'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αυτό θα πει… βρώμικο sex!!!!

Αστυνομικοί, στον Καναδά, που δέχτηκαν κλήση για ύποπτες κινήσεις έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε κάδο απορριμμάτων!


Η αστυνομία δέχτηκε μια...
τηλεφωνική κλήση μετά τα μεσάνυχτα από κάτοικο της περιοχής, του Vancouver Island, για κάποιους περίεργους θορύβους και τους ζήτησε να το ερευνήσουν.


Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί είδαν ένα κάδο απορριμμάτων να «κουνιέται» και φώναξαν αναγγέλλοντας την παρουσία τους

Σεξουαλικά πάρτυ για τον βασιλιά της Σουηδίας!!!

Ο, κατά τα άλλα, ηθικός και αξιοπρεπέστατος βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος ΙΣΤ' Γουστάβος, φαίνεται ότι στα 37 χρόνια της βασιλείας του ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στις... αταξίες! 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία βιογραφία του, που προκαλεί σάλο!

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες σε … "παράλληλες" σχέσεις !!!!

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες – ακόμη περισσότερο οι Ελληνίδες- σε μία παράλληλη σχέση δείχνει έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα 447 ατόμων ηλικίας από 18 ως 57 ετών.

Όπως δείχνει η....

έρευνα, ποσοστό 70% τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ομολογούν ότι “έχει περάσει από το μυαλό τους” να κάνουν εξωσυζυγική ή παράλληλη σχέση.

Συγκεκριμένα, το 71,6% των ανδρών λένε ότι έχουν σκεφτεί να κάνουν παράλληλη σχέση, ενώ το 28,4% λένε

ΣΟΚ! Ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας δεν άντεξε την πίεση των εκλογών κι έπαθε ανακοπή καρδιάς

Σοκ στη κοινωνία της Νές Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, καθώς μία ημέρα μετά το πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και...υποψήφιος για το νέο Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφιας - Χαλκηδόνος Γιώργος Αποστολάκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας dimarxe.gr

ΗΠΑ. Ιερέας υπεξαιρούσε χρήματα από το ταμείο της ενορίας του για να αγοράζει DVD πορνογραφικού περιεχομένου..!!!!

Eνας αμερικανός αγγλικανός ιερέας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 83.000 δολάρια από το ταμείο της ενορίας του κυρίως για να αγοράσει DVD πορνογραφικού περιεχομένου, όπως αποκάλυψε σήμερα εφημερίδα της Μασαχουσέτης.

Ο αιδεσιμότατος Κι ΛεΜπλαν της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή της μικρής πόλης Χάβερβιλ στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, υπεξαιρούσε

Συνελήφθη γιος πασίγνωστης παρουσιάστριας ....

Στα κρατητήρια θα περάσει το βράδυ γιος γνωστής παρουσιάστριας ο οποίος κατηγορείται από τη σύντροφο του για άγριο ξυλοδαρμό λόγω παθολογικής ζήλιας.

Η κοπέλα σοκαρισμένη περιέγραψε την εμπειρία της δείχνοντας τα σημάδια στο σώμα της από τα χτυπήματα του γιού της tv-περσόνας.

Σώθηκαν από τα «πλοκάμια» της παιδικής πορνείας..

Πολυμελές κύκλωμα κατάφερε να εξαρθρώσει το FBI
 
Εξήντα εννέα παιδιά σώθηκαν από τα «πλοκάμια» της παιδικής πορνείας, χάρη σε συντονισμένες επιχειρήσεις του FBI, που πραγματοποιήθηκαν σε 40 αμερικανικές μεγαλουπόλεις μέσα σε διάστημα τριών ημερών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε 885 συλλήψεις. Στην ευρείας κλίμακας επιχείρηση συμμετείχε και το Εθνικό Κέντρο για τα αγνοούμενα παιδιά.



newsbeast.gr
http://www.ierosagon.org/2010/11/blog-post_8562.html

Αχαΐα: Σταύρωνε ψηφοδέλτια την ώρα της καταμέτρησης!!!!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας άνδρας, με την κατηγορία ότι έβαζε σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, την ώρα που ξεκινούσε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων!

Ο άνδρας που βρισκόταν στο εκλογικό τμήμα είχε δηλώσει ότι εκπροσωπούσε συγκεκριμένο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Τις κινήσεις του αντελήφθη ο δικαστικός αντιπρόσωπος και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε, ο άνδρας παραπέμφθηκε στην Δικαιοσύνη.


newsit.gr

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!








http://www.ierosagon.org/2010/11/blog-post_2997.html

Η νύφη 94, ο γαμπρός 95!!!!

O έρωτας χρόνια δεν κοιτά και χρόνια πολλά κρατεί.  

Ζωντανή απόδειξη ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο μετά από 77 χρόνια κάτω από την ίδια στέγη αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου.

60.000 ευρώ για «γιορτές Οθωμανικής μνήμης», στην Καβάλα!!!!

Σύμφωνα με συνεχόμενα δημοσιεύματα της τοπικής εφημερίδας «Χρονόμετρο», στα φύλλα της 28ης Οκτωβρίου, της 30ης Οκτωβρίου και της 2ας Νοεμβρίου, αναφέρεται ότι, με απόφαση του δήμου της Καβάλας, διοργανώθηκε διήμερο εορτών «Οθωμανικής μνήμης», με άνω των 30 προσκεκλημένων από την Τουρκία, με παρουσία του γνωστού προξένου (…)  και... άλλων τοπικών παραγόντων, όπου «τιμήθηκαν» δύο Τούρκοι πολίτες, επειδή προ περίπου 80 ετών, είχαν συγγενείς στην Μακεδονική αυτή πόλη, ανακηρύσσοντάς τους, «επίτιμους» δημότες.

Όλα αυτά, «τυχαία», μόλις λίγα 24ωρα, πριν από τις δημοτικές

ΛΕΥΚΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΣΕ ... ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ..!!!!

Ενα σχολείο δέχεται επίθεση από λευκό φώσφορo.
 
Δεν πρόκειται για κινηματογραφική ταινία, αλλά για την πραγματικότητα.
 
Το γεγονός έγινε σε σχολείο στη Γάζα. Αυτό που βλέπετε να πετάνε οι Ισραηλινοί δεν είναι φωτοβολίδες αλλά λευκό φώσφορο. 

Στον εισαγγελέα ο ΕΟΤ!!!!

Υπεύθυνους στελέχη και υπαλλήλους του ΕΟΤ, για την τρύπα 17 εκατ. ευρώ στον οργανισμό, καταδεικνύει η έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ούτε ένα ούτε δύο ή τρία αλλά εννέα συνολικά στελέχη και υπαλλήλους του ΕΟΤ φωτογραφίζει ως υπεύθυνους η έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Kάποια στιγμή δεν δίστασε να κουνάει το δάχτυλό του προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό !!!!

Tο ραντεβού είχε προγραμματιστεί για τις δώδεκα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Στο ξενοδοχείο «
Πεντελικόν» στο Κεφαλάρι υπήρχε μια ασυνήθιστη κινητικότητα από νωρίς το πρωί. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ετοίμαζε πυρετωδώς τον vip χώρο μη καπνιζόντων του lounge cafe και λουλούδια τοποθετούνταν παντού.

Συνέλαβαν δολοφόνο στο γήπεδο την ώρα που παρακολουθούσε αγώνα μπάσκετ!!!!

Η αστυνομία τον καταζητούσε για την δολοφονία ενός κακοποιού και αυτός αμέριμνος απολάμβανε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 24χρονος Earle Barranco είχε εν ψυχρώ δολοφονήσει έναν επαγγελματία δολοφόνο πυροβολώντας τον μέσα σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης και η αστυνομία τον καταζητούσε.



Μετά από πληροφορία αστυνομικοί μπήκαν την ώρα του αγώνα,στο γήπεδο basket της ομάδας των Charlotte Bobcat και συνέλαβαν τον καταζητούμενο μέσα σε σουίτα VIP.
 
newsit.gr 
http://www.ierosagon.org/2010/11/blog-post_5574.html

Βρετανία:“Έβρεξε” νεκρά πουλιά!!!!

Η νοσοκόμα Julie Knight, νόμιζε πως παίζει σε ταινία τρόμου όταν πέρασε το κατώφλι της αυλής της πριν από λίγους μήνες, στην περιοχή του Coxley, στο Somerset στη Βρετανία. 


 Περισσότερα από 100 νεκρά πουλιά είχαν σκεπάσει στην κυριολεξία τον κήπο της!

Χωρίς πιλότους τα μαχητικά αεροσκάφη 6ης γενιάς!!!!

H Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών «ψάχνει» για τον αντικαταστάτη του μαχητικού F-22 Raptor. Στόχος είναι μέχρι το 2030, τα νεα μαχητικά αεροσκάφη 6ης γενιάς, να είναι μη επανδρωμένα και σε θέση να ελέγχονται εξ αποστάσεως! 

 Οι πιλότοι θα μπορούν να χειρίζονται τα αεροσκάφη ακόμα και αν

Έρχεται χειρουργείο.....!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει η κυβέρνηση και τα όσα θα κάνει στο Δημόσιο, με το χειρουργείο να… έρχεται! :

«Πρέπει να βάλουμε τάξη στα οικονομικά μας, να μειώσουμε τα ελλείμματα, το χρέος, αλλάζοντας το δημόσιο τομέα, τους δημόσιους οργανισμούς. 


Να σταθεροποιήσουμε την οικονομία μας, να...

ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!!!!

ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΑΣΧΗΜΑ!

Το σλόγκαν
"μαζί τα φάγαμε" ήταν υπεραρκετό για να μαυρίσει ολόκληρη την οικογένεια.....

Η Χριστίνα Χριστοφάκη
όχι μόνο δεν τα κατάφερε να εκλεγεί, αλλά χάρισε και μία εύκολη και μεγάλη νίκη...

Ο Πέτρος Φιλίππου
εκλέγεται στο δήμο Σαρωνικού από...

 
την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 55,58%, ενώ η κ."Παγκάλου - Χριστοφάκη" συγκεντρώνει 28,14 %!

Θα τρώει πολύ ξύλο στο σπίτι ο Πάγκαλος από δω και πέρα...!


http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/blog-post_1638.html 

Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα...

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας οδηγός αυτοκινήτου που κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Ακρωτηρίου Κεφαλάς στη Θάσο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είναι τουμπαρισμένο και βυθισμένο σε βάθος 4 μέτρων.


Τότε ένα ιδιώτης δύτης επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

star.gr

Η μπλόφα του Παπανδρέου και οι αντιδράσεις!!!



Δικαιώθηκαν όσοι πίστευαν ότι ο πρωθυπουργός δεν το εννοεί, όταν έλεγε ότι θα πάμε σε πρόωρες εκλογές εάν οι πολίτες δείξουν ότι αποδοκιμάζουν την πολιτική του με την ψήφο τους στις δημοτικές.

Διότι όταν το ΠΑΣΟΚ, έχασε 1.000.000 ψηφοφόρους, όταν η ψαλίδα με τη Ν.Δ έκλεισε στο 1,8% από

Ψώνιζε με πλαστά χαρτονομίσματα!!!

Η
απληστία του πρόδωσε έναν νεαρό αλλοδαπό που είχε γεμίσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ την αγορά των Σερρών,αγοράζοντας διάφορα είδη μικρής αξίας και εισπράττοντας τα ρέστα σε γνήσιο χρήμα! 
Οι αλλεπάλληλες αγορές που έκανε σε μια μόνο ημέρα οδήγησαν στα ίχνη του. 

"Σύνταξη στα 90, τυχαίο;"!!!!!

"Δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα, μας είπε ο Παπακωνσταντίνου.
 
Εφόσον όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει, επί χάρτου.


Στο ΦΠΑ έχουν...
πέσει ήδη έξω. Άρα αδέρφια ετοιμαστείτε. Η εποχή που θα δουλεύουμε 17 ώρες την ημέρα, με αντίτιμο ένα πιάτο μακαρονάδα άνευ σάλτσας, πλησιάζει.

Ξεπέρασε το 55% η πτώση στην αγορά αυτοκινήτου!!!

Μείωση που έφτασε το 57,8% καταγράφηκε τον Οκτώβριο στην αγορά αυτοκινήτου, η οποία περιορίστηκε στις 7.807 ταξινομήσεις όταν ο αντίστοιχος μέσος όρος για την προηγούμενη πενταετία (2004-2009) ήταν 18.493 ταξινομήσεις.

Από τις αρχές του χρόνου, η αγορά έχει φθάσει τις 131.038

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE!!!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  LIVE!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK:

LINK-1       LINK-2


alfanea



Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVE!!!!!

Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ


ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK:


LINK-1         LINK-2






alfanea

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝT!!!

"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές.  

Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. 

Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια.

Τούρκος στρατηγός ο «εγκέφαλος» επίθεσης με νάρκη που σκότωσε έξι άτομα

Σεισμός στο οικοδόμημα του στρατού στην Τουρκία.  
 
Ο στρατηγός Ζεκί Ες συνελήφθη από τις Αρχές ως ο «εγκέφαλος» πίσω από την τοποθέτηση νάρκης στην επαρχία Χακιάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία πριν από 18 μήνες (στις 27 Μαΐου) που προκάλεσε το θάνατο έξι στρατιωτών και την καταστροφή στρατιωτικού οχήματος.

O Σόρος πληρώνει δημοσιογράφους και εκδότες!!!!

Μισό εκατομμύριο ευρώ διέθεσε το ίδρυμα Σόρος στα μέσα ενημέρωσης της Βαρντάρσκας. 

Στη λίστα του, συμπεριλαμβάνονται δημοσιογράφοι και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Όπως γράφει η σκοπιανή ‘Μπίζνες’ το τρέχον έτος δόθηκαν 310 χιλιάδες ευρώ σε τέσσερις δημοσιογράφους και ΜΚΟ για τη συμβολή τους στην

Νέα θεωρία για τους Μάγια και το 2012 !!!

Το ημερολόγιο των Μάγια, διαβάζεται λάθος!
 
Η νεά θεωρία διατυπώνεται στο βιβλίο με τίτλο "Ημερολόγια και Χρόνια ΙΙ: Αστρονομία και Χρόνος στον αρχαίο και μεσαιωνικό κόσμο" (Oxbow Books, 2010) και σύμφωνα με αυτήν είναι σαφές ότι η μετατροπή των ημερομηνιών του ημερολογίου των Μάγιας, σε σύγχρονα ημερολόγια, έχει μία απόκλιση

Δέκα άνθρωποι με απίστευτες ικανότητες!!!!

Έχουν απασχολήσει τα media χάρη στα... υπερφυσικά τους ταλέντα!




  Ένα υπέροχο μυαλό

Επιδειξίας διαιτητής!!!!

Μπήκε γυμνός στα αποδυτήρια γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας ενώ τα κορίτσια έκαναν ντους!
 
Ρέφερι στη Γερμανία κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. 


Μόλις ολοκληρώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στο γυναικείο πρωτάθλημα, ο

Κατά της ένταξης της Τουρκίας το 69% των Αυστριακών !!

Την αμετάβλητη, σαφή απόρριψη από την πλειονότητα των Αυστριακών, και μάλιστα σε ποσοστό 69%, μιας ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...  

 σε αντίθεση με την αποδοχή εκείνης της Κροατίας και της Ισλανδίας, διαπιστώνει αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στη Βιέννη, ενόψει της αυριανής παρουσίασης στις

Γιος σκότωσε τον πατέρα του...

Με ένα μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του ένας άνδρας στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά, το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11).

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα της οδού Πλαστήρα με το γιο στη συνέχεια να αυτοτραυματίζεται και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε η μητέρα του άνδρα, ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το τραγικό οικογενειακό συμβάν.


cosmo.gr

ΠΑΤΡΑ: Εσυραν, τραυμάτισαν και λήστεψαν 27χρονη...

«
Επέστρεφα στο σπίτι μου, όταν 2 αλλοδαποί εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου. 

Προσπάθησα να τους αποφύγω. Ο ένας βγάζει ένα μαχαίρι, και ο άλλος μου τραβά με δύναμη την τσάντα, που φορούσα»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (99,81 %)

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 1059 / 1061 (99,81 %)
ΨΗΦΙΣΑΝ: 242980 / 382675 (63,50 %)   ΕΓΚΥΡΑ: 224402   ΑΚΥΡΑ: 12000   ΛΕΥΚΑ: 6578 








Α' Κυριακή
Υποψήφιος / Συνδυασμός Ποσοστό Ψήφοι Εδρες


Καχριμάνης Αλέξανδρος του Γεωργίου / ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ 44,75 % 100435 12


Αργύρης Ευάγγελος του Ιωάννη / ΗΠΕΙΡΟΣ - ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ 38,69 % 86841 10


Κωτσαντής Κωνσταντίνος του Θεοδώρου / ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ 8,35 % 18759 2
Παπαδημητρίου Ιωάννης του Δημητρίου / ΑΥ.ΡΙ.Ο. (Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Ορμητήριο) για την Ήπειρο 3,58 % 8047 1
Ζήκος Νικόλαος του Αποστόλου / Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο 2,63 % 5914 1
Ζάψας Γεώργιος του Ευαγγέλου / ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Περιφερειακή Συνεργασία Πολιτών της Οικολογίας και της Αριστεράς 1,96 % 4406 0

zougla.gr

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ (100 %)

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 144 / 144 (100,00 %)
ΨΗΦΙΣΑΝ: 48123 / 67573 (71,22 %)   ΕΓΚΥΡΑ: 44932   ΑΚΥΡΑ: 2329   ΛΕΥΚΑ: 862








Α' Κυριακή
Υποψήφιος / Συνδυασμός Ποσοστό Ψήφοι Εδρες


Φίλιος Φίλιππος του Αχιλλέα / Ενότητα πολιτών - Νέα Γιάννενα 44,29 % 19903 9


Γκόντας Νικόλαος Δημήτριος / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 43,13 % 19382 9


Τασιούλας Δημήτριος του Αναστάσιου / ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 5,89 % 2648 1


Σκοπούλης Στέφανος του Σωτηρίου / Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση (Δ.Ρ.Α.Σ.Υ.) 4,11 % 1850 1
Μαντάς Χρήστος του Κωνσταντίνου / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΝΩΝ -τρία κλίκ αριστερά- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΛΛΑΓΗ 2,55 % 1149 1

zougla.gr

Φαΐ και ... σκοπιά!!!!

Σύμφωνα με έρευνα σε 165 νεοσύλλεκτους στρατιώτες, το σωματικό βάρος και η χοληστερίνη τραβούν την ανηφόρα κατά την περίοδο που υπηρετούν την πατρίδα.  

Αλήθεια, χρειάζεται μελέτη για να διαπιστώσεις κάτι τέτοιο. Δείτε τα στοιχεία ή κάποιον γνωστό σας φαντάρο.

Ποιοι είναι οι άντρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση; !!

Δεν είναι οι δικηγόροι, οι οικονομολόγοι ή γιατροί, αλλά οι υδραυλικοί, οι ξυλουργοί και οι ελαιοχρωματιστές, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία σχετικά με τους άντρες που θεωρούνται οι πλέον κατάλληλοι για σύντροφοι και σύζυγοι.
 
Έχει δημιουργηθεί μια εξιδανικευμένη εικόνα στις γυναίκες για τους άντρες που ασχολούνται με τα επαγγέλματα αυτά:

«Μαύρισαν» την σύζυγο Πάγκαλου στον Σαρωνικό!!!!

Όχι μόνο δεν τα κατάφερε να εκλεγεί η κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά χάρισε και μία εύκολη και μεγάλη νίκη στον αντίπαλό της.

Έτσι ο κ. Πέτρος Φιλίππου εκλέγεται στο δήμο Σαρωνικού από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 55,58%, ενώ η κ.Παγκάλου συγκεντρώνει 28,14 %!

Η οικογενειοκρατία στο δήμο Σαρωνικού, δεν πέρασε!

http://www.newsbomb.gr

“Αν πας σε εκλογές, δεν έχει λεφτά”!!!!

Δραματικές ώρες έζησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όλη την προεκλογική εβδομάδα και μέχρι τις 8 περίπου χθες το βράδυ, όταν τελικά πήρε την απόφαση να μην προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Ξένοι παράγοντες (ΔΝΤ, Κομισιόν, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Γερμανική Καγκελαρία), καθώς και μεγάλοι Έλληνες Τραπεζίτες, τον πίεζαν αφόρητα στην κατεύθυνση των μη πρόωρων εκλογών, φοβούμενοι μια παρατεταμένη ακυβερνησία στην Ελλάδα.

Απατεώνας… εραστής!!!

«Φέσι» 18.000 ευρώ έβαλε στην ερωμένη του, πριν διαλύσει τον παράνομο πολύχρονο δεσμό του και επιστρέψει στην νόμιμη σύζυγο του.
 

Ο λόγος για έναν υπάλληλο της ΥΠΑ, παντρεμένο με δύο παιδιά, ο οποίος διατηρούσε- επί 16 χρόνια- παράνομη σχέση με υπάλληλο του πρώην ΣΔΟΕ.

«Καλύτερο Μουσείο του κόσμου» το Μουσείο της Ακρόπολης!!!

Το βραβείο του «Καλύτερου Μουσείου του κόσμου» πήρε το Μουσείο της Ακρόπολης από τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ένωση Δημοσιογράφων Τουριστικών Συντακτών Μεγάλης Βρετανίας.  

To βραβείο παρέλαβε χθες το βράδυ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν οι πολίτες Αλβανίας και Βοσνίας!!!

Οι υπουργοί Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν σήμερα την κατάργηση των αδειών εισόδου στη ζώνη Σένγκεν για τους πολίτες της Αλβανίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ανακοίνωσε η βελγική προεδρία της Ε.Ε. 

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, παρά τους φόβους Γαλλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας ότι οι δύο

Πισώπλατο χτύπημα στον τουρισμό από Αγγλία...

Σ
τη δικαιοσύνη σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο προσφεύγουν οι ξενοδόχοι της χώρας μας, για να διαπιστώσουν εάν ο ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook κάνει κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης.
 

Αφορμή για τη σύμπραξη των ξενοδοχειακών οργανώσεων της Ελλάδας, Ιταλίας, Κύπρου, Μάλτας, Ισπανίας και Πορτογαλίας είναι η

Συνελήφθη 20χρονη με 5 κιλα χασίς και κοκαΐνη!!!

Κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν μια 20χρονη Αλβανίδα ως "βαποράκι" προκειμένου να εφοδιάσουν με μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης τα στέκια τοξικομανών στην Αθήνα.
 
Η 20χρονη Αλβανίδα συνελήφθη στο λιμάνι της Σούδας λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς Πειραιά. 


Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν βρήκαν στην κατοχή της πέντε κιλά και 206 γραμμάρια χασίς αλλά και 52,75 γραμμάρια κοκαΐνης.

http://typografikos.blogspot.com/2010/11/20-5.html#more 

Τα παράξενα των εκλογών!!!

Τα παράξενα περιστατικά τα οποία συναντάμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν είναι ελληνικό προνόμιο. Σε όλο τον κόσμο όλο και κάτι συμβαίνει που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη.

Στις ΗΠΑ καφετέριες και  εστιατόρια  προσφέρουν «δωράκια» στην ημέρα γιορτής της

"Γονατισμένη προσευχόταν. Την πλησίασε και τη μαχαίρωσε"...

Ο Πίτερ Ντούπας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της ομογενούς Μερσίνας Χαλβατζή, έκανε αναπαράσταση του εγκλήματός του στο κελί του, κατέθεσε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Άντριου Φρέιζερ, ο οποίος υπήρξε συγκρατούμενός του στις φυλακές του Port Philip.  

O γνωστός δικηγόρος είχε βρεθεί ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και