'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Άγρια παιγνίδια με συμμαθήτρια!!!

Φωτιά στο διαδίκτυο βάζει για άλλη μια φορά η Κέντρα Γουίλκινσον. 

Διέρρευσε δεύτερη ταινία που την δείχνει στο κρεβάτι με μια συμμαθήτριά της. 

Ο κάμεραμαν και το επιχειρηματικό μυαλό του μοντέλου.

Το μοντέλο και τηλεπερσόνα, Κέντρα Γουίλκινσον προκαλεί και πάλι

"ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΟΖ ΚΑΝΑΛΙΑ...

"Λουκέτο" σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που εξέπεμπαν διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών ερωτικού περιεχομένου, και άσεμνο οπτικό περιεχόμενο...

κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με τη...

συνδρομή των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών. 


Πρόκειται για τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς διακριτικό τίτλο, οι οποίοι εξέπεμπαν παράνομα στους διαύλους VHF-4 και S-40. Οι αρχές δηλώνουν πως κατάσχεσαν τον σύνολο του εξοπλισμού εκπομπής των σταθμών.



Fimotro
http://www.ierosagon.org/

Δώδεκα τα θύματα του ιού Η1Ν1 ....

Ακόμη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τον  ιό της γρίπης Α (Η1Ν1), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε δώδεκα.

Παράλληλα, κατά  το ίδιο χρονικό διάστημα εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλα 4 άτομα, λόγω σοβαρών επιπλοκών που εμφάνισαν εξαιτίας της λοίμωξης από τη γρίπη.

Πτώμα στο Λουτράκι....

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μιας 39χρονης γυναίκας, που το πτώμα της βρέθηκε σήμερα στην... παραλία Λουτρακίου, στις 13:00.

Η σορός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

zougla 
sarotiko

Φόλες στα σκυλιά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης...

Φόλες στα σκυλιά που φρόντιζε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης έριξαν πριν από λίγες μέρες κάποιοι απάνθρωποι συμπολίτες μας...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης τα 10 σκυλιά που φρόντιζε το νοσοκομείο βρήκαν φριχτό θάνατο.

Της έπεσαν τα τσιγάρα και... έφαγε πρόστιμο!!!

Θεώρησαν ότι το πέταξε επίτηδες
 
Τον μπελά της βρήκε η Lesley Apps, όταν της έπεσε...
από τα χέρια το σελοφάν από το πακέτο με τα τσιγάρα σας. 


Η γυναίκα βρέθηκε με πρόστιμο 50 λιρών, καθώς η αξιωματικός που την είδε θεώρησε ότι πέταξε το σκουπίδι ηθελημένα και γι΄αυτό της έδωσε πρόστιμο.

Κατέλαβαν το Ιταλικό προξενείο

Σήμερα το πρωί στις 10.30 πραγματοποιήθηκε από περίπου 40 αναρχικούς-ές κατάληψη στο Ιταλικό προξενείο στην οδό Γερμανού στην Πάτρα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ιταλό αναρχικό σύντροφο Tonino που διώκεται για τα επεισόδια που ξέσπασαν με φασίστες τν 1η Μάη 2010 στη Νάπολη. 

«Μου έριξε αναισθητικό και με βίασε»...

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο βιασμός της, περιέγραψε στους δικαστές η νεαρή... από την Αλβανία. 

Εκτός από την αλλοδαπή στο δικαστήριο κατέθεσε άλλη μία γυναίκα που επίσης υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο γυναικολόγο.

Πάτμος: Ποιος είναι ο μοναχός με τις καταθέσεις των... 2,5 εκατομμυρίων ευρώ;;!!!

Μία ασυνήθιστη αποκάλυψη έγινε για έναν πρώην μοναχό της Πάτμου... Πατέρας που βρίσκεται ακόμη στο μοναστήρι και τον γνωρίζει περιγράφει στο TLIFE όσα ξέρει για εκείνον!

Με εντολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου συγκροτήθηκε εκτάκτως Εξαρχία για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στο ταμείο της Ιεράς Μονής Πάτμου... έπειτα από καταγγελίες ότι πρώην μοναχός

Τύχη βουνό είχε οδηγός τρακτέρ!!!

ΔΕΙΤΕ: Γλίτωσε από θαύμα

Άγιο είχε ένας οδηγός τρακτέρ όταν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασε το έλεγχο του οχήματος το οποίο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας. 


Μετά από προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου.






Στα 67 η σύνταξη στην Ισπανία!!

Το «πράσινο φως» δόθηκε την Παρασκευή κατόπιν συμφωνίας ανάμεσα σε κυβέρνηση και συνδικάτα... για την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Αλφρέδο Πέρεθ Ρουμπλκάμπα.

Η συμφωνία προβλέπει ότι από την αύξηση στα όρια ηλικίας εξαιρούνται όσοι μισθωτοί έχουν συμπληρώσει 38,5 έτη ασφάλισης και οι οποίοι θα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν στα 65.

Θα ζητούν ταυτότητες σε όλα τα πλοία!!!

Κάηκαν στο χυλό φυσάνε και το γιαούρτι στο υπουργείo Προστασίας του Πολίτη όπου υπάγεται και το Λιμενικό Σώμα.

Μετά το ταξίδι που έκαναν με το πλοίο της γραμμής οι 230 οικονομικοί μετανάστες χωρίς να έχουν επίσημα χαρτιά μαζί τους, από τα Χανιά στον Πειραιά για να καταλήξουν στη Νομική Σχολή, ο

Προσελήφθησαν ως σκουπιδιάρηδες και έγιναν... δημοσιογράφοι..!!!

Προσελήφθησαν για την αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά κάθε άλλο παρά σκουπίδια μαζεύουν. 

Άλλοι μετατέθηκαν σε Γραφεία Τύπου, άλλοι στο δημοτικό ραδιόφωνο, άλλοι στην Διεύθυνση πληροφορικής και άλλοι σε... λέσχες φιλίας.

Ληστεία με βαριοπούλες στο Αίγιο

Περίπου 250.000 ευρώ ήταν η λεία αγνώστων οι οποίοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στο Αίγιο.

Οι δράστες, που έφεραν κουκούλες, μπήκαν στην τράπεζα σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλες, και απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους, εξαναγκάζοντάς τους να τους παραχωρήσουν το

Αναρχία στην εργασία θέλει η τρόικα..!!

Απόλυτη αναρχία στο χώρο της εργασίας, επιθυμεί για την Ελλάδα η τρόικα!

Στη σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησαν νωρίς το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, κλιμάκιο από οχτώ τεχνοκράτες τροϊκανούς, κατά τη συνάντηση που είχαν με εκπροσώπους από την Επιθεώρηση Εργασίας, ζήτησαν να γίνουν ακόμα πιο ελαστικές οι

Aποκάλυψη: Με κυβερνητική οδηγία οι ασθενείς θα χρηματοδοτούν τα φάρμακα τους!!

Η Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων με οδηγία που υπογράφει η κα Αθηνά Δρέττα αποφάσισε να τινάξει στον αέρα τόσο το κλίμα συναίνεσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών προμήθειας ιατρικών υλικών και κράτους αλλά, και να φορτώσει στον ασθενή-ασφαλιζόμενο μέρος του κόστους των φαρμάκων και των ιατρικών υλικών που έχει ανάγκη.

H ικανότητα της Ελλάδας για άλλους μετανάστες έχει εξαντληθεί

Κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία μεμονωμένη ή μαζική...
νομιμοποίηση μεταναστών χωρίς χαρτιά εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, σε δηλώσεις του με αφορμή την εξέλιξη του θέματος με την κατάληψη της Νομικής.

«Η φέρουσα ικανότητα της Ελλάδας και για άλλους μετανάστες έχει προ πολλού εξαντληθεί» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης κατακρίνοντας «όσους

Έλεος πια! Πετάξαμε 800.000 δολάρια στους... Μεσογειακούς!!!

Το ποσό των 800.000 δολαρίων έχει δώσει το ελληνικό κράτος στην Διεθνή Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) από το 2007 (επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας) που ανατέθηκαν στο Βόλο και τη Λάρισα έως σήμερα που αποφασίστηκε ότι τελικά δεν θα διεξαχθούν εδώ…

Όμως τα χρήματα αυτά είναι δύσκολο να διεκδικηθούν αφού σύμφωνα με το άρθρο 43 της σύμβασης που υπογράφτηκε ανάμεσα στις δύο

Εξωφρενικό! Βγάλαμε ελληνικά νησιά στο σφυρί !!!

Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο… σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά.

Τα νησάκια που πωλούνται είναι:

ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΣΑ - Κεντρικό Αιγαίο – Σύνδεση με Φολέγανδρο και Σίκινο

Δεν εκτελούνται οι οικοδομικές άδειες

Α

ύξηση των οικοδομικών αδειών και μείωση των οικοδομικών εργασιών; Είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να το δούμε τους επόμενους μήνες με τις ρυθμίσεις στη δόμηση για τις περιοχές NATURA. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων της αγοράς τους προσεχείς μήνες θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των αδειών οικοδομής σε περιοχές που καλύπτονται από τις σχετικές ρυθμίσεις οι οποίες θα μείνουν στα συρτάρια. 

ΠΑΤΡΑ: Περιέγραψε στο Δικαστήριο πως την βίασε ο γυναικολόγος

Τ

ις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέσθηκε σε βάρος της ο βιασμός από τον γιατρό της Αμαλιάδας περιέγραψε στους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών μία γυναίκα από την Αλβανία. 

Εκτός από την αλλοδαπή στο Διακστήριο κατέθεσε άλλη μία γυναίκα που επίσης υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο γιατρό. 

Αχαϊα: Έκλεψαν 28εκ.€ με υπολογιστή του πανεπιστημίου Πατρών!!

Οι άγνωστοι χάκερ κατάφεραν να κλέψουν τα δικαιώματα των μετοχών ρύπων της Ελλάδας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας...

Tην προηγούμενη Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, άγνωστοι χάκερ - όπως γράφει το dete.gr - κατόρθωσαν μέσω ίντερνετ να υποκλέψουν 28 εκατομμύρια ευρώ.

Έπεσε στους κροκόδειλους για να αποφύγει την αστυνομία!!!

Είχε εμπλακεί σε καβγά με την παρέα του

Ένας άνδρας από την περιοχή Katherine της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας προτίμησε να τα βάλει με τους κροκόδειλους παρά με την αστυνομία αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη.

Νονοί πίσω από τις βόμβες στην Ζάκυνθο

Στην δράση νεοεμφανιζόμενης συμμορίας εκβιαστών προσανατολίζεται η Αστυνομία στην Ζάκυνθο, ερευνώντας την υπόθεση της ισχυρότατης έκρηξης που κατέστρεψε ολοσχερώς ένα Ίντερνετ καφέ!

Κι αυτό γιατί, μόλις 20 ημέρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η καταστροφή και ενός καφέ μπαρ από πυρκαγιά που αρχικά είχε αποδοθεί σε ρατσιστές.

Ρέθυμνο: ''Λύγισε'' ο 55χρονος από τον Η1Ν1...

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 55χρονος Ρεθυμνιώτης που εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου έχοντας χτυπηθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1...

Ο άτυχος άνδρας είναι το πρώτο θύμα του ιού στην Κρήτη για το 2011, ενώ από την αρχή

Νεκρός σε παγκάκι στον Αγ.Σπυρίδωνα Πειραιά...

Άγνωστα τα αίτια θανάτου του

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί απο άντρες του Λιμενικού Σώματος ένας 30χρονος σε παγκάκι στον Αγ.Σπυρίδωνα Πειραιά.


Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν απο τη νεκροψία νεκροτομή.


protothema
sarotiko

Πρόσεχε το χαντάκι!

Οδηγός ήταν μια 25χρονη δασκάλα

Το να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου σε έναν πολύ στενό χώρο θεωρείται ικανότητα, το να καταφέρεις να το «παρκάρεις» μέσα σε ένα βαθύ χαντάκι, μάλλον όχι!

Δεν χωράνε όλοι στην Υπατία! - Είναι ο ένας πάνω στον άλλον

- Μόνο 157 από τους 237 είναι μέσα στο κτίριο - Δεκάδες έμειναν μέχρι το πρωί στον κήπο

- 80 μεταφέρθηκαν αλλού 

- Δεν έχει ανοίξει όλο το κτίριο


Ο ένας πάνω στον άλλο είναι επι της ουσίας οι μετανάστες - και όχι όλοι - που στις 3.30 τα

Κρατούσε την γυναίκα του φυλακισμένη 16 χρόνια σε ένα κελάρι...!!

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η αστυνομία της Σοροκάμπα, στην νοτιοανατολική Βραζιλία, δέχθηκε μια ανώνυμη καταγγελία.

Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη στο κελάρι του σπιτιού του για τουλάχιστον 16

«Αντίο» Μεσογειακοί !!!

Ονειρο ήταν και πάνε οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 στο Βόλο και στην Λάρισα, καθώς η ΔΕΜΑ μας τους πήρε πίσω λόγω της τεράστιας καθυστέρησης στην εκτέλεση των έργων. Τεράστια η ευθύνη της Κυβέρνησης!

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων συνεδρίασε έκτακτα στο Παρίσι και αποφάσισε να πάρει πίσω τους Αγώνες, λόγω των διαρκών

Δ. Νάστος: ο Δήμος Ιωαννιτών θα εφαρμόσει αυστηρά τον αντικαπνιστικό νόμο

Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως στην Δημοτική Αστυνομία πέφτει το κύριο βάρος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.
 
Το Υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει ήδη την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους και την αυστηρή εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. 

Σε διακοπή οδεύουν οι εργασίες για αναβάθμιση του αεροδρομίου Ιωαννίνων!

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος παύσης του έργου αναβάθμισης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων, όπως και άλλων μεγάλων έργων ανάπτυξης στην Hπειρο, ελλείψει πόρων. 

Η εταιρία που κατασκευάζει τα έργα στο αεροδρόμιο έχει υποβάλει αίτημα για διάλυση της εργολαβίας, καθώς της οφείλεται ποσό που αγγίζει περίπου τα 3 εκατομμύρια ευρώ. 

Πολλές συλλήψεις για ναρκωτικά στα Γιάννενα!!!

Στις 12.20΄ χθες,στα Γιάννενα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο νεαρούς γιατί κατόπιν νομότυπης έρευνας στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δώδεκα (12) γραμμαρίων. 

Λίγες ώρες αργότερα,οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν άλλους δύο νεαρούς γιατί στην

Μοίραζε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στην Κατερίνη, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί στα πλαίσια έρευνας που διενεργήθηκε από 23-11-2010 έως 12-1-2011, για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω μέσω συγκεκριμένων διευθύνσεων ΙΡ του Η/Υ του, πρόσφερε προς άλλους χρήστες του διαδικτύου αρχεία παιδικής πορνογραφίας. 

Επιπλέον ο ίδιος χρήστης, πρωινές ώρες της 11-1-2011, προωθούσε προς άλλους χρήστες του διαδικτύου, πέραν των ανωτέρω, (2) ακόμα διακριτικά αρχεία παιδικής πορνογραφίας. 

Δημοτικός σύμβουλος με 700 κιλά κόκα

Σκάνδαλο, δημοτικός σύμβουλος σε περιοχή της βορειοανατολικής Αργεντινής πιάστηκε στο σπίτι του με 700 κιλά κοκαΐνης. 

Ο τοπικός άρχων διέθετε μάλιστα και έναν διαδρόμο προσγείωσης σε ένα από τα κτήματά του.

Η πόλη των 8.000 κατοίκων βρίσκεται 1.500 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουένος Άιρες στα σύνορα με την Παραγουάη.

Ποιό είναι το κτίριο Υπατία που μένουν από τα ξημερώματα οι απεργοί πείνας

Για 15 ημέρες το κτίριο θα φιλοξενεί τους μετανάστες που είχαν κάνει κατάληψη στη Νομική. Τι είναι όμως το μέγαρο αλλά και το Ινστιτούτο Υπατία;

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία,...

συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τεσσάρων ορόφων, είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη.

Όλη η αλήθεια για τo χρέος - H αναδιάρθρωση και τα βαφτίσια

Την ώρα που σύσσωμη η κυβέρνηση, εξόν του Θ.Πάγκαλου, και η μισή Ευρώπη αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τη λέξη αναδιάρθρωση, μία ευρωπαική επιτροπή ''μυστικοσυμβούλων'' επεξεργάζεται πως θα εφαρμοσθεί η ''απαγορευμένη λέξη'' που οι πολιτικοί θα την ''βαπτίσουν'' αλλιώς.

Στη Σύνοδο Κορυφής της επόμενης εβδομάδας, όταν θα βγουν από την

Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές...

Λεωφορείο, που μετέφερε μαθητές δημοτικού σχολείου από περιοχή του νομού Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους ανήλικους.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στο 19ο χιλιόμετρο του δρόμου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης, χωρίς να διευκρινιστούν

Θεσσαλονίκη: Ανατίναξαν το αυτοκίνητο του Αλβανού προξενου!!!

Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια...

Η ισχυρότατη έκρηξη έγινε στις 03.30, στην περιοχή της Πυλαίας που ήταν παρκαρισμένο.

Αποτέλεσμα, ήταν το αυτοκίνητο να καταστραφεί ολοσχερώς. Δεν υπήρξε τραυματισμός αφού τη στιγμή της έκρηξης δεν περνούσε κανείς από το σημείο.

Επιχείρηση «συμμάζεμα» στα τραπεζοκαθίσματα ξεκινά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Τάξη στο χάος που επικρατεί με τα τραπεζοκαθίσματα, τα οποία καταλαμβάνουν παράνομα δημόσιο χώρο, θα επιχειρήσει να βάλει η νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.  
Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην πλατεία Αριστοτέλους και στις οδούς Λαμπράκη και Ικτίνου.

Τεστ ΠΑΠ από το... σπίτι!!!!

Σ
το μέλλον, όπως εκτιμούν οι επιστήμονες, το τεστ Παπανικολάου που έφερε επανάσταση στον τομέα της Υγείας αναμένεται να αντικατασταθεί από το HPV DNA τεστ, που χρησιμεύει για την ανίχνευση του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων και ο οποίος ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.


Μάλιστα, οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν οι ίδιες από τον εαυτό τους το κολπικό επίχρισμα για το HPV DNA τεστ και να μην υποβάλλονται στη δύσκολη διαδικασία του τεστ ΠΑΠ από τον γυναικολόγο τους. 

23χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Με βαρύτατα τραύματα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μια νέα γυναίκα, που δέχθηκε...
άγρια επίθεση από τον ίδιο τον σύζυγό της ο οποίος την ξυλοκόπησε αλύπητα!

Ήταν ένα ακόμη από τα πολλά κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας που αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή…

Εξαρθρώθηκε σπείρα γυναικών

Στις διαρρήξεις και τις κλοπές ειδικεύονταν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Θέρμης.

Ο εντοπισμός των τριών γυναικών, ηλικίας 30,32 και 29 ετών, κατέστη δυνατός όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο τροχονόμοι του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης.

Ε. Φουρέιρα: “Ας λένε ότι είμαι Αλβανή. Δεν με πληγώνει!!!”

Η Ελένη Φουρέιρα, μπορεί να είναι μόλις 23 χρόνων, αλλά έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά τη νίκη στο “Just the 2 of us” και το πρώτο πλατινένιο της άλμπουμ, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα....
...

Εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το θύμα του αβοήθητο....

Άνδρας που οδηγούσε δίκυκλη μηχανή λευκού χρώματος, παρέσυρε μια γυναίκα πεζή με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της. 

Ο ασυνείδητος οδηγός διέφυγε εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μακάβριο εύρημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης....

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης μιας αγροτικής κατοικίας που βρίσκεται στον Κόμβο Κουφάλια σήμερα νωρίς το πρωί, αντικρίζοντας το πτώμα ενός νεαρού αλλοδαπού άνδρα ηλικίας περίπου 34 ετών και ενός δεύτερου γύρω στα 40 τραυματισμένου στην κοιλιακή χώρα, ο οποίος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Μετά από ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε πως ο 34χρονος άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο.


Το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διενεργεί προανάκριση.


http://www.newsbomb.gr/

Η NASA μπροστά σε μία σημαντική ανακάλυψη...!!!

Μπροστά σε µια από τις σηµαντικότερες ανακαλύψεις όλων των εποχών βρέθηκαν οι αστρονόµοι: έναν γαλαξία πολύ παλιό και ακόµη πιο µακρινό, που απέχει από τη Γη 13,2 δισεκατοµµύρια έτη φωτός.

Το σύµπλεγµα αστέρων, σκόνης και αερίων που εντοπίστηκε από το διαστηµικό τηλεσκόπιο της NASA «Hubble», είναι τόσο αποµακρυσµένο

Το σεξ στα χρόνια του facebook!!!!

Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες θεωρούν ότι τα sms, το Facebook και άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης κάνουν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, μόλις των 38% των γυναικών απάντησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ ό,τι θα έκαναν λόγω "ψηφιακής οικειότητας", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των 1.200 γυναικών