'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Απειλούσαν ότι θα αποκεφαλίσουν τα παιδιά μου"...!!!!!

Αυτή ήταν μια από τις απειλές που εκτόξευσαν τα μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος κατά του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, όπως είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του στο Β΄ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ο δικηγόρος, ο οποίος φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο, περιέγραψε του λόγους που τον οδήγησαν να «καρφώσει» στις Αρχές τον πολιτικό μηχανικό.


Όπως είπε, κάποια στιγμή υπέπεσε στην αντίληψη του ότι γίνεται σωρεία πλαστογραφιών στο γραφείο του πολιτικού μηχανικού και επειδή βρέθηκε σε δύσκολη θέση αποφάσισε να το καταγγείλει στην Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.


Οι απειλές ξεκίνησαν 16 μήνες μετά την έναρξη της «συνεργασίας» του με τους αστυνομικούς όταν ο πολιτικός μηχανικός άρχισε να υποψιάζεται ότι «δίνει» στοιχεία για το κύκλωμα.


Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 2 Φεβρουαρίου 2011 μετά από αίτημα και των δύο πλευρών ώστε να καταθέσει και ο αστυνομικός που ήταν παρών όταν ο δικηγόρος έλαβε στις 31 Οκτωβρίου ένα φάκελο με μια σφαίρα.


Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πολιτικός μηχανικός είναι της απειλής, απόπειρας, παράνομης βίας και της παράνομη οπλοκατοχής.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου