'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία σκηνή της τραγωδίας που βιώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον Πρύτανη κ. Πελεγρίνη να τελεί υπο παραίτηση σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου.


Το θέατρο παρωδίας ξεκίνησε με τους οικονομικούς μετανάστες που επρόκειτο να καταλάβουν το ιστορικό κτίριο της Νομικής Σχολής και ο ίδιος o Πρύτανης ένω γνώριζε τι επτόκειτο να συμβεί αδιαφορούσε κάνοντας πρόβες για την καινούρια του θεατρική παράσταση και.....

κόβοντας πίτες σε διπλανό κτήριο. Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, λόγω της πρωτοφανούς κατακραυγής από την Πολιτεία, την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, τα Μ.Μ.Ε. και την κοινή γνώμη, αποφασίζει να προχωρήσει σε άρση του Ασύλου και μην αντέχοντας ο ίδιος το αντίκτυπο των
πράξεων του το βάζει στα πόδια. Ποιο ειναι τελικά το αποτέλεμα? Να διασύρεται επί πέντε μέρες η Χώρα στο εξωτερικό και η Πανεπιστημιακή κοινότητα στα μάτια της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης όχι μόνο δεν εμπόδισε την προαποφασισμένη είσοδο των μεταναστών, αλλά και διακήρυσσε ότι ΠΟΤΕ δεν θα προβεί σε άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Η αυλαία πέφτει, ο θίασος που τόσο πληγώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών αποχωρεί και το εκκωφαντικό ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ θα τους συνοδεύει για πάντα.



Ntina D.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_2829.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου