'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η.... ΛΥΠΗΤΕΡΗ μετά τις κάλπες..!!!!

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Η ομάδα του δεύτερου κλιμακίου της Eurostat βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα του εξονυχιστικού νέου ελέγχου θα ανακοινωθούν στις 22 Οκτωβρίου και σε αυτά θα αποτυπώνεται η πρόθεση των Βρυξελλών μετά την αναμενόμενη αναθεώρηση του ελλείμματος του....
2009 και τις επιπτώσεις στους στόχους του μνημονίου για το 2010.

Το διάβασμα των αριθμών και των στατιστικών καμπυλών προσομοιάζουν με κινεζικά για τους περισσοτέρους. Λίγοι καταλαβαίνουν, γι’ αυτό δεν δίνουν και την αρμόζουσα σημασία. Αυτό όμως που θα γίνει σίγουρα αντιληπτό από όλους θα είναι ο νέος «σεισμός» μετά τις 14 Νοεμβρίου.
 
Η  έκθεση της Ε.Ε. θα ανακοινωθεί σε μία εβδομάδα, οι εκλογές θα διεξαχθούν δεκαπέντε μέρες μετά και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα νέα επιπλέον μέτρα αμέσως μετά. Μέχρι τότε θα εμμένει στην πρακτική του λαϊκισμού που τόσο έντεχνα χρησιμοποιεί, δηλώνοντας ψευδώς ότι «κανένα νέο μέτρο δεν πρόκειται να επιβληθεί».

Το ΠΑΣΟΚ έχει την εντύπωση ότι ο ελληνικός λαός είναι ευκολόπιστος. Μετά από ένα χρόνο στη μιζέρια, μετά τη μεγάλη αύξηση της ανεργίας, την καταθλιπτική εικόνα που δείχνουν όλες οι μετρήσεις, την ανύπαρκτη ανάπτυξη, η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι όσα λέει αποτυπώνουν την αλήθεια. 
 
Κάνει λάθος όμως διότι τα στοιχεία δείχνουν ότι λιγοστεύουν κάθε μέρα που περνάει. Τα εισοδήματα της ελληνικής οικογένειας μειώνονται, έμμεσα ή άμεσα, καθημερινά. Και θα συρρικνωθούν ακόμη περισσότερο, καθώς θα πλησιάζουμε προς τα τέλη του έτους. Πώς να πιστέψουν μία κυβέρνηση που επί ένα έτος άλλα λέει και άλλα πράττει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου