικοί του έφυγαν από αυτό. Το στοιχείο που προβληματίζει τους μελετητές είναι ότι η πόλη μοιάζει να πυρπολήθηκε, αφού είχε εγκαταλειφθεί- καθώς δεν βρέθηκαν καθόλου ανθρώπινα λείψανα, ούτε και χρηστικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης.
Οι μελετητές καταλήγουν σε δύο πιθανότητες:
1. οι κάτοικοι περίμεναν ότι κάποιο γεγονός θα κατέστρεφε την πόλη τους και την εγκατέλειψαν
2. φρόντισαν οι ίδιοι να την πυρπολήσουν- για άγνωστους λόγους.

Αίνιγμα δεύτερο: ο κυκλικός σχεδιασμός

Ο κυκλικός σχεδιασμός της πόλης, είναι το δεύτερο "αίνιγμα" για τους αρχαιολόγους. H πόλη κατασκευάστηκε σε σχήμα ομόκεντρων κύκλων που στο κέντρο τους συναντιούνται όλες οι κάθετοι από την περιφέρεια. O Γενάντι Zντάνοβιτς, περιγράφει:
" Υπάρχουν τεράστιοι ομόκεντροι κύκλοι στην κοιλάδα, καθώς ολόκληρη η πόλη και τα εξωτερικά της όρια, περιβάλλονται από κύκλους. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να εξηγήσουμε σε τι εξυπηρετούσαν οι γιγαντιαίοι κύκλοι. Πιθανολογούμε ότι ο σκοπός τους μπορεί να ήταν αμυντικός, αλλά και επιστημονικός ή τελετουργικός. Εχει διατυπωθεί η άποψη ότι ίσως οι κύκλοι χρησίμευαν ως διάδρομοι ενός πανάρχαιου διαστημικού κοσμοδρομίου!"

Στο The Voice of Russia, διαβάζουμε ότι η κυκλική κατασκευή είναι προσανατολισμένη προς τον ουρανό και παραπέμεπει μία μικρογραφία του Σύμπαντος. Βασιζόμενος σε αυτό το στοιχείο, ο αστρονόμος Kονσταντίν Mπιστρούσκιν, διατύπωσε την άποψη ότι η πόλη του Aρκάιμ είναι φτιαμένη ως παρατηρητήριο 18 αστρονομικών φαινομένων και μάλιστα με μοναδική ακρίβεια. Από αυτήν τη θεωρία προέκυψε και ο χαρακτηρισμός "το ρωσικο Στόουνχετζ", σε συνδιασμό με το γεγονός ότι και οι δύο περιοχές βρίσκονται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος. 

Αίνιγμα τρίτο: η "στοιχειωμένη" πόλη!

Από το 1987 που ξεκίνησαν οι ανασκαφές, υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για "ανεξήγητα φαινόμενα " στην ευρύτερη περιοχή! Ειδικές μετρήσεις έδειξαν ότι σε πολλά σημεία του Αρκάιμ υπάρχουν έντονες μαγνητικές ανωμαλίες. Καμία όμως εξήγηση δεν πέιθει τους ντόπιους που επιμάνουν ότι μόλις βρεθούν εκεί, αισθάνονται δυσφορία και λιποθυμικές τάσεις, ενώ πολλοί μιλούν για "περίεργες" λάμψεις και υπόκωφους θορύβους!

Πηγη : pyles.tv
Πηγή : TNSite

Ο χρυσός των Μακεδόνων ξεχασμένος σε αποθήκες


Όταν δύο ολόκληρες αρχαίες πόλεις, περί τους δέκα οικισμούς και απέραντα νεκροταφεία βρίσκονται σε αποθήκες, και όταν περίπου 40.000 αρχαία ευρήματα δεν έχουν ξαναδεί το φως από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν, τότε μιλάμε για τη Βόρεια Πιερία.

Μεθώνη και Πύδνα, οι δύο κυρίαρχες πόλεις και λιμάνια της βόρειας ελληνικής ακτογραμμής και του μακεδονικού βασιλείου, γείτονες της Βεργίνας, της Πέλλας και του Δίου, πλούσιες και ονομαστές στην Αρχαιότητα, δεν έχουν ωστόσο λάβει ακόμη τη θέση που τους ανήκει στον χώρο της αρχαίας Μακεδονίας.
Ο ένας λόγος είναι, ότι ήρθαν στο φως κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια. Ενας άλλος, ότι το ενδιαφέρον και της πολιτείας έδωσε προτεραιότητα, στις άλλες, διασημότερες πόλεις. Αλλά το κύριο είναι ότι δεν υπάρχει το μουσείο που θα στεγάσει τους θησαυρούς της περιοχής: Σιδερένια και χάλκινα όπλα, κοσμήματα χρυσά, ασημένια, χάλκινα, σιδερένια, οστέινα και γυάλινα. Πήλινα και γυάλινα αγγεία, σκεύη από ασήμι, χαλκό ή μόλυβδο. Πήλινα ειδώλια, αλλά και μορφές από ελεφαντόδοντο και πηλό που αποτελούσαν τμήματα της διακόσμησης ξύλινων κλινών. Νομίσματα κυρίως χάλκινα, πολύ συχνά ασημένια, όπως και χρυσά.
'Ο χρυσός δεν είναι κάτι το εκπληκτικό για μας, τον βρίσκουμε συνέχεια'

«Ο χρυσός δεν είναι κάτι το εκπληκτικό για μας, τον βρίσκουμε συνέχεια» λέει ο αρχαιολόγος κ. Ματθαίος Μπέσιος ο οποίος εδώ και περίπου 30 χρόνια εργάζεται στη Βόρεια Πιερία. «Είναι πολύ πλούσια περιοχή γιατί άνθησε στη χρυσή εποχή του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχε πάντα πλούτο αλλά όταν ήρθε και ο περσικός χρυσός από τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, έγινε ακόμη περισσότερο. Την απόδειξη δίνουν οι ανασκαφές στα νεκροταφεία της Πύδνας, όπου βρέθηκαν τα περισσότερα χρυσά κοσμήματα » προσθέτει.

Στις αποθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θεσσαλονίκης βρίσκονται όμως σήμερα τα σημαντικότερα και πολυτιμότερα από αυτά τα ευρήματα.
Ενα μουσείο

«Πολλά δεν τα ξαναείδαμε από τότε που ήρθαν στο φως, όπως το υλικό της Θεσσαλονίκης που έχω να το δω από το 2003» λέει ο κ. Μπέσιος, ο οποίος ελπίζει πάντως ότι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός κτιρίου στον Μακρύγιαλο προκειμένου να συγκεντρώσει- σε αποθηκευτικούς χώρους πάντα- τις διασκορπισμένες αρχαιότητες της Πιερίας. Για μουσείο, ούτε λόγος προς το παρόν.
Πέρα από το χρυσάφι, ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο μεγαλύτερης σημασίας. Είναι η απάντηση που δίνει η συγκεκριμένη περιοχή με τα ευρήματά της στο κενό που υπήρχε ως σήμερα στην τεκμηρίωση της Αρχαϊκής και της Κλασικής εποχής στην ιστορία της Μακεδονίας. Γιατί, όπως τονίζει ο κ. Μπέσιος «στη Βόρεια Πιερία η ιστορική συνέχεια είναι αδιάλειπτη από την Προϊστορία ως την κατάληψή της από τους Ρωμαίους».

Οι σημαντικές ανακαλύψεις!
Η πρωιμότερη αποικία των Ερετριέων στον Βορρά ήταν η Μεθώνη, η οποία παρήγε τα πάντα και εκτός από πλούσιο λιμάνι ήταν και βιομηχανική πόλη.
Άλλη σημαντική ανακάλυψη ήταν ο εντοπισμός της Αρχαίας Αγοράς της Μεθώνης,με δημόσια κτίρια της Αρχαϊκής και της Κλασικής εποχής σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο για την αρχαία Πύδνα, με τα σημερινά δεδομένα εξετάζοντάς την, φαίνεται να αποτελούσε το μεγαλύτερο αστικό κέντρο του μακεδονικού βασιλείου κατά τον 5ο αιώνα π.Χ.
Στην Πύδνα εξάλλου γράφτηκε ο επίλογος του αρχαίου ελληνικού κόσμου και του βασιλείου των Μακεδόνων αφού στην περίφημη μάχη της Πύδνας το 168 π.Χ. οι ρωμαϊκές δυνάμεις, με αρχηγό τον Αιμίλιο Παύλο, συνέτριψαν τον στρατό του Μακεδόνα Περσέα.

Κατέβηκαν από τα Προπύλαια οι συμβασιούχοι

Την ώρα που έφτανε εισαγγελέας

Έληξε πριν λίγο η κατάληψη στα Προπύλαια της Ακρόπολης που πραγματοποιούσαν από το πρωί συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Οι συμβασιούχοι, που είχαν ανέβει πάνω στο μνημείο κρατώντας ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Όχι στις απολύσεις», αποχώρησαν από το σημείο, την ώρα που έφτανε εισαγγελέας, όπως δηλώνει στο
newsbeast.gr ο πρόεδρος των συμβασιούχων Νίκος Χασομέρης.

Καταγγέλλουν το υπουργείο για ψεύτικες δεσμεύσεις, καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι υπηρεσίες δεν έχουν πάρει ακόμα τα εντάλματα για να τους πληρώσουν.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/66214/katevikan-apo-ta-propulaia-oi-sumvasiouhoi-/

Εντολή Ευάγγελου Βενιζέλου: «Κουκουλώστε τα όλα»

Εδώ και δέκα μήνες, ο Υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ΄΄κουκουλώνει΄΄ δύο υποθέσεις που αφορούν σχέδια της εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Στο γραφείο του στο Πεντάγωνο από τον Ιούλιο υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος με συγκεκριμένες καταγγελίες και ντοκουμέντα, για διαρροές απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με αμερικανοϊσραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα...


ο υποπτέραρχος ε.α. και πρώην υποδιοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα, κ. Γ. Νταβρής έχει στείλει ογκώδη φάκελο (παραλήπτης ο ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Σάκης Παπανικολάου) για τις εξής υποθέσεις:
1. Διαρροή άκρως απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων της Ελλάδας στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της αεροπορικής άσκησης τακτικής πολέμου με την ονομασία ΄΄Αλέξανδρος – Σίκινος΄΄.


Ο κ. Νταβρής στην αναφορά του σε όλη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας αναφέρει τα εξής: «Το γεγονός είναι υπαρκτό και η διαρροή ήταν συνεχής από την έναρξη της άσκησης μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής όπου έγινε και η απεικόνιση της μαζικής αμυντικής επίθεσης της Π.Α. στους πραγματικούς στόχους της στην Τουρκία.


Το σύστημα αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ) είναι σοφά δομημένο και διασυνδεδεμένο ώστε κάθε ίχνος που παράγεται , από οποιοδήποτε κέντρο (ΚΕΠ) πραγματικό ή πλασματικό να διαβιβάζεται άμεσα και στα άλλα προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα σε όλα ταυτόχρονα τα ΚΕΠ, για προφανείς λόγους εκμεταλλευσιμότητας και ανθεκτικότητας στις επιχειρήσεις. Άρα ότι παρήγαγαν τα ΚΕΠ του Χορτιάτη (1ο) και της Πάρνηθας (2ο) διαβιβάστηκε στο (3ο) Ζήρο και μέσω αυτού στο Τουρκικό CAOC -6 (ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ) δια της ΄΄ανοικτής όδευσης΄΄ του CAOC – 7 (ΛΑΡΙΣΑ).


Η αιτία της διαρροής όπως αναφέρεται και στο σχετικό ενημερωτικό του ΑΤΑ/Β4/2-10-06 Παρ 5γ ήταν η αμέλεια του προσωπικού του τρίτου ΚΕΠ που δεν εφάρμοσε τα μέτρα ασφαλείας της άσκησης και τις οδηγίες της διοίκησης και όχι κάποιο τεχνικό πρόβλημα».


2. Απόρρητα έγγραφα και στρατιωτικά σχέδια που αφορούν τη σύνθεση και επάνδρωση αεροπορικών Μονάδων, ποσότητες στρατιωτικών εφοδίων σε αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, επάνδρωση μαχητικών αεροπλάνων με Έλληνες χειριστές κ.α. έχουν περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες που συνεργάζονται με το Υπουργείου Άμυνας π αλλά και με αμερικανοισραηλινές εταιρείες.


Για τα ιδιαίτερα σοβαρά αυτά θέματα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Βενιζέλου έχει ενημερωθεί από το Δεκέμβρη του 2009 με το φάκελο Νταβρή. Αλλά παρά την ενημέρωση που έχει κάνει ο Ταξίαρχος Αεροπορίας στον υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο τελευταίος έχει προτιμήσει το ΄΄ κουκούλωμα΄΄ αυτών των σοβαρών υποθέσεων και απλά ο φάκελος Ντάβρη βρίσκεται σε ένα συρτάρι του υπουργείου.


newsbomb 
http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_8229.html

Κρατούσε όπλο στο κέντρο της Αθήνας

Τον συνέλαβαν τη νύχτα άνδρες της αστυνομίας.

Ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε 16 φυσίγγια είχε στην κατοχή του ένας Έλληνας που συνελήφθη τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:40 και ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα 

http://neamadata.blogspot.com/2010/10/blog-post_6949.html


ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου, μετά από το σήμα που έλαβαν τον Σεπτέμβριο από την Ιντερπόλ, ότι ο καταζητούμενος βαρυποινίτης Βασίλης Παλαιοκώστας κινείται στη Μεγαλόνησο και μάλιστα στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το σήμα της Ιντερπόλ, ο δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλης Παλαιοκώστας είναι πιθανό να διακινείται περιοδικά στην Κύπρο, κοντά στην Αμμόχωστο, στα Κατεχόμενα εδάφη...

Οι οδηγίες των κυπριακών αρχών εφόσον των εντοπίσουν, είναι να τον θέσουν υπό κράτηση και κατόπιν να ειδοποιήσουν την Ιντερπόλ. Βάσει της πληροφορίας αυτής, η οποία, πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κυπριακής Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό είναι «χαμηλής αξιοπιστίας», οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου έχουν τεθεί σε επιφυλακή.

«Εάν και εφόσον εντοπιστεί να διακινείται στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συλληφθεί, με σκοπό την παράδοσή του στις ελληνικές αστυνομικές αρχές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας. 

http://fimotro.blogspot.com/2010/10/blog-post_9505.html

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ

Δυο γυναίκες που κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία εκτελέστηκαν την Τετάρτη από τους ισλαμιστές σεμπάμπ στην πόλη Μελεντουέιν της κεντρικής Σομαλίας, όπως ανέφεραν την Πέμπτη αυτόπτες μάρτυρες. 

Η εκτέλεση αυτή, είναι η πρώτη που αφορά γυναίκες για μια τέτοια κατηγορία, ενώ έγινε ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων στη συγκεκριμένη πόλη η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Αιθιοπία...
 
  "Οι γυναίκες αυτές διενεργούσαν κατασκοπεία υπέρ του εχθρού και συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα από μουτζαχεντίν", δήλωσε ο τοπικός διοικητής των ισλαμιστών σεμπάμπ. "Ύστερα από μακρά ανάκριση, παραδέχθηκαν την ενοχή τους", υποστήριξε. 


Οι ισλαμιστές σεμπάμπ που δηλώνουν αφοσίωση στην Αλ-Κάιντα, ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας Σομαλίας και προσπαθούν να ανατρέψουν την εύθραυστη μεταβατική κυβέρνηση, την οποία προστατεύει δύναμη της Αφρικανικής Ένωσης στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου. 

http://fimotro.blogspot.com/2010/10/2_28.html 

VIDEO: Εντυπωσιακό ατύχημα με σκάφος!!!!

Ο ερασιτέχνης πιλότος πήγε να περάσει από τα απόνερα άλλου σκάφους για εφφέ αλλά... 

Μάλλον δεν το κατείχε και τόσο το άθλημα και το αποτέλεσμα στο Video που ακολουθει...





 http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/video_8312.html

Μωρό κοιμάται σε... τάφο!!!

Εξαθλιωμένοι κάτοικοι ζουν μέσα σε νεκροταφεία.

Καλά βλέπετε. Είναι ένα μωρό που κοιμάται σε έναν τάφο. Κι αν εμάς η εικόνα μας σοκάρει, στις Φιλιππίνες είναι μάλλον συνηθισμένη, καθώς πολλοί φτωχοί Φιλιππινέζοι μετατρέπουν...
εγκαταλελειμμένους τάφους σε σπίτια, προκειμένου να μπορέσουν κάπου να ζήσουν...

Η κυβέρνηση της Μανίλα σκοπεύει να απομακρύνει εκατοντάδες ανθρώπους που ζουν σε νεκροταφεία σε όλη την πόλη και μάλιστα πριν την επερχόμενη Ημέρα των Ψυχών «All Souls' Day», ημέρα αφιερωμένη στους νεκρούς, κατά την οποία οι Καθολικοί επισκέπτονται τους τάφους των αγαπημένων τους προσώπων τιμώντας τη μνήμη τους. 


 newsbeast.gr
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/blog-post_9910.html

Στο νοσοκομείο μετά από απεργία πείνας Γουρνάς - Μαζιώτης

Στο Λαϊκό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Μαζιώτης και ο Κωνσταντίνος Γουρνάς, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τον «Επαναστατικό Αγώνα».

Οι δύο πραγματοποιούν πολυήμερη απεργία πείνας. Πρώτος ξεκίνησε ο Κων. Γουρνάς και ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα για συμπαράσταση ο Νίκος Μαζιώτης.


Οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση νοσηλεύονταν, ήδη, στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και το βράδυ της Τετάρτης οι θεράποντες ιατροί έκριναν, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ότι πρέπει να μεταφερθούν στο Λαϊκό.


Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.


zougla.gr
madata.gr

Στις 21 Μαρτίου 2014 έρχεται κομήτης στη Γη!!!!

"Τεράστιος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη γη. Ημερομηνία ενδεχόμενης σύγκρουσης στις 21 Μαρτίου 2014.  

Ο αστεροειδής ονομάζεται "2003 QQ47" έχει διάμετρο 1,2 χιλιομέτρων και ζυγίζει 2,6 διεσεκατομμύρια τόνους. Κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα που φτάνει τα 30 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο και η ισχύς...
της πιθανής σύγκρουσης με τη γη θα ισοδυναμούσε με 20 εκατομμύρια φορές την βόμβα της Χιροσίμας."
Η παραπάνω ανακοίνωση δεν έγινε
.από κάποια τηλεοπτική εκπομπή, περιοδικό ή blog - οπότε θα μπορούσαν όλοι οι "ειδικοί" να την χαρακτηρίσουν καταστροφολογική - αλλά από μια ομάδα Βρεττανών αστρονόμων του προγράμματος Near Earth Projects, το καλοκαίρι του 2003. Όπως ηταν φυσικό το άκουσμα και μόνο ενος τέτοιου ενδεχόμενου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Λίγες ημέρες μετά, οι ερευνητές έσπευσαν να καθησυχάσουν την κοινη γνώμη με μια δεύτερη ανακοίνωση στην οποία παρουσιάζονταν οι μαθηματικές-στατιστικές πιθανότητες να χτυπήσει ο QQ47 την γη.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν "οι πιθανότητες πρόσκρουσης του αστεροειδούς με την γη είναι μηδαμινές- 1 στις 909.000- ενώ στην "σκάλα επικινδυνότητας", γνωστή ως κλίμακα του Τορίνου, με ελάχιστο κίνδυνο το 1 και μέγιστο το 10, ο QQ 47/2003 καταχωρήθηκε στην πρώτη κατηγορία. Πάντως ο αστεροειδής θα παρακολουθείται τους επόμενους μήνες προκειμένου να υπολογιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η τροχιά του".

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τον επικίνδυνο διαστημικό βράχο στις 24 Αυγούστου 2003 - εξ ου και ο αριθμός 2003 στην ονομασία του- από το Ερευνητικό Πρόγραμμα "Lincoln για την παρακολούθηση κοντινών αστεροειδών" στο Νέο Μεξικό . Αστεροειδείς αυτής της μορφής είναι ουσιαστικά κομμάτια πετρωμάτων που έχουν απομείνει από την δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος.

Παρόλο που το μέγεθος του 2003 QQ47 είναι μόλις το ένα δέκατο του αστεροειδή που πιστεύεται ότι εξαφάνισε τους δεινοσαύρους πριν από 65 εκατ. χρόνια,η πρόσκρουσή του στον πλανήτη θα απελευθέρωνε την ενέργεια 20 εκατομμυρίων ατομικών βομβών όπως της Χιροσίμα και θα εξαφάνιζε μεγάλα κομμάτια του κόσμου μας.

Εαν διαβάσει κανεις προσεκτικά τις δύο επίσημες ανακοινώσεις θα παρατηρήσει οτι διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους ως προς τις πιθανότητες σύγκρουσης του QQ47 με την γη . Η μεγαλύτερη απορία που δημιουργείται είναι γιατί οι επιστημονες , αφού θεωρούσαν εξ αρχής απίθανο το ενδεχόμενο σύγκρουσης, προχώρησαν σε ανακοίνωση συγκεκριμένης ημερομηνίας- δηλαδή της 21ης Μαρτίου 2014.Η ενέργεια αυτη μοιάζει εντελώς παράλογη αφού είναι σαν να είπαν οτι: "Αστεροειδής που κατευθύνεται προς την Γη ΔΕΝ θα συγκρουστεί μαζί της στις 21/3/2014", ανακοίνωση που δεν διακρίνεται για την επιστημονική της αξιοπιστία!

Το pyles.tv και ο Γιάννης Μούτσος επικοινώνησαν με τον αστροφυσικό Alan Fitzsimmons, καθηγητή στο Πανεπιστημίο 'Queen' του Belfast, ο οποίος μελετάει εδώ και δεκαετίες τους κομήτες και τους αστεροειδείς που βρίσκονται κοντά στη Γη και θα μπορούσαν να συγκρουστούν μαζί της.

Του ζητήσαμε να μας εξηγήσει γιατί αρχικά ανακοίνωσαν "ενδεχόμενη σύγκρουση"του "QQ47 2003 " και αμέσως μετα έσπευσαν να καθησυχάσουν το κόσμο. Τον ρωτήσαμε εαν έχει στοιχεία για άλλους κομήτες που απειλούν τη γη, πόσοι είναι, πότε θα συμβει μια πιθανή σύγκρουση και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον πλανήτη μας. Του θέσαμε επίσης το ερώτημα εαν πράγματι η NASA έχει στην κατοχή της ένα "υπερόπλο αντιμετώπισης κομητών"!


pyles.tv

http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/21-2014.html

Ελλάδα, έτος 2016μ.Χ. - Παραγγελία πίτσας από Έλληνα πολίτη!!!!

Τηλεφωνήτρια: "Pizza ΧΥΖ, καλησπέρα σας."
Πελάτης: "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."

 
Τηλεφωνήτρια: "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"
Πελάτης: "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου, ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."....
Τηλεφωνήτρια: "Ευχαριστώ, κύριε Παπαδόπουλε. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι Κυψέλης 42, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 210-xxxx327. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 210-xxxx792 και ο αριθμός του κινητού σας 69xx-xxx654. Από ποιον αριθμό καλείτε ;"
Πελάτης: "Εεε; Είμαι στο σπίτι. Από πού τις βγάζετε όλες αυτές τις πληροφορίες;"

Τηλεφωνήτρια: "Είμαστε συνδεδεμένοι με το σύστημα, κύριε."
Πελάτης: (Στεναγμός) "Α μάλιστα ! Θα ήθελα δύο σπέσιαλ πίτσες με ζαμπόν, μπέικον. ..."
Τηλεφωνήτρια: "Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, κύριε."
Πελάτης: "Α μπα;"
Τηλεφωνήτρια: "Σύμφωνα με τον ιατρικό σας φάκελο, υποφέρετε από υπέρταση και το επίπεδο της χοληστερόλης σας είναι υψηλό. Η ασφάλεια περίθαλψης που έχετε σας απαγορεύει μια τόσο επικίνδυνη για την υγεία σας επιλογή."
Πελάτης: "Αϊ ! Τι μου προτείνετε λοιπόν; "
Τηλεφωνήτρια: "Μπορείτε να δοκιμάσετε την Πίτσα Λάιτ με γιαούρτι σόγιας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ."
Πελάτης: "Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μου αρέσει αυτή η πίτσα; "
Τηλεφωνήτρια: "Συμβουλευτήκατε τις 'Νόστιμες συνταγές με σόγια' στη βιβλιοθήκη της περιοχής σας την περασμένη εβδομάδα, κύριε. Εξ ου και η πρόταση μου."
Πελάτης: "Καλά, εντάξει. Δώστε μου δυο, οικογενειακό μέγεθος. Τι οφείλω;"
Τηλεφωνήτρια: "Πραγματική ευκαιρία για σας, τη σύζυγό σας και τα τέσσερα παιδιά σας, κύριε. Οφείλετε 42,00 ¤."
Πελάτης: "Να σας δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας."
Τηλεφωνήτρια: "Λυπάμαι, κύριε, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητοίς.. Το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας έχει υπερβεί το όριο ".
Πελάτης: "Θα πάω να βγάλω μετρητά από το μηχάνημα προτού έρθει ο υπάλληλός σας."
Τηλεφωνήτρια: "Ούτε αυτό είναι δυνατόν, κύριε. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι ακάλυπτος."
Πελάτης: "Να μη σας ενδιαφέρει. Εσείς στείλτε μου τις πίτσες. Θα έχω τα μετρητά. Πόσην ώρα θα πάρει; "
Τηλεφωνήτρια: "Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, κύριε. Θα είναι στο σπίτι σας σε 45 λεπτά περίπου. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να έρθετε να τις πάρετε, αφού βγάλετε τα μετρητά, αλλά η μεταφορά πίτσας με μοτοσυκλέτα είναι τουλάχιστον ακροβασία. "
Πελάτης: "Πού στο καλό ξέρετε ότι έχω μηχανή;"
Τηλεφωνήτρια: "Βλέπω εδώ ότι επειδή δεν καταβάλατε εμπρόθεσμα τις δόσεις, το αυτοκίνητό σας έχει κατασχεθεί. Αλλά η Χάρλεϊ έχει εξοφληθεί, οπότε απλώς συνεπέρανα ότι θα την χρησιμοποιούσατε.."
Πελάτης: "@#%/$@&?#!$*#@&$%^&*΄
Τηλεφωνήτρια: "Σας συμβουλεύω να παραμείνετε κόσμιος, κύριε. Έχετε ήδη καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2006 για προσβολή οργάνου της τάξεως."
Πελάτης: (¶φωνος)
Τηλεφωνήτρια: "Κάτι άλλο κύριε;"
Πελάτης: "Όχι τίποτα. Α ναι, μην ξεχάσετε τα δυο λίτρα δωρεάν Κόκα Κόλα μαζί με τις πίτσες, σύμφωνα με τη διαφήμισή σας."
Τηλεφωνήτρια: "Λυπάμαι, κύριε, αλλά υπάρχει ρήτρα στη διαφήμισή μας που μας απαγορεύει να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά σε διαβητικούς" .


panos palaskas

http://katohika.blogspot.com/2010/10/2016.html

Σκότωσαν τον «Αυτοκράτορα» των ελαφιών

ΘΥΜΑ των κυνηγών έπεσε στη Βρετανία ο «Αυτοκράτορας», ένα εντυπωσιακό... σε µέγεθος ελάφι που εθεωρείτο το µεγαλύτερο άγριο ζώο στις βρετανικές νήσους.

Ο «Αυτοκράτορας» βρέθηκε νεκρός λίγες ηµέρες αφότου η φωτογραφία του δηµοσιεύθηκε σε πολλές εφηµερίδες της χώρας. «Με ένα τόσο εντυπωσιακό ζευγάρι κέρατα ήταν αναπόφευκτο να συµβεί», δήλωσε στο ΒΒC ο φωτογράφος που είχε απαθανατίσει το ελάφι στο εθνικό πάρκο του Εξµουρ.

Μέχρι στιγµής παραµένει άγνωστη η ταυτότητα του θύτη αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες στέρησε τους Βρετανούς από τον «Αυτοκράτορά» τους. Το µόνο βέβαιο είναι ότι δεν έκανε τίποτε παράνοµο.


Τρόπαιο...
Στη Βρετανία ζουν 350.000 ελάφια, το κυνήγι είναι µια νόµιµη δραστηριότητα και ένα βαλσαµωµένο κεφάλι µε τα κέρατα θεωρείται έπαθλο που συνήθως καταλήγει να κοσµεί κάποιον τοίχο.


Επαγγελµατίες κυνηγοί σκοτώνουν καθηµερινά ελάφια αλλά και παραδίδουν µαθήµατα σε ερασιτέχνες που θέλουν για το τζάκι τους το δικό τους έπαθλο. Σύµφωνα µε ρεπορτάζ του ΒΒC, µια µέρα κυνηγιού υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελµατία κοστίζει από 160 έως 180 στερλίνες (180 έως 200 ευρώ).

Με το έπαθλο στο σπίτι το κόστος µπορεί να φτάσει ακόµη και τις 3.000 στερλίνες (3.400 ευρώ). «Είναι ελάφι. Πυροβολήθηκε. Ετσι συµβαίνει. Πυροβόλησα τρία ελάφια σήµερα το πρωί. Είναι κάτι που κάνουµε καθηµερινά», δήλωσε µε αρκετή δόση κυνισµού ένας επαγγελµατίας κυνηγός.

tosokaki.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_2680.html

18χρονη ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε για μία βραδιά με τον Berlusconi

“Ο Silvio Berlusconi μου έδωσε χρήματα, μετά τη συνεύρεσή μας”, δήλωσε μία 18χρονη, παράνομη μετανάστρια από το Μαρόκο, που εργάζεται ως μοντέλο στην Ιταλία.  

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική επαφή με τον Ιταλό πρωθυπουργό, όταν δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί και πως εκείνος, για να της δείξει την “ευγνωμοσύνη” του, αμέσως μετά, της άφησε χρηματικό ποσό...

Η κοπέλα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά τα μέσα αναφέρονται σ' αυτήν μόνο με το μικρό της όνομα, Ruby, υποστηρίζει πως βρέθηκε με τον Berlusconi στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημη έρευνα, αλλά οι αρχές στην Ιταλία, έχουν ετοιμάσει ένα “φάκελο” για τον καβαλιέρε.

Νέο “ερωτικό σκάνδαλο” ή δεύτερο “σκάνδαλο D'Addario” χαρακτηρίζει τη νέα αυτή περιπέτεια του Ιταλού πρωθυπουργού η εφημερίδα “Il Giornale”, εκδότης της οποίας είναι ο αδελφός του Berlusconi.

Ταυτόχρονα πάντως, δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που πιστεύουν πως οι κατηγορίες της νεαρής γυναίκας δεν έχουν καμία υπόσταση και πως όλα όσα λέει, είναι μέρος μιας σκευωρίας, με στόχο τον 74χρονο Berlusconi.

Η Ruby, 18 ετών σήμερα, υποστηρίζει πως ήταν παρούσα σε ουκ ολίγα ιδιωτικά πάρτυ, που οργάνωσε ο Berlusconi στο σπίτι του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να “εισχωρήσει” στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Σημειώνεται πως η πορνεία στην Ιταλία δεν είναι παράνομη, ωστόσο οι ιερόδουλες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

http://cosmo.gr/LoveSex/Italy/294821.html

Ανακαλύφθηκε τάφος 2.500 ετών στην Κύπρο

Λαξευτός τάφος, ηλικίας 2.500 ετών, ήρθε στο φως, στην κοινότητα Ορμήδεια της Λάρνακας, στη βάση λόφου, όπου είναι κτισμένο το Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια εργασιών για διαπλάτυνση του δρόμου, ειδικοί του Τμήματος ΑρχαιοτήτωνΚύπρου, ανέσυραν σκελετό γυναίκας καθώς και έξι αγγεία.

Ο τάφος, σύμφωνα με λειτουργό του Τμήματος, ανάγεται στο τέλος της αρχαϊκής περιόδου, περίπου στο 500 π.Χ. ενώ τα ευρήματα θεωρούνται τεράστιας σημασίας, για τους επιστήμονες, καθώς είναι από τα λίγα που βρέθηκαν στην περιοχή, που είναι, παρ' όλα αυτά, πλούσια αρχαιολογικά. 


http://cosmo.gr/ArtsEnt/Cyprus/294827.html

Ξεκινάει επίσημα στις 21 Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη

Εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί η ίδρυση του νέου πολιτικού κινήματος από την Ντόρα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί την 21η Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton στην Αθήνα. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και ήδη από τους ιντερνετικούς της φίλους, έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebοοk μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτήν!  

Δείτε την σελίδα…

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Αντώνη Ρέμου σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ!!!

(Εμείς το είχαμε πει, ότι ο Ρέμος θα έχει τραβήγματα με το ΣΔΟΕ και τη δικαιοσύνη.
Είναι πολλά και ανοικτά τα μέτωπα που έχει)
Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι ο τραγουδιστής που έχει εντοπιστεί από το ΣΔΟΕ να έχει κάνει ίσως τις περισσότερες παραβάσεις από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη. 

 Είναι ο καλλιτέχνης που ήταν μέρος του σκανδάλου στο περίφημο N’ammos της Μυκόνου, όπως επίσης και σε μπουζουκτσίδικο της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε να μην έχει δηλώσει το πολυτελές αυτοκίνητό του στην εφορία!

Ο Αντώνης Ρέμος, λοιπόν, μέσα απ’ όλες αυτές τις καταστάσεις, είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο και τώρα έσκασε ακόμα μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στον καλλιτέχνη.

Η εταιρεία... ...
Sony ζητά από τον Ρέμο 1 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης να μην μπορεί να μεταβιβάσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο και να δεσμεύονται επίσης και όλες οι καταθέσεις του.

Με άλλα λόγια, η δισκογραφική Sony, εξαιτίας της διαμάχης που έχει με τον καλλιτέχνη, κατάφερε να δεσμεύσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πληροφορίες λένε ότι εκτός από αυτή την εξέλιξη, ο Αντώνης Ρέμος θα έχει να αντιμετωπίσει και ένα τσουχτερό πρόστιμο από τον ΣΔΟΕ. 

sarotiko
http://www.enimerwsi.com/2010/10/blog-post_6134.html

Στο τέλος θα συμφέρει ποιό πολύ, το …χασίσι.!!!!



Η συμφωνία του υφυπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των εταιρειών αυξάνει το φόρο από το 10 στο 20%

Έτσι και παρά τη μείωση στον ειδικό φόρο από το 67 στο 65% η τιμή των τσιγάρων αυξάνεται.

Τα λεγόμενα φθηνά τσιγάρα θα πάρουν μια αύξηση της τάξης των δέκα λεπτών, ενώ τα ακριβά θα αυξηθούν είκοσι λεπτά.

Οι νέες τιμές θα αρχίσουν να μπαίνουν από αρχές Δεκεμβρίου, μετά την ψήφιση στη Βουλή νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο θα συμπεριληφθεί η ρύθμιση.

Με τις πολυεθνικές να πιέζουν όμως θεωρείται θέμα χρόνου τα τσιγάρα που πλέον θα αγγίξουν τα τέσσερα ευρώ, σε λίγο καιρό να κοστίζουν ακόμη περισσότερο.


http://ixnos1.blogspot.com/2010/10/blog-post_2868.html