'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σκότωσε με μαχαίρι τον φίλο της εν διαστάσει συντρόφου του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Ψαχνά της Εύβοιας με δράστη έναν 49χρονο ναυτικό και θύμα έναν 41χρονο κάτοικο της περιοχής του Βατώντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναυτικός συζούσε με μια γυναίκα ηλικίας 40 χρόνων, η οποία ήταν υπήκοος Μεξικού. Μαζί είχαν και δύο παιδιά. Το τελευταίο διάστημα, ο ναυτικός με την σύντροφό του ήταν σε διάσταση και η γυναίκα έβγαινε με τον 41χρονο από τον Βατώντα.

Τα χαράματα του Σαββάτου το θύμα πήγε με το αυτοκίνητό του την γυναίκα στο σπίτι της, στο οποίο διέμενε ακόμα με τον ναυτικό. Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν και ένας ακόμη φίλος του θύματος. Μόλις η γυναίκα κατέβηκε κάτω από το Ι.Χ. συνοδευόμενη από τον 41χρονο φίλο της, ο ναυτικός, που είχε στήσει καρτέρι στην πυλωτή, πετάχτηκε και χτύπησε τον άτυχο 41χρονο στην κοιλιά με ένα μαχαίρι.

Το τραύμα ήταν θανατηφόρο και ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε αμέσως. Ο φίλος του, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο, είδε την σκηνή και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει το θύμα. Παράλληλα αφού τον αφόπλισε, συνέλαβε ο ίδιος τον δράστη και τον παρέδωσε στους άνδρες της Αστυνομίας, που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο του φονικού. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: soropoulos.wordpress.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου