'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Φοβούνται χτύπημα κατά Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ....!!!

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη διαπίστωση ότι δύο μοτοσικλέτες παρακολουθούν τις τελευταίες εβδομάδες ομάδες Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούν σε όλο το λεκανοπέδιο. 

Οι μοτοσικλέτες αυτές είναι ίδιου τύπου με τις μηχανές που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν οι συνεργάτες των τριών ληστών της Εθνικής Τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Οι αρχές φοβούνται επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα εναντίον των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ., καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις από άγνωστους μοτοσικλετιστές που παρακολουθούν τους μοτοσικλετιστές της Αμεσης Δράσης. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε αμέσως την Αντιτρομοκρατική, η οποία είχε εμπλακεί και στις έρευνες για τη ληστεία της τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς οι τρεις δράστες -δύο άντρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν και εναντίον τους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία είναι γνωστοί αντιεξουσιαστές.


Οι δύο μοτοσικλέτες που εντοπίστηκαν να παρακολουθούν τους εποχούμενους της ΕΛ.ΑΣ. είναι η μία γνωστής ιαπωνικής μάρκας και η δεύτερη βρετανικής βιομηχανίας. Ιδιου τύπου μοτοσικλέτες χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν και οι συνεργάτες των τριών που συνελήφθησαν για τη ληστεία στα Ψαχνά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στη μοτοσικλέτα της ιαπωνικής φίρμας επέβαιναν δύο άτομα, ενώ στη μοτοσικλέτα βρετανικής κατασκευής ήταν μόνο ο οδηγός. Καμία από τις δύο μηχανές δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας, ενώ οι μηχανές που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία έφεραν παραποιημένες πινακίδες.


Η παρακολούθηση των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ. άρχισε σχεδόν αμέσως μετά τη ληστεία, διακόπηκε τις τελευταίες ημέρες και ξανάρχισε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσαν πως οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους. Ηδη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας. Την ίδια ώρα η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους τρεις αναβάτες των ύποπτων μηχανών που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει η σκιά των ανδρών των ομάδων Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ.


Αλλωστε, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν ξεχνούν ότι η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβε την ευθύνης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια είχε εξαπολύσει ευθείες απειλές για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Δέλτα, με την υποσημείωση πως σε ό,τι λένε είναι ιδιαιτέρως συνεπείς. Και δυστυχώς, η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αποδείξει πως κάποια στιγμή κάνει πράξη τις απειλές της.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
www.espressonews.gr
http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου