'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Την αποκαλούν ''καταραμένη μάνα'' γιατί γέννησε 12 παιδιά, έξι φορές δίδυμα!!!

Την εγκατέλειψαν και οι τρεις εως τώρα σύζυγοι της και την έδιωξαν και οι γονείς της γιατί δεν σκότωνε κάθε φορά το ένα απο τα δίδυμα....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Η Gladys Bulinya έχει τη δυστυχία, μεταξύ άλλων, να ζει σε μία περιοχή της Κένυας που θεωρούν ως κατάρα τα δίδυμα καθώς φέρνουν κακοτυχία και θάνατο στους γονείς που θα πρέπει να θανατώνουν κάθε φορά το ένα από τα δύο.
Η 35χρονη γυναίκα δεν μπορούσε όμως να τα σκοτώσει και τώρα μεγαλώνει μόνη της τα 10 από τα 12 παιδιά της χωρίς καμία βοήθεια.

Το χρονικό των γεννήσεων
1993: John και James
1999: Duncan και Dennis
2003: Mercy και Faith
2005: Carren και Ivy
2007: Purpose και Swin
2010: Baraka και Prince

'' Γέννησα τον John και τον James το 1993, αφού έμεινα έγγυος στο γυμνάσιο και το αγόρι μου ήταν πολύ μικρός για να παντρευτεί" λέει στο BBC και δακρύζει όταν θυμάται πως αναγκάστηκε να αφήσει τα παιδιά της για υιοθεσία μετά από εντολή της οικογένειας της.

5 χρόνια μετά παντρεύτηκε το δάσκαλο του χωριού και γέννησε τους Duncan και Dennis, και τα πεθερικά της φοβούμενοι την κατάρα των διδύμων, την εξεδίωξαν.

Την έστειλαν πίσω στους γονείς της όμως και εκείνοι για τον ίδιο λόγο δεν την ήθελαν κοντά τους και την ανάγκασαν να παντρευτεί, για να φύγει, έναν άντρα κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο της.
Όμως ακολούθησαν και άλλες γέννες διδύμων, ο Mercy και η Faith το 2003, οι Carren και Ivy το 2005 και το 2007 οι Purpose και Swin ενω΄η περσινή άφιξη των Baraka και Prince έκανε τον άντρα της ''λαγό''.

Τώρα τα μεγαλύτερα παιδιά, που δεν είναι ακόμα σε ηλικία να πάνε σχολείο, φροντίζουν τα μικρότερα όσο η μητέρα εργάζεται σε διάφορες δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Η Gladys Bulinya, που πλέον έχει κάνει στείρωση, κλαίει όταν θυμάται τα πρώτα της δίδυμα που είχε αναγκαστεί να τα εγκαταλείψει.Την τελευταία φορά που τα είδε πριν από 2 χρόνια σε μία εκδήλωση του σχολείου τους, τα μπέρδεψε και όπως λέει η καρδιά της από τότε αιμοραγεί.




newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου