'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ζάκυνθος: ''Όταν έλειπε ο άντρας μου, με βίαζε ο πεθερός μου και ένας γείτονας''...!!!!

Απίστευτη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Λαγανά από 20χρονη γυναίκα...

Τον πεθερό της, αλλά και έναν γείτονά της, κατήγγειλε, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Ημέρα της Ζακύνθου'', μια 20χρονη Ρουμάνα, η οποία διαμένει μαζί με τον σύζυγό της στην περιοχή του Μαχαιράδου.

Σκοτώνουν τα μωρά τους λόγω οικονομικής κρίσης.....

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η οικονομική κρίση που ταλανίζει το Πακιστάν σπρώχνει στην βρεφοκτονία όλο και περισσότερες οικογένειες!

Περίπου 1.200 βρέφη εγκαταλείφθηκαν ή σκοτώθηκαν στη χώρα το 2010, 999 το 2009 και 890 το 2008, σύμφωνα με το Εντχι. Τα πιο πολλά από αυτά τα βρέφη έζησαν λιγότερο από μια εβδομάδα.

Κορινθία: Νεκροί μέσα στο σπίτι τους - Ο παππούς βρέθηκε γυμνός!!!!

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου, του ηλικιωμένου ζευγαριού...

Πρόκειται για έναν 80χρονο και την 67χρονη σύντροφό του, που εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από αστυνομικούς. Την αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού, που είχαν ανησυχήσει

ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ..!!!

Μαύρα και άραχνα είναι τα μηνύματα που έρχονται απ' έξω...

Ο κίνδυνος να βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ είναι πάνω στο τραπέζι. Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι καθοριστικοί για το αν η απόφαση των μεγάλων και βασικά της κ. Μέρκελ θα είναι καταδικαστική για τη χώρα μας.

Το σουβλάκι - μπαρ η λύση στο τσιγαρόσημο!!!!

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται στο να επιτρέψει το κάπνισμα σε χώρους που καταναλώνεται κυρίως αλκοόλ (μπουζούκια, κλαμπ, μπαρ, κλπ.) με την καταβολή ενός φόρου (του λεγόμενου «τσιγαρόσημου») και να το απαγορέψει σε εστιατόρια, ταβέρνες, θέατρα και αίθουσες εκδηλώσεων.

Έτσι, όσοι θεριακλήδες θέλουν να απολαύσουν ένα τσιγαράκι

‘’Ξαφνιασμένη’’ η Γερμανία για Δίστομο

Αιφνιδιασμένη δηλώνει η Γερμανική κυβέρνηση από την απόφαση της Ελλάδας να παρέμβει υπέρ των θυμάτων του Διστόμου στο δικαστήριο της Χάγης.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Στέφαν Μπρέντολ δήλωσε ότι «η απόφαση

57 τουρκικά F-16 για το “Giorgos”..!!!

Τις ώρες που ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντούσε στο Ερζερούμ τον Ερντογάν (με τις γνωστές φιλοφρονήσεις «καρντάσι» Giorgos κ.λ.π.) οι Τούρκοι πιλότοι με οπλισμένα F-16 όργωναν το Αιγαίο δίνοντας το μήνυμα των Τούρκων στρατηγών στην ελληνική κυβέρνηση: το κράτος είμαστε εμείς.

Όπως αποκαλύπτεται από το ημερολόγιο της Πολεμικής

«Ανιστόρητη» η Μέρκελ, σύμφωνα με τους Τούρκους..!!!

Αξιώνουν «συγγνώμη» από τη Γερμανίδα καγκελάριο

«Η κα. Μέρκελ πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους Τουρκοκυπρίους» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έδωσε συνέχεια στην ένταση που έχει

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος πολιτικού φιάσκου....

Επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς, όσοι θεωρούσαν αυτονόητη εξέλιξη την παραγραφή του αδικήματος της απιστίας για τους τρεις παραπεμφθέντες πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, βάσει του οποίου η Βουλή έκρινε τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ότι θα έπρεπε να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου.

Και η... Ζιμπάμπουε αναγνώρισε την ΠΓΔΜ

Την ΠΓΔΜ υπό τη συνταγματική της ονομασία αναγνώρισε η Ζιμπάμπουε σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ των Σκοπίων.

Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν  το βράδυ της Πέμπτης, στα Ηνωμένα Έθνη, οι πρέσβεις της Ζιμπάμπουε και της ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ και τη μεταβίβασαν στο Γ.Γ. του οργανισμού, Μπαν Κι Μουν.

Αλεπού πυροβόλησε κυνηγό!!!

Η μόνη αλεπού που γνωρίζαμε ως τώρα να... οπλοφορεί ήταν ο Ρομπέν των Δασών ως κινούμενο σχέδιο της Walt Disney -και αυτός κρατούσε τόξο και βέλη. 

Τα... δεδομένα ωστόσο έρχεται να ανατρέψει μια... αλεπού στη Λευκορωσία, η οποία, όντας τραυματισμένη, πυροβόλησε (!) τον κυνηγό που την καταδίωκε

Μισό εκατομμύριο (μόνο;) οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα!!!!

Κατά 60% μέσα σε μόλις δύο χρόνια αυξήθηκαν στην Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα του ΕΛΙΑΜΕΠ ανέρχονται πλέον σε 470.000.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του προγράμματος Clandestino της ΕΕ, πριν από δυο χρόνια, οι μη νόμιμοι αλλοδαποί έφταναν σε 280.000.

«Φέσι» δέκα εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία από μία και μόνο επιχείρηση!!!!

Το πάρτι που έχουν στήσει εδώ και δεκαετίες τα «τρωκτικά» του χώρου της Υγείας με τα κρατικά κονδύλια (δηλαδή με τα λεφτά των φορολογουμένων) αποκαλύπτουν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εξοπλισμένοι με φορητούς υπολογιστές (laptops), έκαναν έφοδο στα γραφεία εισαγωγέα-προμηθευτή ιατρικών ειδών και μηχανημάτων (υλικών που χρησιμοποιούνται σε καρδιολογικές επεμβάσεις) κατά κύριο λόγο σε Δημόσια

Η μεγάλη των κατασκόπων σχολή ..!!!!

Ακόμη και στην ίδρυση κολεγίου στο κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με ιδιώτες, για την παροχή πιστοποιητικών σπουδών, είχαν προχωρήσει στελέχη της ΕΥΠ στο πλαίσιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπηρεσίας...

Αυτό προκύπτει από τα αποκαλυπτικά ευρήματα ερευνάς εσωτερικού έλεγχου, που πραγματοποιήθηκε στην ΕΥΠ, τα αποτελέσματα της οποίας βρίσκονται ηδη στα χέρια του

«Ερωτευμένος» διευθυντής φυλακών... έχασε τη δουλειά του!!!!

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν την Πέμπτη σε βάρος ενός διευθυντή φυλακών στη Γαλλία για την προνομιακή μεταχείριση που επεφύλαξε σε μια 22χρονη φυλακισμένη, με την οποία ήταν "ερωτευμένος" και η οποία είχε... καταδικαστεί για το φόνο ενός νεαρού εβραίου το 2006, τον οποίο είχε γοητεύσει για να τον παρασύρει σε ενέδρα.
 
Ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών των Βερσαλλιών (δυτικά του Παρισιού), ο Φλοράν Γκονκάλβ, 41 ετών, ο οποίος

Mυστικές Διασυνδέσεις με τη CIA και Άραβες Πρέσβεις...

Ανώτατοι αξιωματούχοι σε πολλές αραβικές χώρες έχουν στενούς δεσμούς με τη CIA, ενώ πολλοί έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις σε πρεσβείες των ΗΠΑ, στις χώρες τους, οικειοθελώς, προκειμένου να δημιουργήσουν δεσμούς με την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, όπως τόνισε ο ο Julian Assange, ιδρυτής της Wikileaks.“Οι υπάλληλοι αυτοί είναι κατάσκοποι των ΗΠΑ στις...

Δεν τολμάει ο Παπανδρέου να τα βάλει με τους δικηγόρους

Μετά τους φαρμακοποιούς, άτακτη υποχώρηση κάνει η κυβέρνηση και με τους δικηγόρους. 
 
 Επαναλαμβάνουμε ότι η εξουσία είναι σαν το νερό. Όπου βρίσκει σκληρή πέτρα στρίβει με ελαφρά πηδηματάκια. 
 
Απ’ ότι πληροφορούμαστε από διαρροές στον Τύπο,

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης....

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης. 

Παράλληλα, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, γιατί σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης ποινική δίωξη για

Βρέφος έξι μηνών με Η1Ν1....

Νέο κρούσμα του ιού της γρίπης Η1Ν1, αυτή τη φορά σε βρέφος έξι μηνών, έγινε γνωστό σήμερα.

Το βρέφος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά τη νοσημεία του στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε συμπτώματα της γρίπης.

Ένα σκάνδαλο, τρεις υπουργοί και η... παραγραφή !!!!

Το…σωσίβιο της παραγραφής φαίνεται πως σώζει τους πρώην υπουργούς επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό και Πέτρο Δούκα που κατηγορούνται για το σκάνδαλο των «ιερών» ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπαιδίου.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο που έχει - βάσει του νόμου 3126/2003 περί ευθύνης

Κοντά στην αγιοποίηση ο Πάπας Ιωάννης Παύλος

Αναγνωρίστηκε το πρώτο θαύμα

Ένα σημαντικό βήμα προς την αγιοποίηση του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β' κάνει η Αγία Έδρα, αποδίδοντας επίσημα ένα θαύμα στον επί 27ετίας προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.


Η τελετή οσιοποίησης του Πάπα Ιωάννη Παύλου θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στη Ρώμη, αποτελώντας μία σημαντική «ένεση» ηθικού για την Καθολική Εκκλησία που στροβιλίζεται επί μήνες

Τα ονόματα των συλληφθέντων για την τρομοκρατία...

Το newsbomb.gr έχει στη διάθεσή του και σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα τα αρχικά των ονομάτων των τεσσάρων συλληφθέντων που φέρονται οτι αποτελούν τον "πυρήνα" της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους 23χρονους Δ.Φ., Χ.Τσ., Δ.Δ. και τον 21χρονο Σ.Τζ.

Διατηρούσε μικρό οπλοστάσιο...!!

Όπλα, γεμιστήρες, φυσίγγια και ξιφολόγχες κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι ενός 44χρονου στα Χανιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων από το σπίτι του 44χρονου κατασχέθηκαν:

  • ένα στρατιωτικό τουφέκι, Γερμανικής προέλευσης,

Η ανεργία το 2011 θα ανέλθει στο 22%!!!

Την εκτίμηση ότι η ανεργία το 2011 θα ανέλθει στο 22% εξέφρασε ο επιστημονικός διευθυντής στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, 

 Σάββας Ρομπόλης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Ο κ.Ρομπόλης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την εξέλιξη της ανεργίας, υπογραμμίζοντας πως τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχουν καταγραφεί τόσο υψηλά ποσοστά μόλις σε ένα μήνα.

"Από τον Σεπτεμβριο του 2010 ως τον Οκτωβριο οι άνεργοι αυξήθηκαν κατα 53.000 σε ένα μήνα" τόνισε χαρακτηριστικά ο επιστημονικός διευθυντής στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ /ΑΔΕΔΥ και πρόσθεσε:"Αυτά τα στοιχεία δείχνουν την ανησυχητική εξελιξη του φαινομένου της ανεργίας και γι αυτό το Ινστιτούτο αναθέωρησε την πρόβλεψή του".

Ο κ.Ρομπόλης εκτίμησε ότι η ανεργία στο τέλος του 2011 θα αγγίξει το 22% με τον συνολικό αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.150.000 άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες έφτασε στο 10,6% από 7,1% που ήταν πέρυσι, ενώ στις γυναίκες στο 17,6% από 13,7%. 


http://epirusgate.blogspot.com/

Προσπάθησε να περάσει στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ιωαννίνων μικροποσότητα χασίς!!

Στις 12.30΄ χθες,στο αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων συνελήφθη ένας νεαρός γιατί προφασιζόμενος ότι ήθελε να επισκεφτεί έναν νεαρό Αλβανό που κρατούνταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος,του πέταξε μέσα στα κρατητήρια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένη σε αλουμινόχαρτο, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον σκοπό των κρατητηρίων. 

Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης είκοσι πέντε (25) γραμμαρίων περίπου.

Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί τη προανάκριση. 


http://epirusgate.blogspot.com/

Από πρωταγωνιστής… part-time σερβιτόρος!!!!

Ο
 
Χρήστος Βασιλόπουλος μιλά για τη ζωή του στην Αμερική
Αν και στην Ελλάδα ήταν επιτυχημένος ηθοποιός, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και σίριαλ, στην Αμερική ο Χρήστος Βασιλόπουλος εργάζεται ως σερβιτόρος. 

«Δουλεύω part - time ως σερβιτόρος, απογεύματα, τρεις φορές την εβδομάδα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια γιατί δεν πλήρωνε διόδια..!!!!

Όχι, δεν έγινε στη... Στυλίδα, αλλά στην επαρχία Χενάν της Κίνας
Ο Σι Τζιανφένγκ, ιδιοκτήτης φορτηγών είχε προσαρμόσει στα φορτηγά του πλαστές στρατιωτικές πινακίδες για να μην πληρώνει διόδια κατά... τις μετακινήσεις τους.

Ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει μόνο για 11 ώρες!!!

Ήταν μαζί 70 χρόνια
Πριν από περίπου 70 χρόνια ο Bert Swan και η Doreen ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ορκίστηκαν να μείνουν ...ενωμένοι, «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος».

27χρονη Γερμανίδα ύποπτη για τρομοκρατία

Μία 27χρονη Γερμανίδα συνελήφθη πρίν από λίγο ώς ύποπτη για τρομοκρατία.

Η σύλληψη της έγινε έξω από το σπίτι της, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό που βρίσκεται, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνες εντός της οικίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η γυναίκα έχει σχέση με τους

Ένοχος ο διαιτητής για εμπορία ναρκωτικών

Σ
υνελήφθη να μεταφέρει περίπου 4,5 κιλά ηρωίνης
Ένοχο έκρινε δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Μπάιρον Μορένο, ο οποίος αφού έγινε διάσημος για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του στο ματς Ιταλία-Νότια Κορέα στο Μουντιάλ του 2002, κατάφερε να δει το όνομά του στις εφημερίδες για έναν ακόμη χειρότερο λόγο.

Ο πρώην διαιτητής από τον Ισημερινό συνελήφθη να μεταφέρει περίπου 4,5 κιλά ηρωίνης τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια.

ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο γυναικολόγος... για βιασμό την ώρα της έκτρωσης


Τ

ην καταγγελία σε βάρος ενός μαιευτήρα από την Αμαλιάδα για βιασμό που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών εξετάζουν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών.

Στο Δικαστήριο κατέθεσαν οι πρώτοι μάρτυρες, όμως η ακροαματική διαδικασία διεκόπη για τις 21 Ιανουαρίου. Ο γιατρός είχε κατηγορηθεί από μία πελάτισσά του Αλβανικής καταγωγής πως την βίασε μέσα στο ιατρείο του. 

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο ιατρείο στις 20 Απριλίου 2001 προκειμένου να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε λάβει αντιβιοτικά φάρμακα και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου. Αφού της χορηγήθηκε αναισθητικό, ο κατηγορούμενος προχώρησε στην διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την επίδραση του αναισθητικού την βίασε. 

Μάλιστα έξω από το ιατρείο περίμεναν τόσο ο σύζυγός της όσο και οι εργοδότες της στους οποίους και είχε γνωστοποιήσει την διακοπή της κύησης. 

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι εκτός των άλλων βγαίνοντας από το ιατρείο το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με κραγιόν, αφού ο γιατρός τη φιλούσε όσο ήταν ναρκωμένη. Ο γιατρός από την πλευρά του αρνείται τα πάντα. 


http://dete.gr/news.php?article_id=21452

ΑΙΓΙΟ: Μήνυση στον σύζυγο... γιατί δεν ανταποκρινόταν στο σεξ!!!!

Έ
μεινε με... ανοιχτό το στόμα ο αστυνομικός της βάρδιας, στην αστυνομική υποδιεύθυνση του Αιγίου, όταν άκουσε τον λόγο που ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση ένας άνδρας και η κόρη του εναντίον του συζύγου της. 

 Και ποιος ήταν αυτός ο λόγος; Ότι ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα... στύσης! 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", ο άνδρας της αστυνομίας