'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Την ώρα που κάποιοι σκοτώνονται, άλλοι θησαυρίζουν…!!!!

Οι τραγωδίες που παίζονται σχεδόν κάθε μέρα με τα πολύνεκρα δυστυχήματα στο ακατάλληλο για μεγάλες ταχύτητες οδικό δίκτυο της χώρας δεν φαίνεται να συγκινούν ούτε τους εργολάβους αλλά ούτε και τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα και το επιτελείο του.

Έτσι, με νωπές τις μνήμες από την τελευταία τραγωδία με 4 συμπολίτες μας που απανθρακώθηκαν την προηγούμενο εβδομάδα σε ένα φοβερό

Μήνυσαν αστυνομικούς...!!!

Μήνυση κατά αστυνομικών των ομάδων «Δέλτα» και «Δίας» αλλά και κάθε ηθικού αυτουργού της επίθεσης του μπλοκ... «Δικαίωμα» κατά τη διάρκεια της πανεργατικής διαδήλωσης στις 15 Δεκεμβρίου 2010 κατέθεσαν τα μέλη του «Δικτύου Δικαίωμα».

Σύμφωνα με τη μήνυση κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης οι αστυνομικές δυνάμεις που δρούσαν μαζί με τα ΜΑΤ προχώρησαν σε επίθεση του μπλοκ με ρίψη δακρυγόνων και χημικών καθώς και ξυλοδαρμούς, ενώ μοτοσικλετιστές των ομάδων «Δέλτα» και «Δίας» εμβόλισαν απρόκλητα το μπλοκ με εντολή να το διαλύσουν όπως αναφέρουν επί λέξει αστυνομικοί σε κατάθεση τους.

Εκεί, σύμφωνα με τους μηνυτές συνελήφθη ο διαδηλωτής Γ.Μ ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη με τις επιβαρυντικές διατάξεις του λεγόμενου «κουκουλονόμου», παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του όπως δείχνουν σχετικές φωτογραφίες.

Newsbomb.gr
sarotiko

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβγαλε φωτογραφία το δολοφόνο του!!!!

Η ιστορία της δολοφονίας του... Reynaldo Dagsa, ενός κυβερνήτη της πρωτεύουσας των Φιλιππινών, Μανίλα, συγκλονίζει τον κόσμο εξαιτίας μιας απίστευτης τροπής που πήρε η εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο Dagsa δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του την Πρωτοχρονιά, όταν τον πυροβόλησαν τη στιγμή που ο ίδιος τραβούσε αναμνηστική φωτογραφία

ΔΕΙΤΕ: Στιγμές που σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα!!!

Δείτε τι εννοούμε...!!!





Γυναίκα υποστηρίζει ότι έμεινε έγκυος από... εξωγήινους!!!!

Η ιστορία αυτή μεταδόθηκε στην ιταλική τηλεόραση από τον Jaime Maussan,  μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή ufo. 

Η Giovanna, μια 41χρονη γυναίκα  από τη Σαρδηνία, υποστηρίζει ότι το  περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα  απαγωγής από...
εξωγήινους, οι οποίοι αφού  την οδήγησαν μέσα στον ιπτάμενο  δίσκο τους, πραγματοποίησαν μια σειρά  βιολογικών πειραμάτων στο σώμα  της!  

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!

Το βίντεο της επίθεσης στον Κάρολο!!!!

Η βρετανική αστυνομία μετέδωσε σήμερα βίντεο που ελήφθη τη στιγμή της επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, ώστε να καταστεί δυνατό να αναγνωριστούν πολλοί ύποπτοι.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν είχαν ληφθεί από κάμερες παρακολούθησης που έχουν εγκατασταθεί στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στη Ρίτζεντ Στριτ και το Όξφορντ Σέρκους. 

Αθώος μετά από 30 χρόνια φυλακή!!!!

Αφού πέρασε περίπου τριάντα χρόνια πίσω από τα σίδερα, ο Κορνίλιους Ντιπρί, κρίθηκε αθώος και περπάτησε ξανά ως ελεύθερος άνθρωπος εκτός φυλακής.  

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Τεξανός δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να φωνάζει πως είχε καταδικαστεί για ειδεχθή εγκλήματα (βιασμό και ένοπλη ληστεία) που ουδέποτε έπραξε. 

Χριστίνα Κολέτσα: Επεισόδιο στη Γλυφάδα!!!

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές την Χριστίνα Κολέτσα και έναν ενοχλητικό θαυμαστή της σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. 

Η τραγουδίστρια οδηγούσε αμέριμνη στον εν λόγω δρόμο, όταν ξαφνικά δίπλα της βρέθηκε ένας άλλος οδηγός ο οποίος την παρενοχλούσε. 

Κάποια στιγμή η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν άντεξε, κατέβηκε από το αμάξι της και λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια μαζί του. 


Το επεισόδιο έληξε, μετά την παρέμβαση περαστικών, οι οποίοι έσπευσαν να τους χωρίσουν. 



http://stavros-marinis.blogspot.com/

Πως σκότωσαν τον Ζουγανέλη. Η κατάθεση-φωτιά της ερωμένης!!!!(video)

Η 28χρονη ρίχνει τις ευθύνες της δολοφονίας στον Πολωνό εραστή της – »Εγώ πήγα με περούκα και πήρα μέρος μόνο στη ληστεία» – Διαβάστε τι έκαναν τα χρήματα που έκλεψαν μετά τη δολοφονία του Μ.Ζουγανέλη…


Η 28χρονη που εργαζόταν σε διάφορα μπαρ στο νησί της Μυκόνου, μεταφέρθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Σύρο και απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο Αυτιάς έμεινε..."ταπί και ψύχραιμος"! Δείτε γιατί...

Το να δείχνει ο Γιώργος Αυτιάς την άδεια του τσέπη δεν και ό,τι πιο συνηθισμένο! 

Ο φωτογραφικός φακός του Θωμά Χρυσοχοϊδη τον "συνέλαβε" μέσα στο ίδιο του το "σπίτι", το Άλτερ δηλαδή, να διαμαρτύρεται για το μνημόνιο - ως συνήθως - που έχει φέρει τους έλληνες και τον ίδιο στα...όρια της χρεωκοπίας!

Ηράκλειο: ''Είχα ερωτική σχέση μόνο με την αδερφή της 12χρονης''...!!!

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση αφέθηκε ο 66χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο κοριτσάκι

Διαβάστε τι υποστήριξε κατά τη διάρκεια της απολογίας του...

Ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο

Κ.Χαρδαβέλλας: “Να χαίρεστε τους συνεργάτες σας κ.Κουβέλη”!!!

Πριν από μερικούς μήνες ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όταν "στριμώχτηκε" στη Βουλή για το θέμα των ελληνικών πετρελαίων το μόνο που... 

βρήκε να κάνει ήταν να ειρωνευτεί την εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" που έκανε την αποκάλυψη και να σχολιάσει ότι "ο μόνος που βρίσκει

‘’Ανάσα’’ για τους δανειολήπτες

Τη δυνατότητα διάσωσης της πρώτης κατοικίας και της μερικής απαλλαγής από τα χρέη δίνει ο νόμος για τα... υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι καταναλωτές που εμπίμπτουν στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου μπορούν από

Λήστεψαν ανήλικους για 25 ευρώ...!!!

Κατσαβίδι στα χέρια κρατούσε ο ένας από τους τρεις αγνώστους που έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους δεν δίστασαν να επιτεθούν σε τρεις ανήλικους στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι τρεις ληστές απείλησαν τους ανήλικους και τους ζήτησαν να τους παραδώσουν τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.


Η λεία των τριών αγνώστων ήταν, τελικά, το ποσό των 25 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των τριών ανηλίκων, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας για ένα τόσο μικρό χρηματικό ποσό.



Πηγή: epiruspost.gr
http://www.zougla.gr

Αφαίμαξη οικοδόμων με τα ένσημα του ΙΚΑ...!!!!

Απίστευτη κομπίνα με θύματα οικοδόμους και θύτες εργολάβους είχε στηθεί εδώ και καιρό σε νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όπως καταγγέλλουν οι πρόεδροι των σωματείων των οικοδόμων σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι εργολάβοι εισέπρατταν

Έστειλαν επιστολή με σφαίρα οι τρομοκράτες που είχαν στείλει τη βόμβα στην ελληνική πρεσβεία ...!!!

Μια απειλητική επιστολή γραμμένη με κεφαλαία γράμματα η οποία συνοδευόταν από μια σφαίρα έφτασε χθες στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Adn Kronos στη Ρώμη.

Οι τρομοκράτες της Fai (Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας) που ανήκουν στην ίδια

Βρήκε τον κλέφτη μέσα στο σπίτι της !!!

Τους έκανε ποδαρικό ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε ο καινούργιος χρόνος, ανήμερα μάλιστα την Πρωτοχρονιά στις 11 το βράδυ σε μια 54χρονη Λαμιώτισσα και την κόρη της.

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. "δεν υπάρχει στην ιστορία κανένα παρόμοιο παράδειγμα".!!!

«Γιατί δεν μπορεί να διασωθεί η Ελλάδα κύριε Μπόσομγουερθ;»

...είναι ο τίτλος ρεπορτάζ τηςSüddeutsche Zeitung στη σειρά ‘Ειδικοί αναλυτές απαντούν πως θα εξελιχθούν οι χρηματαγορές’ που σήμερα αφορά την Ελλάδα:

«Ο φράχτης θα μπει... θέλετε, δεν θέλετε!!!!»

«Τον τελευταίο χρόνο η Ελλάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την είσοδο περίπου 128.000 παράνομων μεταναστών.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο αριθμός αυτός άγγιξε τους 512.000. Μόνο από την Τουρκία, το πρώτο 11μηνο του 2010 μπήκαν περίπου 50.000 παράνομοι μετανάστες, εξ αυτών οι 43.500 από τον Έβρο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και έχουμε ευθύνη απέναντι στον Έλληνα πολίτη να την αντιμετωπίσουμε».

Τρία δισ. ευρώ έφαγαν από τα έτοιμα τα νοικοκυριά σε έναν μήνα!!!!!

Το γνωρίζουμε ότι ζούμε από τα έτοιμα εδώ και καιρό, όπως δεν είναι νέο και το ότι οι καταθέσεις στις τράπεζες μειώνονται συνεχώς...

Αλλά εδώ , πλέον, παρατηρείται το φαινόμενο να αυξάνονται οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και να μειώνονται

ΑΡΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ LIVE!!!!!!!

 ΑΡΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ  LIVE!!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:



alfanea 

Οι εισπρακτικές εταιρείες ξεκινούν ευγενικά και καταλήγουν με... γαλλικά!!!!!!!

Ο Νίκος Μπ. είναι υπάλληλος σε συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων. Ζει στο Νέο Φάληρο, εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Πατέρας δύο παιδιών, αγωνίζεται να φέρει βόλτα τα έξοδα της οικογένειας σε μια πόλη που, μέρα με τη μέρα, φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ακριβή, πιο δύσκολη, πιο σκληρή.

Οπως πολλοί από μας ο Νίκος κατέφυγε σε τραπεζικό δανεισμό με έκδοση πιστωτικής κάρτας.
Και όσο και αν υπήρξε

Βρήκαν ομαδικό τάφο θυμάτων των Ναζί....

Τ
α πτώματα 220 ανθρώπων που συνδέονται με τα προγράμματα ευθανασίας του ναζιστικού καθεστώτος, βρέθηκαν σε χώρο νοσοκομείου στο Χολ ιν Τιρόλ της δυτικής Αυστρίας. 

Η ανακάλυψη έγινε σε ένα εργοτάξιο στο παλιό νεκροταφείο του νοσοκομείου. Οι αναλύσεις αποκάλυψαν ότι τα πτώματα, τάφηκαν εκεί μεταξύ του 1942 και 1945. 

Εισιτήριο πέντε ευρώ στα επείγοντα των νοσοκομείων!!!!!

Π
έντε ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα οι ασθενείς που θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία ως επείγοντα περιστατικά, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε το υπουργείο Υγείας στις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της χώρας...

Επιπλέον, τα νοσοκομεία πρέπει άμεσα να τροποποιήσουν τις φαρμακευτικές δαπάνες προς τους νοσηλευόμενους ασθενείς,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βουλευτής... παρενόχλησε σεξουαλικά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη!!!!

Π
οιος να μας το ΄λεγε ότι θα το ακούγαμε κι αυτό... Τελικά στην TV όλα μπορούν να συμβούν! 

«Όταν υπηρετούσα ως βουλευτής ήταν καμιά εικοσαριά ντιντίδες, τώρα έχουν λιγοστέψει», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

Η έκλειψη σε εικόνες - Πως την είδαν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης!!!!

Ταξιδέψτε με το Newsit και δείτε την έκλειψη Ηλίου σε όλο τον κόσμο. Από την Στοκχόλμη ως την Μάλαγα και από την Αγγλία ως την Ιορδανία...
 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!!!!












Γ. Καπελέρης: «Από τα 131 νυχτερινά κέντρα που ελέγχθηκαν τα 69 φοροδιέφευγαν»!!!!!

Τι λέει στο newsbeast.gr ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ

Στο δόκανο του ΣΔΟΕ έχουν μπει επώνυμοι και μη φοροφυγάδες. Μιλώντας στο newsbeast.gr ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Γιάννης Καπελέρης, ξεκαθαρίζει ότι ο έλεγχος των

Ξεσκεπάστηκε «εργολαβική απάτη» στη Β. Ελλάδα!!!

Απέσπασαν πολλές χιλιάδες ευρώ από οικοδόμους.
 
Απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ, που στήθηκε σε βάρος οικοδόμων στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης από συγκεκριμένους εργολάβους ερευνά η εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες συγκεκριμένοι εργολάβοι

Με αυτά και με αυτά" "ξεψάρωσαν" οι Τούρκοι! Απειλούν και την Κύπρο !!!!

Νεστέντ Παμίρ:

«Πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας».
«Πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας».
 
Αυτό το μήνυμα στέλνει στην Ελλάδα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο newsbomb.gr ο επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ενέργειας της Τουρκίας Νεστέντ Παμίρ, ο οποίος είναι και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ενέργειας με τις αρμοδιότητες υπουργού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ LIVE!!!!!!!!

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ   LIVE!!!!!!!!



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 

 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:






alfanea
 

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE!!!!!!

 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  LIVE!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,  
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:





alfanea

Μ,μ,μ, ΠΟΝΗΡΟΣ ο.. "ΝΕΡΟΥΛΑΣ" !Δημοτική επιχείρηση Υδρευσης αγόρασε γυναικεία εσώρουχα 3.000 ευρώ !!!!


Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού blog, Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης εκτός από την αγορά σωλήνων και άλλων υλικών που έχουν σχέση με τις δραστηριότητές της ασχολείται κατά όπως φαίνεται και με άλλες αγορές.

Υπάρχει τιμολόγιο που είναι... περασμένο στα βιβλία τής επιχείρησης για αγορά κόκκινων... γυναικείων εσωρούχων αξίας 3.000€!!!

Χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις παραγράφονται κάθε χρόνο

Την ώρα που ακούμε για αυτόφωρα για οφειλές μέχρι και... του ενός ευρώ, για κυνήγι φοροφυγάδων με αμείλικτη στάση της δικαιοσύνης και για φοροδίκες-εξπρές, δεκάδες χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις παραγράφονται κάθε χρόνο καθώς το νομικό πλαίσιο ορίζει 5ετία και αυτές εκδικάζονται σε 7 με 10 χρόνια κατά μέσο όρο!

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλώντας στο

Πορνό ταινίες στο αεροπλανοφόρο Enterprise!!!!

Σε πλατό γυρισμάτων απρεπών βίντεο είχαν μετατρέψει το αεροπλανοφόρο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού «Enterprise» αξιωματικοί, με πρωταγωνιστές άντρες και γυναίκες του πληρώματος! 

Το ασύλληπτο σκάνδαλο ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση μιας σειράς βίντεο με σεξουαλικό και όχι μόνο περιεχόμενο από την εφημερίδα «Virginia Pilot» το περασμένο Σάββατο.

Νεκρός φυγόδικος για 15 χρόνια μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 12:50, στο χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου της Κρήτης εντοπίστηκε ο φυγόδικος επί μία 15ετία Βαγγέλης Σελιανάκης. 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του ζήτησαν να παραδοθεί, εκείνος - που είχε καταδικαστεί για υπόθεση βεντέτας - προσπαθώντας

Πυρηνικός σταθμός στα σκαριά στην Τουρκία;;

Ο γαλλικός όμιλος EDF γνωστοποίησε στις τουρκικές Αρχές την πρόθεσή του να κατασκευάσει πυρηνικό σταθμό στην Τουρκία, όπως άφησαν να διαρρεύσει πηγές του τουρκικού Υπουργείου Ενεργείας.

Η γαλλική πρόταση παρουσιάστηκε στον υπουργό Ενεργείας της Τουρκίας, Τανέρ

Αφέθηκε ελεύθερος ο 66χρονος παιδεραστής

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ κυκλοφορεί από σήμερα ο 66χρονος συνταξιούχος, ο οποίος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνελήφθη από αστυνομικούς, λίγο πριν το μοιραίο, ενώ ήταν έτοιμος να βιάσει το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδε η μάνα - τέρας.

Ο 66χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, καταθέτοντας απολογητικό υπόμνημα, καθώς λόγω της

Δίνει 25.000 ευρώ για να βρεθεί ο φονιάς των σκυλιών της!!!!

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι επιτήδειοι γείτονες σε έναν συνάνθρωπό τους, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στην Αγροσυκιά Πέλλας, μετά από χρόνια, αφού δολοφόνησαν με φόλες τα τέσσερα σκυλιά του, που ήταν οικόσιτα, εμβολιασμένα και δεν ενοχλούσαν κανέναν!  

Πρόκειται για τα τέσσερα ζώα της Μαργαρίτας Παπαδοπούλου, η οποία για 43 συναπτά έτη ήταν κάτοικος Λονδίνου και αποφάσισε να επιστρέψει πια στη μητέρα πατρίδα.

Πιο εύκολα τα ταξίδια στην Ιταλία για τους κατοίκους της Αλβανίας

Χιλιάδες πολίτες από την Αλβανία επισκέφθηκαν την Ιταλία, το Δεκέμβριο του 2010.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον οργανισμό λιμένος του Δυρραχίου, συνολικά, περισσότερα από 76.000 επιβάτες με περίπου 17.000 οχήματα ταξίδεψαν με φέρι μποτ από το Δυρράχιο στην Ιταλία και αντίστροφα.

Μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας;;

Το Μνημόνιο ως "επιβεβλημένο" και "αυτονόητο" πρέπει να προηγηθεί του Συντάγματος της χώρας και το δεύτερο πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες περιορισμού της Εθνικής Κυριαρχίας,
δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς, σε άρθρο του στο διαδίκτυο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συνταγματολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος.

 
Ο κ. Βενιζέλος τάσσεται υπερ της...

Χατζηνικολάου Ρουσόπουλος αγοράζουν την συχνότητα του ALTER...!!!

Σε αναγκαστική εκκαθάριση το Κανάλι...
Νίκος Χατζηνικολάου και Θόδωρος Ρουσόπουλος έχοντας πίσω τους τον Βαρδή Βαρδινογιάννη του... οποίου είναι "παιδιά", αγοράζουν με χαμηλό τίμημα, μόνο την συχνότητα του ALTER.


Ο Κουρής θα μπει σε αναγκαστική εκκαθάριση του Καναλιού, και θα δώσει την συχνότητα με τίμημα ...

Το ΒΙΝΤΕΟ με το ζεϊμπέκικο του George!!!!

Το διαβάσατε χθες. Για το χορό του πρωθυπουργού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με το... βαρύ ζειμπέκικο, υπό τους ήχους της «Συννεφιασμένης Κυριακής» που... παρήγγειλε!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματιστήκαμε πολύ μ’ αυτό το θέμα. Από τη μια... να λες, καλά, ολόκληρος πρωθυπουργός δεν

Elton John: Εδωσε 11.000 λίρες για μία πιπίλα!!!!

Η έννοια οικονομική κρίση μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τον Elton John και τον σύζυγό του David Furnish, που μετά το πρώτο παιδί που ...
απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, βγήκαν στην αγορά για μωρουδιακά.  


Οι καταστηματάρχες έτριβαν τα χέρια τους. Τι τα έτριβαν δηλαδή, έκλεισαν τελείως μετά και πήγαν διακοπές.