'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Βρήκαν σεντούκι με λίρες στα έργα της Πατρών - Πύργου!!!!!

Βούιξαν» η Δυτική Αχαΐα και η Ηλεία για το σεντούκι με τις χρυσές λίρες που βρήκε χειριστής σκαπτικού μηχανήματος κοντά στο Λάππα! 

Μάλιστα όπως λένε καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, στην περιοχή έχουν ήδη καταφθάσει χρυσοθήρες! 

Σύμφωνα με όσα λέγονται (ακόμη και από συνάδελφο τού χειριστή) όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στα έργα της Ολυμπίας Οδού (για τη νέα χάραξη της Πατρών-Πύργου) επιχείρησε να ξεριζώσει μία ελιά σε χωράφι της περιοχής. Ξαφνικά κατάλαβε ότι... κάτι υπήρχε κάτω από την ελιά, κατέβηκε από τον εκσκαφέα και έκπληκτος αντίκρισε ένα παλιό σεντούκι! 

Το άνοιξε σπάζοντας το λουκέτο και ανακάλυψε... ότι ήταν γεμάτο χρυσές λίρες. 

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην περιοχή (το συζητούν στα καφενεία από το Λάππα... μέχρι την Αμαλιάδα) ενδέχεται το ποσό που πήρε ο χειριστής να έφθανε τα 2 εκατομμύρια ευρώ (ως ποσοστό).
Η είδηση δεν είδε μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και αυτό δημιουργεί κάποια ερωτηματικά! Εκτός και αν όλοι όσοι το έμαθαν αποφάσισαν να το κρατήσουν «επτασφράγιστο μυστικό» (για ευνόητους λόγους). 

Όμως συνεργάτης της εφημερίδας "Κόσμος της Πάτρας"  πληροφορήθηκε από δύο ανθρώπους (με καταγωγή από Λάππα και Αμαλιάδα) και μάλιστα άσχετους μεταξύ τους, την ύπαρξη της συγκεκριμένης πληροφορίας. Δεν υιοθετούμε τα όσα διαδίδονται, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρχει... καπνός (δηλαδή χρυσός). Και το γεγονός ότι στην περιοχή έχουν «πλακώσει» χρυσοθήρες και από άλλες περιοχές της Ελλάδος πιθανόν να επιβεβαιώνει την ορθότητα των όσων ακούγονται. 

Αρκετοί οι θησαυροί στην Αχαΐα
 
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κρυμμένο θησαυρό σε σεντούκι ή σε ειδικές κρύπτες. Η για προσπάθεια εύρεσης θησαυρών, όπως τελευταία συνέβη στην περιοχή της Ακράτας αλλά και σε χωράφι στον δρόμο Πούντας-Καλάβρυτα. 


Απομένει να διευκρινιστεί από την «Ολυμπία Οδό» αν γνωρίζει κάτι ως εταιρεία, ή αν η ανακάλυψη του θησαυρού έγινε από ιδιώτη. Πάντως ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε ο συνεργάτης του «Κόσμου» (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) δήλωσε πως γνωρίζει προσωπικά τον χειριστή και πως η ιστορία που περιγράψαμε παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινή. «Δεν είναι φήμες. Όλα όσα σας είπα συνέβησαν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

http://dete.gr/news.php?article_id=9058

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου