'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τα πρόβατα το …έσκασαν!!!

Που πήγε το κοπάδι; Έγινε …καπνός. 

Τα 64 πρόβατα του ιδιοκτήτη δεν αποφάσισαν από μόνα τους να φύγουν από το ποιμνιοστάσιο αλλά με τη βοήθεια αγνώστων οι οποίοι εισέβαλαν σε αυτό τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Και ο πρίγκιπας …φωτογραφίζεται!!!

Τα επίσημα πορτραίτα του αρραβώνα τους έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. 

Το χαρούμενο γαλαζοαίματο ζευγάρι λίγους μήνες πριν ανέβει τα μαρμάρινα σκαλιά της εκκλησίας, πόζαρε μπροστά από τον διάσημο φακό του Μάριο Τεστίνο για μια…

Η λεία ήταν …ψιλικατζίδικη!!

Ένα ακόμα κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της Αθήνας έγινε στόχος ληστών. 
 
Οι άγνωστοι έχοντας στη κατοχή τους όπλο, το χρησιμοποίησαν εναντίον του ιδιοκτήτη προκειμένου εκείνος να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Παράνομο στοίχημα μέσα σε… παπούτσια!!!!


Άδοξο τέλος είχε για δύο 42χρονους η «επιχείρηση» που είχαν στήσει με παράνομο στοίχημα στο κατάστημα υποδημάτων του ενός, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Χθες, κατόπιν καταγγελίας, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο κατάστημα του ενός 42χρονου και ύστερα από έρευνα βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δελτίο παράνομου

Τέσσερις αδελφές παντρεύτηκαν τέσσερα αδέλφια!!!

Τέσσερις αδελφές η Olivia, η Rosa, η Kelly και η Ketty Silva παντρεύτηκαν τέσσερα αδέλφια τον Darwin, τον Henry, τον Ranulfo και τον  William Sanchez.

Οι πατεράδες των δυο οικογενειών,

Γιάννης Μάργαρης: Χώρισα για να μπω στο Master Chef..!!!

Ενα από τα δυνατά χαρτιά του «Master Chef» αποκαλύπτεται στην «Espresso της Κυριακής».

O λόγος για τον 29χρονο Γιάννη Μάργαρη, που μέχρι σήμερα έχει πορευτεί στο παιχνίδι εισπράττοντας θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού.

"Εγκλώβισε» την ερωμένη και την… έβριζε επί 40 λεπτά!!!!

Για πάνω από μισή ώρα κατάφερε να εγκλωβίσει την ερωμένη του συζύγου της μέσα στο αυτοκίνητό της και μάλιστα προσπαθούσε να την πείσει να επικοινωνήσει μαζί του και να του πει ότι... χωρίζουν!
Σε απόγνωση μία γυναίκα 35 ετών που εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή του Ρίου,

Δημοσκόπηση: Ο "κανένας" θα μας σώσει..!!!

Στον... κανένα φαίνεται πως έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι πολίτες καθώς σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή» η πλειοψηφία δηλώνει απογοητευμένη από κυβέρνηση και αντιπολίτευση. 

Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μέσω Internet!!!

Παντρεύτηκαν χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά. 
 
Η μόνη τους επαφή μέχρι τώρα είναι το διαδίκτυο και το τηλέφωνο. Μια Βραζιλιάνα... και ένας Ιάπωνας γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ και ερωτεύτηκαν.

Σχεδόν τρία χρόνια μετρά η διαδικτυακή τους σχέση και

Παρενόχλησε «σεξουαλικά» Σκόπια, Τουρκία και ΝΑΤΟ και τον αποστράτευσαν!!!!

Ο Αντισμήναρχος Ηλίας Λαγωνίκας αποστρατεύτηκε με τη «ρετσινιά» του… Greek lover επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει Νατοϊκές ανθελληνικές εντολές.

Τα όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Wikileaks είναι ενδεικτικά του πως αντιμετωπίζουν τους «συμμάχους» του οι… πλανητάρχες Αμερικανοί.





Η παρακάτω πολύ… διδακτική ιστορία μπορεί να φάνταζε σε μερικούς μέχρι χθες ως «υπερβολική», αλλά μόνο τέτοια δεν είναι.


Αντίθετα θα διαπιστώσετε πως το αδίστακτο σύστημα των ΗΠΑ κινεί τα

Στο σφυρί το σπίτι του Κ. Παλαμά..!!

Η οδός Περιάνδρου στον αριθμό 5 στην μαγική συνοικία της Πλάκας, βρίσκεται η οικία του μεγάλου μας ποιητή Κωστή Παλαμά. 

Πρόκειται δηλαδή για ένα ιστορικό μνημείο της ιστορίας μας. 

Ωστόσο, αυτό βγαίνει στο σφυρί και σε λίγο καιρό θα περιέλθει σε χέρια ιδιωτών, μετά από απόφαση της Πολιτείας.

newsbomb.gr 
http://katse-kala.blogspot.com

Οδηγία της Ινδίας: προσοχή στις εξαγωγές προς Ελλάδα!!

Η κυβέρνηση Ινδίας ενημέρωσε τους εξαγωγείς της ότι, εν όψει της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, οι εξαγωγές θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο με ανέκκλητη πιστωτική επιστολή. 

Ο υπουργός οικονομικών της Ινδίας Mr Namo Narain Meena, είπε

Ντρέπεται ο Παπανδρέου γιατί δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα!!!

Ναι, είν’ αλήθεια. Ο Γ. Παπανδρέου ντρέπεται. Το δήλωσε την Παρασκευή στη Βουλή. Όχι, δε ντρέπεται που μας παρέδωσε σιδηροδέσμιους στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ.

Δε ντρέπεται ούτε γιατί μείωσε τους μισθούς από εργαζόμενους και συνταξιούχους, ούτε γιατί τους έκοψε τα δώρα, οδηγώντας τους στην εξαθλίωση. 

Έχετε γεια συμβάσεις...!!!

Άνοιξε τελικά η κυβέρνηση τον δρόμο για τη σύναψη επιχειρησιακών συμβάσεων και ομαδικών συμφωνιών, η εφαρμογή των οποίων θα έχει καθολικό και μόνιμο χαρακτήρα τουλάχιστον έως... το 2013 που διαρκεί το μνημόνιο.  

Με απλά λόγια, κλαδικές συμβάσεις, τέλος!

Πρωθυπουργός σε απόγνωση

Κάθε τρεις και λίγο ακούς γύρω σου την φράση: «Αν έπαιρνε αυτά τα μέτρα ο Κωστάκης θα γινόταν επανάσταση».

Και τι καθόμαστε. Δίπλα είναι η Ραφήνα. Να τον φέρουμε στο Μαξίμου μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους.

Μπαγίς: Το Αιγαίο θα μετατραπεί σε θάλασσα κέρδους..!!

  • Παράξενες δηλώσεις που εκθέτουν στον μέγιστο βαθμό την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, η οποία ενώ βρίσκεται σε μυστικές διαβουλεύσεις με την Άγκυρα, μεταβάλλεται σε ρόλο θεατή...
  • "Μόλις μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. θα σταματήσουν τα προβλήματα στο Αιγαίο", δήλωσε ο κύριος Μπαγίς, αποδεχόμενος ουσιαστικά πως η Άγκυρα δημιουργεί προβλήματα στοχεύοντας σε υποχωρήσεις από την πλευρά της Ελλάδας και της Ευρώπης

Στα χέρια της αστυνομίας 15χρονος που λήστευε πεζούς..

Θεσσαλονίκη.
Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, έπεσε 15χρονος, ο οποίος ύστερα από...μεθοδική έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι από τον Ιούνιο έως και τον Νοέμβριο φέτος, διέπραξε είτε μόνος του, είτε με άλλο συνεργό, συνολικά επτά ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πεζών.

Τεταμένη η κατάσταση στην Κερατέα για τον ΧΥΤΑ

Τεταμένη παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η κατάσταση κοντά στην είσοδο του υπό κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α., στην περιοχή του Οβριοκάστρου στην Κερατέα.  

Πριν από λίγο, οι κάτοικοι επιτέθηκαν εκ νέου εναντίον των

Δωρεάν WI-FI στις εκκλησίες!!!

Ασύρματα ευρυζωνικά δίκτυα έχουν τοποθετηθεί σε επτά ναούς της Μητρόπολης Δημητριάδος, γεγονός που συνεπάγεται δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, σε ακτίνα 150 μέτρων πέριξ των συγκεκριμένων σημείων. 

Η υιοθέτηση της νέας ψηφιακής τεχνολογίας από την Μητρόπολη, συνεπάγεται πρόσβαση σε ένα προηγμένο διαδικτυακό σύστημα, το οποίο συνιστά την ευρυζωνικότητα. 

«Ο Γεωργάτος θα έπρεπε να έχει εκατό χέρια για να κάνει όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί ταυτόχρονα»..!!!!

Επτά μήνες έχουν περάσει από τη σύλληψη του Γεράσιμου Γεωργάτου στην πορεία αλληλεγγύης για τον Στόλο της Ελευθερίας, και η υπόθεσή του εκκρεμεί ακόμη, καθώς η δίκη του, που είχε οριστεί για την προηγούμενη Πέμπτη, έλαβε μία ακόμη αναβολή.  

Ο δικηγόρος του, Κώστας Παπαδάκης, μίλησε στο tvxs.gr για τις κατηγορίες εναντίον του, υποστηρίζοντας πως ο Γεράσιμος «θα έπρεπε να έχει εκατό χέρια για να κάνει όσα του αποδίδονται ταυτόχρονα».

Ο σκλάβος των Χριστουγέννων....

Χριστούγεννα! Η σύγχρονη κοινωνία έχει αφήσει την ουσία στην άκρη νομίζοντας ότι "ουσία" είναι μια επίπονη νοητική διαδικασία, ενώ η βιτρίνα της κατανάλωσης και της ψεύτικης ζεστασιάς των γιορτών δείχνει πιο προσιτή και πιο έξυπνη τελικά.

Δύο αδίστακτους κακοποιούς συνέλαβε η Αστυνομία ...!!!

Έκλεβαν πολυτελή αυτοκίνητα και "χτυπούσαν" τράπεζες και χρηματαποστολές. Είχαν και συνεργό για τις πλαστές πινακίδες και άδειες.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας,  ληστείες κατά συρροή,  σύσταση εγκληματικής οργάνωσης,  ναρκωτικά, όπλα και εκρηκτικά, πλαστογραφία, είναι μερικές από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ένα από τους δυο αδίστακτους κακοποιούς, που συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Κάηκε 90χρονη στη Ν. Αρτάκη-Με αλυσίδες Χαλκίδα-Αιδηψός

Χωρίς ρεύμα τα Στείρα και Κάρυστος...

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ μια 90χρονη γριούλα, που έμενε μόνη της στη Νέα Αρτάκη, όταν στη προσπάθειά της να ανάψει το τζάκι, το σπίτι πήρε φωτιά και κάηκε, πριν φθάσουν οι άνδρες της πυροσβεστικής.

Κάνανε την εκκλησία πασοκική μπουζουκλερί.!!!

Δεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η "μουσικοχορευτική" εκδήλωση που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενο.

ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!!

Οκτώ μήνες μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του Ν. 3839/2010 με τον οποίο καθιερώθηκε νέο σύστημα επιλογής των 25.000 διευθυντικών στελεχών του Δημοσίου και θεσπίστηκαν αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια για την ανάδειξή τους, η σχετική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω μιας ιδιότυπης «λευκής απεργίας» που έχουν κηρύξει οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες αρνούνται να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το υπουργείο Εσωτερικών.  

Ο Λαζόπουλος ζήτησε συγνώμη...!!



Με μια ανθοδέσμη και ένα σημείωμα συγνώμης θέλησε να αποκαταστήσει ο Λάκης Λαζόπουλος ένα από τα «θύματά» του! Πρόκειται για πρωτοφανή κίνηση του «mr. Αλ Τσαντίρι» καθώς ο ίδιος προτάσσει τον χαρακτήρα της σάτιρας όσες φορές έχει δεχθεί επικρίσεις για τα λεγόμενά του.

ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Την χτύπησαν οι συγγενείς της..

Α
πίστευτο δράμα για μία ηλικιωμένη συνταξιούχο δασκάλα που όπως καταγγέλλουν γείτονές της αλλά και άνθρωποι που τη γνωρίζουν... περνά τα πάνδεινα, όχι μόνο από τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και από την κόρη της! 


Η ίδια αδυνατεί να καταγγείλει όσα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE!!!!!

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2
LINK-3 


Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ LIVE!!!!!!!!!!

 Α.Ε.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ LIVE!!!!!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 




LINK-1
LINK-2
LINK-3


Οικογενειακή τραγωδία στη Γερμανία..

Τρείς αγνοούμενοι από έκρηξη που προκάλεσε κατάρρευση σπιτιού

Τρία άτομα από την ίδια οικογένεια θεωρούνται αγνοούμενα μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι τους και προκάλεσε την κατάρρευσή του, στην δυτική γερμανική πόλη, Μπρούεχ.

ΠΑΤΡΑ: Έπιασε τον «ένστολο» άνδρα της με τον… κουμπάρο!!!

Σ
άλος σε υπηρεσία Σώματος Ασφαλείας, στην Πάτρα, από την ροζ περιπέτεια αξιωματικού, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα με τον... κουμπάρο του από την υποψιασμένη σύζυγό του! 

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια

Με τους "Μπράβους" του στον Ανακριτή..!!!

Τι θα απογίνουν οι "Μπράβοι" του χωρίς αυτόν! Το δρόμο γαι τις φυλακές πήρε ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης, ιδιοκτήτης της Ασπίς Πρόνοια.

Η απολογία του χθε το πρωί στην Ευελπίδων σταμάτησε επεισοδιακά μετά την επίθεση που του έκαναν κατά την προσαγωγή του περισσότεροι απο ογδόντα επενδυτές που εξαπατήθηκαν

Τον πυροβόλησαν ενώ ...περπατούσε !!

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση πυροβολισμού ενός ηλικιωμένου στην περιοχή της Ροδοδάφνης στην Αιγιάλεια.

Ο 80χρονος άνδρας βρισκόταν χθες γύρω στις 9 το βράδυ σε καφετέρια απέναντι από τον βενζινάδικο που διατηρεί ο γιός του. 

Δημοτικοί υπάλληλοι έκλεβαν τα μηχανήματα στάθμευσης?!!

Στην Εισαγγελία Βόλου,έστειλε ο Δήμαρχος Βόλου το πόρισμα που συνέταξε η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου, κα. Μαρία Μουσκή,προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι ευθύνονται για το έλλειμμα ύψους 41.000 ευρώ που βρέθηκε να υπάρχει για το διάστημα από 1-1-2006 μέχρι και 13-8 -2010, στα χρήματα που εισπράττονται από τα αυτόματα μηχανήματα του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης . 

Σύμφωνα με τα στοιχεία,

Διαρρήκτες άδειασαν κρεοπωλείο μέσα στο χιονιά!!!

Το πολικό ψύχος που επικρατούσε στην Νέα Καλλίστη του δήμου Αιγείρου Ροδόπης, δεν πτόησε τους διαρρήκτες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το μοναδικό κρεοπωλείο του χωριού των περίπου 700 κατοίκων.

Χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί,

ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ LIVE!!!!!

 ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

LINK:   


LINK-1
LINK-2 


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE!!!!!!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE!!!!!! 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:   



Υπεξαίρεσε 200.000 ευρώ για να κάνει εγχείρηση!!!

Μια εξαιρετικά ασυνήθιστη περίπτωση υπεξαίρεσης αποκάλυψε οι οικονομικός έλεγχος που έγινε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Κεραμωτή…  

Ο ελεγκτής διαπίστωσε έλλειμμα ύψους περίπου 220 χιλιάδων ευρώ και ενημέρωσε τον διευθυντή του υποκαταστήματος, ο οποίος ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε πάρει τα

Ομαδική επιδρομή στην Καρδίτσα για ... διαρρήξεις!!!

Ομαδική… εξόρμηση στην Καρδίτσα έκαναν τσιγγάνοι από την Αθήνα, με αποκλειστικό σκοπό να κάνουν διαρρήξεις σε σπίτια παραβιάζοντάς τα με τηλεκάρτες και να επιστρέψουν!

Όμως, η Αστυνομία αποδείχθηκε έτοιμη και κατάφερε να συλλάβει δύο άνδρες και δυο γυναίκες.

Μακελειό σε γιορτή για την Παναγία!!!

Eκτελεστές των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, ενεπλάκησαν σε μάχη στην διάρκεια των εορτασμών για θρησκευτική γιορτή, με αποτέλεσμα... 11 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και άλλοι 22 να τραυματιστούν.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές της Σάμου - Νερό έχει καλύψει τους δρόμους...

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε και στην Σάμο η κακοκαιρία που πλήττει από χθες το μεσημέρι όλη την χώρα, με το νησί να έχει κηρυχθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...

Η θάλασσα για άλλη μια φορά κάλυψε και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην παραλιακή της πόλης της Σάμου καθιστώντας την απροσπέλαστη από πεζούς και οχήματα.

“Κήρυξε” πόλεμο στους Γερμανούς ο ταβερνιάρης από το “Νησί”!!!!

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης με τη γερμανική εταιρεία που δεν πληρώνει την αμοιβή του...

Στα γερμανικά δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης, που

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...

Συνταγές με φάρμακα αξίας 15.000 ευρώ από γιατρούς-φαντάσματα υπέβαλε στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) φαρμακείο που λειτουργεί στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΟΠΑΔ, έπειτα από...

Με δύο κεφάλια!!!

Η μητέρα Φύση έχει μερικές φορές σαδιστική αίσθηση του χιούμορ… στην περίπτωσή μας όμως πρόκειται για μια σπάνια γενετική μετάλλαξη, ένα αναπτυξιακό ελάττωμα μεταξύ των ερπετών που παρατηρείται συνήθως σε χελώνες και φίδια.