'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ: Την χτύπησαν οι συγγενείς της..

Α
πίστευτο δράμα για μία ηλικιωμένη συνταξιούχο δασκάλα που όπως καταγγέλλουν γείτονές της αλλά και άνθρωποι που τη γνωρίζουν... περνά τα πάνδεινα, όχι μόνο από τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και από την κόρη της! 


Η ίδια αδυνατεί να καταγγείλει όσα της συμβαίνουν... πόσο δε μάλλον να προβεί σε μηνύσεις κατά του 80χρονου συζύγου της, ο οποίος την χτυπά και μάλιστα -σύμφωνα με τις αναφορές που έγιναν στον «Κόσμο» - όχι χωρίς λόγο! Γιατί μπορεί να έχει περάσει τα 80 αλλά διατηρεί ερωτικές σχέσεις... με τη γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι! 

Σύμφωνα με τη γραπτή αναφορά που έγινε στην εφημερίδα, όλα έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της! Πέρυσι η κόρη της δασκάλας την ξυλοκόπησε άγρια χρησιμοποιώντας μία παντόφλα με αφορμή... τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας!

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα τη χτυπούσε και ο σύζυγός της και μάλιστα δεν δίσταζε να το πράττει και δημοσίως: Προ ημερών ο 80χρονος εμφανίστηκε στο σπίτι (ο ίδιος έχει μετακομίσει αλλού) και όταν η ηλικιωμένη συνταξιούχος δασκάλα άνοιξε την πόρτα, την χτύπησε με τη χειρολαβή της ομπρέλας στο κεφάλι και το σβέρκο, ενώ αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει πιέζοντας τον λαιμό της με τα χέρια του.

Η γυναίκα αναγκάσθηκε να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου και εκεί εξομολογήθηκε τα πάντα σε παλιό μαθητή της που συνάντησε. Του είπε μάλιστα πως εξαιτίας των περιουσιακών διαφορών η κόρη της την απειλεί πως θα την... κλείσει σε ίδρυμα! 

Από την άλλη πλευρά ο εν διαστάσει σύζυγός της φρόντισε να μεταφέρει σε άλλους λογαριασμούς τα χρήματα που βρίσκονταν στον πάλαι ποτέ κοινό τους λογαριασμό (στον οποίον και η ίδια συνείσφερε από τον μισθό της) κι έτσι η ηλικιωμένη δεν έχει καμία πρόσβαση σε χρήματα. 

Δεν έχει τις ψυχικές δυνάμεις
Η γυναίκα έχει φθάσει σε απόγνωση. Δυστυχώς, όμως, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, αρκετοί γνωρίζουν αλλά... κανείς δεν μιλάει! Και από την πλευρά της η ίδια η συνταξιούχος δεν διαθέτει την ψυχική δύναμη για να οδηγηθεί στα δικαστήρια και εκεί να λύσει τις όποιες διαφορές έχει. Οπότε προτιμά να κακοποιείται και να βασανίζεται από ανθρώπους του οικογενειακού της περιβάλλοντος. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου