'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Το σεξ στα χρόνια του facebook!!!!

Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες θεωρούν ότι τα sms, το Facebook και άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης κάνουν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, μόλις των 38% των γυναικών απάντησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ ό,τι θα έκαναν λόγω "ψηφιακής οικειότητας", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των 1.200 γυναικών και ανδρών που συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια έρευνα για το σεξ των περιοδικών Shape και Men's Fitness.

Τα smart phones και τα laptop είναι τα νέα "παιχνίδια" που οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, αναφέρει η έρευνα, με σχεδόν το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών να απαντούν ότι τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν γρηγορότερα στην ερωτική επαφή.

Τα γραπτά μηνύματα είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα τρόπος με τον οποίο διατηρούν επαφή οι εραστές, διαπίστωσε η έρευνα, και οι άνδρες στέλνουν γραπτά μηνύματα 39% συχνότερα απ΄ ότι τηλεφωνούν, ενώ οι γυναίκες 150% συχνότερα.

Ακόμη και πριν ξεκινήσει η σχέση, το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών χρησιμοποιούν το Google και άλλους διαδυκτιακούς μηχανισμούς για να μάθουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Το 65% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι τους ζήτησαν σε ραντεβού μέσω μηνύματος και το 49% μέσω Facebook.

Όταν ξεκινήσει η σχέση, το 72% των γυναικών απάντησαν ότι ψάχνουν τις πρώην αγαπημένες του συντρόφου τους μέσα από το Facebook, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης κάποιοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές.



Πηγή:  www.newsbomb.gr,
pyles.tv
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου