'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη ο Κρίσιτς.Φόβοι για διπλωματικό επεισόδιο μετά τα αίσχη στο ΟΑΚΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην εθνική ομάδα μπάσκετ μετά τα απαράδεκτα επεισόδια στο φιλικό Ελλάδας - Σερβίας στο ΟΑΚΑ λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ στην Τουρκία.
Ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου διέταξε τη σύλληψη του Νέναντ Κρστιτς, του Σέρβου παίκτη που τραυμάτισε με καρέκλα τον Γιάννη Μπουρούση στο κεφάλι. Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται στο τμήμα αθλητικής βίας στην ασφάλεια.

Απίστευτη η δικαιολογία του Κρίσιτς για την καρεκλιά στον Μπουρούση: " Ήμουν σε αυτοάμυνα, νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί", είπε στις αρχές μετά την μήνυση από τον φόργουορντ του Ολυμπιακού!

Φόβοι για διπλωματικό επεισόδιο

Η σερβική κυβέρνηση φέρεται να ενημερώθηκε για την υπόθεση και έδωσε εντολή στην Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού της .....
.γειτονικής χώρας, Σνεζάνα Σάμαρτζιτς-Μάρκοβιτς, να ταξιδέυσει εσπευσμένα στην Αθήνα .

Προ των πυλών το διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στα δύο-φιλικά προσκείμενα-κράτη.

Κρστιτς, Κέσελι, και Μπουρούσης, υποχρεώθηκαν από την αστυνομία να δώσουν κατάθεση μετά τον αγώνα για τα επεισόδια. Οι εικόνες και το βίντεο της συμπλοκής στο παρκέ του ΟΑΚΑ έχει κάνει το γύρο του κόσμου και αναμεταδίδεται από όλα τα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης.


Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, διευκρίνησε πως η όποια τιμωρία κι αν επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του επεισοδίων δεν θα αφορά το Μουντομπάσκετ.

«Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε σε διπλωματικό επεισόδιο», πρόσθεσε για την κράτηση του Κρστιτς στην ασφάλεια, ενώ εξέφρασε την ανησυχία για επέκταση των επεισοδίων στο πρωτάθλημα.

newsit
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου