'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ποια παρέα έκανε λογαριασμό 2,550 ευρώ σε μπυραρία μόνο σε μια νύχτα!!!!!!!!!

Η Νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende δημοσίευσε πρόσφατα την απόδειξη αλλά και μαρτυρίες υπαλλήλων της μπυραρίας Finnegan's Irish Pub στην πόλη Bergen όπου το συγκρότημα των Iron Maiden μαζί με άλλους ανθρώπους της ομάδας τους κατέφυγαν για να διασκεδάσουν!

Οι Iron Maiden βρίσκονταν στην πόλη για την συναυλία τους στην πόλη και την Δευτέρα 9 Αυγούστου βγήκαν για να διασκεδάσουν.

Μαρτυρίες υπαλλήλων της μπυραρίας λένε ότι οι ίδιοι οι Iron Maiden αλλά και μέλη της αποστολής τους κοινωνικοποιήθηκαν και αναμοίχθηκαν με τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού. Κάποιοι υπάλληλοι είχαν μάλιστα την ευκαιρία να παίξουν μπιλιάρδο με τα μέλη του συγκροτήματος.

Δείτε τον λογαριασμό που έκανε το συγκρότημα και οι φίλοι του (σύνολο 20,109 νορβηγικές κορώνες = περίπου 2550 ευρώ):




ΠΗΓΗ:    http://www.music.net.cy

Πότε μία γυναίκα είναι πιο ελκυστική;

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε και «μηχανεύεστε» προκειμένου να αποπλανήσετε τον άντρα που ποθείτε! Τα σέξι σύνολα, οι ψηλοτάκουνες γόβες, τα μισόκλειστα μάτια και τα ακριβά αρώματα είναι… πασέ!...

Σύμφωνα με νέες έρευνες το μόνο που χρειάζεστε για να τραβήξετε την προσοχή του, είναι.. ένα T shirt και άρωμα γυναίκας!

Μάλιστα καλά διαβάσατε!


H συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν, αναφέρει πως η τεστοστερόνη χτυπάει… κόκκινο όταν οι άντρες μυρίζουν σε ένα t shirt το φυσικό άρωμα που αναδύει μια γυναίκα κατά την διάρκεια των γόνιμων ημερών της!


«Όλοι οι άντρες που τους δόθηκε ένα... τέτοιο T shirt μετρήθηκαν με πολύ υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης (που είναι και η ορμόνη του σεξ) από ό,τι εκείνοι που τους δόθηκε ένα αντίστοιχο ρούχο που είχε όμως φορεθεί από γυναίκες που βρισκόντουσαν νωρίτερα ή αργότερα στον κύκλο τους» επεσήμαναν οι επιστήμονες Miller και Maner του Πανεπιστημίου της Florida.


Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, οι ερευνητές, μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν την ανθρώπινη συμπεριφορά με αυτή του ζωικού βασιλείου, για να καταλήξουν πως πολλές φορές οι ομοιότητες είναι σημαντικές μιας και στην επιλογή του ζευγαρώματος, σημαντικό ρόλο- μεταξύ άλλων- παίζει και η οσμή.


Τώρα λοιπόν κορίτσια που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να τον αποπλανήσετε, δεν έχετε παρά να... μετράτε μέρες!


alepounews.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.music.net.cy

Οι καλύτερες μπυροκοιλιές! (25 pics)

ΧΩΡΙΣ   ΣΧΟΛΙΑ !!!!

(ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ  ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΥΡΑ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!!!)




Όπως λένε και μερικές γυναίκες, <<άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα>>...


best_beer_bellies_640_16.jpg

best_beer_bellies_640_15.jpg

best_beer_bellies_640_13.jpg

best_beer_bellies_640_12.jpg

best_beer_bellies_640_11.jpg

best_beer_bellies_640_10.jpg

best_beer_bellies_640_09.jpg

best_beer_bellies_Y3FI4_640_01.jpg

best_beer_bellies_640_26.jpg

best_beer_bellies_640_25.jpg

best_beer_bellies_640_24.jpg

best_beer_bellies_640_23.jpg

best_beer_bellies_640_22.jpg

best_beer_bellies_640_21.jpg

best_beer_bellies_640_20.jpg

best_beer_bellies_640_19.jpg

best_beer_bellies_640_18.jpg

best_beer_bellies_640_17.jpg

best_beer_bellies_640_08.jpg

best_beer_bellies_640_06.jpg

best_beer_bellies_640_05.jpg

best_beer_bellies_640_04.jpg

best_beer_bellies_640_03.jpg

best_beer_bellies_640_02.jpg

ΠΗΓΗ:   http://www.angelz.gr

Κερδίστε την εύνοια του προϊσταμένου σας!!!!!

Θέλετε πραγματικά να μάθετε πως θα τον κατακτήσετε;

Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει ο πολύς κόσμος, αυτήν την σχέση δεν  θα την πετύχετε στολίζοντάς τον με κολακείες και προσπαθώντας να γίνετε –ντε και καλά - οι καλύτεροι φίλοι. Θα πρέπει απλά, να καταλάβετε τι είναι αυτό ακριβώς που σκέπτεται και τον ενοχλεί κι έπειτα να προσπαθήσετε να το αποφύγετε.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα υποχρεώσετε τον προϊστάμενό σας να αναγνωρίσει ότι είστε ένα πραγματικό αστέρι!

1. Μην του κάνετε ερωτήσεις που μπορείτε να τις απαντήσετε
«Πρέπει να μου κάνουν εκατό ερωτήσεις την ημέρα - η πλειοψηφία είναι ερωτήσεις στις οποίες μόνοι τους μπορούν να απαντήσουν. Απλά είναι τεμπέληδες»
Φυσικά αισθάνεστε ανακούφιση όταν ρωτάτε τον προϊστάμενό σας για κάτι, που δεν είσαστε σίγουρη ή αισθάνεστε ότι χρειάζεστε την έγκρισή του, αλλά την επόμενη φορά, πριν τον ρωτήσετε αναρωτηθείτε: «Θα είναι σε θέση να απαντήσει σ’ αυτό που ρωτάω, καλύτερα από μένα;» Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλλον όχι! Ξέρετε τη δουλειά σας καλύτερα από οποιαδήποτε άλλο, σκεφτείτε πάλι το θέμα που σας απασχολεί προσεκτικά και από την αρχή.
 

2. Λύσεις, όχι προβλήματα
«Με ενοχλεί όταν έρχονται διαρκώς με προβλήματα και περιμένουν από μένα να βρω μια λύση»
Μην πηγαίνετε στον προϊστάμενό σας με ένα πρόβλημα, εάν δεν έχετε πρώτα σκεφτεί τουλάχιστον για 10 λεπτά τις πιθανές λύσεις. Θα εντυπωσιάσετε τον προϊστάμενό σας, εάν του πάτε ένα δυσνόητο ζήτημα κι έπειτα του προτείνετε τρόπους για την λύση του.

3. Μην απολογείστε
«Μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους, που αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα λάθη τους.»
Υπάρχει ένας σωστός τρόπος να γίνει αυτό. Ξεκινώντας με το να ζητάτε συγγνώμη έρχεστε αμέσως σε αδύναμη θέση. Την επόμενη φορά που θα κάνετε ένα λάθος, δοκιμάστε αυτό: «Σκέφτομαι ότι αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο» ή «έψαξα πάλι το θέμα και σκέφτομαι ότι έπρεπε να το έχω κάνει διαφορετικά.» ή «την επόμενη φορά…» Ο προϊστάμενός σας θα εντυπωσιαστεί και θα εστιάσει σ’ αυτό που έχετε μάθει και όχι στο λάθος που έχετε κάνει.

4. Μην λειτουργείται συναισθηματικά
«Τρελαίνομαι με μερικά e-mails, που στέλνονται από τους ανθρώπους στην ομάδα μου»
Μην στείλετε ποτέ ένα mail ή μην κάνετε οποιαδήποτε επικοινωνία με κάποιον που συνεργάζεστε, σε μια στιγμή θυμού ή απογοήτευσης. Αντισταθείτε στον πειρασμό για να απαντήσετε αμέσως. Γράψτε αν θέλετε αμέσως την απάντησή σας, αλλά μην την στείλετε. Περιμένετε τουλάχιστον μισή ώρα, κατόπιν ξαναδιαβάστε το αρχικό κείμενο της απάντησής σας. Εννέα φορές στις δέκα, θα έχετε ηρεμήσει και θα μπορείτε να στείλετε μια πιο εποικοδομητική απάντηση. Ο προϊστάμενός σας έτσι, θα θαυμάσει τη διπλωματία σας.
 

5. Υπερβείτε τα στενά πλαίσια της δουλειάς σας
Αυτό που περισσότερο με εκνευρίζει, είναι οι άνθρωποι που λένε:
«δεν είναι δική μου δουλειά αυτό!» Όλοι καλούμαστε να κάνουμε πράγματα, που δεν είναι στα αυστηρά όρια της δουλειάς μας.
Αρπάξτε τις νέες προκλήσεις. Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να φανεί η επιδεξιότητά σας, είναι με το να δοκιμαστείτε σε νέα πράγματα. Δεν είναι κακό να μάθετε κάτι νέο στη δουλειά σας και ο προϊστάμενός σας θα εντυπωσιαστεί από «το ομαδικό σας πνεύμα». Είναι σίγουρο ότι θα θυμάται ότι  προθυμοποιηθήκατε για να βοηθήσετε.

6. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του
«Όταν οι άνθρωποι μου στέλνουν ένα μήνυμα, λέγοντας ότι είναι πάρα πολύ άρρωστοι για να έρθουν στη δουλειά, είναι προφανές ότι με κοροϊδεύουν»
Υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να εμφανίσετε την αδιαθεσία σας. Στέλνοντας ένα e-mail ή ένα μήνυμα σε κάποιον τρίτον, δείχνει ότι λετε μάλλον ψέματα. Την επόμενη φορά, καλέστε τον προϊστάμενό σας απευθείας.

7. Παρακολουθείτε τα αποτελέσματα
«Μου αρέσει όταν κάποιος από την ομάδα μου, έχει ασχοληθεί πάλι και έχει ξανασκεφτεί μια ενέργεια που έχω κάνει»
Η επικοινωνία λειτουργεί και με τους δύο τρόπους και όλοι ανταποκρινόμαστε καλά στην θετική ανάδραση. Εάν υπάρχει κάτι που έκανε ο προϊστάμενός σας και συμφωνείτε, να του το πείτε. Είναι πολύ απλό να του πείτε «Μου άρεσε η θέση σας σ’ εκείνο το meeting» θα τον κάνετε να προβληματιστεί και να σκεφτεί για τις επιπτώσεις των ενεργειών του για σας. Το θετικό feedback θα ενισχύσει τη συμπεριφορά του και θα βελτιώσει την εργασιακή σας σχέση με τον προϊστάμενό σας.

8. Μην είστε το επίκεντρο
«Υπάρχει πάντα ένα άτομο που διαρκώς παραπονιέται για όλα. Μου τη δίνει στα νεύρα τόσο σε μένα, όσο και στους υπόλοιπους»
Όλοι μας κατά καιρούς, έχουμε νεύρα και ανάποδες στιγμές πάνω στα προβλήματα της δουλειάς, αλλά οι συνάδελφοι και ο προϊστάμενός μας θα παρατηρήσουν εάν είστε πάντα ο υποκινητής. Όπως ο βοσκός που φώναζε στους συγχωριανούς του: «Λύκος!». Πώς ο προϊστάμενός σας, θα μπορεί πάντα να ξέρει πότε υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα; Ο προϊστάμενός σας, θα σας σεβαστεί περισσότερο εάν έχει την άποψη ότι λειτουργείτε αρμονικά στην αλληλεγγύη της ομάδας.
9. Να είστε δυναμικές
«Προσέχω τους ανθρώπους που ακολουθούν πραγματικά τις ιδέες τους»

Όλοι έχουμε κάποιες προτάσεις, σχετικά με το πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τα πράγματα στη δουλειά μας ή ιδέες για νέα προγράμματα.
Δεν θα έχουν καμία τύχη, εάν στείλετε στον προϊστάμενό σας έναν κατάλογο αυτών των ιδεών, είναι πολύ πιθανό ότι καμία από αυτές δεν θα υιοθετηθεί, εκτός εάν εσείς, επιλέξετε να πάρετε την πρωτοβουλία υλοποίησής τους και την ευθύνη. Επιλέξτε μια ή δύο από αυτές τις ιδέες σας και δουλέψτε γι’ αυτές. Ο προϊστάμενός σας όχι μόνο θα θαυμάσει την καινοτόμο σκέψη σας, αλλά και την πρωτοβουλία που έχετε πάρει για να τις υλοποιήσετε.

ΠΗΓΗ:   http://fe-mail.gr

Εφτά λόγοι για να μην φοβάστε την... «επιστροφή» των ζόμπι !!!!

1: Τα ζόμπι ερχόμενα στον ανθρώπινο κόσμο δεν θα καταλαβαίνουν πότε χτυπάνε γιατί δεν έχουν νευρικό σύστημα. 

2: Αδυνατούν να δουν στο σκοτάδι, με αποτέλεσμα κάθε φορά που περπατούν κατά τις νυχτερινές ώρες, να σκοντάφτουν πάνω σε αντικείμενα ή να πέφτουν κάτω από γέφυρες διαμελίζοντας τον εαυτό τους. 

3: Η αδυναμία τους να νιώσουν πόνο θα οδηγούσε και σε ανάλογη αδυναμία επούλωσης των πληγών τους, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε είδη «υπό εξαφάνιση»

4: Δεν έχουν την ικανότητα προσανατολισμού κι έτσι δε θα μπορούσαν να βρουν τους δρόμους των πόλεων. Θα περιπλανιόντουσαν άσκοπα καταφεύγοντας μάλλον σε λόφους και βουνά ενώ η νύχτα θα τα έβρισκε μέσα σε ποτάμια ή στους πρόποδες των λόφων από τους οποίους σίγουρα θα έχουν πέσει. 

5: Δε θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο σε κτίρια, εξαιτίας των συστημάτων ασφαλείας και των εξοπλισμένων θυρών που οι άνθρωποι έχουν σε γραφεία και σπίτια.

6: Αν θέλουν να φάνε ή να αναπαραχθούν θα πρέπει να μάχονται καθημερινά ερχόμενοι σε άμεση αντιπαράθεση με τους ανθρώπους.

7: Το είδος των ζόμπι θα εξαφανιζόταν εξαιτίας της δύναμης των όπλων και της χρήσης τους από τους ανθρώπους. Αν λάβουμε υπόψη ότι 14 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν άδεια κυνηγιού, τα ζόμπι δε θα είχαν καμία ελπίδα στον ανθρώπινο κόσμο.

ΠΗΓΗ:    http://tvxs.gr

Oι Γερμανοί στη σέντρα…!!!

Ένα εκ των κορυφαίων-και ίσως το θεαματικότερο- πρωταθλημάτων της Ευρώπης ανοίγει την αυλαία του σήμερα, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα συγκλονιστικό φινάλε στις 14- Μαΐου…
Με την αναμέτρηση των πρωταθλητών της τελευταίας  διετίας ανοίγουν …οι πόρτες και της φετινής 
Mπουντεσλίγκα. Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα ρόστερ και στα πάρε-δώσε των ομάδων…

 

Μπάγερν Μονάχου: 

Πάρε: Οι Βαυαροί δεν προχώρησαν σε κάποια μεταγραφή κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού, ωστόσο επέστρεψαν από δανεισμούς οι Κρος, Σόσα, Μπράφχαιντ, Οτλ, Μπρένο, οι οποίοι αναμένετε να έχουν περιορισμένο ρόλο.
Δώσε: Απ την άλλη πλευρά από το Μόναχο αποχώρησαν οι Ρένσινγκ, Νίντνερμαϊερ, Λελ, Γκέρλιτς και ο Λούκα Τόνι…
Πρόβλεψη :Με τόσους αστέρες στο ρόστερ της η ομάδα της Βαυαρίας και μετά την περσινή εκπληκτική σεζόν  δίκαια δίνεται από τους μπουκ Νο1 για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα

Σάλκε:
Πάρε :Η ομάδα του Γκελζενκίρχεν πραγματοποίησε τη μεταγραφή του καλοκαιριού και απέσπασε το ναι του παίχτη-σύμβολο της Ρεάλ ,Ραούλ Γκονζάλεθ. Μαζί με τον Μαδριλένο άσσο στη κοιλάδα του Ρουρ μετέβηκε και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Ρεάλ  Κριστόφ Μετσελντερ. Επίσης χωρίς αντίτιμο αποκτήθηκε από τη Μάιντς ο Τιμ Χούγκλαντ, ενώ ένα μια από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι πλέον συμπαίκτης με τον Βασίλη Πλιάτσικα μετά τη συμφωνία της Σάλκε με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του «μικρού» έναντι 2.500.000 εκ. ευρώ.

Δώσε: Ωστόσο αποχώρησαν και κάποια «γρανάζια» της περσινής φιναλίστ όπως οι Μαρσέλο Μπορντόν και Κέβιν Κουράνι που προτίμησαν τα πετροδόλαρα της Αλ Ραγιάν και τα ρούβλια της Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα. Πέραν αυτών, πλήγμα μπορεί να θεωρηθούν και οι αποχωρήσεις  των Ραφίνια και Χέινκο Βέστερμαν  που απέφεραν όμως περί τα 15 εκατομμύρια στους μπλε...

Πρόβλεψη :Με το Φέλιξ Μάγκατ στο τιμόνι και το Ραούλ να καλείται να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους φορ της τελευταίας δεκαπενταετίας, η Σάλκε έχει βάσιμες ελπίδες για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 52 χρόνια

Βέρντερ Βρέμης:
Πάρε :Στα ρηχά κινήθηκε η ομάδα της Βρέμης που προχώρησε σε μόλις δυο προσθήκες αυτές των Μάρκο Αρναούτοβιτς και Φέλιξ Κρος από τις Τβέντε και Χάνσα Ροστόκ αντίστοιχα...

Δώσε :Στον αντίποδα τέσσερις αναχωρήσεις για άλλα λιμάνια είχαμε στη Βρέμη με κύρια αποχώρηση αυτή του Μεσούτ Εζίλ για τον γαλαξία αστέρων της Ρεάλ.Χάρνικ,Ερλ και Νιερμάιερ οι υπόλοιπες τρεις...

Πρόβλεψη :Χωρίς την αποκάλυψη του φετινού Μουντιάλ  η ομάδα του Τόμας Σάαφ  δύσκολα θα επαναλάβει το θρίαμβο του 2004 όπου και κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα…

Μπάγερ Λεβερκούζεν
Πάρε :Δυο παίκτες «κλειδιά» στα χαφ απέκτησε η Λεβερκούζεν .Τα ονόματα αυτών Μίκαελ Μπάλακ και Χάνο Μπάλιτς.Ωστόσο η ομάδα του Γιόσεφ Χάινκες δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς απέσπασε και τις υπογραφές των Κροατών Πάμιτς και Βίντα του 22χρονου Γερμανού Σίντνει Σαμ από το Αμβούργο καθώς και του 19χρονου περιφερειακού επιθετικού Νικολάι Γιόργκενσεν από την Ακαντέμισκ…

Δώσε :Μοναδική απώλεια μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Τόνι Κρος, καθώς ο δικός μας Φάνης Γκέκας δεν πήρε ευκαιρίες και παραχωρήθηκε στη Φρανκφούρτη.

Πρόβλεψη: Με τον ίδιο κορμό από πέρυσι και με την προσθήκη ενός παίκτη της αξίας  του Μπάλακ η Μπάγερ, έχει τα εχέγγυα να κοντράρει στα ίσια τη Μπάγερν Μονάχου για τη διεκδίκηση του τίτλου..

Μπορούσια Ντόρτμουντ:
Πάρε :Τέσσερις προσθήκες για την Μπορούσια με σημαντικότερη όλων αυτή του Ρομπερτ Λεβαντόφσκι από τη Λεχ Πόζναν έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.Ο Αυστραλός κίπερ Λάνγκερακ,ο Ιάπωνας Σίντζι Καγκάουα και ο Πολωνός Λούκας Πίζτσεκ αποτελεσαν τις έτερες μεταγραφές έναντι  750.000 ευρώ σύνολο…

Δώσε :Ο παραγουανός φορ Νέλσον Βαλντέζ μετακόμισε στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και δη στη Χέρκουλες, καθώς η πρότασή  της ικανοποίησε οικονομικά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ(3.500.000 εκ ευρώ).Την πόρτα της εξόδου είδαν επίσης οι Τίνγκα, Μαρκ, Τσίγκλερ, Μπαιράμ, Σαντρισάζ, Τζούλιαν Κοχ και ο 24χρονος μπακ Ουε Χαινεμαίερ.

Πρόβλεψη :Με όπλα της την έδρα και με την απόκτηση ενός ικανότατου επιθετικού αυτή του Λεβαντόφσκι η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Στουτγάρδη:
Πάρε :Το συγκρότημα του Κρίστιαν Γκρος προχώρησε σε έξι μεταγραφές ,μεταξύ των οποίων αυτές των Μολινάρο από τη Γιουβέντους,Κρίστιαν Γκέντνερ από τη Βόλφσμπουργκ,Τζορτζ Νιερντεμάιερ από τη πρωταθλήτρια Μπάγερν, Γιόχαν  Οντέλ από τη Γαλλική Βαλενσιέν καθώς και τους Μάρτιν Χάρνικ και Μαρκ Τσίγκλερ από τις Βέρντερ και Ντόρτμουντ αντίστοιχα…

Δώσε :Κυριότερη απώλεια αυτή του Σάμι Κεντίρα  που έφυγε για τη Ρεάλ.Χίλμπερτ και Οσόριο δεν υπολογίζονταν από τον Κρίστιαν Γκρος και  αφέθηκαν ελεύθεροι…

Πρόβλεψη :Αν συνεχίσει με τη φόρα που τελείωσε τη περσινή σεζόν είναι ικανή να κάνει την έκπληξη

Αμβούργο:
Πάρε :Ο διεθνής Γερμανός Χέινκο Βέστερμαν  και ο Σέρβος Γόιτσκο Κατσάρ αποτέλεσαν τις ακριβότερες κινήσεις της ομάδας του λιμανιού καθώς κόστισαν περί τα 14 εκ .ευρώ συνολικά.Ο γνώριμός μας από το πέρασμά του στο Πανιώνιο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι,ο Ντένις Ντικμάιερ και ο Λέναρντ Σόουα συμπληρώνουν το ρόστερ

Δώσε :Πλήγμα για το Αμβούργο η φυγή του Ζερόμ Μπόατενγκ  για την Μάντσεστερ Σίτι. Απ την άλλη τα κενά των Μπαμ και Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να καλυφτούν από τον νεοαποκτηθέντα Κατσάρ και τον μεγάλο Φαν Νιστελρόι.

Πρόβλεψη :Θα αποτελέσει σκληρό αντίπαλο και λογικά θα παλέψει για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν

Βόλφσμπουργκ:
Πάρε: Δυναμικά κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι οι «Λύκοι».Ο  Δανός αμυντικός  Σίμον Κιάερ αποκτήθηκε έναντι 12 εκ. ευρώ από τη Παλέρμο,ο Κροάτης επιθετικός Μάριο Ματζούκιτς κόστισε μόλις…. 7 εκ. ευρώ ενώ οι Καλιφά και Φρίντριχ κόστισαν μετά βίας  3.5 εκ. ευρω…

Δώσε :Η αποχώρηση του Ομπαφέμι Μάρτινς δεν μπορούμε να πούμε ότι αποδυνάμωσε την ομάδα της Βόλφσμπουργκ, καθώς δεν δικαίωσε αυτούς που τον πίστεψαν και τα 9 εκ. ευρω που προσέφερε η Ρουμπίν Καζάν έγιναν δεκτά χωρίς δεύτερη σκέψη …Γκέντνερ, Σίμουνεκ, Σαντάνα είδαν την πόρτα της εξόδου κατόπιν «εντολής» του Στιβ ΜακΚλάρεν..

Πρόβλεψη :Όταν μια ομάδα όχι μόνο δεν χάνει κάποιο αστέρι της αλλά κλείνει κάποιες τρύπες με παίκτες αξίας, δικαίως έχει βλέψεις για την κατάκτηση της … «πιατέλας» και ας έχουν άλλη γνώμη οι μπουκ…

Μάιντζ
Πάρε :Η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος προχώρησε σε 8 μεταγραφές σημαντικότερες εκ των οποίων αυτές των Αλλάγκουι,Ρασμούνσεν και Σζαλάι από τις Γκρόιτερ Φιρτ,Σέλτικ και Ρεάλ Β΄

Δώσε :Μοναδικές απώλειες αυτές των  Μπάνσε από τη Μποτσουάνα καθώς πρόταση 5εκ ευρώ δύσκολα δεν γίνεται δεκτή και του Αλβανού Γιαμίρ Χίκα που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμού του Πανιωνίου.

Πρόβλεψη :Η ομάδα των «δικών» μας Αντρέας Ίβανσιτς,Φέλιξ Μπόρχα και Αρούνα Μπαμπαγκιντα δύσκολα θα καταφέρει  το περσινό κατόρθωμα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης:
Πάρε :Τρεις όλες και όλες οι μεταγραφές τις Άιντραχτ.Ο Σεμπάστιαν Ρόντε και οι διεθνείς  μας Φάνης Γκέκας και Γιώργος Τζαβέλας κόστισαν μόλις 3 εκ .ευρώ…

Δώσε :Σημαντικότερη απώλεια αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Πρόβλεψη :Την θέση του Καλαματιανού άσσου θα κληθεί  να καλύψει επάξια ο Φάνης Γκέκας στην …ελληνική παροικία  και θα αποτελέσει βασικό κλειδί στα σχέδια της ομάδας του Μίχαλ Σκίμπε.Αν «τραβήξει»ο Φάνης μην σας φανεί περίεργο αν η Άιντραχτ χτυπήσει και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ

Χοφενχάιμ:
Πάρε :Τρεις  όλες και όλες οι μεταγραφές της  Χοφενχάιμ, αυτές των Στάρκε, Ραιτάλα και Μλάπα

Δώσε :Σημαντικές οι απώλειες των  Μαικοσουέλ και Ζουκουλίνι που έφυγαν για Μποταφόγκο και Τζένοα

Πρόβλεψη :Λογικά δεν θα κινδυνέψει η Χοφενχάιμ αλλά δύσκολα θα καταφέρει κάτι περισσότερο από τη περσινή 11η θέση

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 
Πάρε :Μοναδικές αξιόλογες προσθήκες αυτές των Ιντρίσου και ΝτεΚαμάργκο

Δώσε :Κολαούτι,Νόιβιλ και Ρομπ Φρεντ οι σημαντικότερες απώλειες

Πρόβλεψη :Λογικά θα παλέψει για τη σωτηρία της

Κολωνία
Πάρε :Τρεις μεταγραφές ενδεκάδας πραγματοποίησε η Κολωνία. Ιονίτα,Λάνιγκ και Γιαγιάλο  από τις Ραπίντ Βουκουρεστίου,Στουτγκάρδη και Σιένα. Ωστόσο και εδώ υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον με την παρουσία του Κώστα Γιαννούλη.

Δώσε: Πλήγμα για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν οι αποχωρήσεις των Μανίς και Γουόμε, πόσο μάλλον για την Κολωνία…

Πρόβλεψη :Και η Κολωνία στο κλαμπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία


Φράιμπουργκ:
Πάρε :Μοναδική μεταγραφή αυτή του Ρόσενθαλ. Ως ελεύθεροι αποκτήθηκαν οι Πουτίλο, Νίκου, Πάμιτς.

Δώσε :Δώδεκα παίκτες αποχώρησαν από το Φράιμπουργκ μεταξύ των οποίων παίκτες κλειδιά όπως οι Ντου Ρι Τσα, Ιντρίσου, Ναμουσί…

Προβλεψη:Νο1 φαβορί για τον υποβιβασμό.

Αννόβερο:
Πάρε :Μόνες αξιόλογες μεταγραφές αυτές των Αμπντελαού από τη Βαλερένγκα έναντι  1 εκ ευρώ και των Καρλίτος ,Πόγκατετζ  με μηδενικό ποσό.

Δώσε :Τέσσερις παίχτες ενδεκάδας έχασε η Φράιμπουργκ. Μπάλιτς,Κρίζνοβεκ,Μπρούκινγκ και Αρούνα Κονέ(έληξε ο δανεισμός του από τη Σεβίλλη).

Πρόβλεψη :Θα παλέψει μέχρι τέλος για τη σωτηρία της

Νυρεμβέργη:
Πάρε :Σίμπερ,Μακ,Μπατζ αποκτήθηκαν για μόλις 1.2 εκ. ευρω.

Δώσε :Ντικμάιερ που όπως προαναφέραμε έφυγε για το Μοναχο,Ντάνιελ Γκικάξ και ο Άγγελος Χαριστέας μοναδικές αποχωρήσεις.

Πρόβλεψη :Λογικά θα καταλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Καϊζερσλάουτερν:
Πάρε :Μια ντουζίνα παίκτες απέκτησε η νεοφώτιστη Κάιζερ με ακριβότερες αυτές των Ρίβιτς,Σίμουνεκ,Γέσσεν.

Δώσε :Σημαντικότερες απώλειες αυτές των Άκτσαμ που αποχώρησε για την Τούρκικη Γκαζιάντεπσπορ και Ερικ Γέντρισεκ που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και μετακόμισε στη Σάλκε.

Πρόβλεψη :Με εμφανίσεις αντίστοιχες με αυτές στα φιλικά δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Σαν Πάουλι:
Πάρε :Μόλις δυο προσθήκες για την νεοφώτιστη ομάδα. Φιν Μπαρτέλς και Τζέραλντ Ασαμοά πλαισιώνουν το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Δώσε :Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη αποχώρηση από τη Σαν Πάουλι.

Πρόβλεψη :Θα παλέψει και αυτή με τη σειρά της για
 τη σωτηρία της.


Γιάννης Σταυρουλάκης
Κώστας Κακουρίδης


TO DIABASAME STO:    http://neamadata.blogspot.com

Η θετική πλευρά από την αύξηση στη βενζίνη...!!!

Λιγότερα τροχαία, μειωμένη κίνηση
 «Κόβουν ταχύτητα» οι Ελληνες οδηγοί λόγω της οικονομικής κρίσης. 
 
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης έχει διαφοροποιήσει τη συμπεριφορά των οδηγών, που αφ’ ενός μειώνουν τη χρήση των οχημάτων τους, αφ’ ετέρου οδηγούν με μικρότερη ταχύτητα προκειμένου να κάνουν οικονομία σε καύσιμα. 
 
Και βεβαίως, αυτό τους βγαίνει πολλαπλώς σε καλό.

Κατ’ αρχάς οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού σπεύδουν βραδέως. Αποτέλεσμα; Το πρώτο εξάμηνο του 2010, η Τροχαία κατέγραψε μείωση της τάξης του 18,5% στους θανάτους από τροχαία σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. 

Ειδικότερα, το πρώτο εξάμηνο του 2010, 569 άτομα έχασαν τη ζωή τους έναντι 694 το αντίστοιχο διάστημα του 2009. Αντίστοιχη μείωση καταγράφηκε στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (514 έναντι 626 το πρώτο εξάμηνο του 2009) και στα σοβαρά τροχαία (647 έναντι 676 αντίστοιχα). 

Με δεδομένο ότι ο συνολικός αριθμός των τροχαίων δεν μειώθηκε –αντίθετα αυξήθηκε λίγο– (7.472 έναντι 7.259), η βελτίωση της εικόνας σε ό, τι αφορά τα θανατηφόρα τροχαία σημαίνει ότι τα οχήματα κινούνται πλέον με μικρότερες ταχύτητες. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο εξάμηνο του 2010 καταγράφηκαν 135.981 παραβάσεις ταχύτητας έναντι 165.199 το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Οπως σχολίασε στην «Κ» ο συγκοινωνιολόγος και καθηγητής στη Σχολή Πολιτικών Mηχανικών του ΕΜΠ κ. Ιωάννης Γκόλιας, η μείωση των θανατηφόρων τροχαίων μπορεί να αποδοθεί σε συνολική μείωση της μέσης ταχύτητας με την οποία κινούνται τα οχήματα, πιθανόν ως μέτρο που λαμβάνουν οι πολίτες προκειμένου να κάνουν οικονομία στη βενζίνη.

 
Πτώση 30%
 
Σύμφωνα με τον κ. Γκόλια, ούτως ή άλλως η αύξηση της τιμής της βενζίνης κατά 50% σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχει οδηγήσει σε μείωση της τάξης του 30% στην κατανάλωση και σε αντίστοιχη μείωση στην κίνηση των οχημάτων. «Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από τα τρία χιλιόμετρα που κάναμε με το αυτοκίνητο, τώρα κάνουμε δύο», σημειώνει. Παράλληλα η ακριβή βενζίνη έχει οδηγήσει σε μείωση της τάξης του 15% του κυκλοφοριακού φόρτου στο οδικό δίκτυο των πόλεων. 

Οπως επισημαίνει ο κ. Γκόλιας, «η Αθήνα κυκλοφοριακά είναι σήμερα όπως ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Παλαιότερες μελέτες που είχαμε κάνει στο Πολυτεχνείο υπολόγιζαν ότι το 2010-2011 η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα θα είχε “φρακάρει” εντελώς. 
Τώρα, πλέον μεταθέτουμε χρονολογικά την εκτίμησή μας αυτή για τρία χρόνια μετά». Η μειωμένη κίνηση στους δρόμους καταγράφεται και από τα στοιχεία της εταιρείας «Αττικές Διαδρομές Α. Ε.». Σύμφωνα με αυτά, το πρώτο εξάμηνο του 2010 καταγράφεται μείωση των διελεύσεων αυτοκινήτων στην Αττική Oδό κατά 6% σε σχέση με πέρυσι.

Πάντως, ο κ. Γκόλιας τονίζει πως «το γεγονός ότι δεν έχει μειωθεί ο συνολικός αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων παρά τη μείωση της κίνησης των οχημάτων θα πρέπει να χτυπήσει “καμπανάκι” για την πολιτεία, γιατί πολύ απλά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο κομμάτι που αφορά στην οδική ασφάλεια και ότι εάν δεν υπήρχε η συγκυρία της αύξησης της τιμής της βενζίνης, τα τροχαία θα ήταν πολύ περισσότερα».


Πτώση τζίρου στα βενζινάδικα
 
Θλιβερός ο απολογισμός για τους βενζινοπώλες. Μείωση της κατανάλωσης καυσίμων της τάξεως του 30% έχει σημειωθεί από την αρχή της χρονιάς, 500 με 600 πρατήρια καυσίμων έχουν ήδη κλείσει, ενώ 
υπολογίζεται ότι χιλιάδες άλλα υπολειτουργούν. 

Απανωτά τα «χτυπήματα» για τους επαγγελματίες του χώρου, καθώς από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι σήμερα η τιμή των καυσίμων έχει αυξηθεί επτά (!) φορές μέσω της φορολογίας. 

Ο ΦΠΑ στην αρχή του χρόνου επιβάρυνε την τιμή της βενζίνης, που τότε κυμαινόταν στα 1,076 ευρώ το λίτρο, με 20 λεπτά. Από τις αρχές Ιουλίου, όταν η μέση τιμή προσδιοριζόταν στα 1,518 ευρώ το λίτρο, η νέα αύξηση του ΦΠΑ ανέβασε άλλα 15 λεπτά. «Παρατηρούμε αλλαγές στον τρόπο οδήγησης όλων μας», τονίζει ο κ. Στέργιος Βασιλείου, σύμβουλος της ΟΒΕ (Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος), «σβήνουμε τη μηχανή στην πρώτη ευκαιρία. Σταματήσαμε να μαρσάρουμε και να υπερφορτώνουμε το αυτοκίνητό μας». 

Oπως υπογραμμίζει ο κ. Βασιλείου, «δεν είναι μόνο η αύξηση της τιμής των καυσίμων, αλλά και η μείωση των εσόδων των καταναλωτών, που δημιούργησαν νέα δεδομένα». Επιπλέον, γιγαντώνεται το φαινόμενο της παράνομης εισαγωγής καυσίμων από όμορες χώρες (Βουλγαρία, ΠΓΔΜ).

Πηγή: Καθημερινή (Πεννυς Mπουλουτζα)

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  http://anagogi.blogspot.com