'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ενέδρα με... σφαίρες !!!!

Φορτηγά που μετέφεραν προϊόντα στην Αθήνα δέχθηκαν πυροβολισμούς. Δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αυλώνα. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών

Προβληματισμό για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, προκαλεί το απίστευτο περιστατικό της επίθεσης με σφαίρες εναντίον φορτηγών που πραγματοποιούσαν μεταφορές.

Μια αυτοκινητοπομπή με 25 φορτηγά που μετέφεραν προϊόντα στην Αθήνα, συνοδεία περιπολικών, ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι.

Δύο από τα φορτηγά έμειναν πίσω και ξαφνικά οι οδηγοί ειδοποίησαν ότι άκουσαν κρότο. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν φθορές στον προφυλακτήρα και στο ψυγείο των δύο οχημάτων.

Στο σημείο στάλθηκε κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι οι φθορές οφείλονται σε πυροβολισμούς.
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα εξαπέλυσαν την επίθεση από τον παράδρομο της εθνικής οδού, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου