'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Εμπρησμός σε ψητοπωλείο μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας...

Αγνωστοι πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση σε ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας μετανάστη, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ιουλιανού στο κέντρο της Αθήνας, στις 05:30 τη Δευτέρα.
Οι δράστες περιέλουσαν την πρόσοψη του καταστήματος με βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ η φωτιά κατεστάλη με την βοήθεια περιοίκων.
Σε μία άλλη εξέλιξη, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Χαλάνδρι, και του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να...
υποστεί σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα απο πλαστικό δοχείο...

Κατά της ανάρτησης σταυρού στα σχολεία ο ΣΥΡΙΖΑ...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ΣΥΡΙΖΑ …χτενίζεται!!!

Η Ελληνική κοινωνία πυρπολείται από άκρο σε άκρο και οι συριζαίοι θυμήθηκαν ότι πρέπει να ξαναρχίσουν τα ουρλιαχτά κατά του σταυρού στα σχολεία, μήπως και τους θυμηθούν τα νεοταξικά ιερατεία και τους ξεθάψουν από την αφάνεια…
Αυτή η εξαιρετικά αυθάδης «τσόντα» των ιδεολογημάτων της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης, διψάει μέχρι τρέλας να πρωτοστατεί στη συκοφάντηση και κατεδάφιση κάθε «εθνικού» και κάθε «Ορθόδοξου» κυττάρου της ελληνικής κοινωνίας.

Αντίθετα αυτοί οι αδίστακτοι συριζαίοι καταλαμβάνονται... από ναρκισσιστική έξαψη και υστερικό μένος προκειμένου να υπερασπιστούν θρησκείες ξένες (κοράνια και ΣΙΑ), σύμβολα και ατομικά δικαιώματα (άκρως αστικά σύμφωνα με το Μαρξ) τα οποία υπονομεύουν τις ιστορικές συγκροτήσεις και συλλογικές συνειδήσεις των κοινωνιών, ιδιαίτερα της ελληνικής…

Προπαγανδίζουν υστερικά τα θεοποιημένα «δικαιώματα» και τις «αξίες» του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου και καρατομούν το κάθε συλλογικό και ιστορικό κεκτημένο των εθνικών κοινωνιών…

Και έχουν το αβυσσαλέο θράσος να αυτό- ονομάζονται Αριστεροί…

Αναγάγουν το «ατομικό δικαίωμα» [b](αστική ιδεολογία)[/b] σε θεότητα, καρατομούν το «συλλογικό δικαίωμα» (σοσιαλισμός), χλευάζουν το ιστορικό κεκτημένο και το παίζουν …αριστεροί!!!

ΣΗΜΕΡΑ έχουν καταληφθεί από νευρικό παροξυσμό, λόγω του καταποντισμού τους…

Αρχίζουν να κραυγάζουν, ζητώντας βοήθεια από του σπόνσορές τους: Της Νέας Τάξης…

Τρελαίνονται με τη διάλυσή τους…

Σπεύδουν, λοιπόν να ξαναζεστάνουν όλα τα πολιτικά τους βίτσια και όλες τις νεοταξικές διαστροφές τους.

Η Ελλάδα ζει τον εφιάλτη της νεοταξικής κατοχής και αυτοί οι άμοιροι τα βάλανε πάλι με τα χριστιανικά σύμβολα που τόσο λυσσαλέα θέλει να καταργήσει αυτός ο εφιάλτης που ζούμε…

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.

Βεβαίως ματαιοπονούν: Έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας και δεν το έχουν αντιληφθεί…
http://resaltomag.blogspot.com

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://peripatris.blogspot.com

Διοχέτευαν στην αγορά τα κατασχεμένα τσιγάρα

Τρείς υπάλληλοι του τελωνίου της Αττικήςκατηγορούνται με δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, για υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα προς την υπηρεσία τους και ψευδή βεβαίωση κατά συναυτουργία.

Οι τρείς υπάλληλοι αντί να καταστρέφουν τα κατασχεμένα λαθραία τσιγάρα, τα διοχέτευαν στην αγορά συντάσσοντας ψεύτικα πρωτόκολλα καταστροφής.

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την προανάκριση προκύπτει ότι τον Νοέμβριο του 2009 ένας από τους τρείς υπαλλήλους είχε παραλάβει από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων περίπου 1.700 χαρτοκιβώτια με κατασχεμένα τσιγάρα τα οποία προορίζονταν για καταστροφή. Ενώ για αυτή την ποσότητα συντάχθηκε πρωτόκολλο καταστροφής τον Δεκέμβριο του 2009από Επιτροπή με μέλη τους τρείς κατηγορουμένους, σύμφωνα με μαρτυρίες καταστράφηκε ελάχιστη ποσότητα από τα κατασχεμένα τσιγάρα.

Η δικογραφία εις βάρος τους σχηματίστηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ οι διαφυγόντες φόροι για το Δημόσιο από την δράση των τριών κατηγορουμένων υπολογίζονται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr

ΕΠΟΠ πιάστηκε για κλοπή...

Λοχίας ΕΠΟΠ, 27 ετών και ένας 21χρονος πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να έχουν εισέλθει σε χώρο εργοστασίου της περιοχής (οινοποιείου Αγροτικού Συνεταιρισμού), με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα που περιέχουν χαλκό! (Εκεί που έχει πάει η τιμή του χαλκού, λογικό...)

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 27 χρονου στρατιωτικού, το οποίο χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για τη μετάβασή τους, στο παραπάνω εργοστάσιο, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω είχαν διαπράξει κατά το παρελθόν κλοπές στον ίδιο χώρο και είχαν αφαιρέσει αντικείμενα αξίας 50.000 ευρώ περίπου.

Tα κρούσματα εγκληματικής συμπεριφοράς από στελέχη των Ε.Δ. έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τελευταία με την χθεσινή περίπτωση του αντισμήναρχου να έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Υπενθυμίζεται ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο κινητήρας του Super Puma που κλάπηκε από το Ελληνικό πριν από εννέα μήνες και στην κλοπή είναι βέβαιο ότι συμμετείχαν στελέχη της Π.Α.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

“Σαφάρι” γιά 100.000 “παράνομους” συνταξιούχους

Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις.Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση τα επίσημα στοιχεία, υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας, αν και με βάση την απογραφή του 2001 στη χώρα μας, τα άτομα άνω των 100 ετών δεν ξεπερνούσαν τα 1.742 !


Στο επίκεντρο των ελέγχων των Ταμείων βρίσκονται:

Περίπου 25.000 άτομα που έχουν ξεπεράσει το 90ό έτος της ηλικίας τους. Στόχος είναι να διαπιστωθεί το κατά πόσον οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι παραμένουν εν ζωή ή αν κάποιοι “ξέχασαν” να δηλώσουν τον θάνατό τους και παίρνουν παράνομα τη σύνταξή τους.

Πάνω από 30.000 ασφαλισμένοι που παίρνουν αναπηρικές συντάξεις-«μαϊμού». Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει πάρει το φαινόμενο είναι πως υπάρχουν νομοί της χώρας που ο ένας στους τέσσερις ασφαλισμένους έχει πάρει αναπηρική σύνταξη.

Τουλάχιστον 20.000 δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να πάρουν το επίδομα παρά το ότι έχουν υψηλά εισοδήματα.

Περίπου 20.000 διπλοσυνταξιούχοι που δεν τηρούν το πλαφόν των 3620 ευρώ που έχει τεθεί στις υψηλές συντάξεις. Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι παίρνουν δύο συντάξεις, χωρίς ωστόσο να έχουν ενημερώσει τα ασφαλιστικά ταμεία γι' αυτό το γεγονός.

newsit.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Θα πουληθεί το Αιγαίο σε νεροτεμάχια;

Σε… νεροτεμάχια (κατά το αγροτεμάχια) αναμένεται να χωριστεί ένα μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου πελάγους. Στην εν λόγω απόφαση φέρεται να καταλήγει η κυβέρνηση, καθώς εκτιμάει ότι με τον τρόπο αυτό θα αυξήσει τα έσοδά της από την ανεύρεση νέων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, γεγονός ιδιαίτερα κρίσιμο στην παρούσα κακή οικονομική συγκυρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να προχωρήσει στον διαχωρισμό των ελληνικών χωρικών υδάτων σε … θαλάσσια «οικόπεδα» - ή καλύτερα νεροτεμάχια, όπως υπάρχει η σκέψη τελικά να ονομαστούν.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα κυβερνητικό σχεδιασμό, ο διαχωρισμός αυτός θα προχωρήσει μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο θα προβλέπει τη δημιουργία ενιαίου φορέα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. Στο πλαίσιο αυτό και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση -για ευνόητους λόγους- δεν ανακοινώνει απολύτως τίποτα, φαίνεται ότι ήδη υπάρχουν κάποιοι χάρτες με θαλάσσια «οικόπεδα» εντός των χωρικών μας υδάτων και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο πέλαγος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται όσον αφορά την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και υδρογονανθράκων που θα εντοπιστούν να ακολουθήσει το μοντέλο της Κύπρου, του Ισραήλ και της Νορβηγίας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απεμπολεί κυριαρχικά δικαιώματα των χωρών, προβλέπει την ενοικίαση αυτών των θαλάσσιων «οικοπέδων» για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με τη χώρα μας να καρπώνεται ένα σημαντικό ποσοστό από τα κέρδη που θα προκύπτουν για τον ιδιώτη.

Ολα τα δεδομένα βρίσκονται στο τραπέζι τόσο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα όσο και της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνας Μπιρμπίλη οι οποίοι θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις, σε συνεννόηση πάντα με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ:
Espressonews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.madata.gr

Λιγότεροι οι αριστούχοι

Τα αυξημένης δυσκολίας θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων συμπίεσαν προς τα κάτω τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, σύμφωνα με το πρώτο δείγμα στατιστικών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας

Τα αυξημένης δυσκολίας φετινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά και η κατάργηση του περιορισμού της βάσης του 10, αναμένεται να συμπιέσουν προς τα κάτω τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ δεν θα συναντήσουμε φέτος το φαινόμενο της μαζικής παραγωγής αριστούχων.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε τη Δευτέρα ένα δείγμα στατιστικών από τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών και από αυτά προκύπτει ότι:

*Η κλιμάκωση της βαθμολογίας δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2009. Μικρή μείωση εμφανίζεται στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 18-20 (15,51% έναντι 16,69% για το έτος 2009) .

*Μικρή αύξηση παρατηρείται στα γραπτά που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 15-18 (19% έναντι 18,33% για το έτος 2009).

*Μικρή αύξηση παρατηρείται στο ποσοστό των γραπτών που πήραν βαθμολογίες μεταξύ 0-5. (16,48% έναντι 15,7% το 2009).

*Υπήρξαν 210.114 γραπτά (37,09%) που βαθμολογήθηκαν κάτω από 10. Τα αντίστοιχα στοιχεία για το 2009 ήταν 192.367 γραπτά (35,97%).

Στις εξετάσεις προσήλθε το 98,4% του συνόλου των υποψηφίων (90.593 από 92.081 υποψηφίους). Το 2009 είχε προσέλθει το 98,01% (85.354 από 87.091), ενώ στον αναβαθμολογητή προσέφυγαν λόγω διαφοράς α’ και β’ βαθμολογητή περίπου 40.089 γραπτά (ποσοστό 7,08%). Παρατηρείται δηλαδή μείωση σε σχέση με το 2009, καθώς αναβαθμολογήθηκαν 41.180 (ποσοστό 7,7%)

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Βουτιά στην αγορά αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Μείωση 39,3% σημείωσαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο, έναντι του αντίστοιχου περυσινού μήνα, καθώς ταξινομήθηκαν μόλις 14.790 καινούρια οχήματα.

Κατά μέσο όρο, τους αντίστοιχους μήνες της περιόδου 2004-2009 ταξινομούνταν 27.237 νέα αυτοκίνητα. Με βάση αυτά τα επίπεδα, η κάμψη της αγοράς αγγίζει το 45,7%.

Η πτώση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου δεν αφορά μόνο τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα, αλλά όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες (μικρά, μεσαία κ.λπ.). Συνέπεια αυτής της πρωτοφανούς κάμψης είναι η συρρίκνωση σε ένα χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται περισσότερες από 30.000 επιχειρήσεις και απασχολούνται σχεδόν 90.000 εργαζόμενοι ανά την επικράτεια.

Από έρευνα απασχόλησης που διενεργήθηκε στα επίσημα σημεία πώλησης και συντήρησης σε όλη τη χώρα, σε σύγκριση με το Νοέμβριο του 2008, διαπιστώθηκε ότι ως τον περασμένο Μάρτιο η
απασχόληση μειώθηκε κατά 9%.

Δεδομένου επίσης ότι η φορολογία επί των πωλήσεων των αυτοκινήτων είναι σημαντική, η πτώση της αγοράς αυτοκινήτου έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλη απώλεια εσόδων από το τέλος ταξινόμησης και τον ΦΠΑ.

Η υστέρηση υπολογίζεται για το 2010 ότι θα υπερβεί τα 300 εκατ. ευρώ, ως προς τους -ήδη χαμηλούς- στόχους που είχαν τεθεί στο φετινό προϋπολογισμό.

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων επισημαίνει ακόμη μια φορά ότι υφίστανται τεκμηριωμένες προτάσεις/μέτρα που μπορεί να ληφθούν από την Πολιτεία και να περιορίσουν την πτώση της αγοράς
αυτοκινήτου σε «λογικά» επίπεδα (για παράδειγμα σε 25% αντί 50% που ισχύει), δίχως ανάγκη κρατικής βοήθειας.

ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

Στρασβούργο: Απέρριψε αγωγές των Σλάβων για περιουσίες στην Ελλάδα

Οι περιουσίες των Σλάβων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν σε περιοχές των Σκοπίων, υπολογίζονται, θεωρητικά, – σύμφωνα με την σκοπιανή εφημερίδα ‘Βρέμε’- κοντά στα δέκα δις, αλλά «οι ιδιοκτήτες δεν έχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι- ή ήταν- ιδιοκτήτες σε ακίνητα στην Ελλάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα που αφήνει το περιθώριο να ειπωθεί ότι πρόκειται καθαρά για εικασίες των Σλάβων, που κατέφυγαν στα Σκόπια μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.


«Οι ατομικές αγωγές που κατέθεσαν οι Σκοπιανοί κατά του ελληνικού κράτους στο Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, κρίθηκαν απορριπτέες, γιατί αδυνατούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους».

Το σκοπιανό κόμμα στην Ελλάδα, «Ουράνιο Τόξο», γράφει η σκοπιανή εφημερίδα, καθοδηγώντας τον πρόεδρο του συλλόγου των παιδιών των προσφύγων, Γκεοργκε Ντονέφσκι, του υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει το σύλλογο αυτόν και παρότρυνε τα μέλη του συλλόγου, να έρθουν στην Ελλάδα και να βρουν αποδεικτικά στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν τις περιουσίες των προγόνων τους.

Το ‘Ουράνιο Τόξο’ , που έχει έδρα τη Φλώρινα, συμβούλευσε τους απογόνους των Σλάβων της Ελλάδας, να μην προβαίνουν σε ατομικές αγωγές γιατί είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, αλλά να διεξάγουν αγώνα σε συνεργασία με κρατικούς φορείς της κυβέρνησης των Σκοπίων.

Από το πολύ καλό blog “Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://history-of-macedonia.com

Η έκθεση βόμβα των Αμερικανών μιλάει για πτώχευση και συγκρούσεις στην Ελλάδα μέσα σε τρία χρόνια





AΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...


Η έκθεση των Αμερικανών τα λέει ξεκάθαρα τα πράγματα. Μέσα σε 3 χρόνια θα πτωχεύσουμε και μετά θα βγούμε από την ευρωζώνη ενώ θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε και το Αιγαίο επειδή θα είμαστε αδύναμοι πλέον.
Δεν είναι μικρό το θέμα αλλά τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα για την έκθεση stratfor που κάνει προβλέψεις όπως παλιότερα είχε ειπωθεί ότι θα μπούμε στο ΔΝΤ και όλοι το διέψευδαν. Θα έχουμε και άλλες...


εικόνες σαν το Καστελόριζο με τον Παπανδρέου να δηλώνει πολλά πράγματα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό αφού η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα θα ζήσει αναταραχές μεγαλύτερες απ'ότι είχε ζήσει στην χούντα.
Μιλάνε για μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις που θα προκαλέσουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Τίποτα δεν γράφουν στην τύχη οι Αμερικάνοι, πόσο μάλλον σε εκθέσεις..


troktiko
http://udemand.blogspot.com

Σε διαθεσιμότητα 4 αστυνομικοί

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέσσερις αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών, οι οποίοι κατηγορούνται για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια.

Διατάχθηκε επίσης και Ένορκη Διοικητική Εξέταση....

Το μεσημέρι της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι πέντε αλλοδαποί, που κρατούνταν για απέλαση, απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος, αφού αφαίρεσαν το εντοιχισμένο σιδερένιο προστατευτικό κάλυμμα του παραθύρου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν γύρω στις 15:00 οι τέσσερις εξ αυτών, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ηράκλειας Σερρών.

Σε βάρος των πέντε αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένων, ενώ σε βάρος δύο αστυνομικών για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια.

ΠΗΓΗ: http://100greekblogs.blogspot.com

«Τρόικα» με δικαίωμα κατάσχεσης στο Δημόσιο!

Ειδικά προνόμια που καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη της ελληνικής κυβέρνησης για στάση πληρωμών και επιβολή νέων όρων εξυπηρέτησης του χρέους παρέχει στην «τρόικα» η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε με το Ελληνικό Δημόσιο: η αλληλεγγύη του ΔΝΤ και των κρατών της Ευρωζώνης στην Ελλάδα, με τη χορήγηση του δανείου των 110 δις. ευρώ, εκδηλώνεται υπό τον όρο, ότι θα έχουν το δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας σε κάθε περίπτωση αθέτησης πληρωμών από την Ελλάδα.

Ουσιαστικά, το Δημόσιο παίρνει ένα δάνειο, το οποίο θα δεσμεύει το ελληνικό κράτος όπως περίπου δεσμεύεται ένας ιδιώτης, όταν λαμβάνει δάνειο από μια τράπεζα: αν δεν εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις του, η τράπεζα έχει το δικαίωμα να ζητήσει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, για να εξοφληθεί το χρέος. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του διεθνούς δανείου των 110 δις. ευρώ, αλλά με έναν ακόμη χειρότερο όρο: η διαδικασία κατασχέσεων δημόσιας περιουσίας μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και αν η Ελλάδα φανεί ασυνεπής στις πληρωμές της σε ιδιώτες πιστωτές και όχι προς τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και ΔΝΤ.

Με τον τρόπο αυτό, το διεθνές σύστημα «έδεσε» την Ελλάδα, ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το δρόμο της Ρωσίας ή της Αργεντινής, λέγοντας πολύ απλά «δεν πληρώνω» και επιδιώκοντας να εκβιάσει μια ευνοϊκότερη συμφωνία εξυπηρέτησης του χρέους. Μετά την υπογραφή της δανειακής σύμβασης με την «τρόικα», κάθε τέτοια προσπάθεια θα οδηγεί σε διαδικασίες κατάσχεσης κρατικών ακινήτων, μετοχών, ή άλλων περιουσιακών στοιχείων και δικαιωμάτων.

Ο όρος που «δαγκώνει» κρύβεται στο άρθρο 14, με τον τίτλο «Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία». Εκεί ορίζεται, ότι:

1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

2. Οι συμβαλλόμενοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να υποβάλουν οποιαδήποτε διένεξη προκύψει σχετικά με τη νομιμότητα, την ισχύ, την ερμηνεία ή την εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3. Οι αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλήρως δεσμευτικές και εκτελεστές από τα συμβαλλόμενα μέρη.

4. Οι Δανειστές μπορεί να εκτελέσουν ή να επιδιώξουν να εκτελέσουν οποιαδήποτε απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ορίζεται στην παρούσα ή άλλα δικαιώματα κατά του Δανειολήπτη στα δικαστήρια της χώρας του Δανειολήπτη.

5. Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

Ουσιαστικά, δηλαδή, αν το Δημόσιο αθετήσει υποχρεώσεις του έναντι των πιστωτών, αυτοί θα μπορούν να εκδώσουν, με βάση το αγγλικό δίκαιο, μια διεθνή «διαταγή πληρωμής», προσφεύγοντας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Στη συνέχεια, με την απόφαση αυτή θα μπορούν να επιβάλλουν στα ελληνικά δικαστήρια την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, από δημόσια ακίνητη περιουσία, μέχρι μετοχές σε εταιρείες ή άλλα δικαιώματα! Το Δημόσιο, με τη σύμβαση δανειοδότησης έχει αμετάκλητα παραιτηθεί όλων των δικαιωμάτων του να εμποδίσει αυτές τις διαδικασίες, με τις οποίες η χώρα θα «βγει στο σφυρί» για την ικανοποίηση των πιστωτών της…


ΠΗΓΗ: http://www.sofokleous10.gr

Κρύβονται από την κάλπη οι μετανάστες

Συμπληρώνεται ένας μήνας και πλέον από την ημέρα εκκίνησης (1 Ιουνίου) εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους αλλοδαπών και ομογενών, που διαθέτουν τουλάχιστον πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στη χώρα μας, προκειμένου να λάβουν μέρος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, έχουν κατατεθεί περίπου 2.300 αιτήσεις από τους 190.000 δικαιούχους και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους μόλις 200 μετανάστες. Κυβερνητικά στελέχη υπογραμμίζουν ότι η συμμετοχή των μεταναστών είναι περιορισμένη, αφού η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στην αρχή, αλλά παρατηρούνται αυξητικές τάσεις συμμετοχής των αλλοδαπών, που καλύπτουν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.

Ο Γ. Ραγκούσης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μεταναστών, έδωσε συνέντευξη σε αλβανόφωνη εφημερίδα

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει την καμπάνια ενημέρωσης των μεταναστών, κυρίως μέσω των εντύπων που εκδίδουν οι κοινότητές τους. Στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, παραχώρησε μάλιστα πρόσφατα συνέντευξη σε αλβανόφωνη εφημερίδα.

Σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στην εγγραφή των αλλοδαπών και ομογενών στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, λόγω του φόρτου εργασίας που υπάρχει στην έκδοση ποινικών μητρώων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αν και έχει δοθεί προτεραιότητα στην έκδοση ποινικών μητρώων μεταναστών, η διαδικασία έκδοσης των δικαιολογητικών γίνεται χειρόγραφα, οπότε και συναντά μεγάλες καθυστερήσεις. Στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών εκτιμούν ότι εκκρεμεί η έκδοση 3.000 ποινικών μητρώων, εκ των οποίων 2.300 αφορούν την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς κατάλογους και 700 την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς.

Προβλήματα
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η κυβέρνηση εμμένει στην εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου.

Αντίθετα, εκπρόσωποι οργανώσεων των μεταναστών παρατηρούν σοβαρά διοικητικά προβλήματα στις υπηρεσίες που εκδίδουν τις άδειες παραμονής ή την απόδοση ιθαγένειας. Αν και τάσσονται υπέρ του νέου θεσμικού πλαισίου για την απόδοση ιθαγένειας, επισημαίνουν τις «τρύπες» στον κρατικό μηχανισμό, οι οποίες αρκετές φορές ακυρώνουν το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Νίκος Β. Τσίτσας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Νικ. Μαϊνά

Χρειάζεται ενημέρωση
«Ο νόμος που έχει ψηφιστεί είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά παρατηρούμε σημαντικά προβλήματα με τη διοίκηση. Σε αρκετές περιπτώσεις οι περιφέρειες δεν διαθέτουν επαρκές προσωπικό για να δώσουν άδειες μακροχρόνιας παραμονής, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την απόδοση ιθαγένειας. Οσον αφορά τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, δεν έχει γίνει η κατάλληλη ενημέρωση της κοινότητας των μεταναστών που προέρχονται από την Αφρική. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ψηφίσει ούτε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Απαιτείται ενημέρωση των μεταναστών, έτσι ώστε να κατανοήσουν το νόημα της συμμετοχής και έχουμε λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών».

* Νικόδημος Μαϊνά Κινούα Εκπρόσωπος οργάνωσης - περιοδικού Ασάντε (σημαίνει «ευχαριστώ» στα Σουαχίλι).

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr

Χρήσιμοι κανόνες για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και ασφαλές μαύρισμα

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει περιορίσει κατά πολύ τον προϋπολογισμό των διακοπών μας, ωστόσο τα μπάνια του καλοκαιριού δύσκολα θα τα στερηθούν οι Έλληνες. Κι επειδή πολλές από εσάς θα περάσετε ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο, με σκοπό να αποκτήσετε το ζηλευτό σοκολατένιο δέρμα της Τζένιφερ Λόπεζ, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου ότι οι φαινομενικά «αθώες» ακτίνες του ήλιου κρύβουν κινδύνους. Για να μαυρίσετε, λοιπόν, άφοβα χωρίς να «καείτε», οι επιστήμονες προτείνουν:

- Να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 12.00 - 16.00.

- Να χρησιμοποιείτε αντηλιακές κρέμες με δείκτη προστασίας μεγαλύτερο από 15.

- Να βάζετε αντηλιακό πάντα σε δέρμα καθαρό και στεγνό μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο και στη συνέχεια να ανανεώνετε το αντηλιακό κάθε μία με δύο ώρες.

- Μετά από κάθε βουτιά να σκουπίζεστε, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η βρεγμένη επιδερμίδα απορροφά περισσότερη ακτινοβολία.

- Να μην αμελείτε να προστατεύεστε εξίσου με εξειδικευμένα αντηλιακά προϊόντα για το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια.

- Να πίνετε συχνά νερό και χυμούς.

- Το αντηλιακό πρέπει να απλώνεται σε κάθε εκατοστό εκτεθειμένου δέρματος, ακόμα και στις πατούσες, στα αυτιά και στο σβέρκο. Η ποσότητα πρέπει να είναι αρκετή για να σχηματίσει ένα αρκετά παχύ στρώμα. Υπολογίστε περίπου 30 γραμμάρια τη φορά, δηλαδή όση ποσότητα χωράει μέσα σε ένα ποτήρι -σφηνάκι- το οποίο στη συνέχεια αλείφετε προσεκτικά, μέχρι να απορροφηθεί.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.tempo.gr

Φαντασιώσεις... όλοι έχουμε!!!!!

Όλοι έχουμε, ας το παραδεχτούμε. Απλά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν το συζητάμε, δεν το μοιραζόμαστε κι όταν ανοίγει συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου που οδηγεί στις φαντασιώσεις, το χιούμορ αποκαλύπτει με το δικό του τρόπο όλα τα κοινωνικά ταμπού που τις πλαισιώνουν.

Γιατί φοβόμαστε μήπως μας “χαρακτηρίσουν”, γιατί τρομάζουμε ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας απελευθερωθούμε. Σύμφωνα με την ειδικό, όλοι έχουμε και τελικώς, καλώς έχουμε.

Τι είναι φαντασίωση;

Η φαντασίωση είναι η αναπαράσταση μιας φανταστικής σχέσης υποκειμένου-αντικειμένου, ως πρωταγωνιστές μιας δράσης” όπως εξηγεί η σεξολόγος Ελεάνα Ελευθερίου. “Σύμφωνα με τον Φρόυντ οι σεξουαλικές μας φαντασιώσεις είναι απόρροια και...
αποτέλεσμα σκηνών που έχουμε ζήσει στο παρελθόν οι οποίες μας έχουν προκαλέσει σύγχυση και αποτελούν προσπάθεια ικανοποίησης του απαγορευμένου”.

To know how

- Η επιθυμία βασίζεται στη φαντασίωση, όμως κατά το Λακάν, η φαντασίωση δεν αποτελεί απλά την φαντασιακή ικανοποίηση μιας επιθυμίας, αλλά ορίζει και δίνει μορφή (σχήμα) σε αυτή την επιθυμία. Η φαντασία μας είναι αυτή πού μας λέει τι να επιθυμήσουμε (όπως ένα συγκεκριμένο πρότυπο άντρα ή γυναίκας).

- Η ερωτική φαντασίωση ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο και πιθανότατα να γεννιέται στην εμβρυϊκή φάση, στη διάρκεια δηλαδή της κύησης.

- Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα μέθοδος καταγραφής των ερωτικών φαντασιώσεων.

Στα σκοτεινά

Η σεξουαλικότητα παραμένει ακόμα το πιο σκοτεινό κομμάτι της ανθρώπινης συμπεριφοράς που σήμερα προσεγγίζεται με βιολογικές έρευνες αλλά και έρευνες κοινωνικής συμπεριφοράς” διευκρινίζει η Ελεάνα Ελευθερίου. “Το σίγουρο είναι ότι όσο βιολογικά κατευθυνόμενη είναι η σεξουαλικότητά μας, άλλο τόσο είναι επηρεασμένη από τα πολιτισμικά μοντέλα”.
Ο έρωτας έχει μια απαραίτητη συνιστώσα και προϋπόθεση, τον φαντασιωσικό Άλλο, τον οποίο παραμορφώνω ή επιθυμώ λιγότερο. Τον βλέπω. Αυτό υπάρχει και επιβεβαιώνεται από τις καθημερινές σχέσεις”.

Να τις μοιραστώ;

Τα σεξουαλικά ταμπού καλά κρατούν. Ανεξάρτητα από το κοινωνικό επίπεδο και την παιδεία του καθενός, συνοδεύουν πάντα το σεξ είτε ως συμπεριφορά, είτε ως λεκτική διατύπωση, είτε ως υπονοούμενο. Κάτι συμβαίνει με τις φαντασιώσεις και σχεδόν πάντα πλαισιώνονται από ντροπή, ενοχή και μυστικότητα. “Ασκούν όμως πολύ μεγάλη επιρροή στα συναισθήματα, τη συμπεριφορά, τις επιλογές και τις σχέσεις μας” συμπληρώνει η Ελεάνα Ελευθερίου.

Παρόλα αυτά, το αν θα εμυστηρευτούμε ή όχι τη φαντασίωσή μας στον σύντροφό μας εξαρτάται από την εξοικείωση που έχουμε μαζί του όχι μόνο ως άνθρωποι αλλά και ως ερωτικοί σύντροφοι. Εξαρτάται βεβαίως και από την εξοικείωση που έχουμε οι ίδιοι με τον εαυτό μας και τις φαντασιώσεις μας"

Είναι σημαντικές;

Είναι! Γιατί αυξάνουν την ερωτική επιθυμία, τη σεξουαλική διέγερση και συνδράμουν στην αίσθηση της ικανοποίησης. Είναι σημαντικός παράγοντας στην ανακάλυψη του σώματός μας και των ερωτογενών ζωνών. “Ας μην ξεχνάμε πως η διαταραχή ή απουσία φαντασίωσης είναι παράγοντες υπεύθυνοι για την πρόκληση σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Επίσης, οι φαντασιώσεις μπορεί να αποτελούν ένα είδος “φόρμουλας” για την επίτευξη της ερωτικής ικανοποίησης” προσθέτει η κ.Ελευθερίου

ΠΗΓΗ: http://www.enimerwsi.com

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://ioanninahot.blogspot.com/

Ροζ αναζητήσεις σε τρυφερή ηλικία!!

Σε ροζ κλοιό βρίσκονται τα νέα παιδιά στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, 2 στα 10 ελληνόπουλα παραδέχονται ότι επισκέπτονται καθημερινά ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Στην έρευνα συμμετείχαν 660 μαθητές 14 έως 16 ετών, με το 19,5% να δηλώνει ότι κάνει χρήση ιστοσελίδων πορνογραφικού υλικού, ενώ το 42,7% επισκέπτεται τους ηλεκτρονικούς ερωτικούς ιστότοπους σε σημείο εθισμού.

Η συμπεριφορά του δείγματος
Το ροζ σερφάρισμα των αγοριών προκαλεί προβλήματα συμπεριφοράς, όπως επιθετικότητα και δυσκολίες ένταξης, ενώ γίνεται συστηματικά και κατά 11 φορές περισσότερο από τα κορίτσια.
Οι μικροί επισκέπτες των ροζ σελίδων υποστηρίζουν στους αδαείς γονείς τους ότι απλώς ενημερώνονται για θέματα σεξουαλικής αγωγής.
Όπως όμως επισημαίνει ο υπεύθυνος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας Γ. Κορμάς, «η πρόσβαση στο Διαδίκτυο με σκοπό τη σεξουαλική ενημέρωση λειτούργησε ως προδιαθεσικός παράγοντας για τη χρήση των ιστοσελίδων πορνογραφικού υλικού».
Πάντως, σε δυτικές χώρες το φαινόμενο έχει πολύ μεγαλύτερη διάδοση. Είναι ενδεικτικό ότι στη Νορβηγία, το 24% των εφήβων μπαίνει συστηματικά σε ροζ σάιτ, στις ΗΠΑ το 42%, ενώ στην Μπανγκόκ της Ασίας, το 58%.

Επιπτώσεις
«Η έκθεση των εφήβων στην πορνογραφία μπορεί να ωθήσει σε πρώιμη σεξουαλική δραστηριότητα και σε παθολογικές σεξουαλικές συμπεριφορές. Έχει παρατηρηθεί ότι η έντονη έκθεση σε σεξουαλικό περιεχόμενο είναι πιθανό να οδηγήσει σε μίμηση του πορνογραφικού οπτικού ερεθίσματος και εν συνεχεία σε κατάσταση υπερερωτισμού», σημειώνει ο υπεύθυνος της Μονάδας.
Ωστόσο, σημαντική ώθηση σε αυτά τα φαινόμενα έχουν δώσει και οι γονείς, καθώς το 38% των παιδιών από 28 δημοτικά σχολεία της Αττικής, σερφάρει στο ίντερνετ πάντοτε χωρίς την παρουσία των γονιών και μόνο το 7% μπαίνει στον κυβερνοχώρο, παρουσία των κηδεμόνων του.
«Ο υπολογιστής δωρίζεται συνήθως στο παιδί όχι σαν εκπαιδευτικό εργαλείο, αλλά σαν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Το παιδί έχει τον υπολογιστή στο δωμάτιό του με αποτέλεσμα να σερφάρει ανεξέλεγκτα παντού στο Διαδίκτυο και για όσες ώρες θέλει με ό, τι αυτό συνεπάγεται», σημειώνει ο Γ. Κορμάς.

Πρόληψη
Πρόσφατα, η μη κερδοσκοπική αμερικανική εταιρεία ICANN (Διαδικτυακή Εταιρεία Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης) ενέκρινε την κατάληξη ΧΧΧ για τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε ροζ σελίδα θα πάψει να διαθέτει καταλήξεις όπως com κ.λπ. Ωστόσο, αυτό έχει και αρνητικά στοιχεία.
Όπως εξηγεί ο Γ. Κορμάς: «επισημοποιεί πλέον τη βιομηχανία της πορνογραφίας, την κάνει ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη σε όλους, ακόμα και στα παιδιά με αντικειμενικό σκοπό την αύξηση του κέρδους, μετατρέποντας το Διαδίκτυο σε μέσο εξυπηρέτησης της βιομηχανίας του πορνό. Το θετικό της απόφασης είναι ότι θα είναι πιο εύκολος ο τρόπος αποκλεισμού της πορνογραφίας για τους ανήλικους, αρκεί οι γονείς να συνηδειτοποιήσουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού».
Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:
http://alepounews.blogspot.com

Καυτή μίνι φούστα αιτία ατυχήματος

Ένας Κινέζος πήρε πρόστιμο της τάξεως των $1.465 για ένα ατύχημα που προκάλεσε, πέφτοντας πάνω στο μπροστινό του αμάξι, επειδή του απέσπασε την προσοχή μια καυτή μίνι φούστα.



Σύμφωνα με την China Daily, ο άνδρας λοιπόν αυτός, του... οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, δήλωσε στους αστυνομικούς πως χάζευε μια κοπέλα με πολύ κοντή φούστα, κατευθυνόμενος προς ένα φανάρι στην Liuzhou, της περιοχής Guangxi Zhuang.




Το γεγονός πως τον είχε συνεπάρει το σέξι θέαμα, έκανε αδύνατο το να δει το sedan που βρισκόταν μπροστά του, με αποτέλεμα να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα. Τελικά, η τροχαία του έδωσε κλήση 1.465

http://dinatos.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://papagalostv.blogspot.com

Μια υγιής σεξουαλική ζωή: 10 λόγοι για να κάνουμε έρωτα


Και αν δεν είσαι από τους fan του αθλήματος σου βρήκα 10 λόγους που θα πρέπει να ξεκινήσεις τώρα να κάνεις…sex!

1. Άσκηση.
Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι μία μορφή σωματικής άσκησης, σύμφωνα με τον Δρ Μ. Cirigliano της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.
Κάνοντας έρωτα τρεις φορές την εβδομάδα καίμε περίπου 7.500 θερμίδες μέσα σ’ ένα χρόνο που ισοδυναμεί με τζόκινγκ τουλάχιστον 100 χλμ.

2. Βαριά αναπνοή – Δυσκολία στην αναπνοή.
Μία ερωτική νύχτα μπορεί ν’ αυξήσει την ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα και να συμβάλλει στη διατήρηση αλλά και στην μέγιστη λειτουργία των οργάνων μας.

3. Γερά κόκαλα και μυς.
Κάθε είδος σωματικής άσκησης αυξάνει την τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη θεωρείται ως η υπεύθυνη ορμόνη στην διατήρηση του δυνατού και ισχυρού μυοσκελετικού συστήματος.

4. Μείωσε την χοληστερόλη.
Κάνοντας έρωτα τακτικά μπορεί να μειωθούν τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης του σώματος, ενώ αλλάζει θετικά και την αναλογία της καλής προς την κακή χοληστερόλη.

5. Ανακούφιση του πόνου.
Το σεξ μπορεί να μειώσει τα επίπεδα των αρθριτικών πόνων – αρθραλγίες, της κεφαλαλγίας – πονοκέφαλος, ενώ οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη σεξουαλική διέγερση και τον οργασμό μπορεί να αυξήσουν τα όρια του πόνου.

6. DHEA – Διυδρο-επιανδροστερόνη
Μία δημοφιλής συμπληρωματική ορμόνη, απελευθερώνεται φυσικά κατά τη διάρκεια του έρωτα και μάλιστα ακριβώς πριν από τον οργασμό και την εκσπερμάτιση. Ο Crenshaw λέει πως «η DHEA αυξάνεται τρεις έως πέντε φορές»

7. Προστασία του προστάτη αδένα.
Ερευνητές λένε πως προβλήματα του προστάτη μπορεί να προκύψουν ή να επιδεινωθούν από την συσσώρευση υγρού στο εσωτερικό του αδένα. Η τακτική εκσπερμάτιση βοηθά, ανακουφίζει και προσφέρει καλύτερες συνθήκες στον προστάτη. Να είστε προσεκτικοί όταν αλλάζουν ξαφνικά η συχνότητα σεξουαλικής επαφής κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον προστάτη.

8. Ανακούφιση από το Στρες.
Το σεξ μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των επιπέδων του άγχους.

9. Ο Crenshaw λέει:

….πως το αισθησιακό ή και στοργικό χάιδεμα μπορεί ν’ αυξήσει τα επίπεδα της οξυτοκίνης μία ουσία που εκκρίνεται από την υπόφυση και προκαλεί αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.

10. Ορμόνες με φυσικό τρόπο.
Ο έρωτας
μπορεί ν’ αυξήσει το επίπεδο οιστρογόνων μιας γυναίκας, προστατεύοντας έτσι την καρδιά, το καρδιαγγειακό σύστημα ενώ αυξάνεται η θηλυκότητα και η σεξουαλικότητά της.

ΠΗΓΗ: http://sexystar.gr/

Ατάκες για να την πέσετε σε μια γυναίκα!!!

Ορίστε μερικές ατάκες.. για να κάνετε καμάκι σε μια κοπέλα !!!

1) Είσαι κουρασμένη; (Οχι) – Θα έπρεπε! γιατί όλη μέρα στριφογυρνούσες στο μυαλό μου..
2) Ωραίο φόρεμα. Θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο κρεμασμένο στο δωμάτιο μου.
3) Συγγνώμη, έχασα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, μήπως μπορείτε να μου δανείσετε τον δικό σας;
4) Γάμα με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν λέγεσαι;
5) Αν ήμασταν σκιουράκια θα έβαζα ένα φουντούκι στην τρύπα σου.
6) Αυτό το φόρεμα φαίνεται σπουδαίο επάνω σου! Επίσης και εγώ επάνω σου καλά θα έδειχνα!
7) Μιλάς σε αγνώστους; όχι; τότε να σου συστηθώ, λέγομαι... Ρούλης.
8) Ε, μωρό, θες να φάμε πίτσα και να γνωρισθούμε; όχι; γιατί δεν σου αρέσει η πίτσα;
9) Θες να παίξουμε το λιοντάρι; γονάτισε στα τέσσερα και φάε το κρέας μου.
10) Ξέρεις τι θα πήγαινε όμορφα επάνω σου; Εγώ!
11) Θες να κάνουμε μαθηματικά; Θα προσθέσουμε εμένα και σένα, θα αφαιρέσουμε τα ρούχα μας και θα πολλαπλασιαστούμε!
12) Ξέρεις τι μου αρέσει γύρω από σένα; Τα χέρια μου!
13) Είμαι δωρητής οργάνων σώματος, μήπως σου χρειάζεται τίποτα;
14) Είσαι τόσο γλυκιά, ώστε μόλις σε είδα έπαθα τερηδόνα
15) Α, ώστε εσύ προκαλείς το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας
16) Μήπως έχεις τηλεκάρτα; θέλω να πάρω την μητέρα μου και να τις πω ότι μόλις τώρα βρήκα την γυναίκα των ονείρων μου
17) Πιστεύεις στον Θεό; ωραία γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου
18) Μοιάζεις με την τρίτη γυναίκα μου, τι; πόσες φορές παντρεύτηκα; Δύο
19) Λέγομαι και «καφές» γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα
20) Ο πληθωρισμός δεν είναι το μόνο πράγμα που σηκώνεται εδώ πέρα
21) Ξέρεις ότι είμαι μάγος; Λοιπόν, θα έρθεις στο σπίτι μου, θα το κάνουμε και μετά θα εξαφανιστείς!
22) Έχω και μια ρομαντική πλευρά. Πάμε στο δωμάτιο μου να δούμε αν θα την βρεις;
23) Είσαι σαν τη gillete ( ξυριστική μηχανή ) (Γιατί;) Ότι καλύτερο για τον άνδρα!
24) Έχασα το πάνινο αρκουδάκι μου. Θα κοιμηθείς εσύ μαζί μου;
25) Bond. James Bond
26) Το χρώμα των μαλλιών σου ταιριάζει τέλεια με το χρώμα στο μαξιλάρι μου.
27) Μήπως είσαι ο διακόπτης μου; μόλις σε βλέπω, με ανάβεις!
28) Μου φαίνεσαι γνωστή, εσύ δεν είσαι το κορίτσι στα όνειρα μου;
29) Πότε πρέπει να επιστρέψεις στον Παράδεισο;
30) Είσαι πολύ όμορφη, μήπως ξέρεις να μαγειρεύεις και να σιδερώνεις;
31) Μήπως ξέρεις από Πρώτες Βοήθειες; μόλις σε είδα μου κόπηκε η αναπνοή!
32) Είμαι καινούργιος στην πόλη, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες για να βρω το σπίτι σου;
33) Μπορεί να μην είμαι ο πιο όμορφος άντρας εδώ μέσα , αλλά είμαι ο μοναδικός που βρήκε το θάρρος να σου μιλήσει !
Καλή τύχη! Αύριο κι άλλα...
tileorasi-hellas
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Σάλος με τη «σέξι μόδα» για επτάχρονες(!) στη Βρετανία

Μπικίνι με ενίσχυση στο σουτιέν που απευθυνόταν σε επτάχρονα κορίτσια κυκλοφόρησε στην αγορά γνωστή εταιρεία ένδυσης στη Βρετανία προκαλώντας την έντονη αντίδραση πολιτικών και φορέων για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών. Το μαγιό αποσύρθηκε τελικά από τα ράφια των καταστημάτων όταν η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun» χαρακτήρισε το προϊόν στην πρώτη σελίδα «παιδοφιλικό μπικίνι». Η Ρrimark, η εταιρεία που εμπνεύστηκε το ενισχυμένο σουτιέν για «μικρομέγαλα» κορίτσια, ανακοίνωσε ότι όσα κέρδη αποκόμισε από τις πωλήσεις του προϊόντος θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά. Παρά την άμεση απόσυρσή του, η κυκλοφορία του προϊόντος εξόργισε γονείς, οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών αλλά και κορυφαίους πολιτικούς στη Βρετανία, που είπαν ότι... προωθεί την παιδική σεξουαλικότητα και εξαναγκάζει τα μικρά κορίτσια να μεγαλώσουν πρόωρα.
Ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος Ντέιβιντ Κάμερον χαρακτήρισε το μπικίνι «πέρα για πέρα προσβλητικό» προσθέτοντας: «Το είδος της χώρας που επιθυμώδεν είναι απλά μια κυβέρνηση που θα αισθάνεται εξοργισμένη από την πρώιμη εμπορευματοποίηση και σεξουαλικοποίηση των παιδιών μαςαλλά και επιχειρήσεις που θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους». Η Ρrimark δεν είναι η πρώτη εταιρεία ένδυσης που δέχεται πυρά για τη διάθεση στην αγορά σουτιέν ενισχυμένων με «μαξιλαράκια» για παιδιά κάτω των δέκα ετών.
Εδώ και πολλά χρόνια κυβερνήσεις και οργανώσεις σε όλον τον κόσμο εκφράζουν την ανησυχία τους για την κυκλοφορία προϊόντων ή τη δημιουργία εικόνων που προωθούν τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ενθαρρύνουν την παιδοφιλία.
Οι κούκλες Μπάρμπι, π.χ., έχουν χαρακτηριστεί ακατάλληλες εξαιτίας των έντονων καμπύλων στην κατασκευή του σώματός τους.
Σε μια έκθεσή της το 2007 η Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία ανέφερε ότι, όταν τα παιδιά ή οι γονείς τους αγοράζουν προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να τα κάνουν να φαίνονται θελκτικά και όταν το στυλ τους καθορίζεται βάσει εκείνου των σέξι διασημοτήτων που θαυμάζουν, τότε μετατρέπονται σε σεξουαλικά αντικείμενα.
Πρόσφατη έκθεση για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης σχετικά με τη σεξουαλικότητα των παιδιών καλεί τα εμπορικά καταστήματα και τις οργανώσεις γονέων να καθορίσουν μαζί το γενικό πλαίσιο για το ποια ρούχα είναι κατάλληλα για κάθε ηλικιακή ομάδα.
«Με το να υπερτονίζεται η σεξουαλικότητά τους μέσω της μόδαςκαθίσταται δυσκολότερο για τα κορίτσια να εκτιμήσουν τον εαυτό τους μέσω άλλων πλευρών της ταυτότητάς τους» προειδοποιεί η ελληνικής καταγωγής επικεφαλής της έκθεσης ψυχολόγος Λίντα Παπαδόπουλος.
thenewsbus
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Πες μου πως φλερτάρει, να σου πω τι θέλει


Οι διακοπές έρχονται και το μόνο σίγουρο είναι πως στο δρόμο σου θα βρεθούν πολλά μόνα αγοράκια. Για να μην χάνεις χρόνο και ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι θέλει από εσένα μελετώντας τον τρόπο που σε φλερτάρει. Ιδού τα πέντε βασικά είδη φλερτ των αδρών αλλά και ο σκοπός που κρύβουν.

Ο παίχτης!
Πώς θα τον αναγνωρίσεις: σίγουρα έχει τύχει στο διάβα σου εκείνο το αγόρι που σε καρφώνει λάγνα όλο το βράδυ, που δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σου, που περιμένεις πως κι πως να έρθει να σου μιλήσει, κι εκείνος ξαφνικά χάνεται και δεν τον ξαναβλέπεις ποτέ. Αυτό το αγόρι μπορεί έστω κι για τη μισή ώρα που σε γλυκοκοιτά να σε κάνει να νιώσεις η Ζιζέλ η ίδια κι ακόμα κι αν έρθει να σου μιλήσει, μην περιμένεις να σου ζητήσει το τηλέφωνό σου ή και να σε πάρει την επόμενη ημέρα. Το μόνο που ξέρει καλά είναι το πώς να σε σαγηνεύσει!

Το προφίλ του: ο τύπος αυτός ακολουθεί την ίδια πρακτική στο φλερτ κάθε βράδυ με χιλιάδες κοπέλες. Δεν είναι ότι δεν σε θέλει αλλά δεν μπορεί να μπει σε τόσο βαθιά νερά, βαριέται και όσο κι αν τον κυνηγήσεις, ο άντρας αυτός είναι μελισσούλα, πεταλουδίτσα και τρέχει για νέκταρ από λουλουδάκι σε λουλουδάκι.

Σε θέλει; Λυπάμαι αλλά όχι! Οι άντρες παίχτες θέλουν απλά να επιβεβαιωθούν μέσω του φλερτ. Ο τύπος αυτός φλερτάρει (τρόπος του λέγειν) γιατί του αρέσει το πως αισθάνεται μέσα από το φλερτ. Είναι για εκείνον ακόμα ένα άθλημα στο οποίο θέλει να διακριθεί μαζεύοντας τηλέφωνα κοριτσιών που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ. Άσε που μπορεί να έχει ήδη σχέση και απλά να θέλει να δει αν περνάει ακόμα η μπογιά του.

Αυτός που απλώνεται
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
αυτός ο άντρας σίγουρα θα πέσει στο δρόμο σε κάποιο νησί μέσα στο καλοκαίρι. Το αγόρι αυτό έχει τόση σεξουαλική ενέργεια που μπορεί να ηλεκτροδοτήσει ολόκληρη πόλη. Στο μπιτς μπαρ, στην πλαζ, στο κλαμπάκι, ακόμα και μέσα στο λεωφορείο, ο άντρας αυτός είναι άνετος με τη γλώσσα του σώματος και μπορεί να διαβάσει και τα σημάδια του δικού σου κορμιού με εξαιρετική ακρίβεια. Άπαξ και έρθει να σε φλερτάρει, θα κολλήσει το πρόσωπό του στο δικό σου και δεν ξέρω πως και να θα γλυτώσεις.

Το προφίλ του: αυτός ο άντρας θα πάρει θάρρος πολύ εύκολα και πριν το καταλάβεις θα ξεκινήσει τα πιασίματα κάτω από τη μέση.
Σε θέλει; Σίγουρα τον ελκύεις αλά έχε στο μυαλό σου πως το ίδιο νιώθει σχεδόν με όποια γυναίκα του αρέσει κάθε βράδυ. Αν σμίξετε ένα βράδυ, μην είσαι σίγουρη ότι το ειδύλλιο θα κρατήσει πολύ!

Εκείνος που προσεγγίζει φιλικά
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
μπορεί να είναι ο γείτονας, το παιδί που φέρνει τις πίτσες, ακόμα και ο κολλητός του αδερφού σου που πίστευες πως σε βλέπει φιλικά. Ο άντρας αυτός ακόμα και τώρα που άνοιξε ο καιρός θα το σκεφτεί πολύ για να κάνει την πρώτη κίνηση και να πάει την σχέση σας πιο πέρα από το φιλικό επίπεδο! Πάντως θα καταλάβεις πόσο θέλει να βρίσκεται κοντά σου και πόσο θέλει να γίνετε κάτι παραπάνω από φίλοι.
Το προφίλ του: ο άντρας αυτός πηγαίνει αργά σαν την χελώνα αλλά με πολύ σταθερά βήματα. Αν η συναισθηματική και η σεξουαλική χημεία μεταξύ σας δέσει, το καλοκαίρι θα περάσει ευχάριστα.

Σε θέλει; Σε θέλει και μάλιστα με τρέλα. Το θέμα είναι τι νιώθεις εσύ. Γιατί εσύ μπορεί να επιθυμείς μια αγάπη για το καλοκαίρι κι αυτό να θέλει να ξεχειμωνιάσετε μαζί.

Το παραδοσιακό καμάκι
Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
θυμάσαι το Στάθη Ψάλτη και το Σταμάτη Γαρδέλη στις βιντεοταινίες στη δεκαετία του 80; Αυτά είναι τα παραδοσιακά καμάκια της Ελλάδος μπορεί να μην υπάρχουν έτσι ακριβώς αλλά διατηρούν πολλά γνωρίσματα των αυθεντικών. Εκείνος θα σε καρφώσει με τα μάτια για αρχή, θα σε κεράσει κι ένα σφηνάκι και κατόπιν θα αυτοκαλεστεί στο δωμάτιό σου. Ο άντρας αυτός διατηρεί το ρόλο του κυνηγού και δεν θα σε αφήσει ήσυχη μέχρι να ενδώσεις.
Το προφίλ του: θα τον βρεις σε κάποιο νησί που κρατά τις παραδόσεις (η Κρήτη είναι μια καλή επιλογή) και θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα όσο είστε μαζί
Σε θέλει; Μωρέ σε θέλει αλλά άμα του δώσεις και πολύ θάρρος δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Ο ευγενής
Πώς θα τον αναγνωρίσεις: πιθανότατα δεν θα τον αναγνωρίσεις αφού ο τύπος αυτός σιχαίνεται την επιδειξιμανία και στέκεται στην άκρη του μπαρ πίνοντας το ποτάκι του. Μην πιστέψεις πως ο άντρας αυτός δεν ενδιαφέρεται για νέες γνωριμίες απλά θα περιμένει από εσένα να δώσεις το σήμα για να ξεκινήσει το φλερτάκι.

Το προφίλ του: ο ευγενής θα σε προσεγγίσει μόνο στην περίπτωση που πιστεύει πως αξίζεις να δοκιμάσει την τύχη του και που βλέπει πως κι εσύ είσαι δεκτική στο φλερτ.
Σε θέλει; Σε θέλει πιθανότατα αλλά ασφαλές συμπέρασμα θα βγάλετε και οι δύο αφού πιείτε τα κρασάκια σας με θέα το ηλιοβασίλεμα, καθ' ότι ο ευγενής είναι και ρομαντικός.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια

ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr

Παπανδρέου: 'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται ! - Οι εξελίξεις προμηνύουν "καταιγίδες" το φθινόπωρο...

Βρε που τα'μαθε αυτά ο πρόεδρος της σοσιαληστρικής διεθνούς;

Jeffrey ??? Were did you learn this kind of Democracy ?

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και πρωθυπουργός στην Ελληνική "δημοκρατία" απειλεί ευθέως βουλευτές που τυχόν τολμήσουν να εκφράσουν την αντίθεση τους στη βούληση του.

Όλα δείχνουν πως η Ελλάδα...



...γυρνά ολοταχώς πολλά χρόνια πίσω σε εποχές που ξυπνούν εφιάλτες αλλά και επανάσταση!!!

Ο Ελληνοαμερικανός πρωθυπουργός της Ελλάδος φορώντας τη μάσκα του σοσιαλιστή, φωτογραφιζόταν πριν 2 χρόνια σε πορείες και λαικά συλλαλητήρια. Δεν άργησε όμως να αποκαλύψει και στον πιο αφελή ψηφοφόρο το πραγματικό του πρόσωπο αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας τον Οκτώβρη του 2009 εξαπατώντας στην κυριολεξία τον Ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις.

Απο τότε βέβαια μοιάζει να έχουν περάσει χρόνια ολόκληρα, αφού μέσα σε μερικούς μήνες, κατάφερε να διαλύσει οτι είχε απομείνει.

Με το πρόσχημα οτι παρέλαβε χάος , ακολούθησε το σχέδιο των εντολέων του και μεταφέροντας όλες τις ευθύνες στους προηγούμενους ισχυρίστηκε οτι δεν είχε ιδέα για το χάος στην Ελληνική οικονομία (σαν να κατέβηκε απο το φεγγάρι το ΠΑΣΟΚ) . Με το άλλοθι της δήθεν άγνοιας νομιμοποίησε την εξαπάτηση του Ελληνικού λαόυ στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ . Έτσι.... και με το πρόσχημα της αναγκαιότητας , παρουσίασε το περίφημο "σχέδιο σωτηρίας" και υποθήκευσε με διαδικασίες εξπρές το μέλλον της χώρας προσκαλώντας την τρόικα στην εξουσία και υπογράφοντας το μνημόνιο της ντροπής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας στην κυριολεξία αποσπάσει την ψήφο του Ελληνικού λαού, κυβερνά την Ελλάδα δικτατορικά , αφού έχασε και την επαφή με την κοινωνία και κυβερνά τη χώρα χωρίς λαική συναίνεση. Αυτό προκύπτει αβίαστα και απο την ίδια την δικτατορική συμπεριφορά του ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του.

Ο πρωθυπουργός πως θα περάσει στην ιστορία ώς ο άνθρωπος που υποθήκευσε την Ελλάδα και ταπείνωσε τους Έλληνες όσο ποτέ κανείς δεν κατάφερε απο την εποχή της Τουρκοκρατίας , σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς οτι αδιαφορεί για τη γνωμοδότηση του ελεγκτικού συμβουλίου περί αντισυνταγματικότητας άρθρων του ασφαλιστικού (Δείτε το εδώ) και απειλεί τους βουλευτές της κυβέρνησης του ξεκαθαρίζοντας πως "'Οποιος δεν ψηφίσει το ασφαλιστικό διαγράφεται " . Θύμισε μάλιστα το παράδειγμα του τί έπαθαν οι προηγούμενοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ακολούθησαν τις εντολές του (Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Οικονόμου) Δείτε εδώ.

Στο "ναό της δημοκρατίας" απειλεί πως θα διαγράψει "δημοκρατικά" τους διαφωνούντες... δηλαδή δημοκρατία είναι όποιος διαφωνεί να διαγράφεται και να του ζητάνε πίσω και την έδρα !!!

Με μία σκληρή συνέντευξη που στέλνει πολλαπλά μηνύματα εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει τον απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνηση που ακολουθεί σε μια προσπάθεια επίδειξης ισχύος του τύπου "έχω τόσους βουλευτές που μπορώ να διαγράψω όσους θέλω και όποτε θέλω"

Τα γεγονότα αποκαλύπτουν πως οι εντολές που έχει λάβει ο Παπανδρέου απο τους δανειστές και εντολείς του είναι να εκμεταλλευτεί τις έδρες που του χάρισαν οι τελευταίες εκλογές στο έπακρο έτσι ώστε να παραμείνει στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τρόικας και των τραπεζών.

Τον έβαλαν μάλιστα να πεί ότι "Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών" με στόχο να εμφανίσει την εικόνα της ισχυρής κυβέρνησης.

Στην πραγματικότητα όμως αυτό το καλοκαίρι όλα τα κόμματα βρίσκονται υπο προεκλογική ετοιμότητα για διπλές κάλπες το φθινόπωρο...

Σε μια κυβέρνηση που έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία και βρίσκεται σε κατάσταση πρεμούρας, η δημιουργία εντυπώσεων είναι το τελευταίο λαγούμι για να μην αποκαλυφθεί το σαθρό υπόβαθρο που την διατηρεί στην εξουσία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φανεί ισχυρός , επέλεξε να δώσει αυτή τη συνέντευξη στην πιο κρίσιμη στιγμή - λίγες μέρες πρίν απο την ψήφιση του ασφαλιστικού και την κορύφωση των αντιδράσεων των εργαζομένων - για να αναστηλώσει το καταποντισμένο προφίλ της κυβέρνησης του , στην προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί αμφισβητήσεις από κανέναν και σε τίποτα.

Οι εξελίξεις τρέχουν πια με τέτοιους ρυθμούς στην Ελλάδα που θεωρείτε πλέον αμφίβολο ακόμη και το εαν θα προλάβουν τελικά να αποδράσουν απο την εξουσία με εκλογές....


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://tiresias-press.blogspot.com