'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Πως μια εικόνα μπορεί εύκολα να σε κάνει να σκεφτείς πονηρά…!!!

Δες τις φωτογραφίες δώσε προσοχή στην πρώτη σου σκέψη. 

Άν έχει σχέση με το sex, να το προσέξεις αυτό. 

Ίσως να έβλεπες κανέναν ειδικό?!!


Μπήκε φυλακή επειδή δεν αποκάλυψε τον κωδικό του υπολογιστή του!!!

19χρονος Βρετανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή αρνήθηκε να δώσει στις αρχές το password του υπολογιστή του.!!

Η Αστυνομία του Λίβερπουλ συνέλαβε το περασμένο Μάιο τον 19χρονο για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και στο πλαίσιο των ανακρίσεων έπρεπε να δώσει τον κωδικό του υπολογιστή του.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνήθηκε να αποκαλύψει τον κωδικό του, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να τον καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων λόγω του νόμου που υπάρχει στην Μ. Βρετανία που υποχρεώνει τους υπόπτους να συνεργάζονται με τις αρχές για τη συλλογή στοιχείων καθώς και την αποκάλυψη των κωδικών.

Τελικά η αστυνομία θα προσπαθήσει να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή του νεαρού Βρετανού και ανάλογα με το σύστημα κρυπτογράφησης που έχει χρησιμοποιήσει θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστεί.

http://www.slap.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εδινε πορνό dvd... σε 15χρονη!!!

Α
πίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν «περίεργο» άνδρα γύρω στα 40 και μία μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου στην περιοχή Ψάχου. 

Ο άνδρας που επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο, πλησίασε τη νεαρή η οποία περπατούσε στον δρόμο επιστρέφοντας στο σπίτι της και την ρώτησε για κάποιον δρόμο! 

Η μαθήτρια του απάντησε και συνέχισε στον δρόμο της, όπως μετά από κάποια δευτερόλεπτα και ενώ είχε ήδη φθάσει σε άλλη οδό παρατήρησε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος την είχε πλησιάσει και πάλι! 
 
Τρόμαξε, όμως ο άνδρας φρόντισε να την καθησυχάσει! «Ένα δώρο θέλω να σου κάνω» της είπε και της έδωσε ένα dvd! Η μαθήτρια το έπιασε στα χέρια της και διαπίστωσε με έκπληξη πως επρόκειτο για πορνό dvd και μάλιστα από τα λεγόμενα «αυστηρώς ακατάλληλα»! «Τι πράγματα είναι αυτά;» φώναξε και έστριψε για να φύγει!

Ο 40χρονος που προφανώς έριχνε «δόλωμα» για να ψαρέψει, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για τη δράση του ανώμαλου -προφανώς, 40χρονου άνδρα με το γκρι αυτοκίνητο. 

http://dete.gr/

Κατηγορείται για βιασμούς και φόνους ο πιλότος της Ελισάβετ...!!!

Σοκ προκαλεί στην βρετανική κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι ένας από τους πιλότους που χρησιμοποιούσε για τα αεροπορικά της ταξίδια η βασιλική οικογένεια, με τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει πετάξει και η Ελισάβετ, κατηγορείται για βιασμούς και δολοφονίες.

Πρόκειται για τον συνταγματάρχη Ράσελ Γουίλιαμς, ο οποίος κατηγορείται σήμερα ότι σκότωσε δυο γυναίκες, επιτέθηκε σεξουαλικά σε άλλες δυο, ενώ διέρρηξε συνολικά 82 σπίτια για να κλέψει... γυναικεία εσώρουχα!

Οι κοπέλες που κατά την αστυνομία είναι θύματά του είναι η 38χρονη Μαρί Κομό και η 27χρονη Τζέσικα Λόιντ, που πέθαναν από ασφυξία. Παράλληλα, ο Ράσελ Γουίλιαμς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε άλλες δυο γυναίκες.

Ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στο Οντάριο του Καναδά εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα δηλώνει ένοχος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Και ο άνθρωπος αυτός, λόγω της εργασίας του, ήταν εκείνος που είχε στα χέρια του την τύχη της βασίλισσας αλλά και δεκάδων άλλων προσωπικοτήτων...

http://www.star.gr

Φοβούνται χτύπημα κατά Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ....!!!

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη διαπίστωση ότι δύο μοτοσικλέτες παρακολουθούν τις τελευταίες εβδομάδες ομάδες Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούν σε όλο το λεκανοπέδιο. 

Οι μοτοσικλέτες αυτές είναι ίδιου τύπου με τις μηχανές που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν οι συνεργάτες των τριών ληστών της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Οι αρχές φοβούνται επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα εναντίον των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ., καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις από άγνωστους μοτοσικλετιστές που παρακολουθούν τους μοτοσικλετιστές της Αμεσης Δράσης. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε αμέσως την Αντιτρομοκρατική, η οποία είχε εμπλακεί και στις έρευνες για τη ληστεία της τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς οι τρεις δράστες -δύο άντρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν και εναντίον τους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία είναι γνωστοί αντιεξουσιαστές.


Οι δύο μοτοσικλέτες που εντοπίστηκαν να παρακολουθούν τους εποχούμενους της ΕΛ.ΑΣ. είναι η μία γνωστής ιαπωνικής μάρκας και η δεύτερη βρετανικής βιομηχανίας. Ιδιου τύπου μοτοσικλέτες χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν και οι συνεργάτες των τριών που συνελήφθησαν για τη ληστεία στα Ψαχνά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στη μοτοσικλέτα της ιαπωνικής φίρμας επέβαιναν δύο άτομα, ενώ στη μοτοσικλέτα βρετανικής κατασκευής ήταν μόνο ο οδηγός. Καμία από τις δύο μηχανές δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, ενώ οι μηχανές που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία έφεραν παραποιημένες πινακίδες.


Η παρακολούθηση των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ. άρχισε σχεδόν αμέσως μετά τη ληστεία, διακόπηκε τις τελευταίες ημέρες και ξανάρχισε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσαν πως οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους. Ηδη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας. Την ίδια ώρα η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους τρεις αναβάτες των ύποπτων μηχανών που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει η σκιά των ανδρών των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ.


Αλλωστε, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν ξεχνούν ότι η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβε την ευθύνης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια είχε εξαπολύσει ευθείες απειλές για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Δέλτα, με την υποσημείωση πως σε ό,τι λένε είναι ιδιαιτέρως συνεπείς. Και δυστυχώς, η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αποδείξει πως κάποια στιγμή κάνει πράξη τις απειλές της.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
www.espressonews.gr
http://eglimatikotita.blogspot.com

Παπάδες και Αστυνομικοί - αδικαιολόγητα ακριβά σπόρ!!!

Με στοιχεία μάλλον σχετικά παλιά, από το 2004-5, πληρώναμε για παπάδες, επισκόπους και  γενικά για όλους τους αντιπροσώπους του θεού επί της γης περίπου 173,64 εκατ. ευρώ μέσω του ετήσιου κρατικού προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, από το σύνολο των 173,64 εκατ. ευρώ που κοστίζει η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, τα 4,3 εκατ. ευρώ ξοδεύονται για μισθούς περίπου 95 αρχιεπισκόπων και αρχιμανδριτών.

Από την 1η Ιανουαρίου 2004, στο πλαίσιο του νέου μισθολογίου του Δημοσίου, βάσει του οποίου πληρώνονται και οι κληρικοί, οι βασικοί μισθοί τους κυμαίνονται ανά μήνα από 590 ευρώ έως 1.391 ευρώ αναλόγως της εκπαίδευσης και των ετών υπηρεσίας. Πέραν αυτών απολαμβάνουν ακόμα και:

* Μηνιαίο επίδομα ειδικού λειτουργήματος, που κυμαίνεται από 200 έως 265 ευρώ αναλόγως της εκπαίδευσής τους.

* Οι εφημέριοι που εργάζονται και σε άλλη θέση (εκπαιδευτικοί, γραμματείς κοινοτήτων κ.λπ.) λαμβάνουν το σύνολο των αποδοχών από τη μια δουλειά και το βασικό μισθό από τη δεύτερη, κατά περίπτωση.

* Οσο για το εφάπαξ των κληρικών που συνταξιοδοτούνται (σ.σ. και οι οποίοι μπορούν να συνεχίζουν να είναι εφημέριοι εισπράττοντας πέραν της σύνταξης και το βασικό μισθό και το επίδομα λειτουργήματος του εφημέριου) από 1ης Ιανουαρίου 2005 κυμαίνεται από 31.065,87 ευρώ για κληρικό υποχρεωτικής εκπαίδευσης χωρίς πρεσβυτέρα και μέχρι 51.225 ευρώ για πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με πρεσβυτέρα.

Και δεν είναι οι μοναδικές παροχές από τον προϋπολογισμό, αφού η Εκκλησία απολαμβάνει πλήθος φοροαπαλλαγών. Επί παραδείγματι, τα εισοδήματα από οικοδομές και γαίες που αποκτούν ναοί, μητροπόλεις και ιερές μονές φορολογούνται με 10% (συνολικό κόστος περίπου 43 εκατ. ευρώ για τον προϋπολογισμό ετησίως), ενώ από το 2008 και μετά (βάσει του τελευταίου φορολογικού νόμου, που ψηφίστηκε τέλη του 2004) θα απαλλάσσονται πλήρως από το φόρο εισοδήματος. Ακόμα, απαλλάσσονται από το φόρο κληρονομιάς, δωρεών και μεταβίβασης ακινήτων οι ναοί (σ.σ. όπως και το Δημόσιο και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου), καθώς και από τα τέλη ταξινόμησης ανεξαρτήτως κυβισμού, που παραλαμβάνονται από τις Ιερές Μονές του Αγίου Ορους (κόστος περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως). Και να μην παραλείψουμε ότι οι δωρεές που γίνονται στην Εκκλησία εκπίπτουν από το εισόδημα του δωρητή. Στοιχεία από εδώ

Επίσης σας πληροφορώ ότι έχουμε τους περισσότερους, περίπου 50.000, αναλογικά αστυνομικούς απ' όλα σχεδόν τα κράτη της Ε.Ε. Στην Ιταλία των 58 εκατομμυρίων κατοίκων έχουν περίπου τους διπλάσιους (106.000), στη Βρετανία των 61 εκατομμυρίων κατοίκων έχουν 140.514, ενώ στη Σουηδία των 10 εκατομμυρίων κατοίκων μόλις 18.000. Στοιχεία από εδώ.

Φωτογράφος έγδυσε... τη νύφη!!!


Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Μια νύφη από τις ΗΠΑ κάλεσε φωτογράφο για τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά εκείνος τράβαγε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία ντυσίματος ακόμα και όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της.


Σαν να μην έφτανε αυτό η κοπέλα είδε ότι στην ιστοσελίδα που είχαν δημιουργήσει για να δουν οικογένεια και φίλοι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της υπήρχαν προκλητικές φωτογραφίες της με τα νυφικά εσώρουχα!


Μάλιστα, η νύφη έπαθε σοκ και μήνυσε τον φωτογράφο καθώς λίαν προσφάτως είχε συνέλθει από ανάλογο περιστατικό διαρροής φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.


Όπως υποστήριξε η ίδια ο φωτογράφος αγνόησε τα λεγόμενά της να μη βγάλει φωτογραφίες ενώ ντυνόταν. Του έκαναν παράπονα όταν είδαν τις φωτογραφίες δημοσιευμένες και εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι τις κατέβασε από το διαδίκτυο ωστόσο μετέπειτα το ζεύγος ανακάλυψε ότι δεν τις είχε κατεβάσει αλλά τις είχε μετακινήσει αλλού σε άλλη κατηγορία της ιστοσελίδας.


"Το συγκεκριμένο συμβάν την καταρράκωσε" ανέφερε η δικηγόρος της.
Παρόλα αυτά η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο του Μανχάτταν το οποίο υποστήριξε ότι το φωτογραφικό στούντιο δεν είχε θέσει σε κίνδυνο την πελάτισσά του ούτε έκανε κάποια απάτη.


"Ακόμα και εάν η δημοσίευση των φωτογραφιών ήταν ένα ντροπιαστικό γεγονός που την αναστάτωσαν ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να κατέστησε σωματική βλάβη στη γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά.

protothema
http://neamadata.blogspot.com

Παπανδρέου : Ταξιδεύω πολύ... Όχι για μένα, για τη χώρα μου..(!!!!!!!!!!)

"Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου αν κάθομαι σπίτι μου;", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στην ετήσια Διάσκεψη για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Σερβίας στο Βελιγράδι, όπου ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε όσους τον επικρίνουν για τα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό.

“Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, στην Ελλάδα
 
Γνωρίζουμε όμως ότι τα προβλήματα στη χώρα μου συχνά επηρεάζονται σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα, από τις χρηματοπιστωτικές αγορές που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και από τις εξελίξεις στην περιφέρεια. 
 
Πώς μπορώ να σώσω τη χώρα μου αν κάθομαι σπίτι μου; Σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, ο αγώνας για δημοκρατία και δικαιοσύνη είναι παγκόσμιος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Ο πρωθυπουργός κατοικοεδρεύει εδώ και δύο εβδομάδες στο εξωτερικό”, είχε υποστηρίξει ο κ. Σαμαράς, κατά την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο, ενώ και ο κ. Τσίπρας είχε στραφεί εναντίον του, κατηγορώντας τον για μη ενασχόληση με τα σοβαρά και πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας, αποκαλώντας τον “πρωθυπουργό Εξωτερικών”. 

alfanea:   Παπανδρέου : Ταξιδεύω πολύ... Όχι για μένα... για την     
                φουκαριάρα  την μανα μου..!!!!

http://cosmo.gr

Νταλίκα κατέληξε σε... κοτέτσι!!!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, στο ύψος του Βούναργου.

Ένα φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακολούθησε ξέφρενη πορεία, παρασύροντας ένα στύλο της ΔΕΗ, μία καγκελόπορτα και μία κληματαριά, ενώ τελικά κατέληξε σε...κοτέτσι και ακινητοποιήθηκε.


Το ευτυχές είναι ότι από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ οδηγός και... κότες χαίρουν άκρας υγείας!


Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος. 


http://www.zougla.gr/ 

ALTER. Έπνιξαν άπαντες την είδηση για τη δέσμευση των λογαριασμών των μετόχων του καναλιού...

Μούγκα. 
Που 'ναι όλοι αυτοί οι περήφανοι για το λειτούργημα τους δημοσιογράφοι που κάθε βράδυ στα παράθυρα θέλουν να σώσουν την κοινωνία;  

Το ντου του ΣΔΟΕ στο Alter για τα εικονικά τιμολόγια των λογαριασμών των μελών του Δ.Σ. (ανάμεσα στους οποίους του Κουρή και του Γιαννίκου) δεν είναι είδηση;

Αν ήταν κανένας μικρομεσαίος φουκαράς θα τον είχαν βγάλει στη σέντρα.

Λένε επίσης ότι δέσμευσαν και μετοχές. Είναι αλήθεια; Τι λέει επ' αυτού η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς;


Και δεν έχουν κλείσει μόνο τα στόματα, αλλά ασκούν και πιέσεις -δια των γνωστών διακεκριμένων δημοσιογράφων στους Καπελέρηδες να κάνουν πίσω και να τα κουκουλώσουν.... 


 http://apneagr.blogspot.com/2010/10/blog-post_8007.html
 SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Το ελληνικό δίκαιο είναι σκληρό στους τύπους, αλλά χαλαρό στην ουσία.....

Παύει η δίωξη των κατηγορούμενων για το δυστύχημα στα Τέμπη
Την οριστική παύση της ποινικής δίωξης κατά δύο κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης των Τεμπών, όπου τον Απρίλιο του 2003 είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα 21 μαθητές, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Λάρισας.
Ο ένας κατηγορούμενος ήταν ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν οι μαθητές, το οποίο συγκρούστηκε με την νταλίκα ενώ η άλλη, μία εκ των συνιδιοκτητών της εταιρίας ξυλείας, για λογαριασμό της....
οποίας μετέφεραν τις μελαμίνες με την νταλίκα.
Ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση απεβίωσε.
Στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν κατηγορούμενος και ένα ακόμα άτομο, εκ των ιδιοκτητών, που στο μεταξύ απεβίωσε.
Το πρωτόδικο δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2009 καταδίκασε τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρίας σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών για ανθρωποκτονία κατά συρροή από αμέλεια και σωματική βλάβη κατά συρροή από αμέλεια.
Αθώωσε όμως τον οδηγό του λεωφορείου των μαθητών, που αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες.
Οι δύο καταδικασθέντες έκαναν έφεση κατά της απόφασης ενώ έφεση έκανε και ο εισαγγελέας εφετών, μετά από γραπτό αίτημα μερικών γονέων των αδικοχαμένων μαθητών, κατά της αθώωσης του οδηγού του λεωφορείου.
Η έφεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Λάρισας, το οποίο δέχτηκε τη θέση των δύο ιδιοκτητών της εταιρίας ξυλείας, ότι ήταν άκυρη η επίδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος σε αυτούς, γιατί αυτή έγινε πριν καταστεί αμετάκλητη η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Σταμάτησε το ΥΠΕΞ έρευνα του “ΦΙΛΙΑ”!!!! Aπαγορεύεται να ψάχνουμε ακόμα και για σαρδέλες στο Αιγαίο;

Ερευνητική αποστολή του “ΦΙΛΙΑ” στο Αιγαίο
σταμάτησε με εντολή του υπ. Εξωτερικών!

Προβληματισμός για την ενέργεια καθώς το σκάφος βρισκόταν στα διεθνή ύδατα

Μισή, μόλις, ώρα μετά την έναρξη της ερευνητικής αποστολής τους στο ΒΑ Αιγαίο, επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ πήραν την εντολή να διακόψουν την έρευνά τους!

Και τώρα τι κάνουμε;

Καλά είναι όλα αυτά που γράφετε αλλά τώρα τι κάνουμε;” “Καλά τα λέτε αλλά τώρα τι κάνουμε;”

“Ναι… δίκιο έχετε… όμως τώρα τι γίνεται;” 

“Σωστά όλα αυτά που λέτε αλλά ο Έλληνας δεν κουνιέται από τον καναπέ του.” “Έτσι έχουν τα πράγματα αλλά ο Έλληνας δεν θέλει να χάσει την βόλεψή του.” “Δυστυχώς πάει η Ελλάδα… μας άλωσαν και δεν αλλάζει τίποτα πλέον…” 

Ποιος από εμάς καθημερινά δεν έρχεται αντιμέτωπος με αυτές τις ερωτήσεις ή “διαπιστώσεις”; Ποιος από εμάς – σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ή σε διαδικτυακές κουβέντες δεν αντιμετωπίζει αυτόν τον καταιγισμό των αποριών – συμπερασμάτων;

Ε! άει στο διάολο επιτέλους με αυτήν την ερώτηση. 

Τι θα πει: “Και τώρα τι κάνουμε;” 

Οι αποδείξεις που θα γίνονται δεκτές από την εφορία

Διευκρινήσεις για το ποιες αποδείξεις θα γίνονται δεκτές από την εφορία δίνει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιό του προς τις οικονομικές υπηρεσίες.

Έτσι, δεν θα γίνονται δεκτές στις φορολογικές δηλώσεις οι αποδείξεις


στις οποίες δεν θα είναι ευδιάκριτα τα στοιχεία της συναλλαγής, δηλαδή η ημερομηνία, τα στοιχεία του εκδότη και το ποσό της συναλλαγής.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο οι αποδείξεις θα υποβληθούν από τους φορολογούμενους στην αρμόδια εφορία, σε ειδική ηλεκτρονική φόρμα ή σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός τους και το συνολικό ποσό τους.


Στην ίδια εγκύκλιο τονίζεται ότι στις αποδείξεις που μετρούν για το αφορολόγητο αναγνωρίζονται μόνο δαπάνες εντός Ελλάδας, ενώ εξαιρούνται δαπάνες για πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ, απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση αυτοκίνητων, μηχανών και σκαφών.


Δεν μετράνε στο αφορολόγητο, αφού εκπίπτουν από το συνολικό εισόδημα οι δαπάνες για ασφάλειες ζωής, τόκους στεγαστικών δανείων για αγορά πρώτης κατοικίας, καθώς και τα έξοδα ιατρικής περίθαλψης.


Σε ότι αφορά τις δαπάνες κοινόχρηστων αυτές θα μπορούν να προσμετρούνται στις περιπτώσεις που ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κάνει επιμερισμό και εκδίδει ξεχωριστές αποδείξεις.


Το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος και σε περίπτωση που δεν διακρίνονται στοιχεία σε αποδείξεις θα ζητείται από τον φορολογούμενο να τα δώσει


http://www.hbnews.gr/permalink/40206.html

Μ. Χρυσοχοϊδης: «Θα ντρέπομαι αν αποτύχουμε»

«Μέχρι το τέλος του χρόνου η αγορά θα αλλάξει μορφή», διαβεβαιώνει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι «υπάρχει ένα πατριωτικό καθήκον και να διασώσουμε τη χώρα, αλλά ταυτόχρονα να την αναπτύξουμε πάλι, να την ξαναβάλουμε σε έναν νέο ενάρετο κύκλο, οικονομικό και κοινωνικό. Θα είναι ντροπή μας κι εγώ θα ντρέπομαι πραγματικά, αν αποτύχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά μίλησε για κερδοσκοπία και προειδοποίησε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

star.gr

Μία γκάφα που κάνει το γύρο του κόσμου!!!

Mια γκάφα που εδώ και λίγα 24ωρα κάνει τον γύρο του κόσμου έκανε ο πρόεδρος των αγώνων στίβου της Ινδικής Κοινοπολιτείας, ο οποίος κατάφερε να μπερδέψει την Camilla με την πριγκίπισσα Diana! Θα μας πείτε μοιάζουν κιόλας και είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς…

Πώς τα κατάφερε τώρα ο πρόεδρος να αποκαλέσει την Camilla, (το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο) με την αείμνηστη - και παρεμπιπτόντως πανέμορφη - Diana παραμένει άγνωστο. 


Το περιστατικό συνέβη όταν ο Suresh Kalmadi, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά την τελετή έναρξης των αγώνων, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι η πριγκίπισσα Diana ήταν εδώ!» Λίγο αργότερα, έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενά του. Το «έσωσε» το θέμα  λέγοντας, «με συγχωρείτε, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης!».

Την Diana θα είχε στο μυαλό του ο πρόεδρος. Θα μας πείτε, ποια να είχε, την Camilla; Λίγες ώρες πριν, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε βρεθεί στις κερκίδες γηπέδου όπου διεξάγονταν αγώνες και όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των Αρχών της Ινδίας, φέρεται να αναρωτήθηκε «μα που πήγαν όλοι;» Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Κάρολος πρόσεξε πως οι θέσεις στο στάδιο όπου βρισκόταν ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου ήταν άδειες. 

Ο Κάρολος και η Camilla πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ινδία. Το χρειαζόταν άλλωστε ιδίως ο Κάρολος το ταξιδάκι του, ύστερα από τις αποκαλύψεις που ήλθαν στο φως τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις. Η ίδια η σύζυγός του έβγαλε στην φόρα τα προσωπικά του, λέγοντας ότι όχι μόνον είναι gay, αλλά τους τελευταίους μήνες διατηρούσε σχέση με έναν από τους υπηρέτες της Βρετανικής Βασιλικής οικογένεια

Αυτή είναι σύζυγος. Πάρ’την στο γάμο σου και θα καλοπεράσεις…


star.gr
madata.gr

Τι ετοιμαζουν στην Πλατεια Αττικης εγκληματιες λαθρομεταναστες, αναρχικοι και ΕΛ.ΑΣ;

Αλλοδαποί τραυμάτισαν κατοίκους εν όψει αντιρατσιστικής συγκέντρωσης.

Βάρβαρη επίθεση κατά δύο Ελλήνων πολιτών, σημειώθηκε στην Πλατεία Αττικής και συγκεκριμένα στη συμβολή των Εϋνάρδου και Λιοσίων, την Κυριακή το βράδυ. Οι δύο συμπολίτες μας κατευθύνονταν προς τα σπίτια τους που βρίσκονται εκεί κοντά, όταν ξαφνικά, πέντε Αφγανοί που ήταν κρυμμένοι πίσω από σταθμευμένο φορτηγάκι, τους χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι και στο λαιμό, ρίχνοντάς τους κάτω αναίσθητους.

Ο ένας έχασε σχεδόν όλα τα δόντια του από κλωτσιές στο πρόσωπο και έπαθε προσωρινά αμνησία, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε ακόμα σοβαρότερα, καθώς υπέστη διάσειση βαριάς μορφής και μετατόπιση σπονδύλων στον αυχένα και υποφέρει πολύ. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ευτύχημα που δεν σκοτώθηκε κάποιος εκ των δύο Ελλήνων.
 
Δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή
Οι Αφγανοί, «διαπρεπείς» εκπρόσωποι της πολυπολιτισμικότητας, αφαίρεσαν από τα θύματά τους ένα χρυσό ρολόι, μια καδένα και χρήματα. Τους χτύπησαν επανειλημμένα, ενώ κείτονταν αναίσθητοι στην πλάτη με σιδερόβεργες, προκαλώντας τους πολλά τραύματα, όπως θλάσεις και αιματώματα, σε μια καταφανή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ΕΛΑΣ εμφανίστηκε πολύ γρήγορα, καθώς γείτονες είδαν το περιστατικό από τα μπαλκόνια τους και κατάφερε να συλλάβει δύο εκ των δραστών, εναντίον των οποίων υποβλήθηκαν μηνύσεις από τα θύματα. Προσοχή: κομμάτι της επίθεσης, αποτυπώθηκε, μαθαίνουμε, σε βίντεο από γείτονα...

Οι αναρχικοί στηρίζουν τους αλλοδαπούς κακοποιούς
Οι κάτοικοι όμως αναμένουν και άλλα δεινά, καθώς την Παρασκευή, θα πρέπει να περιφρουρήσουν την περιοχή τους, καθώς οι αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Αττικής (με τη συναίνεση και τη συνεργασία της ΕΛΑΣ) για να «στηρίξουν» πολιτικά τους λαθρομετανάστες και να προκαλέσουν τους κατοίκους, προβαίνοντας σε φθορές κατά ιδιοκτησιών Ελλήνων και ξυλοκοπώντας περιοίκους. Φυσικά, ανακοινώθηκε και η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που θα απευθυνθούν στους συγκεντρωμένους, καθυβρίζοντας όπως συνήθως τους κατοίκους ως «ρατσιστές» και «ξενόφοβους».

Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
πηγή Ελλήνων Αφύπνιση
Αναδημοσίευση απο: ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Τους πληρώνουμε χωρίς να δουλεύουν!!!!

Κι ενώ η τσέπη μας έχει ήδη αδειάσει με τις τιμές στα βασικά προϊόντα να χτυπάνε «κόκκινο» και τα μέτρα για τον προϋπολογισμό του 2011 να μας «τρομάζουν» από τώρα, μάθαμε ότι πληρώνουμε  και 2.400 απολυμένους της Ολυμπιακής, οι οποίοι εδώ κι ένα χρόνο είναι άνεργοι λαμβάνοντας το 50% του μισθού τους.


Μάλιστα το πιο εξοργιστικό από όλα είναι το ότι αν και οι θέσεις που θα τους απορροφήσουν –στο δημόσιο τομέα-, έχουν οριστεί, είναι στο περίμενε εδώ και εννιά μήνες… Ο  λόγος;;; Μα ποιος άλλος από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες… Τα έγγραφά τους «περιφέρονται» σε τέσσερα υπουργεία, με αποτέλεσμα να έχουν υπογραφεί μόνο 80 προσλήψεις.


Πρόκειται για περίπου έξι δικηγόρους που απορρίφθηκαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, 16 διοικητικούς υπαλλήλους στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ακόμη 60-70 υπαλλήλους σε ΗΣΑΠ, περιφέρειες και νομαρχίες. Άλλοι συνδικαλιστές «κατεβάζουν» το νούμερο των διορισθέντων σε οριακά 24!


Ποιος όμως νοιάζεται;;; Οι Έλληνες πολίτες θα τα πληρώσουν κι αυτά.


Το παράλογο όμως δε σταματά εδώ. Αν και η αρμόδια επιτροπή του δημοσίου που συστάθηκε για να κατανείμει αυτό το προσωπικό σε υπουργεία, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΤΑ κλπ. έχει από τον Φεβρουάριο τοποθετήσει τους απολυμένους της ΟΑ στις νέες θέσεις τους, οι προσλήψεις τους εκκρεμούν. Προτιμούν δηλαδή να πληρώνει το μισό των αποδοχών των πρώην υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, το δημόσιο!!!Σημειώνεται ότι το σύνολο των αποζημιώσεων για τους απολυμένους ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατ. ευρώ… σε μία εποχή που η οικονομίας «αιμορραγεί».


Εν τω μεταξύ, μετά από πορεία και αποκλεισμό της Πανεπιστημίου που έκαναν οι απολυμένοι της ΟΑ έλαβαν τη δέσμευση από το Υπουργείο Οικονομικών ότι μέχρι την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό Φίλιππο Σαχινίδη, θα έχει βρεθεί λύση.

http://www.star.gr

Άφησε πίσω του δεκάδες χήρες και 300 ορφανά!!!

Ονομάζονταν Ακούκου και φαίνεται ότι του έκανε πολύ... κούκου.!

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο συμπαθής κενυάτης, που αποδήμησε εις Κύριον στις αρχές της εβδομάδας, μόνος του θα έλυνε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας σε χώρες όπως η δικιά μας. Βλέπετε, άφησε πίσω του 300 παιδιά, αφού στην διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του παντρεύτηκε 130 φορές και έλαβε 85 διαζύγια!

H  φήμη του Ακούκου ξεπέρασε τα στενά σύνορα της πατρίδας του. Τον πρώτο του γάμο τον πραγματοποίησε στην περιοχή Ντίουα, 370 χλμ. δυτικά του Ναϊρόμπι, κοντά στη λίμνη Βικτόρια. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι ήταν γεννημένος γυναικάς και μεγάλος καρδιοκατακτητής και αποφάσισε να συνάψει και δεύτερο γάμο, και τρίτο, και τέταρτο και δέκατο και... εκατοστό.

Βέβαια, τυπικά το Σύνταγμα της Κένυας απαγορεύει την πολυγαμία. Ωστόσο υποχωρεί και κάνει εξαιρέσεις στις περιπτώσεις ορισμένων φυλών, όπως αυτή στην οποία άνηκε ο Ακούκου, προκειμένου να τηρηθούν οι φυλετικές παραδόσεις. Έτσι ο ήρωάς μας σύναπτε τον ένα γάμο πίσω από τον άλλο – και άφηνε παράλληλα και ενθύμιο από τρία κατά μέσο όρο παιδιά σε κάθε του γυναίκα!

Ο Ακούκου πέθανε σε ηλικία 94 ετών, αν και στην Kένυα το προσδόκιμο ζωής δεν ξεπερνά τα 55 έτη.Τελευταία φορά παντρεύτηκε μία 18χρονη το 1997. Τότε σταμάτησε αυτό το ευγενές σπορ,  έχοντας συνάψει συνολικά 130 γάμους, από τους οποίους όμως οι 85 οδηγήθηκαν σε... διαζύγιο. Γιατί άραγε; Πάντως, ο μύθος του αναφέρει ότι θυμόταν κανονικά το όνομα από καθένα από τα 300 παιδιά του αλλά και ποια ήταν η μητέρα τους...


star.gr

Έκλεβε λείψανα αγίων..!!!

Λειψανοθήκες με οστά αγίων, ιερά σκεύη, εικόνες και ευαγγέλια ήταν μερικά από όσα είχε κλέψει από μοναστήρια και εκκλησίες του νομού Χανίων, ένας 36χρονος που συνελήφθη μετά από πολύμηνες έρευνες και το σάλο που είχε ξεσπάσει στην περιοχή.

Ένα ολόκληρο μοναστήρι θα μπορούσε να εξοπλίσει με τα κλοπιμαία που συγκέντρωσε 36χρονος στα Χανιά, ο οποίος διέπραττε τα τελευταία χρόνια κλοπές από εκκλησίες του νομού και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων το πρωί της Τετάρτης.

Από τις έρευνες στο σπίτι του, υπάλληλοι της αστυνομίας εντόπισαν θρησκευτικά κειμήλια, μεταξύ των οποίων 208 εικόνες, 20 ιερά Ευαγγέλια, 40 λειψανοθήκες με λείψανα Αγίων και Οσίων μαρτύρων, 12 εξαπτέρυγα, ασημένια τάματα, θυμιατά και άλλα εκκλησιαστικά αντικείμενα.


 Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο οπότε και διαπράχθηκαν 5 κλοπές σε εκκλησίες των Χανίων.

Μετά τα τελευταία χτυπήματα του 36χρονου σε εκκλησίες στα Ασκύφου και Αλίκαμπο Χανίων απ' όπου αφαίρεσε το λείψανο του Αγίου Νεκταρίου οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και χθες το πρωί συνελήφθη.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι ο δράστης έχει διαπράξει 12 κλοπές τα τελευταία δύο χρόνια, στο νομό Χανίων, ωστόσο εκτιμάται  ότι τα κατασχεθέντα εκκλησιαστικά είδη προέρχονται από Ιερούς Ναούς και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό έχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Χώρας, για ανάσυρση όλων των εκκρεμών υποθέσεων που αφορούν κλοπές εκκλησιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί τις  μεσημβρινές ώρες σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.



Έγκλημα για τηλέφωνο..!

Καθυστερούσε στον τηλεφωνικό θάλαμο, με αποτέλεσμα αλλοδαποί που περίμεναν τη σειρά τους να εξαγριωθούν και να μαχαιρώσουν 37χρονο Πακιστανό, που κατέληξε στο νοσοκομείο. Το έγκλημα έγινε στην Κυψέλη
 
Η σειρά προτεραιότητας για τον τηλεφωνικό θάλαμο φαίνεται ότι ήταν η αιτία του καβγά μεταξύ αλλοδαπών, που κατέληξε σε δολοφονία 37χρονου Πακιστανού στην Κυψέλη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μαρτυρίες αυτοπτών, οι οποίοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι τέσσερις αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν καθώς ο ένας από αυτούς, το θύμα, καθυστερούσε στο τηλέφωνο αρνούμενος να παραχωρήσει τη σειρά του στους υπολοίπους.
Εκείνοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, ενώ ο ένας από τους δράστες χτύπησε τον 37χρονο με μαχαίρι στην πλάτη.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Καλιφρονά και Αγ. Ζώνης στην Κυψέλη.
Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

http://news247.gr/

Eίσαι ντίρλα; Παίρνεις δάνειο!!!

Μ
ία μικρή τράπεζα ξεκίνησε να μοιράζει μπίρα στους καταθέτες σε μία προσπάθεια να αυξήσει το πελατολόγιό της. 

Η Western Bank έθεσε σε... εφαρμογή αυτή την ιδέα χθες Τετάρτη, σε όλη της το δίκτυο, προσφέροντας ένα μεγάλο ντενεκεδάκι της μπίρας Bitburger, που εισάγεται από τη Γερμανία. 

Όχι όμως σε όλους, αλλά σε όποιον καταθέσει μέσα σε έναν μήνα και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου τουλάχιστον 385 δολάρια. 

Το Βιετνάμ έχει μακρά παράδοση στην κατανάλωση μπίρας, την οποία λανσάρισαν οι γάλλοι άποικοι στα τέλη του 19ου αιώνα. 

Οι αρχές προσπαθούν επί μήνες να εξαναγκάσουν τις τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια, τόσο στα δάνεια όσο και στις καταθέσεις, ώστε χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες: από περιοδεία στην Ευρώπη, μέχρι αυτοκίνητα, κράνη, σεντόνια, ακόμη και...πιεσόμετρα. 

http://dete.gr/

"Ριφιφί" 100.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο της Αμφιλοχίας!!

Γερή είναι η λεία για τους άγνωστους δράστες της διάρρηξης κοσμηματοπωλείου, με τη μέθοδο του ριφιφί στην Αμφιλοχία. 

Τις νυχτερινές ώρες χθες, οι δράστες, αφού αρχικά παραβίασαν κεντρική είσοδο κατοικίας, στην συνέχεια διέρρηξαν μεσοτοιχία - αποτελούμενη από γυψοσανίδα - που παρεμβάλλεται μεταξύ κατοικίας και κοσμηματοπωλείου, εισήλθαν εντός αυτού και από τις προθήκες αφαίρεσαν χρυσαφικά συνολικής αξίας εκατό περίπου χιλιάδων ευρώ περίπου. 

Επιπλέον, προσπάθησαν ανεπιτυχώς, να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο.
Για την αναζήτηση και τη σύλληψη των δραστών ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. 

http://dete.gr/