'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις...!

Με ευρεία πλειοψηφία 74 «ναι», 6 «όχι» και μίας άκυρης ψήφου η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Οδηγών Ελλάδας αποφάσισε αργά το βράδυ της Τρίτης τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, αντιδρώντας στο νέο νόμο του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τις εμπορευματικές μεταφορές και το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Η απόφαση των επαγγελματιών του κλάδου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του συνδικαλιστών, Γιώργο Τζωρτζάτο και έγινε δεκτή μέσα σε πλήθος χειροκροτημάτων.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «πλέον το συντονισμό των κινητοποιήσεων αναλαμβάνει η Επιτροπή Αγώνα», ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις εργασίες τους ορισμένα βυτιοφόρα, με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπερχείλισης βοθρολυμάτων σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου.


«Για μία ακόμη φορά ζητώ δικαιοσύνη», δήλωσε - μεταξύ άλλων - ο κ. Τζωρτζάτος.


Από νωρίς το απόγευμα είχαν εκφραστεί οι πρώτες εκτιμήσεις από συνδικαλιστές για συνέχιση του αγώνα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Γερανοφόρων, Βασίλης Σαχινίδης, μιλώντας με συναδέλφους του είχε σχολιάσει ότι «με το νόμο αυτό έχουμε χάσει τα πάντα».


Νωρίτερα, εξάλλου, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, είχε αποφύγει να λάβει θέση ως προς τη στάση που θα τηρούσαν οι επαγγελματίες του κλάδου,  απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση η όποια απόφαση να γίνει απόλυτα σεβαστή από όλες τις πλευρές.




Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε με κάλπη και όχι διά βοής, όπως συνέβη την τελευταία φορά, οπότε πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση. 


http://www.zougla.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου