'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Γίνε και πάλι τίγρης στο κρεβάτι!!!

Κάτι τα βάρη στη δουλειά, κάτι τα παραπανίσια βάρη στο κορμί, κάτι ο αγαπημένος σου που τον τρως στη μάπα ολημερίς και ολονυχτίς, έφτασες να ψάχνεις με το φακό την χαμένη σου λίμπιντο. 

Πώς θα σηκώσεις την πεσμένη σου σεξουαλικότητα και τι μπορείς να κάνεις για να γίνεις και πάλι τίγρης στο κρεβάτι;

1. Η πεσμένη λίμπιντο... ως αποτέλεσμα του στρες:

Στην λίστα των αιτιών που ρίχνουν στα τάρταρα την σεξουαλική σου όρεξη, φιγουράρει το στρες. Πιθανότατα, εργάζεσαι τόσο σκληρά, που ούτε χρόνο, ούτε διάθεση έχει να κάνεις σεξ, το οποίο σκέφτεσαι που και που σαν μακρινή ανάμνηση: "τι καλά ήταν τότε που ήμουν φοιτήτρια και τα 'χα με τον Σούλη και το κάναμε 5 φορές... την ώρα". Ή πολύ απλά, έχεις παθιαστεί τόσο με την δουλειά, που προτιμάς να εξοντώσεις την σκρόφα συνάδελφο παρά να εξοντωθείς στο μαραθώνιο του σεξ επί τάπητος. Όπως και να έχει, το στρες μπορεί να βυθίσει τη λίμπιντο ακόμα πιο κάτω!

Πώς θα γίνεις τίγρης και πάλι: μπορούμε να σου εξηγήσουμε με επιστημονικούς όρους, τον αντίκτυπο του άγχους στην ψυχή, το κορμί και το πνεύμα των ατόμων που το παρακάνουν στη δουλειά ή απλά να σου προτείνουμε να χαλαρώσεις και λίγο! Σίγουρα, εύκολα το λες αλλά πώς θα τα καταφέρεις. Ξεκίνα με το να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, καθημερινά. Ξεκίνα με δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να συμφιλιωθείς με τη γυναικεία σου πλευρά. Φτιάξε νύχια και μαλλιά, κάνε γιόγκα για να τα βρεις και με το χαμένο στα πρότζεκτ πνεύμα σου. Πιες ένα ποτήρι κρασί ή ξεφύλλισε το αγαπημένο σου περιοδικό.

Μust: κλείσε κινητά και σταθερά, γέμισε τη μπανιέρα άλατα και αρώματα και κάνε μόνη σου το πιο καυτό ερωτικό παιχνίδι

2. Η πεσμένη λίμπιντο... επειδή παραγνωριστήκαμε:
Ωραία ήταν η ιδέα της συγκατοίκησης, αρχικά! Αλλά το πολύ μαζί σκοτώνει τη λίμπιντο αν δεν το προσέξεις όσο πρέπει φυσικά. Οι σύμβουλοι σχέσεων επιμένουν ότι η λίμπιντο ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν φάει χρόνια και χρόνια μαζί, μειώνεται όσο το ζευγάρι μπαίνει στη ρουτίνα της καθημερινότητας και παραγνωρίζεται.

Πώς θα γίνεις τίγρης και πάλι: η υπερβολική οικειότητα φέρνει τη βαρεμάρα, η οποία εφόσον τραφεί από την συνήθεια και τη ρουτίνα, μπορεί να σκοτώσει την διάθεση για σεξ μια και καλή. Όμως, μην τα παρατάς. Προσπάθησε να συνεχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με τον καλό σου, να φεύγετε εκτός πόλης για κάποιες ημέρες και γενικά να ζείτε έστω και κάποιες στιγμές σαν να γνωρίζεστε μόλις τώρα. Δεν είναι κακό να κρατήσεις και κάποιο μυστήριο γύρω από τον εαυτό σου, όσο καλύτερα μπορείς και η λίμπιντο θα επανέλθει.

Must: ζήτα του να δοκιμάσετε σήμερα κιόλας μια στάση ή ερωτική φαντασίωση που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ!

3. Η πεσμένη λίμπιντο... επειδή το "έτσουξες".

Σίγουρα το ποτηράκι κρασί που προτείναμε και νωρίτερα, αποτελεί έναν ωραιότατο τρόπο για να χαλαρώσεις. Όμως, η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην χαλάρωση και στο τύφλα στο μεθύσι είναι λεπτή και εύκολα ξεπερνιέται. Το πολύ αλκοόλ μπορεί να σκοτώσει την ερωτική σου διάθεση, αφού ακόμα κι αν το πνεύμα θέλει να σεξοτροπήσει, το κορμί δυσκολεύεται να ακολουθήσει. Αυτό μπορεί να μην απασχολεί άμεσα εσένα την ίδια. Όμως, σκέψου απλά, τη σχέση του αγαπημένου σου με το αλκοόλ και συνδύασε τον με την εξαφανισμένη ερωτική σας ζωή!

Πώς θα γίνεις τίγρης και πάλι: δεν θέλει και ερώτημα. Κόψτε τα ποτά αλλά κρατήστε τα ξενύχτια. Ένα ποτήρι κρασί είναι αρκετό για να ανεβείτε, αλλά ένα μπουκάλι κρασί είναι εξίσου αρκετό για να χρειαστείς... γερανό για να σηκώσεις το πέος του κατόπιν!

Must: άνοιξε τον τσελεμεντέ και τάϊζε τον έρωτα. Εξασκήσου στην δημιουργία των πιο αφροδισιακών συνταγών για φαγητά και ροφήματα και δεν θα ξεκολλάτε από το κρεβάτι.

4. Η πεσμένη λίμπιντο... πάει πακέτο με την πεσμένη αυτοπεποίθηση.

Παρόλο που το σεξ αποτελεί μια φυσική πράξη, όλες γνωρίζουμε ότι το πώς τα καταφέρνουμε στο κρεβάτι έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή μας και εκτός σεντονιών. Σίγουρα, η εξοικείωση με το γυμνό μας κορμί και η αγάπη προς αυτό, μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μήπως η λίμπιντο εξαφανίστηκε τη στιγμή που έχασες την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου;

Πώς θα γίνεις τίγρης και πάλι: προσπάθησε να βρεις σε ποιά σημεία μπάζει νερά η αυτοπεποίθησή σου. Μήπως φταίνε τα κιλά που έχεις βάλει; Μήπως ο πρώην που σε παράτησε για την καλύτερή σου φίλη; Έπειτα, ζήτα από φίλους, συγγενείς ή τον τωρινό σου σύντροφο να σου εκφράσει κάποια από τα σημεία που λατρεύει επάνω σου. Ένα ή δύο κομπλιμέντα, είναι αρκετά για να τονώσουν την χαμένη σου σεξουαλικότητα.

Must: ντύσου, χτενίσου, στολίσου και γίνε σέξυ και φυσικά όποιος αντέξει. Βγες με τις κολλητές και προσπάθησε να κεντρίσεις τα αντρικά βλέμματα. Ένα κομπλιμέντο ή ένα κερασμένο σφηνάκι είναι αρκετό για να σε κάνει να αισθανθείς γυναίκα ξανά! 

http://souitavip.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου