'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η κόρη γέννησε και ο πατέρας της δολοφονήθηκε...

Μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην πόλη των Χανίων, ένας 55χρονος.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η σύζυγος του, η οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Παντελή Μουρτζανό, ο 55χρονος βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα και έφερε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και στο κεφάλι. Δίπλα στην σορό βρέθηκε ένα σπασμένο μπουκάλι ενώ στο δωμάτιο εντοπίστηκαν και δύο χρησιμοποιημένα ποτήρια. 

Ο 55χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι καθώς η σύζυγος του απουσίαζε στην κόρη της λόγω τοκετού. Να σημειωθεί ότι το σπίτι δεν βρέθηκε παραβιασμένο. Ο 55χρονος ήταν αρκετά γνωστός στον εμπορικό κόσμο των Χανίων καθώς ασχολούνταν με τη διοργάνωση κληρώσεων διαφόρων προϊόντων. 

Οι διωκτικές Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από το έγκλημα να βρίσκεται κάποιο γνωστό πρόσωπο του θύματος με τον οποίο ενδεχομένως ήταν παρέα τη νύχτα του φονικού. Μία εκδοχή που εξετάζεται είναι να υπήρξε παρεξήγηση και σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ-έχουν ληφθεί δείγματα για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων-να συνέβη το κακό. 

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα στο κεφάλι από μπουκάλι μπίρας και μία μαχαιριά στην κοιλιά (δεξιά κοιλιακή χώρα) με αιχμηρό αντικείμενο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο θύμα εντοπίστηκαν ίχνη πάλης στο σώμα του, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να αντισταθεί. 

Aπο την Ευαγγελία Καρεκλάκη
http://crimesonair.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου