'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

"Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα"....

«Θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα!» 

Με αυτές τις λίγες λέξεις προσπάθησε χθες ο 63χρονος πατέρας από την Κόρινθο να εξηγήσει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να βιάσει την περασμένη Δευτέρα τη σύζυγό του και έπειτα να απαγάγει από το νηπιαγωγείο το ανήλικο παιδί του.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη τελικά χθες το μεσημέρι από άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου που όργωναν την περιοχή για τον εντοπισμό του, απέδωσε τα πάντα στην «κακιά στιγμή» και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η 34χρονη σύζυγος του 63χρονου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου τη Δευτέρα και τον κατήγγειλε ότι πήγε στο νηπιαγωγείο Κρηνών και απήγαγε με τη βία το ανήλικο παιδί τους. 


Η νηπιαγωγός προσπάθησε να τον αποτρέψει, αλλά ο 63χρονος έβαλε το αγγελούδι στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. 

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα ζήτησε από τους αστυνομικούς να βρουν το παιδί της, καθώς φοβόταν για τη ζωή του, αφού ο άντρας της, όπως σημείωσε, ήταν ικανός για όλα. Οπως είπε στους αστυνομικούς, τη βίασε έπειτα από έντονη λογομαχία και στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί και θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Η 34χρονη παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο, καθώς και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες, τα οποία είχε παράνομα στην κατοχή του ο άντρας της. Αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ ακολούθησαν τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις αξιωματικού της αστυνομίας με τον 63χρονο.


Ο δράστης πείστηκε και παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο και ένα 24ωρο μετά συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Espressonews.gr

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου