'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Του έκανε σεξ και τον υπνώτισε για να σκοτώσει τον άντρα της!!!!!

Ψυχίατρος ...psycho
Σοκ προκάλεσε στις ΗΠΑ η είδηση ότι μια γνωστή ψυχίατρος του κέντρου ψυχολογικής υποστήριξης Oakwood στο Γουισκόνσιν είναι αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 20 ετών.

 
Η Μαίρη Χέιν κατηγορείται οτι χρησιμοποίησε ψυχιατρικά φάρμακα, υπνωτισμό και… σεξ, για να πείσει έναν ασθενή της να σκοτώσει τον άντρα της!
Η 45χρονη του υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα μοιραζόταν μαζί του την ασφάλεια του άντρα της, αξίας 500.000 δολαρίων αν κατάφερνε να τον σκοτώσει!
Δυστυχώς για την Μαίρη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει αφού ο ασθενής τα ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία.

Πως όμως άρχισαν όλα;
Ο άντρας γνώρισε την Χέιν όταν... συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και οι αρχές του συνέστησαν να παρακολουθήσει κάποιες συνεδρίες στο Oakwood.


Λίγες επισκέψεις ήταν αρκετές για να...
πείσουν την Μαίρη ότι ο συγκεκριμένος ασθενής, ήταν ο κατάλληλος για να πραγματοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.


Πολύ σύντομα η 45χρονη ψυχίατρος ζήτησε από τον άντρα να την επισκεφτεί στο σπίτι της.


Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο άτυχος άντρας στην αστυνομία, του έδωσε να πιει ένα αναψυκτικό μέσα στο οποίο είχε ρίξει ένα πολύ ισχυρό φάρμακο.


Αμέσως μόλις το ήπιε, ο ασθενής άρχισε να ζαλίζεται και να χάνει τις αισθήσεις του.


Στη συνέχεια η ψυχίατρος πήρε τον ασθενή, τον πήγε σπίτι του και …έκανε σεξ μαζί του!


Ο άντρας είπε στην αστυνομία ότι λίγο μετά την σεξουαλική τους επαφή, του αποκάλυψε το σχέδιο της και του ζήτησε να σκοτώσει τον άντρα της!


Τα χαρτιά του δικαστηρίου αποκαλύπτουν μάλιστα ότι η ψυχίατρος είχε υπνωτίσει τον ασθενή την ώρα που του ζητούσε να διαπράξει το έγκλημα.


Η αδίστακτη γυναίκα, είπε επίσης στον άντρα ότι θα μπορούσαν να γίνουν ζευγάρι και να ζήσουν στο πολυτελές σπίτι του άντρας της, μετά τον φόνο!



Η Χέιν συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Εκτός από τη κατάθεση του ασθενή της, υπήρχε και κάτι άλλο που την «έκαψε».


Η Μαίρη Χέιν είχε ηχογραφήσει τα πάντα με το μικρό κασετοφωνάκι που χρησιμοποιούσε στα ραντεβού με τους ασθενείς της!


Πηγή
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/blog-post_4130.html

30% γυναικών έχουν βιασθεί στις αμερικανικές ΕΔ!!!!!!

Τα ποσοστά είναι συγκλονιστικά. Έρευνα που έγινε σε γυναίκες βετεράνους του στρατού των ΗΠΑ, έδειξε ότι το 30% υπήρξαν θύματα βιασμού στη διάρκεια της στρατιωτικής τους υπηρεσίας! 

 Ακόμη πιο συγκλονιστικά είναι τα στοιχεί που παρουσιάζονται σε βιβλίο της Helen Benedict με τίτλο «Ο μοναχικός στρατιώτης».

Η συγγραφέας του βιβλίου συναντήθηκε και μίλησε με γυναίκες στρατιωτικούς που υπηρέτησαν στο Ιράκ. Οι εικόνες που τις μετέφεραν μέσω συνεντεύξεων είναι ανατριχιαστικές. 


Μία στρατιωτικός η Chantelle Henneberry, ανέφερε τον «φιλαράκο» που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο στρατό ,εννοώντας κάποια συνάδελφο με την οποία πάντα πήγαινε μαζί στα λουτρά της μονάδας «ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες βιασμού! Η ίδια ήταν η μόνη γυναίκα στη μονάδα της και η ανασφάλειά της ήταν μεγάλη. 

Κι αν τα ποσοστά βιασμού στον αμερικανικό στρατό είναι στο 30%,γίνεται κατανοητό τι γίνεται με τα ποσοστά σεξουαλικής παρενόχλησης,θέμα στο οποίο οι αμερικανοί είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Το 90% των γυναικών έχει δηλώσει ότι έχουν παρενοχληθεί σεξουαλικά . 90% είναι σύμφωνα με τις μελέτες και το ποσοστό των γυναικών οι οποίες δεν έχουν καταγγείλει το βιασμό τους! Και το χειρότερο είναι ότι αυτές οι γυναίκες αναγκάζονται να συνεχίσουν να εργάζονται κάθε μέρα δίπλα στον ή τους βιαστές τους.

Οι γυναίκες του αμερικανικού στρατού δικαιολογούν αυτή την απροθυμία να καταγγείλουν τους βιασμούς,είτε στις πιέσεις ανωτέρων , είτε στις εξαιρετικά επιεικείς ποινές με τις οποίες έχουν τιμωρηθεί όσοι στρατιωτικοί κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για βιασμό.

Στις ελληνικές ΕΔ, περιπτώσεις βιασμού –ευτυχώς- επισήμως τουλάχιστον δεν έχουν καταγραφεί. Τώρα σ΄ ότι αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση; Επίσημα στοιχεία επίσης δεν υπάρχουν,αλλά αν τα Γενικά Επιτελεία ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα θα διαπιστώσουν ότι το...μεσογειακό μας ταπεραμέντο έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του και στις ένοπλες δυνάμεις 


http://xilopita.blogspot.com/2010/10/30_16.html

Τo «απόρρητο» των blogs

Τo «απόρρητο» των blogs με κατάληξη σε .com, καλύπτεται απ΄την Αμερικανική νομοθεσία, που προβλέπει ρητά πως «δεν επιτρέπεται να γίνει άρση του απορρήτου λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης».

Αν ο εισαγγελέας που το χειρίζεται κρίνει ότι δεν πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως είναι ο εκβιασμός) ΜΟΝΟ TOTE γίνεται άρση.Στις ΗΠΑ, οι bloggers προστατεύονται από το πρώτο άρθρο του Συντάγματος, που δίνει σε όλους "το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

To 2006, το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας γνωμοδότησε ότι οι bloggers "δεν θα διώκονται ποινικά αν ο διαδικτυακός τους τόπος φιλοξενεί σχόλια αναγνωστών που είναι συκοφαντικά προς τρίτα πρόσωπα." Λίγο αργότερα μάλιστα το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε και το δικαίωμά τους "να μην αποκαλύπτουν τις πηγές τους".

Τόσες δεκαετίες, τις πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας που φανατίζουν, εκβιάζουν, συκοφαντούν και γαλουχούν το μίσος και την διχόνοια στο έθνος μας κανέναν δεν συγκίνησαν. Φαίνετε το μερτικό των εκάστοτε πολιτηκάντηδων είναι ικανοποιητικό για να κάνουνε τα στραβά μάτια και να ασπάζονται την ελευθερία του λόγου επιλεκτικά...

Άρση της Ανωνυμίας; Ας άρουν πρώτα την βουλευτική τους ασυλία και το συζητάμε...

Φιλικά

Λόγιος Ερμής

http://logioshermes.blogspot.com
http://neakeratsiniou.blogspot.com/2010/10/o-blogs.html

Ένα εύλογο ερώτημα στον ΓΑΠ ...

που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα, ενώ πλανιέται στα χείλη όλων..

Γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν ζήτησε ένα μεγάλο δάνειο, ας πούμε 50 δις, αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές όταν τα spreads ήσαν στις διακόσιες μονάδες και το επιτόκιο χαμηλό ?

Δεν ήταν λογικό για έναν ηγέτη που νοιάζεται για τον λαό του να μην δημοσιοποιήσει τα κακά νέα για τη διαφθορά στην Ελλάδα και τις διάφορες κομπίνες των κυβερνήσεων ώστε να μην προκαλέσει ο ίδιος την καταστροφή ?

Γιατί τόση σπουδή να καταγγείλει στη διεθνή κοινωνία τη διαφθορά του πολιτικό-οικονομικού συστήματος της Ελλάδας ? ενώ συγχρόνως επέτρεπε την εκμετάλλευση και την καταλήστευση της οικονομίας από τους σορτάκηδες με την σύμπραξη της Τράπεζας της Ελλάδος, ανεβάζοντας τελικά τα spreads από τις διακόσιες μονάδες στις 1000 !Πρώτα δανείζεσαι με καλούς ορους και μετά προσπαθείς να βάλεις τάξη στα δημοσιονομικά σου προβλήματα, χωρίς φανφάρες και με μόνο οδηγό τη σύνεση.

Γιατί θέλησε να τρομάξει τον ελληνικό λαό ρίχνοντας όλα τα βάρη επάνω του με μια τρομακτική προπαγάνδα που εξαπέλυσε -με τα παπαγαλάκια του- που θα την ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς?


Η λογική εξήγηση είναι ότι είχε την πρόθεση ή την εντολή να κάνει ακριβώς αυτό που έκανε σαν να ήθελε να τιμωρήσει τους Έλληνες γι' αυτή την κατάσταση που κατεξοχήν δημιούργησαν ο πατέρας του, ο Σημιτης και ο ίδιος.

Θα μπορούσε ωραιότατα να βάλει μια τάξη στα οικονομικά αφού πρώτα είχε εξασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό με χαμηλό επιτόκιο ώστε να έχει ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί αργότερα και κατόπιν να φέρει στην δημοσιότητα τις δυσκολίες της χώρας. Αλλά και αυτό με μέτρο, όχι με τις κραυγές που το έκανε.

Πολλές άλλες χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά καμιά δεν κατηγορήθηκε από τον ίδιο της τον πρωθυπουργό για διαφθορά και ανικανότητα να εξοφλήσουν το χρέος τους.

Τι να έκαναν οι δανειστές μας όταν έμαθαν τα νέα ? δεν θα ανέβαζαν συνεχώς τα επιτόκια? Και δεν θα απαιτούσαν να πάρουν τώρα, από μια αιμορραγούσα Ελλάδα, όποια προίκα της άφησε ο καλός Θεούλης και κάποιοι γενναίοι πραγματικοί Έλληνες?

Γιατί δεν έκανε την μόνη σωστή κίνηση? είναι ένα μεγάλο ερώτημα που πλανιέται στη σκέψη όλων των Ελλήνων αυτή την ώρα που αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, σε όλο της το μεγαλείο, το ελεεινό σχέδιο της οικονομικής απογύμνωσης μιας Ελλάδας που σπαράζει κάτω από τα τρωκτικά της διεθνούς τοκογλυφίας.

Δεν ξέρουμε πως μπορούμε να το ονομάσουμε αυτό ? προδοσία ? ανικανότητα ? η υποκριτική ειλικρίνεια ?

Οι Γερμανοί τον ..τίμησαν γιατί ....βρήκε τρόπο να δανειστεί με υπέρογκα επιτόκια για να μπορέσει να τους δώσει πίσω μερικά από τσ δανεικά, χρεώνοντας για πάντα την Ελλάδα.
Αυτό κι αν είναι γκεμπελικό!

Και οι "φανφάρες" ότι όλα πάνε καλά συνεχίζονται και θα συνεχίζονται μέχρι να πέσει αναίσθητη κάτω από τα χτυπήματα των τοκογλύφων ολόκληρη η Ελλάδα, και τότε -σύντομα νομίζουμε - θα κάνει εκλογές για να τις χάσει, -μιας και θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του- και θα φύγει νύχτα πιστεύοντας ότι θα πάρει τις θέσεις στην διεθνή σκηνή που του έταξαν. Όταν ξυπνήσει και δει την αλήθεια, τι έκανε και τι του κάνανε, θα χλωμιάσει από την εξαπάτηση.

Θα μας απαντήσετε άραγε κ. Παπανδρέου στο μεγάλο αυτό ερώτημα ?

UDEMAND ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ...

Πληρώνονται 1.500 Αγροφύλακες χωρίς να δουλεύουν.!!!!

Eν μέσω οικονομικής κρίσης 1.500 αγροφύλακες συνεχίζουν να πληρώνονται χωρίς να …δουλεύουν. 

Από το Μάρτιο του 2010 η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης είχαν ανακοινώσει ότι «θα γινόταν μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία», κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη δασική υπηρεσία. Αυτά καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δασοφυλάκων Δημοσίων Υπαλλήλων.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δασοφυλάκων Δημοσίων Υπαλλήλων αναφέρει τα εξής:

Στις 4 Μαρτίου 2010 η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης δήλωναν σε συνέντευξη τύπου: «….η μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία, ώστε να ενισχυθεί η φύλαξη των δασών...» Την είδηση την δημοσίευσε όλος ο έντυπος τύπος και έγινε δεκτός μετά πολλών επαίνων. 

Η σπουδή που επέδειξε η Κυβέρνηση προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά για την κατάργηση ενός «Σώματος» με αμφίβολο σκοπό και αρμοδιότητες και την παράλληλη μετακίνηση του προσωπικού της στα Δασαρχεία, μας έκανε να αναθαρρήσουμε. Όταν μάλιστα πρόκειται για ειλημμένη πολιτική απόφαση και τη στιγμή που η Δασική Υπηρεσία και η Δασοφυλακή βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης θεωρήσαμε ότι υπάρχει ελπίδα. 

Έξι μήνες μετά από αυτή την ανακοίνωση συνεχίζουμε να ακούμε για καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών αλλά στην πράξη τίποτα. Σε αυτό το διάστημα οι 1.500 περίπου αγροφύλακες συνεχίζουν να «εργάζονται» και να πληρώνονται.

Είναι δυνατόν 1.500 εργαζόμενοι που τους έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα μεταταχθούν σε άλλη Υπηρεσία να παραμένουν στις θέσεις τους, να παριστάνουν ότι εργάζονται και ταυτόχρονα να τους πληρώνουμε; Σε αυτούς τους έξι μήνες το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν κυριολεκτικά πετάξει περίπου 9.000.000 €. Τόσο περίπου πληρώσαμε 1.500 αγροφύλακες για έξι μήνες για να κάθονται.
Και δυστυχώς (μια και διανύουμε περίοδο σκανδαλολογίας) κανένα Μέσο Επικοινωνίας δεν ασχολήθηκε με αυτό το θέμα γιατί τα δάση δεν πουλάνε . Ε, αν δεν είναι αυτό σκάνδαλο τότε ποιο είναι; 

Η υπομονή μας αλλά και των πολιτών πλέον εξαντλήθηκε. Οι Δασικοί υπάλληλοι βρισκόμαστε σε απόγνωση. Δεν είναι δυνατόν 700 Δασοφύλακες σε όλη την Ελλάδα να φυλάξουν το Δασικό Κεφάλαιο της Χώρας. Εκτός και αν νομίζουν ότι τα ελληνικά δάση θα τα φυλάξουν οι ανύπαρκτοι Αγροφύλακες !!!! 

Άντε και σ΄ ανώτερα. Λίγη ακόμα προσπάθεια και θα διαλυθεί ολοκληρωτικά η Δασική Υπηρεσία. Μια μικρή ώθηση, ένα σκούντημα και στο γκρεμό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επιτέλους να ολοκληρωθεί και μια πολιτική προσπάθεια με επιτυχία σ΄ αυτόν τον τόπο ρε παιδιά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Δ.Δ.Υ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιώργος Παπαδιάς
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Φλώτσιος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΥΠΟΥ
Κων/νος Κατσούδας

www.agrotypos.gr/
http://seleo.gr/

Η "χρυσή" διαθήκη του Αλέκου Τζανετάκου!!!

Π
έρασαν μόλις έξι μήνες από τον χαμό του Αλέκου Τζανετάκου που έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Η οικογένειά του πέρα από το πένθος της περιμένει ανυπόμονα να ανοίξει η "χρυσή διαθήκη" του αξέχαστου κωμικού ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου . 

Οι αδελφές του, που είναι και οι φυσικοί κληρονόμοι, βρίσκονται σε ετοιμότητα για να πάρουν στα χέρια τους όλα όσα δημιούργησε ο δικός τους άνθρωπος. Ο αξέχαστος ηθοποιός δεν είχε παιδιά και η περιουσία του είναι αρκετά μεγάλη αφού ήταν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς. 

Στην περιουσία του περιλαμβάνεται ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο και ένα μεγάλο κτήμα στο Διμηνιό Κορινθίας με μια μεγάλη κύρια κατοικία, όπως και τρία πανάκριβα αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων αντίκα. Και φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα από τη συμμετοχή του στις αμέτρητες ελληνικές ταινίες. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9107

Οι 50άρες με τα πλαστά στα χέρια της Αστυνομίας !!!

Γέμισαν τη Λαμία με πλαστά 50ευρα....

Δύο γυναίκες είναι στα χέρια της αστυνομίας και ανακρίνονται για τα πολλά πλαστά 50ευρα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η μια είναι από τη Λαμία, ηλικίας περίπου 50 ετών και η άλλη από την Κέρκυρα και αυτή στην ίδια ηλικία περίπου.


Η Αστυνομία είχε πληροφορίες για τις δύο καλοντυμένες και περιποιημένες κυρίες, που κυκλοφορούσαν με το μαύρο citroen, που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία, ότι έκαναν αγορές μικρής αξίας με πλαστά 50ευρα...


Το μεσημέρι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το citroen στην Πλατεία Λαού.


Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν να έχουν επάνω τους, αλλά και στο αυτοκίνητο πολλά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.


Οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν ανακρίνονται για να διαπιστωθεί από που προμηθεύονταν τα πλαστά χαρτονομίσματα και αν ανήκουν σε σπείρα που δρα πανελλαδικά, αφού σε πολλές πόλεις έχουν βρεθεί πλαστά 50ευρα, όπως σε Χαλκίδα και Καρπενήσι.




http://www.lamiareport.gr

Άγριο φονικό στη Λαμία: Τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ !!! (photos)

Άγριο φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας?

Σοκ έπαθαν οι λιγοστοί θαμώνες που είδαν το σκηνικό του φονικού να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους...


<<Γίναμε Σικάγο, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι εγκληματίες ανάμεσά μας>>
, είπαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες.

Πως έγινε το φονικό:


Τρεις Αλβανοί καθόντουσαν σε ουζερί της Λαμίας στη Νότια πλευρά της πόλης και έπιναν αμέριμνοι το ούζο τους .


Μπαίνουν μέσα 3 άλλοι Αλβανοί και κατευθύνονται στο τραπέζι τους. Οι θαμώνες νόμισαν ότι πάνε να καθίσουν γιατί ήταν φίλοι.


Ξαφνικά και χωρίς να πει κουβέντα ο ένας από αυτούς βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι (κάμα) και το καρφώνει στα πλευρά του 34χρονου Αλβανού που του είχε γυρισμένη την πλάτη.


Ταυτόχρονα οι άλλοι 2 με σιδερογροθιές χτυπούν τους άλλους δυο της παρέας, ενώ ο τρίτος με το μαχαίρι προσπαθεί να μαχαιρώσει και έναν 28χρονο από την παρέα.


Προλαβαίνει όμως να αρπάξει μια καρέκλα και να προστατευτεί από τον ψυχρό δολοφόνο.


Ο τρίτος παρέας έχει προλάβει να φύγει ελαφρά τραυματισμένος.


Οι 3 δράστες ψύχραιμοι και σαν να μη συμβαίνει τίποτα βγαίνουν από το μαγαζί και φεύγουν πεζοί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport,λίγο πιο πέρα επιβιβάστηκαν σε λευκό ΤΟΥΟΤΑ και εξαφανίστηκαν.


Το ΕΚΑΒ έφτασε σε λίγα λεπτά και παρέλαβε τον 34χρονο, που ψυχοραγούσε μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θαμώνων και του ιδιοκτήτη.


Ξεψύχησε λίγο πριν φτάσει στο Νοσοκομείο της Λαμίας.


Στο σημείο ο 28χρονος φίλος του, χτυπημένος και ματωμένος από τις σιδερογροθιές των φονιάδων, δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε.


Μιλώντας στο LamiaReport, είπε ότι γνωρίζει τον έναν από τους 3 δράστες πολύ καλά, ότι είναι Αλβανός, που μένει χρόνια στη Λαμία και ότι πριν από 3 χρόνια είχε μαζί του διαφορές.


Ωστόσο επέμενε έντονα λέγοντας ότι αυτή η παρεξήγηση είχε τελειώσει και νόμιζε πως είχε λυθεί...


Ο φίλος του που μαχαιρώθηκε, δεν είχε καμία σχέση με αυτή την παρεξήγηση.


Όταν τον ρωτήσαμε ποιος ήταν ο λόγος της παρεξήγησης, μας απάντησε: "Για μια γυναίκα"....


Τα στοιχεία του ενός δράστη έχουν δοθεί στην ασφάλεια που τον αναζητά...



http://www.lamiareport.gr/

Η.... ΛΥΠΗΤΕΡΗ μετά τις κάλπες..!!!!

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Η ομάδα του δεύτερου κλιμακίου της Eurostat βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα του εξονυχιστικού νέου ελέγχου θα ανακοινωθούν στις 22 Οκτωβρίου και σε αυτά θα αποτυπώνεται η πρόθεση των Βρυξελλών μετά την αναμενόμενη αναθεώρηση του ελλείμματος του....
2009 και τις επιπτώσεις στους στόχους του μνημονίου για το 2010.

Το διάβασμα των αριθμών και των στατιστικών καμπυλών προσομοιάζουν με κινεζικά για τους περισσοτέρους. Λίγοι καταλαβαίνουν, γι’ αυτό δεν δίνουν και την αρμόζουσα σημασία. Αυτό όμως που θα γίνει σίγουρα αντιληπτό από όλους θα είναι ο νέος «σεισμός» μετά τις 14 Νοεμβρίου.
 
Η  έκθεση της Ε.Ε. θα ανακοινωθεί σε μία εβδομάδα, οι εκλογές θα διεξαχθούν δεκαπέντε μέρες μετά και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα νέα επιπλέον μέτρα αμέσως μετά. Μέχρι τότε θα εμμένει στην πρακτική του λαϊκισμού που τόσο έντεχνα χρησιμοποιεί, δηλώνοντας ψευδώς ότι «κανένα νέο μέτρο δεν πρόκειται να επιβληθεί».

Το ΠΑΣΟΚ έχει την εντύπωση ότι ο ελληνικός λαός είναι ευκολόπιστος. Μετά από ένα χρόνο στη μιζέρια, μετά τη μεγάλη αύξηση της ανεργίας, την καταθλιπτική εικόνα που δείχνουν όλες οι μετρήσεις, την ανύπαρκτη ανάπτυξη, η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι όσα λέει αποτυπώνουν την αλήθεια. 
 
Κάνει λάθος όμως διότι τα στοιχεία δείχνουν ότι λιγοστεύουν κάθε μέρα που περνάει. Τα εισοδήματα της ελληνικής οικογένειας μειώνονται, έμμεσα ή άμεσα, καθημερινά. Και θα συρρικνωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς θα πλησιάζουμε προς τα τέλη του έτους. Πώς να πιστέψουν μία κυβέρνηση που επί ένα έτος άλλα λέει και άλλα πράττει;

Βρέθηκαν 36 κλεμμένα χαλιά της Μοιραράκη μετά από καταδίωξη !!!

Τα χαλιά βρέθηκαν μέσα σε μικρό φορτηγάκι, το οποίο πέρασε έξω από το κατάστημα της κας Μοιραράκη στη Γλυφάδα.



Μέσα σε ένα μικρό φορτηγό εντόπισαν οι αστυνομικοί στοιβαγμένα 36 χαλιά, τα οποία είχαν είχαν κλαπεί από το
κατάστημα της γνωστής τηλεπωλήτριας χαλιών, Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα πριν από δύο ημέρες


Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν το εν λόγω φορτηγό πέρασε έξω από το κατάστημα, στο οποίο ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί οι νέοι υαλοπίνακες. Για το λόγο αυτό υπάρχει ασφάλεια αλλά και περιπολίες αστυνομικών.






Αστυνομικοί που είδαν το φορτηγό το ακολούθησαν και ζήτησαν από τους επιβαίνοντες να σταματήσουν, κάτι που δεν έκαναν ποτέ. Ακολούθησε καταδίωξη, όπου οι ...


επιβαίνοντες του φορτηγού το εγκατάλειψαν και ξέφυγαν πεζοί.




Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο φορτηγό τα χαλιά και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εκτιμάται ότι οι ληστές είχαν αφήσει κάποιο ίχνος που ενδεχομένως τους ειχε φοβήσει και για το λόγο αυτό ξαναπέρασαν έξω από το κατάστημα.



Όπως προέκυψε το φορτηγό είχε κλαπεί από το Περιστέρι την ίδια μέρα της ληστείας στο κατάστημα της κας Μοιραράκη



newsit.gr
http://kataggeilte.blogspot.com/2010/10/36.html#ixzz12XvfVKj7

Απατεώνας υπέγραφε ως... Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!!!

Ανακοινώσεις για συναντήσεις της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου δημοσίευε απατεώνας, που ενημέρωνε για τις επόμενες κινήσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών μέσω Ίντερνετ!

Προσποιούμενος την κα. Ξενογιαννακοπούλου (που, σημειωτέον, έχουμε να την δούμε από τότε που ορκίστηκε στο νέο της πόστο), ο δράστης εξέδωσε ανακοίνωση σε mail και Twitter για τις συναντήσεις της υπουργού με Τούρκους αξιωματούχους ενόψει της νέας επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Η αναπληρώτρια υπουργός παρέπεμψε την υπόθεση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που αναζητά τα ηλεκτρονικά ίχνη του απατεώνα. 

star.gr

Κοριτσάκι 14 χρόνων συνελήφθη με χασίς!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό και μάλιστα… Κρητικό! Ένα άγουρο κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης, μαζί με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα! Χρειάστηκε δε να τους καταδιώξουν περιπολικά για να τους συλλάβουν!

Η 14χρονη μαθήτρια ήταν επιβάτης στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος πάτησε γκάζι όταν έπεσε σε μπλόκο και οι άνδρες της Αστυνομίας τους έκαναν σήμα να σταματήσουν σε έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η μηχανή και να συλληφθούν οι δύο επιβάτες, πάνω στους οποίους βρέθηκαν 110 γραμμάρια χασίς! Μετά την σύλληψη της ανήλικης, συνελήφθη και η μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας.

*** Όλα… μπόλικα τα είχε ένας 41χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο σπίτι του στην Άψαλο Πέλλας! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας που τον παρακολουθούσαν, κατέσχεσαν στην κατοικία του ένα κιλό και 170 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 1.030 σπόρους κάνναβης. Ήταν τα προϊόντα που είχε τρυγήσει από τα συνολικά 33 χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην αυλή του!

 
*** Η σύλληψη δύο νεαρών στο Κιλκίς με 39,6 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, οδήγησε τους αστυνομικούς στον προμηθευτή τους που εντοπίστηκε στο σπίτι του. Εκεί, κατασχέθηκαν τρία κιλά και 791 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και 1.925 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.


protothema.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/14_16.html

"Μαθαίνουν το σεξ πριν τα 15 "

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημερινοί έφηβοι, ζουν τελείως διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Έτσι 1 στους 2 δηλώνουν ότι έχουν ολοκληρωμένη
σχέση...

πριν από τα 15 του χρόνια. Σε έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, διαπιστώθηκε ότι το 48% των εφήβων, περίπου 600.000 είναι ενεργοί σεξουαλικά. 


Είναι αξιοσημείωτο ότι σε ποσοστό 18,3%, είχε σεξουαλική επαφή πριν από τα14. 
Ε όχι και έτσι ρε παιδιά. 
Πάντως φαίνεται ότι έχουν ενημέρωση από τηλεόραση, περιοδικά και φίλους.

http://dinatos.blogspot.com/2010/10/15_16.html 

Τέλος οι κoντές φούστες των μαθητριών στις παρελάσεις!!!!!

Τη δόξα του δικτάτορα Πάγκαλου φαίνεται πως ζήλεψαν οι ιθύνοντες του υπουργείου Παιδείας και έδωσαν οδηγίες οι… φούστες των μαθητριών στην...
παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να φτάνουν μέχρι το γόνατο.  


Η οδηγία αυτή φαίνεται πώς κάνει το γύρο των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, καθώς την περίοδο αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στα σχολεία η προετοιμασία για τη μαθητική παρέλαση. Εκπαιδευτικοί κύκλοι και στο Ηράκλειο, επισημαίνουν ότι τα
τελευταία χρόνια η εμφάνιση των μαθητριών, δεν αρμόζει στην περίσταση των τιμητικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο. 


Οι μαθήτριες πάντως και ειδικά οι τελειόφοιτες δείχνουν να δυσανασχετούν με τις οδηγίες του υπουργείου, αφού η παρέλαση φαίνεται πως είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τις ίδιες. Πολλές φορές εξάλλου, ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει… ιλιγγιώδη ντεκολτέ, πολύ μίνι φούστες και ψηλά τακούνια για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, με αποτέλεσμα η μαθητική παρέλαση να μετατρέπεται σε πασαρέλα.

Η οδηγία πάντως της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας είναι σαφής: «Η εμφάνιση των μαθητών στην παρέλαση θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής και κόσμια», ενώ σε έκκληση προς τους διοργανωτές εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Όποια σχολεία δεν παρελαύνουν με παραδοσιακές φορεσιές, να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο μήκος της φούστας, το οποίο θα πρέπει να είναι στο ύψος του γονάτου, καθώς και στα παπούτσια τα οποία θα πρέπει να είναι σκουρόχρωμα και όχι αθλητικά.

Επειδή η παρέλαση απαιτεί σοβαρότητα και ευπρέπεια, η οποία αρμόζει στη μαθητική ιδιότητα, θα θέλαμε να επισημάνουμε και να επιστήσουμε την προσοχή πρώτιστα στους διευθυντές, αλλά και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ώστε να φροντίσουν τόσο για την κόσμια εμφάνιση όσο και για την κόσμια συμπεριφορά των μαθητών, καθ' όλη τη διαδρομή της παρέλασης». 

Σημειώνεται πάντως πως το θέμα της εμφάνισης των μαθητών στην παρέλαση, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν το υπουργείο Παιδείας, ενώ η εντολή που είχε δοθεί για αποκλεισμό μαθητών από την παρέλαση στην περίπτωση που η εμφάνισή τους δεν ήταν η ενδεδειγμένη, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2009, μάλλον δεν εφαρμόστηκε ικανοποιητικά.


www.tolmi.gr
http://dinatos.blogspot.com/2010/10/o_16.html

Περιεργο μαθηματικό πρόβλημα..!!!!!

Πολλαπλασιάσετε :

13837 X (την ηλικία σας) X 73=??? 


Ποιό νομίζετε οτι είναι το αποτέλεσμα; !
 
 

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE!!!!

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  LIVE!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 

ΠΑΤΗΣΤΕ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ LIVE!!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ   LIVE!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 

ΠΑΤΗΣΤΕ


        ΕΔΩ!!!





                  ΚΑΙ                                                                             ΕΔΩ!!! 
     
                  ΚΑΙ      ΕΔΩ!!!

3.5 χρόνια φυλάκιση σε τραπεζικό υπάλληλο για κατάχρηση!!!

Ποινή φυλάκισης τριάμισι χρόνων εναντίον 38χρονου τραπεζικού υπαλλήλου από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, για υπόθεση κατάχρησης χρηματικού ποσού 1 εκατομμυρίου, 245 χιλιάδων ευρώ  επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα.


Οπως αναφέρθηκε στο Κακουργιοδικείο, ο 38χρονος εργαζόταν σε υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας στο Παραλίμνι από τα ταμεία της οποίας «έκανε φτερά» το ποσό του 1 εκατομμυρίου, 245 χιλιάδων ευρώ. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες κατά το 2007 και τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ο 38χρονος, ο οποίος είναι νυμφευμένος και πατέρας ενός 11χρονου παιδιού, παραδέχθηκε ενοχή και στις 193 συνολικά κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του. Οι πλείστες κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν κατάρτιση και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων ενοικιαγοράς, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών επιταγών καθώς και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. 

Στο Κακουργιοδικείο αναφέρθηκε επίσης ότι τα χρήματα που καταχράστηκε ο κατηγορούμενος δεν τα επέστρεψε μέχρι σήμερα στα ταμεία της τράπεζας όπου εργαζόταν. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου, αγορεύοντας στο δικαστήριο για μετριασμό της ποινής, ανέφερε ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που ο πελάτης του καταχράστηκε, το εξόδευσε σε ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Κατά την επιμέτρηση της ποινής λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή και συνεργάστηκε με τις ανακριτικές αρχές. 

http://katohika.blogspot.com/2010/10/35_15.html

Τον βρήκε η μητέρα του μαχαιρωμένο....

Αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καρφώνοντας ένα μαχαίρι 12 πόντων στην κοιλιά του.
Ο λόγος για έναν 40χρονο - παραλίγο αυτόχειρα- που βρέθηκε από την ίδια του τη μητέρα αιμόφυρτος στο κρεβάτι του το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Κουρούτας Ηλείας.

Η μητέρα του έντρομη κάλεσε επί τόπου ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Πηγή: ilianet.gr
zougla.gr
madata.gr

Απο λάθος εκτίμηση έγινε η κατολίσθηση στα Τέμπη - Όλες οι παρακαμπτήριες


Λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του έργου όπου οι ιθύνοντες διατυμπάνιζαν πως το πέρασμα των Τεμπών είναι πλέον ασφαλές ήρθε άλλη μία πτώση βράχου για να μας θυμίσει το τραγικό περιστατικό με την κατολίσθηση όπου...

"Σήριαλ" οι "ροζ φοιτήτριες" της Πάτρας!!!!

Π
άει καιρός (σχεδόν ένας χρόνος) που ο «Κόσμος» αποκάλυψε το ροζ κύκλωμα με τις φοιτήτριες στην Πάτρα, με τη σχετική αποκάλυψη να ανακυκλώνεται πανελλαδικά από μέσα ενημέρωσης.
 
Όμως, για κάποια blogs φαίνεται ότι δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα. Αντιγράφουμε από το blog «kampia»: «Σάλος στην Πάτρα με τις φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μια 18χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία...


Από τα φοιτητικά έδρανα του. Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε ερωτικά ραντεβού, που κλείνονταν μέσω Ιντερνετ, σε ξενοδοχεία της πόλης, με πελάτες που τις πλήρωναν για τις υπηρεσίες τους από
400 έως 1.000 ευρώ τη φορά. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν το ροζ κύκλωμα που δρούσε μέσω διαδικτύου και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν δεκάδες φοιτήτριες».


Όντως, σαν να μην πέρασε μια μέρα...!

http://dete.gr/news.php?article_id=8922

ΠΑΤΡΑ: "Θα σου σβήσω το τσιγάρο στη μούρη"

Μ
προστά μας στάθηκε μία απελπισμένη μάνα! Θύμα εκβιασμού και κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της.  

Περίπτωση σπάνια ή μοναδική; Αναμφισβήτητα όχι. Μεγάλωσε τα παιδιά της, και σήμερα βιώνει τον εξευτελισμό από τον πρώην άνδρα της. 

«Με απείλησε πως θα μου σβήσει τσιγάρο στο πρόσωπο. Ότι θα μου βγάλει τα έντερα. Με χαρακτηρίζει άθλια μπροστά στα παιδιά μου. Με έχει απειλήσει μπροστά στα παιδιά αλλά ακόμη και σε δημόσιο χώρο. Πραγματικά είμαι σε απόγνωση», μας είπε. 


Τα βάζει ακόμη και με την αστυνομία. «Τους έχω καλέσει πολλές φορές. Ερχόταν στο σπίτι μου και με απειλούσε. Καλούσα το 100, τους έλεγα ότι είχα δικαστική απόφαση, πως είχα το έγγραφο με τα ασφαλιστικά μέτρα, πως δεν θα έπρεπε να με πλησιάζει, και εκείνοι μου απαντούσαν: Δεν έχουμε περιπολικό να στείλουμε.


Μα πού ζούμε;», αναρωτήθηκε.
Η 39χρονη γυναίκα (από την Πάτρα) δήλωσε πως έφθασε στο σημείο να κάνει δέκα μηνύσεις στον εν διαστάσει σύζυγό της. Αλλά ουδέποτε βρήκε συμπαράσταση από τις ελληνικές Αρχές. «Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα είμαι σίγουρη πως αυτά τα πράγματα δεν θα συνέβαιναν. Θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Όμως τυχαίνει να ζω εδώ και νιώθω πως οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν.

Ποιος αλήθεια βοηθά όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και μένουν στο έλεος του κάθε άνδρα, συζύγου, πρώην συζύγου, που ασκεί σωματική και ψυχολογική βία εναντίον τους;», ρωτά εύλογα. 

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, ο πρώην σύζυγός της διαδίδει... όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ένα σωρό κακοήθειες για εκείνη. «Τις γνωστές κακοήθειες που λένε για μία γυναίκα. Δεν χρειάζεται να πως περισσότερα. Όλοι μπορούν να φανταστούν τι λέει για μένα. Σας παρακαλώ πολύ μην γράψετε τίποτα για τα παιδιά μου. Ούτε για εκείνον. Απλά γράψτε κάτι για να ευαισθητοποιηθούν οι αρχές. Να βοηθούν τις ανήμπορες να αντιδράσουν γυναίκες», κατέληξε.

Ανύπαρκτη η υποστήριξη στην Ελλάδα

 
Οι υποστηρικτικές δομές στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Υπάρχει ένας ξενώνας στην Αθήνα, ένας στον Πειραιά και ένας στη Θεσσαλονίκη. Στον αντίποδα, στις χώρες της Ε.Ε. υλοποιήθηκαν πολλές πολιτικές για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και ιδιαίτερα για τα θύματα της ενδο-οικογενειακής βίας, με προστατευτικά δίκτυα, κέντρα υποδοχής κακοποιημένων γυναικών και παιδιών.


Οι δομές βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και τα προγράμματα που αναπτύχθηκαν στηρίζουν τις γυναίκες σε πολλαπλά επίπεδα, όπως π.χ. ψυχολογικά, ηθικά, παρέχουν ένα ελάχιστο εισόδημα μέχρι να συνέλθουν από αυτή την κατάσταση, παρέχουν εργασία και σπίτι μετά την αποκατάστασή τους. 

http://dete.gr/

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE!!!!!!

 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ 


ΕΔΩ!!!

 ή   ΕΔΩ!!!!

ή  ΕΔΩ!!!!

Συλλήψεις για μαστροπεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 54χρονος Έλληνας και μια 28χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενοι για μαστροπεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σπίτι στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που άνηκε στον συλληφθέντα και εκεί κρατούνταν πέντε αλλοδαπές τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία. Η 28χρονη συνελήφθη όταν μετέφερε τρεις γυναίκες με το αυτοκίνητό της.

Οι αρχές αναζητούν άλλα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που ήθελαν να αποκτήσουν κέρδη εξωθώντας γυναίκες στην πορνεία.

Οι δύο από τις αλλοδαπές που ήταν θύματα των κατηγορούμενων θα επιστρέψουν με δική τους απόφαση στις χώρες καταγωγής τους και η μια φιλοξενείται σε ξενώνα μη κυβερνητικής οργάνωσης.


cosmo.gr

Έγγραφο «φωτιά»: Εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα!!!!

Ντοκουμέντο φωτιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Αποκαλύψεις», το οποίο επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια αλλά και τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, παρά τις θετικές δηλώσεις Γερμανών και άλλων αξιωματούχων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ ή της Κομισιόν.


Πρόκειται για ένα non paper του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, dr. Roland Wegener και της Διοίκησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου προς τη γερμανική καγκελαρία και στο γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχανιών, το οποίο φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα το φθινόπωρο του 2010».


Στο απόρρητο αυτό σημείωμα , μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι:
1)      « Η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί αιτία για ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. Η πρόοδος στην εξυγίανση των κρατικών οικονομικών δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως η οικονομία έχει απαλλαγεί από τα προβλήματά της. Αντιθέτως χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν, απολύουν εργαζόμενους. Ο φαύλος κύκλος διαιωνίζεται. Ο ένας τομέας μετά τον άλλον πλησιάζει την καταστροφή. Τον ερχόμενο χειμώνα θα υπάρχουν 1,5 εκατ. άνεργοι, δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού θα είναι χωρίς δουλειά».


2)      «Χώρες όπως η Πορτογαλία και η Ελλάδα αντιμετωπίζονται πλέον, ως χώρες μόνο για διακοπές και ως αγορές για την πώληση καταναλωτικών αγαθών. Αυτό δεν μπορεί να τους δώσει διάρκεια ζωής και σίγουρα όχι μέσα στην Ευρωζώνη».


3)      «Πολλές ελληνικές επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται στην κοινή αγορά ως μη ανταγωνιστικές, ενώ διεθνείς όμιλοι αποχωρούν, αφού μπορούν να διαχειρίζονται τη μικρή ελληνική αγορά από το εξωτερικό».


4)      «Στον τομέα του σχεδιασμού επικρατεί απόλυτη άπνοια, οι δε μηχανισμοί απορρίπτονται όλο και περισσότερο και γυρίζουν την πλάτη στη χώρα». Επίσης προβλέπεται  ότι «θα υπάρξει ένα καυτό φθινόπωρο με βίαιες διαμαρτυρίες», παρότι όπως αναφέρεται δεν αναμένονται σοβαρές πολιτικές αλλαγές.


5)     «Ακόμα κι αν έπεφτε η κυβέρνηση Παπανδρέου, η διδακτορία των άδειων ταμείων θα παρέμενε».


6)      Τέλος γίνεται αναφορά στην πρόταση του οικονομολόγου Norbert Braems για «πακέτο 20 δις το οποίο θα διανεμηθεί από το 2012 ως το 2017, προκειμένου να προωθηθούν έργα υποδομής αλλά και να υπάρξει προσέλκυση βιομηχανικών επενδύσεων.»

star.gr

Θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τα Ελληνικά blogs; ...Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλο της το μεγαλείο !!!

Με νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Τηλέμαχος Χυτήρης και το ΠΑΣΟΚ, θα προσπαθήσουν να φιμώσουν τα ελληνικά blogs
από ΓΡΕΚΙ
Διαβάζουμε στο χθεσινό Βήμα...

Το τρίτο θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη είναι το ζήτημα των blogs και των siteς, χωρίς όμως να ληφθεί απόφαση για το νομικό καθεστώς που θα τα διέπει. Ο υπουργός προσανατολίζεται, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, να εισαγάγει νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ενωση, λέγοντας «θέλω να δω τι ισχύει στην Ευρώπη και πώς μπορούμε εδώ να τα εφαρμόσουμε».

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΘΑ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...
ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ BLOGS ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ "ΑΛΛΆ". ...



Από prezatv
Ζήτημα με τις σπατάλες των εκπομπών

Το θέμα της ΕΡΤ έχει απασχολήσει για άλλη μία φορά την κυβέρνηση, μετά τις πρόσφατες καταγγελίες για σπατάλες, για ανάθεση εκπομπών σε διαφόρους χωρίς αιτιολογία και για υπερβολικούς μισθούς που δόθηκαν. «Δεν είμαι διατεθειμένος να τα αφήσω αυτά,θα γίνει ένας εξορθολογισμόςώστε να υπάρξει και ο αναγκαίος σεβασμός στα χρήματα του ελληνικού λαού» δήλωσε ο κ. Χυτήρης. Οσον αφορά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το κόστος και την ποιότητα ορισμένων εκπομπών, ανάμεσα στις οποίες και αυτές που αφορούσαν αφιερώματα σε τραγουδιστές ή τραγουδίστριες, ο κ. Χυτήρης αποκάλυψε: «Ο θόρυβος γίνεται αδίκως, αφού έδωσα εντολή να επανεξετασθούν οι προϋπολογισμοί τους από τη νέα διοίκηση που θα ορισθεί».


Ηδη έχουν παραδοθεί δύο πορίσματα για ατασθαλίες και σπατάλες στην ΕΡΤ, και ασκήθηκαν και ποινικές διώξεις κατά της προηγούμενης διοίκησης. Αναμένεται εντός των ημερών να παραδοθεί και ένα τρίτο πόρισμα, το οποίο αφορά τις μεικτές παραγωγές και τα έξοδα της ΕΡΤ κατά την περίοδο της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων.



Το τρίτο θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή σύσκεψη είναι το ζήτημα των blogs και των siteς, χωρίς όμως να ληφθεί απόφαση για το νομικό καθεστώς που θα τα διέπει. Ο υπουργός προσανατολίζεται, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, να εισαγάγει νομολογία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας «θέλω να δω τι ισχύει στην Ευρώπη και πώς μπορούμε εδώ να τα εφαρμόσουμε».


 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_5856.html

Νέο Τειρεσία δημιουργεί το «κίνημα των αποδείξεων»!!!!

Ηλεκτρονικό «φακέλωμα» επιχειρήσεων και καταναλωτών…

Όλοι στα «δίχτυα» Εφορίας και Τραπεζών…

Ένα νέο «Τειρεσία» ή αλλιώς… ηλεκτρονικό φακέλωμα καταναλωτών και επιχειρήσεων θα δημιουργήσουν Υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζες, με το λεγόμενο «κίνημα των αποδείξεων». 
 
Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τα στοιχεία αγορών και πωλήσεων, που κάνει ο καθένας μας, με ηλεκτρονικές κάρτες για να προχωρούν έπειτα σε πιστοληπτικές αξιολογήσεις των επιχειρήσεων, αλλά και να ελέγχουν τι, πόσο και πότε αγόρασαν οι καταναλωτές. 

Πρόκειται για μια κίνηση που άπτεται του αγώνα δρόμου που κάνει το Υπουργείο Οικονομικών, για να συγκεντρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι αποδείξεις από τις αγορές τους, ώστε να φορολογηθούν… λιγότερο!
Όμως όταν και εφόσον υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, κανείς δεν θα μπορεί να εμφανίζει μεγάλα ποσά αγορών (άρα και αποδείξεων), αφού αυτές θα είναι αναλυτικά καταχωρημένες στο φάκελό του!
 
ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ… ΜΑΥΡΑ!

Αν τελικά υλοποιηθεί αυτή η κίνηση, πολλοί τονίζουν, ότι είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι «μαύρες αγοραπωλησίες». Οι καταναλωτές δηλαδή να μην ζητούν αποδείξεις, κάτι που θα «βολεύει» και τους εμπόρους, αφού, ως γνωστόν, όσο πιο πολλές νόμιμες πωλήσεις κάνουν, αυξάνει ο τζίρος τους και τόσο περισσότερο φορολογούνται. 

Εξάλλου, είναι ορατή σε όλους σχεδόν, η… φρενίτιδα με την οποία οι περισσότεροι καταναλωτές μαζεύουν τις αποδείξεις, για να φορολογηθούν λιγότερο. 

Παρά τα όρια που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Οικονομικών, και αφορούν την αναλογία του ύψους των αποδείξεων με το συνολικό εισόδημα του κάθε καταναλωτή, αυτό που τονίζουν πολλοί είναι, πως μια τέτοια κίνηση θα αυξήσει τις παράνομες αγοραπωλησίες. 

Παράλληλα, οικονομικοί κύκλοι σημειώνουν, πως οι επιχειρήσεις τη δεδομένη στιγμή χρειάζονται πρωτίστως κίνητρα για να δουλέψουν, αφού οι περισσότερες είναι βυθισμένες στην κρίση. Κάποιοι  περιμένουν να πάρει άμεσα θέση η Κυβέρνηση για το θέμα, ώστε να ξέρουν όλοι, καταναλωτές και έμποροι, τι τελικά θα γίνει…
 
 
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ(Μιχάλης Παπακωνσταντίνου) 

Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί...

Κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων αρχίζει το υπουργείο Οικονομικών, για να εισπράξει ληξιπρόθεσμες οφειλές 36...
εκατομμυρίων ευρώ, από 90 μεγαλο-οφειλέτες του δημοσίου.
 
Στους οφειλέτες αυτούς είχαν σταλεί επιστολές-προσκλήσεις για εξόφληση των οφειλών τους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους τα χρέη τους έως και τις 29 Οκτωβρίου. Όσοι δεν ανταποκριθούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με προσωρινούς ελέγχους από τη εφορία, και θα κινδυνεύσουν με εκποίηση της περιουσίας τους.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τετάρτη αρχίζει η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων σε επιχειρήσεις και επιτηδευματίες για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των χρήσεων 2000 έως 2009.
 

Θανατική ποινή για τον gay πρίγκιπα που δολοφόνησε τον υπηρέτη του;

Το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής αντιμετωπίζει ο ομοφυλόφιλος Σαουδάραβας πρίγκιπας, Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir al Saud, εάν οδηγηθεί τελικά ενώπιον της σαουδαραβικής Δικαιοσύνης, για την δολοφονία ενός υπηρέτη του.

Ο 34χρονος Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir al Saud, εγγονός του βασιλιά Abdullah της Σαουδικής Αραβίας, κατηγορείται ότι σκότωσε τον Bandar Abdullah Abdulaziz σε ακριβό ξενοδοχείο του Λονδίνου, αφού τον κακομεταχειριζόταν επί εβδομάδες. Ο πρίγκιπας κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον υπηρέτη σε μια άγρια επίθεση με «σεξουαλικά κίνητρα».


Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι δύο άνδρες είχαν σχέση.


Να σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία θεωρείται παράνομη στη Σαουδική Αραβία κι επισύρει τη θανατική ποινή που ακόμη εφαρμόζεται στη χώρα.



zougla.gr
madata.gr

Όχι και το ... Playstation ρε παιδιά…!!!!

Τελικά οι κλέφτες που κυκλοφορούν τελευταία στην Ηλεία δεν έχουν όρια, δεν είναι επιλεκτικοί και τελευταίως αποδεικνύονται πολύ τυχεροί…

Μετά τον Πύργο το Αστυνομικό Δελτίο κατέγραψε νέο περιστατικό με σοβαρή κλοπή κοσμημάτων, αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα. 


Βέβαια συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όμως καταγράφηκε χθες. Από διαμέρισμα τρίτου ορόφου πήραν κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και ανάμεσα σε αυτά αλυσίδες από λευκόχρυσο, παιδικές ταυτότητες, μονογράμματα, ρολόγια, σκουλαρίκια, βέρες, δαχτυλίδια κ.α. 

Κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ πήραν και από σπίτι στον Κακόβατο, καθώς και ένα «πενηντάρι» που βρήκαν μπροστά τους.
Στο Τραγανό, οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι αλλοδαπής και της έκλεψαν δέκα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια, άλλα δέκα γυναικεία, τέσσερα βραχιόλια, δύο ζευγάρια σκουλαρίκια και πέντε σταυρούς με χρυσή αλυσίδα. 


Η αξία των παραπάνω είναι 3.000 ευρώ. Στα Άγναντα Πηνείας, οι διαρρήκτες δεν αρκέστηκαν στα 4.500 ευρώ που υπήρχαν στο συρτάρι ντουλάπας στην κρεβατοκάμαρα μονοκατοικίας. Πήραν και το Playstation, μαζί με ένα στερεοφωνικό και ένα ξύλινο τραπεζάκι. Άλλα το Playstation θέλει και κουβέρτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ,γι' αυτό και πήραν και τα κλινοσκεπάσματα, όλα τα παραπάνω αξίας 2.000 ευρώ.

Στα Λεχαινά ακόμα δεν πιστεύουν οι παθόντες πως ,αλλά κυρίως γιατί, δύο άντρες και μια γυναίκα έκλεψαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού τους 500 τούβλα… Εδώ δεν έχει ουσία το κόστος αλλά το ότι έφτασαν να κλέβουν πράγματα που θεωρητικά δεν έχουν αξία για έναν κλέφτη. Μάλλον ανήκουν στην ομάδα που έκλεψε πλακάκια και κόλλα προχθές στον Πύργο.


Ο σημερινός «μπαξές» του αστυνομικού δελτίου είχε και «μαϊμούδες». Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν στον Πύργο με 49 ζευγάρια απομίμηση γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών. Οι «μαϊμουδιάρηδες» μας είχαν έρθει από το Αίγιο, όπου μένουν μόνιμα.


Φοβούνται «ντου» από Έλληνες αναρχικούς...!!!

Μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Ρώμης διοργανώνει το Σάββατο το κεντροαριστερό συνδικάτο Cgil, το οποίο αντιτίθεται στην προσπάθεια της Fiat να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να προχωρήσει στην υπογραφή ξεχωριστών συμφωνιών στην κάθε παραγωγική μονάδα.

Εν όψει της διαδήλωσης ωστόσο, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, εξέφρασε την ανησυχία του για τις πιθανότητες διείσδυσης στην πορεία βίαιων ομάδων, προερχόμενων από το εξωτερικό. 


«Η μεγάλη πλειοψηφία των διαδηλωτών θα κατέβει στους δρόμους ειρηνικά, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος, κάποιες ομάδες να αποκοπούν από την πορεία και να αρχίσουν να σπάνε βιτρίνες» δήλωσε ο Μαρόνι σε εκπομπή της Rαi. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η εφημερίδα «Il Messaggero», σε άρθρο της με τίτλο «Η ιταλική αντιτρομοκρατική φοβάται μαζική μετάβαση από τα Εξάρχεια των Αθηνών», τονίζει ότι «ο μεγαλύτερος συναγερμός, για τη σαββατιάτικη διαδήλωση, αφορά στον κίνδυνο παρείσφρησης Ελλήνων αναρχικών, αλλά και Γάλλων, Βάσκων, Γερμανών, ακόμη και Σέρβων». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η κινητοποίηση του συνδικάτου Fiom-Cgil, καταφέρνει να απορροφήσει άμεσα τη δυσφορία που παρατηρείται στο εξωτερικό».

«Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να αποτρέψουν, ή τουλάχιστον, να ελέγξουν, τη μαζική άφιξη ομάδων διαδηλωτών, που μπορεί να προκαλέσουν ταραχές στη διαδήλωση και να αποφύγουν τυχόν υποτίμηση του κινδύνου, όπως συνέβη στη Γένοβα το 2001, με τη διάσκεψη G8 και στο στάδιο της ίδιας πόλης, την περασμένη Τρίτη» υπογραμμίζει ο ιταλός δημοσιογράφος Μάσιμο Μαρτινέλι.
Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της Fiom, Μαουρίτσιο Λαντίνι, τόνισε ότι «δεν προκύπτει να υπάρχει κανένας κίνδυνος επεισοδίων αλλά, σε κάθε περίπτωση, η τήρηση της δημόσιας τάξης συνεχίζει να είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Εσωτερικών».


Από την Κεντροαριστερά, τόσο ο πρώην εισαγγελέας Αντόνιο Ντι Πιέτρο, της «Ιταλίας των Αξιών», όσο και ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Βάλτερ Βελτρόνι, του «Δημοκρατικού Κόμματος», προσθέτουν ότι «δεν πρέπει να καλλιεργηθεί ένταση και, αν υπάρχουν απόρρητες πληροφορίες, να αξιοποιηθούν και να υιοθετηθούν όλα τα δέοντα, σχετικά μέτρα»


http://www.protothema.gr/
http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/blog-post_6763.html

Βρήκαν σεντούκι με λίρες στα έργα της Πατρών - Πύργου!!!!!

Βούιξαν» η Δυτική Αχαΐα και η Ηλεία για το σεντούκι με τις χρυσές λίρες που βρήκε χειριστής σκαπτικού μηχανήματος κοντά στο Λάππα! 

Μάλιστα όπως λένε καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, στην περιοχή έχουν ήδη καταφθάσει χρυσοθήρες! 

Σύμφωνα με όσα λέγονται (ακόμη και από συνάδελφο τού χειριστή) όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στα έργα της Ολυμπίας Οδού (για τη νέα χάραξη της Πατρών-Πύργου) επιχείρησε να ξεριζώσει μία ελιά σε χωράφι της περιοχής. Ξαφνικά κατάλαβε ότι... κάτι υπήρχε κάτω από την ελιά, κατέβηκε από τον εκσκαφέα και έκπληκτος αντίκρισε ένα παλιό σεντούκι! 

Το άνοιξε σπάζοντας το λουκέτο και ανακάλυψε... ότι ήταν γεμάτο χρυσές λίρες. 

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην περιοχή (το συζητούν στα καφενεία από το Λάππα... μέχρι την Αμαλιάδα) ενδέχεται το ποσό που πήρε ο χειριστής να έφθανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ (ως ποσοστό).
Η είδηση δεν είδε μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και αυτό δημιουργεί κάποια ερωτηματικά! Εκτός και αν όλοι όσοι το έμαθαν αποφάσισαν να το κρατήσουν «επτασφράγιστο μυστικό» (για ευνόητους λόγους). 

Όμως συνεργάτης της εφημερίδας "Κόσμος της Πάτρας"  πληροφορήθηκε από δύο ανθρώπους (με καταγωγή από Λάππα και Αμαλιάδα) και μάλιστα άσχετους μεταξύ τους, την ύπαρξη της συγκεκριμένης πληροφορίας. Δεν υιοθετούμε τα όσα διαδίδονται, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρχει... καπνός (δηλαδή χρυσός). Και το γεγονός ότι στην περιοχή έχουν «πλακώσει» χρυσοθήρες και από άλλες περιοχές της Ελλάδος πιθανόν να επιβεβαιώνει την ορθότητα των όσων ακούγονται. 

Αρκετοί οι θησαυροί στην Αχαΐα
 
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κρυμμένο θησαυρό σε σεντούκι ή σε ειδικές κρύπτες. Η για προσπάθεια εύρεσης θησαυρών, όπως τελευταία συνέβη στην περιοχή της Ακράτας αλλά και σε χωράφι στον δρόμο Πούντας-Καλάβρυτα. 


Απομένει να διευκρινιστεί από την «Ολυμπία Οδό» αν γνωρίζει κάτι ως εταιρεία, ή αν η ανακάλυψη του θησαυρού έγινε από ιδιώτη. Πάντως ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε ο συνεργάτης του «Κόσμου» (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) δήλωσε πως γνωρίζει προσωπικά τον χειριστή και πως η ιστορία που περιγράψαμε παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινή. «Δεν είναι φήμες. Όλα όσα σας είπα συνέβησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9058

Θάμπωσαν οι θαλασσιές χάντρες.....

Αγαπητός και γνωστός σε όλη την Ελλάδα από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιάννης Δαλιανίδης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Με πάνω από 60 ταινίες και μιούζικαλ στο ενεργητικό του ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο Γιάννης Δαλιανίδης υπήρξε εμβληματική μορφή που υπηρέτησε πιστά την τέχνη του

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Γιάννης Δαλιανίδης, ένα πρόσωπο με πολυσχιδή δραστηριότητα στο χώρο του κινηματογράφου, που διακρίθηκε όμως ιδιαίτερα ως σκηνοθέτης, αφήνοντας πίσω του πληθώρα ταινιών που σημάδεψαν την ελληνική φιλμογραφία.
Ο Γιάννης Δαλιανίδης νοσηλευόταν στο Ερρίκος Ντυνάν με αναπνευστικά προβλήματα και πολυοργανική ανεπάρκεια και έφυγε από τη ζωή το πρωί.
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου του 1923 και μεγάλωσε από θετούς γονείς.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής και χορογράφος χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Γιάννης Νταλ». Από το 1958 άρχισε να γράφει σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες.
Το πρώτο του σενάριο ήταν για την ταινία «Το Τρελοκόριτσο». Την σκηνοθετική του καριέρα την ξεκίνησε το 1959 με την ταινία «η Μουσίτσα» και ακολούθησε την ίδια χρονιά η ταινία «Λαός και Κολωνάκι».
 Το 1961 ξεκίνησε η συνεργασία του με την Φίνος Φιλμς με την ταινία «Ο Κατήφορος». Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η καριέρα του Δαλιανίδη εκτινάχτηκε.
Ακολούθησε η δημιουργία μιας σειράς ταινιών, κυρίως Μιούζικαλ, ένα είδος στο οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα.
 Συνολικά έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 60 ταινίες, στις περισσότερες από τις οποίες έχει γράψει το σενάριο ο ίδιος. Από την δεκαετία του 1970 εργάστηκε και στην τηλεόραση δημιουργώντας αρκετές τηλεοπτικές σειρές, οι περισσότερες απ' τις οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.
Βαθιά θλίψη
Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδημε ανακοίνωσή της:
"Προσηλωμένος στις δημοκρατικές αρχές, αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του για την ανανέωση των ιδεών της αριστεράς, στηρίζοντας την ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Σταθερός δημοκράτης από τα νεανικά του χρόνια, πέρασε ένα διάστημα της ζωής του σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Γερμανών.
Ο Γιάννης Δαλιανίδης σημάδεψε με το έργο του μια ορισμένη περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου" αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 μ.μ., από το 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.


(Με στοιχεία από την ελληνική Wikipedia)
 http://news247.gr

Έκλεισαν τα Τέμπη......

«Ύστερα από την αρχική αξιολόγηση του συμβάντος και τα αναμενόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, διακόπτεται η κυκλοφορία εντός της κοιλάδας των Τεμπών, μέχρι να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (16/10) διεξοδική επιθεώρηση της περιοχής από ειδικούς γεωλόγους-αλπινιστές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ.

Η απόφαση πάρθηκε για προληπτικούς λόγους αλλά και λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Οι οδηγοί για να φτάσουν στον προορισμό τους θα χρησιμοποιούν παρακαμπτήριες οδούς.

Παράλληλα, έγινε σύσκεψη στην περιφέρεια Θεσσαλίας για περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται, πως το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) συνέβη το περιστατικό με την πτώση του βράχου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο ύψος μετά την Αγιά Παρασκευή.

Την ώρα της πτώσης περνούσε ένα φορτηγό και από τις πέτρες έσκασε ένα από τα λάστιχά του.

Τα αίτια της νέας πτώσης του βράχου ερευνώνται από τις αρχές


news247.gr