'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Η μαθήτρια, το string και η μητέρα που βγήκε από τα ρούχα της

Μια μητέρα που διαμαρτυρήθηκε επειδή ένα αγόρι κατέβασε και κράτησε κάτω τη φόρμα της κόρης της, κατέληξε να απολογείται στο δικαστήριο.Η Cindy Schwalb από το New Jersey ένιωσε οργή όταν σε ένα σεμινάριο κατά της βίας μεταξύ ανηλίκων, στο σχολείο του Hasbrouk, όπου πηγαίνει η κόρη της δεν υπήρξε επαρκής αναφορά στο παραπάνω περιστατικό.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για το ότι η 13χρονη κόρη της βρέθηκε με τα εσώρουχα μπροστά σε όλα τα παιδιά και ζήτησε εξηγήσεις. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, αλλά μια ερώτηση του αστυνομικού επόπτη που έπαιρνε μέρος στο σεμινάριο προκάλεσε την έκρηξη της μητέρας.

Ο επόπτης Joseph Luongo τη ρώτησε "αν η κόρη της φορούσε στρινγκ". Η γυναίκα βγήκε από την αίθουσα βρίζοντας και μάλιστα καταρράστηκε τον διευθυντή του σχολείου. Ο ντετέκτιβ Joseph Rinke, μέλος του σχολικού συμβουλίου συμπλήρωσε αναφορά για...
ανάρμοστη συμπεριφορά και η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση του σχολείου.

Η Schwalb δήλωσε αθώα, την ώρα που το σχολικό συμβούλιο υποστήριξε ότι το σεμινάριο δεν ήταν κατάλληλος χώρος για να εκφράσει τα παράπονά της. Πολλοί γονείς βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο για να της συμπαρασταθούν.

Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για δίκαιη αντίδραση μιας μητέρας που στάθηκε δίπλα στην κόρη της..

και τόνισε ότι η βία μεταξύ των παιδιών δεν είναι απλώς θέμα του New Jersey, αλλά ολόκληρης της χώρας. Αν η γυναίκα καταδικαστεί είναι πιθανό να κληθεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο ή ακόμα να εκτίσει και ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Ο επόπτης με την "εξαιρετική" ερώτηση για το εσώρουχο της 13χρονης επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. "Έπρεπε να μάθω πόση ακριβώς σάρκα αποκαλύφθηκε" δήλωσε.

http://www.enimerwsi.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kanonitv.blogspot.com

Oι δέκα λέξεις που χρησιμοποιούν οι γυναίκες

Γειά και χαρά. Νομίζετε ότι ξέρετε καλά ελληνικά; Ξέρετε τι σημαίνουν απλές, καθημερινές λέξεις; Φίλοι μου (αφορά άντρες), κάνετε ΜΕΓΑΛΟ λάθος! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω λέξεις που χρησιμοπόιούν οι γυναίκες..πόσο μακριά νυχτωμένοι είμαστε...

1) ΚΑΛΑ: η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να κλείσουν μια
συζήτηση όταν έχουν δίκιο, οπότε πρέπει να σωπάσεις.

2) 5 ΛΕΠΤΑ: αν είναι σε φάση που ετοιμάζεται για έξοδο σημαίνει μισή
ώρα. Σημαίνει όμως 5 λέπτα, και μονάχα 5, αν σου τα έδωσε προτού βγείτε ή
κάνετε ό,τιδήποτε άλλο μαζί, για να δεις ματς ή να παίξεις στον υπολογιστή.

3) ΤΙΠΟΤΑ: η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θέλει να πει κάτι.και πρέπει
να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι συζητήσεις που ξεκινούν με το τίποτα συχνά
τελειώνουν με ΚΑΛΑ (βλέπε 1).

4) ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΟ: πρόκειται για πρόκληση και όχι για παρότρυνση. Μην το κάνεις.

5) ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ: είναι σαν λέξη, που συνήθως οι άνδρες κατανοούν λάθος. Ένας
μεγάλος αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται
γιατί χάνει χρόνο και συζητάει μαζί σου για ΤΙΠΟΤΑ (βλέπε 3).

6) OK: μια απ' τις πιο επικίνδυνες λέξεις που μπορεί να πει μια γυναίκα σ'
έναν άνδρα. Σημαίνει πως θέλει να σκεφτεί πώς και πότε θα το πληρώσεις.

7) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ: μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην αναρωτιέσαι και μην
λιποθυμήσεις, θέλει απλώς να σε ευχαριστήσει (εκτός κι αν σου πεί "ευχαριστώ
πολύ" που τις περισσότερες φορές είναι καθαρός σαρκασμός).

8) ΟΠΩΣ ΘΕΣ: είναι ένας τρόπος για μια γυναίκα να σου πει άντε γα...

9) ΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ: άλλη μια επικίνδυνη φράση. Σημαίνει πως μια γυναίκα
ζήτησε κατ' επανάληψιν από έναν άνδρα να κάνει κάτι που τελικά τώρα το κάνει
εκείνη. Ο άντρας θα ρωτήσει « συμβαίνει κάτι ; », για την απάντηση της
γυναίκας βλέπε 3.

10) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;: προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση...να θυμάσαι πάντα πως
κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα 'ποιά είναι;', θα ήθελε στην
πραγματικότητα να σε ρωτήσει : "ποιό είναι αυτό το ξέκωλο, και από που την
ξέρεις ;;;;;;;"


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://mauripena.blogspot.com

Γιατί να προτιμήσεις ένα αυτοκίνητο από μια γυναίκα?

Κορίτσια .. ξέρω ότι ακούγεται σκληρό να παρομοιάζεις ένα αυτοκίνητο με μια γυναίκα αλλά κάποιοι άντρες (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) έχουν κόλλημα με τα αμάξια και πολλές φορές συνδυάζουν τις γυναίκες με τα αυτοκίνητα . Είναι ερωτευμένοι και με τα δύο ! Εγώ θα σας πω μερικούς λόγους να επιλέξετε καλύτερα ένα αμάξι παρά μια γυναίκα ..

10 λόγοι να επιλέξεις ένα αμάξι παρά μια γυναίκα !

1) Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις εσύ , το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για μια βόλτα !

2) Μπροστά σημαίνει μπροστά , στοπ σημαίνει σταμάτα , αριστερά σημαίνει αριστερά, δεξιά σημαίνει δεξιά.Όλα είναι ελεγχόμενα .. τίποτα δεν πέφτει κάτω.

3) Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αν γουστάρεις να έχεις παραπάνω από ένα αμάξια .. ταυτόχρονα.

4) Αν σου αρέσει το αμάξι του φίλου σου (όπως γίνεται με τις γκόμενες) , μπορείς να το πάρεις για ένα test drive χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές για αυτό !

5) Το ελαστικά του αυτοκίνητου κοστίζουν λιγότερα από τα παπούτσια μιας γυναίκας.

6) Το βάρος του αυτοκινήτου δεν αλλάζει .

7) Αν βαρεθείς το παλιό σου αυτοκίνητο , μπορείς να το πουλήσεις και να αγοράσεις ένα άλλο , χωρίς πολλά πολλά μπλεξίματα !

8) Αν το φροντίζεις καλά , αυτό θα παραμείνει όπως ήταν την ημέρα που το πήρες .

9) Οι αερόσακοι δεν είναι μόνο για διακόσμηση, σώζουν ζωές.

10) Το μόνο που σου ζητάει είναι να του αλλάξεις λάδια όχι να του αγοράσεις κοσμήματα .

11) Αν έχετε να προσθέσετε κάτι .. απλά σχολιάστε ..

Όχι πως τις γυναίκες δεν τις χρειαζόμαστε .. αν είχαμε όμως και τα δύο , θα ήταν το καλύτερο !


pswnio.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://rc-cafe.blogspot.com

Σερβία: Οι μυστικές υπηρεσίες ζητούν αλβανομαθείς


«Εάν γνωρίζετε αλβανικά, τότε είστε ευπρόσδεκτοι στη Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών» γράφει η ημερήσια ‘Κουρίρ’ του Βελιγραδίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα το Υπουργείο Άμυνας της Σερβίας προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων στις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες και σε αυτόν υπάρχει απαραίτητος όρος, η γνώση της αλβανικής γλώσσας από τους υποψηφίους.

Τα παραπάνω δημοσιεύονται στην αλβανόφωνη εφημερίδα των Σκοπίων «Κόχα έρε», όπου σημειώνεται ότι προτιμούνται υποψήφιοι που έχουν τελειώσει το Τμήμα Φιλολογίας της αλβανικής γλώσσας. Επίσης οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά και την αγγλική γλώσσα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Σερβικό Υπουργείο, δεν θα συναντήσει προβλήματα στις απαιτήσεις του αυτές, αφού στο πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου δεκάδες σπουδαστές και σπουδάστριες φοιτούν στην εκμάθηση της αλβανικής γλώσσας.

Με τη γνώση της αλβανικής γλώσσας, οι Σέρβοι σπουδαστές, έχουν εξασφαλισμένη μια καλή και ενδιαφέρουσα δουλειά, σημειώνει χαρακτηριστικά η αλβανόφωνη εφημερίδα...

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
ΠΗΓΗ: http://echedoros-a.blogspot.com

Έτρωγε λεφτά από ηλικιωμένους πουλώντας... "αέρα"!

Ο 48χρονη τους έπειθε ότι έχει ακίνητα προς πώληση.Ζητούσε χρήματα για να τους κάνει τη μεταβίβαση και μόλις τα έπαιρνε, γινόταν καπνός!
Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να πάρει 11.550 ευρώ από τέσσερις ηλικιωμένους!Σε βάρος της 48χρονης που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, εκκρεμεί δικαστική απόφαση για υπόθεση κλοπής και απάτης. Επίσης, συνελήφθησαν ο 45χρονος συγκάτοικός της αλλά και ένας άνδρας 55 ετών κατηγορούμενοι για οπλοκατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα πιστόλι, δύο περίστροφα κρότου, σφαίρες και πλαστά χαρτονομίσματα 2.800 ευρώ.Οι Αρχές συνιστούν προσοχή καθώς το τελευταίο διάστημα πολλοί ηλικιωμένοι έχουν γίνει στόχος απατεώνων. Θυμηθείτε την υπόθεση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη, όπου σπείρα κατάφερε να βγάλει πάνω από 100.000 ευρώ παραπλανώντας ηλικιωμένους, αλλά και την περίπτωση του Ηρακλείου όπου οι δράστες, πάλι εκμεταλλεύτηκαν άτομα προχωρημένης ηλικίας για να βγάλουν λεφτά!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://newscity1.blogspot.com

Ήπιε παραπάνω και τρέλανε την παγκόσμια Οικονομία!

Τρέλανε τους δείκτες του πετρελαίου Βρετανός χρηματιστής αγοράζοντας το ένα τρίτο της παγκόσμιας ημερήσιας παραγωγής σε δύο ώρες και εκτοξεύοντας τις τιμές. Ο λόγος; Είχε πιει παραπάνω.. Από το σαλόνι του σπιτιού του και μέσω του λάπτοπ του ο Στίβεν Πέρκινς τη νύχτα της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη, κατάφερε να τρελάνει τις διεθνείς αγορές όταν αγόρασε μέσα σε δύο ώρες 7,125 εκατ. βαρέλια πετρελαίου δηλαδή το ένα τρίτο της παγκόσμιας ημερήσιας παραγωγής.

Το αποτέλεσμα ήταν, με το άνοιγμα της αγοράς οι τιμές του πετρελαίου να εκτοξευθούν στα 73,5 δολάρια το βαρέλι από τα 71 που είχαν κλείσει την προηγούμενη, όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ σε ρεπορτάζ του.

Δεν ήταν η ΡVΜ Οil Futures, η εταιρεία που εργαζόταν ο χρηματιστής, η οποία επέλεξε να αγοράσει τόσο πετρέλαιο. Η αλήθεια ήταν ότι ο ίδιος ο Πέρκινς έκανε το “λάθος” ή τη γκάφα ή μπορεί και την πλάκα του, ενώ έπινε αμέτρητες μπίρες.

Το απίστευτο περιστατικό έδειξε πόσο εκτεθειμένη είναι η παγκόσμια αγορά σε τυχαία περιστατικά, καθώς αυτή η απότομη αύξηση των τιμών του πετρελαίου, είχε αποτέλεσμα να απειληθεί γαϊτανάκι ανατιμήσεων στα καύσιμα και σε τιμές καταναλωτικών προϊόντων – το τελευταίο που χρειάζεται εν μέσω κρίσης..

Στον Πέρκινς επεβλήθη πρόστιμο και έμεινε χωρίς δουλειά, ενώ οι φόβοι για παρόμοια περιστατικά δεν φεύγουν καθώς, οι χρηματιστές αντιμέτωποι με τεράστιες πιέσεις για κέρδη και γρήγορα, καταφεύγουν συχνά σε ουσίες για να κατασιγάσουν το άγχος με οινόπνευμα αλλά και κοκαϊνη.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

35ετία για όλους τους ένστολους

Χακί συντάξεις στα 35 χρόνια υπηρεσίας
Θα προστίθενται έως 5 πλασματικά έτη στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Με έως δέκα επιπλέον χρόνια υπηρεσίας επιβαρύνονται όσοι υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Με τροπολογία που περιλαμβάνεται στο Ασφαλιστικό του Δημοσίου, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή, το όριο συνταξιοδότησης για τους ένστολους αυξάνεται στα τριάντα πέντε χρόνια πραγματικής υπηρεσίας συν πέντε πλασματικά, ανάλογα με την υπηρεσία τους.

Ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας θα λογίζονται και οι σπουδές στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Με τη ρύθμιση η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει τέλος στο καθεστώς των 48άρηδων συνταξιούχων που έχει κυριαρχήσει στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Η ρύθμιση συμφωνήθηκε χθες Παρασκευή μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ε. Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τη σύμφωνη γνώμη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Στους ένστολους αυτούς θα προσμετρώνται και πέντε χρόνια πλασματικής υπηρεσίας. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η ρύθμιση αυτή θα αφορά όσους βγουν στη σύνταξη από το 2011 και μετά.

Για τους ιπτάμενους και άλλες κατηγορίες ειδικοτήτων υψηλής επικινδυνότητας, ο χρόνος συνταξιοδότησης αυξάνεται από τα 18 στα 25 χρόνια συν 15 πλασματικά υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι από το 93, οι περισσότεροι ιπτάμενοι καταβάλλουν διπλά ασφάλιστρα.


Ολόκληρη η τροπολογία για τους ένστολους

Άρθρο... [1]
1.Συνταξιοδοτικά δικαιώματα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που έχουν θεμελιωθεί ή θεμελιώνονται μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2010 δεν θίγονται από την παραμονή τους στην υπηρεσία μετά την ημερομηνία αυτή και τυχόν συνταξιοδοτικές μεταβολές στη διάρκεια αυτής δεν επηρεάζουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησής τους ή το δικαίωμα απόληψης και καταβολής της σύνταξης.

2.Για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που θεμελιώνουν, σύμφωνα με τις υφιστάμενες μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος νόμου διατάξεις, συνταξιοδοτικό δικαίωμα εντός του έτους 2011, η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά ενάμισι (1) επιπλέον έτος. Για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2012 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά τρία (3) επιπλέον έτη. Για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2013 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά τεσσεράμισι (4) επιπλέον έτη και για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2014 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά έξι (6) επιπλέον έτη.

3.Το δικαίωμα απόληψης και καταβολής της σύνταξης, καθώς και ο τρόπος υπολογισμού της, ως προς τις κατηγορίες προσωπικού των παραγράφων 1 και 2, ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος νόμου σχετικές διατάξεις. Ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης όσων θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης μέχρι 31-12-2014, ισχύουν οι υφιστάμενες διατάξεις του άρθρου 42 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) και του άρθρου 1 του νόμου 3029/2002. Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1-1-2015 και μετά, ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος νόμου.

4.Εξαιρουμένων των κατηγοριών προσωπικού των προηγουμένων παραγράφων, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης και αυτή καταβάλλεται εφόσον έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό (60ο) έτος της ηλικίας τους ή σαράντα (40) έτη συντάξιμης υπηρεσίας, στα οποία συνυπολογίζονται αθροιστικά:

α. Ο χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας, όπως αυτός προσδιορίζεται στις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007), όπως ισχύει σήμερα.

β. Ο χρόνος συντάξιμης υπηρεσίας που λογίζεται αυξημένος στο διπλάσιο ή τριπλάσιο μέχρι πέντε (5) έτη, όπως προσδιορίζεται στο άρθρο 40 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007), όπως ισχύει σήμερα.

γ. Ο χρόνος που λογίζεται σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ως χρόνος διαδοχικής ασφάλισης.

5.Εξαιρουμένων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που υπάγονται στις παραγράφους 1 και 2, η σύνταξη όσων απομακρύνονται από την ενεργό υπηρεσία με αίτησή τους ή αυτεπαγγέλτως, εκτός των περιπτώσεων επιβολής καταστατικής ποινής που συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος απόληψης σύνταξης, καταβάλλεται με τη συμπλήρωση του χρόνου που αντιστοιχεί στα τριάντα πέντε (35) έτη πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας ή με τη συμπλήρωση του εξηκοστού (60ου) έτους της ηλικίας. 6.Το εδάφιο α΄ της παραγράφου 3 του άρθρου 41 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) τροποποιείται ως εξής: «Ο διπλασιασμός ή τριπλασιασμός του συντάξιμου χρόνου των στρατιωτικών της παρ. 1 γίνεται μόνο εφόσον αυτοί που διατέλεσαν σε κατάσταση πτητικής ενέργειας συμπλήρωσαν είκοσι πέντε (25) έτη πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας.» Το εδάφιο β΄ της παραγράφου 9 του άρθρου 41 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) τροποποιείται ως εξής: «Ο διπλασιασμός του συντάξιμου χρόνου των στρατιωτικών που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο γίνεται μόνο εφόσον αυτοί συμπλήρωσαν πραγματική στρατιωτική υπηρεσία είκοσι πέντε (25) ετών.» Άρθρο... [2]
1.Ο χρόνος υπηρεσίας των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) του νόμου 1848/1989 που διανύθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις με την ιδιότητα του Οπλίτη Πενταετούς Υποχρέωσης (ΟΠΥ) ή του Εθελοντή Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ), καθώς και ο χρόνος υπηρεσίας των ανακαταταγμένων Εφέδρων Αξιωματικών Μακράς Διάρκειας, οι οποίοι ανανέωσαν την παραμονή τους στο Στράτευμα με χρήση των διατάξεων του νόμου 1680/1987, που χώρισε ασφάλιση στο ΙΚΑ/ΕΤΑΜ και ΕΤΕΑΜ, αναγνωρίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας. Η αναγνώριση γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων, με πράξη της αρμόδιας Διεύθυνσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Οι ασφαλιστικές εισφορές για κύρια και επικουρική σύνταξη (εργοδότη και ασφαλισμένου) που έχουν καταβληθεί στα ΙΚΑ/ΕΤΑΜ και ΕΤΕΑΜ για το παραπάνω χρονικό διάστημα αποδίδονται στο Δημόσιο εντός εξαμήνου από την κοινοποίηση σ΄ αυτά της σχετικής πράξης αναγνώρισης.

2.Οι έφεδροι εξ εφέδρων Αξιωματικοί του άρθρου 53 του νόμου 833/1937 ασφαλίζονται στο δημόσιο και αποκτούν δικαίωμα σύνταξης με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που αποκτούν δικαίωμα σύνταξης και οι μόνιμοι Αξιωματικοί, ανεξαρτήτως του χρόνου κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο χρόνος ασφάλισής τους, ενώ είχαν τη στρατιωτική ιδιότητα, σε άλλα Ταμεία πλην εκείνων των Ενόπλων Δυνάμεων λογίζεται ως χρόνος πραγματικής συντάξιμης δημόσιας υπηρεσίας.

3.Τα πρόσωπα του άρθρου 7 του νόμου 2084/1992 ασφαλίζονται υποχρεωτικά στο Δημόσιο από την κατάταξή τους ως στρατιωτικοί και προαιρετικά σε άλλου ασφαλιστικούς φορείς συναφούς με την απόκτηση νέας ιδιότητας, χωρίς χρονικό περιορισμό, με δήλωση και καταβολή σε αυτούς του συνόλου των εισφορών από τους ασφαλισμένους. Τυχόν εισφορές που παρακρατήθηκαν υπέρ των εν λόγω ασφαλιστικών φορέων για χρόνο που συμπίπτει με το χρόνο ασφάλισης στο Δημόσιο συμψηφίζονται με τις εισφορές όσων επιλέξουν την προαιρετική ασφάλιση στους φορείς αυτούς.

4.Οι διατάξεις των προηγουμένων παραγράφων έχουν εφαρμογή και για όσους έχουν ήδη εξέλθει της υπηρεσίας μέχρι την ισχύ του νόμου αυτού, καθώς και για τις οικογένειες αυτών που έχουν αποβιώσει, τα δε οικονομικά αποτελέσματα αρχίζουν από την πρώτη του επομένου της υποβολής της αίτησης μήνα.

ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

Το σενάριο για την εξόντωση της Ελλάδας, οικονομικά και στρατηγικά


Μάλλον το πιο τρομαχτικό σενάριο που αναφέρει η έκθεση των Αμερικανών είναι ότι η Ελλάδα θα διαπραγματευτεί το Αιγαίο όταν πτωχεύσει. Και εδώ κάνουμε μια πρόβλεψη.
Σύμφωνα με την έκθεση των Αμερικανών η Ελλάδα δεν θα έχει σύμμαχους και τα προβλήματα θα είναι τεράστια. Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι που ήδη έχουν ξεκινήσει να αναπτύσσονται σε σύγκριση με την Ελλάδα(μιλάμε για οικονομική ανάπτυξη και μικρή φορολογία σε όσους επενδύουν).
Τότε...
λοιπόν η μοναδική βοήθεια θα μας έρθει από την Ρωσία. Θα τα ζήσουμε όλα αυτά και θα τα δούμε γιατί τα γεγονότα τρέχουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Όπως λέει η έκθεση των Αμερικανών (stratfort), δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς Αιγαίο. Εκεί θα μας ...κλοτσήσουν.
Θα μας απομονώσουν και θα μας πουλήσουν οι Ευρωπαίοι ελπίζοντας ότι μετά θα πέσουν σαν τα κοράκια στο πτώμα μας. Απλά κρατήστε αυτά που γράφουμε. Μην μας λέτε μετά πράκτορες...

Απο το troktiko

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://pentapostagma.blogspot.com

Αθώος ο πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας που υπερασπίζεται την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αθώωσε τον φιλέλληνα πρωθυπουργό της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας, Μάικ Ραν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για… ρατσισμό σε βάρος του λαού της ΠΓΔΜ. Ο Ραν είχε κατηγορήσει την ΠΓΔΜ ότι «κλέβει την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας».
Μιλώντας πέρσι στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Αδελαίδας, ο Ραν κατηγόρησε παράλληλα, τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ ότι «εξάπτει τα πάθη κατά επικίνδυνο τρόπο και δημιουργεί ένταση με την Ελλάδα». Εναντίον του πολιτειακού πρωθυπουργού κινήθηκε η παροικία των καταγόμενων από την ΠΓΔΜ κατοίκων της Νότιας Αυστραλίας, που έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η δικαστής Κάθριν Μπράσον, η οποία εξέτασε την καταγγελία, τόνισε όμως ότι αυτή στερείται ουσίας.
Ο ίδιος ο Ραν είπε ότι...
«μισεί τον ρατσισμό» και η κριτική του δεν στρεφόταν εναντίον του λαού της ΠΓΔΜ, αλλά εναντίον της πολιτικής που εφαρμόζει το καθεστώς των Σκοπίων. Ο Ραν δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος όσον αφορά τη στάση του στα θέματα του ρατσισμού, του πολυπολιτισμού και της ανεκτικότητας εθνοτικών διαφορών. «Αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να με φιμώσει και να εκφράζω ευθαρσώς την άποψή μου πάνω σε θέματα ιστορικής αλήθειας», τόνισε.
Ο Ραν υποστηρίζει εδώ και χρόνια με κάθε δυνατό τρόπο τις ελληνικές θέσεις για τη Μακεδονία και την Κύπρο, προκαλώντας την οργή κατοίκων της Αυστραλίας που κατάγονται από την Τουρκία και την ΠΓΔΜ. Ο ίδιος αναθέρμανε την υπόσχεσή του στους ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρους του, ότι θα «συνεχίσει με συνέπεια και χωρίς περιστροφές να υποστηρίζει το σκοπό» τους. Ο Ραν είχε δηλώσει παλαιότερα πως «η Μακεδονία είναι τόσο ελληνική όσο και η Ακρόπολη.



απο το troktiko/pentapostagma
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://efenpress.blogspot.com

Σκότωσε με μαχαίρι τον φίλο της εν διαστάσει συντρόφου του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Ψαχνά της Εύβοιας με δράστη έναν 49χρονο ναυτικό και θύμα έναν 41χρονο κάτοικο της περιοχής του Βατώντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναυτικός συζούσε με μια γυναίκα ηλικίας 40 χρόνων, η οποία ήταν υπήκοος Μεξικού. Μαζί είχαν και δύο παιδιά. Το τελευταίο διάστημα, ο ναυτικός με την σύντροφό του ήταν σε διάσταση και η γυναίκα έβγαινε με τον 41χρονο από τον Βατώντα.

Τα χαράματα του Σαββάτου το θύμα πήγε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα στο σπίτι της, στο οποίο διέμενε ακόμα με τον ναυτικό. Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν και ένας ακόμη φίλος του θύματος. Μόλις η γυναίκα κατέβηκε κάτω από το Ι.Χ. συνοδευόμενη από τον 41χρονο φίλο της, ο ναυτικός, που είχε στήσει καρτέρι στην πυλωτή, πετάχτηκε και χτύπησε τον άτυχο 41χρονο στην κοιλιά με ένα μαχαίρι.

Το τραύμα ήταν θανατηφόρο και ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε αμέσως. Ο φίλος του, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο, είδε την σκηνή και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει το θύμα. Παράλληλα αφού τον αφόπλισε, συνέλαβε ο ίδιος τον δράστη και τον παρέδωσε στους άνδρες της Αστυνομίας, που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο του φονικού. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: soropoulos.wordpress.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.zougla.gr

Νέα μόδα τα online διαζύγια

Με τον ίδιο τρόπο που χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να γνωρίζονται στις μέρες μας, να κάνουν σχέση, οικογένεια και παιδιά, φαίνεται πως χωρίζουν κιόλας. Και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το internet.
Το www.divorceonline.com αποτελεί έναν διαδικτυακό τόπο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται χιλιάδες επισκέψεις από χρήστες κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα γύρω από τη διαδικασία του διαζυγίου.

Από τη νομική και οικονομική πλευρά, μέχρι την επιμέλεια των παιδιών και κάθε καταστατικό σχετικά με τη λύση ενός γάμου. Αποτελεί μία «ευγενική χορηγία» του Αμερικανικού Δικτύου Πληροφόρησης Διαζυγίων και προσφέρει ακόμη και online αιτήσεις διαζυγίων.

Θλιβερή, αλλά πραγματική η εξέλιξη των σχέσεων στη σύγχρονη εποχή, με τα sites να κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Είναι κόπος άραγε πλέον η επίσκεψη – ακόμη και η όχι κοινή – στον δικηγόρο; Είναι εκτός κλίματος κάθε διαδραστική ενασχόληση και επαφή για κάτι τόσο σημαντικό, όπως ένα διαζύγιο; Ποιος ξέρει…

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον χωρίζουν μέσω internet. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να αποφύγει κανείς πολλά. Και ίσως να το επιθυμεί κιόλας.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Όχι πια σεξ, μόνο κρίση

Σύμφωνα με νέα έρευνα, όσο πάμε προς το κραχ, τόσο παύουν τα "αχ και βαχ" στο κρεβάτι των Ελλήνων. Τι λοιπόν; Θα το αφήσουμε έτσι; Ποτέ!

Η έρευνα είναι σαφής και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση – Διαβάζουμε από το in.gr:

"Μείωση της ερωτικής επιθυμίας και της συχνότητας των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων εξαιτίας της κρίσης διαπιστώνει έρευνα της Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ένας στους δύο Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο στον αυνανισμό.

Η έρευνα διαπιστώνει επίσης συχνότερη εμφάνιση δυσκολιών στο σεξ, την οποία οι ερευνητές αποδίδουν στον τραυματισμό της συνολικής ερωτικής φαντασίωσης των Ελλήνων ανδρών λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σε ποσοστά προκύπτει ότι η αναστολή εκσπερμάτισης έφθασε από το 4% στο 13% τους τελευταίους έξι μήνες. Ο αυνανισμός λειτουργεί ως κύρια διέξοδος της οργασμικής ολοκλήρωσης για το 49% των ανδρών, από 26% τα προηγούμενα χρόνια.

Η αύξηση των ποσοστών αποδίδεται στην έντονη ενοχή προς τη σύντροφο αλλά και το φόβο της απόδοσης σε μία κοινωνία η οποία βάλλεται από κάθε πλευρά, με αποτέλεσμα τα υλικά αγαθά, αλλά και οι απολαβές να μειώνονται συνεχώς.

Το 49% δηλώνουν ότι απατούν τις συζύγους τους από τους οποίους το 35% περιστασιακά και το 13% βρίσκονται σε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Επίσης -παραδόξως, φαινομενικά- αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ικανοποίηση στον πληρωμένο έρωτα.

Οι συντάκτες της έρευνας εκτιμούν πως εάν στον έρωτα αντικατοπτρίζεται η κοινωνία, τότε τα συμπεράσματα είναι άκρως απογοητευτικά.

Εμείς όμως εδώ στο Menslounge.gr μπορούμε ωστόσο να προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα, με ερωτικές στάσεις εμπνευσμένες από την όλη κατάσταση, που σίγουρα θα αναπτερώσουν την πεσμένη μας λίμπιντο:

Σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων: Κάθε μέρα ανακοινώνονται και νέα επώδυνα μέτρα. Να το αποφύγουμε δεν μπορούμε. Μπορούμε όμως να το εκμεταλλευτούμε. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα από όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί; Ότι θα μας πάνε γα….ντας. Αυτό είναι η ιδέα! Ζήτησε από τη σύντροφό σου να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες. Σταθείτε γυμνοί μπροστά από την τηλεόραση, (εσύ πίσω της φορώντας μόνο μια κόκκινη υπουργική γραβάτα, όπως συνηθίζουν οι του ΠΑΣΟΚ κι εκείνη με κλαδί ελιάς στο κεφάλι, συμβολίζοντας την αθάνατη Ελλάδα) την ώρα που βγαίνει η Τρέμη στο δελτίο των 8. Εφαρμόστε μια απολαυστική διείσδυση κάθε φορά που ακούτε τη λέξη «μέτρα». Θα φτάσετε σε οργασμό σε χρόνο μηδέν.

Στάση «Συνδικαλιστικό συλλαλητήριο»: Παραλλαγή της προηγούμενης σε doggy style. Εκείνη βρίσκεται στα τέσσερα, ενώ εσύ διεισδύεις μέσα της με φόρα και προσπαθείς να φτάσεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Μόλις φτάσεις στο τέρμα, εκείνη φωνάζει αναστενάζοντας την κλασσική συνδικαλιστική ατάκα «Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο». Ο οργασμός είναι βέβαιος.

Στάση «απολύομαι»: Εκείνη ντυμένη σέξι γραμματέας, γονατίζει μπροστά σου, εκλιπαρώντας να κρατήσει τη θέση της, ως άλλη Βουγιουκλάκη «στο μοντέρνα Σταχτοπούτα». Εσύ είσαι το σκληρό αφεντικό, ο στυγνός καπιταλιστής, τύπου Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Προσπαθώντας να σε πείσει, σε ξεκουμπώνει και ξεκινά ένα περιποιημένο στοματικό. Όσο πιο πολύ σε «ανεβάζει», τόσο εσύ της πετάς ατάκες του τύπου «θα σε κρατήσω, και θα σου κάνω κι αύξηση», «θα πάρεις 50% αύξηση από αύριο», μέχρι τον οργασμό. Εκείνη τότε, σταματά, κοιτά το κενό και με βουρκωμένα μάτια λέει την κλασική φράση της Βουγιουκλάκη «Κυρ Παντελή, μ’ακούς; Μ’ακούς κυρ Παντελή; Κάντες δυο τις Louis Vuitton τις τσάντες. Σωθήκαμε κυρ Παντελή»...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.menslounge.gr

Love games: Πώς να φλερτάρεις σε παραλία γυμνιστών

Αν δεν είσαι λάτρης του γυμνισμού και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι μια παραλία γυμνιστών, τότε είναι σίγουρα πολλά αυτά που γυρίζουν στο μυαλό σου καθώς περπατάς για να φτάσεις. Τα περισσότερα είναι φαντασιώσεις. Πιστεύεις πως είναι το κατάλληλο timing για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που δεν θα έχει να …κρύψει τίποτα (τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση) και φυσικά νιώθεις μια περίεργη υπερένταση, αφενός μεν γιατί πιστεύεις πως το μάτι σου θα «χορτάσει», αφετέρου δε γιατί θα εκτεθείς κι εσύ …ανεπανόρθωτα στους άλλους. Πίστεψέ με, κι εγώ ένιωθα ακριβώς έτσι όταν πρωτοβρέθηκα περιστοιχισμένος από γυμνιστές στη Σκιάθο, στην περίφημη Banana Beach (στις Κουκουναριές δεξιά).

Κάπου εδώ όμως, το Menslounge.gr θα πρέπει να «ρίξει» λίγο τις προσδοκίες σου. Ανάμεσα στο γυμνισμό και την σωματική εμφάνιση δεν υπάρχει σχέση. Γυμνισμό κάνει ο καθένας, ανεξάρτητα ποια είναι τα σωματικά του προσόντα – αν και βέβαια κάποιος που έχει εμφανές σωματικό πρόβλημα (βάρους ή άλλο) συνήθως το αποφεύγει. Μιλώντας για εμάς τους άντρες, η εικόνα ότι θα σκάσεις σε μια παραλία γυμνιστών και ξαφνικά θα βρεθείς περιστοιχισμένος από καλλίγραμμα ολόγυμνα μοντέλα που θα λιάζονται, ανήκει στις διαφημίσεις της Victoria’s Secret και στις πορνοταινίες. Από την άλλη όμως –για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα- υπάρχουν όντως πολύ μεγάλες πιθανότητες να βρεθείς δίπλα σε ένα πανέμορφο ολόγυμνο κορίτσι, που δε θα έχει τίποτα να κρύψει εκτός από τις προθέσεις της απέναντί σου. Τι κάνεις λοιπόν για να ψαρέψεις το …μελανούρι;

Οδηγία Νο 1: Μείνε χαλαρός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεσαι στην τσίτα –αν και δε θα το γλυτώσεις στην αρχή. Δεν βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο για να χαζεύεις τους γύρω σου. Μαζί σου δεν ασχολείται κανείς. Νιώσε άνετα, γιατί μόνο τότε θα νιώσουν άνετα και οι γύρω σου με σένα. Χαμογέλα, γίνε φιλικός, σα να βρίσκεσαι σε μια ήσυχη οικογενειακή παραλία.

Οδηγία Νο 2: Αν συνηθίζεις να παίζεις ρακέτες, βόλεϊ, ή φρίσμπι στην παραλία κάντο κι εδώ – αρκεί βέβαια να μην ενοχλείς τους γύρω. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καλέσεις κάποια να παίξει μαζί σου και να γνωριστείτε καλύτερα.

Οδηγία Νο 3: Δεν την κοιτάς πουθενά αλλού, εκτός από τα μάτια της. Το ξέρουμε ότι το μάτι σου θα έχει την τάση να πέσει σε αυτά που υπό άλλες συνθήκες δεν μπορεί να δει, αλλά είναι αγενές και γελοίο. Να θυμάσαι πως ο συνειδητοποιημένος γυμνιστής δεν είναι επιδειξιομανής. Για εκείνον ο γυμνισμός είναι στάση ζωής κι όχι ο προθάλαμος για ένα one night stand. Γι αυτό κι αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποια αιθέρια ύπαρξη, διατήρησε επαφή με τα μάτια της και μόνο. Αυτό δείχνει πως την υπολογίζεις γι αυτό που είναι κι όχι για τις καμπύλες της (μην αναλύσουμε αν είναι αλήθεια αυτό τώρα).

Οδηγία Νο 4: Μην κάνεις κανένα σχόλιο για το σώμα της, εκτός αν κάνει εκείνη για σένα (ελπίζουμε θετικό). Προσπέρασε το γεγονός ότι βρίσκεται γυμνή μπροστά σου. Ξεκίνα μια χαλαρή συζήτηση μαζί της όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη παραλία.

Οδηγία Νο 5: Μη φανείς ότι ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι άβολα επειδή νιώθεις γυμνός. Θα δείξεις «ασυμβατότητα» με εκείνη. Πρότεινέ της να κάνετε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της αμμουδιάς.

Οδηγία Νο 6: Για λόγους σεβασμού και υγιεινής, μην πάρεις το θάρρος να κάτσεις στην ξαπλώστρα ή την πετσέτα της, εκτός αν στο προτείνει.

Οδηγία Νο 7: Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι οποιαδήποτε «πονηρή» σκέψη θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο στον ανδρισμό σου (εννοείς τι εννοώ). Εκτός αν έχεις σκοπό να μείνεις ξαπλωμένος μπρούμυτα στην άμμο μέχρι να βραδιάσει, όσο σκέφτεσαι το πρώτο σας ραντεβού...

ΠΗΓΗ: http://www.menslounge.gr

Τop 10 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ!


Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις.
Το top 10 των γυναικείων φαντασιώσεων καλύπτει τα πάντα, από φετιχισμό μέχρι τρίο και ενδέχεται να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι πολλές από αυτές επιδιώκουν να μην μείνουν μόνο στην φαντασία.
Μερικές ξοδεύουν ανάλογο χρόνο με την ελπίδα ότι οι άντρες τους θα τις βοηθήσουν να αξιοποιηθούν με έμπρακτό τρόπο οι «πονηρές» τους ιδέες. Ακούγεται ενδιαφέρον ε; Τότε συνεχίστε την ανάγνωση, my men, διότι θα σας δώσουμε την πραγματική διάσταση των 10 κορυφαίων σε σειρά προτίμησης φαντασιώσεων, για να καταλάβετε τι ονειροπολεί η κοπέλα σας στην πραγματικότητα, όταν εσείς δεν το περιμένετε καν!

ΝΟΥΜΕΡΟ 10 :
Το Παιχνίδι Της Κυριαρχίας (της δικής της πάνω σας)

Οι γυναίκες λατρεύουν ένα τεράστιο δυνατό αρσενικό που μπορεί να τις σηκώσει στα χέρια του με ευκολία και να τις οδηγήσει στο γραφικό ηλιοβασίλεμα- αλλά μπορεί και να εκπλαγείτε μαθαίνοντας το γεγονός, ότι μία από τις κορυφαίες γυναικείες φαντασιώσεις είναι να έχουν ακριβώς αυτό το παντοδύναμο αρσενικό να τις ικετεύει για σεξουαλική ανακούφιση στην κρεβατοκάμαρα! Μία από τις φαντασιώσεις λοιπόν, σας περιλαμβάνει δεμένους σε ένα κρεβάτι ενώ σας εξαναγκάζει να την ευχαριστήσετε με τη γλώσσα σας. Ολόκληρο το σενάριο απαιτεί από εσάς θρησκευτική προσήλωση και απόλυτη λατρεία στο δικό της σώμα με παράλληλες ικεσίες από την πλευρά σας για να τραβήξετε την προσοχή της. Γιατί όλο αυτό; Μα επειδή έχει τον έλεγχο απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου της στην όλη διαδικασία. Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει;

ΝΟΥΜΕΡΟ 9
– Το Παιχνίδι Της Κυριαρχίας ( της δικής σας πάνω της )

Γι αυτήν την φαντασίωση κατηγορούμε κυρίως την τάση του metrosexual. Φαίνεται πως οι σύγχρονες, απελευθερωμένες γυναίκες προτιμούν αληθινούς άντρες που δεν διστάζουν να διαχέουν την τεστοστερόνη τους. Αυτός ο τύπος γυναίκας σε φαντασιώνεται να την βάζετε κάτω, να της ανοίγετε τους γοφούς της με τη βία χρησιμοποιώντας το γόνατό σας και να εισβάλλετε όσο πιο έντονα μπορείτε. Θέλει να νιώσει τα δάχτυλά σας σαν φίδια να κυριαρχούν μέσα στα μαλλιά της και να της τραβάτε το κεφάλι προς τα πίσω- θέλει να νιώσει τα δόντια σας στον ώμο της- θέλει να νιώσει την Άλωση του σώματός της από σας- βέβαια όλο αυτό μόνο στην κρεβατοκάμαρα ( μετά έχει … επιστροφή στην ισότητα!). Αυτό το σενάριο της επιτρέπει να αναδείξει την απόλυτη θηλυκότητά της, δίχως να απαρνείται τις αρχές του φεμινισμού!

ΝΟΥΜΕΡΟ 8
- Καθηγητής/Μαθήτρια

Θα εκστασιαστείτε μόλις μάθετε ότι η φαντασίωση της Britney Spears ( ή της Λολίτα για τους πιο κλασικούς) δεν αποτελεί αγαπημένο θέμα μόνο για τους άντρες. Οι γυναίκες λατρεύουν την ιδέα του σχολικού ντυσίματος και συμπεριφοράς με στόχο να δουν την δική σας έκδηλη ικανοποίηση. Αρκετές ίσως να προχωρούσαν και σε ένα βήμα παρακάτω, παίζοντας την άτακτη παιδούλα που δεν θα σταματήσει να σας πειράζει μέχρι να την βουτήξετε, να την στερεώσετε στα γόνατά σας και να της δώσετε ένα καλό μάθημα spanking που τόσο αξίζει και τόσο ποθεί. Ω ναι- έτσι είναι: μπόλικες γενιές μεγάλων γυναικών φαντασιώνονται το σωστό spanking από τον άντρα τους. Και αυτό είναι τόσο συναρπαστικό για τους εξής λόγους: όχι μόνο αυτή η ήπια μορφή κυριαρχίας πονάει τόσο ηδονικά, αλλά συνήθως οδηγεί σε απόλυτα καυτό σεξ.

ΝΟΥΜΕΡΟ 7

- Σεξ με έναν ξένο.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν τα κότσια να υποδυθούν αυτήν την φαντασίωση, αλλά πιστέψτε το- οι πιο πολλές το έχουν σίγουρα απολαύσει μέσα στο μυαλό τους. Το σεξ δίχως δεσμεύσεις και περιορισμούς είναι κάτι που πολλές θα ήθελαν να βιώσουν αλλά απομακρύνονται από αυτό κυρίως εξαιτίας πολλών και ασήκωτων για τη συνείδησή τους προσωπικών τύψεων. Παρόλα αυτά, το βρακάκι της σίγουρα θα μουσκέψει και μόνο στην ιδέα ότι ένα φοβερό αρσενικό την πλησιάζει στο σκοτάδι, σε ένα γεμάτο καπνούς μπαρ και την συνοδεύει στο δωμάτιο της για μία μεγάλη νύχτα καυτού και παθιασμένου έρωτα. Αυτή η φαντασίωση φαίνεται να είναι και η πιο kinky από μία πλευρά- ωστόσο σπανίως πραγματώνεται λόγω θρησκευτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων.

ΝΟΥΜΕΡΟ 6
- Τρίο Με Άλλη Γυναίκα!

Την σήμερον ημέρα, είναι αρκετά σύνηθες για straight γυναίκες να πειραματίζονται με άλλες γυναίκες , με αποτέλεσμα αυτή η φαντασίωση να μην είναι τόσο απίθανο να εκπληρωθεί. Βέβαια όπως λέγεται , αυτή το τρίο ζήτημα σπάνια περιλαμβάνει δικό σας παιχνίδι με την Τρίτη της παρέας, αφού οι περισσότερες δεν επιθυμούν να δουν τον άντρα τους να αγγίζει μία άλλη γυναίκα. Σε αυτό το σενάριο, είσαι προορισμένος για τον ρόλο του … ματάκια μέχρι η σύντροφός σου να είναι έτοιμη για κάτι πιο hardcore. Αυτό της επιτρέπει να περιεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο και τους δύο δρόμους δίχως το άγχος της ζήλιας ή της μοιρασιάς.

ΝΟΥΜΕΡΟ 5
- Τρίο Με Άλλον Άντρα

Με λίγα λόγια αυτή η φαντασίωση περιλαμβάνει μία γυναίκα να λατρεύεται ταυτόχρονα από δύο απίστευτους άντρες. Συνήθως αυτοί οι άντρες είναι ετεροσεξουαλικοί και επομένως ενδιαφέρονται μόνο για την ίδια την γυναίκα- σε ελεύθερη μετάφραση: πολλή ικανοποίηση και δράση για εκείνη. Η φαντασίωσή της μπορεί να είναι τόσο αθώα όσο το να εισβάλλει μέσα της ένας άντρας ενώ πραγματοποιεί στοματικό στον άλλο αλλά μπορεί να είναι και τόσο hardcore όσο μια διπλή διείσδυση και τα σχετικά… Αυτή η σκέψη είναι το απόλυτο ταμπού για πολλές γυναίκες, και το κάνει όλο και πιο διασκεδαστικό για να το φαντάζεται καμία.

ΝΟΥΜΕΡΟ 4
- “Μάτι”

Εάν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν να βλέπουν άλλους να το κάνουν, είστε λάθος!! Στη γυναίκα σας αρέσει να βλέπει για τον ίδιο λόγο που αρέσει και σε εσάς: είναι ερωτικό, διεγερτικό και ελαφρά…απαγορευμένο. Μπορεί να φαντασιώνεται ότι κρυφοκοιτάει από το παράθυρο του γείτονα ή να κατασκοπεύει ένα κίνκυ ζευγάρι στο πάρκο ή να παρακολουθεί ένα δυνατό όργιο από τα παρασκήνια. Πιστέψτε το όταν σας το λέει ότι της αρέσει-της επιτρέπει να είναι άτακτη δίχως να…λερώνει τα χέρια της-οπότε αναλάβετε δράση!!

ΝΟΥΜΕΡΟ 3
– "Βιασμός"

Όπως αναφέρεται στις Κοινές Γυναικείες Φαντασιώσεις, ο βιασμός είναι μία μαζική δημοφιλής φαντασίωση για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι πιστέυεουν ότι επιτρέπει στη γυναίκα να έχει ένα άγριο, βρώμικο σεξ που επιθυμεί, χωρίς να υποφέρει από τις τύψεις που το ακολουθούν. Αυτές οι φαντασιώσεις συνήθως περιλαμβάνουν έναν απίθανο άντρα να την κουβαλάει στην κρεβατοκάμαρά του και γρήγορα γρήγορα να πιάνει δουλειά. Αυτή θα αντισταθεί καθώς της σκίζει τα ρούχα και με φοβερή ταχύτητα της ερεθίζει όλο το σώμα, αλλά στην πραγματικότητα απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Αυτό συνεχίζει στο σημείο της διείσδυσης και καταλήγει σε ένα απίστευτο οργασμό παρά τις προηγούμενες διαμαρτυρίες της. Αυτή η φαντασίωση επιτρέπει στη γυναίκα να είναι παιχνίδι του πόθου και να απολαύσει το σεξ- κάτι που η κοινωνία δεν επιτρέπει.

ΝΟΥΜΕΡΟ 2
- Επιδειξιομανία

Μπορεί να σας γκρινιάζει όταν αναφέρετε το θέμα για ερασιτεχνικές ερωτικές λήψεις, αλλά η γυναίκα σας σίγουρα το έχει φανταστεί κάποια δεδομένη στιγμή. Δυστυχώς οι γυναίκες παραέχουν άγχος με το σώμα τους για να πειραματιστούν με κάτι τέτοιο- με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει μία φαντασίωση. Πιστέψτε το ή όχι, πολλές γυναίκες επιθυμούν κι ένα παραπάνω επίπεδο- φαντασιώνονται ότι τις παρακολουθούν ξένοι καθώς εσείς παίζετε μαζί της( με συγκεκριμένο σημείο για την ακρίβεια) σε ένα δημόσιο μέρος.

ΝΟΥΜΕΡΟ 1
- Στρίπερ

Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα είχαν τις αντοχές να κάνουν στριπτίζ σε ένα δημόσιο μέρος, αλλά η νούμερο ένα φαντασίωσή τους σίγουρα περιλαμβάνει ένα πλήρες στριπτίζ. Τρελαίνεται στην ιδέα να σας σκανδαλίζει με έναν αισθησιακό χωρό, και ακόμα περισσότερο να σας προσφέρει ένα lap dance. Γιατί; Η δικής σας ευχαρίστηση της λέει ότι την βρίσκετε ελκυστική, και ο ερεθισμένος σας σύντροφος της λέει ότι έχει τον έλεγχο- ένας συνδυασμός με δυναμική προοπτική που απλά οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μερικές από αυτές τις φαντασιώσεις έχουν μικρή πιθανότητα εφαρμογής ενώ άλλες έχουν πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που φαντάζεστε. Όμως μία μικρή διερεύνηση μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες του πειραματισμού σας στην κρεβατοκάμαρα. Ρωτήστε την ποια από τις παραπάνω φαντασιώσεις της άρεσε περισσότερο και δείτε εάν είναι διατεθειμένη να πειραματιστεί- ίσως εκπλαγείτε από την απάντησή της.

http://www.blogotsarka.gr/ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://exypno.blogspot.com

Cyber Sex??? στον εισαγγελέα!!!


Μέσω του διαδικτύου έκλεινε τους πελάτες της μία 22χρονη Ουκρανή που εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η προαναφερόμενη συνελήφθη για παράβαση του νόμου “περί ηθών” αφού εκδιδόταν έναντι αμοιβής, χωρίς όμως να υποβάλλεται στους απαραίτητους τακτικούς ελέγχους.
Οι συναντήσεις της με τους εκάστοτε πελάτες κλείνονταν από...

ένα τρίτο - άγνωστο μέχρι ώρας στις Αρχές - άτομο το οποίο και καταζητείται.

Τα ραντεβού καθορίζονταν μέσω σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που ήταν αναρτημένη σε ιστοσελίδα «συνοδών κυριών».

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
stifora
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://blogareis.blogspot.com

Σκέψεις Στο 1ο Ραντεβού ... Άντρας vs Γυναίκα !

Α : Άντρας
Γ : Γυναίκα

Α : zzzzzzz
Γ : Μα πήγε 7 η ώρα ?? ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! Και πρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου, και στις 9:30 θα περάσει να με πάρει ο Γιώργος !! Δεν προλαβαίνω με τίποτα !!!

Α : zzzzzzz
Γ : Ωχ δεν ισιώνουν με τίποτα !! Θα τα δέσω ψηλά κοτσίδα και σε όποιον αρέσουν !!

Α : zzz.. ωχ ρε μάνα, άσε με 5 λεπτά ακόμα... και αν αργήσω λίγο δεν πειράζει.. zzz..
Γ : Ωχ ρε γαμώτο, τώρα τι θα φορέσω ?? Πρέπει να πάρω την Γιώτα τηλέφωνο!!

Α : (απαντώντας στο τηλέφωνο) – Ναι?? Έλα ρε μ*****! Μπα, δεν ξέρω τι θα κάνω απόψε. Βαριέμαι κάπως (σιγά μην του πω ότι θα βγω με γυναίκα. Και δεν μου κάτσει? Τι θα του πω μετά?)
Γ : - Ναι? Έλα Γιώτα μου! Σώσε με!! Σε 2 ώρες έρχεται ο Γιώργος, ναι εκείνος ο κούκλος ναι, εκείνος που ήταν μαζί με εκείνο το μπάζο.. ναι... ο γλυκούλης μου, μου ζήτησε να βγούμε!!!!!

Α : ΡΕ ΜΑΝΑ !! Δεν έχει ζεστό νερό !! Πώς θα κάνω μπάνιο τώρα ??
Γ : Γιώτα μου, μα πέρασε ήδη μισή ώρα?? Δεν θα προλάβω!! Και τι θα φορέσω?? Μου φέρνεις, σε παρακαλώ εκείνο το παντελόνι σου το μαύρο που μου κάνει ωραίο κ***?? ΕΕΕεεεελλαααααα!!!

Α : Ωχ βαριέμαι να ξυριστώ, αλλά δεν θέλω να νομίσει ότι είμαι βλάχος!! ΑΟΥΥΥΥ !!! @%#@#$ ΓΑΜΩ ΤΟ AFTERSHAVE ΜΟΥ !!
Γ : Δεν θα βάλω το παντελόνι της Γιώτας τελικά, θέλω να βάλω φούστα.. αλλά πρέπει να ξυριστώ πρώτα !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ !!

Α : ΜΑΝΑΑΑΑΑΑ!!! Είμαι στο μπάνιο!! Φέρε μια πετσέτα !!
Γ : Επιτέλους τελείωσα και με τα ξυρίσματα! Ωχ, πού είναι η ενυδατική κρέμα τώρα??

Α : Λες να βάλω το μποξεράκι με τις καρδούλες? Λες να βάλει τάνγκα? Ωχ μάνα μου!!
Γ : Δεν έχω καλό βρακί πλυμένο, θα βάλω τάνγκα. Ελπίζω να μην βάλει μποξεράκι με καρδούλες!

Α : Ρε μάνα, την φανέλα μου την μαύρη την έβαλες στο πλυντήριο?
Γ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ !! Αναγκαστικά θα βάλω τη φανέλα που αγόρασα χθες!

Α : Ωχ αυτό το jean μου έχει λιώσει τα @@!! Ας ανάψω και την τηλεόραση να δω πόσo πάει το ματς.
Γ : Δεν μου αρέσουν αυτά που φόρεσα! Θα βάλω το φόρεμα που φόρεσα και πέρσι την πρωτοχρονιά!

Α : Ρε μάνα, έχει τίποτα να φάω??
Γ : Με παχαίνει αυτό το φόρεμα. Και είναι και πολύ επίσημο! Θα φορέσω την φούστα μου την μαύρη!

Α : Ρε μάνα, έχουμε Coca Cola?
Γ : Φτου μου μην με ματιάξω ! Είμαι κούκλα!!

Α : Άντε θα ξεκινήσω. Θα έχει και κίνηση Σάββατο βράδυ!
Γ : Λοιπόν. Κινητό, λεφτά, τσιγάρα, πούδρα, lipstick, άρωμα, χαρτομάντιλα ... ελπίζω να μην ξέχασα κάτι !

Α : ΓΑΜΩΤΟ!! Οδηγά γυναίκα μπροστά μου! Δεν πρόκειται να φτάσω στην ώρα μου!
Γ : Μαμά είμαι καλή ? Μπαμπά, μου δίνεις 30 ευρώ?

Α : Σταματάω στο περίπτερο για τσιγάρα, τσίχλες, ας πάρω και προφυλακτικά μήπως και μας κάτσει!
Γ : Λες να μου φύγει πόντος από το καλτσόν? Ας πάρω ακόμα ένα μαζί μου!

Α : YES !! YES !! Φόρεσε φούστα!!!!!!!
Γ : Ελπίζω να του αρέσουν αυτά που φοράω!

Α : Μα πόσο άρωμα έβαλε?!
Γ : Μα πόση κολόνια έβαλε?!

Α : Ας βάλω Σαββόπουλο να νομίσει ότι είμαι ποιοτικός
Γ : Παναγίτσα μου! Ποιος είναι αυτός πάλι? Δεν έχει Ρουβά το ραδιόφωνο ?

Α : Το παρκάρισμά μου είναι γαμάτο !!
Γ : Πώς πάρκαρε έτσι?? Δεν μπορώ να κατέβω τώρα!

Α : Ελπίζω να μην δω την πρώην
Γ : Ελπίζω να με δει ο πρώην για να ζηλέψει

Α : Δεν μπορούσε να παραγγείλει πιο ακριβό καφέ? (ειρωνικό) Πάλι θα μείνω άφραγκος!!
Γ : Ας μην παραγγείλω κάτι να φάω. Να μην πιστέψει ότι είμαι λαίμαργη!

Α : Να τον και τον Κώστα. Άστον, βαριέμαι να του μιλήσω.
Γ : Μαρία μου τι κάνεις? Καλά ? Το αγόρι? Η οικογένεια?

Α : Μα τους ξέρει όλους?? Έχει μιλήσει με το μισό cafe!! Hello?? Είμαστε και εμείς εδώ!!
Γ : Πρέπει να πάω τουαλέτα να βάλω lipstick. Έχει βγει όλο πάνω στο φλυτζάνι!

Α : Και ναι σηκώνεται !! Και ΝΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑΝΓΚΑ !!
Γ : Ελπίζω να μην βλέπει τον κ*** μου τώρα !!

Α : 10 ευρώ δύο καφέδες?!?!?!?
Γ : Ωχ τι γλυκός θα πληρώσει!!

Α : Ευτυχώς δεν έχει καλέσει και όλες τις φίλες τις στο club.
Γ : Μα που είναι τα κορίτσια? Είχαμε πει να βρεθούμε πριν δέκα λεπτά!

Α : Παναγίτσα μου μα τι είναι όλες αυτές? Ευτυχώς, έχει έρθει και ο γκόμενος της μιας και θα έχουμε κάτι να λέμε.
Γ : Μα τι έχει φορέσει η Φρόσω? Έλεος !!

Α : Να την κεράσω ακόμη ένα ποτό μήπως και μου κάτσει?
Γ : Μα τι προσπαθεί να κάνει? Να με μεθύσει και να του κάτσω?

Α : Παναγίτσα μου αυτή η χορεύτρια!! Και αυτά τα φτερά που φοράει!! Ωωωωωωχ!!!!
Γ : Μα τι χοντρά πόδια που έχει εκείνη η χορεύτρια!! Και εκείνα τα φτερά!! Σαν την κότα είναι!!!

Α : Να την φιλήσω τώρα ή να περιμένω μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο?
Γ : Γιατί δεν με φιλά? Δεν του αρέσω?

Α : Λες να θέλει δεσμεύσεις και μαλακίες μετά από ένα φιλί?
Γ : YES! Τον έριξα!! Και φιλά και καλύτερα από τον πρώην!

Α : Τέλεια, έχουν βάλει Βανδή!
Γ : Δεν μπορούσαν να έχουν βάλει Βίσση?

Α : Πήγε 3 η ώρα!! Καλύτερα, θα έχουμε ώρα να κάνουμε τα δικά μας μέχρι το πρωί!
Γ : ΠΗΓΕ 3 Η ΩΡΑ?? Θα με σκοτώσει ο πατέρας μου! Θα του πω να με πάει κατευθείαν σπίτι, μην με περάσει για εύκολη!

Α : Μα τι το παίζεις δύσκολη τώρα? Αφού έδειχνε ότι το ήθελε!! Γυναίκεεεες!!!
Γ : Ελπίζω να με πάρει τηλέφωνο. Τώρα να δεις που δεν θα θέλει δεσμεύσεις.. Άντρες!!

http://blogareis.blogspot.com/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://okokoras.blogspot.com