'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο θα κυκλοφορήσει στο διαδύκτιο επώνυμης κυρίας της σόου μπιζ με ποδοσφαιριστή!!!

Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να περνάει η γνωστή κυρία της σόου μπιζ μετά την είδηση ότι οι κρυφές ερωτικές της στιγμές με γνωστό ποδοσφαιριστή απαθανατίστηκαν και βρίσκονται στα χέρια παπαράτσι....

7.000 αστυνομικοί επί ποδός για την πορεία - Φόβοι για επεισόδια!!!

Η αστυνομία φοβάται μη γίνει η Αθήνα... Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου για αυτό τα μέτρα είναι δρακόντεια!
 
Σε κατάσταση επιφυλακής είναι όλη η αστυνομική δύναμη

Έφαγε το ... μούσι του!!!

Μια παρεξήγηση, μπόλικο αλκοόλ και μια αγοραπωλησία, στοίχισαν το πλούσιο μούσι ενός άνδρα στο Κεντάκι. Του το έκοψαν με ψαλίδι και τον έβαλαν να το φάει. Δείτε το βίντεο (Vid)

Απίστευτες σπατάλες για ενοίκια των Υπουργείων!!!

Υ
πό την πίεση της τρόικας το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να βάλει φρένο στη σπατάλη του δημοσίου χρήματος και ζητά από τις δημόσιες υπηρεσίες να επανεξετάσουν ίσως και να λύσουν τα μισθώματα των ακινήτων, στα οποία στεγάζονταν υπηρεσίες τους. 

Κατά λάθος... ευθανασία σε σκύλο-ήρωα πολέμου!!!!

Ο υπάλληλος που πραγματοποίησε την ευθανασία βρίσκεται σε διαθεσιμότητα
Ένας σκύλος, ο οποίος έγινε ήρωας, επειδή είχε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς στρατιώτες στο

Εκδιδόταν μέσω διαδικτύου!!!

Μια 28χρονη αλλοδαπή συνέλαβαν αστυνομικοί στη Ρόδο με την κατηγορία ότι εκδιδόταν επ’ αμοιβή.

Την γυναίκα εντόπισε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μέσα από αγγελία σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο γιατρός με τα 31.000.000... δεν πήρε ούτε καν χαρτί για περαίωση!!!!!!

Ε
ίναι από τα απίστευτα, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίνας Ριζογιάννη στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" είναι αληθινό!  

Ούτε καν για την απλή περαίωση δεν κλήθηκαν οι γιατροί της Πάτρας που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις

Βλαστοκύτταρα σώζουν ασθενή με εγκεφαλικό!!!

Ο
λοκληρώθηκε η αγωγή του πρώτου ασθενούς όπως μάθαμε από την πηγή του «newsbeast» στο πλαίσιο μιας πρωτοποριακής κλινικής δοκιμής για να διαπιστωθεί αν η θεραπεία με βλαστοκύτταρα μπορεί να βοηθήσει ασθενείς που έχουν μείνει ανάπηροι από εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Επιχειρηματίες “ξέχασαν” να δηλώσουν 75 εκατ. ευρώ !!!

Επιχειρηματικές αμοιβές ύψους 75 εκατ. ευρώ οι οποίες είτε δεν δηλώθηκαν καθόλου στις φορολογικές δηλώσεις, είτε εμφανίστηκαν “κουτσουρεμένες” μπαίνουν στο μικροσκόπιο του υπουργείου Οικονομικών ύστερα από διασταυρώσεις που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

ΡΑΕ: σε κίνδυνο η ηλεκτροδότηση 8 νησιών στις Κυκλάδες

Η προώθηση της αδειοδοτικής διαδικασίας της ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών των Κυκλάδων με το Εθνικό Διασυνδεδεμένο Σύστημα και η επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΡΑΕ.

Διήμερη απεργία των πρακτορείων του ΟΠΑΠ ...!!!

Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2010 αποφάσισε να προχωρήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της, σήμερα Τρίτη.

Μπράβο μας, έχουμε γίνει παγκόσμιο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ μακάκα. Η Washington Post λέει ότι ούτε οι Αμερικάνοι δεν θα άντεχαν τη μέγγενη που έχει βάλει ο Παπανδρέου στους Έλληνες!!!!!!!!!!

Πετάξτε τα στερεότυπα που έχετε για τη Ευρώπη.  
Πριν μερικές μέρες, μια ελληνική κυβέρνηση που έχει μειώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων καθώς και τις συντάξεις, κέρδισε καθαρή νίκη σε αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Όποιος πρόλαβε τον Ομπάμα… φιλοξένησε!!!

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ των μεγαλύτερων πανεπιστημίων των ΗΠΑ για το ποιο θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την βιβλιοθήκη που θα είναι αφιερωμένη στον ...
...πρόεδρο της χώρας, Μπαράκ Ομπάμα.

Αναβρασμός στο Αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα συμφωνία χάραξης των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα.!!!

Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν δέχεται τρίτους στις διαπραγματεύσεις.

Οι Αλβανοί δε βρίσκουν προηγούμενη συμφωνία του 1996!Αλβανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου

Ενδιαφέρον γερμανικής εταιρίας για το "Ελ. Βενιζέλος"!!!

Το ενδιαφέρον της για επενδύσεις στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" εξέφρασε η γερμανική εταιρία Fraport όπως και και για μερικά αεροδρόμια της Αγγλίας.

Κάνει πίσω το υπουργείο: Δεν αλλάζει το μηχανογραφικό

Με τα νεύρα των μαθητών παίζει το υπουργείο Παιδείας αφού απέσυρε την πρόταση για συμπλήρωση των μηχανογραφικών τους τον Μάρτιο. Οριστικά τον Ιούλιο η συμπλήρωση τους.

Τον Ιούλιο θα συμπληρώσουν και φέτος το μηχανογραφικό τους δελτίο οι υποψήφιοι για την

Σκόνη από αστεροειδή για πρώτη φορά στη Γη!!!

Επιστήμονες από την Ιαπωνική Διαστημική Υπηρεσία (JAXA) επιβεβαίωσαν σήμερα ότι το διαστημόπλοιο Χαγιαμπούσα το οποίο επέστρεψε στη Γη τον Ιούνιο έπειτα από επτά χρόνια ταξιδιού στο διάστημα, κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας να συλλέξει σκόνη από αστεροειδή.

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας οι εργαζόμενοι των Ατλάντικ..

Στα πρόθυρα της απελπισίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, οι οποίοι εδώ και τρεις μήνες παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα επιβίωσης.

Εκατοντάδες κλήσεις για κακοποίηση παιδιών..

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση (19 Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου), «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως την 31 Οκτωβρίου 2010 έχει δεχθεί συνολικά 383 καταγγελίες που αφορούν σε κακοποίηση ή παραμέληση 770 συνολικά παιδιών.

Παγίδευε τις κάμερες παιδιών...!!!

Ένας 44χρονος άνδρας είχε υποκλέψει 3 εκατομμύρια ημίγυμνες φωτογραφίες παιδιών την ώρα που άλλαζαν τα ρούχα τους, παγιδεύοντας τις κάμερες των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.

Ο 44χρονος έστελνε σε παιδιά μηνύματα με συνημμένα αρχεία φωτογραφιών. 

Είναι κακό ο δικαστής να φοράει στρινγκ;!!

Φιλοδοξεί να γίνει αναπληρωτής δικαστής περιφερειακού δικαστηρίου στην Ελβετία αλλά -από την άλλη- δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει το χόμπι του: τις συναυλίες με το ροκ συγκρότημα Buaba Tyte Stone στο οποίο εμφανίζονται όλα τα μέλη του μόνο με στρινγκ!

Μετά την τρίτη δόση των 9 δισ. ευρώ τα πραγματικά μέτρα για το 2011...!!

Το υπουργείο Οικονομικών επιμένει: 

Η τρόικα των ελεγκτών δεν πιέζει προς την κατεύθυνση νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. βοήθησε το FBIνα συλλάβει δύο απαγωγείς!!!

Δύο φυγόδικα αδέρφια που καταζητούνταν από το 2008 για την αρπαγή των παιδιών συνελήφθησαν χάρη στη συνεργασία ελληνικών, αμερικανικών και ολλανδικών αστυνομικών αρχών. 

Πρόκειται για τους John και George

Αυστριακή ρουκέτα για την Ελλάδα !!!

Την ώρα που η τρόικα κάνει φύλλο και φτερό τον προϋπολογισμό και οι υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις της, ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών έβαζε ...βόμβα στα θεμέλια του μηχανισμού στήριξης, απειλώντας  να μη μας δώσει η χώρα του τα υπόλοιπα χρήματα του δανείου. 

Η φάρσα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην Άντζελα Δημητρίου!!

Φάρσα στη γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου έκανε η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος».


Ο συνήθης «ύποπτος», Αντώνης Μπιδέρης, τηλεφωνεί -προσποιούμενος τον δικαστικό

Τον μαχαίρωσε για τη μοιρασιά των κλοπιμαίων!!!

Συνελήφθη τελικά χθες ο δράστης της δολοφονίας του 28χρονου Πακιστανού που βρέθηκε μαχαιρωμένος στη μέση του δρόμου στη Λ. Ηρακλείου στην περιοχή της Ν. Ιωνίας στις 10 Νοεμβρίου. 

 Δράστης είναι ένας 20χρονος Αλγερινός με τον οποίο το θύμα «συνεργάζονταν» στις διαρρήξεις που διέπρατταν. Όπως έγινε γνωστό οι δύο συνεργοί τσακώθηκαν για τη μοιρασιά των κλοπιμαίων.

Ο Πακιστανός διέμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα και εκεί έγινε ο τσακωμός. Αφού ο Αλγερινός τραυμάτισε με μαχαίρι τον 28χρονο, εκείνος σύρθηκε έξω από το σπίτι. Σε απόσταση 80 μέτρων από το εγκαταλελειμμένο οίκημα ο δράστης τον μαχαίρωσε ξανά, και αυτή τη φορά θανάσιμα.


Εκτός από τον θύτη συνελήφθησαν και δύο ακόμη Αλγερινοί με την κατηγορία της απόκρυψης της εγκληματικής ενέργειας καθώς φρόντισαν να σβήσουν τα αποτυπώματα από τον χώρο που έγινε η δολοφονία.


zougla.gr
madata.gr

Η "μακεδονική γλώσσα" επανήλθε στα εγχειρίδια του ΟΗΕ...

Αργά χθες το βράδυ επανήλθε ο προσδιορισμός «μακεδονική» για την γλώσσα της ΠΓΔΜ στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων ορολογίας των Ηνωμένων Εθνών

(UN Terminology Database- σ.σ.: πρόκειται για την ιστοσελίδα

Τα αυγά, οι "αγανακτισμένοι" και οι απόντες.....!!

Στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, κινητή γιορτή των Μουσουλμάνων, γιορτάζεται η θυσία του Αβραάμ - "Κουρμπάν" λέγεται επειδή θυσιάζουν κάποιο ζώο και "Μπαϊράμ" σημαίνει γιορτή . 

Oι μουσουλμάνοι στην "δημοκρατική" Αθήνα δεν διαθέτουν

Εξώδικα για λογαριασμούς ΔΕΗ !!!

Κρίση θα πει όχι μόνο να μην μπορεί κάποιος να ξεπληρώσει τα χρέη του ή να πληρώσει τις δόσεις του αλλά και να αδυνατεί να δώσει τα χρήματα για τον λογαριασμό του τηλεφώνου ή του ρεύματος. 
 
Όπως ακριβώς δείχνουν τα στοιχεία ότι συμβαίνει ολοένα και

Στις εφορίες όσοι δεν πήραν ειδοποιητήριο για περαίωση!!

Ο
ι Δ.Ο.Υ θα αναλάβουν να εκδώσουν τα εκκαθαριστικά της περαίωσης για τους φορολογούμενους που δεν τον έχουν παραλάβει ήδη από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). 

Σύμφωνα με απόφαση του

Ο περίπατος μας προστατεύει από 24 νοσήματα!!!!

Περπατήστε, κάνει καλό!
Όποιος θέλει να κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο στον εαυτό του, ας αρχίσει να περπατάει με γρήγορο βήμα για...
... 30 λεπτά την ημέρα.


Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελαττώσει σημαντικά τις πιθανότητες ανάπτυξης 24 νοσημάτων.

Πεθερά εναντίον νύφης!!!

Ο
ι διαμάχες μεταξύ πεθεράς και νύφης όταν προκύπτουν συνήθως είναι έντονες, καθώς η καθεμία προσπαθεί να επιβάλει ή να διατηρήσει την κυριαρχία της και να προβάλει την προσωπική της αξία, υποκινούμενη από το συναίσθημα της ιδιοκτησίας και την ανασφάλεια. 

Ηράκλειο: Ζευγάρι ληστών χτύπησε και έδεσε ηλικιωμένο!!!!

Ακόμα ένας γέροντας που έζησε εφιαλτικές στιγμές μέσα στο ίδιο του, το σπίτι...

Όλα έγιναν σε σπίτι στις Αρχάνες Ηρακλείου. Λίγο πριν τις 03.00, ένας άνδρας και μία γυναίκα που φορούσαν κουκούλες, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου, από ξεκλείδωτο παράθυρο.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος : «Το τζαμί θα μας το κτίσετε εσείς οι έλληνες με δικά σας λεφτά…»!!!!

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναίμ Εργαλούρ τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι οι προσευχές δεν αποτελούν πίεση για την ανέγερση τζαμιού.

«Είναι θέμα πολιτισμού. Η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς τζαμί, πρέπει να γίνει σύντομα για να μαζέψουμε αυτούς τους

"Ο ασθενής πέθανε αλλά...να μας ξανάρθει όταν και αν χρειαστεί"...!!!

Η απόλυτη γελοιοποίηση και το ρεζιλίκι στο νοσοκομείο της Κομοτινής

Το έγγραφο προέρχεται από το νοσοκομείο Κομοτινής και είναι ένα ακόμα απίστευτο και τραγελαφικό περιστατικό της νεοελληνικής καθημερινότητας. 

Οι Κροάτες μας «βούτηξαν» την Επίδαυρο!!!

Ένας – ένας οι γείτονες μας αρπάζουν κομμάτια της Ελλάδας – χωρίς κανείς να αντιδρά από την ελληνική κυβέρνηση.

  Μετά τους Τούρκους, που βήμα – βήμα μπλοκάρουν κομμάτια του ελληνικού Αιγαίου και τους Σκοπιανούς που έκαναν δικό τους τον Μέγα Αλέξανδρο και το όνομα

Η Google θα κτίσει σύντομα τη δική της πόλη!!!

Η Google σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου κτιριακού συγκροτήματος στο Mountain View της Καλιφόρνια.                                Αυτό θα κτιστεί σε μια έκταση συνολικού εμβαδού 100.000 τετραγωνικών μέτρων. 

Σχέδια για επαναστατικό χωρο-χρονικό "μανδύα"!!!!

Αν ο λεγόμενος "μανδύας αορατότητας", που κάνει τα πράγματα αόρατα και ο οποίος βρίσκεται ήδη στα σκαριά, φαντάζει ήδη εξωπραγματικός, τι πρέπει να πει κανείς για το ακόμα πιο τρελό σχέδιο των επιστημόνων, που πιστεύουν ότι ίσως είναι εφικτή η δημιουργία

Αστυνομικίνα πάει γυρεύοντας!!!

Σκανδαλίζει μητέρα αστυνομικίνα που κατηρορήθηκε για ληστεία με βασικό συνεργό συνάδελφό της με τον οποίο διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και ο οποίος εκτίει ήδη στις φυλακές εικοσαετή ποινή κάθειρξης.

Η γυναίκα αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ψυχική συνδρομή στον ένστολο ερωμένο της

Οι ανθρωποθυσίες των Μάγια!!!

Η Chichen Itza στην χερσόνησο του Yucatan είναι η πιο διάσημη πόλη των Μάγια, αφού αποτελούσε το πολιτικό και οικονομικό κέντρο του πολιτισμού τους.
  
Τα διάφορα κτίσματα της πόλης αυτής από την η πυραμίδα των

Τα social media ωθούν τους εφήβους σε κάπνισμα, αλκοόλ και σεξ !!!

Στο συμπέρασμα ότι οι έφηβοι που ασχολούνται έντονα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, όπως το Facebook και το Twitter, υιοθετούν περισσότερο ανθυγιεινές ή «ενήλικες» συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και το σεξ, κατέληξαν Αμερικανοί ερευνητές. 

Δεν έπιασε τον στόχο η περαίωση

Δεν έπιασε τον στόχο η περαίωση

Δεν έπιασε τον στόχο η περαίωση και μάλλον πάει προς παράταση η διαδικασία. 

ΣΟΚ!! Πάνω από 100 νεκρά έμβυα εντοπίστηκαν μέσα σε βουδιστικό ναό!!!

Στο κέντρο της Μπανγκόκ.
Πάνω από 100 έμβρυα, τα οποία πιθανότατα προέρχονται από παράνομες κλινικές αμβλώσεων, βρέθηκαν σε έναν βουδιστικό... ναό στο κέντρο της Μπανγκόκ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Αποτεφρωτήριο νεκρών στη Θεσ/νίκη σχεδιάζει ο Μπουτάρης.. !!!

Στα ύψη αναμένεται να φτάσει η ένταση που γεννήθηκε προεκλογικά μεταξύ του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη και του μητροπολίτη Άνθιμου, μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του πρώτου, να δημιουργήσει αποτεφρωτήριο νεκρών στη συμπρωτεύουσα.

Απέσυραν γουρουνάκι-παιχνιδάκι για... θρησκευτικούς λόγους!!!

Μεγάλη αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών ''έβγαλε'' από την φάρμα το γουρουνάκι για να μην προσβάλλει Εβραίους και μουσουλμάνους.

Το θέμα έγινε γνωστό όταν μία μητέρα αγόρασε το παιχνίδι-μικρογραφία της φάρμας όπου

Ο Μίκης Ιδρύει κίνημα ανεξαρτήτων πολιτών.!!!

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1-12-2010 και ώρα 12.00΄ , στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), ο Μίκης Θεοδωράκης θα εξαγγείλει την ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα. 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Τραυματίστηκε αστυνομικός!!!

Α
γριος ξυλοδαρμός αστυνομικών πριν απο λίγο στο Μεσολόγγι απο αθίγγανους. 

Οπως γράφει το crimesonair oλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου προσπάθησαν να συλλάβουν

Μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό θα ζητήσει η Τρόικα για την 4η δόση !!!

Το θέμα στο οποίο οι εκπρόσωποι της τρόικας αναμένεται να τηρήσουν "σκληρή στάση", είναι το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων.

Οι εργασιακές σχέσεις αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχουν σήμερα

Εκλεψαν από τυροκομείο ... δέκα τόνους τυριού!!!

Περίπου δέκα τόνους τυριού έκλεψαν άγνωστοι από τυροκομείο στο Μοχό Ηρακλείου, με τη μέθοδο... του ριφιφί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες διάνοιξαν τον τοίχο του ισογείου του τριώροφου

Αποζημίωση εκατομμυρίων!!!!

Μετά από διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων, η κυβέρνηση της Βρετανίας αναμένεται να ανακοινώσει αποζημιώσεις πολλών εκατομμυρίων για όσους βασανίστηκαν στο Γκουαντάναμο. Η διαμάχη για τα απόρρητα έγγραφα και ο ρόλος της ΜΙ5.