'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας ή όχι;

Παρακολουθούσα χθες ένα από τα πολλά κανάλια που μετέδιδαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών, έχοντας δίπλα τους καμιά δεκαριά παραθυρόφυλλους υπουργούς που απλά θέλανε να υπερασπιστούν τον διασυρμό τους.
 

Κάποια στιγμή, ξεκίνησε να μιλάει η κ.Κανελη λέγοντας την ιστορική (θα αποδειχθεί αργότερα) δήλωση :

"Πριν ήμουν σε ένα άλλο πάνελ όπου ο υπουργός οικονομίας μας έδωσε να καταλάβουμε ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις μας στις τράπεζες"

Προς έκπληξη μου κανένας παρευρισκόμενος,συμπεριλαμβανομένου και του παρουσιαστή δεν σχολίασε την δήλωση αυτή αλλά παράλληλα δεν έδειξε και να εκπλήσσεστε.

Πως είναι δυνατόν, να ακούγετε τέτοια βόμβα στον αέρα και ΚΑΝΕΙΣ να μην την σχολιάζει..
Την πέρασαν επίτηδες στο ντούκου; Μήπως κάποιοι κάτι ξέρουν αλλά δεν λένε τίποτα γιατί τότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα;

Κάποιοι προτιμάνε να σιωπούν, να μπαλώνουν δηλώσεις που καίνε τον τόπο αυτό...όμως ο Έλληνας όσο τον πληγώνεις τόσο τον Πωρώνεις.

Κάποτε μας έλεγαν, δεν πάμε ΔΝΤ....και πήγαμε.
Κάποτε μας έλεγαν, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις...και μειώθηκαν.
Τώρα λένε δεν κινδυνεύουν τα λεφτά μας.....και τους ξεφεύγουν υπονοούμενα....


Μία συμβουλή δίνω σε όλους.....ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ





http://anoixtomualos.blogspot.com/2010/11/blog-post_8811.html

1 σχόλιο:

  1. Δεν την σχολιασε ΚΑΝΕΙΣ γιατι πολυ απλα ουτε ελεχθη αυτο, ουτε και ισχυει αυτο. Απλως η κυρια Κανελλη εχει τα ενδοκρινολογικα της. Και το γνωριζουν απαντες.

    Της λεει, ας πουμε ο Παπακωνσταντινου (γιατι εγω το ΕΙΔΑ το λεπτο εκεινο):
    "Όταν υπογραψαμε το μνημονιο ο λαός φοβοταν μεχρι και για τις καταθεσεις του. Ξερετε τι ειναι να φοβασαι για τις καταθεσεις σου??"
    Και η Κανελλη ρωταει: "ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕΕΕΕΕΕ???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????"

    -"ΜΑ μιλαμε για τον Απριλη, τι λετε???". ΠΑρεμβαινει η Τρεμη, ο Υπουργος ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΛΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ οτι μιλαει για τον Απριλη, οταν υπογραφτηκε το μνημονιο, αλλα η Κανελλη εκτος απο καθυστερημενο ειναι ΚΑΙ παρανοικο, ΚΑΙ βαρηκοο.
    Και βεβαια συνεχιζει τα ουρλιαχτα. Και μετα, παει και τα μεταδιδει και στον Αλφα, σαν καλη και εγκριτη δημοσιογραφος που ειναι.

    Επειδη λοιπον ξερουν οτι δεν δισταζει ΠΟΥΘΕΝΑ προκειμενου να προκαλεσει σουσουρο και αναταραχη γυρω απο το ονομα της, γι αυτο και την συνδεεουν με Ισλαμαμπαντ. Σας προτεινω να κανετε το ιδιο. Και πριν την πιστεψετε, να εχετε ακουσει τι ΟΝΤΩΣ ελεχθη, κι οχι τι λεει εκεινη οτι ελεχθη. Βιντεακια δοξα τω θεω υπαρχουν.

    Και να της πειτε να κοψει τα ναρκωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή