'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: Είδε τον άντρα της να διαμελίζεται....!!!!

Βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή 

Πήγαν στη Μόσχα για επαγγελματικούς λόγους και ποτέ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν αυτό που συνέβη...Ο λόγος για ένα ζευγάρι από το Λονδίνο, την Elvira Muratova και τον Kirill Budrashov.

Πόσο «κούρεμα» αντέχουν οι τράπεζες??!!!

Φωτιά παίρνουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των τραπεζών καθώς προσπαθούν να εκτιμήσουν... το ύψος των πιθανών κεφαλαιακών ενισχύσεων που χρειάζονται, κάθε φορά που κάποιο σενάριο ακούγεται για το μέλλον των δανειακών υποχρεώσεων της Ελλάδας.

Αν και η κυβέρνηση δηλώνει επισήμως ότι το μόνο που διαπραγματεύεται είναι η επιμήκυνση του χρέους προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ΔΝΤ, σε καθημερινή σχεδόν βάση ακούγονται σενάρια:

25χρονος με δεκάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας....

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης...

Ένας 25χρονος ημεδαπός συνελήφθη σήμερα στην Κατερίνη, για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Σε έρευνα που

Πέταγαν με ...καταπέλτη τα ναρκωτικά!!!!

Μεσαιωνική πολιορκία θύμισε η προσπάθεια Μεξικανών λαθρέμπορων, οι οποίοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν έναν βαρύ καταπέλτη προκειμένου να "εκτοξεύσουν" ναρκωτικά πέρα από τα αμερικανικά σύνορα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο μεξικανικός στρατός κατέσχεσε την προηγούμενη Παρασκευή περισσότερα από 20 κιλά μαριχουάνας, καθώς και έναν μεταλλικό καταπέλτη νοτίως των συνόρων της Αριζόνας, στην μικρή πόλη Νάκο.

Σάλος με το ροζ βίντεο πασίγνωστων ελλήνων ηθοποιών!!!!!

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής. 

Το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πανικό στους συντελεστές του σήριαλ, οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στο Star για το περιστατικό.

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία σκηνή της τραγωδίας που βιώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον Πρύτανη κ. Πελεγρίνη να τελεί υπο παραίτηση σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου.


Το θέατρο παρωδίας ξεκίνησε με τους οικονομικούς μετανάστες που επρόκειτο να καταλάβουν το ιστορικό κτίριο της Νομικής Σχολής και ο ίδιος o Πρύτανης ένω γνώριζε τι

Άλλος ένας νεκρός από τη νέα γρίπη....

Άλλος ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του «χτυπημένος» από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, ανεβάζοντας σε 9 τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), άλλα επτά άτομα εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ συνολικά 33 άτομα.

Απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φορούν... φόρμα !!!!

Απίστευτη απόφαση σε αγγλικό φαστφουντάδικο

Υποκατάστημα των McDonalds στην Αγγλία απαγόρευσε...

την είσοδο σε πελάτες που φορούν… αθλητικές φόρμες. Τον τελευταίο καιρό οι υπάλληλοι του καταστήματος έπεφταν θύματα εκφοβισμού από παρέες νεαρών που φορούσαν φόρμες.

Gay ζευγάρι μήνυσε ξενοδοχείο γιατί η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τους δώσει δωμάτιο!!!!

Δεν βάζω εγώ δυο άντρες στο ίδιο κρεβάτι είπε η ιδιοκτήρια. Δεν το επιτρέπει η θρησκεία μου!

Ο 63χρονος Michael Black και ο 58χρονος John Morgan είναι ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια και έχουν πάει πολλές φορές διακοπές μαζί. Πριν λίγες μέρες όμως, ήλθαν αντιμέτωποι με την πιο δυσάρεστη και προσβλητική εμπειρία της ζωή τους!

104 συνεδριάσεις, 20.700 σελίδες και 145 μάρτυρες για ένα διαφαινόμενο φιάσκο!!!!

Με 104 συνεδριάσεις, το περιεχόμενο των οποίων καταχωρήθηκε σε πρακτικά 20.700 σελίδων, 145 μάρτυρες να παρελαύνουν από τη Βουλή και δύο ταξίδια στο Μόναχο, η εξεταστική επιτροπή που διερευνούσε την υπόθεση Siemens μπορεί να μην ανακάλυψε ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν από τα «μαύρα» ταμεία της γερμανικής εταιρείας, κατέρριψε, όμως, κάθε ρεκόρ σε αριθμούς.

Οκτώ παρατάσεις και τέσσερις υπουργοί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ LIVE !!!!!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ  LIVE !!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2
LINK-3




To «τσουνάμι» της πείνας επιστρέφει ...

ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ καιρικά φαινόμενα που βιώνει ο πλανήτης τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής και οι καταστροφικές συνέπειες στις σοδειές βασικών αγροτικών προϊόντων έχουν οδηγήσει τις αναπτυσσόμενες χώρες στο χείλος του γκρεμού.

Με τις τιμές των σιτηρών και του ρυζιού να αυξάνονται, οι κοινωνικές συγκρούσεις και η γιγάντωση του πληθυσμού που

20μελής συμμορία οργάνωσε δολοφονία μαθητή μέσω Facebook!!!!

Ενας 15χρονος μαθητής δολοφονήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου, και μάλιστα εν ώρα αιχμής, σε μια ανελέητη επίθεση που είχε κανονιστεί μέσω Facebook.
 
Σύμφωνα με το δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα, ο Sofyen Belamouadden κυνηγήθηκε από μια συμμορία 20 εφήβων με

«Ντου» νταβατζήδων για τα 15 δισ. του τζόγου

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά κοστίζει... 

Για την ακρίβεια, όσο μεγαλύτερη είναι η απελπισία – όπως ακριβώς συμβαίνει αυτήν την περίοδο με την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας – τόσο μεγαλώνει ο τζίρος των «μαγαζιών» που πουλούν ελπίδα.

Εκτέλεσαν 10 άτομα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών

Δέκα άνθρωποι που είχαν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών εκτελέστηκαν την Πέμπτη στο βορειοδυτικό και στο κεντρικό Ιράν δια απαγχονισμού.

Τρεις εξ αυτών απαγχονίστηκαν σε φυλακή στην πόλη Ορουμιέχ στο βορειοδυτικό Ιράν μετά την επικύρωση της καταδίκης τους από το Ανώτατο

Τουρκική φρεγάτα έξω από την Εύβοια!

Τ

α ελληνικά χωρικά ύδατα παραβίασε σήμερα το πρωί μιά τουρκική φρεγάτα, η οποία κατευθυνόταν από τα Δαρδανέλλια στον Λίβανο, αλλά διέσχισε το Αιγαίο και έφτασε έξω από την Εύβοια.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική φρεγάτα

Τους έκλεισε το τηλέφωνο… στα μούτρα!!!

Παρά λίγο να χάσει 10 χιλιάρικα

Η κόρη μίας γυναίκας στις Ηνωμένες Πολιτείες, της Gail Davis, αγόρασε την εφαρμογή νούμερο 10 δισ. στο application store της Apple, όμως όταν της τηλεφώνησαν από την εταιρεία να της πουν ότι είναι η νικήτρια του μεγάλου βραβείου, τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα νομίζοντας ότι ήταν πωλητές.

Διαρρήκτες άδειασαν ολόκληρο βενζινάδικο!!!

Μόνο  βενζίνη δεν ήθελαν οι άγνωστοι που έφτασαν μέρα- μεσημέρι σε ένα απομονωμένο πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό...
Ρόδου –Καλλιθέας, το οποίο ήταν κλειστό. 


Ο στόχος τους ήταν τα εμπορεύματα που υπήρχαν στα γραφεία του πρατηρίου, τα οποία διέρρηξαν ανενόχλητοι αφού δεν υπήρχε κανείς για να τους εμποδίσει!

Ξάνθη: Διαμελίστηκε εργάτης σε κτηνοτροφική μονάδα...!!!

Τραγωδία με θύμα έναν 30χρονο Αλβανό, που εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή του Μαγικού...

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, o άτυχος εργαζόμενος που εργαζόταν παράνομα, τοποθετούσε ζωτροφή σε κάποιο αναδευτήρα επεξεργασίας.

Ηράκλειο: ''Προσπάθησαν να με απαγάγουν λίγο πριν μπω στο φροντιστήριο για μάθημα''!!!

Με αυτά τα λόγια άρχισε να περιγράφει τα όσα έζησε ένας 11χρονος μαθητής - Διαβάστε όλα όσα έγιναν αλλά και τις σκέψεις της αστυνομίας...
 
Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από άγνωστο άνδρα ή δημιούργημα της φαντασίας ενός 11χρονου αγοριού; 


Αυτό το βασανιστικό ερώτημα απασχολεί τα τελευταία 24ωρα

Πλήρες αδιέξοδο! Δεν φεύγουν οι μετανάστες από τη Νομική

- Θεωρούν ακατάλληλο το νέο κτίριο οι λαθρομετανάστες
 
- Αποχώρησαν τα πούλμαν που είχαν φτάσει για να τους μεταφέρουν


- Έκτακτη σύσκεψη στη Βουλή των συναρμόδιων υπουργών για να καθορίσουν τη στάση τους



Πλήρες αδιέξοδο υπάρχει στις διαπραγματεύσεις για την

Έκρυθμη η κατάσταση στη Νομική

Στην λύση της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο της Νομικής φαίνεται ότι οδηγείται το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί μετά και την άρνηση των μεταναστών που έχουν καταλάβει το χώρο, να μετακινηθούν σε κτίριο, το οποίο βρήκε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με 4 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το παλαιό κτίριο της Νομικής έχει διακοπεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στους γύρω δρόμους και πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα.

Πώς πουλούσε τα μωράκια η σπείρα

Ετσι πωλούσε παιδάκια η πολυπληθής εγκληματική οργάνωση που εμπορευόταν βρέφη από τη γειτονική Βουλγαρία για άτεκνα ζευγάρια στη χώρα μας! 

Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως καρέ-καρέ τη δράση της συμμορίας, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζε ένας 50χρονος φανοποιός από τη

Σπείρα ανήλικων εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σπείρα ανήλικων εκβιαστών, τα μέλη της οποίας είχαν ως αρχηγό και «καθοδηγητή» έναν ενήλικο.  

Οπως προέκυψε από την έρευνα, τα τελευταία πέντε χρόνια η άγουρη συμμορία εκβίαζε έναν ανήλικο με απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του και με τον τρόπο αυτόν του αποσπούσαν τμηματικά διάφορα χρηματικά ποσά.

Ξαφνική υποστήριξη των ΗΠΑ στη χώρα μας για το Καστελόριζο!!!

Έγγραφη αναγνώριση των ΗΠΑ για τα όρια της υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο, δηλαδή στη θαλάσσια περιοχή που κατεξοχήν...
αμφισβητείται την τρέχουσα περίοδο από την Τουρκία δι αθέτει η ελληνική κυβέρνηση.

 
Το Καστελόριζο αποτελούσε, τους τελευταίους μήνες, ένα από τα κυριότερα θέμα­τα των αδιαφανών συζητήσεων των

"Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα"....

«Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα!» 

Με αυτές τις λίγες λέξεις προσπάθησε χθες ο 63χρονος πατέρας από την Κόρινθο να εξηγήσει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να βιάσει την περασμένη Δευτέρα τη σύζυγό του και έπειτα να απαγάγει από το νηπιαγωγείο το ανήλικο παιδί του.

Εντείνονται οι έλεγχοι για το κάπνισμα από το Δήμο Ιωαννιτών

Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως στην Δημοτική Αστυνομία πέφτει το κύριο βάρος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

 Το Υπουργείο Υγείας έχει ανακοινώσει ήδη την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους και την αυστηρή εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Οι ηλικιωμένοι δεν οδηγούν γιατί... βλέπουν πάρα πολλά!!!

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως οδηγοί, όχι επειδή τα μάτια τους δεν βλέπουν καθαρά, αλλά επειδή ο εγκέφαλός τους έχει χάσει την ικανότητά του να "μπλοκάρει" τις περιττές λεπτομέρειες του φόντου, με συνέπεια να βλέπουν υπερβολικά πολλά και περιττά πράγματα και να ζαλίζονται, αδυνατώντας έτσι να διακρίνουν σωστά τα άλλα αυτοκίνητα και τους πεζούς.

Αυτό ισχυρίζεται μια νέα έρευνα αμερικανών νευροεπιστημόνων, υπό τον καθηγητή Duje Tadin, του πανεπιστημίου του

Διορία δύο μηνών στην Ελλάδα για τα κολέγια

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε σήμερα από τη χώρα μας να μεριμνήσει ώστε οι κανόνες της νομοθεσίας της σχετικά με την εγκατάσταση και τη λειτουργία ιδιωτικών κέντρων μεταλυκειακής εκπαίδευσης να είναι σύμφωνοι με τους κανόνες της ΕΕ για την ελευθερία εγκατάστασης και την ελεύθερη παροχή και αποδοχή υπηρεσιών.

Η Επιτροπή κρίνει ότι οι ισχύοντες κανόνες στην Ελλάδα είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε στρεβλώσεις στην εσωτερική αγορά υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης. 

Τον ξυλοκόπησαν άγρια για μια αλυσίδα!!!

Με απίστευτη αγριότητα ξυλοκόπησαν ένας Έλληνας και τρεις Βούλγαροι έναν 44χρονο Βούλγαρο, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα και με τα κρητικά ραβδιά που κρατούσαν στα χέρια επιτέθηκαν στον 44χρονο και δεν

Αρχαιολογικό… «Κωσταλέξι» σε πανεπιστήμια και μουσεία!!!

Αμέτρητοι αρχαιολογικοί θησαυροί βρίσκονται επί δεκαετίες «κλειδωμένοι» σε υπόγεια πανεπιστημίων και αποθήκες μουσείων, αφού το υπουργείο Πολιτισμού ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με το μεγάλο θέμα της αξιοποίησής τους. 

Μάλιστα, οι κατά καιρούς ιθύνοντες του υπουργείου φρόντισαν να «βαφτίσουν» τα εκατοντάδες αρχαιολογικά ευρήματα

Οριστικά τέλος το δώρο στους συνταξιούχους..

Οι αναλογιστικές μελέτες για τα τρία μεγάλα Ταμεία της Κύριας Ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ), που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία: 

Για να είναι βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα πρέπει να δίνονται κάθε χρόνο 12 συντάξεις!

Τα παιδιά μας διδάσκονται: Δεν είναι ελληνικά τα Ίμια!!!

«Βόμβα» πολλών μεγατόνων και ένα απρόσμενο δώρο στην Τουρκία περιέχεται στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία!

Στο βιβλίο αυτό που διδάσκεται στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, όταν φθάνουμε στην εποχή της κρίσης με τα Ίμια,

Ανακάλυψαν τον μηχανισμό ελέγχου του βιολογικού μας ρολογιού!!!

Τ


ον μηχανισμό που ελέγχει το εσωτερικό 24ωρο βιολογικό «ρολόι», το οποίο διαθέτουν όλα τα έμβια όντα, όπως και ο άνθρωπος, ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες.


Οι ερευνητές αισιοδοξούν πως αυτή η ανακάλυψη μπορεί να ρίξει φως σε διάφορα προβλήματα

Σύσκεψη στη ΓΑΔΑ για τους 237 μετανάστες της Νομικής

Σύσκεψη είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στη ΓΑΔΑ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην οποία συμμετέχουν ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ και ο διοικητής του ΕΚΑΜ, για το θέμα των μεταναστών στη Νομική.

Νωρίτερα, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι.Τέντε, μετέβη ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ.Πελεγρίνης,  που κλήθηκε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάληψη στη Νομική. 

Καταζητούμενος ο συλληφθείς της Κηφισιάς

Ένας από τους τέσσερις καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είναι τελικά ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Κηφισιά.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Αντιτρομοκρατική, διαπιστώθηκε ότι

Κλεφτρόνι το πρωί - Τζέντλεμαν το βράδυ!!!!

Ένας 32χρονος Αλβανός που είχε γίνει εφιάλτης για εκκλησίες και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, έκανε τα βράδια... μεγάλη ζωή!.......

Έβγαινε με τα αυτοκίνητα που έκλεβε και πήγαινε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης! Εκεί έπινε ανέμελος και στη συνέχεια γύριζε στο σπίτι του!

Την αποκαλούν ''καταραμένη μάνα'' γιατί γέννησε 12 παιδιά, έξι φορές δίδυμα!!!

Την εγκατέλειψαν και οι τρεις εως τώρα σύζυγοι της και την έδιωξαν και οι γονείς της γιατί δεν σκότωνε κάθε φορά το ένα απο τα δίδυμα....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Η Gladys Bulinya έχει τη δυστυχία, μεταξύ άλλων, να ζει σε μία περιοχή της Κένυας που θεωρούν ως κατάρα τα δίδυμα καθώς φέρνουν

Τέρμα οι λουκουμάδες! Ο Καραμανλής άρχισε δίαιτα!!!

Αγνώριστος έχει γίνει ήδη ο πρώην πρωθυπουργός αφού έχει χάσει από πάνω του 15 ολόκληρα κιλά!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao το οποίο δημοσιεύει και την δίαιτα, ο πρώην πρωθυπουργός τρώει πλέον μόνο ψητά "στεγνά" κρέατα και σαλάτες. 


Τα κοψίδια ανήκουν στο παρελθόν όπως και οι λιπαροί μεζέδες.

Σοκαριστικές ανέκδοτες φωτογραφίες από το Ολοκαύτωμα στο φως της δημοσιότητας...

Εξήντα έξι χρόνια μετά

Μια σειρά ανέκδοτων φωτογραφιών από το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ (κοντά στη Βαϊμάρη) δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα Bild, με αφορμή την σημερινή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος. Μερικές από τις εικόνες είναι ιδιαίτερα σοκαριστικές.

Ηλεία: Κλέβουν από αρνιά μέχρι φανάρια από αυτοκίνητα!!!

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν από διαμείσματα μέχρι στάνες...
 

Μέσα σε όλα αυτά το πλιάτσικο στον ΟΣΕ, σύμφωνα με το iliatora.gr, συνεχίζεται ποικιλοτρόπως.

Μια ηλεκτροσυγκόλληση αξίας 3.000 ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από την

Αμερικανίδα μήνυσε την ομάδα ΔΕΛΤΑ - Καταγγέλει οτι την χτύπησαν σε διαδήλωση κατά του ΔΝΤ

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατάχρηση εξουσίας εναντίον της οµάδας Δέλτα υπέβαλε Αµερικανίδα διαδηλώτρια, η οποία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ενάντια στο ΔΝΤ στις 15 Νοεµβρίου.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, για τον ξυλοδαρµό, έχει συνταχθεί διεθνής καταγγελία από 150 καθηγητές,

Κατασκευάζουν άσφαλτο ανακυκλώνοντας παλιά ελαστικά!!!

Ένα μεγάλο μέρος από τα παλιά φθαρμένα ελαστικά να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ασφαλτικών και δρόμων.

Την ελπίδα αυτή κατέθεσαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και μηχανικοί από το εργαστήριο ελέγχου υλικών της Στερεάς Ελλάδας σε ημερίδα που έγινε στη Λαμία στο πλαίσιο ειδικού ερευνητικού προγράμματος που εξελίσσεται αυτή την περίοδο.

Ο Πρύτανης στον εισαγγελέα - Η διορία λήγει το μεσημέρι - Και οι μετανάστες παραμένουν στη Νομική

- "Δεν πάμε πουθενά", λένε οι μετανάστες
- "Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για νομιμοποίηση", απαντά η Α.Νταλάρα
- Ανοικτή η Νομική από σήμερα

Βρέθηκε λύση για την μεταφορά των λαθρομεταναστών σε κτίριο

Ηγουμενίτσα: Κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 900.000€!!!

To ''χρυσοφόρο'' δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κ.Θεόφιλου Νοτίδη...

και για την ώρα ο υπετυχερός δεν έχει εμφανιστεί.


Σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου δεν έχει μιλήσει για την ώρα με τον νικητή και ευχήθηκε τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που τα είχε ανάγκη.

newsit
sarotiko

Ουγκάντα: Δολοφόνησαν ακτιβιστή υπέρ των ομοφυλόφιλων

Ο Frank Mugisha, επικεφαλής της οργάνωσης Sexual Minorities Uganda (SMUG) ανακοίνωσε χθες ότι ο στενός του συνεργάτης και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, David Kato, δολοφονήθηκε στην Καμπάλα της Ουγκάντας.

Η τελευταία εξέλιξη έρχεται μερικές εβδομάδες μετά από την «πρωτοβουλία» ακραίας εφημερίδας της

Στόχος δικαστικός στη δίκη του Κορυδαλλού για τους “Πυρήνες”;

Πρώτα οι διαρροές για την τροχαία Κηφισιά, τώρα δικαστικός που είναι στη σύνθεση του δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση των συλληφθέντων για τους “Πυρήνες” στον Κορυδαλλό.
 

Μετά το φιάσκο με τα στοιχεία της Γερμανίδας ακολουθείται η τακτική των... διαρροών.

Τώρα λοιπόν διαρρέεται ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ήταν στόχος η

Τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης σπάνε τη σιωπή τους

Ο κύκλος της σιωπής σπάει δεκαετίες μετά τις πρώτες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας στην Ιρλανδία...... ενώ μάλιστα κάποια από τα θύματα υποστήριζαν ότι υπήρχε σχέδιο συγκάλυψης.

Απόψε το βράδυ στις 23:00 στο MEGA ο Σωτήρης Δανέζης εστιάζει την έρευνα της «Εμπόλεμης ζώνης» στην Ιρλανδία, όπου το 1917 καταγράφεται η πρώτη καταγγελία

Ξάνθη: Στον εισαγγελέα γιατί έδειρε τη γυναίκα του..!!

Άλλο ένα κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως...

Δράστης, σύμφωνα με το xanthipress.gr, ένας 32χρονος από το Παλιό Κατράμιο της Ξάνθης που συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε άγρια την 23χρονη συζυγό του.


Το περιστατικό έγινε στο σπίτι τους