'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

!Μόνος σπίτι με την πορνοστάρ!!!

Παρηγοριά φαίνεται ότι προσέφερε η πορνοστάρ Ιρένε Λόπεζ στον Μακόλει Κάλκιν για να μη μείνει μόνος στο σπίτι όταν χώρισε με την Μίλα Κούνις. 

Καυτές νύχτες σε ξενοδοχείο, διαψεύδονται από τον ηθοποιό.

Δεν είναι πλέον μόνος στο σπίτι… και μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με τη Μίλα Κούνις ο Μακόλει Κάλκιν δεν τα "έβαψε μαύρα". Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός πέρασε ένα καυτό Σαββατοκύριακο παρέα με τη γνωστή Ισπανίδα πορνό σταρ Ιρένε Λόπεζ.
Η Ιρένε από τη πλευρά της επιβεβαίωσε το γεγονός και είπε ότι γνώρισε τον ηθοποιό στη Βαρκελώνη. Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο E! News δήλωσε ότι γνώρισε τον 30χρονο σε ένα σεξ κλαμπ έξω από τη πρωτεύουσα της Καταλονίας και ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του περισσότερες από μια φορά.

Από την πλευρά του ο Μακόλει όχι μόνο διαψεύδει ότι έχει ερωτική σχέση με την Ιρένε, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχουν γνωριστεί ποτέ! Η νεαρή πορνό σταρ ως απόδειξη των ισχυρισμών της έχει μια φωτογραφία μαζί του.
Η ιστορία αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά το τέλος της οκτάχρονης σχέσης της Μίλα με τον Μακόλει που αποφάσισαν να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς, καθώς όπως η Μίλα δήλωσε ότι δεν νιώθει έτοιμη ακόμη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.




Πηγή:news247.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου