'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

O Λάκης Λαζόπουλος στο Hollywood!!!!

O Λάκης Λαζόπουλος στο Hollywood.  

Μετά τον «Ζορμπά», η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο σε ρόλο- κλειδί στην εξέλιξη της πλοκής, θα ταξιδέψει για τη Μέκκα του κινηματογράφου.

Έπαθε… σoκ, όταν έσπασε ο κινητήρας της Ferrari Enzo!!!!

Ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari ENZO από τις Η.Π.Α. τα.... είδε όλα, όταν βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε μία πίστα, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου του.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ΕΝΖΟ είναι η ταχύτερη Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ και λογικό ήταν ο τυχερός ιδιοκτήτης της να θέλει να δει ποια είναι τα όριά της.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στη zougla.gr...


VETO



ΒΡΑΔΥΝΗ

Είσαι στα 40; Αλλάξτε συνήθειες για πολλά και καλά χρόνια!!!!

Μικρές βελτιώσεις στην καθηµερινότητα ενός µεσήλικου µπορεί να εξασφαλίσουν περισσότερα χρόνια ζωής και µε καλύτερη ποιότητα.

«Αν στα 45 σας αρχίσετε να περπατάτε καθηµερινά, µπορεί να καθυστερήσετε τα προβλήµατα κινητικότητας µέχρι τα 90 σας.

Τούρτες για... διαζύγια..!!!

Αφού υπάρχουν γαμήλιες τούρτες, γιατί να μην υπάρχουν και τούρτες διαζυγίων;
 
Αυτό σκέφτηκε η Αγγλίδα ζαχαροπλάστης Fay Millar όταν ξεκίνησε να δημιουργεί τις πρωτότυπες αυτές τούρτες. 
 
Τώρα έχει γίνει γνωστή για αυτές και κάθε μία κοστίζει από 100 μέχρι και 2.000 ευρώ.
 
 
 

Τρία ακριβά αυτοκίνητα πουλήθηκαν τον Οκτώβριο!!!

Σ
το 57.8% έφτασε η πτώση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το μήνα Οκτώβριο με τις συνολικές ταξινομήσεις να φτάνουν τις 7.807 έναντι 18.493 τον αντίστοιχο περσινό μήνα.  

Όπως όμως φαίνεται από τις πωλήσεις, το αγοραστικό κοινό έχει στραφεί σε αυτοκίνητα μικρού κυβισμού και μάρκες που είναι πιο προσιτές. 

Τεράστια η κοινωνική προσφορά του Παπανδρέου στις μεγάλες πόλεις: Έκλεισε τα μαγαζιά και έτσι ...βρίσκουν να κοιμούνται οι άστεγοι που δημιούργησε. Bravo-GIORGOS!!!!

Είπα να ξεκινήσω πολύ νωρίς για την βόλτα μου για να πιάσω την Αθήνα στον ύπνο.
 
Τα μαγαζιά με ενοικιαστήρια σώζουν τους άστεγους.
Κοιμούνται ανέμελα μπροστά στα σφραγιστά ρολά.


Οι περισσότερο προνοητικοί έχουν υιοθετίσει και ένα κοπρίτη από τους πολλούς του Ιστορικού Κέντρου που χρησιμεύει και για ζεστασιά και για σεκιουριτάς.


Περνάω δίπλα τους.

Καμμία αντίδραση ...τα έχουν δεί όλα οπότε από πού να πρωτοφυλαχθούν.

Πίσω από την Καπνικαρέα κάποιος σηκώνεται από τα σκεπάσματα και νίβεται από το μπουκάλι νερό που έχει δίπλα του. Η ημέρα αρχίζει....


Η εξερεύνηση κάδων και δοχείων απορριμάτων κοντά σε χώρους εστίασης θεωρούνται προνομιούχοι.
Πρέπει να προλάβει .....



http://pisostapalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_3921.html
http://greekpanorama.blogspot.com/2010/11/bravo-giorgos_06.html

Οδηγίες για ψηφοφόρους!!!

Μία μέρα πριν οι Έλληνες προσέλθουν στις κάλπες το NEWS 247 σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρει ο ενημερωμένος ψηφοφόρος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Οι ώρες, τα απαραίτητα έγγραφα και η διαδικασία.

Οι ανήσυχοι Αθηναίοι

Εντοπίζουν μελανά σημεία της Αθήνας και επεμβαίνουν.  

Καθαρίζουν, βάφουν, φυτεύουν, ομορφαίνουν την πόλη. Στόχος τους είναι ο συντονισμός δραστηριοτήτων που θα επιτρέψει ένα ουσιαστικό αισθητικό και

Απίθανες αγγελίες λόγω κρίσης!!!!

Τις πιο απίθανες αγγελίες βρίσκει πλέον κανείς στις εφημερίδες, καθώς η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες σε αρκετές οικογένειες. 

Έτσι, δεν είναι πλέον σπάνιο να βλέπει κανείς αγγελίες από ανθρώπους που δηλώνουν ότι πωλούν μικρά υπάρχοντά τους σε τιμές ευκαιρίας προκειμένου να

Ελλάς: "ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ"...

Πάει "φουλ" για εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο η κυβέρνηση Παπανδρέου βάσει των αντιλήψεων της περί "ταχείας επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών"
δηλαδή των διεκδικήσεων της Τουρκίας - και μόνο ένα ισχυρό πανεθνικό μέτωπο που θα απορρίψει τους κυβερνητικούς υποψηφίους στις εκλογές του Νοεμβρίου, μπορεί να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη.

Καραμανλής: "Εγώ δεν ξεπούλησα την πατρίδα μου".!!!

Μεγάλη αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή MEGAΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος.
 
Συγκεκριμένα, ο πιο πάνω δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο κ. Καραμανλής στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με το προεδρείο της ΕΣΕΕ, αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα και μεταξύ

Προφυλακίστηκε ο νεαρός που έσκισε την τσέπη ηλικιωμένου

Ούτε ένα 24ωρο δεν έμεινε ελεύθερος ο 18χρονος που, με την βοήθεια μιας 14χρονης συνεργού του, λήστεψε στο κέντρο του...

Πύργου Ηλείας έναν ηλικιωμένο σκίζοντάς του το… παντελόνι για να αρπάξει τα χρήματα που είχε πάνω του! 

Αλλαγή τακτικής δείχνει το σημερινό τουρκικό "πακέτο" υπερπτήσεων - Πρώτη φορά μετά τον Κ.Ηλιάκη...



«Άλλα κόλπα» άρχισαν από σήμερα οι Τούρκοι στο Αιγαίο. 

Δεν είναι απλώς το γεγονός ότι έστειλαν για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια 
φωτοαναγνωριστικά RF-4Ε στο Αιγαίο και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια επάνω από ελληνικά νησιά, είναι το αντικειμενικό γεγονός αυτής της ενέργειας: Κατά τα ΝΑΤΟϊκά, αλλά και διεθνή δεδομένα αεροπορικής

Αγκομαχούσε ο Πάγκαλος να ανέβει τα σκαλιά!!!

Θ
α πρέπει να προσέξει με τα κιλά του ο Θεόδωρος Πάγκαλος! 

Καθ' ότι και στην Πάτρα... αγκομαχούσε μέχρι να ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου! Είχε μάλιστα πιαστεί από τον «σιδηρόδρομο» που πρόσφατα κατασκευάστηκε για να κινείται πάνω του το ειδικό κάθισμα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ανέβαινε τις σκάλες... βήμα - βήμα! 

Μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το καρεκλάκι; Αλλά και πάλι υπήρξε ο προβληματισμός αν θα τον άντεχε! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και καινούργιο! 

dete.gr

ΠΑΤΡΑ: Τους την πέφτουν... και στα super market!!!

Σ
το απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση έξω από σούπερ μάρκετ της Πάτρας, όπου όσοι βγαίνουν φορτωμένοι με ψώνια βρίσκονται στο στενό κλοιό μεταναστών, Ρομά ακόμη και μικρών παιδιών που ζητιανεύουν.

Οι πιέσεις που ασκούν είναι ασφυκτικές, είτε για λεφτά είτε για τρόφιμα, και πολλοί φτάνουν μέχρι τα αυτοκίνητα όπου «πρεσάρουν» τον κόσμο ακόμη και την ώρα που βάζει τα ψώνια του από το καρότσι στο πορτ μπαγκάζ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!!!!

Τεταρτη 10:00 το πρωι, λαμβανω ενα τηλεφωνημα απο μια φιλη και συναγωνιστρια λεγοντας μου οτι βρισκεται στα διοδια της κορινθου, δεν της επιτρεπουν να διελθει επι 10 λεπτα και οτι εχουν καλεσει την αστυνομια και υποχρεουται να κανει δεξια να περιμενει την αφιξη της.
Φτάνοντας στα διοδια και φυσικα μετα απο δικη μου αρνηση πληρωμης ειχα ακριβως την ιδια αντιμετωπιση απο την ιδια προισταμενη που ειχε βαρδια στα διοδια.

Αρνούνται να ψηφίσουν οι κάτοικοι της Γαύδου!!!!

Η επιτροπή της γενικής συνέλευσης των κατοίκων της Γαύδου ανακοίνωσε πως οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού ζητούν να αλλάξουν οι όροι του διαγωνισμού για την ακτοπλοϊκή με την Κρήτη, και ότι είναι αποφασισμένοι να μην συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής.

Σύμφωνα με την απόφαση, αν δεν αλλάξει η προκήρυξη, οι κάτοικοι θα αποκλείσουν επ' αόριστο το λιμάνι της Γαύδου.

Στους εκλογικούς καταλόγους του ακριτικού νησιού είναι εγγεγραμμένοι 156 κάτοικοι, οι οποίοι θα ασκήσουν κανονικά το δικαίωμα τους μόνο στις δημοτικές εκλογές


/www.mediasoup.gr
http://www.seleo.gr

Economist: Οι πρόωρες εκλογές θα φέρουν πιο κοντά την πτώχευση

Σε περίπτωση προκήρυξης πρόωρων εκλογών, το ενδεχόμενο αποφυγής χρεοκοπίας θα είναι πιο δύσκολο από ποτέ επισημαίνεται σε δημοσίευμα του "The Economist". 

Μία κυβέρνηση συνεργασίας, σε περίπτωση που διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, θα είναι δυσκίνητη, κάτι

Ερημώνει το κέντρο της Αθήνας

Μετά τα καταστήματα και ξενοδοχεία κλείνουν τις πόρτες τους αδυνατώντας να αντέξουν την οικονομική κρίση, αλλά και την εγκληματικότητα που απομακρύνει τους τουρίστες.

Ήδη δύο έβαλαν λουκέτο. Μέτρα ζητούν οι ξενοδόχοι που προβλέπουν επιδείνωση της κατάστασης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE!!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 

ΣΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:


LINK-1         LINK-2


                                                            LINK-3

alfanea

Στα χέρια της Αστυνομίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Παραδόθηκε μετά από 10 ημέρες, ο 64χρονος...

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, αλλά και όλης της Ελλάδας, όταν έλουσε με βενζίνη την 42χρονη φίλη του και της έβαλε φωτιά.

Το περιστατικό συνέβη σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης απόγευμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Θα ξεπεράσει το Ρίο!!!!

Ένας Πολωνός ιερέας είναι στα πρόθυρα της υλοποίησης του ονείρου του,  την ανέγερση του μεγαλύτερου αγάλματος  στον κόσμο του Ιησού Χριστού σε μια μικρή πόλη στη δυτική Πολωνία.
 
Το εν λόγω άγαλμα θα είναι μεγαλύτερο και από αυτό του Χριστού Λυτρωτή  στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το άγαλμα έχει ύψος 33 μέτρα και θα ζυγίζει 440 τόνους. 

Τους έπιασαν αδιάβαστους!!!!

Συνελήφθησαν έπειτα από άμεσες προανακριτικές ενέργειες και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τρία άτομα, ηλικίας 27 (ομογενής),18 (ομογενής) και 24 (ημεδαπός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Συμμορίας», «Ληστείας κατά Συναυτουργία», «Ψευδορκίας» και «Άσκοπης κινητοποίησης της Αρχής».  

Πήγε για ποτό και βρέθηκε στο νοσοκομείο με μια σφαίρα!!

Στην Πλατεία Τερψιθέας Θεσ-νίκης, (2) δράστες εκ των οποίων (1) ημεδαπός και (1) αλλοδαπός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πυροβόλησαν εντός καταστήματος καφέ – μπαρ, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ημεδαπού θαμώνα στο πόδι. 

Δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Χαλάστρας Θεσ-νίκης. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. 

Εντός του ανωτέρω καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου.

http://crimesonair.blogspot.com/

Αμόκ με τρεις τραυματίες

Την παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας αλλά και των διευθυντών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκάλεσε ένας ομογενής από την Ρωσία, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε τους γείτονές του.

Ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο ήταν αρκετός για να ακολουθήσει ένα αιματηρό επεισόδιο.

Έβαλαν βόμβες μέσα σε...2 μπουλντόγκ!!!

Αποκάλυψη που την κρατούσαν μυστική για 2 χρόνια!
Η Αλκάιντα προσπάθησε να ανατινάξει αμερικανικό εμπορευματικό αεροσκάφος με σκυλιά-βόμβες.

Η φρικιαστική αυτή...
... αποκάλυψη,που την κρατούσαν μυστική για 2 ολόκληρα χρόνια,έγινε στη Γαλλία και αναγράφεται σήμερα στον βρετανικό τύπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 2 άτυχα μπουλντόγκ βρέθηκαν ''παραγεμισμένα'' με εκρηκτικούς μηχανισμούς από αμερικανούς στρατιωτικούς στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Δυστυχώς για τους τρομοκράτες τα 2 σκυλιά δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο,διότι νωρίτερα ξεψύχησαν από τις φονικές ουσίες που είχαν στα σώματα τους.



newsit

Δολοφονική επίθεση σε δημοσιογράφο

Γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος, ο Όλεγκ Κασίν από την εφημερίδα Kommersant, νοσηλεύεται σε κώμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση έξω από το διαμέρισμά του στη Μόσχα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κλινικής, όπου νοσηλεύεται. Οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και στα δύο πόδια, σπασμένη γνάθο και ρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εφημερίδας η επίθεση σχετίζεται με τη δουλειά του Κασίν, ο οποίος κάλυπτε τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέταξε τον γενικό εισαγγελέα και τον υπουργό Εσωτερικών να «εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση», ενώ η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, υπενθυμίζει ότι από το 2009 εκκρεμούν 19 ανεξιχνίαστες δολοφονίες στη Ρωσία.

star.gr

Ανήλικος κατήγγειλε ξυλοδαρμό από αστυνομικούς!!!!

Έρευνα σε βάρος αστυνομικών διέταξε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, μετά την καταγγελία ενός 16χρονου μαθητή νυχτερινού σχολείου ότι τον ξυλοκόπησαν. 

Ο ανήλικος είχε συλληφθεί μετά από...
... καταδίωξη της μηχανής που οδηγούσε, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει

Σήμερα θα βαπτιζόταν και πέθανε... !

ΣΟΚ στην κοινωνία της Ρόδου από τον άδικο χαμό 3χρονου παιδιού από την Ανάληψη που σήμερα θα γινόταν η βάπτισή του!

Το παιδί βρέθηκε...


το πρωί νεκρό από πνιγμό που προήλθε από αναρρόφηση. Έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αρχές.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_8681.html

Καταζητείται η ερωμένη του άνδρα μου! Αμοιβή!!!

Αγγελία σε εφημερίδα έστειλε μια  ζηλιάρα σύζυγος από την  Κίνα  προσφέροντας  αμοιβή 1.200 δολάρια  σε όποιον τη βοηθούσε να βρει την ερωμένη του συζύγου της.

Η γυναίκα ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της όταν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρήκε στην τσέπη του ένα ραβασάκι.  «Αγάπη μου, σήμερα είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων. Έχω ένα πολύτιμο δώρο για σένα», έγραφε το μήνυμα.

Η σύζυγος πείστηκε για τα καμώματα του συντρόφου της όταν εκείνος άρχισε να επιστρέφει σπίτι, αργά τα βράδια.  Όπως είπε η ίδια δεν επιθυμεί  να αποκαλύψει το όνομά της γιατί δεν θέλει να τσακωθεί με τον άντρα της  για την ερωμένη του.

«Δεν θέλω να διαλύσω την οικογένεια μου. Ελπίζω να εντοπίσω  την αντίζηλο  και να την πείσω να αφήσει ήσυχο τον άνδρα μου», δήλωσε στην εφημερίδα Τσάινα Ντέιλι.

star.gr
madata.gr

Το όνειρο του κατασκόπου!!!

Πόσο αθώο μπορεί να είναι ένα μπλουζάκι που απεικονίζει έναν κατάσκοπο που κρατά κάμερα;

Καθόλου αν η κάμερα είναι πραγματική και καταγράφει τα πάντα! Δείτε το βίντεο για το νέο γκάτζετ κατασκοπείας (Vid)


Αυτό θα μπορούσε να είναι το ιδανικό δώρο για έναν paparazzi ή για κάποιον που θέλει να πιάνει τον κόσμο στα πράσα. Πρόκειται για ένα t-shirt από το ThinkGeek, η στάμπα του οποίου απεικονίζει έναν κατάσκοπο με μια κάμερα.

Το εξωφρενικό είναι ότι αυτή η κάμερα είναι πραγματική! Μπορείτε να δείτε το παρακάτω διαφωτιστικό video για το σατανικό αυτό προϊόν:
Στο πακέτο περιλαμβάνεται ειδικό τηλεχειριστήριο για τη λήψη των φωτογραφιών σε ποιότητα 640 x 480, με το μπλουζάκι να δονείται κάθε φορά που γίνεται επιτυχημένη λήψη.

Η κάμερα λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AAA και το μπλουζάκι στοιχίζει $40!


(Πηγή: Techgear.gr)
news247.gr

Υπερηχητικό αεροπλάνο από τη NASA!!!

Πέντε εκατομμύρια δολάρια το χρόνο υπολογίζει να ξοδεύει η NASA επί τρία χρόνια, για να κατασκεύασει ένα υπερηχητικό αεροπλάνο που θα πετά πέντε φορές πιο γρήγορα από την ταχύτητα του ήχου. 

Σε περίπτωση που το αεροπλάνο αυτό ξεκίνησει εμπορικές πτήσεις, θα μπορεί να κάνει τη διαδρομή Νέα Υόκη – Σίδνεϊ σε μόλις δυομιση ώρες!

Πάντως ο αρχικός του στόχος είναι να μπορεί να πετάξει στο διάστημα – και κυρίως στον Άρη – χωρίς να χρησιμοποιούνται πύραυλοι.

Το αεροπλάνο αυτό θα χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο μηχανής με τα εμπορικά αεροπλάνα.

Αν και υπερηχητικές πτήσεις έχουν γίνει στο παρελθόν, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που θα γίνονται με "φυσιολογικό" αεροπλάνο.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχουν να επιλύσουν οι τεχνικοί της NASA είναι η υπερθέρμανση στην οποία θα υπόκειται το αεροπλάνο.

Θα χρειάζεται δηλαδή να κατασκευάζονται συνεχώς νέα υλικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες. 


http://cosmo.gr/Space/USA/296077.html

Εξουδετέρωσε ένοπλο και βρέθηκε κρατούμενος!!!

Α
προσδόκητη εξέλιξη είχε η παρέμβαση ενός νεαρού που αφόπλισε έναν ένοπλο αλλοδαπό ο οποίος πυροβολούσε μεθυσμένος στον αέρα μέσα σε ένα καφενείο στην Κομοτηνή! 

Ο ένοπλος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και ο 21χρονος που τον εξουδετέρωσε κατέληξε στα... κρατητήρια! 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σε κατάσταση συναγερμού λόγω "πακέτων" και εκλογών!!!

Σ
ε κατάσταση συναγερμού για όλο το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία καθώς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε συνδυασμό με το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων των προηγούμενων ημερών δημιουργούν ένα εφιαλτικό κοκτέιλ. 

«Το ενδεχόμενο να υπάρξει οποιαδήποτε χτύπημα παραμένει ανοικτό.

Παραπλάνησε τον κόσμο η ΝΑΣΑ;;;;!!!!

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι ένας συνεχής διάλογος που γίνεται στο blog με αναγνώστες για την αξιοπιστία της NASA και γενικά του επιστημονικού κατεστημένου.

Μας έχουν θέσει πολλές φορές το ερώτημα 'πήγαμε πραγματικά στη Σελήνη;'


Η έρευνα που κάναμε μέσω του διαδικτύου μας αποκαλύπτει και αυτή είναι η γνώμη του blog οτι στη Σελήνη πήγαμε. Τα στοιχεία όμως που μας έδωσε η NASA είναι πλήρως παραποιημένα και σε αυτό δεν χωράει καμιά αμφιβολία.

Ξύλο σε προεκλογικό πάρτι!!!

Αιθέριες υπάρξεις υποδέχονταν τους καλεσμένους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία.  

Το πάρτι είχε οργανωθεί αποκλειστικά για τους άνδρες φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που όμως δεν άργησε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου στην περιοχή.

Ενώ στην αρχή οι χορεύτριες υποδέχονταν απλά τους καλεσμένους, στη συνέχεια οι εκπλήξεις ερχόταν η μία μετά την άλλη. Μόλις ο υποψήφιος τελείωσε τον προεκλογικό του λόγο, ακολούθησε το σόου που τους είχε υποσχεθεί για να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.

Ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν οι αλλοδαπές καλλονές που τους υποδέχτηκαν στην αρχή, οι οποίες ξαφνικά άρχισαν να πετούν το ένα μετά το άλλο τα λίγα ρούχα που φορούσαν αρχίζοντας να λικνίζονται στους ήχους της σάμπας. Το ποτό και ο χορός έφερε το κέφι ώσπου οι καλεσμένοι με τις νεαρές κοπέλες έγιναν ένα.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν δύο από τις κοπέλες ανέβηκαν σε μία μικρή σκηνή και άρχισαν να κάνουν στριπτίζ. Στη συνέχεια της νύχτας στο χώρο εισέβαλλαν δύο από τις συζύγους των καλεσμένων, οι οποίες αφού είδαν το θέαμα αντέδρασαν ως... ταύροι σε υαλοπωλείο.

Οι θερμόαιμες σύζυγοι σχεδόν τα έσπασαν όλα, ενώ μάταια οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να τις σταματήσουν. Τα πρώτα θύματα της νύχτας ήταν δύο από τις χορεύτριες που για κακή τους τύχη βρίσκονταν στην αγκαλιά καλεσμένων.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία, με την επέμβαση της οποίας έληξε ο καυγάς. 

http://www.newsbomb.gr

Θρίλερ με εξαφάνιση γνωστού δημοσιογράφου!!!

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε το σκάφος του γνωστού δημοσιογράφου που αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.

Ο αθλητικογράφος είχε ξεκινήσει από τη Σέριφο με το 7μετρο σκάφος του και αναμενόταν από την οικογένειά του να επιστρέψει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Τα ίχνη του όμως από εκείνη την ημέρα έχουν χαθεί! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb, πριν από λίγη ώρα βρέθηκε αναποδογυρισμένο έξω από τη Φαλκονέρα το σκάφος του, χωρίς δυστυχώς κανένα ίχνος ζωής από τον ίδιο!

Όπως έγινε γνωστό ο αθλητικογράφος, επέβαινε μόνος του στο σκάφος, γεγονός που κάνει τους δικούς του ανθρώπους να ανησυχούν ότι αν του συνέβη κάτι κατά τη διαδρομή, ίσως δε πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια! Οι έρευνες συνεχίζονται με την ελπίδα να βρεθεί σύντομα ζωντανός!

http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/thriler-me-eksafanisi-gnostou-dimosiografou

Ένας 4χρονος φοβάται το φαγητό – Δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του !!!

Συγκίνηση προκαλεί η περίπτωση ενός τετράχρονου με αυτισμό από τη Βρετανία. 

 Μια τραυματική εμπειρία όταν ήταν βρέφος τον έκανε να σιχαθεί το φαγητό. Και από τότε δε τρώει και δεν πίνει τίποτα.

Φαινομενικά, ο Ντάνιελ Χάρισον δε διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο παιδάκι της ηλικίας του. Αλλά είναι πολύ διαφορετικός. Όταν ήταν βρέφος, υπέστη γαστροοισοφαγική

Η Ντόρα και τα ρολόγια της..!!!

Το ρολόι της διπλανής εικόνας είναι από τη νέα ιστοσελίδα της Ντόρας Μπακογιάννη και μας υπενθυμίζει πότε θα ανακοινώσει το νέο κόμμα της.  
Η κ. Μπακογιάννη προφανώς πιστεύει ότι οι πολίτες αγωνιούν να δημιουργηθεί το κόμμα της και να... σώσει την Ελλάδα.

Όμως το μόνο που θέλει να σώσει είναι τα συμφέροντα που τη στηρίζουν. Αυτοί κοιτάνε το ρολόι και μετράνε τα δευτερόλεπτα να μπουν στο «παιχνίδι», με τους βουλευτές που θα μαζέψει από τα άλλα κόμματα «η κόρη του Δρακουμέλ». 

Και βέβαια αυτοί θα αλλάξουν κόμμα χωρίς λαϊκή εντολή. Ο κόσμος τους ψήφισε με συγκεκριμένους συνδυασμούς και τώρα με το... ζόρι θα μετακομίσουν...;

 http://www.i-reportergr.com/2010/11/blog-post_7278.html#ixzz14VKR81DS

Ληστές με προτίμηση στα ρολόγια!!!

Ρολόγια μεγάλης αξίας ήταν η λεία τριών δραστών που «χτύπησαν» χθές κατάστημα ωρολογίων στη Θεσσαλονίκη. 

Οι άγνωστοι μπήκαν στο μαγαζί, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και αφού απείλησαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του με όπλα , έφυγαν αφού αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό ρολογιών. 

Οι δράστες είχαν φροντίσει να κλέψουν προηγουμένως ένα Ι.Χ. για να χρησιμοποιήσουν ως μέσο διαφυγής, το οποίο και εγκατέλειψαν μετά τη ληστεία σε κοντινό σημείο. 

zougla.gr

Η φτώχεια τους αναγκάζει να ζουν σε τούνελ..

Όταν αντικρύσει κανείς το αστραφτερό και ολόφωτο Λας Βέγκας, την πόλη του τζόγου, των καζίνο και του χρήματος που ρέει, δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάτω από τη λάμψη της
πόλης, υπάρχει ένας άλλος κόσμος πιο σκοτεινός.


Στους πολύπλοκους και πλημμυρισμένους υπόγειους λαβυρίνθους, ζουν οι άνθρωποι των τούνελ,νέοι, άποροι και άστεγοι, που έχουν κάνει σπίτια

4,5 ώρες κάθε μέρα μπροστά στην τηλεόραση οι Έλληνες!!!

Η τηλεόραση έχει γίνει ο καλύτερος φίλος του Έλληνα...; Καλά τα πάμε...

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας μετρήσεων Nielsen Audience Measurement (AGB), ο μέσος όρος τηλεθέασης την ημέρα...

αυξήθηκε στα 271 λεπτά την χρονιά 2009 – 2010 από 261 λεπτά που ήταν την προηγούμενη χρονιά.


Τα ποσοστά ήταν αυξημένα σχεδόν για όλα τα ηλικιακά κοινά, εκτός από το κοινό 15 -24 ετών στο υπήρξε μια ελαφρά μείωση.

Οι Έλληνες περνούν πλέον 4,5 ώρες την ημέρα μπροστά στο 'μαγικό κουτί'...

To event που κέρδισε τις εντυπώσεις πάντως ήταν η «Eurovision», την οποία παρακολούθησαν 3.119.000 τηλεθεατές.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/45.html

Αλλαγή πλάνων για τα διόδια

Στροφή 180ο φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. στο θέμα των διοδίων, παρά την πρόθεσή της να μην καταφύγει στους παραδοσιακούς σταθμούς διοδίων και να περάσει απευθείας στο σύστημα της βινιέτας και στο ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων. 

Με δεδομένες τις πιέσεις της Κομισιόν που έχουν εκφραστεί μέσω διαβημάτων του υπεύθυνου Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. Ζακ Πονσέ για άμεση επιβολή

Ερχεται το ηλεκτρονικό πόθεν έσχες

Η
λεκτρονικό πόθεν έσχες ρίχνει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού δηλωθέντα εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία να διασταυρώνονται αναδεικνύοντας ασυμφωνίες οι οποίες θα υποδεικνύουν τους στόχους των ελέγχων.  

Σταδιακά η ΓΓΠΣ θα δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ για το σύνολο των φορολογουμένων, στο οποίο θα καταγράφονται εισοδήματα,