'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πέθανε 16χρονη από νευρική ανορεξία...!!

Όταν η 15χρονη Anna Wood αποφάσισε να κάνει δίαιτα μαζί με την μητέρα της λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, όλοι περίμεναν ότι θα έχανε ένα-δύο κιλά.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Λίγους μήνες αργότερα, η 15χρονη, μια από τις πιο όμορφες και καλές μαθήτριες στο σχολείο, αρρώστησε με νευρική ανορεξία. Οι μάχες με την ασθένεια ήταν πολλές αλλά η AnnaWood δεν κατάφερε να τις κερδίσει, αφού πέθανε ένα χρόνο μετά την δίαιτα, στα 16 της χρόνια.
Η μητέρα της 16χρονης είχε σταματήσει τη δίαιτα πέντε με έξι εβδομάδες αφότου την άρχισε. Η 16χρονη όμως Anna, όχι μόνο δεν την σταμάτησε αλλά συνέχισε να μειώνει και τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε. Η 52χρονη μητέρατης δήλωσε σοκαρισμένη: «όλα έγιναν τόσο γρήγορα! Μέχρι να ανακαλύψουμε ότι έπασχε από νευρική ανορεξία, η Annaείχε φτάσει πια σε σημείο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τη βοηθήσουμε.»

Η Anna μάλιστα, κατέληξε να προσποιείται πως τρώει, κρύβοντας το φαγητό στο μανίκι της. Οι δάσκαλοι του σχολείου που είχαν παρατηρήσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά, προειδοποίησαν τους γονείς του κοριτσιού. Όπως όμως δήλωσε η μητέρα της: «νομίζαμε πως ήταν υπερβολικοί».

Μόλις τον Μάιο η Anna άρχισε να παρακολουθείται από γιατρό και ψυχολόγο, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς κανείς δεν μπορούσε να την πείσει να «κατεβάσει» την παραμικρή μπουκιά. Τελικά, τον Αύγουστο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη σωματική κατάσταση, αφού είχε χάσει κάθε ίχνος λίπους που θα μπορούσε να κρατήσει ζεστό το σώμα της.

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της οι γιατροί υπέβαλαν την 16χρονη σε επέμβαση η οποία δεν βοήθησε, καθώς τα όργανα του κοριτσιού ήταν ήδη εξαντλημένα και αποδυναμωμένα. Το Μάρτιο τελικά, η 16χρονη  Anna Woodέχασε τη μάχη με την νευρική ανορεξία.


http://www.madata.gr/

Βουλγάρες ράπτριες: «Δεν δουλεύουμε άλλο για Έλληνες»..!!

Τη δική τους απάντηση στις πτωχεύσεις επιχειρήσεων και τη μη καταβολή μισθών έδωσαν Βουλγάρες εργάτριες στην πόλη Ντούπνιτσα, οι οποίες παρά την ανεργία, αρνούνται να εργαστούν σε ένα νέο εργοστάσιο που ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Standard, με τίτλο «ράπτριες αποφάσισαν να εκδικηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία», επί ένα μήνα ο επιχειρηματίας προσφέρει 130 θέσεις εργασίας, αλλά δεν υπάρχουν υποψήφιοι να τις καλύψουν.
Η απάντηση που ήρθε από το γραφείο εξεύρεσης εργασίας της πόλης ήταν ότι παρά την μεγάλη ανεργία δεν υπάρχουν άτομα που επιθυμούν να δουλέψουν στο εργοστάσιό του Έλληνα επιχειρηματία.
Στη Ντούπνιτσα υπάρχουν εκατοντάδες εξειδικευμένες ράπτριες, αλλά όλες έχουν αποφασίσει να μην ξαναδουλέψουν για Έλληνες, επειδή κλείνουν τις επιχειρήσεις τους και φεύγουν νύχτα χωρίς να πληρώσουν μισθούς.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε το μεγαλύτερο εργοστάσιο ραφής ρούχων στην πόλη «Ντούπνιτσα Τεξτίλ». Οι ιδιοκτήτες Χριστόφορος και Δημοσθένης είπαν στις εργάτριες ότι κοντεύουν να χρεοκοπήσουν και θα πάνε στην Ελλάδα να ζητήσουν χρηματοδότηση και εξαφανίστηκαν χωρίς να πληρώσουν μισθούς για τους τελευταίους τρεις μήνες.
Παρόμοιο τρόπο εξαφάνισης επέλεξε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ελένη Στυλ», «πωλώντας στη συνέχεια τις μηχανές και την παραγωγική μονάδα, αλλά στο προσωπικό δεν έδωσε δραχμή»


 ΠΗΓΗ.http://tvxs.gr/news
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BLOG:    http://apocalyptiko.blogspot.com/

Aπίστευτες ιστορίες ... Κολοφαρδίας !!!!

Ο Μέλβιν Μίλιγκαν,

ένας 40χρονος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει το Λόττο όταν είδε στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ για κάποιον άγνωστο τυχερό από το Νιου Τζέρσεϊ που δεν είχε εμφανιστεί για να εισπράξει τα κέρδη.
 
 
Ήταν Δευτέρα, ...
....10 Ιουνίου 2001, και είχε περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την κλήρωση.Το μαγικό χαρτάκι των 46 εκατομμυρίων δολαρίων βρισκόταν σε κάποιο ντουλάπι του σπιτιού του. Ακόμα όμως και όταν το βρήκε πέρασαν πέντε μέρες μέχρι να θυμηθεί να το αποστείλει στις αρχές κάτι που έκανε τέσσερις μέρες αργότερα μέσω ταχυδρομείου.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ !!

Η Ανέτ Τζένκινς, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, δήλωσε ότι το γράμμα δεν είχε σταλεί καν συστημένο ή με κούριερ. Ευτυχώς για τον Μίλιγκαν, η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε ημερομηνία μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας.

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ !

Τον Αύγουστο του 2007, ο Ντέρεκ Λάντνερ, ένας 59χρονος βρετανός από την Κορνουάλλη, κέρδισε το τζάκποτ, εισπράττοντας συνολικά 958 χιλιάδες λίρες Αγγλίας.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Λάντνερ είχε συμπληρώσει δύο λαχνούς με τα ίδια νούμερα αλλά θυμήθηκε μόνο τον ένα. Την επόμενη εβδομάδα, έχοντας κερδίσει τις πρώτες 479 χιλιάδες λίρες θυμήθηκε και τον άλλο.

ΚΕΡΔΙΣΕΣ ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !

Η Ντόνα Κάμπελ, μια αμερικανίδα από τη Φλόριντα, μήνυσε το σύζυγο της όταν ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 10,2 εκατομμύρια δολάρια και απαίτησε μερίδιο των εισπράξεων. Ο δικηγόρος της Κάμπελ υποστήριξε ότι ο Άρνιμ Ράμντας υπήρξε τζογαδόρος σε όλη του τη ζωή ξοδεύοντας χρήματα που αποκτήθηκαν από κοινού και τώρα που κέρδισε θα πρέπει να πληρώσει.»Σύμφωνα με την Κάμπελ, οι υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Ράμντας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα έχοντας την τηλεόραση μονίμως κλειστή και το τηλέφωνο αποσυνδεδεμένο. Όταν, μάλιστα, είδε ένα διαφημιστικό με κατοικίες προς πώληση αποφάσισε να ψάξει… στο Google.Λίγο αργότερα είδε το όνομα του συζύγου της να φιγουράρει ανάμεσα σε 10 μηχανικούς της American Airlines που έπαιζαν Λόττο σε εβδομαδιαία βάση και κέρδισαν από κοινού τα 10 εκατομμύρια.

ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ !!

Ο Ντέλι Μαρτίνεζ δεν είναι μόνο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε κέρδη από λαχείο (65 εκατομμύρια δολάρια ) αλλά και ένας από τους λίγους που πέταξαν το μαγικό χαρτάκι στα σκουπίδια. Τον Ιούνιο του 2006 πήγε σε ένα τοπικό πρακτορείο του Μανχάταν για να ελέγξει μερικά δελτία. Όταν είδε τα μάτια του υπαλλήλου να ανοίγουν διάπλατα από την έκπληξη ήξερε ότι είχε κερδίσει.Ο υπάλληλος στο πρακτορείο του έδωσε το αποδεικτικό και του υπέδειξε ότι θα πρέπει να πάει στα γραφεία της εταιρείας για τα περαιτέρω. Στο δρόμο όμως πέταξε τα δελτίο στα σκουπίδια. Αν και είχε την απόδειξη και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η αγορά του δελτίου είχε γίνει από το συγκεκριμένο κατάστημα, χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος μέχρι να του παραδοθούν τα κέρδη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Τον περασμένο Μάιο, μια φοιτήτρια από την Αυστραλία αποφάσισε να ελέγξει κάποια δελτία λόττο μήπως τυχόν έχει κερδίσει και μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια της που είχε οικονομικά προβλήματα. Τότε ανακάλυψε πως τα προβλήματα της οικογένειας της είχαν λυθεί και για τις επόμενες γενιές αφού είχε κερδίσει 13 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (6,5 εκατομμύρια ευρώ).Η Τζόντι Ιστμαν, εκπρόσωπος της Lotterywest (κρατική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) δήλωσε ότι η φοιτήτρια έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δέκα μηνών. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ήταν στις ειδήσεις για μήνες, η φοιτήτρια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.

http://men24.gr/

O Aδίστακτος Πίτερ Σέντομ και ο Ερωτας με την ψυχολόγο..!!!

Ο Πίτερ Σέντομ

ηταν ενας Αμερικανός Υπήκοος και ήρθε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80. Συνεργάστηκε με Νονούς της Νύχτας και εκτελουσε συμβόλαια Θανάτου. Εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία ...

....(ομολόγησε ότι σκότωσε το 1990 τη Στεφανία Σαρδή, η οποία φερόταν να έδωσε στοιχεία για την οικογένεια Γρηγοράκου) και κάθειρξη 11 ετών για σύσταση συμμορίας, οπλοφορία κλπ. Στην δίκη για το φόνο της Στεφανίας Σαρδή, ο Σέντομ αιφνιδίασε τους δικαστές. Ζήτησε να μην του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό και να τον καταδικάσουν σε ισόβια κάθειρξη, όπως και έγινε, προφανώς για να γλιτώσει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Ο 'ΕΡΩΤΑΣ' ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Η Ολγα Ατζαμόγλου ηταν Ψυχολόγος της Φυλακής του Κορυδαλλού οπου ο Σεντομ βρισκόταν με ισόβια για δολοφονιά. Ο Πίτερ Σεντομ δεν αργησε να γνωριστεί με την Γυναίκα οπου οπως λέγεται μεταξύ τους αναπτυχθηκε ενας μεγάλος ερωτας.

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΜ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΑΜΟΓΛΟΥ

Ο ισοβίτης κακοποιός απέδρασε με τη βοήθεια τής Ψυχολόγου της Φυλακής του Κορυδαλλού. Τα στοιχεία, που οδηγησαν στο συμπέρασμα αυτό, είναι ότι βρέθηκαν τα ρούχα του Πιτερ Σέντομ στο κλειδωμένο γραφείο της ψυχολόγου, ενώ πριν την απόδραση η ίδια - για να δημιουργήσει το σχετικό κλίμα - είχε επανειλημμένως ρωτήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αν είχε έρθει ο γιατρός - που υποτίθεται περίμενε και ασχολούνταν με ένα ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια στην περιοχή του Ελαιώνα.
Η ψυχολόγος με τον μεταμφιεσμένο ισοβίτη εξήλθαν από την πύλη των φυλακών (έξοδο οχημάτων) στις 4.30 το απόγευμα ,ενώ πέρασαν από 4 ελέγχους και μόνο από τον τελευταίο φύλακα ζητήθηκε να επιδείξει η ίδια την ταυτότητά της, όχι όμως και ο συνοδός της. Ολα αυτά κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Η απόδραση διαπιστώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, όταν έγινε η καταμέτρηση των κρατουμένων. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο Π. Σέντομ πήγε στο γραφείο της ψυχολόγου, άλλαξε ρούχα, φόρεσε κουστούμι, γυαλιά μυωπίας και μακρύκομη περούκα, και στη συνέχεια, προσποιούμενος το γιατρό, έφυγε με την Ατζαμόγλου.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΜ

Ο Σεντομ Βρεθηκε Νεκρός το 2008 σε ενα Ξενοδοχείο της Βενεζουέλας απο υπερβολική χρηση Ναρκωτικων

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΑΜΟΓΛΟΥ

Η ψυχολόγος Όλγα Ατζαμόγλου, με την οποία ο κακοποιός είχε συνάψει σχέσεις στις φυλακές, είχε βρεθεί νεκρή επίσης μετά από χρήση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 2002 στην Κολομβία.
 
 http://stakarfia.blogspot.com/

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις...!

Με ευρεία πλειοψηφία 74 «ναι», 6 «όχι» και μίας άκυρης ψήφου η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Οδηγών Ελλάδας αποφάσισε αργά το βράδυ της Τρίτης τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στο νέο νόμο του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τις εμπορευματικές μεταφορές και το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Η απόφαση των επαγγελματιών του κλάδου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του συνδικαλιστών, Γιώργο Τζωρτζάτο και έγινε δεκτή μέσα σε πλήθος χειροκροτημάτων.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «πλέον το συντονισμό των κινητοποιήσεων αναλαμβάνει η Επιτροπή Αγώνα», ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις εργασίες τους ορισμένα βυτιοφόρα, με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπερχείλισης βοθρολυμάτων σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου.


«Για μία ακόμη φορά ζητώ δικαιοσύνη», δήλωσε - μεταξύ άλλων - ο κ. Τζωρτζάτος.


Από νωρίς το απόγευμα είχαν εκφραστεί οι πρώτες εκτιμήσεις από συνδικαλιστές για συνέχιση του αγώνα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Γερανοφόρων, Βασίλης Σαχινίδης, μιλώντας με συναδέλφους του είχε σχολιάσει ότι «με το νόμο αυτό έχουμε χάσει τα πάντα».


Νωρίτερα, εξάλλου, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, είχε αποφύγει να λάβει θέση ως προς τη στάση που θα τηρούσαν οι επαγγελματίες του κλάδου,  απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση η όποια απόφαση να γίνει απόλυτα σεβαστή από όλες τις πλευρές.




Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε με κάλπη και όχι διά βοής, όπως συνέβη την τελευταία φορά, οπότε πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση. 


http://www.zougla.gr/ 

"Άνθρακες ο θησαυρός" της επιστολής Καραμανλή για το Βατοπέδι

Στα χέρια των μελών της Προανακριτικής βρίσκεται η επιστολή Καραμανλή. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστολή είναι λιτή (2,5 σελίδες) και σημειώνει ότι έχουν αναληφθεί οι όποιες πολιτικές ευθύνες και ότι δεν τίθεται θέμα ποινικών ευθυνών για πολιτικά πρόσωπα. 

Επίσης σημειώνει ότι οι υπουργοί ενήργησαν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους...


Ενας 32χρονος είχε απαγάγει την 25χρονη... για να την παντρευτεί!!!!

Ε
νας 32χρονος είχε απαγάγει τελικά την 25χρονη Ελένη Μπαλαλά και μάλιστα με σκοπό να την παντρευτεί!  

Ο 32χρονος κτηνοτρόφος την απήγαγε από το σημείο που τελευταία φορά η 25χρονη είχε εμφανιστεί και την πήρε και την οδήγησε στο σπίτι του στο Διακοφτό. 

Η νεαρή αρνείτο πεισματικά να παραμείνει μαζί του και βέβαια... ούτε λόγος για να τον παντρευτεί! Πάντως ο 32χρονος δεν φαίνεται να άσκησε βία πάνω της.

Ομως την παρακρατούσε παράνομα... μέχρι να του πει το ναι! Τελικά η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του... μέσω του κινητού τηλεφώνου του και όταν αυτός κατάλαβε πως.... τον πλησιάζουν, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διακοφτού. Αύριο θα γίνουν εκτενείς ανακοινώσεις από τον Διοικητή Ασφαλείας Πατρων Αρη Ανδρικόπουλο. 

http://dete.gr

Οι Σατανιστές του Yaroslavl, σκότωσαν και έφαγαν τα θύματά τους!!!

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα

έλαβε χώρα στην πόλη Yaroslavl, περίπου 250 χλμ βορειοανατολικά της Μόσχας. Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί!...



....
Επτά νεαρά μέλη μίας σατανικής αίρεσης, ανάμεσά τους τέσσερις ανήλικοι, δολοφόνησαν τέσσερα ανυποψίαστα παιδιά και στη συνέχεια έφαγαν τα όργανά τους.
Τα μέλη της θρησκευτικής σέχτας έχουν παραπεμφθεί σε δίκη. Οι γονείς των θυμάτων ελπίζουν ότι η απόφαση θα λυτρώσει τις αθώες ψυχές των αγγέλων που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν. Οι αυτοαποκαλούμενοι «Διάβολοι των Πιστών» προσέγγισαν τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 15 έως 17 ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου 2008.



666 μαχαιριές "προς τιμήν του διαβόλου"!
Κατόπιν τους οδήγησαν σε μία απομακρυσμένη δασική περιοχή κοντά στο Yaroslavl. Τους δελέασαν λέγοντάς τους ότι θα κάτσουν γύρω από τη φωτιά και θα περάσουν ένα ωραίο βράδυ. Φυσικά δεν θα έλειπαν και τα ποτά. Τα θύματα πιάστηκαν σε ποντίκια στη φάκα. Ακολούθησαν τους «δολοφόνους» τους. Τίποτα δεν μπορούσε να προδιαγράψει αυτό που θα συνέβαινε.

Τα μέλη της σατανικής σέχτας οδήγησαν σε βίαιο θάνατο ένα – ένα τα παιδιά με 666 μαχαιριές σαν φόρο τιμής στο λεγόμενο αριθμό του διαβόλου. Στη συνέχεια διαμέλισαν τα νεκρά σώματα των θυμάτων τους και δεν δίστασαν να μαγειρέψουν ορισμένα όργανα των παιδιών όπως η καρδιά και η γλώσσα και να τα γευτούν. Ό,τι απέμεινε από τα άψυχα κουφάρια των παιδιών, "αποθηκεύτηκε" σε ένα γιγαντιαίο λάκκο, τον οποίο σφράγισαν. Ύστερα τον σημάδεψαν με ένα σταυρό ανεστραμμένο, στην κορυφή του οποίου υπήρχε μία νεκρή γάτα.

"Μύηση" μέσω διαδικτύου για τα μέλη της αίρεσης!!


Σύμφωνα με την έρευνα των ανακριτών η αίρεση ιδρύθηκε το 2006 ενώ τα μέλη του ό,τι έμαθαν για το σατανισμό το «χρωστούν» στο διαδίκτυο. Ξεκίνησαν την "καριέρα" τους θυσίαζοντας γάτες και σκύλους στο όνομα του σατανά. Γρήγορα... βαρέθηκαν και προχώρησαν σε ανθρωποκτονίες.

Γόνοι εύπορων οικογενειών οι κατηγορούμενοι!


Το εν λόγω μέρος αποτελεί έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς της Ρωσίας. Για την ακρίβεια είναι γνωστή ως το «Χρυσό Δαχτυλίδι». Η νεαρή ηλικία των κατηγορουμένων, η σκληρότητα των εγκλημάτων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι προέρχονταν από εύπορες οικογένειες, έχουν προβληματίσει την κοινή γνώμη που δεν μπορούν να κατανοήσουν τα κίνητρα πίσω από αυτή τη βάναυση ενέργεια.

Η υπόθεση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι δολοφόνοι παραδέχτηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, κλοπή και βεβήλωση των ανθρωπίνων οργάνων. Η ποινή που τους έχει απαγγελθεί είναι ισόβια κάθειρξη. Υπάρχουν όμως μεγάλες πιθανότητες να μειωθεί η ποινή για τα τέσσερα ανήλικα παιδιά.


troktikaras
Πηγή: ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIAS
http://katohika.blogspot.com

Συνεχίζουν να προκαλούν - Κόβουν από παντού εκτός από τη Βουλή που θέλουν νέους υπαλλήλους!!!!

- Ζητά να προσλάβει 18 στενογράφους ως μόνιμους υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ
- Επικαλείται έλλειψη προσωπικού με 1.200 υπαλλήλους στη Βουλή
- Ακόμα και τώρα συνεχίζονται οι ρουσφετολογικές προσλήψεις - 50 μετακλητοί προσελήφθησαν

Σε μια εποχή που οι προσλήψεις σε όλο το δημόσιο τομέα έχουν παγώσει και κόβονται, επιδόματα, μισθοί και συντάξεις, η Βουλή προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού, προκαλώντας για άλλη μία φορά το δημόσιο αίσθημα.

Με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, ζητά να προσληφθούν 18 στενογράφοι ως μόνιμοι υπάλληλοι, με όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής, μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ.


Ο κ. Πετσάλνικος επικαλείται έλλειψη προσωπικού αν και συνολικά οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου ξεπερνούν τους 1.200 και πολλοί από αυτούς υποαπασχολούνται. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι υπάλληλοι λαμβάνουν 16 μισθούς, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό.


Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και οι πληροφορίες πως κόμματα, αντιπρόεδροι της βουλής, πρώην πρόεδροι του Κοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργοί έχουν κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων, που ξεπερνούν τους 50.


Και όλα αυτά σε μια εποχή που οι πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και υποφέρει από τους φόρους που καλείται να πληρώσει για τη συντήρηση του Δημοσίου.


Όλη αυτή η προκλητική στάση από το σώμα της Βουλής έρχεται μετά τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν σάλο στο πανελλήνιο ότι κάθε χρόνο οι υπάλληλοι της Βουλής εξακολουθούν να παίρνουν στην τσέπη τους 16 μισθούς ετησίως.


Την ώρα που χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι “βάζουν πλάτη” για τη σωτηρία της χώρας με περικοπές μισθών, επιδομάτων ακόμα και συντάξεων, κάποιοι και συγκεκριμένα οι υπάλληλοι της Βουλής - που τώρα θέλουν να τους αυξήσουν με νέες προσλήψεις - εξακολουθούν να απολαμβάνουν όχι απλά ολόκληρους τους μισθούς τους, αλλά απολαμβάνουν και τον 14ο μισθό, τον 15ο μισθό, αλλά και σε τέτοια συγκυρία και τον 16ο μισθό.


Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι του δημοσίου που απολαμβάνουν ένα ειδικό μισθολογικό καθεστώς και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μερικές περικοπές όπως σε έξοδα μετακίνησης, οι προκλητικοί 15ος και 16ος μισθός παραμένουν ως έχουν.



http://www.lamiareport.gr

Ένοπλος εισέβαλλε σε πανεπιστήμιο και πυροβολούσε αδιακρίτως!!!

Ένας ένοπλος εισέβαλε στο Όστιν του Τέξας και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως χωρίς όμως να προκαλέσει θύματα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε στρέφοντας το όπλο στον ίδιο.


Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και περικύκλωσαν το Πανεπιστήμιο ενώ κατέφθασαν και αστυνομικά τεθωρακισμένα οχήματα.


«Επιβεβαιώνεται ότι ένας οπλισμένος άνδρας ντυμένος με κουστούμι και γραβάτα και με καλυμμένο το πρόσωπό του με μια μάσκα του σκι εισέβαλε στο χώρο του Πανεπιστημίου πυροβολώντας εδώ και εκεί μέχρι που έθεσε τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος στον έκτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η βιβλιοθήκη. Κανείς δεν τραυματίστηκε και η αστυνομία έχει αποκλείσει όλον τον γύρω από το πανεπιστήμιο χώρο, ενώ αναζητείται και ένας δεύτερος ύποπτος άνδρας», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστήμιου και προστίθεται ότι δόθηκε εντολή να μην βγει και να μην μπει κανείς στο χώρο μέχρι νεωτέρας αστυνομικής διαταγής.


Στο ίδιο πανεπιστήμιο το 1966 ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε 15 άτομα, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

http://www.star.gr

O Παραλογισμός με τα τέλη κυκλοφορίας συνεχίζεται και το 2011 !!

Θα θυμάστε μάλλον πόσο φορομπηχτικά ήταν τα τέλη κυκλοφορίας το 2010...
Θα θυμάστε και την δέσμευση της κυβέρνησης για την βελτίωση  το 2011...
Πάρτε λοιπόν τα νέα τέλη κυκλοφορίας να δείτε "Βελτίωση"...


Ας αρχίσουμε με τον παραλογισμό του διαχωρισμού των αυτοκινήτων σε ταξινομημένα το 2011 και πρίν από αυτό.
Για τα μέν αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν το 2011 θα ισχύουν τέλη με βάση τα εκπεμπόμενα καυσαέρια (πράσινα...τέλη τα ονόμασαν !!!) του διπλανού πίνακα...
Για να υπολογίσετε τι θα πληρώσετε θα....
πρέπει να γνωρίζετε ΤΙ καυσαέρια εκπέμπει το αυτ/το που ΘΑ αγοράσετε...
Παράδειγμα:
Αν αγοράσετε το 2011 ένα BMW της σειράς 3 με 1600 κ.ε θα πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας 146 Χ 1,5 € = 219 €...
Αν όμως αγοράσετε το ίδιο BMW της σειράς 3 με 2000 κ.ε θα πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας 146 Χ 1,5 € = 219 €...
Ναι δεν είναι λάθος.
ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς...
Δείτε τις συνημμένες προδιαγραφές από το Site της BMW...

Ο παραλογισμός και η φορομπηχτική νοοτροπία βρίσκεται όταν συγκρίνουμε το τί καλείται να πληρώσει ένας ιδιοκτήτης που έκανε το ΛΑΘΟΣ να πιστέψει στην συνέχεια του Ελληνικού Κράτους.


Για τα ΙΔΙΑ ακριβώς αυτοκίνητα με τις ΙΔΙΕΣ προδιαγραφές (που καλύπτουν την ΤΡΕΧΟΥΣΑ κοινοτική οδηγία) αν ταξινομήθηκαν από 1/1/2005 μέχρι 31/12/2010 θα πληρώσουν τέλη σύμφωνα με τον πίνακα δίπλα...

Δηλαδή το μέν BMW της σειράς 3 με 1599 κ.ε θα πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας  240 €...
Παραπάνω 21 € τιμωρία επειδή ταξινομήσατε το 2010...

Αυτό όμως που καταντά ΛΗΣΤΕΙΑ είναι η διαφορά στο BMW της σειράς 3 με 1995 κ.ε θα πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας 600 €...
Δηλαδή 379 € παραπάνω από αυτόν που θα το αγοράσει και ταξινομήσει το 2011 !!!


Πέραν της δημιουργίας δύο τάξεων καταναλωτών που για το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ πράγμα πληρώνουν διαφορετικά τέλη είναι να απορεί κανείς με ΠΟΙΑ λογική δεν εμπίπτουν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που ΠΛΗΡΟΥΝ τις ΙΔΙΕΣ προδιαγραφές (ανεξαρτήτως έτους ταξινόμησης) στις ίδιες επιβαρύνσεις;;;
Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι και συνταγματικός και νόμιμος αυτός ο διαχωρισμός.
Αλλά ακόμα και αν είναι σύννομο ,  η φορομπηχτική (και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ) προσέγγιση είναι προφανής στον τομέα αυτοκίνητο ...
Σε ΟΛΑ σχεδόν τα νομοθετήματα που έχουν καταθέσει από τότε που κυβερνούν πλανάται η αδικία και ο διαχωρισμός των πολιτών σε πρίν και μετά , σε "ΈΞΥΠΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ...
Οι δε Ταξιτζήδες θα πληρώσουν λίγο περισσότερα από τα ΙΧ αφού αυτοί "Κονομάνε" ...
Αυτός είναι ο πίνακας για τα ΤΑΞΙ...



Από όλα τα... πράσινα νομοθετήματα , αυτό είναι ένα από τα ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΥΤΉ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ...

Υπερβαίνει κάθε προηγούμενο !!!

Συγχαρητήρια στους εγκεφάλους που το συνέταξαν από όλους τους ΒΛΑΚΕΣ που αγόρασαν αυτοκίνητο πριν το 2011 ...






Το Βόρειο Σέλας έρχεται στην Ελλάδα!!

 Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, οι ηλιακές και μαγνητικές καταιγίδες μετακινούν το σέλας προς το Νότο κι έτσι το φαινόμενο θα γίνει για κάποιες ώρες ορατό και στην Ελλάδα.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημέρα που ο ουρανός θα γίνει κόκκινος, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το φαινόμενο θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό...



Ήλιος: Ένα αστέρι... κυκλοθυμικό

Η επίδραση του ήλιου στη γη είναι και το αντικείμενο του διεθνούς συνεδρίου που ξεκίνησε χθες στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων από την Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Ο ήλιος έχει νεύρα και αυτά δε θα περάσουν εύκολα, λένε οι ειδικοί. Κάθε 11 χρόνια βρίσκεται στο ζενίθ του... εκνευρισμού του και εκσφενδονίζει στο διάστημα μέρος της μάζας του - δηλαδή ηλιακά νέφη και μαγνητική μάζα...

Είναι ένα αστέρι "κυκλοθυμικό" λέει χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεσκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Γιάννης Δαγκλής.


Το Βόρειο Σέλας φέρνει και προβλήματα
Στη χώρα μας, το φαινόμενο δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τα οποία όμως δε θα είναι τόσο σοβαρά σύμφωνα με τους επιστήμονες, λόγω του γεωγραφικού μας πλάτους.

Το πιο ακραίο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, παρουσιάστηκε στον Καναδά το 1989 όταν ολόκληρο το Κεμπέκ βυθίστηκε στο σκοτάδι για 9 ώρες!


ΠΗΓΗ:  apolitistosteki 
http://tapantaedo1.blogspot.com 

Οι άθεοι ξέρουν πιο πολλά για τη θρησκεία από τους θρήσκους!

Έρευνα του ανεξάρτητου Φόρουμ για τη Θρησκεία και την Δημόσια Ζωή στις ΗΠΑ έκανε 32 ερωτήσεις σε 3.400 ανθρώπους, βγαλμένες από τη Βίβλο, το Κοράνι και άλλες θρησκείες. Ποιοι απάντησαν σωστά; Οι άθεοι και οι εβραίοι... 

Κατά μέσο όρο, οι ερωτηθέντες απάντησαν σωστά στις μισές ερωτήσεις, αλλά το αξιοπερίεργο ήταν ότι αυτοί που είχαν τις περισσότερες σωστές απαντήσεις ήταν οι άθεοι και οι αγνωστικιστές και ακολούθησαν οι Εβραίοι και οι Μορμόνοι!

Μάλιστα, τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια, ακόμα και όταν οι ερευνητές χώρισαν τους ερωτηθέντες σε ηλικίες.

Για τους περισσότερους από εμάς, τα αποτελέσματα μπορεί να ξαφνιάζουν, όμως για τον πρόεδρο των Αμερικανών Αθεϊστών , Ντέιβιντ Σίλβερμαν, πρόκειται για κάτι που ισχύει έτσι κι αλλιώς:

“Ο αθεϊσμός είναι αποτέλεσμα της πλήρους γνώσης και κατανόησης της χριστιανικής θρησκείας και όχι της απλής άρνησης στο Θεό. Έχω δώσει τη Βίβλο στην κόρη μου να τη διαβάσει. Έτσι γίνονται άθεοι οι άνθρωποι. Διαβάζουν τη Βίβλο”, σχολίασε ο Σίλβερμαν στους New York Times.

Οι ερωτήσεις ήταν κατά κύριο λόγο κλειστού τύπου και ενδεικτικά αναφέρονται μερικές ερωτήσεις:

1.Που γεννήθηκε ο Ιησούς;

2.Ποιος απαρνήθηκε τρεις φορές τον Ιησού;

3.Ποιος συνέταξε τις 10 εντολές;

4.Τι θρησκεία είναι ο Δαλάι Λάμα;

5.Τι είναι το Ραμαζάνι;

Μέλη της έρευνας αναφέρουν ότι το 45% των ερωτηθέντων που δήλωσαν Καθολικοί δεν ήξεραν ότι στη Θεία Κοινωνία το Κρασί και το Ψωμί συμβολίζει το Αίμα και το Σώμα του Χριστού ενώ το 53% των Προτεσταντών δεν ήξερε πως ο Λούθηρος ήταν ο “ιδρυτής” του Προτεσταντισμού! 


http://cosmo.gr/

Ενέδρα με... σφαίρες !!!!

Φορτηγά που μετέφεραν προϊόντα στην Αθήνα δέχθηκαν πυροβολισμούς. Δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αυλώνα. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών

Προβληματισμό για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, προκαλεί το απίστευτο περιστατικό της επίθεσης με σφαίρες εναντίον φορτηγών που πραγματοποιούσαν μεταφορές.

Μια αυτοκινητοπομπή με 25 φορτηγά που μετέφεραν προϊόντα στην Αθήνα, συνοδεία περιπολικών, ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι.

Δύο από τα φορτηγά έμειναν πίσω και ξαφνικά οι οδηγοί ειδοποίησαν ότι άκουσαν κρότο. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν φθορές στον προφυλακτήρα και στο ψυγείο των δύο οχημάτων.

Στο σημείο στάλθηκε κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι οι φθορές οφείλονται σε πυροβολισμούς.
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα εξαπέλυσαν την επίθεση από τον παράδρομο της εθνικής οδού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

http://news247.gr/

Κύκλωμα απατεώνων με πλοκάμια και στην Κύπρο ξεσκέπασε η ΕΛΑΣ

Μεγάλο κύκλωμα απατεώνων, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον 20 άτομα, δικηγόροι, ιδιώτες, δικαστικοί υπάλληλοι, πιθανόν δικαστικοί λειτουργοί, πολιτικοί μηχανικοί, υπάλληλοι υποθηκοφυλακείων αποκάλυψε η ΕΛΑΣ.

Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο κύκλωμα και εν ενεργεία δικαστικών λειτουργών και αστυνομικών. Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται και ...επιχειρηματίες από την Κύπρο.

Σύμφωνα με τη Νέα Ελληνική Τηλεόραση το κύκλωμα δρούσε τα τελευταία πέντε χρόνια και εμπλέκεται σε υποθέσεις πλειστηριασμών, παράνομες χρησικτησίες του δημοσίου και ιδιωτών, και ήδη η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.
Την έρευνα έχει αναλάβει από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Ντογιάκος που δίνει τις κατευθύνσεις για τις ενέργειες της αστυνομίας και σύντομα αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Το κύκλωμα, με διάφορα τεχνάσματα και πλαστά έγγραφα, κατοχύρωνε ακίνητα που ανήκαν σε ιδιώτες, σε τράπεζες και στο Δημόσιο, ενώ είχε ιδρύσει περίπου 200 ανώνυμες εταιρείες και Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, όπου «ξεπλενόταν» μαύρο χρήμα.

Η ελληνική αστυνομία διερευνούσε την υπόθεση τους 13 τελευταίους μήνες με αφορμή μηνύσεις από τις τράπεζες που έχαναν τα κατασχεμένα ακίνητα ωστόσο, τα μέλη του κυκλώματος κατάφερναν να πετυχαίνουν ευνοϊκή για αυτούς έκβαση των υποθέσεων στα δικαστήρια. Η δικογραφία έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, η οποία θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις των αρχών.
 
Η αξία των ακινήτων και οι διαφυγόντες φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Η Αστυνομία Κύπρου μέχρι σήμερα δεν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με τη διερεύνηση της υπόθεσης σε σχέση με το κύκλωμα, που δρούσε στην Ελλάδα και διακινούσε μαύρο χρήμα και το οποίο φέρεται να έχει και πλοκάμια στην Κύπρο.

Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «ενδεχομένως η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης να είχε κάποια ανάμειξη, λόγω αρμοδιότητας της, αφού φαίνεται ότι αφορά υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις».

  ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
http://anemo-milos.blogspot.com 

Φωτογραφίες από τη διαδρομή προς τη "Δρακόλιμνη" της Τύμφης.!!!!

Στο όρος Τύμφη υπάρχει η περίφημη Δρακόλιμνη, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 2050 μ. και  είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ορειβατικούς προορισμούς. 

 Απέχει  τέσσερις περίπου ώρες από το Μικρό Πάπιγκο και η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο με πεζοπορία. Η Δρακόλιμνη αυτή είναι γνωστή και για τους αλπικούς τρίτωνες που φιλοξενεί στα νερά της. Η ανάβαση στη Δρακόλιμνη είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τους λάτρεις της ορειβασίας και της φύσης γενικότερα. 
Δεν είναι βέβαια  δυνατό να περιγραφεί με λόγια η ομορφιά του τοπίου, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όσο και στον τελικό προορισμό. Μπορούμε όμως να σας μεταφέρουμε κάποιες από τις ομορφιές, μέσα από τις  φωτογραφίες που ακολουθούν.
Ανεβαίνοντας στη Δρακόλιμνη


Ορθοπλαγιές στην Τύμφη
Φθάνοντας στο ορειβατικό καταφύγιο Αστράκας
Το ορειβατικό καταφύγιο Αστράκας
Η Δρακόλιμνη της Τύμφης
Αλπικός τρίτωνας στη Δρακόλιμνη της Τύμφης
Αγριολούλουδα γύρω από τη Δρακόλιμνη
ΠΗΓΗ:     http://iliochori.blogspot.com/

Βρήκε ψημένο ποντίκι μέσα σε ψωμί..!!

Είχε βρει ψημένο ποντίκι μέσα σε συσκευασμένο ψωμί του τοστ. Προχώρησε σε αγωγή και δικαιώθηκε.

Ένας πατέρας δύο παιδιών στο Kidlington της Μ. Βρετανίας είδε ένα ποντίκι να έχει ψηθεί μαζί με το ψωμί του τοστ, που αγόρασε συσκευασμένο από σουπερμάρκετ, τη στιγμή που πήγε να φτιάξει σάντουιτς στα παιδιά του.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον ...Ιανουάριο του 2009. Ο πατέρας έβγαλε φωτογραφίες τις φέτες του ψωμιού με το ποντίκι και πήγε το δείγμα στην αστυνομία.
Πριν από μερικές ημέρες δικαιώθηκε από δικαστήριο της Οξφόρδης που υποχρέωσε την εταιρεία να πληρώσει το ποσό των 16.821,14 λιρών στον πατέρα και την οικογένειά του.  

  ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
http://anemo-milos.blogspot.com 

Εξωγήινοι κατάσκοποι..!!!!

Επτά πρώην αξιωματικοί των ΗΠΑ, αποκάλυψαν σε συνέντευξη τύπου, ότι εξωγήινοι συχνά παρακολουθούσαν αμερικανικές βάσεις με πυρηνικά. Εξιστόρησαν περιστατικά που συνέβησαν τις περασμένες δεκαετίες και υποστήριξαν ότι οι εξωγήινοι ήθελαν να στείλουν μήνυμα

Τα UFO είναι εδώ, μας βλέπουν, βρίσκονται πάνω από τις στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά των ΗΠΑ! Όπως μεταδίδει το CNN επτά πρώην αξιωματικοί της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας συγκεντρώθηκαν χθες στην Ουάσινγκτον για να μιλήσουν για όσα είχαν δει.
Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι έξι πρώην αξιωματικοί και ένας πρώην αποπεμφθείς αξιωματικός  εξήγησαν ότι συζήτησαν για πραγματικά περιστατικά τα οποία συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980.
Για παράδειγμα τρεις από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι είδαν ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO) να πετούν πάνω από πυρηνικά σιλό στη πολεμική  αεροπορική βάση της Μοντάνα τα 1967 όπου απενεργοποίησαν προσωρινά ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.
Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση UFO πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται σε βιβλία, ιστοσελίδες και σε δικές τους εμπειρίες ή σε μαρτυρίες υφισταμένων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Ένας από τους παρευρισκόμενους ήταν ο Ρόμπερτ Χάστινγκς ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ  δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.
"Πιστεύω πως όσοι βρεθήκαμε σήμερα εδώ  πιστεύουμε  το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου"  και πρόσθεσε " Ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα.
Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα της εμφάνισης UFO στην Μοντάνα τον Μάρτιο του 1967. Ανέφερε ότι ένας στρατιώτης είδε ένα   κόκκινο, λαμπερό αντικείμενο διαμέτρου περίπου 30 μέτρων να βρίσκεται  πάνω από την μπροστινή πύλη των εγκαταστάσεων.
Ο συνταξιούχος Συνταγματάρχης  Τσάρλς ΆΛΤ δλωσε στους δημοσιογράφους ότι είδε  UFO πάνω από το δάσος κοντά στο  Βασιλικό πολεμικό αεροπορικό σταθμό του Γούντμπριντζ στην ανατολική Αγγλία, τον Δεκέμβριο του 1980.

http://news247.gr/

Μην ψάχνετε για συνενόχους στο έγκλημά σας

Ο κ. Πάγκαλος για ακόμη μία φορά πρωτοτύπησε και είπε φωναχτά αυτό που σκέφτονται όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα ένσημο από την εργασία τους.

 
Έτσι, ενώπιον των μελών της κοινοβουλευτικής επιτροπής δημόσιας διοίκησης μας «διαφώτισε» για το «πού πήγαν τα λεφτά
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε, πού τα φάγατε τα λεφτά, είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», μας «αποκάλυψε» ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως.
Δηλαδή, συναυτουργός και συνυπεύθυνος άπας ο Ελληνικός λαός σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο.
Δηλαδή κ. Πάγκαλε, για να ανατρέξουμε στην ένδοξη παπανδρεϊκή εποχή, όλοι μαζί φάγαμε από την Αγορά – Μίζα του Αιώνα;
Όλοι μαζί φάγαμε στο Σκάνδαλο Κοσκωτά;
Όλοι μαζί φάγαμε από τα υπερκοστολογημένα, 5 και 6 φόρες, μεγάλα έργα που δόθηκαν με χαριστικές συμβάσεις στους φίλους σας διαπλεκόμενους εργολάβους;
Όλοι μαζί φάγαμε από τους εξοπλισμούς και τα όφσετς (για τους γνωρίζοντες);
Εμείς παραγγείλαμε τα F- 16 χωρίς ραντάρ, πληρώνοντάς τα μάλιστα πιο ακριβά από τις άλλες χώρες, για να κάνουμε νέα σύμβαση προμήθειας μετά;
Εμείς παραλάβαμε το υποβρύχιο που γέρνει;
Ή τα hovercrafts που δεν κάνουν για το Αιγαίο;
Ή τα Leopard χωρίς πυρομαχικά;
Όλοι μαζί φάγαμε στο Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου υπέρ των ολίγων – ληστεία που συντελέστηκε στην ελληνική ιστορία, όταν ο υπουργός της κυβερνήσεώς σας προεξοφλούσε ότι θα φτάσει τις 7.000 μονάδες, λίγες ημέρες πριν την ξέφρενη πτώση;
Όλοι μαζί φάγαμε από το πάρτυ που στήθηκε από τους διαπλεκόμενους με αφορμή την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων;
Ποιοι ωφελήθηκαν που οι Αγώνες μας στοίχησαν 3 και 4 φορές πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό;
Εμείς;
Μαζί πήραμε μίζες από τη Siemens;
Και από την κάθε Siemens που ήθελε να πάρει οιοδήποτε μεγάλο έργο τα τελευταία 30 χρόνια;
Μαζί φάγαμε από την χρόνια πρακτική να «επενδύονται» τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων σε απίθανα και επικίνδυνα χρηματοοικονομικά προϊόντα, επειδή η προμήθεια ήταν τεράστια;
Μαζί φάγαμε από τις ανταλλαγές δημοσίων εκτάσεων υπέρ της Μονής Βατοπεδίου και των επιτηδείων;
Ημών η ακίνητη περιουσία αυξάνεται γεωμετρικά κάθε χρόνο νόμιμα και ηθικά;
Εμείς αγοράζουμε σωρηδόν νεοκλασικά στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στη Μύκονο;
Εμείς έχουμε off shores για να κρύβουμε την πραγματική περιουσία;
Εμείς έχουμε λογαριασμούς στην Ελβετία ή σε φορολογικούς παραδείσους στην Καραϊβική;
Εμείς μεσολαβούμε για να γλυτώσουν οι ημέτεροι από την τσιμπίδα του ΣΔΟΕ;
Η ευθύνη μας όντως είναι τεράστια.
Γιατί πολλοί εξ ημών με ένα ξεροκόμματο νιώθαμε μέσα στα «κόλπα».
Γιατί σας ανεχτήκαμε και κάναμε τους μαλάκες με την ελπίδα να διορίσετε κανένα δικό μας άνθρωπο.
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού διακατέχεται από ένα μοναδικό στην υφήλιο ραγιαδισμό.
Και σταρχιδισμό για το κοινωνικό σύνολο.
Πράγματι ευθυνόμαστε…
Που σας ακούμε να λέτε τόσες ανοησίες…
Και σας ανεχόμαστε ακόμη…
Τα Σέβη μου.



 
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ
http://ed-mysterious.blogspot.com/

Κόβεται το κάπνισμα και μέσα στα ιδιωτικά αυτοκίνητα..!!

Στοπ στο κάπνισμα και μέσα στο αυτοκίνητο. Ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος δεν σκέφτεται να «χαλαρώσει» τα μέτρα για την απαγόρευση του καπνίσματος. 
Το αντίθετο μάλιστα. Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνει το μέτρο και στα ΙΧ αυτοκίνητα, όταν επιβαίνουν σε αυτά ανήλικοι. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος δεν έχει ακόμη εξευρεθεί, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε χθες σχετικά τους νομικούς συμβούλους του υπουργείου.

Σημειώνεται ότι εισηγήσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος και στα ΙΧ αυτοκίνητα είχε δεχθεί και η πρώην υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, οι οποίες αποσκοπούσαν στην προστασία των επιβατών και δη των παιδιών από το..............
παθητικό κάπνισμα και στην αύξηση των μέτρων οδικής ασφάλειας.


Η απαγόρευση του καπνίσματος στα ΙΧ, υπό προϋποθέσεις, ισχύει ήδη σε αρκετές χώρες. Ως παράδειγμα αναφέρεται η Αυστραλία, όπου το κάπνισμα σε ΙΧ αυτοκίνητο απαγορεύεται όταν μέσα σε αυτό βρίσκονται παιδιά κάτω των 16 ετών. Το ίδιο συμβαίνει στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κύπρο, στη Νότια Αφρική και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην Ταϊβάν απαγορεύεται το κάπνισμα στους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων και στην Ιταλία υπάρχουν «τσουχτερά» πρόστιμα για τους οδηγούς ΙΧ οι οποίοι καπνίζουν παρουσία παιδιών. Σοβαρές συζητήσεις για την εφαρμογή του μέτρου γίνονται αυτή την περίοδο και σε πολλές άλλες χώρες.

Κρίσιμη ψηφοφορία

Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των μεταφορέων. Θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με κάλπη και όχι δια βοής για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους, οι οποίοι ζήτησαν αναστολή της απεργίας για μία εβδομάδα και προειδοποιούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων ΔΧ, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν με μυστική ψηφοφορία για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Αυτή τη φορά, η ψηφοφορία δεν θα γίνει δια βοής, αλλά θα είναι μυστικής, καθώς θα στηθεί κάλπη. Έτσι, θα αποφευχθεί και το φαινόμενο των αποδοκιμασιών, προς όσους επιθυμούν τη λήξη της απεργίας.
Σε δύο συναντήσεις που πραγματοποίησαν χθες, οι πρόεδροι των εννέα Ομοσπονδιών Ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, δεν κατάφεραν να αποφασίσουν επί της πρότασης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, για αναστολή των κινητοποιήσεων προκειμένου να τροφοδοτηθεί η αγορά που ασφυκτιά.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου που συναντήθηκαν με τους μεταφορείς, άφησαν να εννοηθεί ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να υπερασπιστούν τις επιχειρήσεις τους.
"Θα προσφύγουμε δικαστικά κατά των μεταφορέων αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιώργος Κασσιμάτης.
"Υπάρχει νόμος και πρέπει να εφαρμοστεί" σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και κάλεσε τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας να εφαρμόσουν τους νόμους.
Χθες συζητήτηθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, η αίτηση των συνδικάτων χερσαίων μεταφορών της Αθήνας και της Μακεδονίας- Θράκης που ζητούν να ανασταλεί η επίταξη των φορτηγών και βυτιοφόρων.
Ο νομικός παραστάτης του Δημοσίου υποστήριξε ότι η επίταξη των φορτηγών αυτοκινήτων έγινε για λόγους δημοσίου συμφέροντος και υπεραμύνθηκε της συνταγματικότητας και της νομιμότητας της επίταξης. Αντίθετα, οι δικηγόροι των συνδικάτων τόνισαν ότι η επιστράτευση είναι αντισυνταγματική και παράνομη, καθώς πλέον των άλλων, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Αναμένεται η έκδοση της απόφασης.
Εξάλλου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσέφυγε επισήμως στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ζητώντας του να αναγνωρίσει ότι η Ελλάδα με την επιβολή περιορισμών στην έκδοση των αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων δημοσίας χρήσεως και των ιδιωτικών βυτιοφόρων, παραβιάζει το άρθρο 49 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αφορά στην ελευθερία εγκατάστασης των επιχειρήσεων

http://news247.gr

Παραλύει αύριο η Ευρώπη

Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία για τα μέτρα λιτότητας, που υιοθετούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, διοργανώνει αύριο, στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συνδικάτων (ΕTUC).  

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, 100.000 διαδηλωτές, εκπρόσωποι εργατικών συνδικάτων από όλη την Ευρώπη, αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους των Βρυξελλών, την ίδια στιγμή, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάζει τις προτάσεις της για τη νέα οικονομική διακυβέρνηση στην ΕΕ και την επιβολή κυρώσεων προς τις χώρες, οι οποίες δεν εφαρμόζουν τις συστάσεις των Βρυξελλών για δημοσιονομική εξυγίανση.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας, την ίδια ημέρα, θα υπάρξουν διαδηλώσεις στην Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Τσεχία, την Κύπρο, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και την Ιρλανδία. Στην Ισπανία θα πραγματοποιηθεί γενική απεργία.


Ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων (ETUC), Τζον Μονκς, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για τη χειρότερη οικονομική κρίση, που έχει γνωρίσει η Δυτική Ευρώπη μεταπολεμικά. Η εκστρατεία μας είναι ενάντια στα μέτρα λιτότητας και υπέρ της απασχόλησης και της ανάπτυξης. Το να προβαίνουμε σε σοβαρές περικοπές σε περιόδους ύφεσης, να προχωράμε σε μειώσεις προσωπικού, όταν η ανεργία είναι τόσο υψηλή, να μειώνουμε τα εργασιακά και τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δεν είναι η καλύτερη λύση».


Μετά τη διαδήλωση, μία αντιπροσωπεία της ΕΤUC θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ιβ Λετέρμ.


Στη διαδήλωση θα μετάσχουν περίπου 50 εργατικά συνδικάτα από όλη την Ευρώπη και από την Ελλάδα. 


http://www.zougla.gr 

Οι καπνιστές... ξανάρχονται..!!!



Λιγότερο από ένα μήνα μετά την ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και ήδη η κυβέρνηση έχει αρχίσει να εξετάζει την άρση της... καπνοαπαγόρευσης!

Οι αντιδράσεις που επέβαλε το μέτρο της ολικής απαγόρευσης του καπνίσματος που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου δεν έχουν κοπάσει και η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει αρχίσει να σταθμίζει τα δεδομένα. Και δεν αποκλείεται να...


βάλει νερό στο κρασί της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Veto,
από την ημέρα που την ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος έχουν ξεκινήσει διαδοχικές συσκέψεις με παράγοντες της αγοράς. Οι οποίοι έχουν διαπιστώσει πρόβλημα στη λειτουργία της αγοράς και κυρίως των εστιατορίων και των νυχτερινών κέντρων που πλήττονται ιδιαίτερα από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων φοβούνται ιδιαίτερα το χειμώνα, όταν οι καπνιστές δε θα έχουν πια την επιλογή να καθίσουν έξω για να μπορούν να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους. Βέβαια, από τις πρώτες μέρες απαγόρευσης του καπνίσματος προκύπτει ότι το μέτρο απλά δεν εφαρμόζεται σε πολλά μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο!


Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας
έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 4.000 ελέγχους, καταγράφοντας παραβάσεις σε ποσοστό 80%! Μοιραία, η κυβέρνηση αναζητά τη χρυσή τομή για να μειώσει το κόστος του μέτρου και να βοηθήσει την αγορά, αλλά συγχρόνως και να μην καταργήσει εντελώς την αντικαπνιστική λογική, που άλλωστε είναι και οδηγία της Ε.Ε.

Οπότε, όμως όλα δείχνουν, οδηγούμαστε στη δημιουργία καταστημάτων για καπνίζοντας ή μη, με προειδοποιητικές πινακίδες
σε εμφανή σημεία για το αν επιτρέπεται ή όχι το κάπνισμα. 

TRELOKOUNELI 
http://100greekblogs.blogspot.com/

Πειραιάς: Ύποπτα κοντέινερ κινητοποιούν τις αρχές;;;

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη στον Πειραιά καθώς άνδρες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της ΕΥΠ ακινητοποίησαν πλοίο μετά από πληροφορία ότι μεταφέρει πέντε κοντέινερ που περιέχουν πυραυλικά συστήματα.

Η ανησυχία των αρχών είναι διάχυτη, καθώς το πλοίο έχει αποπλεύσει από τη Βόρεια Κορέα και έχει τελικό προορισμό τη Συρία.

Τα κοντέινερ είναι σφραγισμένα και θα απαιτηθεί η συνδρομή ειδικού συνεργείου για τη διάνοιξη τους. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα καθυστερήσει η απάντηση που αναζητούν με απόλυτη βεβαιότητα οι διωκτικές αρχές. Το φορτίο έχει δεσμευτεί και ο χώρος έχει αποκλειστεί.

Όμως ο βασικός λόγος για την αναστάτωση που αυτήν τη στιγμή έχει προκληθεί στο λιμάνι, είναι πως οι Ελληνικές αρχές έλαβαν αυτήν την σημαντική πληροφορία από ξένη αξιόπιστη μυστική υπηρεσία.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

 

http://www.arxaiaithomi.gr/?p=23584

Τάφος χρυσωρυχείο στη Κρήτη !!!

Περισσότερα από 3.000 φύλλα χρυσού και την πρώτη απεικόνιση της µέλισσας ως θεάς έκρυβε µοναδικός διπλός τάφος ηλικίας 2.700 ετών στην αρχαία Ελεύθερνα
Ουδείς µπορούσε να φανταστεί τι κρυβόταν κάτω από ένα απλό ανάληµµα στην καρδιά της αρχαίας Ελεύθερνας, στην Κρήτη, λίγα µόλις µέτρα µακριά από τον περίφηµο τάφο των πολεµιστών.  


Το έµπειρο µάτι των αρχαιολόγων όµως διαπίστωσε πως σε ένα σηµείο του αναλήµµατος οι πέτρες κατέληγαν στο ίδιο όριο. Χρειάστηκε να ξεπεράσουν όλα τα εµπόδια που οι αρχαίοι Κρήτες είχαν βάλει στους τυµβωρύχους – να σκάψουν σε βάθος και να σηκώσουν µια πλάκα βάρους 700 κιλών – για να βρεθούν σε µια εντυπωσιακή ανακάλυψη: έναν διπλό τάφο γεµάτο χρυσό, λεπτεπίλεπτα αγγεία και τη µοναδική απεικόνιση που έχει βρεθεί ώς σήµερα της µέλισσας ως θεάς.

«Είναι µια µοναδική ανακάλυψη» λέει στα «ΝΕΑ» ο διευθυντής της ανασκαφής, καθηγητής Νίκος Σταµπολίδης, που έχει φέρει στο φως µία από τις σηµαντικότερες αρχαίες πόλεις της........

Κρήτης, λόγω της κοµβικής της θέσης µεταξύ Κνωσού και Κυδωνίας. «Πρόκειται για έναν τάφο φοβερά περίεργο στην κατασκευή. Οταν διαπιστώσαµε πως οι πέτρες στον τοίχο είχαν την ίδια κόψη και τις αφαιρέσαµε, θα περίµενε κάποιος στο άνοιγµα που δηµιουργήθηκε να βρούµε τον τάφο. Σκάβαµε, σκάβαµε και τάφο δεν βρίσκαµε.

Εµείς όµως επιµείναµε µέχρι που 60 εκ. χαµηλότερα φθάσαµε σε µια πλάκα 1,15 x 1 µ. και πλάτους 20 εκ.».


Η εικόνα που αντίκρυσαν οι αρχαιολόγοι ήταν εντυπωσιακή. Ενα πιθάρι µήκους 2 µ. και διαµέτρου 1,20 µ. λειτουργούσε ως θόλος του τάφου, αφήνοντας χώρο ικανό για να εργάζονται δύο άνθρωποι.


Το χώµα επί 2.700 χρόνια κάτω από τον θόλο ήταν ανέγγιχτο. Και µόλις οι αρχαιολόγοι σκούπισαν, «σαν πυγολαµπίδες είδαµε σε όλη την επιφάνεια µικρά αποτµήµατα χρυσού, από 0,5 έως 2,5 εκατ.» λέει ο Νίκος Σταµπολίδης. «Οταν τελειώσαµε, είχαµε βρει 3.000 κοµµάτια που έχουν αποτυπωµένα τετράγωνα, κύκλους... Καθώς δε ήταν διάσπαρτα παντού εικάζουµε ότι δεν ήταν ραµµένα πάνω σε ένα ρούχο, αλλά σε ένα σάβανο που κάλυπτε τη σορό από το κεφάλι ως τα πόδια».


Από τις ίνες δε φαίνεται πως το σάβανο ήταν φτιαγµένο από µαλλί ή λινάρι.


Ποιος ήταν θαµµένος σε αυτόν τον µοναδικό τάφο; Μια γυναίκα αριστοκρατικής καταγωγής αν κρίνει κάποιος όχι µόνο από το πλούσιο σάβανο αλλά και από τα µικρά λεπτεπίλεπτα αγγεία από φαγεντιανή, της οποίας η ηλικία προσδιορίζεται χωρίς να έχει γίνει ακόµη ανθρωπολογική µελέτη µεταξύ 22 και 25 ετών. Μυστήριο ωστόσο αποτελεί ο ρόλος του δεύτερου ατόµου που ήταν θαµµένο µαζί της, καθώς πρόκειται για άνδρα, του οποίου η ηλικία δεν έχει προσδιοριστεί και στον οποίο φαίνεται πως ανήκουν η πόρπη και η σιδερένια αιχµή που εντοπίστηκαν.


«Περιµένουµε να δούµε αν είναι κάτω από 18 ετών, οπότε και δικαιολογείται η ταφή του. Διότι µόνο οι γέροι και οι δούλοι δεν καίγονταν. Οι σοροί των πολεµιστών είναι όλοι καµένοι» αναφέρει ο κ. Σταµπολίδης. 


http://kafeneio-gr.blogspot.com/ 

Προκάλεσε τον Beckham να... κατεβάσει το παντελόνι του στο γήπεδο!!!

Η κόντρα του David Beckham με την ιερόδουλη που υποστηρίζει ότι έκανε τρίο μαζί του δεν έχει τελειωμό.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η “Sun” κάνει λόγο για πρόκληση από την πλευρά της Irma Nici στον David Beckhan να... κατεβάσει το παντελόνι του στο γήπεδο, για να αποδείξει ότι είναι αθώος, καθώς όπως υποστηρίζει γνωρίζει χαρακτηριστικές... προσωπικές λεπτομέρειες. Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Άγγλου άσσου υποστηρίζουν ότι είναι...
...μια απεγνωσμένη ψεύτρα, ενώ ήδη ο David Beckham έχει καταθέσει αγωγή ύψους 16 εκατ. λιρών τόσο στο περιοδικό που δημοσίευσε το θέμα, όο και στην ίδια. Ο μάνατζερ της Irma Nici υποστηρίζει πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα και πως κάθε δικηγόρος που θα τη φέρει ενόψει του δικαστηρίου, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάθε νομική επίπτωση, καθώς θα χάσει.


gossip-tv 
http://tacoalatipota.blogspot.com/