'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ξύλο σε προεκλογικό πάρτι!!!

Αιθέριες υπάρξεις υποδέχονταν τους καλεσμένους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία.  

Το πάρτι είχε οργανωθεί αποκλειστικά για τους άνδρες φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που όμως δεν άργησε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου στην περιοχή.

Ενώ στην αρχή οι χορεύτριες υποδέχονταν απλά τους καλεσμένους, στη συνέχεια οι εκπλήξεις ερχόταν η μία μετά την άλλη. Μόλις ο υποψήφιος τελείωσε τον προεκλογικό του λόγο, ακολούθησε το σόου που τους είχε υποσχεθεί για να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους.

Ανάμεσά τους κυκλοφορούσαν οι αλλοδαπές καλλονές που τους υποδέχτηκαν στην αρχή, οι οποίες ξαφνικά άρχισαν να πετούν το ένα μετά το άλλο τα λίγα ρούχα που φορούσαν αρχίζοντας να λικνίζονται στους ήχους της σάμπας. Το ποτό και ο χορός έφερε το κέφι ώσπου οι καλεσμένοι με τις νεαρές κοπέλες έγιναν ένα.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν δύο από τις κοπέλες ανέβηκαν σε μία μικρή σκηνή και άρχισαν να κάνουν στριπτίζ. Στη συνέχεια της νύχτας στο χώρο εισέβαλλαν δύο από τις συζύγους των καλεσμένων, οι οποίες αφού είδαν το θέαμα αντέδρασαν ως... ταύροι σε υαλοπωλείο.

Οι θερμόαιμες σύζυγοι σχεδόν τα έσπασαν όλα, ενώ μάταια οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να τις σταματήσουν. Τα πρώτα θύματα της νύχτας ήταν δύο από τις χορεύτριες που για κακή τους τύχη βρίσκονταν στην αγκαλιά καλεσμένων.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία, με την επέμβαση της οποίας έληξε ο καυγάς. 

http://www.newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Επαξίως λοιπόν τα μέλη της «κυβέρνησης» και οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που τη στηρίζουν στη Βουλή για χάρη του «άρτου του επιούσιου», καθώς και οι κομματικοί της εγκάθετοι στα συνδικάτα και τα ελεγχόμενα από τις ελίτ ΜΜΕ, που πέρασαν και στήριξαν τα πιο κτηνώδη ίσως μέτρα στην Ελληνική Ιστορία σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, θα μείνουν στη λαϊκή μνήμη ως η «κοινοβουλευτική χούντα».
    Τα μέλη και οι υποστηρικτές της χούντας αυτής πλανώνται, επομένως, οικτρά αν νομίζουν ότι με το αυριανό ψευτο-δημοψήφισμα θα «νομιμοποιηθούν». Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν φρόντισαν οι ίδιοι να του δώσουν χαρακτήρα χουντικού δημοψηφίσματος, με τον «Γιωργάκη» να παίζει το ρόλο του... Παπαδόπουλου σε διακαναλική συνέντευξη, όπου συνομιλούσε... με τον εαυτό του, με βάση τις προφανώς στημένες ερωτήσεις των καναλιών, που έπαιρναν επίσης δεδομένο τον «μονόδρομο»! Συγχρόνως, τα δεξιά και «αριστερά» δεκανίκια της χούντας (ΛΑΟΣ, Ανανεωτική Αριστερά, Ευρωπαϊστές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.) είτε δεν μιλούν καν για Ε.Ε. και ΟΝΕ, την πηγή του «μονόδρομου», είτε τονίζουν τον τοπικό χαρακτήρα των εκλογών, «ξεχνώντας» (ιδιαίτερα οι «μεταλλαγμένοι» Οικολόγοι Πράσινοι!) ότι το τερατούργημα «Καλλικράτης» ουσιαστικά καταργεί την ίδια την έννοια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την υπερ-συγκέντρωση τοπικής εξουσίας που εισάγει, η οποία σπάζει κάθε δεσμό του πολίτη με την κοινότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή