'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Έγκλειστη η Πάμελα!!!

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους Ινδούς πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής καθημερινότητας της χώρας, καθώς η επόμενη ένοικος του σπιτιού, είναι ξανθιά, σταρ και πρόκειται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Η σεξοβόμβα και πρώην αστέρι του Baywatch Πάμελα Άντερσον θα συμμετάσχει στο Big Brother της Ινδίας, σύμφωνα με εκπρόσωπο του καναλιού που προβάλλεται στη χώρα.
Στο ριάλιτι σόου έχουν απομείνει 10 συμμετέχοντες όλοι και όλοι και φανταστείτε τι χαρά θα πάρουν οι άνδρες με το που θα τη δουν να περνάει το κατώφλι του σπιτιού.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα μείνει μαζί τους ενώ αναμένεται να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη. Μεταξύ αυτών που πέρασαν από το σπίτι, συμπεριλαμβάνονται μοντέλα αλλά και αρκετοί ηθοποιοί, ωστόσο η γνωστή για το... υποκριτικό της ταλέντο, Πάμελα, είναι το μεγαλύτερο όνομα.

Η Πάμελα Άντερσον, έγινε παγκοσμίως γνωστή την πενταετία 1992-1997, όταν πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά "Baywatch".

Η σειρά κατέκτησε με το σπαθί της μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως μια από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία, καθώς για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εβδομαδιαίως την παρακολουθούσαν περίπου 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

http://news247.gr/kosmos/zoi/sto_bb_indias.636844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου